Keresés

Részletes keresés

Tereza Creative Commons License 2010.07.04 0 0 391
Hervisben nemrég láttam olyan sportcipőt (edzőcipőt), amelynek a talpa mbt-es cipőkre hasonlít, de nem mbt-nek hívják. Valaki vett már olyat, és mi a véleménye?
kispecsenye Creative Commons License 2010.07.01 0 0 390
Eredeti, alig használt, hibátlan MBT bőrcipő 41-es méretben, dobozzal és a helyes használatot bemutató DVD-vel.

Méretprobléma miatt válnánk meg tőle (nagyobb 41-es vagy vékonyabb 42-es lábfejre ideális).

Alkalmi cipőként, öltönyhöz is hordható.

Típusa: Night Black

Ide írhatsz, ha érdekel: alinka5@freemail.hu
ribarszkiakos Creative Commons License 2010.07.01 0 0 389
Eladó egy 1hónapos 41-es MBT ( Tembea Whitecap) cipő kitűnő állapotban. (2hétig hordtam félórákra). Doboza, DVD, garancialevél (még 5hónap garancia!!!), mindene megvan, a talpbetét használatlan!
Kérésre képet tudok küldeni.

ok: Az eladó rábeszélt a 41-esre, mondván összébb megy a láb, stb.. de hozzá ér az ujjam :(

i.á: 45.000 ft
loostris Creative Commons License 2010.06.29 0 0 388
Szia! Mik a tapasztalataid a rendelt cipőddel? Merjek én is rendelni tőlük? Milyen hordani, olyasmi mint az eredeti MBT pontban vásárolt?

Köszi a választ előre is.
Előzmény: Lyanna (322)
loostris Creative Commons License 2010.06.28 0 0 387
Sziasztok!

Meg szeretném kérdezni, hogy mi a véleményetek erről az oldalról?
http://www.shoeghost.com/ (a honlap Kínában van jegyezve)

Rendelt már innen valaki MBT cipőt?

Egyébként Changa Birch-re lenne szükségem és elég sürgősen. Hogy tudjátok kiszűrni, hogy melyik a gagyi és melyik az eredeti?

Ha vámon kiszúrják a csomagot, kell érte pluszban fizetni?

Köszi a válaszokat előre is.

seci Creative Commons License 2010.06.05 0 0 386
En ugyan csak 1x vateraztam viszont ebayezek ugy 10 eve - szoval eg es fold. Az ebay javara. (A vatera olyan A tanubol kilepett magyar narancs - kicsit savanyu, de a mienk :) )

Van olyan aukcio, hogy buy now (azaz ennyi az ara es kesz) vagy lehet licitalni (megadott kezdoosszegtol, es az elado kikothet egy "az alatt nem adom" limitet is - ami nem latszik. De ez nem gyakori, foleg autoknal van.

Ami nagyon jo, hogy vannak boltok, azaz olyan eladok, akik ebaybol elnek.

De az MBTs cipok - legalabbis Angliaban - nem eBayrol szarmaznak, van egy par site (nehany tucat hozzaszolassal vissza), ahonnan lehet venni.
-seci
Előzmény: Kcicó (385)
Kcicó Creative Commons License 2010.06.04 0 0 385
Én sose ebayeztem ez olyan mint a vatera? Mármint fix áron vetted v licitálni kell ill. a licitálás csak formális?
Előzmény: Sucofine (380)
seci Creative Commons License 2010.06.04 0 0 384

Mi eddig 8 cipot rendeltunk, mindet net-rol, 6-ot sajat/csaladi/barati kor hasznalatra, a maradek kettobol egy szinten sajat lett volna, de bazi nagy lett, mig egyet Ritusnak (mert gondja volt az otthonrol inditott rendelessel).

 

A 6 "sajat"-bol 3 olyan volt, ahol a viselonek sosem volt ilyenje elotte es boltban sem nagyon jart, csak "vegyunk ilyent, mert jopofa es ajanlottak mar baratok"

A masik harombol kettot olyanok kaptak, akik vegigjartak Bp osszes boltjat es felprobaltak az osszes letezo modelt :) A harmadik tulajnak tobb eve van ilyenje, de ugy gondolta (a mamaja), hogy felearon megiscsak jobb. Mi mindnyajan meg vagyunk vele elegedve.

 

Az eladott tulmeretes cipo uj gazdaja sem panaszkodott (most lehet ;) )

 

Egyedul Ritus nem volt megelegedve a cipovel, lehet, hogy tenyleg o volt szegeny az, aki peches volt.

 

De ahogy olvasgattam az otthoni MBT-krol kiderult, hogy a boltban 40-50K-ert adott cipokkel is van gond, garancia-problemak, stb. Azaz lutri bizonyos szinten az is.

