Keresés

Részletes keresés

nervin50 Creative Commons License 2012.04.16 0 0 274

Sziasztok!

Már rég figyelemmel kísérem az oldalt, de csak most jutottam arra az elhatározásra, hogy közzétegyek egy fantasztikus megtapasztalást a csontkovácsolásról! Ha nem velünk történik meg talán el sem hiszem, hogy olyan gyógyulást és  energiákat tud megmozgatni ami már szinte a csoda határát súrolja. Az orvosok (több egyöntetű véleménye) szerint a nővérem számára elkerülhetetlen a fájdalmai miatt előbb-utóbb, a csípőprotézis beültetése. Ezt elkerülve végső kétségbeesésében fordult a csontkovácsoláshoz. Többszöri kezelés olyan eredményt hozott, hogy mostmár tünetmentes, vigan kertészkedik és mindent  tud csinálni mint régen!! Itt ragadom meg az alkalmat és mindenkinek javaslom, hogy próbáljon meg mindent, és oda menjen akiben hisz és megbízik, mielőtt sebészeti beavatkozásra lenne szükség. Sok "isteni" kezű mester van nekünk a "masszázsdoktor" oldalon lévő hozta el a jobbulást. Hálás szívvel gondolunk rá azóta is.

üdv. mindenkinek Nervin

Törölt nick Creative Commons License 2012.04.06 0 0 273

Igen. Jó. Bár van, aki nehezen bírja, h a fejébe megy a vér, annak nem szabad, főleg nem egyből, teljesen átfordítani, hanem szoktatni. (Éppen ezért pl magas vérnyomásnál...!!!)

Előzmény: ottofon (272)
ottofon Creative Commons License 2012.04.06 0 0 272

Van valakinek tapasztalata a denevérpad használatáról? HA igen megoszthatná velünk. Ilyet tervezek most venni: http://bolthely.hu/wellimpex/id/00927_WELLIMPEX_Fitt_Plus_gravitacios_es_gerincnyujto_keszulek__keret__allvany__pad__agy

wonderbra Creative Commons License 2012.04.05 0 0 271

Kedves ötfelezős!

 

Látom, nagy szakértő vagy a témábam, szívesen hagyatkoznék rád. Bizonyára csak elkerülte a figyelmemet, de ki az a 2 csontkovács, akiket bátran mernél ajánlani?

Az egyikük az itt sokat dicsért Szí Márton tanítványa, ha jól gondolom, ő lenne a Kopf László? Próbáltam a Kelenvölgyi Közösségi Ház oldalán is elindulni, de ott sem találtam semmi infot...

Nagy segítség lenne, előre is köszönöm!

Előzmény: ötfelezős (168)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.29 0 0 270

Há, mer reklámhuszár, csak a midik itthagyták...

Előzmény: ötfelezős (269)
ötfelezős Creative Commons License 2011.12.29 0 0 269

Azt nem tudom, hogy minek isteníti valaki a csontkovácsos topicban a masszázst? Gondolom, van masszázs topic is...

babaji Creative Commons License 2011.12.20 0 0 268

Persze hogy a  legjobb ha sokféle masszázs és csontkovácsolás és delejezés-pránaadás meg ellazitás és lélekemelgetés SZINTÉZISE  adott egy gyógyitónál.....dehát az ilyen alternativ doktor ritka .

Nagyotmondó és sokatigérő az rengeteg van :)))

géza012 Creative Commons License 2011.09.24 0 0 266

Sziasztok!

 

Nekem igazából a masszőr vált be. http://masszor-tomi.hu/ Tudta -e valaki, hogy egy gyógymasszőr nagyon jó  ízületi kimozgatásokra is képes? Megkérdeztem a gyógymasszőri vizsgán minden tétel második részében egy adott ízület kimozgatása a feladat. Amúgy nem árt ha a csontkovácsolás előtt jól át masszírozzák az embert , asszem erre szabály is van.

Törölt nick Creative Commons License 2011.09.20 0 0 265

Most találtam, fogalmam sincs, ki csinálja:

 

Előadás a csontkovácsolásról - Budapest, XIV. Kerület

 

Időpont: szeptember 21. szerda, 18.00


Helyszín: Csendsziget Természetgyógyászat, 1148, Budapest, Bolgárkertész utca 13/e

Az előadás főbb témái: a csontkovácsolás története, legfontosabb gerincbetegségek, csontkovácsolás bemutató.

