Keresés

Részletes keresés

Isatys Creative Commons License 2010.06.12 0 0 14
Koszonom szepen mindenkinek a segitseget.

Szerintem minden johet, ami HTC, ami Android, hiszen ebbol tanulunk. Kezembe fogtam egyebkent, nekem nagyon tetszik, az IPhone-nal jobban (igaz, a 4est meg nem fogtam a kezembe, az lenne a masik alternativa, de egyre inkabb a Desire fele hajlok).

Csakhogy. Ma vegigjartam az osszes uzletet, egy helyen volt csak raktaron, 150 euroval dragabban (129ert kapom meg a szolgaltatomnal). Hetfon telefonalnom kell egy masik helyre, hatha lesz... jo lenne, de addig is legalabb gondolkodom. Nalunk egyebkent teljes az Android market szolgaltatas, ezert is szeretnem ezt.

Viszont: junius vegen allitolag kijon az Android 2.2, ami meg fogja engedni, hogy az applikaciokat kozvetlenul az SD kartyara lehessen tolteni. Amit nem tudok, hogy allitolag a Google Nexus One automatikusan engedi az uj Android frissitest, de a Desire-nel ezt nem lattam, csak remelni merem... Tud errol valaki valamit?

Masik: azt is hallottam, hogy ez a telefon szolgalhat modemkent notebookhoz adott esetben... errol hallott valaki valamit?

Egyebkent meg ami meg emellett a HTC javara dontott az IPhone-nal szemben, az az 5 MP-es kamera. Tudom, hogy hulye vagyok, de megis... Bar az IPhone 4G is 5MPest tud mar, ez is igaz.
bounty112 Creative Commons License 2010.06.12 0 0 5
Iszonyat mennyiségű jó és ingyenes androidos program van, válogatásra kitűnő lehetőség az appbrain.com. Amiket itt kiválogatsz, később könnyedén felinstallálgathatsz az appbrain androidos programja segítségével, nem kell a készüléken külön kikeresgélned őket.
Előzmény: Isatys (-)
tmbg Creative Commons License 2010.06.12 0 0 4
Sajnos ez a "folyamatosan dolgozunk" szöveg már közel másfél éves, eredmény nélkül.
Előzmény: LSB (2)
hangok a /dev/null-ból Creative Commons License 2010.06.12 0 0 3
Bár nem ez volt a kérdés, de elmondom az én tapasztalatomat.
Barátom vett kb egy éve egy akkori HTC csúcsmodellt, amire én is nagyon csorgattam a nyálam. Hazafele a hátlapi kamera takarólamellája elkezdett leválni. Visszavitte, a cserekészülékről két nap múlva ugyanúgy lógott. A készülék recseg-ropog, kellemetlen használni, fura az érintőképernyője, de azt hozzá kell tennem, ez csak a HW részre vonatkozik, mert az egy winmo telefon.
Megtapiztam, kipróbáltam, és pár hét múlva megvettem az iphone-t.

Mindenképp azt javaslom, hogy felejtsd el a technikai specifikációkat, lényegtelenek. A feature-listák se nagyon számítanak. Keress egy helyet, ahol minden számodra szimpatikus telefont megfoghatsz, kipróbálhatsz és annak alapján dönts, milyen élmény volt a kezedben tartani, használni a készüléket. Ebben a kategóriában valódi előny, kiemelkedően több tudás egyik telefon, egyik gyártó kezében sincs, minden esetben a személyi szimpátia, a saját érzéseid döntsenek.
LSB Creative Commons License 2010.06.12 0 0 2
Bár új már elég régen volt (fél éve, ez ebben az iparban egy fél évtized:D), szerintem is a legjobb választási lehetőségek között van a Desire az okostelefonok között. A májusi Google konferencián többen kérdezték az Android fejlesztő csapatát, hogy mikor várható az Android Market fizetős része több országban, de csak annyit mondtak, hogy folyamatosan dolgoznak az ügyön, de dátumot még nem tudnak mondani. Abban is csak reménykedni tudunk, hogy a következő iterációban mi is benne leszünk.. azért az ingyenes cuccok között is sok jópofa dolog van.

Egy kis olvasnivaló: http://webisztan.blog.hu/tags/htc_desire
Prof Creative Commons License 2010.06.12 0 0 1
Nálam egy Magic van kipróbálásra, de én is a Desire-t néztem.

Nem egy iPhone... Nem jobb, inkább más.
tmbg Creative Commons License 2010.06.12 0 0 0
Oszkó Péternek is ez van. :-)
A fizetős Android Market számunkra és még sok más ország számára nem elérhető.
Előzmény: Isatys (-)
Isatys Creative Commons License 2010.06.12 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

A napokban, ugy dontottem, be fogok ruhazni egy HTC Desire telefonra. Sosem volt meg webphone-om, tobben ajanlottak ezt az IPhone helyett.

Szeretnem, ha masoknak vannak tapasztalatai ezzel a keszulekkel kapcsolatban, osszuk meg, illetve ha tudtok jopofa Androidos alkalmazasokrol, amiket erdemes letolteni-megvenni, akkor azokat is...

Koszi elore is!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!