Keresés

Részletes keresés

kerekhegy Creative Commons License 2006.04.19 0 0 1104
Szívesen mennék, de előző nap szülinapos mulatságon veszek részt. Szerintem reggel kilenckor még nem leszek túraképes. :)
Előzmény: regisztrálatlan (1098)
kerekhegy Creative Commons License 2006.04.19 0 0 1103

Hű, ez nagyon forró, amit írtál. :) Amúgy van ilyen ember, amilyenről írsz! Ne higgyék már a kedves uraságok, hogy nem inog a székük!

Előzmény: senior önkormányzó (1093)
saabi Creative Commons License 2006.04.19 0 0 1102
Ma a tüdőszűrés miatt bementem a Várhegy üzletházba. Hát, nekem ez is szellemháznak tűnik, csak befejezettebbnek mint a szomszédja. Elég szomorú látvány egy ilyen kihasználatlan, kihalt építmény. :-(

Ma megtudtam, miért nem kellene elköltöznöm Solymárról. Két apró, de a szívemet melengető dolog történt meg velem.
Eredetileg azért mentem ma Solymárra, hogy a lakásvásárláshoz mindenféle papírokat szerezzek be az önkormányzatról. Mikor az ügyintéző hölgy elkezdte nekem sorolni, hogy milyen iratok kellenek tőlem, illetve a feleségemtől, megkérdeztem hogy intézhetem-e a dolgot egyedül, mert a feleségem otthon kell legyen a nemrég született gyerekeinkkel. A hölgy elmosolyodva kérdezett vissza: "Csak nem az ikrek?"
Második eset meg a tüdőszűrésen esett meg, amikor a papírmunkát végző néninek diktáltam a nevemet, rögtön visszakérdezett, hogy nem x.y. fia? És itt az anyukám leánykori nevét mondta.
Ezek a dolgok engem annyira ledöbbentettek. Én meg voltam győződve arról, hogy szinte senkit nem ismerek a faluban és hogy engem sem ismer senki. Ezekszerint ez még sincs így? :-)

Ave, Saabi.
Előzmény: senior önkormányzó (1101)
senior önkormányzó Creative Commons License 2006.04.19 0 0 1101
A fórumot olvasva úgy tűnik, nem teljesen tiszta a Patak üzletház (u.n. szellemház ) története. Nem csodálom, mert elég régen volt (másfél évtizede) a kezdet. A lényeg dióhéjban, hogy még a tanács idejében fogant ötletet az első képvis.test.nek sikerült odáig vinni, hogy a vágyott bevásárló központ kivitelezéséért vállalkozók versengtek. Sajnos, a kiválasztott cég, aki az ingatlan tulajdonjogát megszerezte, becsődölt, így elég sok kis befektető pénze is bebukott. A huza-vona felszámoláshoz vezetett, ami azonban sok évig elhúzódott, közben felépült Hidegkúton a Széphalom, és egy sor más üzlet a környékben. A Patak üzletház létjogosultsága gyakorlatilag nulla lett. Jelenleg is tulajdonolja valaki, de annyit sem ér, hogy megérje lebontani, nemhogy befejezni. Nem hozná vissza a befektetett pénzt. Legfeljebb a közszféra hasznosíthatná valamire, de nincs rá pénze. Persze a befejezetlen szinfóniának építéshatósági vonatkozása is van, rég el kellett volna rendelni a bontását, hiszen minden engedély csak meghatározott ideig érvényes !
Előzmény: nemregisztrált (1100)
nemregisztrált Creative Commons License 2006.04.19 0 0 1100

Hát valami hasonló gondolat jó lenne, de ahhoz olyan fejek is kellenének

amelyekben képesek lennének színvonalas gondolatok megfogalmazódni!

 

Korábban valaki említette a Széchenyi park-Várhegy utca mentén a Mátyás király úti

területfejlesztés totális csődjét, amely során ugye sikerült egy romos állapotában

évek óta tündöklő üzletházat, kínai boltot létrehozni, egy gödörben, parkoló nélkül kialakítani (tudom, hogy hátul van, de minek, ugyse megy oda senki).

 

És ha valakinek nem tűnt volna fel, itt a faluközpontban is folyik egy patak!

Ugy látszik a tervezők is csak szükséges rosszként kezelve figyelembe sem vették, csupán a két épület oldalfala nézegetheti, ha jól sejtem évtizedeken keresztül!

Hát már ezt sem lehet kijavítani, a zátonyokat sem...

