Keresés

Részletes keresés

gumikigyo Creative Commons License 2010.10.01 0 0 721
Tisztelt kercsoarpi
"arra,hogy ez állt a honlapon és így is volt,pár szülő aki elégedetlen volt pl FTC-vel az alakította pár éve a starst"

Az általad leírtakra annyit tudok reagálni,hogy az alapító szülők elmondása szerint a STARS úgy jött létre ,hogy a Fradi bemondta annak idején az unalmast.Mivel akkor még nem volt olyan korú a fiam ezért nincs is emlékem az akkori helyzetről,ezért nem tudok állást foglalni ebben a kérdésben.Viszont egy kicsit utána néztem ennek a netten és pár perc alatt találtam két nyilatkozatot ami szerintem ha nem is merőben de azért ellent mond az állításodnak
" 99-ben kezdődött a ”nagy vándorlás”, ekkor egy csapatnyi gyerek elhagyta a Ferencvárost, belőlük lett a „FishMac” nevű csapat. Ezután 2001-ben ismét egy „nagyobb adag” gyerek ment el, amikor a Budapest Stars megalakult. 2003-ban pedig, az Üröm megalakulásával, teljesen megszűnt az „alacsonyabb” korosztályunk. http://www.icehockey.hu/index.php?pg=news_5_316

"Öt-hat évvel ezelőtt, amikor amatőr sorsra jutott a Fradi felnőtt csapata, megpecsételődött az utánpótlás sorsa is, évekre teljesen megszűnt a Fradi utánpótlás. Az akkori kicsik edzőstül kiváltak és egy független egyesületben folytatták tovább."
http://www.icezone.hu/hir.asp?id=727

" De amúgy jó,hogy érdemi vita helyett a Kecsó fizetéséről beszélsz".Érdekelne,hogy hol olvastad ezt tőlem. A kutya nem beszélt senki fizetéséről,valamit nagyon nem tudtál értelmezni.
Úgy gondolom a STARS eleget volt fikázva az elmúlt pár évben azért ,hogy honnan kapja támogatást,most ,hogy mi rávilágítunk egyes anomáliákra hirtelen mindenki fel van háborodva,pedig valószínű,hogy ők szapulták leghangosabban a STARS-t.Tehát ha nem tudsz valami újat felhozni akkor inkább ne is fáradozz a klaviatúra használatával mer felesleges idő pocsékolás
ddaa Creative Commons License 2010.10.01 0 0 720
Tisztelt Gumikígyó!
Minden tiszteletem "tájékozottságáért"....de talán saját házam táját,jól ismerem.Gondolom ezt vitatni fogja.
Igen félreértettem a 09.25.-i ill.26-i edzést,bocs..de ezek szerint más is edzhet az UTE-ban!!!Akkor mi a gond???Hiszen nem abból indultunk ki ,hogy nekünk több jégidőnk van,de ezek szerint másnak is van lehetősége.
kercsoarpi Creative Commons License 2010.10.01 0 0 719
De amúgy jó,hogy érdemi vita helyett a Kecsó fizetéséről beszélsz,én tudom miről van szó,de ha belekezdtél mond el mindenkinek.
Gondolom ha az előző idézetről nem tudsz (kérdezd meg az egyik up edző ő is az „elégedetlen” szülök közt volt ) akkor azt sem tudod ki építette a pályát és azt sem,hogy Budapesti KÖZÖS pénzből amíg nem készölt el a mostani nevén jégpalota a műjégen egy sátras pályát építettek és azt csak a stars használta
Előzmény: kercsoarpi (718)
kercsoarpi Creative Commons License 2010.10.01 0 0 718
arra,hogy ez állt a honlapon és így is volt,pár szülő aki elégedetlen volt pl FTC-vel az alakította pár éve a starst
Előzmény: gumikigyo (717)
gumikigyo Creative Commons License 2010.09.30 0 0 717
Tisztelt kercsoarpi kíváncsi lennék ,hogy ezt a mondatodat mire alapoztad:

"A starsal kapcsolatban pedig nemrég még olvasható volt a honlapjukon ,hogy „ 7 elégedetlen szülő megunta,hogy a régi klubokban milyen munka folyik és megalapították a starst” hát akkor mutassák meg"

