Keresés

Részletes keresés

danken75 Creative Commons License 2002.04.09 0 0 126
Azt akinek a teljes lábaköze szőrös, szemérem ajkastól mindenestől együtt.

Ez kicsit pontatlan megfogalmazás. Ha valaki borotválja a szeméremajkát, az nem természetes, és az felül is rendesen megszedi ritkítóollóval. Egyébként azt nem találom teccetôsnek. Vagy teljesen dúrja le, vagy csak bikinivonal. Úgy nem szúr. A combja tövén lévô szôr leszedését nevezik bikinivonalnak kialakításnak. A lábszôrtelenítés pedig már off-topic. Láttam már olyt is, akinek a hasán volt egy vékony kis gyenge csík a köldökéig.

Előzmény: stonedrop (78)
GHETTOBOY Creative Commons License 2002.03.20 0 0 124
Na ,hol vannak a képek!
GHETTOBOY Creative Commons License 2002.03.20 0 0 123
Kinyalnám!
kompot67 Creative Commons License 2002.03.11 0 0 122
Hát ez qrva jó!
GHETTOBOY Creative Commons License 2002.03.11 0 0 117
Még több képet!
GHETTOBOY Creative Commons License 2002.03.11 0 0 116
Ezt is kinyalnám!!!
GHETTOBOY Creative Commons License 2002.02.27 0 0 111
Kinyalnám mint koldus a lecsóstálat!!!!!!
erich Creative Commons License 2002.02.19 0 0 107
egy szép punci
Kanis Creative Commons License 2002.02.18 0 0 106
Nos, akinek nem fut össze a nyál a szájában ennek a néhány képnek a látványától, az nyalogasson közepin lyukas jégkockát.
Kanis Creative Commons License 2002.02.18 0 0 105
Nos, akinek nem fut össze a nyál a szájában ennek a két képnek a látványától, az nyalogasson közepin lyukas jégkockát.
Rejtőzködő Creative Commons License 2002.02.06 0 0 103
Asszem ez a hozzászlólásod magáért beszél, nem is kéne kommentálni...
stonedrop Creative Commons License 2002.02.06 0 0 102
Ne válaszolj, mert mint mondtam ide sem jövök többet. Tehát nem tudom elolvasni a rágalmaidat.
Rejtőzködő Creative Commons License 2002.02.06 0 0 100
Megint te csúsztatsz: nem mi mondjuk hogy gusztustalan a "rövid haj", hanem te anyázod a "hosszú hajt". Magyarul: te szidod és tartod gusztustalannak a szőröset, és nem mi mondjuk ugyanezt a borotváltra. Függetlenül attól, hogy szerény véleményem szerint a túlzottan kiborotvált vagy csupasz punci szerintem nőietlen, engem jobban felizgat ha van fanszőrzet függetlenül attól hogy fazonigazított vagy természetes.

Vedd már észre, hogy te beszélsz össze-vissza, ráadásul provokatív stílusban, és nem a többiek a hülyék. Én is meg a többiek is megértjük a "hasonlataidat" (amelyeket én inkább csúsztatásoknak hívnék), sőt: a többség át is lát rajtuk.

Előzmény: stonedrop (99)
stonedrop Creative Commons License 2002.02.06 0 0 99
Én már elhatároztam, hogy nem foglaklozom tovább a témával. Van aki ezt szereti van aki azt. De ennek a kedves invitálásnak nem tudok ellenálni.
Mazda, én eddig azt hittem az a korlátolt aki nem tudja elfogadi az új dolgokat és ragszkodik a régihez. De most tőled megtudtam, hogy ez pont fordítva van. Köszönöm őfaszsága. Én se faszoztalak le téged eddig, jó lenne ha ezután te sem tennéd, buzi gyerek.
Rejtőjenő, hányszor kell még elmagyaráznom miről van szó? Te forgatod ki az én szavaimat, nem én másét. És te csúsztatsz. Éltem egy hasonlattal amit te nem bírsz megérteni, pedig már többször elmagyaráztam. Vonatkoztass el a mosdatlanságtól, legyen hajvágás hátha így megérted. A középkorban a férfiaknak hosszú hajuk volt, ma pedig általában rövid. Mégsem mondják azt, hogy a rövid haj gusztustalan divat őrület. Én csak azért írtam a maosdatlanságot mert ÉN ugyanolyan igénytelen dolognak tartom a bundabugyit mint a mosdatlanságot, de van aki ezt szereti. Ő biztos ezt tartja igényesnek. Na mindegy, hosszú.
Mazdálkodj Okosan Creative Commons License 2002.02.06 0 0 98
Egyszerűbben is fogalmazhattál volna: stonedrop egy korlátolt balfasz.
Előzmény: Rejtőzködő (97)
Rejtőzködő Creative Commons License 2002.02.05 0 0 97
stonedrop,