Talán a jövő évi térképeken vastagabb vonallal kéne jelezni több figyelemre érdemes területeket.

 

 

Előzmény: kerekhegy (1089)
regisztrálatlan Creative Commons License 2006.04.19 0 0 1099
Hát jöjjön az a Szerjozsa... akadnak problémák a faluban bőven.
regisztrálatlan Creative Commons License 2006.04.19 0 0 1098

Szia!

 

Mondjuk fel lehet éppen jutni a Várba... én ma voltam ott. Persze azok a bokatörő nagy méretű kövek, amikkel leterítették a felvezető utat, és amik még az 1035. hsz. fotóin is látszanak, tényleg elég durvák, de ma épp a szemem láttára felment rajtuk egy kis személyautó és egy kövekkel megrakott Mercedes dömper is.

 

A patakkal meg épp a hétvégén igyekszünk majd valami hasznosat csinálni. Gyere te is!

 

A.

Előzmény: kerekhegy (1089)
perszy Creative Commons License 2006.04.19 0 0 1097

Ilyen szépen ünnepeljük Lenin elvtárs születésnapját? Még a patak is stimmel, mert a Lenin név állítólag a Léna folyótól származik. :)

 

Előzmény: szkitty (1094)
perszy Creative Commons License 2006.04.19 0 0 1096

Tavaszoltam. Előtte meg munkám is volt a munkahelyemen, képzeld, dolgoztam. Otthon hanyagolom általában az informatikát, kivéve ha muszály foglalkoznom vele.

Amúgy meg nem volt véleményem, amit kifejthettem volna.

 

Előzmény: kerekhegy (1092)
nemregisztrált Creative Commons License 2006.04.19 0 0 1095

 

A gyerekeinkre is csak addig van szükségük amíg felveszik az állami

támogatást utánuk ( iskola, óvoda).

A biztonságuk már le van sz..a. A Terstyánszkyn közlekedik a legtöbb gyerek a

sportpályára, lakótelepre!

Lelkiismeretlen társaság! Ki áll ki a következő ünnepségen büszkén, hogy közéjük tartozik? Köszönöm, én locsolkodni sem mennék!

Előzmény: senior önkormányzó (1093)
szkitty Creative Commons License 2006.04.19 0 0 1094

Sziasztok!

 

Hát, megnéztem az általad hivatkozott oldalt. Álmodunk... Egyszer talán eljutunk mi is arra a szintre... Addig is: Valahol el kell kezdeni, ezért:

 

SZERETETTEL VÁRUNK MINDENKIT ÁPRILIS 22-ÉN, SZOMBATON, a Föld Napján a JEGENYE-VÖLGYBE, a RÉTRE, A PAPRIKÁS-PATAK PARTJÁRA.

 

TALÁLKOZUNK: 9 ÓRAKOR A TEMPLOM TÉREN, VAGY UTÁNA, LENT A RÉTEN. (Ha később tudtok csak jönni, akkor is gyertek!!!)

 

TERVEZETT PROGRAMJAINK:

 

VÍZMINŐSÉG-VIZSGÁLAT, VIZES ÉLŐHELYEK MEGISMERÉSE, + gyerekeknek számos egyéb program...

 

GYERTEK!!! A GYEREKEKET KÜLÖNÖSEN VÁRJUK!!!

Előzmény: kerekhegy (1089)
senior önkormányzó Creative Commons License 2006.04.19 0 0 1093

Drágáim!

Több, mint tizenkét éve, hogy Solymáron nem látott napvilágot az önkormányzati törvényben kötelezően előírt beszámoló az éves költségvetés végrehajtásáról! Igaz, hogy szabályos költségvetés sem nagyon jelent meg a "helyben szokásos módon" közzétéve. Ezeknek önkormányzati rendeletben kellene testet ölteni, ami csak úgy érvényes, ha rendesen kihirdetik. A költségvetési beszámolóban kellene olvasni, hogy melyik beruházásra mennyit költöttek. Egyszóval, itt olyan mulasztásos törvénysértés folyik hosszú ideje, hogy ha azt a Parlament megtudná, símán feloszlathatná a képviselőtestületet! De kit érdekel ez? Csinálná valaki helyettük? (persze frankón, szabályosan, önzetlenül !) Ha van ilyen, jelentkezzen, szívesen továbbképzem.