A részvétel teljesen INGYENES!!!

 Bejelentkezés/információ: (+361)7878849, (+36)205797967, info@csendsziget.hu

www.csendsziget.hu

ötfelezős Creative Commons License 2011.09.03 0 0 263

De mennyire igazad van. Annyit tennék hozzá, hogy számomra az már mindig más fájdalom volt. Mint  ahogy a fogfájás sem úgy fáj, mint a foghúzás utáni fájás.

Előzmény: Törölt nick (254)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.02 0 0 262

Olvass utana: Head-zona.

Előzmény: Dil Emma (261)
Dil Emma Creative Commons License 2011.09.02 0 0 261

Sziasztok!

Kérdésem az lenne, hogy volt-e valaki szívritmus zavar miatt csontkovácsnál.

Olvastam, hogy a csigolyák ha nyomják a kilépő idegeket, szívproblémákat is okozhatnak.

Nekem nagyon sokat fáj a hátam, derekam, és most szívritmus zavarom is van.

Lehetséges hogy a csigolyáktól?

Köszönöm ha válaszoltok!

dendike Creative Commons License 2011.09.02 0 0 260

Aki mindenkinek segít - Kereszty András

Nagyon rövid idő alatt csodát tesz a megfáradt és összemeszesedett csontjaiddal Kereszty András, aki a Jókai utcában fogadja pácienseit. A gyors eredményt garantáló szakember egy úgynevezett energetikai gyógyítással is kiegészíti a kezelést, ami csak tovább fokozza a kínzó fájdalom helyébe lépő komfortérzetet.

Azt, hogy a terápia eredményes lesz, András sokszínű betegköre is garantálja. Páciensei között a sportolóktól az akut problémával küszködő átlagemberig mindenki megtalálható, és egyáltalán nem ritka, hogy egy bottal érkező beteg távozáskor a sarokban felejti a korábban nélkülözhetetlennek hitt segédeszközt. Ha egy megértő és profi szakemberre vágysz, akkor hívd bizalommal!

Név: Kereszty András.
Cím: 1065 Budapest, Jókai utca 13.
Telefon: 06-30/970-71-82.

Előzmény: Törölt nick (258)
dendike Creative Commons License 2011.09.02 0 0 259

Sziasztok!

 

Csak bekukkantottam,hogy járnak-e még errefelé emberek?   Én úgy tapasztaltam,hogy egy nagyobb -hosszabb beavatkozás után néhány napig kellemetlen érzések uralkodnak el a testemben. Leginkább akkor,ha kevesebbet mozgok a szokásosnál,pl. a téli hónapokban szívesebben ténykedek lakáson belül. 1 hétig is kitartanak a tünetek a kezelés után,aztán jobb lesz,de 10 nap múlva érdemes megismételni.Amúgy nem kell csontkovácsolás ahhoz,hogy izomláz szerű fájdalmat érezzünk,elég egy kiadós vizibicikli túra. Múlt héten elkövettem egy ilyent és napokig ézeztem,hogy vannak farizmaim. A meszes csigolyákkal viszont vigyázzatok,ne hagyjátok kiropogtatni,mert abból baj lehet!!!!! Orvos barátnőm óva int ettől,de a csontkovácsot nem ellenzi,jónak tartja.

Előzmény: Törölt nick (258)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.01 0 0 258

Elnézést, a "lényeg" kimaradt az előző hozzászólásomból :-):

 

Szóval a tegnapi kezelés után elmúlt minden végtag zsibbadásom és este lefekvéskor is csak nagyon enyhe szívszorítást éreztem, így végig tudtam aludni az éjszakát. Mára kutya bajom, kivéve, hogy nagyon erős fejfájásom volt egész nap (mellesleg a kolleganőmnek is, aki szintén fejfájós, úgyhogy lehet, hogy ennek semmi köze a tegnapi kezeléshez), egy kicsit fáj és nehéz a nyakam és most kezdek érezni egy nagyon enyhe szívszorítást. Olvastam, hogy valamelyik csigolya van "összekötve" a szívvel, ezért lehet, hogy inkább nyomás az, amit én szorításnak érzek.

