Keresés

Részletes keresés

dud75 Creative Commons License 2004.09.10 0 0 1150

Megirigyeltem tőled a szép képeket és gondoltam én is teszek fel egy párat! Ahogyan az időm engedi teszek fel sokkal tobb képet!

HOSTMARK!!

Ha valaki kiváncsi, hogy hová utazik az nézzen be ide!

http://community.webshots.com/album/185892883XRWqOt

Előzmény: Snorkilla (1145)
Snorkilla Creative Commons License 2004.09.10 0 0 1149

Sciricsi! Köszi a képeket:)) Egyre inkább az a véleményem, hogy részemről a Hostmark is igen ajánlott szálloda!! Egyáltalán nem rossz... Sőt!!

Esetleg ha még lesz időd, szívesen fogadunk több képet is:)
ciao!

Snorkilla Creative Commons License 2004.09.10 0 0 1148

Köszönöm szépen! :)  Örülök, hogy tetszenek a képek.

 

Iityam! Mi sem digitálissal fotóztunk, hanem egy sima zoomos kis fényképezővel, de boltban, ahol előhívattuk a képeket, megkértük az eladót, hogy tegyék fel negatívról CD-re a képeket. (persze nem ingyen)

Így két legyet ütöttünk egy csapásra.

Vsizont őszínte leszek: az eredeti fényképek.... csodaszépek lettek! Teljesen visszaadták a színeket, a hangulatot, mindent! :)

Persze jó ha meg van az embernek a szg.-en is, de azért így kézzelfoghatóan mégis más élményt nyújt nekem, és annak is, aki nézi.

 

Viva Egyiptom! :)

 

iityam Creative Commons License 2004.09.10 0 0 1147

Szia Snorkilla!

Nagyon-nagyon klassz képeket készítettél, nagyon tetszettek. Mintha most újra ott lettem volna. MI is sok hasonló fotót készítettünk, csak mi hagyományos géppel.

Gratulálok!

Szia.

Előzmény: Snorkilla (1145)
csiricsi Creative Commons License 2004.09.10 0 0 1146

Marhaba Sznorkilla!

 

Gratulálok a fotókhoz nagyon király! Igen nagy részletességgel mutatja be az egész ottani helyzetet. Jó volt azt is látni, hogy Naama Bay-ben szinte ugyanannál az asztalnál seesha-ztunk ahol Ti is. Hát ennyi... Majd jövöre remélem lesz alkalmunk ismételni, addig is lassan kezdem szervezni a síelést!!!

 

Én csak nehány képet tettem fel:  www.virtualtourist.com/csiricsi

 

 

 

CSiricsi

Előzmény: Snorkilla (1145)
Snorkilla Creative Commons License 2004.09.09 0 0 1145

SIkerült felraknom a képeket!

http://community.webshots.com/album/185530858OHQoVB

 

Ciao!!!

beeeeeee Creative Commons License 2004.09.09 0 0 1144

Én voltam mindkettőben. Ég és föld... Szép a Dreams, gyönyörű a partja, nagyok a szobái, és amelyik szobában mi voltunk, az nagyon szépen volt berendezve.  A Savoy egy LUXUS szálloda. Gyönyörűek a szobái, a kertje, a partja...

Teljesen más mint a Dreams, sokkal igényesebb minden (pl. berendezés), az étterme nem egy nagy hodály, a bejáratnál a fedett kert a kis hidacskával olyan minhat egy mesében lennél, és az udvar is hihetetlenül szép. A Dreams partja egy hatalmas szikla tövében van, ez teszi nagyon különlegessé, ezen kívül egy szokványos szálloda. A Savoy pedig Sharm egyik legjobb szállodája.

Előzmény: kvanti (1141)
Goszi777 Creative Commons License 2004.09.09 0 0 1143

Mikor minket hozott haza a busz a Savoyból, voltak rajta olyanok is, akik a Dreamsben laktak. Ők panaszkodtak a strandjára, mondván elég kicsi és sziklás, ha jól emlékszem van egy rész, ami mesterségesen fel van töltve homokkal.

 

A Savoy strandja, mint már írtam, az egyik legjobb egész Sharmon, nem véletlenül viszik oda az utasokat más hotelekből kishajókon.

Maga a hotel is valószínűleg jobb, mivel a Savoy a világ egyik leghíresebb hotelláncainak egyike. (angol egyébként) Az 5*-os kategórián belül is a magasabb szintet képviseli, volt olyan utas velünk, aki már volt a Radissonban is Sharmon, ami szintén 5*, de mondta, hogy a Savoy jóval jobb 5*-os, mint a Radisson.

