Keresés

Részletes keresés

Talár és logarléc Creative Commons License 2017.02.20 0 0 7798

A szövetkezeti üzletrész jellemzői:

 

A szövetkezet az eredménytartalékból és a tőketartalékból a közgyűlés döntése szerint

 

a) üzletrésztőkét képezhet, melyből tagjainak – az alapszabály rendelkezésének megfelelően – üzletrészt juttathat, illetve

b) üzletrésztőkét növelhet, melynek összege az üzletrész-tulajdonosok között az üzletrészek arányában kerül felosztásra.

Üzletrésztőke növelés esetén az alapszabály rendelkezései szerint üzletrésszel nem rendelkező tag részére is juttatható üzletrész.

 

Az üzletrésztőkéből az üzletrész-tulajdonosra eső részről a jogosult kérésére névre szóló értékpapírt kell kiállítani (szövetkezeti üzletrész).

 

A szövetkezeti üzletrész átruházható, örökölhető, és a szövetkezet adózott eredményéből évente részesedésre jogosít.

 

A szövetkezeti üzletrész után tilos kamatot fizetni.

 

Ha az üzletrész tulajdonosa üzletrészét kívülálló személyre kívánja átruházni, a szövetkezetet és tagjait elővásárlási jog illeti meg.

A szövetkezeti üzletrészek tulajdonosairól és az üzletrészek névértékéről a szövetkezet nyilvántartást köteles vezetni.

 

Az átruházást és öröklést a szövetkezethez haladéktalanul be kell jelenteni.

Talár és logarléc Creative Commons License 2017.02.20 0 0 7797

Kamat és hozam. Mi a különbség?

A kamatot a kölcsönadott pénzünkre kapjuk, már az indulásnál rögzített mértékben. Például bankbetétre, vagy állampapírra mondjuk évi 6%-ot.

A hozamot nem tudjuk előre, azt nem is ígéri meg senki. Például veszünk ma OTP részvényt és eladjuk egy év múlva. Ha 10%-kal többért adtuk el, akkor 10% hozamunk keletkezett (nem kamat!)

Talár és logarléc Creative Commons License 2017.02.20 0 0 7796

Hirdettek ezek mindenhol, hozamokat ígértek %-ban kifejezve, nem kamatot.

Előzmény: juhlaci (7795)
juhlaci Creative Commons License 2017.02.20 0 0 7795

A helyi szuperinfókban hirdettek! A TV1 teletexen hirdettek! A PSZÁF ellenőrizte őket és hagyta tovább működni. 

Előzmény: Talár és logarléc (7794)
Talár és logarléc Creative Commons License 2017.02.20 0 0 7794

Nem volt betétgyűjtés, nemlétező üzletrészek adásvételéről volt szó!

 

A Baumag olyan dolgot adott el a befektetőknek, amivel nem rendelkezett: Szabályosan képzett szövetkezeti üzletrészeket!

 

Rányomtatták a papírokra, hogy üzletrész adás vételi szerződés, de a papír többet ért, amire ezt rányomtatták!

Magyarul a semmit adták el nekünk, ez nem betétgyűjtés, ez csalás!

Előzmény: BAUmagnélküli (7793)
BAUmagnélküli Creative Commons License 2017.02.20 0 0 7793