 

eyr750: Köszönöm a tippet. Nem az általad ajánlott csontkovácsnál voltam, mert a hozzászólásodkor már megvolt az a cím, ahova végül is mentem, de köszi a tippet még 1x. Ez is lemaradt az előbb. :-)

Törölt nick Creative Commons License 2011.09.01 0 0 257

Sziasztok!

 

Azóta én is eljutottam egy csontkovácshoz, jobban mondva gerincgyógyító manuálterapautához, akit egy ismerősöm ajánlott. Az első kezelés után két napig csodálatosan éreztem magam, minden panaszom (rendszeres nyak-elnehezülés, ezzel párhuzamosan szemkáprázás, nagyon enyhe szédülés, amit inkább kóválygásnak mondanék - itt jegyezném meg, hogy gyógyszerrel karbantartott magas vérnyomásom is van), amivel hozzá fordultam, elmúlt. A kezelés utáni 6. napon (közben nem voltam kezelésen) azonban egészen fura és íjesztő tüneteket észleltem magamon. Elkezdtek zsibbadni a végtagjaim és este, lefekvéskor már nem tudtam a bal oldalamra feküdni, mert nyomta a szívemet, de egyéb fekvő testhelyzetekben is szívszorítást éreztem. Rettenetes érzés volt. Reggelre mindez elmúlt, jobban lettem, de napközben meg durva szédülés kapott el. Mivel rákövetkező éjszaka is jött a szívszorítás hullámokban és a bal karom is zsibbadt, felkerestem az üzemorvosunkat, aki azonnal megmérte a vérnyomásomat és csinált egy EKG-t. Vérnyomásom rendben, az EKG alapján kutya baja a szívemnek! Elkezdtünk beszélgetni és rákérdezett, hogy nincs-e valami baja a gerincemnek vagy a nyakamnak. Mondtam neki, hogy tinédzserkorom óta gerincferdülésem van és bő másfél éve észlelem a nyakam körüli problémát (elnehezülés, gyakori fejfájás, kóválygás, szemkáprázás). Azt mondta, hogy a nyakcsigolyáimmal van a gond, az produkál olyan tüneteket, mint amiket én felsoroltam neki, illetve amiket átéltem az elmúlt néhány napban. A csontkovácsot nem vallottam be neki.

 

Tegnap voltam a 2. kezelésen, azt mondta a csontkovács, hogy rendkívüli módon be lett avatkozva a szervezetembe, emiatt vannak a tünetek, de legyek türelmes, néhány nap és jobb lesz.

 

Mi a véleményetek?

 

Köszönöm a válaszotokat!

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.29 0 0 256

lehet. De ez változó.

Nekem volt olyan kezeléssorozatom amikor az első után 3 napig nem tudtam járni, csak kitolt seggel kacsáztam. Aztán elmúlt. Ez ritka, de van ilyen.

Előzmény: Törölt nick (255)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.28 0 0 255

Nade, ennyire??? Akkor en tul jo allapotban vagyok ehhez? :-))))))))

Előzmény: Törölt nick (254)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.28 0 0 254

Pedig az esetek több mint harmadánál van ilyen kisebb nagyobb erősséggel.

Nem kifejezett izomláz ez. Inkább ugy kell elképzelni, hogy adott egy csigolya, ami mondjuk 10 éve nincs a helyén. Egyszer csak jön a kiropraktőr és helyrerakja. Persze hogy fájni fog , hiszen az összes szalagnak, izomnak nyulnia kell az uj helyzethez. Ilyenkor általában pár nap mulva vissza is megy a régi helyre, ezért kell az ismétlés a kezelésben. Olyan mintha le kellene hajolnod nyujtott lábbal a maximumig és ugy kellene maradnom. Hát eléggé fájna...

 

Ez általában azoknál fordul elő akiknél nagyon régi a blokk, nagyon el vannak hanyagolva testileg, vagy nagyon érzékeny tipusok.

Előzmény: hopphopp (251)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.27 0 0 253

Meglepodnek, ha igen...

