Keresés

Részletes keresés

advocatusdiaboli Creative Commons License 2006.07.20 0 0 1583
Orvos már látott? Nem lenne hiábavaló...
Előzmény: Törölt nick (1575)
NGid Creative Commons License 2006.07.20 0 0 1581
rájöjjön a többség (inkább, hogy esély legyen egyáltalán az ébredésre)
Előzmény: NGid (1579)
NGid Creative Commons License 2006.07.20 0 0 1580
Na pl ezért is reménytelen minden megoldáskezdemény, bármilyen témában amiben politika van. Vezetőinknek nem is érdeke ez, úgyhogy az iylen vélemények mindig meg is lesznek támogatva felülről.
Előzmény: Törölt nick (1575)
NGid Creative Commons License 2006.07.20 0 0 1579
Hogy erre rájöjjön nagyon nagy bajoknak kellene végre bekövetkeznie.
Előzmény: advocatusdiaboli (1551)
Boróka Mihály Creative Commons License 2006.07.20 0 0 1578
Borzalmas a siránkozásod. Csak olvastam eddig a topikot, de amit te művelsz, azt nem lehet szó nélkül hagyni. Egyetlen egy árva ötletet, gondolatot nem írtál le, csak fikázol. Nagyon kíváncsi vagyok milyen ötleteid vannak - van-e egyáltalán - az országban lévő káosz megszüntetésére.
Előzmény: Törölt nick (1577)
battila63 Creative Commons License 2006.07.20 0 0 1574

Az utolsó mondat, természetesen nem neked szólt Advo.

A többieknek.

Előzmény: battila63 (1573)
battila63 Creative Commons License 2006.07.20 0 0 1573

"Akkor lehet beszélgetni. De ha egy olyan alapvetően jobbos-konzervatív polgárt, mint én, is leballibsizel,"

 

Komolyan mondom fel sem tűnt, az alapvetően jobbos-konzervatív felfogásod. Számtalan dologban igazat adtam neked, és csak azt néztem, igaz vagy nem igaz.

Mint baloldali mondom ez így helyes.

Követendő példa a toptársaknak.

 

Többször nem mondom, ígérem. Nem kell, hogy szeressük egymást, és nem kell egymás nyakába borulni, de gondolkozzunk már észérvek mentén, és dobjuk mán el azt a bika szemellenzőt.

Előzmény: advocatusdiaboli (1564)
figyelő Creative Commons License 2006.07.20 0 0 1572
Bántóan primitívek vagytok.
Előzmény: Törölt nick (1571)
advocatusdiaboli Creative Commons License 2006.07.20 0 0 1570

Nem értek egyet veled. Módomban volt alaposan megfigyelni belülről a közoktatást, és sok mindent a közigazgatásból, igazságszolgáltatásból.

 És álláspontom, hogy a kialakult helyzetet alapvetően a belső dolgozói érdekek formálták ilyenné, természetesen a felsővezetés is vastagon hibás ebben, egyrészt a koncepciótlanság, másrészt a sok esetben szó szerint a lovak közé dobott gyeplő miatt.

 A teljes közszférában ma egyfelől nagyon nagy az elégedetlenség - főleg a versenyszférához viszonyítva valójában egyáltalán nem is kicsi bérek miatt - de emellett valami elképesztő merev ellenállás van bármiféle változtatással szemben. Olyan mértékű, hogy az elmúlt időszakban csak mindenféle átszervezésnek álcázott helycserés álintézkedésekre futotta.

 

 Ha pedig az egész ország részéről általános az a mentalitás, hogy a megoldást felülről várja, de személy szerint kizárólag kritizálni és akadékoskodni tud, érdemi, építő ötlete lámpással sem igen akad, akkor ne zúgolódjon, ha a feje fölött döntenek.

 Láttam én eleget, hogy magyarországon egy szimpla társasházban nem lehetett soha normálisan közös döntéseket meghozni. A legbagatelebb kérdésekben is volt mindig valaki, aki körömszakadtáig küzdött a közérdek ellen - akár saját maga ellenében is. Azt is láttam, hogy működik ez például Finnországban.