Végre egy kulturáltan megfogalmazott hozzászólás, amelyben megfogalmazottakkal csak egyetérteni lehet. Én a megoldást abban látnám, ha azt egy kormányzati hátszél megtámogatná. A kilencvenes évek ingatlanszövetkezetei egy igen magas pénzpiaci betéti környezetben jöttek létre, így mintegy szinte észrevétlenül be tudtak ékelődni a felügyelt pénzpiaci szereplők mellé, a kamat (hozam) ígéreteik nem lógtak ki a sorból. Hirdetéseikkel azokat a célszemélyeket (minket) célozták meg, akik hozzászoktak a szocializmusban megtapasztalt pénzügyi biztonsághoz, és nem ismerték az akkor már működő felügyeleti és betétbiztosítási rendszer lényegét. A szövetkezetek vezetői jól képzett pénzpiaci szakértők voltak, tudtak élni a liberalizált pénzpiac adta lehetőségekkel, és már induláskor tudták, hogy a begyűjtött megtakarításainkat fizetésképtelenség bejelentése esetén nem kell majd visszafizetniük. Ezért bátran alkalmazták a már jól ismert piramis elven működő betétgyűjtést (szövetkezeti üzletrész kereskedelem fedőnév alatt). Mivel a hatóságok a működést nem akadályozták meg (a BAUMAG esetében 1995.03.01 után még nyolc és fél évig!!), ezért hallgatólagosan beleegyeztek, sőt segítették kifosztásunkat. Hogy ezért milyen előnyökben részesültek, arról közvetlen bizonyítékok nincsenek. Teljesen nyilvánvaló a hatóságok, elsősorban az Ügyészség mulasztása. De rendelkezünk olyan erővel, hogy igazunkat érvényre juttassuk? Az igazságszolgáltatásnak soha nem fogják megengedni a felelős hatóságok, hogy nekünk igazságot szolgáltassanak. Már csak azért sem, mert a megtakarításainkat ellopták, eltüntették, és ha netán pert nyernénk, akkor azt az adófizetők pénze bánná helyettük...ezért nem fogják egykönnyen belátni, hogy hibáztak, a számukra legegyszerűbb, ha a felelősséget 100%-ban ránk verik, mert nem tartanak tőlünk...

Előzmény: Baumagok (7792)
Baumagok Creative Commons License 2017.02.20 0 0 7792

Tisztelt károsult Társaim!

 

Tiszteletem nem vonatkozik e fórumot eszement szövegeikkel teljesen kisajátítókra, (akik egyéb károkozásaikról is tudnék egyet s mást mondani, de az a legalja szinvonal) és akiket tisztelettel megkérek, hogy mocskolódásaikat, értelmetlen vitájukat személyesen, innen távol, valami sötét helyen intézzék el, de ITT SZÜNJENEK MEG!

Hogy Petőfit idézzem: Ha nem tudsz mást, mint eldalolni saját bánatod, s örömed,

                                     Nincs rád szüksége a világnak, s ezért a lantot (tollat) félre tedd!

Merem remélni, hogy itt újra a káruk megtérülését keresők, és értelmes gondolatokkal, esetleg tényekkel, adatokkal rendelkezők tudnak ismét eszmét cserélni, és esetleg cselekvő egységet létrehozni.

 

Az idő nagyon elmúlott, s a perekhez fűzött hiú ábrándok – sokak újabb kárára - szertefoszlottak. Magam tapasztaltam meg, hogy a Bíróságok a legkisebb hézagot is kihasználva ellenünk döntenek, mintha a bűnösöket pártolnák. Mire nem jó a bírói függetlenség?

 

Hogy maradt e még esély kárunk legalább is csökkentésére, az előttem is kérdés. De az biztos, hogy holmi aláírás gyűjtés (amin a Parlament portása is röhögne), vagy valami megfoghatatlan per az Állam ellen az tapasztalatom szerint zsákutca, és újabb perköltség elvesztését jelentené. Az biztos, hogy az egyesületek mind észbeli képességükben, mind szervezőképességükben megbuktak.

 

Nagyon megdöbbentem azon, hogy a felszámoló legutóbbi közbenső jelentéséhez és 0,5%-os vagyonfelosztási javaslatához még reakció is alig volt. Pedig már nehogy az 1%-os regisztrációs díjunk felét akarja nagylelkűen felajánlani.

 

Gondoljuk újra. Ezeken az oldalakon megtalálhatók megfontolásra érdemes, tényeket tartalmazó írások. Így figyelmükbe ajánlom orrlövész01 7522 sz. alatti és tüskéskaktusz 7534 sz. alatti írásait, melyek sok használható gondolatot és tényeket tartalmaznak, valamint a http://baulek.tripod.com/ honlapon és a http://www.befszovkare.hu/ archívumai között is találhatók fontos dokumentumok.