Előzmény: hopphopp (251)
babaji Creative Commons License 2011.08.27 0 0 252

Engemet már többször megkovácsoltak,de ilyen problémát nem okozott soha :)))

Előzmény: hopphopp (251)
hopphopp Creative Commons License 2011.08.22 0 0 251

Sziasztok!én kérdezni szeretnék tőletek valamit:normális az hogy egy hétig fáj valakinek a háta-dereka csontkovácsolás után?egy hete lett kiropogotatva a hátam(közben nem volt olyan vészes a fájdalom) mad aznap este annyira fájt mindenem mintha a belsö szerveimet is érintette volna..azota meg fel-fellángol ..lehet hogy enyi ideig van izomlázam utána?nézegettem forumokat-oldalakat de ezt a rész valahogy mindenki eltitkolja..nemhiszemel hogy másnak nemvolt ilyen tapasztalata utána.. légyszi irjatoookk,köszi

eyr750 Creative Commons License 2011.08.16 0 0 250

Gerencsér Sándor. Van honlapja.

Előzmény: Törölt nick (249)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.10 0 0 249

Szia!

 

Sajnálom, hogy az illető nem Budapesten praktizál. Most keresek csontkovácsot, szívesen megismerkedtem volna vele.

Előzmény: dendike (248)
dendike Creative Commons License 2011.08.02 0 0 248

Sziasztok!

 

Rég jártam erre,de most úgy éreztem,hogy muszáj segítenem. Nemrég Erdélyben jártam és megismertem egy csodálatos embert,aki (kicsi a világ) a városomban él,közel az otthonunkhoz. Ő is győri,csak véletlenül (?) ugyanazon a társasúton vett részt,mint én a férjemmel és barátainkkal.Ő egy nagytudású ember,valódi gyógyító,aki nem ebből él,csak éppen magas szinten,szívvel-lélekkel műveli.A töredék áráért annak,mint mások. Július közepén jöttünk haza és azóta a csoportunkból már többen meglátogattuk. Közel 1 órán át a fejünk búbjától a lábunk ujjáig megdolgozott bennünket és közben elmagyarázta,hogy mit miért tesz. Ilyen élményben ezen a téren még nem volt részem.

Szívesen segítek ha valakit érdekel,de nem írom ki a nevét,Pakó Mihály miatt már megfizettem a tanulópénzt.

Emailban megtaláltok,Győr Adyvárosban lakik és dolgozik a tanár úr.

 

dendike@gmail.com

_mirelitkacsa_ Creative Commons License 2011.04.28 0 0 245

Kedves fórumozók!

 

SOS segítség kellene, marketingre a csontkovács szolgáltatásról kell írnom. Ha a péntek estig valaki olvassa, kérem segítsen az alábbi linken elérhető kérdőív kitöltésével!

 

Előre is köszönöm a segítséget!

dawies Creative Commons License 2011.04.06 0 0 244

Csontkovács hely kiadó a 15.kerületben, bejáratott ügyfélkörrel, modern környezetben.

Érdeklődni Vighné Csomós Barbaránál lehet a precizdent@gmail.com e-mail címen.

Newdaron Creative Commons License 2011.03.14 0 0 243

Sziasztok

 

Dr.Klemencsics Zoltán, ortopéd orvos viszi nálam a prímet.

Rengetegen voltak nála az ismeretségi körömből , nem ártott senkinek. Sőt!

 

Mivel ortopéd orvos, ő maga:

-vizsgál,

-elemez képalkotó vizsgálaton készült képeket,

-diagnosztizál,

-tesz helyre gondokat.

 

Úgy gondolom, hogy mivel mindent maga végez, ez magáért beszél.

 

Ráadásul vannak nála drágábban próbálkozó, messze nem ilyen ügyes "csontkovácsok" ...

 

A google megadja az elérhetőségeit .

dendike Creative Commons License 2011.02.02 0 0 242

Hú,ez tényleg ciki. Nem ártott volna egy kis matek a hosszú ajánlólevél  előtt. Nem az a baj,hogy mondunk ezt-azt,szubjektív véleményt,de Safticsnál valóban kilóg a lóláb.Bocs,de én is  úgy látom,mint Ötfelezős.

Előzmény: ötfelezős (240)
ötfelezős Creative Commons License 2011.01.26 0 0 240

Kicsit szoros az időbeosztás... :)

Ha másfél hónapja tünetmentes vagy, akkor Saftics december 9-i beírását elolvasván azonnal sikerült bejutnod a csontkovácshoz, aki gyors egymásutánban elvégzett 3 kezelést...

 

 

Legalább valamelyik topicban (széles a választék az autószereléstől a csoportszexig) szólnál hozzá egyet, hogy életszagú legyél...

Előzmény: jamalothman52 (239)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!