Előzmény: regisztrálatlan (1084)
kerekhegy Creative Commons License 2006.04.18 0 0 1092
Hát te meg hol voltál két hétig? :)
Előzmény: perszy (1090)
kerekhegy Creative Commons License 2006.04.18 0 0 1091
:D
Előzmény: perszy (1090)
perszy Creative Commons License 2006.04.18 0 0 1090

Van 1 barátom, Szerjozsa!

Azt mondta, minden problémát + tud oldani!

 

kerekhegy Creative Commons License 2006.04.18 0 0 1089
Na, most már csak elmondom, amiért jöttem! 1. Megpróbáltam feljutni a várba, olyan áldatlan útállapotok vannak, hogy nem sikerült! 2. Ezzel a helyes kis patakunkkal kellene kezdeni valamit! Pl. ilyesmit kéne nekünk is csinálni: http://www.radio.hu/index.php?cikk_id=178450
kerekhegy Creative Commons License 2006.04.18 0 0 1088
Na szia! :) Szerintem sem az ötlet rossz. Persze, hasznuk is lehetne, ha sikerült volna az eredeti terv szerint kivitelezni! Kettőnk között az a különbség, hogy én nem látom a szándékot az önkormányzat részéről, hogy ehhez még pénzt tegyenek hozzá. Persze, az lenne az optimális! De szerintem ez nem jön össze. Így meg b...hatjuk. :)
Előzmény: saabi (1086)
kerekhegy Creative Commons License 2006.04.18 0 0 1087
Szió! :) Igazad van! Én egy álmodozó vagyok! :) Olyan országot szeretnék, ahol a közügyek átlátható, a fizetésből meg lehet élni, és a hatalom nem feltétlenül jelent felhatalmazást a zsebtömésre!
Előzmény: regisztrálatlan (1084)
saabi Creative Commons License 2006.04.18 0 0 1086
Jóvanna! :-D
Úgyértettem, hogy nagy általánosságban egy falu bevezető útjain található lassító szigeteknek látom értelmét, speciel Solymáron ez valahogy nem sikerült. A megszüntetéssel csak az a bajom, hogy egyszer már költött a falu pár rossz szigetre - hogy a falu közepén minek kellett ilyet építeni (focipálya) nem értem - most költsünk arra, hogy ezt megszüntesség és végül csak építeni kéne _jó_ szigeteket. Szerintem ezzel kellene kezdeni, azaz a rossz szigeteket megjavítani.

Ave, Saabi.
Előzmény: kerekhegy (1082)
regisztrálatlan Creative Commons License 2006.04.18 0 0 1085
Időnként rá-ránézek a szentiváni tűzoltók honlapjára (nekik olyan is van!), hátha találok valami érdekes és számunkra is hasznos információt. Így történt ez most is. Egy 12-i hírt idézek be: mondhatjátok, hogy menjek én a fenébe 6napos hírrel, de az eset kicsit megdöbbentő: vonulás közben derült ki, hogy kilopták az üzemanyagot a tűzoltók fecskendős autójából. Emberéletek múlhattak volna a suttyó tolvajok számára párezer forintos hasznot hozó lopáson. http://www.szentivanipte.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=278&Itemid=1
regisztrálatlan Creative Commons License 2006.04.18 0 0 1084

Édes lelkem,

 

hát ez a róka fogta csuka esete! Persze, hogy nem támogatod, én sem támogatom és a legtöbben így vagyunk vele, mert aki normális ember, az igyekszik távol tartani magát a spicliségnek, mint második legősibb foglalkozásnak még a leghalványabb látszatától is.

 

Viszont észreveheted azt is, hogy az önkormányzat fontos emberei ....sznak ide kiállni eléd, és tételesen felsorolni, hogy miért is került olyan sokba a közlekedésbiztonság terelőszigetek útján előidézett jelentékeny mértékű csökkentése :-(  Olvasni olvasnak, de nem állnak szóba velünk. Engem szoktál naívnak minősíteni, de te nem vagy az, ha azt reméled, hogy össze fogják törni magukat az ügyek átláthatóvá tételéért? Miközben egyes területeken tizen-éve minden egyes kis lépés az átláthatatlanság, mint kimondatlan (de többek számára elérendő) cél felé látszik irányulni?

 

Ha hatósági visszaélések, hivatali packázások gyanúja merül fel, akkor - bármilyen kevéssé lelkesítő is - leginkább két dolog következhet. Vagy a kollektív szemhunyás (és akkor megy tovább a Btk. különféle paragrafusainak kimerítése bizonytalan ideig), vagy valaki(k) vállalja(-ák) a "közérdekű bejelentő" mérsékelten hálás szerepét. Társadalmi kontroll, így hívják.

