Keresés

Részletes keresés

Babaarcú Démon Creative Commons License 2004.05.17 0 0 606
elreymalo, neked tökéletesen igazad van abban, hogy a pina szőrtelenítése kultúra kérdése. És itt, ebben a topikban lényegében erről van szó. Csak arról feledkezel meg a vita hevében, hogy a kultúra nem egy egydimenziós valami, aminek itt a nulla pontja, arra meg a végtelen, és ha te arrafelé helyezkedsz el, akkor kulturáltabb vagy nálam. Sokféle kultúra van, és hogy melyik jobb, pláne fejlettebb a másiknál, azt nem hiszem, hogy ebben a topikban el fogjuk dönteni. Csak példaként, volt olyan kultúra, ahol a nők előkelő megjelenéséhez hozzátartozott az elnyomorított lábfej. De, hogy közelebbi elrettentést mondjak, a huszadik században igen kulturált emberek, akik netán még hegedülni is jobban tudtak nálam, követtek el szörnyű disznóságokat. És bevallom, én szívesebben vagyok olyan emberek társaságában, akik, noha nem szőrtelenítik a hónaljukat, tudják, hogy a hónaljjal szót két j-vel írják.
Előzmény: Törölt nick (599)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.17 0 0 605
Nem törlök visszafelé: meghúztam a vonalat az első figyelmeztetéssel, hogy itt hagyjátok abba. Kérlek, további kérdéseiddel keresd fel a modis topikot.
Előzmény: Törölt nick (604)
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.17 0 0 603
Na, akkor hogy egyértelmű legyen: törlök minden hozzászólást, amely személyeskedést tartalmaz (mint az előbb már figyelmeztettem rá), és/vagy a moderátorral, moderálással foglalkozik. Mindkettő topikrombolásnak minősül a modus szerint, és ha az ismételt hozzászólástörlések nem voltak elegendőek ennek nyomatékosítására, kénytelen leszek tiltással élni. Moderátori intézkedéssel kapcsolatos észrevételekre a moderációs topik a hivatott. PONT.
Mazdálkodj Okosan Creative Commons License 2004.05.17 0 0 598
Az én nevemben te ne kérj ki semmit. Jól nyomod, modera. Gyere megint az ollóval, kell a fenének, hogy ez a frusztrált kis golyhó telenyomja a topicot az agymenéseivel.
Előzmény: Törölt nick (596)
ROBIN Creative Commons License 2004.05.17 0 0 597
1
az hoyg te kivel találkoztál-egy szubjektív minta. tudod léteznek emberek azokon kívül is, akikkel te találkoztál. és joguk van másnak lenni.
egyszerűen nem értem miért nem vagy képes elfoadni ha a dolgok valakinél nem úgy működnek, mint a te állítólagos ismerőseiddel.

2
nem konzultálok senivel, nincs szükségem rá.
"De tudod, erre is létezik egy nagyon jó kis közhely (ma ilyen napom van): a szépségért meg kell szenvedni. "
a szépség relaítv. még tőled is független.

" te tényleg szívesebben mászkálsz szőrös bikinivonallal a strandon? Téged tényleg nem zavar annyira a lábszőröd, hogy találj erre megoldást? "-én nem ezekrőpl a helyekről bezséltem, ezek kevésbé érzékenyek. bár a bikinivonal már így is elég gázos.

és ha orvost kérdeznél meg az áldatlan állapotról, nevezetesen arról, hogy bármit csinálsz, sebesedik és fáj, akkor egyetlen egy megoldást tud rá: ne csináld.

és amit a moderátornak címeztél, igaza van, teljesen, csak sajnos itt te kezdted el szítani a kedélyeket, te kezdted a kultúrálatlanságot.

"azt hiszem a velem nem éppen azonos álláspontot képviselők nevében is nyugodtan kikérhetem magamnak."

én azt hiszem nem.

Kedves Moderátor,
én elzárkózom e. megnyilvánulásaitól.

e., és a továbbiakban sem vagyok hajlandó vitázni veled olyan kérdésről amiről halvány lila segédfogalmad nincs.