A honlapunkat rendszeresen böngészem,az elnökség több tagjával napi kapcsolatban állok,nagyon sok információt kapok és osztok meg a korosztályos szülőkkel de ezek szerint valamiról lemaradtam,vagy te értelmeztél valamit nagyon félre.Ha a Nick neved nem vissza élés hanem az vagy aki, akkor valószínű,hogy tudod miért volt palotaforradalom az egyesületen belül és miért buktatták meg az előző elnököt,hisz ha az vagy akinek a nevét Nick ként viseled akkor napi kapcsolatban álltál vagy állsz még most is az előző elnökünkkel.És ha az vagy aki akkor érteni fogod ezt a két hivatkozást: Fradi szabadidős hoki klub , XI ker szabadidősport pénzalap.Mond valamit?
Előzmény: kercsoarpi (716)
kercsoarpi Creative Commons License 2010.09.30 0 0 716
Pár dolgot azért tisztázzunk!

Jó pár csapat kap támogatást ebből a szempontból ,szerintem mindegy,hogy a kap egy X összeget vagy esetlegesen kedvezményesen kap jégidőt.
Miskolcon,Kaposváron,vagy akár Debrecenben,Dunaújvárosban és Erzsébeten is támogatja az önkormányzat a csapatokat a KÖZÖSBŐL, a legtöbb helyen általában pénzt ad az önkormányzat.
Budapesten van aki az MJSZ-től kap jeget a KÖZÖSBŐL pl Dragó,MTK .
A MAC NEM az MJSZ-tól kapja a jeget hanem a Népstadiont (most NUSI ) egy elég régi szerződés alapján és nekik ,ehhez az MJSZ-nek semmi köze vagyis csak annyi,hogy a NUSI és a MAC között szerződésben garantált jégidő jelentős részét kiírja másnak ,pedig ezt nem tehetné meg.
Ami meg az UTE-t illeti neki X órát át kéne adni más utánpótlás csapatoknak ezt részben és huzakodva teszi,többnyire esti és reggel hatos edzéseket ad. amúgy meg ha az ute valóban legálisan árulja a jegeit mér írja mindegyik mögé,hogy UTE??
A starsal kapcsolatban pedig nemrég még olvasható volt a honlapjukon ,hogy „ 7 elégedetlen szülő megunta,hogy a régi klubokban milyen munka folyik és megalapították a starst” hát akkor mutassák meg ,ugye azért az nem lenne normális ha és jövőre megalapítom a Miskolci cickányokat és akkor én is követelek a Miskolc támogatásából
Előzmény: gumikigyo (712)
gumikigyo Creative Commons License 2010.09.30 0 0 715
Tisztelt iceflow sajnálattal látom ,hogy hozod a nagy átlag szintjét szövegértésben + ha vissza olvasom az előzményeket sajnálattal tapasztalom ,hogy plagizálsz és csak ddaa véleményét ismétled.Szerintem elég érthetően írtam le az egészet,de te vagy nem akarod vagy nem is érted az irományomat,pedig vettem a fáradságot ,hogy megértessem veled és másokkal a helyzetet de sajnos kudarcot vallottam ezért feladom ,nincs értelme vesződnöm olyannal aki nem hajlandó megérteni a kész tényeket.Ezért tart itt a kis hazánk és a jégkorong sport.Jelzem elfogom olvasni a válaszodat de itt szeretném előre jelezni ,hogy nem fogok válaszolni mert előre látom ,hogy nem lesz értelme.Ha mégis akkor szívesen diskurálok veled max privátban de ezt enged meg ,hogy én döntsem el.Tisztelettel Takács Zsolt.
Előzmény: iceflow (714)
iceflow Creative Commons License 2010.09.30 0 0 714

Gumikígyó, bár nem pontosan értem mit akartál kiszámolni, de az UTE esetében a bíró, orvos, meccspénz, busz, edzőtábor ... a szülők zsebét terheli a tagdíjon felül.

Ez nem változtat a tényen, hogy ezen a héten a teljes utánpótlás edzésideje 27 óra, vagyis korosztályonként 4,5. Ez elég szűkös, nem beszélve arról, hogy több korosztályban  nem egy csapat van. Nem hiszem, hogy ezt tovább kéne csökkenteni, azért mert máshol esteleg még nincs jég.