Előzmény: kvanti (1141)
Snorkilla Creative Commons License 2004.09.09 0 0 1142

Sziasztok!

Hú, de rég jártam itt.... Illetve nem is igaz így a dolog. Minden áldott nap olvaslak benneteket, csak éppen írni nem tudtam, mert ez a fránya gép mindíg kidob innen.
Kicsit már kezdek ideges lenni...

Mindegy. A lényeg: mi is a Dreamsben voltunk, és azt kell mondjam, a célnak megfelelt. A partja meg elsőosztályú volt, az élővilág miatt.
Szintén a Kartagoval utaztunk, és valószínűleg mázlink volt, mert minden OK volt.
Oda kerültünk, ahová kell, és még a gép is pontosan indult.

Hazafeléjövet a kicsekkolásig a szobában maradhattunk, ezzel sem volt gond.

A Vörös tenger egyszerűen meseszép, mindenkinek látni kell egyszer az életben!!!

Gréti!!! Ha olvasod a fórumot: bocsi, hogy nem tudtam Neked sem írni, de valami miatt mindíg visszadobja a mailt a rendszer. Esetleg már nem él az emil címed?

kvanti Creative Commons License 2004.09.09 0 0 1141
Hello!
Aki volt már a Dreams Beach-ben és a Savoyban is,milyen külömbségeket tud tenni?A Savoy mennyiben jobb?Milyen a partja?Sziklás vagy homokos?
kovesdil Creative Commons License 2004.09.09 0 0 1140
Gondoljatok ránk, most indulunk 1-kor a Savoy-ba az OTP-vel. Ha visszajöttünk majd beszámolok.
iityam Creative Commons License 2004.09.09 0 0 1139

Szia MOLÉ!

 

A Dreamsban voltunk mi is. Az indulási időpontunk kb. 3x változott, legutoljára az utazás előtti napon. Ott 23,20 helyett, 19,20 lett megadva. KImenve a reptérre a képviselő közölte, hogy bocsi de egy órával később 20,20-kor megyünk.

Visszafelé szombaton hajnalban jött a gép. Az első infó szerint hajnali 3,30-kor, de azt mondta az idegenvezetőnk, hogy előtte kapunk pontos infót. Ez a pontos infó pénteken délután 1 óra felé került az "ajtó alatt" bejuttatásra a szobába, ami szerint a szobát el kell hagyni este 10 órakor, 11-kor jön a busz és visz a reptérre, a gép pedig fél 2 felé indul.

Az is rajta volt a papíron, hogy a Kartago elintézte, hogy a szobában maradhassunk este 10-ig. Ehhez képest, péntek délután fél 2-kor telefon, hívnak a recepcióról, hogy menjünk leadni a szobának a kulcsát, mert 2 óráig el kell hagyni a szobát.

Erre mi fogtuk magunkat, levittük a papírunkat, ahol szépen le volt írva, hogy milyen beosztás szerint megy a szoba elhagyása, és felhívtuk az idegenvezetőnket, hogy ő is beszéljen a recepcióssal ha már állítólag a Kartago elintézett mindent, mi nem vagyunk hajlandóak vitatkozni.

Végül is így elfogadták, este 10 után mentünk ki  a szobából, a busz "már"fél 12 felé meg is jött, irány a reptér. Ott átnéztek bennünket egy párszor, átvilágítás, utlevélellenőrzés többször is, akinél volt kagyló, vagy ilyesmi elvették, szigorúak voltak.

A gép végül 1 óra után indult, egy kis vita után, ugyanis a gépünk JOrdániából jött, és már voltak a gépen utasok. Ebből kifolyólag JOrdániában és Sharmon is adtak el jegyeket, volt olyan hely amit kétszer is. Az utaskisérő ugyan felajánlott, hogy mivel van még egy pár szabad hely a gépen, mindenki üljön ahová akar. HÁt ez nem aratott osztatlan sikert, mindenki ragaszkodott a jegyén szereplő helyhez. Volt olyan is aki azt mondta, akkor ő szeretne a pilótafülkébe ülni. Szóval mire mindenkinek lett helye, eltelt egy kis idő, de behozta a gép, mert magyar idő szerint 4,05 perckor leszálltunk Ferihegyen. IGaz leszállás előtt a légikisérő felhívta a figyelmünket, hogy mivel szombat van és hajnal, nincs elég személyzet aki a csomagokat kipakolja, számítsunk egy kis várakozási időre. Ez a kis várakozási idő egy óráig tartott, 5 óra után már nálunk is voltak a csomagjaink.