ROBIN Creative Commons License 2004.05.17 0 0 595
e: van akinél megoldhatatlan. és ezt te nem fogod jobban tudni egy lánynál.
de ha mégis, akkor szülhetnél is helyettem.
Törölt nick Creative Commons License 2004.05.17 0 0 588
Kedves Felhasználóink! Mielőtt megölnétek egymást néhány szál p*naszőr miatt, itt szólok, hogy a vita személyeskedő részét abba lehet hagyni, különben irgumburgum.
illrat Creative Commons License 2004.05.17 0 0 585
Se Siófok, se lajcsi, se afrikos gizi, se sör, se kolbász, se sörhas, se zátony, de akkor is jobban felizgat néhány kibukkanó szőrszál, mint egy gyulladt bőr – tudom, balkáni ízlés!
Előzmény: Törölt nick (581)
Mazdálkodj Okosan Creative Commons License 2004.05.17 0 0 584
Magamra ismerek, marketingmenedzser barátom! Lélektani érzéked éppúgy lenyűgöző, mint fennen szárnyaló ízlésed és tested szoborszerű szépsége. És bár a föld alá süllyednék legszívesebben ennyi nagyszerűség láttán, engedd azért, hogy innen a szakadt plédemről a panelpatkány szőrös proli feleségemmel együtt néhány irigykedő pillantást vessünk feléd meg a kegyeidért versengő pompás nőstények felé. Nem baj? Csak egy kicsit hadd kandikáljak oda, csak egy egész kicsikét, na. Ilyet úgyse láttam még soha, még a tévébe' se, ugye, anyjuk?
Előzmény: Törölt nick (578)
illrat Creative Commons License 2004.05.17 0 0 582
Most ezt komolyan nem értem!
Mit írtam rosszul?
Végigolvasva a topicot, minden egyes tanácsomat Tőled vettem!
Hogy lássunk akkor neki, hogy eljuthassunk oda, ahol Te vagy?
Miképpen törjünk ki a proliságunkból?
Hogy szakítsunk a balkániságunkkal?
Szóval mi nem jó abban, amit írtam?
Előzmény: Törölt nick (579)
illrat Creative Commons License 2004.05.17 0 0 580
E helyett Elremayo barátunk majd annak idején a két gyerekével a strandon egy álomnővel fog bevillantani, akinek mű a melle, mű a haja, mindenhol fel van varrva, az állandó koplalástól kopognak a műfogai és ha úgy hozza a sors (és a nyugatai kultúra addig kiteljesedik – nem a divat!), akkor nem csak a bikinivonala lesz leaprítva, hanem mondjuk a szempillája is.
Hát nem nézik majd hatvanas évekbeli traktoros-nőnek az szent, igaz, lesz, aki látni fogja, hogy mű rajta minden és ugyanúgy fog nevetni rajta, mint ahogy tudós barátunk nézi le a mai munkában megfáradt családanyákat.
Előzmény: Törölt nick (578)
illrat Creative Commons License 2004.05.17 0 0 577
Egyszerű!

Először is vedd rá kedves szüleidet, hogy beretválják meg magukat amúgy istenesen, hogy tőlük már eleve elleshesd a megfelelő technikát és kulturáltságot!
Tanulmányozd behatóan a művelt világot – fordíts különös figyelmet Párizsra, Luxemburgra, Milánóra!
Vedd észre, hogy a Balkán az balkán, de attól nagyon keletre már ne menj, mert az nem ér!
Figyeld meg, hogy az ideérkező külföldiek miként borzonganak a villamosokon nálunk a nőktől!

Vond le a megfelelő tanulságokat s ennek folyományaképpen kezdjél el magad is kulturáltabban viselkedni, azaz:

1. borotválkozz rendesen!
2. a hátadról gyantázd le az undorító szőrszálakat!
3. a hónaljadat is borotváld meg rendesen (de ne mutogasd, mert nálunk a népek még nem tartanak ott, hogy ne szüljön ez ellenérzéseket egyesekben – bár amúgy belegondolva, még nyugaton sem tartanak itt!
4. Farkadról feltétlenül nyúzd le a szőrt!
5. Olyan nővel ne kezdj, aki nem borotválja meg magát rendesen!
6. Csak olyan nőbe szeress belé és kívánd meg, aki semmiképpen sem szőrös, mert az nagyon balkáni – s ha majd megöregszik, akkor se riadj vissza a szőr-nemtakarta fonnyadt nagyajkaitól és semmiképpen ne sopánkodja, ha a reggeli borotválkozás hatására este már esetleg össze-vissza karistolnak a serkenő szőrszálak. Ha megkívánod este, semmiképpen ne spontán tedd, előbb küld el borotválkozni – csak nem lohad le addig benned a vágy!

Valahogy eképpen kell nekilátni szerintem – én legalábbis ezt szűrtem le tudós barátunk szavaiból.

A fentieknél tovább azért ne menj, mert tudós barátunk szerint csak a fentiekkel szabad (kell?) foglalkozni, a szempilládat hagyd meg, a hajadat is hagyd meg, a lábadon a szőrt is hagyd meg és mivel erről még nem esett szó, a füleidből és az orrodból kilógó pamacsokat illetően kérdezd meg a Nagy Hozzáértőt még mielőtt Te is balkáni leszel, de legalábbis szocializmusból visszamaradt őskövület proli!