Az UTE sem kiabált áprilisban, hogy mehessen edzeni a millenárisra, mert egyenlően kellene elosztani az ottani jégidőt. Egyetértek azzal, hogy mindenki kapjon elegendő jeget, de ne a másik kárára. Szívesen nyilvánítok egyetértő véleményt abban is, hogy ha ezt a sportágat népszerűsíteni akarják, akkor termtsék meg a feltételeket. De ne egymás alól húzzuk ki a jeget.

gumikigyo Creative Commons License 2010.09.30 0 0 713
Kedves ddaa enged meg ,hogy minden tiszteletem mellet megjegyezem, ez a mondatod " Bocsika!!!09.25-én vagy 26-án este milyen EK-val edhettél,mi nem voltunk ott???Akkor????" elég egoistára sikeredet.Szerinted az UTE csapatán kívül más nem edzhet a " ti jegeteken ".Szeretném felhívni a figyelmedet arra a tényre hogy más is kap a MJSZ által fizetett jégidőből nem csak ti ,bár mint mások is írták,mi lényegesen kevesebbet.

"Egyébként rendes tagdíjat fizetünk havonta mi szülők.Mi sem kéredzkedünk máshova mikor nincs jegünk,marad a "csak" száraz-ami igen hasznos!!!Szóval ne irigykedjünk,bárki csatlakozhat!"
Az említett tagdíjaddal meg leírtam ,hogy pont semmire sem mennél a kedvezményes jégidő nélkül. A "kéredzkedésről" meg csak annyit ,hogy piaci alapon fizetett jégidőt minden egyesület vásárolhatna PL a Jégpalotába de tudomásom szerint az egyesületetek nem élt a lehetőséggel, szemben a Dragóval,vagy akár a MAC-cal,vagy még ide vehetném az MTK-t is,tudod ők költöttek a sportolóikra és nem várták az égi mannát.
Előzmény: ddaa (710)
gumikigyo Creative Commons License 2010.09.30 0 0 712
Tisztelt iceflow,tudod vannak gyerekek akik nem szívesen hagynák el a nevelő egyesületüket és nem is a jégidőtöket akarják " elreklamálni ",hanem csak jelezni szeretnék,hogy vannak olyan egyesületek akik piaci alapon veszik a jeget szemben az MJSZ által támogatott egyesületekkel.Ha egy picit tovább néznél mint amaddig akarsz akkor rájönnél,hogy sem az UTE sem a MAC sem a többi támogatott jégidővel bíró egyesület nem tudná magát eltartani csak a tagdíjakból,mert ugye a szponzor az ritka mint a fehér holló .Azért megpróbálom pár adattal levezetni ,hogy mégis miről írtak itt egy páran természetesen nem csak neked szól. Ugye adva van egy egyesület akinél tegyük fel korosztályonként 60 gyerek után fizetnek tagdíjat ( 10000ft x 60fő = 600000/hó ugye idáig érted. ). Vegyünk heti 4x60perc edzést,óránként 30000 forintjával,ugye megvan.Ez cirka 120000 ft/hét de mivel minőségi oktatást 2 edzővel számolva nem lehet tartani 60 gyereknek ezért ezt szorzom kettővel,ugye még képben vagy.Ez heti Ft/hét amit szorozni kell négyel ami testvérek közt is 960000 Ft/hó( 960000x 8hó = 7680000/ szezon a jégen) idáig ugye jók a számításaim.A 60 gyerek versenyeztetéséhez legalább 3 csapatot kell indítanotok,ha korrektek akartok lenni minden befizető felé,ha nagyon lefele kerekítek ez csapatonként legyen csak 6 hazai meccs amiért piaci alapon fizeted a jeget ami durván mérkőzésenként 2 óra ,ezt szorzod a 30000 Ft-tal= 60000 + a játékvezetők, zsűri,és az orvos díjazása,mivel nem vagyok mindenben napra kész ezért az egészre számolok 20000 Ft-ot ez együtt ugye testvérek között is 80000 Ft amit szorzunk 3x6-tal ami nem kevesebb mint 1440000Ft/ szezon.