 

Hát úgy is nézünk ki, ahogy kinézünk.

 

Előzmény: figyelő (1565)
figyelő Creative Commons License 2006.07.20 0 0 1569

Ostobaság.

(Semmilyen hozzászólásomat sem tudom eltüntetni.)

Primitív a dumád.

Előzmény: Törölt nick (1562)
türelmes f.k. Creative Commons License 2006.07.20 0 0 1568
A törvénytől lehetne sztájkolni.A pedagógusok hozzáállása miatt reménytelen a dolog.Van köztünk olyan,akinek elmondják,hogy tízezret bukik,már rohan a főnökéhez munkát kérni.Azt viszont nem lehet megakadályozni.Egy sztrájkkísérlet a mai helyzetben fordítva sülne el,tovább erősítve a tanárellenességet...
Előzmény: advocatusdiaboli (1566)
türelmes f.k. Creative Commons License 2006.07.20 0 0 1567
Nálunk 2000-ben a Fidesz vette kézbe a dolgot,s azóta sincsenek kiebrudalva/a helyi MSZP-Fidesz paktum értelmében/...
Előzmény: advocatusdiaboli (1542)
advocatusdiaboli Creative Commons License 2006.07.20 0 0 1566

Szokásos salátatörvény, ennek alapján a középiskolákat-egyetemeket, de még a felső tagozatos általános iskolákat nyugodtan bezárva is tarthatnák. Szerintem az alsó tagozatot is, minden további nélkül, legfeljebb utólagosan lennének jogviták. Azok meg úgyis vannak mindig.

 

A baj az, hogy nem látom, ez mitől vinne előbbre.

 

Előzmény: türelmes f.k. (1563)
figyelő Creative Commons License 2006.07.20 0 0 1565

Igazságmorzsák és durva, primitív általánosítások vegyesen - szerintem ez jellemzi bejegyzésedet.

 

Ha a minőséggel vagy elégedetlen, abban bizony teljesen igazad van.

De mit lehet várni olyan munkavállalóktól, akik évtizedeken át hallhatták (és most is) a dumát munkájuk fontosságáról, ugyanakkor sosem kerestek annyit, amennyi munkaerejük egyszerű újratermeléséhez szükséges..?

Rabszolgaként dolgoztatni, aztán lebaszni a rabszolgát, amiért "racionalizálni" igyekszik tevékenységét...  Álszent dolog.

 

Legalább évtizede annak, hogy a pedagógusok körében általánossá, legalábbis nagyon gyakorivá vált valamiféle második/harmadik munkaviszony folytatása. (Emlékezzünk: az egyébként eredményes és szükséges Bokros-csomag valamiért - miért is?! - a pedagógusok keresetének reálértékét a keresők átlagához képest kétszer nagyobb mértékben csökkentette.)  A dolog az oktatás szempontjából teljesen tűrhetetlen, ez az önkizsákmányolás a legsúlyosabb minőségrontó tényező (persze, a több évtizedes gyalázatos bérezés azért megtette a magáét: több olyan, főleg általános iskolai (nagyon nagy baj!) pedagógust ismerek, aki nem tud elfogadhatóan írni sem, hát még helyesen írni...

 

Hogy reformokra, világosan meghatározott követelményekre, mérésekre stb. van szükség, azt nem vitatom. De erre ma nincs meg a megfelelő apparátus sem: az oktatás "háttérintézményeiben" (bizonyára nem mindegyikben) csapnivalóan dolgoznak; a továbbképzések nagyrésze nevetséges vagy éppen fölháborító (sokan és sokkal több pénzért csinálják, mint amennyit az iskolai pedagógus kereshet) stb. (Még azt sem képesek megoldani, hogy a törzslapon, a naplóban és a bizonyítványban a tárgyak azonos sorrendben legyenek beírva...)

 

Abban azonban biztos vagyok, hogy ha bércsökkentéssel és elbocsátásokkal  akarják a reformokat kezdeni (akarják? milyen reformokat is?) - mint most megint - abból csak további súlyos problémák származnak. Elhagyják a pályát azok is, akik viszonylag képzettek.