 

-seci

Előzmény: Audreey (383)
Audreey Creative Commons License 2010.06.04 0 0 383
Sziasztok!

Nekem van Eredeti es neten külföldről vásárolt is. En a rendelt cipőmmel jobban meg vagyok elegedve mint az itthon boltban vett cipovel. Amit itton vettem nubuck bőr és nagyon beleizzad a láb, pedig nem vagyok egy izzadós fajta, es ezekután inkább sehol se veszem le a cipot hazaerve pedig elso hogy frissitot kell belefujnom. Tobbet sose vennek ilyen fajtat iszonyu szar, de mar ha megvettem nem dobhatom ki csak ugy. A rendelt cipo 1000x jobb igaz masik fajtat is rendeltem. Amit en vettem nem lehet megkülönböztetni az eredetitől. Vannak olyan webhelyek ahol szerintem tenyleg olyat arulnak eredetit mint a boltban lehet kapni 3x annyiert.
Mielott vasaroltok kerdezzetek ra hogy honnan van a cipo similar csak vagy ugyanolyan. En biztos veszek meg egyet ha osszejon ra a penz, es csak pozitivat tudok mondani. Meretben is jot kaptam, igaz a vamot en se usztam meg szerencse kell hozza. En biztatok mindenkit hogy vagjon bele. Szuleimnek is rendeltem es azok is szuperek lettek.
facetious_ Creative Commons License 2010.06.01 0 0 382
Sucofine vagyok.

Miért, az itteni topiklakók erős hányada nem hamisítványokat vesz innen-onnan? :) Nem jó ár lenne egy hamisított fosért? Félár, vagy nem? Hol adnak 50 %-ot bármire is? :)

Egy silány fos hamisítvány, amit innen-onnan ötcáér adnak. Legyen az Angliából küldve, kínai írásjelekkel megspékelt cetlikkel teletűzdelve.. A smájli pedig ott volt az előző hozzászólásomban is, mely az "eladásra" vonatkozott. Vagy amiről nem tudunk, az nem fáj (?) - gondolom, a rejtélyes forrásból érkező MBT-kre eredetit ír a tisztelt cég, eladó vagy nevezzük, ahogy akarjuk.. néztem a vaterán is: kecsegtető árakon kínálnak már a fotó alapján is megítélhető "eredetiségű" cipőket. Nézzétek meg, érdemes. Bufla formájú Changa Denim modell, full más színű szalaggal az oldalán, Changa Cork PVC felsőrésszel - persze MIND eredeti: így is van felrakva. A hamisított MBT-k rendre más méretezésűek, máskülönben hogyan lenne, hogy a boltban felpróbált 37 2/3-os cipő illetve az általam most vett cipő között kb. másfél szám különbség van? Komolyan mondom, a 37 2/3-os gagyeszben kb. a fél öklöm elfér a sarkam mögött - a kis vágott szeműek nem ismerik még az európai kaptafát. :)

Hogy mi a tanulság számomra? Ezt a vásárlást alaposan besz@ptam, inkább spóroltam volna még 2 hónapig és vettem volna meg az eredetit. :) Mindenkinek további sikeres MBT vadászást és igen: olcsó húsnak most is híg a leve.
Előzmény: bakibaby (381)
bakibaby Creative Commons License 2010.06.01 0 0 381
Te egy hamis MBT-t próbálsz eladni 30 pénzért?

bb
Előzmény: Sucofine (380)
Sucofine Creative Commons License 2010.06.01 0 0 380

Néhány korábbi hozzászólás késztetett arra, hogy leírjam az én internetes MBT vásárlásaim tapasztalatait:

 

www.ebay.de ről a család minden tagjának vettünk már MBT-t, általában németországi eladóktól - olykor üzletektől. Kivétel nélkül állíthatom, hogy mind eredeti, mert kíváncsiságból azért bementem utána a cipőmben egy MBT üzletbe és az üzletvezetőtől megkérdeztem, hogy szerinte eredeti-e. Ugyanolyan modellt levettünk a polcról és abszolút 100%-ban megegyeztek. Az üzletvezető is megerősítette a tényt.

 

De: ugyanakkor elkövettem egy oltári baklövést... A mostani cipimet (Tunisha Black 37 2/3) egy olyan eladótól rendeltem, akinek a székhelye a távolkeleten van. :) Nos, ebből egyenes ágban következett, hogy kaptam egy MBT-nek látszó tárgyat (hozzáteszem, meglehetősen eredetinek látszik, de a részletekben bújik meg a turpisság). Ebben tök más a talpbetét, lötyög a lábamon, pedig elvileg a méretemről van szó, más a formája, különbözik a csatja és meg merek rá esküdni, hogy még csak nem is bőrből van. Egyébként eladó! :) Megtartanám, de így, hogy b@zi nagy... Ha valakit nem zavar, hogy nem eredeti: 130 EUR volt postával együtt. Odaadnám 28-30 ezer Ft-ért.