És még vegyük ide egy nagyon nem elhanyagolható kiadást, az edzők bérét amit szerintem nagyon vékonyan számolva legyen nettó 150000Ft/hó/fő,ami egy évre levetítve edzőnként 1800000 Ft/fő,tehát 3600000 Ft a két edző.Ha ezt össze adom nekem kijön az éves költségvetés kiadási oldalán 12720000 (tizenkétmillió-hétszázhúszezer ft ) szemben az éves 7200000 Ft ( hétmillió-kétszázezer Ft ) a különbség cirka 5520000 (ötmillió-ötszázhúszezer Ft )szerintem ez tetemes különbség. Viszont ugyan ezen szorzok alapján ha a jégidőt 10000 Ft-ért veszem akkor a bevételem akkor is marad 7200000 Ft viszont a kiadásom lecsökken 6880000 Ft-ra, igy marad még évente cirka 320000 Ft.Remélem igy már egyértelmű a helyzet,és jelzem ez egy korosztályra lett lebontva.
Előzmény: iceflow (709)
estik Creative Commons License 2010.09.30 0 0 711
Lehet és kell is a sikeres jövőért összefogni, de előtte mindent tisztázni kell, és amit már említettétek, átvilágítható , mindenki számára látható feltétel rendszer kell. Ezt akarja az új szövetség, tehát támogassuk. Kell nekünk az UTE(Dózsa) a Fradi, a Mac a Dragó és mindenki, de értsétek meg, hogy azonos feltétel rendszer is kell. Azért válasszunk egyesületet, mert jók az edző, jó a szülői stáb, stabil a pénzügyi helyzete, jó a hangulat és az egyesület átvilágítható. Természetesen az is jó ha közel van a lakhelyünkhöz és az iskolához. Nem mehet mindenki egy helyre, mert akkor szegényebb lenne a sportág. Tiszta vizet a pohárba, minden szinten, s utána építhetünk a tiszta alapokra. Hajrájégkorong.
ddaa Creative Commons License 2010.09.30 0 0 710
Sziasztok!!!
UTE-s,előkészítős gyermek anyukája vagyok.Döbbentem olvasom a"vitát".Sok a jégidőnk????A valódi tények:idén aug.20 után lett csak jegünk-tavaly még később-és ápr.közepéig van lehetőségünk-évek óta-.A heti edzések számát próbálják "igazságosan" elosztani a korosztályok közt.Mi EK-ok csak!!!!!14 vagy 15 órától edzünk!!!Utánunk jönnek kölyök,serdülő stb.Esti edzés????Bocsika!!!09.25-én vagy 26-án este milyen EK-val edhettél,mi nem voltunk ott???Akkor????
Egyébként esténként kiadó jég!!!Pénzért!!Apukák is járnak tanulni-ez a pénteki 22.30 kor kezdődő oktatás felnötteknek ad lehetőséget.Mihály Jenő tartja,szeretettel vár mindenkit!!!!Egyébként rendes tagdíjat fizetünk havonta mi szülők.Mi sem kéredzkedünk máshova mikor nincs jegünk,marad a "csak" száraz-ami igen hasznos!!!Szóval ne irigykedjünk,bárki csatlakozhat!
iceflow Creative Commons License 2010.09.30 0 0 709