 

A jelenlegi tervekkel mindenekelőtt az a baj, szerintem, hogy megalázóak, arcátlanok - ezért nem volna szabad a pedagógusoknak elfogadniuk. Persze, öntudatot várni...

 

És még rengeteg probléma van. De a pedagógusok munkátlanságáról stb. beszélni a legprimitívebb demagógia.

 

(Ennyit most hirtelen, összevissza, ebben a nagy melegben...)

 

Egyébként pedig: az egészségügyben - újra! - még sokkal rosszabb a helyzet. S az ismertté vált elképzelések csak arra "jók", hogy mindenkiből reformellenest csináljon...

Előzmény: advocatusdiaboli (1312)
advocatusdiaboli Creative Commons License 2006.07.20 0 0 1564

 Te, így ez nem megy! Az elmúlt időszakban már semmilyen felvetésre, gondolatra semmiféle érdemi reakciód nincsen, kizárólag azzal vagy elfoglalva, hogy a másik oldal milyen elvetemült. Miközben még az sem definit, hogy a másik oldal tulajdonképpen micsoda-kicsoda.

 Mindenki másik oldal, aki nem ért mindenben egyet veled.

 

Foglalkozz inkább a gazdasági kérdésekkel, azokról van értelme diskurálni. Vagy oktatáspolitikáról. Milyen paradigmaváltásokra lenne szükség, hogy a mai közoktatás meg tudjon felelni a vele szemben a munkaerőpiac részéről támasztott követelményeknek - mert, hogy most nem tud maradéktalanul, az egészen biztos.

 

Akkor lehet beszélgetni. De ha egy olyan alapvetően jobbos-konzervatív polgárt, mint én, is leballibsizel, miközben klasszikus marxista szólamokat hangoztatsz - az merő tudathasadás. Rakj rendet a kobakodban, és beszélgessünk tovább.

 

Előzmény: Törölt nick (1562)
türelmes f.k. Creative Commons License 2006.07.20 0 0 1563
A sztrájktörvény tehát nem mondja ki.Varga Lászlóra pedig nem hivatkoznék,mert egyrészt gőze sincs a dologról,másrészt az MSZP érdekeit képviseli,nem a pedagógusokét...
Előzmény: bejuma (1558)
figyelő Creative Commons License 2006.07.20 0 0 1561
Ez így hülyeség/pimaszság.
Előzmény: messelg (1420)
figyelő Creative Commons License 2006.07.20 0 0 1560

Már megbocsás, de mindenféle alja gané nácinak el lettek mondva azok, akik kétségbe merték vonni a gyurcsányi, kókai sikerszöveget. És kik tették ezt velünk? Itt és a IRL világban is a balliberálisok.

 

Ez egyértelműen hazugság.

Előzmény: Törölt nick (1540)
figyelő Creative Commons License 2006.07.20 0 0 1559

Késő bánat: minden át van politizálva és ezt nem mi jobboldaliak csináltuk ilyenné.

 

Tévedés (nem tudjátok, mit csináltatok/csináltok?)/hazugság.

Előzmény: Törölt nick (1547)
bejuma Creative Commons License 2006.07.20 0 0 1558

 

A sztrájkról szóló 1989. évi VII. törvény rögzíti, hogy kik és milyen cél elérése érdekében sztrájkolhatnak.

A sztrájktörvény tételesen felsorolja, hogy mely munkahelyeken nincs lehetőség sztrájkolni.

3. § (2) Nincs helye sztrájknak az igazságszolgáltatási szerveknél, a fegyveres erőknél, a fegyveres testületeknél és a rendészeti szerveknél, és a polgári nemzetbiztonsági szolgálatoknál. Az államigazgatási szerveknél a Kormány és az érintett szakszervezetek megállapodásában rögzített sajátos szabályok mellett gyakorolható a sztrájk joga.

(3) Nincs helye sztrájknak, ha az az életet, az egészséget, a testi épséget vagy a környezetet közvetlenül és súlyosan veszélyeztetné, vagy elemi kár elhárítását gátolná.