 

Nekem 38-as a lábam, és a 37 2/3 nem jó. Úgy saccolom, hogy kb. 38,5-39,5 lábra lenne tökéletes.

 

 

Roby75 Creative Commons License 2010.05.30 0 0 379
Sziasztok! Akinek nincs még MBT-je, azokkal szeretném megosztani a tapasztalataimat. Januárban rendeltem az MBT-m, amit azóta napi 8-10 órában hordok folyamatosan, talán csak a vasárnap kivétel. Mindkét sarkamon van 3-4 mm-es sarkantyú, és lúdtalpam. Mielőtt MBT-ben kezdtem járni, kb. félóránként le kellett ülnöm a fájdalom miatt, ha a munkám engedte. ( A munkaköröm szinte állandó járást, állást igényel. ) Az ortopéd szakorvos már szteroid injekciókat adott fájdalomcsillapításra, de ezek hatása is max. 6-8 hétig tartott. ( Ebből évente max. 2x3 adagot kaphattam. ) Mióta MBT-ben járok, megszűntek a sarokfájások. Az első 2-3 hét nem volt kellemes, amíg a talpam át nem rendeződött a természetes állapotába. Télen nemcsak MBT-ben jártam, most viszont már csak ez és semmi más. Kipróbáltam a régi hagyományos cipőmet -4 havi MBT hordás után- lúdtalp betéttel és azt vettem észre, hogy a talpamat már egyáltalán nem nyomja a betét. Szerintem ez egyfajta gyógyulásnak tekinthető. A tartásomon is látható javulás következett be, amit mások is észre vettek.

Akiknek már van, az ő tapasztalatuk érdekelne engem főleg a talp kopása miatt. Én aszfalton és csempén járok benne. nem tudom. hogy az anyag minősége vagy az én rossz járástechnikám miatt, de nekem már kopik a talpa kb. a haránt boltozat alatt. Kinek vannak ilyen irányú megfigyelései?
chuchy Creative Commons License 2010.05.25 0 0 378

Az előző hozzászólásom már nem aktuális!

chuchy Creative Commons License 2010.05.25 0 0 377

Sziasztok!

 

Tudok szerezni egy, max két MBT-t, csak a boltokban kapható modelleket, 30%-al olcsóbban, de blokkal, dobozban, garanciával! Semmi hókusz-pókusz, csak a cégem elszámol nekem egészségjavító termékeket, és az MBT is köztük van. Átvétel Budapesten.

Írjon akit érdekel, jelölje meg hogy pontosan melyik modell, milyen színben és méretben kéne!

mail: cserepescsaba@freemail.hu

Csirr Creative Commons License 2010.05.25 0 0 376

Sziasztok!

Anyukámnak szeretnék MBT cipőt vásárolni, és nem szeretnék kockáztatni, ezért MBT üzletben venném meg.

Abban segítsetek kérlek, hogy érdemes-e több üzletet végigjárni, mert ugyanazt a modellt más-más áron árulják más-más üzletben, vagy központilag szabott áraik vannak, és független az üzlet helyszínétől?

Kifutó modelleket olcsóbban minden üzletükben árulnak, vagy csak az Október 23-a utcában? (Erről fórumban olvastam. Valós az információ?)

Köszönöm a segítséget!

konili Creative Commons License 2010.05.18 0 0 375

Sziasztok!

 

A hugomnak vettem egy mbt cipő utalványt, miután nekem van és nagyon szeretem, gondoltam ő is örülni fog neki. Sajnos nem jött be, teljesen elzárkózott annak viselése elől. Az utalvány értéke 35.000 Ft. melyet most szeretnék valakinek eladni, természetesen kevesebbért, 30.000 ft.-ért átadnám valakinek. Inkább veszitsek rajta 5000 Ft-ot, mint 35.000 Ft-ot. Az utalvány júniusban lejár, de természetesen lehet hosszabbitani, ha kell meghosszabbitatom.

konili Creative Commons License 2010.05.18 0 0 374

 

Janaboy82 Creative Commons License 2010.05.14 0 0 373
Tisztelettel jelentem a cipőm megjött (sport)!
A méret úgy fest stimmel, de még csak egy röpke pillantásra próbáltam fel!
Amúgy április 8-án rendeltem és ma érkezett meg! Vám nem volt, csak megjött! Minőségre teljesen úgy tűnik mint az eredeti, az egyik cipőn még magyarul is rajta van, hogy kell tisztítani! Ami érdekes, hogy Singapore-ból jött!
Ritusm Creative Commons License 2010.05.12 0 0 372

Szia Kcicó!