 

Sajnálom, hogy orrlövész és tüskéskaktusz nem foglalkozott a Pest Megyei Föügyészség Nf 2720/1997/53 sz. 2003.03.21.-i határozatával pedig véleményem szerint a károkozás megállapításának kulcsa ez, amit összevetve a Fővárosi Ítélőtábla 3.Bf.344/2012/95. sz. és a Kúria Bfv. II.538/2014/19. sz. határozatával (figyelemmel a Legfelsőbb Bíróság Cgf.VII. 32.629/1998/2 sz. és Kfv.I. 35.557/2001/7. sz. határozataira is) egyértelműen megállapítható, hogy az ügyészség nem tett eleget a törvényességi felügyeleti kötelezettségének és nem állította le a Baumag Szövetkezetnél folyó, számviteli csalásra alapozott üzletrész árusítást. Egy jó képességű ügyvéddel és könyvszakértővel véleményem szerint eredményes eljárást lehetne folytatni az ügyészség ellen, ugyanis azok, a csak vélelmezett okok, amivel az ügyészség megszüntette az Balázsék elleni eljárást a bűntető eljárásban és a hivatkozott Legfelsőbb Bírósági határozatokban mind megcáfolásra kerültek, és az ítéletbe foglalt tényeket anno az ügyészség is tudta.

 

Továbbá igencsak elgondolkodtató a felszámoló közbenső jelentésének 2.2 pontjában a mintegy 18 milliárdnyi követelésekről írtak is, mert ami itt szerepel az nem igen nevezhető felelős gazdálkodásnak. Cégenként és tételesen meg kellene vizsgálni a leányvállalatonként még el nem lopott vagyont, és azok behajtására felszólítani a felszámolót. Csak ez lehet a részleges kártalanítás alapja. Ami eddig történt, különösen a követelés érékesítési hirdetmény az viccnek is tréfa.

 

Amennyiben vannak olyanok akik rendelkeznek elegendő energiával előzőkre, úgy e fórumon keresztül ismeretanyagommal szívesen segítek, azonban ennél többet már nem vállalok, mert 14 év alatt beleöregedtem és tetemes vesztességeket szenvedtem el.

tüskéskaktusz Creative Commons License 2017.02.19 0 0 7791

Lipcsik! Az a dolog amire ácsingózik, jelentem megfelelő kezekbe került, akik tudni fogják, hogyan használják a cél érdekében. Kár most már a nyálát csorgatni. Nincs értelme levadászni engemet, mellesleg soha nem is fog. Erre mondják a lassú víz partot mos.

Előzmény: Márton Lipcsik (7787)
nyakfogom Creative Commons License 2017.02.19 0 0 7790

LOPCSIKOK!

 

EZ VOLT A HARMADIK EREDMÉNYES ALÁÍRÁSGYŰJTÉS.

 

EZT MI BAUMAG KÁROSULTAK, MÁR 2 ÉVE MEGVALÓSÍTHATTUK VOLNA,HA NINCSENEK

 

KÖZÖTTÜNK

 

A SAJÁT ZSEBRE DOLGOZÓ, LÓKÖTŐ GAZEMBEREK .

nyakfogom Creative Commons License 2017.02.19 0 0 7789

LOP-csikok!

 

CSAK TÁN NEM KERÜLTE EL A

 

FIGYELMETEKET AZ ALÁÍRÁS GYŰJTÉS

 

LEGÚJABB EREDMÉNYESSÉGE!

 

nyakfogom Creative Commons License 2017.02.19 0 0 7788

LOP-csikok!

 

A HALLGATÁS BELEEGYEZÉS.

 

EZEK SZERINT TI LOP-CSIKOK , A SORON LEVŐ - ÁLTALAM A 7782-BEN  ELŐRE JELZETT- ÚJABB 

 

3 MILLIÓS   ZSEBMETSZÉST ,ÉS KASSZAFÚRÁS BŰNTÉNYÉT MEGINT A SZOKOTT MÓDON,

 

POFÁTLANUL KIVITELEZITEK.

 

NUKU LELKIISMERET FURDALÁS ,ÉS MÉG A HAJATOK SZÁLA SEM FOG MEGGÖRBÜLNI .

 

TI A VÉGTELEN MERÉSZSÉG, HATÁRTALAN POFÁTLANSÁG, ÉS LELKIISMERETLENSÉG ISKOLAPÉLDÁI

 

VAGYTOK.