Nem emlékszem, hogy áprilisban, májusban vagy augusztusban amikor az UTE pályán nem volt jég, a most sironkozók gyerekei pedig még, vagy már javában edzettek a gyakorlóban vagy a millenárison, bárki jelentkezett volna, hogy a "nagy közösből" adjunk az UTE-nak is, mert nekik is jár. Erős túlzás heti 91 óráról (napi 13) beszélni, mert például ezen a héten az újpesti utánpótlás csapatok összes edzésideje 27 óra (ld. utehoki jégbeosztás), a MJSZ használ 14 órát. Az eladott jégidő sem napi 8 óra, mint valaki azt korábban említette. Valóban igaz, hogy jelenleg az UTE utánpótlás az említett többi csapatnál jobban áll jégidő tekintetében, de még mindig szűkös a jégidő a megfelelő képzéshez minden korosztályban. Ha a kisstadion és a millenáris is működni fog, máshol sem lesz rosszabb a helyzet. Ha pedig valaki kevesli a jégidőt, a fizetett tagdíjat és meccspénzt vagy egyebeket, valóban szabadon választhat olyan egyesületet ahol ezekből van több.

Szerintem nem a másiktól kellene elreklamálni a jégidőt, hanem azért kellene tenni közösen, hogy legyen elég létesítmény mindenkinek. Úgy ahogy a Nagyapó által említett tüntetésen történt.

ob4 Creative Commons License 2010.09.30 0 0 708
Van közöm ahhoz, hogy mennyit fizet a jégért egy egyesület, mert én is fizetek a jégért, és ha Ő egy kicsit többet fizetne, akkor nekem egy kicsit kevesebbet kellene.

de, ha jól tudom most ez lesz, és már elindult a folyamat, ezért van annyi MJSZ felirat a NUSI IV.kerületi létesítményének jégbeosztásán.



ob4 Creative Commons License 2010.09.30 0 0 707
Elmondom mi a nagy közös:

egy óra jég piaci ára kb 30.000.- forint. ezt a legtöbb egyesületben az egyesületi kasszából fizetik.
van olyan csapat aki 8-10.000-.- ft-ot fizet, ilyen a mac az ute stb.stb ki így ki úgy, ki ezért, ki azért. a maradék 20.000.-forint közpénzből van finanszírozva.
tökmindegy, hogy úgy, hogy ute, vagy úgy, hogy mjsz közeli klub, vagy úgy , hogy önkormányzat finanszíroz, mint szfvár, v. miskolc.

a közpénz az közös. Érted már?
de ez már lerágott csont



Előzmény: szike06 (704)
nagyapó59 Creative Commons License 2010.09.30 0 0 706
Üdv Mindenkinek.

Csatlakozom Sike hozzászólásához és méág kiegészíteném egy két dologgal.

Ehez a fórumhoz szerintem ez a mostani csatározás méltatlan. Edig itt egy közös célért harcoltunk, közösen és nem egymás ellen, de egymást segítve.

Emlékeztek még a MAC tavalyi helyzetére? Mindenki egy emberként állt oda.
Nem rémlik, hogy volt valami tüntetés féle is és ott egyesülettől függetlenül jelentek meg a szülők.
Na ez volt a normális hozzáállás.

Más sem hiányzik, mint hogy eljusson ez a fórum is oda, hogy csak azért utáljuk és pocskondiázzuk egymást, mert FRADI - UTE, vagy FIDESZ - MSZP és még sorolhatnám az uninteligens megnyilvánulások helyszineit.

EDDIG NEM ILYENEK VOLTATOK! MIÉRT KELL EZ?

Eggyet lehet ezzel elérni. Széthúzást.

A gyerekek pedig nem ezt érdemlik.

Hajrá srácok, jó játékot.

dotoho Creative Commons License 2010.09.30 0 0 705
Olvasgatom a kommenteket és nem értem egyesek "rövidlátását!" Nyilt titok, hogy az újpesti vezetők ténykedése (és bár nehéz lesz, azért megpróbálok udvariasan fogalmazni) jogi, pénzügyi és erkölcsi szempontból is számos kivetni valót hagy maga után az egyesület működésének minden területén. Ugyanakkor sokan úgy viselkednek, mint az a bizonyos három majom, amelyik nem lát, nem hall és nem beszél. S hogy egyesek még védelmükbe is veszik ezt a társaságot az már szerintem tragikomikus. 
szike06 Creative Commons License 2010.09.30 0 0 704

Egyszer már leírtam a tényeket,szerintem felesleges mégegyszer.....Ha még mindíg nem világos akkor légből kapott szóbeszédek helyett inkább kérdezz meg egy jogászt,hogy mit is jelentenek azok a tények amiket leírtam,ahelyett hogy tények nélkül besározol másokat!Szerintem meg ezt bünteti a törvény ,nem????,

Egyébként annyira értelmetlen dolgokról vitáztok,hogy pl a fekete miért nem fehér,a szomszéd miért keres nálam többet,Dunaújvárosban miért nem a Misi edz stb...Tehát csupa értelmes és színvonalas hoozászólások...eléggé sok ráérő időd lehet,mert én pl soha nem foglalkoztam még más egyesület szerződéseivel,nem abban kerestem csapatom sikertelenségének okát.

A kialakult helyzetért az Ute vezetőinek érdem a ti vezetőiteknek legfeljebb számonkérés jár.

Nagy közös?!Miről beszélsz?!

A témához többet nem fűzök mert mint látom teljesen felesleges,csak annyit hogy csak sajnálni tudlak ezért a lelki szegénységért,hogy ahelyett hogy a gyereked játékát élveznéd olyan dolgokkal foglakozol amihez semmi közöd ill.nem is értesz.