Ja és még ehhez az is hozzájárul, hogy ráadásul mi nem is Dreamsba fizettünk be, úgyhogy amikor mentünk a gép leszállt éjfél előtt, és mi reggel 6 órára kerültünk ágyba (Mindez két gyerekkel). Szóval ennyit a Kartagóról, mégegyszer biztosan meggondolom kivel megyek és hová. De azért ez nem mindenkivel történik meg, bár sokak véleményét olvasom, és elég sok utassal történik valami hasonló.

NEm akartam senkit elijeszteni, mindenért kárpótolt az a pár nap amit ott töltöttünk, a tenger, a korallok, a piramisok, és minden egyéb szóval EGYIPTOM!

Sziasztok!

 

Előzmény: molé (1132)
dud75 Creative Commons License 2004.09.09 0 0 1138
Mi tavaly Tunéziában voltunk sajna velük! Mi is egy másik irodánál fizettünk be! Nem is sorolom, hogy mennyi problémánk volt velük! (Pereskedünk) De hátha most semmi nem lesz! Ne izguljatok! A tenger és a napfény mindenért kárpótol! A koralzátonyokról nem is beszélve! Én még egy kis eldugott bungallóba is visszamennék, ha lehetne! Búvárszemüveg kötelező!!!!!! De kint is lehet venni és jóval olcsóbb! Viszonylag jó minőségű!
Előzmény: molé (1137)
molé Creative Commons License 2004.09.08 0 0 1137

Szia!

 

Mi 09.10-én indulunk. Valamilyen szinten mi is a Kartago-val. A Car-toursnál fizettünk, de ők szerződésben állnak a Kartago-val. Ma én is sok rosszat olvastam róluk. De túl sok választás nincs Egyiptomba. Mi csak akkor vettük észre, hogy a Kartago-nak is van köze hozzá, amikor elmentünk befizetni. Nem szerettünk volna velük menni.

Lefoglalva a Dreams van, reméljük ott is fogunk szobát kapni.

 

Előzmény: Törölt nick (1136)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.08 0 0 1136

Molé!

 

Elég érdekes, amit írsz, remélem, azért minket is időben fognak értesíteni... Egyébként megkérdezhetem, hogy mikor indultok, és melyi szállodába mentek? Ja, és hogy a Kartago-val utaztok-e? Elolvasta jó pár fórumot itt, és máris nem vagyok olyan lelkes, hogy a Kartago-val utazunk...

molé Creative Commons License 2004.09.08 0 0 1135

Szia!

 

Hát, nem biztos, hogy nem fogják megváltoztatni az idulást. Nekem de-t még azt mondták, hogy 22.20-kor indul a gép, du-n már jött egy fax, hogy 20.40-kor. Lehet, hogy ez nálatok is így lesz.

Előzmény: Törölt nick (1134)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.08 0 0 1134

Sziasztok!

 

Hajszál pontosan ugyanazok a kérdéseim, mint MOLÉ-nak!!! 17-én utazunk, szintén 22:20-kor, és következő szombat hajnalban jövünk vissza. Hogy őszinte legyek, én sem vagyok elragadtatva attól, hogy már délben el kell hagynunk a szállodát. Amúgy, szerintem a 22:20-as indulást nem fogják előrébb hozni. Nincs olyan szerencsénk...:(((

OSZIBARACK Creative Commons License 2004.09.08 0 0 1133

Sziasztok!

 

Egy kis segítséget kérnék: nem tudja valaki, hogy Egyiptomban a reptéren beszerezhető vízum -többszöri belépéses- mennyibe kerül?!?!? (Multiple Entry Tourist Visa fee)

 

Ha megy valaki, esetleg a vízumosoknál megkérdezné, nagyon megköszönném.

Az egyszeri belépéses azt tudom 15 USD, a Magyarországon beszerezhetőt is ismerem. Az ottani beszerezhető érdekelne.

 

Köszi előre is.

Őszibarack

molé Creative Commons License 2004.09.08 0 0 1132

Sziasztok!

 

Szeretném megkérdezni, hogy aki a Dreams-ben volt, és a Kartago-val ment milyen élményei volta az vissza úttal. Úgy tudom, hogy szombat hajnalmban indul a gép, és 1.30-ra jön a transzfer. Meddig kellett elhagyni a szobát?