 

Igen, nem sokan szeretnek "közérdekű bejelentők" lenni, annál is inkább, mert az ma már csak névvel ér valamit... nem sokan szeretnek kimenni a fényre, hogy ott valakiket vélt bűncselekmények elkövetésével vádoljanak meg. Aki jóhiszemű ember, az abban bízik, hogy mások is azok. De könyörgök, erre épül a vagyon elleni bűncselekmények - csalás, sikkasztás, etc. - burjánzó sokasága!!!

 

Eddig még nem tett bejelentést senki a solymári szigetek ügyében, ez - valószínűleg - pontosan így van. De ha azt tekintjük, hogy az Auchan november 11-én nyitott meg, és addigra kellett (volna) elkészülniük a szigeteknek, akkor a tudomásszerzés 6 hónapos határideje május közepén jár le. Mondjuk adhatunk valami ultimátumot az önkormányzatnak, hogy április végéig hozza nyilvánosságra a tavalyi összes útfelújítás, terelősziget és hasonló beruházás részletes költségkimutatását. Ellenkező esetben pedig megtaláljuk a módot arra, hogy valaki megtegyen egy ilyen közérdekű bejelentést. Amivel egyébként még nem turkálunk semelyik képviselő zsebében, bocs... csak felhívjuk a "hatáskörrel bíró szerv" figyelmét, hogy valami tisztátalannak látszik az ügyben!

 

* * *

 

Haha, este már sugározni fogja a solymáreváni rádió, hogy az index-fórumon ultimátummal fenyegették meg az önkormányzatot. Tudjátok: Nagy Testvér olvas minket.

Előzmény: kerekhegy (1083)
kerekhegy Creative Commons License 2006.04.18 0 0 1083
Nagyon nem támogatom azt  a rendszert, hogy csináljon a hatalom (adott esetben az önkormányzat) amit akar, simliskedjen, miegymás, aztán, majd ha valakinek fáj, vagy csípi a szemét, akkor kiabáljon. Sokkal helyesebb lenne az a magatartás, hogy az önkormányzat az ügyek átláthatósága érdekében mondjuk önként és dalolva (hisz aki tiszta, annak nincs mit szégyellnie) nyilvánosságra hozza azt, hogy mi a jóisten került 60millió forintba 3 járdaszigeten. És minden beruházás esetében ugyanez lenne a helyes eljárás. Miért kell a felelősséget megint a népekre átruházni? Náluk a pénz, ők költik el, és még mi tegyük ki magunkat az egyébként rajtunk hatalmaskodó önkormányzat haragjának, mert ki tudja, melyik képviselő zsebében turkálunk, amikor józan paraszti ésszel azt mondjuk: nem, az nem lehet, hogy 3 betonsziget 60millióba kerüljön?! Nem véletlen, hogy bár már többen is emlegettünk ilyen összefüggéseket, és aki átgondolja, az is erre a következtetésre fog jutni, hogy nem lehet ennyi az annyi, mégsem érkezett egyetlen bejelentés sem.
Előzmény: regisztrálatlan (1081)
kerekhegy Creative Commons License 2006.04.18 0 0 1082
Igen, már Andrásnál is jót mosolyogtam ezen. Jelen formájukban károsak? Most nem jelen formájukban vannak? Én sem arra gondoltam, hogy szennyezik a levegőt, vagy mi. Ha pedig jelen formájukban (ami ki tudja, mennyire statikus állapot - talán örökkévaló) károsak, akkor inkább meg kéne szüntetni egy rossz helyzetet, mint fenntartani. Az utolsó bekezdéssel teljesen egyetértek.
Előzmény: saabi (1078)
regisztrálatlan Creative Commons License 2006.04.18 0 0 1081

Kedves Kerekhegy! És kedves tanácsnok úr!

 

Nem az első alkalommal kerül itt szóba a sikkasztás gyanúja. Lehet ezt időről időre felhánytorgatni, és lehet elzárkózni tőle. Mégis elképzelhető, hogy mindkét verziónak van igazsága: annak is, amely tagadja a sikkasztást és annak is, amely valami büdöset vél felfedezni a történtek mögött.