Előzmény: ob4 (702)
mela69 Creative Commons License 2010.09.30 0 0 703
A Szövetség havi hírlevelében megjelent egy interjú Iiro Sutinen-el a MAC finn edzőjével. Aki nem olvasta és érdekli, itt megtalálja:

Interjú
ob4 Creative Commons License 2010.09.30 0 0 702
Szerintem egyébként van szerződése az UTE-nak a pályára, és abban az is benne lehet, hogy az MJSZ részére biztosít x óra jeget hetente, amit az MJSZ szétoszt. Ha pl Svédországban élnénk, akkor ezt a szerződést meg lehetne nézni, az MJSZ és az UTE weboldalán is.
Lehet, hogy valahol megtalálható, ha igen akkor linkelni kéne rá. Amíg nem ilyen tisztán intéződnek a dolgok, addig, mehet a sárdobálás, a félredumálás, a következtetés. Az a baj, hogy mindenki fél a nyilvánosságtól, pedig az megvéd attól, hogy hülyeséget évekig lehessen csinálni, akkora károkat okozva, amiket már csak iszonyú pénzekkel lehet kijavítani. Lásd: MALÉV, MÁV, BKV.

Elő a farbával, lássuk a szerződést. Egyébként ez, mivel közpénzről van szó nyilvános adat, amit akár minden Magyar állampolgár követelhet is.
ob4 Creative Commons License 2010.09.30 0 0 701
Minden indulatot félretéve.

Ez mutyizás.

Olyan dolog aminek nincs helye egy normálisan működő helyen. Mindenkinek ugyanannyi jár a nagy közösből, ennek alapvetőnek kellene lennie. Ha már vannak olyan pénzek amiket tárgyszerűen elköltenek a hoki utánpótlásra akkor abból miért ne kaphatna egy stars-os, vagy egy dragó-s, vagy fradis, ugyanannyit mint egy UTE-s?
Ha nem jégidőben, akkor adják oda kp-ban.

És igen: 1.000.000.- ért holnap én is kiveszem havonta, de adok érte 2.000.000.-t is mert ha 10.000.- ért kiadom óránként, akkor napi 8 óra eladásával 2.400.000.- forint lesz a bevételem, és végre elfelejthetik a szülők a 20.000.- forintos tagdíjat.

Ezért szerintem a folyamat jó.



szike06 Creative Commons License 2010.09.30 0 0 700

Ez a tipikus savanyú a szőlő effektus!!!!Iszonyatosan nagy szamárságokat írsz ami a Te szegénységi bizonyítványod!

1.ha Neked mindegy hogy mikor megy a gyereked a jégre,akkor mi a problémád?

2.Megint azt kérdezem hogy ki tiltotta meg hogy az UTE-ba igazoljatok?

3.Nem Dózsa hanem UTE!!!!!

4.Az Ute jelenleg is érvényes szerződéssel rendelkezik hála Zsigmond Barnának

5.1.000.000+áfát fizet az UTE,így korlátlanul rendelkezik a jégidővel,ennyiért ti is vásárolhattok jeget 8-12-is ill.este 8 után csak be kéne fáradnod az ute jégkorongszakosztályára

6.Bármrnnyire is fáj az UTE az Újpesté,az nem fáj hogy az Ifj.Ócskay Stadion az albáé?????