 

A FENTIEK ALÓL CSAK EGY RENDES,TÖRVÉNYISMERŐ KIVÉTEL VAN A 6 TAGÚ VEZETŐSÉGBŐL.

 

 

 

 

 

Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.02.19 0 0 7787

Kaktuszka!

 

Micsoda véletlen! A számból vette ki a szót! De én csak gondoltam magára, leírni nem akartam.

 

Lipcsik Márton

tüskéskaktusz Creative Commons License 2017.02.19 0 0 7786

Lipcsik! Látom nagyon szeret szerepelni, akkor nem az  index.huoldalán kellene megtenni. Annyi más helyen megtehetné,ahol sikert is arathatna. Itt már nagyon unalmas az össze vissza zagyválása. Nagyon üdvös lenne, ha okosat nem tud mondani akkor meg hallgatna és nem szekírozna másokat. Vagy mind ez arra megy ki, hogy az egyesület dolgait el sumákolják.

De van egy ötletem, mert látom nem tud magával mit kezdeni, írja meg a memoárját és a Baumag történetét, benne a maga szerepével. Biztos akad majd rá vevő és boldogan fogják olvasni egy ideg beteg ember hablacsolását. Ha még ez mindig nem elég ajánlom keressen fel egy idegorvost, vagy pszichiátert és kezeltesse magát.

Előzmény: Márton Lipcsik (7785)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.02.19 0 0 7785

Egy közmondást ugyanúgy nem  kell magyarázni, mint egy viccet. Ha mégis, akkor már baj van a fejekben.

 

A similis simili gaudet sem kényszerül kommentárra, elég csak rátekinteni a fórum utolsó 100-200 bejegyzésére, és a magyarázat kézenfekvő.

 

Lipcsik Márton

Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.02.19 0 0 7784

Csak úgy általában.

 

Ha vak vezet világtalant, és minden látó segítségét visszautasítják, úgy el kell engedni a vakok kezét.

 

80/20 ugyan csak gyengén látó, de egyesületi tagként alanyi joga, hogy a kaktuszka által ösztönzött rovancsot elvégezze, sőt segítségül hívhatja még Fábiánné Magdika erőst is.

 

Természetesen ez a rovancs elmarad, ha a vakok célja továbbra is az, hogy a délnyugaton felvetett felelőtlen gazdálkodás látszatát folyamatosan fenn kell tartani. 

 

Lipcsik Márton

Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.02.19 0 0 7783

kaktuszka!

 

Én -a Kétfarku Kutyapárt elnökéhez, Kovács Gergely Úrhoz hasonlóan- meghajlok valamennyi jobbról-balról jövő kritika előtt, és tudomásul veszem a rólam kialakított képét is.

 

Egyedül azt hiányolom, hogy a 7778 sorszám alatti felületet nem használta ki alaposabban, és nem közölte még pluszként,

   

hogy mindenki hülye, egyedül az Ön és társai szájából nem áll ki a kapanyél, vagy az ácskapocs.

 

Lipcsik Márton

nyakfogom Creative Commons License 2017.02.18 0 0 7782

 

 

LOCSI-FECSI!

 

MI LESZ A SORSA A PESTI EGYESÜLETNÉL MOST MEGLEVŐ, ÁLTALAD EMLÍTETT 3 MILLIÓ FORINTNAK?

 

TALÁN KIOSZTJÁTOK A GYŰLÉSEN ?

 

VAGY A TÖBBIVEL EGYÜTT (50 MILLIÓ) A TÁVOZÁS HÍMES MEZEJÉRE MAGATOKKAL VISZITEK,

 

EMLÉKEZTETŐÜL A RÉGI SZÉP IDŐKRE ? 

oroszlánbajusz Creative Commons License 2017.02.18 0 0 7781

Similis simili gaudet  ,  latin közmondás . A hasonó örül a hasonlónak.

12ezeremberpénze Creative Commons License 2017.02.18 0 0 7780

Similis simili gaudet

Előzmény: 80/20 (7779)
80/20 Creative Commons License 2017.02.18 0 0 7779

Tisztelt Kaktusz, ne vegye zokon, hogy ezt mondom, de nagyon nagyot tetszik ám  tévedni, amikor ezt írja:

 

"Az egyesületi tagok és az egyesület vezetői még nem vették észre az Ön kapzsiságát, butaságát, intelligencia hiányát."