 

Van egy olyan jogintézmény, hogy közérdekű bejelentés. Csak futtában néztem utána, de a 2004. évi XXIX. törvényben három (141-143) paragrafus is részletezi, hogy mi ez, illetve hogyan kezelendő egy ilyen bejelentés. Ami egyébként, a 141. § (3) bekezdése szerint javaslatot is tartalmazhat.

 

Néhány idézet (a kiemelések tőlem származnak):

 

141. § (1) Az állami és helyi önkormányzati szervek a panaszokat és a közérdekű bejelentéseket e törvény szerint kötelesek elintézni.

(3) A közérdekű bejelentés olyan körülményre hívja fel a figyelmet, amelynek orvoslása, illetőleg megszüntetése a közösség vagy az egész társadalom érdekét szolgálja. A közérdekű bejelentés javaslatot is tartalmazhat.

(4) Panasszal és a közérdekű bejelentéssel bárki - szóban, írásban vagy elektronikus úton - fordulhat a tárgykörben eljárásra jogosult szervhez. A szóbeli bejelentést az eljárásra jogosult szerv köteles írásba foglalni.

(5) Ha a panaszt, illetőleg a közérdekű bejelentést nem az eljárásra jogosult szervhez tették meg, azt nyolc napon belül oda át kell tenni. Az áttételről a bejelentőt egyidejűleg értesíteni kell.

142. § (7) A panasz vizsgálata mellőzhető a (6) bekezdésében említett eseteken kívül akkor is, ha a panasztevő a sérelmezett tevékenységről (mulasztásról) való tudomásszerzéstől számított hat hónap után terjesztette elő a panaszát. A tudomásszerzéstől számított egy éven túl előterjesztett panaszt érdemi vizsgálat nélkül el kell utasítani.

143. § (1) A panasz, illetőleg a közérdekű bejelentés alapján - ha alaposnak bizonyul - gondoskodni kell

a) a jogszerű, illetőleg a közérdeknek megfelelő állapot helyreállításáról vagy az egyébként szükséges intézkedések megtételéről;

b) a feltárt hibák okainak megszüntetéséről;

c) az okozott sérelem orvoslásáról, továbbá

d) indokolt esetben a felelősségre vonás kezdeményezéséről.

(2) A panaszost, illetőleg a bejelentőt - a (4) bekezdésben foglaltak kivételével - nem érheti hátrány a panasz, illetőleg a közérdekű bejelentés megtétele miatt.

(3) A panaszos, illetőleg a közérdekű bejelentést tevő személyes adatai - a (4) bekezdésben foglaltakon túlmenően - csak a bejelentés alapján kezdeményezett eljárás lefolytatására hatáskörrel rendelkező szerv részére adhatóak át, amennyiben e szerv annak kezelésére törvény alapján jogosult, vagy az adatai továbbításához a bejelentő egyértelműen hozzájárult. A bejelentő adatai egyértelmű hozzájárulása nélkül nem hozhatók nyilvánosságra.

 

Bocs, ha hosszú voltam, beidézhettem volna egy linket is, de így legalább ki tudtam emelni a lényeget. Nem megfontolandó egy jó szándékú, jóhiszemű közérdekű bejelentés?

Előzmény: kerekhegy (1071)
regisztrálatlan Creative Commons License 2006.04.18 0 0 1080

Kedves Mindenki!

 

A hétvégén ismét volt egy bál, ami újból valamiféle közösségteremtő esemény lehetett volna, mégis alig lézengtek az emberek; főleg olyanok voltak nagyon kevesen, akik nem őslakosok. Pedig szerintem aki ambicionálja, hogy egy közösségben - ahova "újonnan" érkezett - befogadják, megismerjék, megkedveljék, annak valahogy úgy kellene kezdenie, hogy el-elfogad legalább néhány ilyen, közösségi alkalomra szóló meghívást.

 

Na mindegy amúgy, nem fényezem agyon a bált, mert elég nyamvadtul éreztem magamat, és ez még akkor is igaz, ha ebben a szervezőknek vajmi kis részük volt. Hosszasan vártam valakit, aki iránt - Isten bocsássa meg nős ember létemre - őrült módon meg vagyok zakkanva, de lényegében hiába vártam. Az a konspiráció-kombináció sem jött be, hogy a két parlagon maradó házastárs majd egymást szórakoztatja, mert házastársból is létszámhiány keletkezett... De nem részletezem: többé-kevésbé nyílt kártyákkal játszunk ugyan, de az végképp nem szükséges, hogy ezekbe a nyílt kártyáinkba az égvilágon mindenki belelásson... ;-)

 

Elég jó ez az Isten bocsásson meg egy "kvázi-ateistától", de mindegy. Ettől még meg is bocsáthat. Vagy össze is hozhat minket.