Nem írtam azt, hogy tőlem vegyetek bármit is és nem is bíztatok erre senkit, csak én kaptam a kínai MBT-ből egy cipőt és nagy csalódás volt. Én arra vágytam amit felpróbáltam ezerszer az MBT boltban és nem olyan volt a vágyott cipőm. Fekete volt, mert azt szerettem volna, de aztán más anyag, talp, felépítés. Megszabadultam tőle és csak pár ezer Ft-om bánta. Csak azért írtam le a negatív véleményt, mert ha előttem valaki leírta volna a kétkedését akkor már meg sem rendeltem volna.

 

Amúgy pedig mindenkinek sok örömet kívánok akármilyen cipője is van . :-)

Előzmény: Kcicó (370)
andrea-6 Creative Commons License 2010.05.12 0 0 371
Sziasztok!

Nekem csütörtökön érkezett meg a discountmbt-től rendelt cipőm (changa cork), és nagyon meg vagyok vele elégedve!
Kcicó Creative Commons License 2010.05.12 0 0 370
Egyébként ne haragudj de ez megint egy olyan reklám-poszt, hogy " a kínai gagyi nagyon szar, vegyetek tőlem, csak tőlem,  mert az biztos eredeti!" És ugyan honnan tudom, hogy pont az lesz eredeti? Nyilván az is csak "leesett a kamionról"
Előzmény: Ritusm (366)
Kcicó Creative Commons License 2010.05.12 0 0 369
Egyetértek. Már többször kitárgyaltuk, hogy max pl. színárnyalatban van eltérés. Lehet h "leesett a kamionról", raklapostól lopják a kínai munkások az mbt gyárból, vagy lefizetik a meóst:). Talán még mindig inkább ilyet "hamisítványt" veszek mint gördülőtalpú sketchers-t ami talán teljesen más, talán csak annyi h gömbölyű a talpa és nincs benne semmi amitől az mbt olyan amilyen. Biztos van hipergagyi verzió is.
Előzmény: TWCRASCAL (367)
TWCRASCAL Creative Commons License 2010.05.12 0 0 368
Előzmény: TWCRASCAL (367)
TWCRASCAL Creative Commons License 2010.05.12 0 0 367
Többen foglalkoznak hamisítással, de többen az eredetit árúlják. Én most rendeltem a feleségemnek innen:


Eredeti MBT cipőt árúlnak, vagy ha hamis akkor a bolti is lehet az, mert mind anyagában, mind kivitelében teljesen megegyezik a boltival.
16ezer forint volt, mert itt mondegy, hogy micsoda, milyen márka, meg ki tervezte, ez is ugyanígy bőr, műanyag, gumi meg textil, mint egy tescos edzőcipő.

A te 35ezresed sem külömb, csak dupla annyiba kerül, és ha megnézed merre gyártották akkor nem Svájcot fogod látni.

Szóval ez a válasz: meg kell keresni ki árúl eredetit, és onnan kell rendelni olcsón, Kínából, mivel az összes onnan származik...

Előzmény: Ritusm (366)
Ritusm Creative Commons License 2010.05.10 0 0 366

Sokan kérdezték már azt, hogy a kínából érkező cipők milyenek. Válasz szinte soha nem érkezett. Nos nekem volt egy kínai mbt cipőm, amit nem vettem fel, mert annyira látszott, hogy kínai. Nagyobb is volt mint az eredtei cipők, de főleg egy gagyi utánzat. Elnézést azoktól akiknek bejön, de ez az én véleményem. A párom anyukájának pont ugyanolyan cipője van mint az enyém volt, igy össze hasonlítottam őket. Nagyjából ugyanolyan volt, de csak nagyjából. A minősége is nagyon gáz. Soha többé nem kéne. Szerencsére el tudtam adni.

 

Bocs az off-ért.

Ritusm Creative Commons License 2010.05.10 0 0 365

sziasztok!

 

Aki akar valamilyen mbt cipőt az jelezze nekem. A cipők ugyanazok mint amiket az MBT pontokban lehet kapni.( fazon, típus, méret )  Áruk 35 ezer Ft. A cipők nem kínai utánzatok!!! 100% -ban eredeti.

 

Ha érdekel irj emailt. Ha gyors vagy akkor a hétvégére meg is lesz az új cipőd. :-)

 

ritusm@hotmail.com

PJ Proby Creative Commons License 2010.05.08 0 0 364
adrika72 Creative Commons License 2010.05.05 0 0 363
köszönöm
Előzmény: borsalina (359)
originalqszi Creative Commons License 2010.05.04 0 0 362
Meg vagyok elégedve velük:))))) Télleg jó:)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!