az a baj veled, hogy szélsőségesen fogalmazol, és kiforgatod a másik hozzászóló szavát, és rendszeresen csúsztatsz (pl. összemosod a fürdést a punci szőrtelenítésével, stb.). Ne csodálkozz rajta, ha megutálnak és pfujjolnak rád. És vedd észre, hogy mindig te provokálsz.

Előzmény: stonedrop (90)
puncimonster Creative Commons License 2002.02.05 0 0 96
A szépségért szenvedni kell!
Előzmény: Törölt nick (41)
puncimonster Creative Commons License 2002.02.05 0 0 95
Utálom a nagy bozontos,szőrös pinákat!Hányingerem van tölük!
Sevillai Izidor Creative Commons License 2002.02.01 0 0 93
Mondjak erre valamit? Az, ami neked vagy nekem büdös, az másoknak lehet kellemes vagy éppen izgató illat. Én pl. lovak között nőttem fel, és ha elmegy mellettem egy trágyával megrakott pótkocsi, nem fogom be az orrom, viszont a benzinszagtól, ami egy tősgyökeres pestinek valószínűleg meg se kottyan, rosszul vagyok. A két hete saját levében pácolódó punci valószínűleg nekem sem jönne be, de ennek az oka mindösszesen annyi, hogy kiskoromtól úgy szoktattak, hogy az embernek minden nap végig kell mosnia a bőrét különféle gyárilag illatosított vegyszerekkel, még akkor is, ha amúgy egyáltalán nem is piszkos. Ami egy nagy baromság, mert ez a sok indokolatlan fürdés tönkreteszi a bőr természetes baktériumflóráját, de hát mi már ezt szoktuk meg, ez van...