 

Merthogy a vezetés azért nem vette észre az intelligencia hiányát Lipcsik Mártonnál, merthogy nekik se nincsen.

Találkozott a hasonszőrű a hasonszőrűvel, az ő legnagyobb boldogságukra és a károsultak nagy szerencsétlenségére.

 

Ha nem vette volna eddig észre, Lipcsik Márton = Szabados Bandi.

Olyanok, mint két (záp)tojás.

Az egyik elkezdi a mondatot, a másik befejezi. A stílus ugyanaz.

 

Ha elnökváltás lesz az egyesület élén, ez nem lesz más, mint szemfényvesztés, újabb bűvésztrükk.

Ennek az lesz az értelme, hogy ha a Baumag ügy végképp zátonyra fut, Lipcsik, mint új vezető azt fogja mondani, hogy sajnálom, de ez a régi vezetés miatt volt, mi már nem tudtunk mit tenni.

Szabados meg azt hiszi, hogy minden felelősségre vonás nélkül lemond, és távozik, mint aki jól végezte dolgát, de a háttérből ő és a megbízói adják majd az instrukciókat.

Előzmény: tüskéskaktusz (7778)
tüskéskaktusz Creative Commons License 2017.02.18 0 0 7778

Lipcsik! Szánalmas, közönséges, primitív ember. Csak sajnálni tudom. Az egyesületi tagok és az egyesület vezetői még nem vették észre az Ön kapzsiságát, butaságát, intelligencia hiányát. Én azt mondom és tartom, mindennek eljön az ideje, csak ki kell várni. 

Előzmény: Márton Lipcsik (7776)
nyakfogom Creative Commons License 2017.02.18 0 0 7777

LIP-LOP-CSIK -NAK

 

NEM KELLETT LESÜLLYEDNIE, MERT AMÚGY IS  A LATRINA ALJÁN VAN AZ

 

EREDETI,TERMÉSZETES ÉLŐHELYE.

 

A FOLYAMATOS, SZÁMTALAN, EGYMÁSNAK ELLENMONDÓ ÍRÁSAID FÖLÖTT PEDIG IGYEKEZZ URRÁ

 

LENNI,MIELŐTT BÁRKINEK OSZTANÁD AZ ÉSZT. 

 

BŰZMIRIGYEID TERMÉKÉT IGYEKEZZ MAGADBA SZÍVNI,MERT A BŰZBARLANGOT MINDENKI NAGY ÍVBEN KIKERÜLI.

 

A LOPOTT HOLMIT MIKOR SZOLGÁLTATJÁTOK BE ?

Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.02.18 0 0 7776

kaktuszka! De hamar felugrott a latrináról! Csak nem talán a saját tüskéire ült rá?

 

Én két alkalommal erőszakoltam meg magam, és alacsonyodtam le az itt irogatók némelyikének a színvonalára, de bevallom, nagyon nehezemre esett és szégyelem is magamat miatta...

 

A 7766 sorszámon az elgurult gyógyszerem bekapására, a fülem kinyítására, és szememből a csipa kidörzsölésére szólított fel, majd megfenyegetett azzal, hogy ha tag lenne az egyesületben, úgy olyan rovancsot csinálna, hogy az egyesület vezetőségének még a tökein is folyna a verejték.

 

Mint az egyesület felügyelő bizottságának tagja, ezúttal felajánlom önnek, az egyesületen kívülinek,  hogy előzetes bejelentés alapján a jelenlétemben bármikor elvégezheti azt az alapos rovancsot, és már előre mosolygok azon, amikor egészen közelről szemügyre veszi majd a vezetőségi tagok tökeit, hogy forgatva jobbra-balra, megszemlélve alulról is, talál-e rajtuk verejtéket. 

Kérem, hogy a szemlélődés idejére a tüskéit azért húzza vissza mert engem  csak finoman lehet mogyorózni!

 

Aztán azt írta, hogy a továbbiakban leszarja mind az egyesületet, mind pedig engem.

 

Ezt volt az ön színvonala.