 

Na, elég volt belőlem, visszaadom a szót, folyjék tovább a csevej a szigetekről. A.

saabi Creative Commons License 2006.04.18 0 0 1079
Hölgyek, Urak, tudnak róla, hogy Csíksomlyón lészen egy búcsú, ahol magyarságunkat, nemzeti öntudatunkat ápolhatjuk? Június elején. http://www.csiksomlyo.ro/

Ave, Saabi.
saabi Creative Commons License 2006.04.18 0 0 1078
Szerintem se károsak a szigetek, legfeljebb jelen formájukban. Valamire mindenképp szükség van, mert olykor úgy száguldanak végig a lakótelep mellett, mintha nem egy településen vezetne keresztül az út, hanem egy kihalt prérin. Aki elautózik párszáz kilométert nyugatra, az országhatáron túlra, a kisebb falvak mentén hasonló szigetekkel találkozhat, pedig ott a közlekedési morál messze fejlettebb mint nálunk.
Mi a különbség mégis a szigetek között? Előszöris az Ausztriában látott szigeteket nem utólag csapták hozzá az úthoz építve mellé olyan vacak toldást hogy borul aki rámegy - mint a PEMÜ mellett - hanem eleve így építették meg az utat, vagy ha utólag építették meg a szigetet, hát ez az utólagos építés nem tűnik fel, mert megcsinálták rendesen a sziget környékét. Egy szó mint száz, a solymári szegeteknél az utat nem csinálták meg egyáltalán, csak odalottyintottak egy kis aszfaltot a padkára. Az pedig nem út.
A solymári szigetek másik problémája meglátásom szerint hogy nem láthatóak. Legjobb megoldásnak egy állandó, villogó fényjelzést tartanék, de ha ez drága, akkor legalább megfelelő felfestést és táblás előjelzést tartok szükségesnek. Megintcsak a PEMÜ melletti szigetről szólva, Szentiván felől nem látszik. Namármost, ha az ember autózik, akkor nem igazán számol azzal, hogy az út közepére valami hülyeséget építettek. Mivel a sziget abszolúte nem látható, 50 Km/h-s sebességgel is eléggé hirtelen bukkan elő. Arról nem beszélve, hogy elötte nincs sebességkorlátozás, csak a helységtábla. Az meg kishazánkban mint tudjuk, nem elég, bár annak kellene lennie.

Ave, Saabi.
Előzmény: közbiztonsági tanácsnok (1073)
nemregisztrált Creative Commons License 2006.04.18 0 0 1077

 

Még egyszer a szigetekről: nagyon találó a korábbi hozzászólótól származó kifejezés; azaz  "ZÁTONYOK" ezek valóban.

 

Még az jutott eszembe a korábbi hozzászólásokat olvasgatva, hogy milyen fontos szerepe lenne a társadalmi kontrollnak, ugyanis a zátonyok ékes példái annak, hogy az az ügy ami elsőre két ember magánügyének tűnhet, hogyan válik elszemtelenedése esetén közüggyé és a társadalom vétlen tagjaira is veszélyessé-

ha hatásvadász szeretnék lenni,- és miért ne- életveszélyessé

Lehet, hogy naiv vagyok, de bízom benne, hogy illetékesek ismét veszik a bátorságot ( javítanak!) és a szükséges esetleg fájdalmas beavatkozásokat még időben meglépik.

 

Az autótörések juttatják eszembe, no meg a korábbi vallási-társadalmi kérdésekről folytatott kis vita, hogy láttátok az "Ütközések"c. filmet ?, Húú, de jó lenne egy szociológussal, társadalomtudományokban járatos emberrel a műv. házban

a jövő héttől-azaz mindenképpen a hétvégi rendezvényeink lezárulta után-valamikor erről egy jót beszélgetni!

Nézzétek meg, már dvd-n a boltokban!

 

 

 

 

kerekhegy Creative Commons License 2006.04.17 0 0 1076

De igen. Csomó más szolgáltatás is van (lesz?): squash, szauna, wellness, stb.

Előzmény: saabi (1066)
kerekhegy Creative Commons License 2006.04.17 0 0 1075
jav: ...ez az ember nem fog beleszeretni...
Előzmény: kerekhegy (1074)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!