Hallottam olyan élménybeszámolokat, hogy valakiknek már délben el kellett hagyniuk a szobát. Igaz ez?

Az itthoni indulást is sűrűn változtatják. Lehetséges, az, ha 22.20-ra van kiírva akkor előrébb hozzák?

 

dud75 Creative Commons License 2004.09.08 0 0 1131

Talán egy negatívum volt, ami nem tetszett, hogy megérkezéskor mindenkitől fejenként 20 USD beszettek baksis gyanánt! Ezt azért az irdoa közölhette volna előre! A tenger mindenért kárpótol!!!!! Ha szerettek búvárkodni, akkor ajánlom a hajókirándulást intró merüléssel együtt! Bár a Hostmárknál is hasonló élményekben lehet részed!

 

Mi merültünk, és felejthetetlen élmény volt! Kedvet is kaptunk a búvárkodásra! Igaz a csoportból mi voltunk az elsőnek kijelöltek merülésre. Elsőre fullasztó érzés de miután megszokod szuper! A hajóból kevesen merültek, de én azt mondom megérte!!!!

Előzmény: juventina77 (1130)
juventina77 Creative Commons License 2004.09.08 0 0 1130
Az jó,mert én is velük akarok menni.
Előzmény: dud75 (1129)
dud75 Creative Commons License 2004.09.08 0 0 1129
A Best Riesennel voltunk! Kicsit izgultam tőle, de minden rendben volt!
Előzmény: juventina77 (1127)
rogue_ Creative Commons License 2004.09.07 0 0 1128

 

Szia!

Nos én is aug. 26-szept. 2-ig voltam a Hostmarkban (lehet, hogy ismerjük egymást...ki tudja). Szóval szerintem is gyönyörű hely. Rengeteg programon vettünk részt......sivatagi "ralli", teve túra, hajókirándulás, Kairó. Egyszóval sohasem unatkoztunk. Ha valakinek bármilyen kérdése van, nyugodtan kérdezhet.

Hy

juventina77 Creative Commons License 2004.09.07 0 0 1127

Szia!

És melyik utazási irodával mentél?

Előzmény: dud75 (1125)
csiricsi Creative Commons License 2004.09.07 0 0 1126

Na azért itt is van néhány "jó" vélemény:

 

http://utazas.com/utazas/forum/forum.cgi/?action=cikkek&uticel=4&file=1085133394

 

(Arika topic/szallodak Sharm el seikhen)

dud75 Creative Commons License 2004.09.06 0 0 1125
Az lehet, hogy a Karthago a 2. de hogy fizeni nem akar az is biztos! Lassan 1 éve hogy pereskedünk! Fizetni nem akar! Én mindenkit lebeszélnék a Karthagó-ról ha lehet!
Előzmény: Törölt nick (1122)
dud75 Creative Commons License 2004.09.06 0 0 1124

Sziasztok!

 

Most jöttünk vissza Sharm-ból! Szuper volt! A Hostmark-ban laktunk. Semmi problémánk nem volt. A tenger szuper, a szálloda is. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy életem legszebb szállodájában voltam, de azért nagyon jó volt! Mint ahogyan többen írtátok már ma vissza is indulnék! A tenger csodálatos, főleg a koralzátonyoknál. A csapat is jó volt! Egyszóval nagyon jól éreztem magam! Szerintem többen is írunk, de egyenlőre mindenki próbál visszarázódni a mindennapokba! Kérdésekre szívesen válaszolok mindenkinek! De szerintem sokan fórumozunk akik ott voltak! Aug 26- Szept 2-ig!

ercsibe Creative Commons License 2004.09.06 0 0 1123
Sztem a máshova szállásoljuk el az utasokat bevett szokás az irodáknál. Az itt agyon dícsért OTP minket is a medencére néző apartman helyett egy építkezésre nézőbe rakott, ahol éppen a csatornázást próbálták megoldani. Kevés sikerel... :(( 
Előzmény: rags (1117)
hbezy Creative Commons License 2004.09.04 0 0 1121

 

 

Sziasztok a jövőhét pénteken indulunk a Tropicana Grand Azurba. Ha valaki tud valamit erről a szállodáról, kérem írjon. Előre is köszi.

kovesdil Creative Commons License 2004.09.03 0 0 1120
Mától a szeptember 9-i indulással a Savoy az OTP-nél 119.900,-Ft/fő FP, ugyanitt a Dreams 69.900,-Ft/fő. Ha valaki még bizonytalan. Mi befizettük a Savoy-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!