 

Ha valaki csak ezen a színvonalon képes kommunikálni, én, mint egy kisegítő iskola oktatója, kénytelen vagyok ezt a színvonalat felvenni, hogy a padban ülők is értsék amit mondok.

Aztán olyan megalapozatlan utalást tesz, mint hogy "Próbáltam hátulról segíteni az egyesületnek..."

 

Ne feledje el, a kutya szokott hátulról próbálkozni.  

 

A jelek szerint ön vagy özvegy, vagy elvált. Előző esetben a férje minden bizonnyal öngyilkosságba menekült a megpróbáltatások elől, utóbbi esetben pedig a férjének is elege lett magából.

 

Ebből eredően a fusztrációja is érthetőbb, mert az egyesület vezetőségének a tökeihez való hozzáférési törekvése, meg a kutyákhoz hasonlító, hátulról történő célzatos próbálkozása azt vetíti elő, hogy ön nem részesül rendszeres testi örömökben. 

Miután nekem ilyen hiányérzetem nincs, ugyancsak az ön szavaival élve "Verhetem is a nyálam"- miközben az ön nyála csorog egy kemény ölés reményében.

 

Természetesen ezt a színvonaltalan és a fórumtól teljesen idegen fogalmazást még egyszer napirendre fogom venni kizárólag további okulás és okítás céljából, valamint annak bizonyítására, hogy hová vezethet az, ha valaki tudatosan félreértelmez egy-egy megjegyzést, vagy álláspontot.

 

A Zalaegerszeg környékéről kiáradó bűz pedig nem akar szűnni.

 

Lipcsik Márton

 

 

 

 

Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.02.18 0 0 7775

Tisztelt "a magyar nyelv oktatója"!

 

Tudom, hogy a magyar nyelv az évszázadok során különböző okokból számos más nyelvből vett át szavakat, és ezek között vannak, amelyek hovatovább már honosultak, és szinte sajátunknak is tekintünk, és vannak, amelyekről határozottan tudjuk, hogy idegen eredetűek.

Ezeket szerencsés, ha a használója csak akkor veszi a szájára, foglalja írásba, ha azok tényleges jelentéséről és alkalmazhatóságáról meg van győződve.

 

Ha az ön levezetését és az ahhoz fűzött magyarázatát, valamint a megállapításainak közzétételét a szóban forgó kifejezésről csak a magyar nyelv iránt érzett elkötelezettsége és érzékenysége miatt tartotta fontosnak, vagy szükségszerűnek, úgy felhívom a figyelmét: óvakodjon attól, hogy a legjobb szándéka ellenére Ön is korpa közé keveredjen.

 

Tudomásom van arról, hogy jó-és jobb érzésű baumag-károsultak csak azért nem nyilvánítanak véleményt, és még csak kérdést sem tesznek fel ezen az oldalon, mert nem tudnák elviselni annak a néhány öntelt hangoskodónak, be-és megmondónak a csak az egyik egyesület két vezetője ellen irányuló, elharapózott stílusgyakorlatait, rágalmait, ha az eltérő véleményük okán az ellenük is irányulna.

 

Egyrészük nem kívánna célkereszbe kerülni, többségük pedig tart attól, hogy személyiségi jogi per áldozatává válhatnának természetes reakcióik révén. Elég nekik a baumag-veszteségük önmagában.

 

Időben figyelmeztetem tehát: csak akkor reagáljon bármilyen írásra, célzatos megjegyzésre, ha előzetesen felvértezi magát az alattomosságokkal szemben, vagy  -látván, hogy bolond lyukból bolond szél fúj- képes felülkerekedni egy szellemileg alultáplált, és minden megalapozott kritikára érzéketlen sok nevű, de szűk csoport összehangolt, gátlástalan törekvésein. 

 

Ezzel együtt jóeső érzés volt olvasni a nyelvtani értekezését attól függetlenül, hogy az elemzett kifejezést végül visszaszármaztatta ahhoz, akit illet, akihez tartozik.

 

Lipcsik Márton

nyakfogom Creative Commons License 2017.02.17 0 0 7774

KEDVETLEN LOPÓS EDÖMÉR!