Előzmény: Mazdálkodj Okosan (573)
Mazdálkodj Okosan Creative Commons License 2004.05.17 0 0 576
Röhögjél csak, tökéletesség mintaképe. A topicban való sok-sok tucat hozzászóláson át tartó vértolulásos dühöngésed ugyan nem éppen nyugodt derűre vall, de biztos akad olyan, akit meggyőzöl arról, hogy te elégedett vagy magaddal. Biztos a pszichiátered is elégedett, mivel szemlátomást messze még a terápia vége.
Előzmény: Törölt nick (575)
Mazdálkodj Okosan Creative Commons License 2004.05.17 0 0 573
Taníts engem, Nagytudományú! Mondd meg, miként lehetnék én is olyan, mint te, és miképpen vethetném a szemem akár csak egy olyan pompás istennőre, mint akik a te utolérhetetlen, szőrtelen testű szeretőid seregét alkotják, mert nem élet ez már itt a csatornában, szőrös patkányok gyomorforgató ürülékét szagolva nap nap után. Foglalkozz velem, Mester, világosítsd meg tévelygő ízlésem, tündöklő napfényként varázsolj világosságot szellemi sötétségem örök éjjelébe!
Előzmény: Törölt nick (570)
illrat Creative Commons License 2004.05.17 0 0 572
A szőrös hátat kihagytad, meztelen csiga!

Akkor a bőrfejűek már a kapitalizmuson is túljutottak?
Ahhoz képest akkor Te még a balkánon vagy?

Előzmény: Törölt nick (570)
Cool_Halidge Creative Commons License 2004.05.17 0 0 571
:)
Előzmény: EDM (569)
EDM Creative Commons License 2004.05.17 0 0 569
Olyan más. Puhább és nem szúr. Kellemesebb a szemnek . Puszit is szivesebben adnak rá.
Bár az arc lehet hogy off itt :))
Előzmény: Cool_Halidge (565)
Cool_Halidge Creative Commons License 2004.05.17 0 0 568
Köszi a komolytalan választ. >:/
Előzmény: Mazdálkodj Okosan (567)
Mazdálkodj Okosan Creative Commons License 2004.05.17 0 0 567
Azt érzem, hogy én vagyok a legmenőbb csávó a városba', mi mást?
Előzmény: Cool_Halidge (565)
EDM Creative Commons License 2004.05.17 0 0 566
Durrva :)))
Előzmény: effigy (558)
Cool_Halidge Creative Commons License 2004.05.17 0 0 565
Te mit érzel akkor, mikor borotvált vagy?
Előzmény: Mazdálkodj Okosan (563)
zebrina Creative Commons License 2004.05.17 0 0 564
Így igaz.
Előzmény: Mazdálkodj Okosan (563)
Mazdálkodj Okosan Creative Commons License 2004.05.17 0 0 563
Egyszerű lélek kell ahhoz, hogy valaki felsőbbrendű lénynek érezze magát a borotvált farka miatt... El tudom képzelni, ahogy elreymalo
napi másfél órát tölt a pórusai vizsgálgatásával, meg a tükör előtt simogatja magát csorgó nyállal, és fuldoklós sírógörcsöt kap, amikor néhanap fölfedez magán egy-két szőrszálat.:)
rockwell Creative Commons License 2004.05.17 0 0 562
Na ez az! több ilyen képet!! Gyönyörűűű!!!
effigy Creative Commons License 2004.05.15 0 0 558
És ehhez mit szóltok?

Kanis Creative Commons License 2004.05.14 0 0 557
Nézegettem ennek a kedves fiúnak a korábbi hozzászólásait, hát... keressétek meg a Szexi szőrös női hónalj
123. hozzászólást (nem tudom ide linkelni magát a hozzászólást). De ide másolom, hátha valaki lusta oda klikkelni:

elreymalo válasz erre | adatok | e-mail 2003.03.06 16:10 (123)

igen az vagyok, de nem tehetek róla. a barátnőmnek is valójában a földet verdesi a hónalkutyája, bevallom ezért ugrottam a topicra. éljen az ndk style, éljen a nem mucsai kuructigris!

Hát,...

_cseszo Creative Commons License 2004.05.14 0 0 556
Mindegy ki a többség itt és ki itt a kisebbség. Szerintem ízlések és pofonok különbözőek. van aki forrón szereti van aki nem. Van aki szőrösen van aki csupaszon. Csak tanuljuk meg elfogadni mások véleményét.
Előzmény: Island74 (553)
_cseszo Creative Commons License 2004.05.14 0 0 555
Mondd csak ha a hátad szőrös lenne borotválnád? Lehet hogy az valaki számára épp olyan visszataszító.
Előzmény: Törölt nick (549)
Kanis Creative Commons License 2004.05.14 0 0 554
Jó a kérdés! A válaszom az, hogy ny-európában már nem bírták a kötözködését.
Előzmény: Island74 (553)
Island74 Creative Commons License 2004.05.14 0 0 553
Fiúk!Ez az elreymalo azt hiszi ő van többségben,és az ő gondolkodása az átlag.Hálisten nem igy van.Csak ha nem birja a k.európaikat akkor mit keres még itt?!!!
Előzmény: Kanis (551)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!