Előzmény: stonedrop (82)
stonedrop Creative Commons License 2002.01.30 0 0 90
Nem azt írtam, hogy kirtan eleve hajlamos a személyeskedésre.. Hanem azt, hogy de ezt ne vedd személyeskedésnek, mert tudom, hogy hajlamos vagy rá. Értsd: hajlamos vagy személyeskedésnek venni azt ami nem az. Ez abból jött, hogy egy topicban ahova te is jártál megvádoltak azzal, hogy személyeskedem, miközben én csak válaszoltam az engem ért személyeskedésre. És úgy emlékeztem, hogy te is a támadók között voltál. De utána néztem és nem voltál. Bocsánatot kérek, legközelebb nem itélkezem elhamarkodottan.
Tehát nem a keménykedéssel van a probléma, hanem az emlékezetemmel.
stonedrop Creative Commons License 2002.01.30 0 0 88
Ja és kérd meg a moderátorokat, hogy moderáljanak ki, mert én ilyen összeféretetlen fasz vagyok!
Előzmény: Törölt nick (86)
stonedrop Creative Commons License 2002.01.30 0 0 87
Szerintem ezt direkt csinálod. Egy olyan szavam nincs amit nem magyarázol félre.
Nem azt mondtam, hogy személyeskedsz, hanem azt, hogy hajlamos vagy személyeskedésnek venni azt ami nem az. Arra most nem térek ki, hogy itt csak velem lehet személyeskedni, az senkit nem zavar, csak ha válaszolok rá.
A 80/82 is olyan amit félre magyarázol. Pont ezt akartam megmagyarázni, de úgy látszik nem megy. Sevillai Izidor azt írta, hogy az ő idejében a nők még nem borotválkoztak. Erre akartam én példaként hozni -jelezve, hogy amit régen nem csináltak az nem biztos, hogy rossz- azt, hogy a nagyapám idejében nem fürödtek, de ettől még nem az a normális. Ha valaki érti magyarázza el neki, én úgylátszik más nyelvet beszélek mint kiran.
Előzmény: Törölt nick (86)
stonedrop Creative Commons License 2002.01.30 0 0 85
Én lezárom a témát, mindenki azt szeret amit akar.
De annyit még megjegyzek, hogy te nagyon félre magyarázod amit én írok. Hogy ez szándékos vagy nem azt döntse el mindenki maga.
Én nem a kéthetes mosdatlanságot, meg a frissen mosott puncit hasonlítottam össze. Azt mondam, hogy régen nem borotválokoztak a lányok, még régebben pedig nem is fürödtek. De egy ideje már fürödnek, és ma már borotválkoznak is. Azért mert valami régen nem volt szokás, még nem feltétlenül rossz (lásd fürdés). Nem tudom, hogy sikerült e végre megértened mit akarok mondani, remélem igen, de nem nagyon bízom benne. De ezt ne vedd személyeskedésnek, mert tudom, hogy hajlamos vagy rá.
Előzmény: Törölt nick (84)
Kanis Creative Commons License 2002.01.30 0 0 83
Én a kissé korosabb generációhoz tartozom, de elég gyakran megnyalom a sót. Volt már dolgom ifjabbal is, borotválttal is, kövérebbel is, meg sovánnyal is. A borotváltaknak általában "se íze, se bűze"; azaz nem érzem meg a beindult lány puncijának az ízét! Viszont majd' mindig bök egy kicsit. Úgyhogy maradok a régi mondásnál:
"Egy a lényeg,
Egy a fontos:
A pina legyen jó
Bozontos"
Előzmény: stonedrop (76)
stonedrop Creative Commons License 2002.01.30 0 0 82
Nagyapám idejében, falun, a nők csak 2 hetente fürödtek. Aki igénytelennek meri nevezni a mosdatlan nőket az egy bunkó. Nagyapámnak a büdös nő az igazi.
Előzmény: Sevillai Izidor (81)
Sevillai Izidor Creative Commons License 2002.01.29 0 1 81
Most miért kell bunkózni? Stonedrop, sorry, de elég súlyos szegénységi bizonyítványt állítasz ki magadról. Undorítónak nevezel olyasvalamit, ami természetes, igénytelennek nevezel nőket, csak mert a testszőrzetüket neked nem tetsző módon viselik. Én is a viszonylag idősebb korosztályhoz tartozom, és amikor kamaszkoromban először rányílt a szemem a női testre, akkor a nők igenis szőrösek voltak lent is és fent (hónaljban) is. És mivel ez az élmény azóta is meghatározó, én azóta is ilyennek szeretem a női testet, ezt tartom szépnek, ez az, amitől igazán fel tudok hevülni. Tisztában vagyok vele, hogy a mostani trend szerint a nők szőrtelenítik magukat, és szomorú is vagyok, mert ezek most nekem nehéz idők, de elfogadom a helyzetet. Az viszont már elkeserítő, hogy vannak, akik veszik a bátorságot és az igényesség mércéjét is ehhez igazítják...

Szerencsére azért úgy látom, nem vagyok teljesen egyedül :)

kompot67 Creative Commons License 2002.01.29 0 0 80
Igen, sajnos csak ilyen képekkel lehet találkozni az újságokban.
Apropó, nem tud valaki olyan tékát, ahol ilyen természetes szépségű lányok szereplésével készült filmeket lehet kölcsönözni ill vásárolni?

Egyébként REJTŐZKÖDŐ, neked külön köszönet, hogy ilyen szépen szinten tartod a topikot. Már azt hittem, csak én vagyok ilyen "aberrált".

Kompot

Rejtőzködő Creative Commons License 2002.01.29 0 0 79
Fordítva: az újságokban CSAK ilyen lányokat látni.
Előzmény: stonedrop (78)
stonedrop Creative Commons License 2002.01.29 0 0 78
Most, hogy a másik topicban tisztáztuk a kommunikációs zavart itt is tisztázom mit értek én szőrmókon. Azt akinek a teljes lábaköze szőrös, szemérem ajkastól mindenestől együtt.
Azt, hogy eddig csak szőrmók lányokkal akadtál össze onnan vettem, hogy azt írtad, borotvált lányokkal csak az újságokban, filmeken lehet összefutni.
Előzmény: Rejtőzködő (77)
Rejtőzködő Creative Commons License 2002.01.29 0 0 77
Áruld már el hol olvastad, hogy eddig csak "szőrmók" lányokkal akadtam össze???? Egyrészt visszautasítom a "szőrmók" kifejezést, másrészt volt már dolgom teljesen csupasz puncival, nem is eggyel.
Előzmény: stonedrop (76)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!