 

-TÁVOZÁS ELŐTT FORGASD KI A ZSEBEIDET

 

-AZ ELLOPOTT PÉNZT ADD VISSZA

 

-ZÁRD BE A BŰZMIRIGYEIDET

 

- KÉRJ BOCSÁNATOT A 12000 KÁROSULTTÓL.

 

-ÉS LÁ-LÁ-LÁBUJJHEGYEN,CSENDESEN MENJ A B.....-BA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-FÉL SZEMMEL SE LESD AZ VEZETŐI POZÍCIÓT PESTEN.

nyakfogom Creative Commons License 2017.02.17 0 0 7773

EDÖMÉR LIPBECSÓKÓLHATSZ!

 

LÁTOM MÁR A SAJÁT NEVEDET SEM MERED HASZNÁLNI .

 

ÉRTHETŐ,MERT NAGY MEGRÁZKÓDTATÁSON MENTÉL ÁT AZ UTOLSÓ NAPOKBAN,MÁR A NEVEDET IS ELFELEJTETTED.

 

A 12000 BAUMAGKÁROSUL ELLEN ELKÖVETETT BŰNEIDET SEMMIVEL SEM TUDOD LEMOSNI.

 

 

 

 

Előzmény: a magyar nyelv oktatója (7770)
nyakfogom Creative Commons License 2017.02.17 0 0 7772

LIP-LOPÓSKA BECSÓKOLHATSZ EDÖMÉR!

 

LÁTOM HASBA SZÚRTAD MAGADAT,ÉS MÁR A NEVEDET IS ELFELEJTETTED.

 

MICSODA SZÉGYEN!!!!!!!

 

TELJESEN MEGHÁBORODTÁL,UGYANIS:

 

ÖNELLENTMONDÁSBA KEVEREDTÉL,MERT KORÁBBAN TÖBBSZÖR AZT HIRDETTED,HOGY

 

MEGSZŰNT A BUDAÖRSI EGYESÜLET.

 

A 7765-BEN MEG EZT ÍRTAD:

 

" nagy lesz a meglepetés, ha a szükséges és kötelező napirendi pontok megtárgyalása ellenére az Egyesület (MÁR MINT A PESTI) vezetőség nélkül maradna.

 

Ez esetben a jelenlegi elnökség ügyvezető elnökségként levezényli az Egyesület megszűnésének adminisztrácioóját és csak annyit javasolhat majd, hogy tagjai ne széledjenek szét, hanem jelentkezzenek át a "budaörsi" egyesületbe, ahol a pénzvisszaszerzésnek az aláírásgyűjtési módját is felvállalták. "Budaörsön" egyébként is tárt karokkal várnak bárkit az egyesületbe."

 

A HELYESÍRÁSI HIBÁKTÓL HEMZSEGŐ LITTY-LOTTY LEVELEIDET NÉZD ÁT,ÉS JAVÍTSD KI AZOKAT.

 

MAGYAR NYELVTANBÓL,ÉS  FOGALMAZÁSBÓL IS= BUKFENC 1-GYES.

tüskéskaktusz Creative Commons License 2017.02.17 0 0 7771

Lipcsik! Én az Ön színvonalára, soha nem fogok lealacsonyodni.

Maga egy közönséges, buta felfuvalkodott szemétláda. Mindenkin átgázol a saját érdekei miatt. Hiába őrjöng, az ami az én kezembe van azt soha nem fogja megkapni, így hiába kapiskálnak nem tudnak elindulni az állam elleni perbe. Bizonyítékuk egy fia sincs, így a bíróság kiröhögi magukat, már előre borítékolom a per elvesztését, csak az egyesületi tagokat sajnálom akik még a kárukon felül plusz kárt szenvednek.Próbáltam hátulról segíteni az egyesületnek, de most nálam kihúzta a gyufát.Most legyenek okosok.Verhetik a nyálukat.Azt írja, hogy én nem jelentkeztem be a felszámolóhoz. Tegye fel a szemüvegét, mert be vagyok jelentkezve, sőt az egy százalékot is befizettem. Tehát mellé nyúlt, mind annyi más mellé.Végezetül nyakfogomnak igazat adok amikor ezt leírta

 MINT A 12000 KÁROSULT ELSŐ

 SZÁMÚ,TEHETETLEN,FURFANGOS,FECSEGŐ,LITTY-LOTTY ROSSZ INDULATÚ,KAPZSI ez nagyon is Önre illik.