7.ha ennyire rossz vagy kevés a jég ahol vagy arról nem az UTE tehet

Előzmény: estik (699)
estik Creative Commons License 2010.09.30 0 0 699
A probléma a következő. Azok a csapatok akik a 35 órán edzenek igen több mint 700 sportolóval bírnak, ezt meg lehet nézni a MJSZ honlapján, sőt ilyen jégóra melett is nagyon eredményesek. A szülők bármikor viszik a gyerekeket, csak sportolni tudjanak, van hogy reggel hatkor és van ,hogy este 9-kor. Ezek a csapatok és főleg vezetőik, belátással vannak a többi csapat érdekeire is , hizsen az sportági érdek is. Például a Macnak az indult csapatai alapján akár a szerződése alapján ötször több jégidő járna, de ők belátással vannak a többiekre is. Semmi más nem kellene a Dózsától is. A tényekhez természetesen még hozzá tartozik:
- A MEGYERI ÚTI PÁLYA ÁLLAMI TELKEN ÁLLAMI PÉNZBŐL ÉPÜLT ÉS TARTÓDIK FENN
- SENKINEK NINCS SEM ÜZEMELTETŐI SEM MÁS JOGCÍMEN SZERZŐDÉSE RÁ
- A DÓZSÁNAK VOLT, DE LEJÁRT, S 500 EZER FORINT VOLT A DÍJA HAVONTA , AMENNYIÉRT BÁRMELYIK EGYESÜLET KIBÉRELNÉ AZT (EZ UGYE HETI 5 ÓRA JÉGIDŐ),
- AZ IS TÉNY, HOGY A LÁTOTTAK ALAPJÁN EZT AZ ÚJPEST MÉG ÁRULJA IS, AMI SÚLYOS JOGI KATEGÓRIA.
Nem lehet ezt az állapotot fenn tartani, ez nem jó a sportágnak, nem jó az államnak és nem jóaz adófizetőnek.
szike06 Creative Commons License 2010.09.30 0 0 698
Egyébként neked tulajdonképpen mi a problémád?!Én pl.biztos nem vinném este 8 után a gyerekemet edzésre....Az az egyesület szégyene ha az utánpótlásának ebben az időben ad csak jeget.Ha ennyire sok jégideje van au UTE-nek akkor ti miért nem oda jártok,ki kényszerített rá hogy oda menjetek ahova?Mit akarsz ezzel megmagyarázni?!Hogy a ti csapatotok azért van ott ahol van,mert az UTE-ban sok jégidő van?Ne haragudj de ez nevetséges!!!
gumikigyo Creative Commons License 2010.09.29 0 0 697
Tudod mi 09.25.én 20.00-tol 20.50-ig 26.-án 19.00-19.50-ig edzetünk az UTE-pályán az Ek-val,tehát vannak akik kihasználják a lehetőséget + ha ismersz MAC-os szülőket ,kérdezd meg tőlük,hogy hányszor volt az elmúlt 1-2 évben 20 óra után jégidejük .Egyébként ha rámész az Erzsébeti csarnok lapjára láthatod ,hogy a Farkasok hétfőn 20.30-ig voltak jégen tehát kijelenthetjük ,hogy nem egyedi,ritka vagy kivételes esetről beszélgetünk Továbbá szeretnélek megkérni ,hogy az előzményeket olvasd el és csak olyan dologra kérjél tőlem választ amit én írtam,gondolom ennyit elvárhatok blogolás közben.
Előzmény: Sputyu62 (695)
Sputyu62 Creative Commons License 2010.09.29 0 0 696

A tényeket váro én is 35 óra 5 csapat!

Hol?

Milyen létszám?

Előzmény: gumikigyo (694)
Sputyu62 Creative Commons License 2010.09.29 0 0 695
Van valaki aki komolyan gondolja hogy újpesten este 8 után az utánpótlás edz? Sőtt van valaki akit érdekel hogy este 8 után hozhatná edzeni a 8-10 éves gyermekét?
Előzmény: gumikigyo (694)
gumikigyo Creative Commons License 2010.09.29 0 0 694
Kellenének a tények amivel alá támasztod a véleményed, mert ez így nagyon kevés.Sok-sok volt uté-s ismerősöm ugyan ezen a véleményen van,és tudod nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél. Hosszú időn keresztül azt hallotta mindenki ,hogy az UTE ( utánpótlás )játékos szerződése rendben van aztán kiderült az utóbbi hetekben ,hogy mégsem.Szerintem 1-2 év és dől a jégidő magyarázat is.
Előzmény: Sputyu62 (693)
Sputyu62 Creative Commons License 2010.09.29 0 0 693
Ez a valóság és te tévedsz!
Előzmény: gumikigyo (691)
Sputyu62 Creative Commons License 2010.09.29 0 0 692

35 óra jég időn osztozik 5 csapat?

Hol?

Megjegyzem a dragónak saját pájájavan Veresegyházon!

700 játékos 35 órára ez tuti nem igaz!

De várom a tényeket!

 

Ja és az adó forintokhoz! Az UTE nem ingyen használja azt ami egyébként is az övé én kis sráckoromban is koriztam ott és az nem ma vólt!

Előzmény: estik (689)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!