 

Előzmény: Márton Lipcsik (7768)
a magyar nyelv oktatója Creative Commons License 2017.02.17 0 0 7770

nyakfogom!

Ön aki oly büszke tudására (bár van mit pótolni), és osztja az észt, hiányos nyelvi műveltségét engedje meg, hogy magyarból új ismeretekkel bővítsem.

A magyar nyelv eredetét Anonymus írásában a 12. század végén lehet először fellelni. Ez a nyelv a magyarság sajátja, kénye-kedve szerint Önnek nincs joga (mint ahogy máshoz sem) azt félremagyarázni, és kisajátítani. Nincs rosszabb, mint az a félművelt atyafi, aki okosnak hiszi magát.  A tiszta beszéd nagy úr, de csak annak, aki annak birtokában van. Ne akarjon lezülleszteni saját szintjére másokat is.

Az intelmeknek vége.

 

Most következik az oktatás:

A penetráns jelentése : betöltő = átható. Latin szóból ered. A penetrare olaszul: "áthatol", latinul inkább talán behatol, bejut, rokon a penitus szóval (belső, benső). Igei alakja: penetro, are avi atum első conjugatio. Ebből a Participium Praesens Activi az -ans képzővel penetrans,-ntis.
A penetrancia a genetikában annak a mértéke, hogy egy genotípus (a látható, öröklött tulajdonságok összessége) milyen eséllyel válik fenotípussá (küljelleg, külalak, megjelenés). Egy élőlény megjelenési sajátosságainak összessége, azaz mekkora a genotípus áthatoló képessége, átütő ereje.

Egyéblént a magyarban a penetránst manapság már csak a nagyon, áthatóan büdös dolgokra értjük.

 

Tisztelt nyakfogóm! Számtalanszor, mint egy "az igaz ember" nyilatkozott a fórumban. Önkritikája, amit áthatóan büdös önmagáról vall  "könnyekig" meghat. Amit saját maga jelleméről írt, hozzászólásait olvasva 100%-ban igaz. A fenti nyelvészeti elemeket összefoglalva lefordítom közérthető módon magyar nyelvre. Az Ön 7669 sz. kezdő mondatát idézem:

"A PENETRÁNS SZÓ JELENTÉSE AZ ÉN ESETEMBEN=" (most jön a fordítás) Egy élőlény öröklött tulajdonságok megjelenési sajátosságainak összessége, belsőjében nagyon, áthatóan büdös, áthatoló képessége, átütő ereje mindent betölt. 

 

Végül egy magyar közmondás a végére. Én tudom mit jelent és nem kell megmagyarázni: Madarat (ÖNT) tolláról, embert (a megtévesztetteket) barátjáról. Ezt azoknak a  harcosoknak üzenem, akik Önt követik, vezérükké fogadták. Vásároljon papírt és gyűjtsön aláírásokat. Kérem értesítsen az időpontról, a helyet nem kell meglelölni, mert azt a penetráns bűze messziről áthatja.

Előzmény: nyakfogom (7769)
nyakfogom Creative Commons License 2017.02.17 0 0 7769

SZÓSZÁTJÁR,TEHETETLEN EDÖMÉR!

 

A PENETRÁNS SZÓ JELENTÉSE AZ ÉN ESETEMBEN=ÉLES,METSZŐ TEKINTET,AMIBŐL RÉSZEMRŐL

 

KIÉRDEMELTEN JUTOTT NEKED IS,MINT A 12000 KÁROSULT ELSŐ

 

SZÁMÚ,TEHETETLEN,FURFANGOS,FECSEGŐ,LITTY-LOTTY ROSSZ INDULATÚ,KAPZSI ELLENSÉGÉNEK.

 

EGYÉBKÉNT BUDAÖRS ÍRÁSBAN, HIVATALOSAN IS MEGKAPTA AZ ÁLLAMPOLGÁRI JOGOK

 

BIZTOSÁTÓL A LEHETŐSÉGET AZ ORSZÁGOS ALÁÍRÁSGYŰJTÉSRE.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!