Az oktatási intézmények nem tartoznak a fenti kategóriák egyikébe sem, így a pedagógusokat megilleti a sztrájkjog.

A sztrájktörvény ugyanakkor tartalmaz egy megkötést, amely a pedagógus sztrájkra is irányadó.

4. § (2) Annál a munkáltatónál, amely a lakosságot alapvetően érintő tevékenységet végez - így különösen a közforgalmú tömegközlekedés és a távközlés terén, továbbá az áram, a víz, a gáz és egyéb energia szolgáltatását ellátó szerveknél -, csak úgy gyakorolható a sztrájk, hogy az a még elégséges szolgáltatás teljesítését ne gátolja. Ennek mértéke és feltételei a sztrájkot megelőző egyeztetés tárgyát képezik

 

Konkrét példa:

 

– A sztrájktörvény nem mondja ki egyértelműen, mi felel meg elégséges szolgáltatásnak, arról mindig esetenként kell egyeztetni – közölte Varga László. Országos szintű munkabeszüntetésnél például az érdekvédelmi szervezeteknek és a kormány által kijelölt illetékeseknek kell megállapodniuk – helyi szinten az így megfogalmazott ajánlások mentén oldják meg a feladatokat.

A közoktatásban legutóbb 1995-ben szerveztek sztrájkot a pedagógusok: decemberben egy teljes napig szünetelt a tanítás a közoktatási intézmények 80 százalékában. Akkor intézménytípusonként eltérően oldották meg a gyermekek felügyeletét. Ha például egy településen több óvoda is volt, általában kijelöltek közülük egyet, amelyik gondoskodott a gyermekek felügyeletéről. A sztrájkról a munkabeszüntetés megkezdése előtt öt nappal kell értesíteni az érintetteket – jelen esetben a szülőket, akik eldönthetik, hogy beadják-e gyermeküket a felügyeletet adó óvodába, vagy szabadnapot vesznek ki aznapra.

Hasonló volt a helyzet az általános iskolákban is, a kollégiumokban és a fogyatékosokat nevelő intézményekben szintén gondoskodni kellett a felügyeletről. Tanítás azonban sztrájk idején sehol sincs. – A középiskolák pedig akár addig is elmehetnek, hogy egyáltalán nem nyitják ki kapuikat a sztrájk idejére, mert diákjaik elég idősek, nem kell felügyelni rájuk – fogalmazott Varga László. Hozzátette: minden munkahelyen biztosítani kell azonban a vagyonvédelmet, így ha egy iskola nem zárható be, akkor például portásnak sztrájk idején is dolgoznia kell.

A tanárok 1995-ben a kötelező óraszámok tervezett radikális emelése ellen tiltakoztak, és nem is sikertelenül. Az eredeti kormányzati tervek között a 25 órát meghaladó kötelező óraszám is szerepelt. Végül heti 18 óráról csak heti húsz órára emelték fel a penzumot.

battila63 Creative Commons License 2006.07.20 0 0 1557

Jó reggelt!

Na jó, lehiggadtam, így visszaolvasva ugyanolyan kis durcás voltam mint te, ennek meg nem sok értelme. Meggyőződésem ha ezt a szétzilált társadalmat kicsit összéb tudjuk húzni, akkor eredményesebbek lehetünk akár még ilyen kérdésekben is mint a Pedagógus sztrájk.

Megismétlem: Nem kell szeretnünk egymást.

 

Ehhez viszont az ilyeneket el kellene felejteni:

 "Ezért a hosszútávú célok megvalósulása érdekében még ha valami hiperszuperötlettel is állna elő Gyurcsány, akkor is el kéne utasítani."

 

Alapból, csípőből.

Ez olyan mint a füstszűrős, nem füstszűrős, vagy az agresszív kismalac:)

Ezért mondtam a sértődöttséget. Hidd el én ugyanolyan sértődött lehetnék a jobb oldalra, mert büszke vagyok a Magyarságomra, és közben mást se hallottam,  baloldaliként állandóan azt sujkolták belém, én nem vagyok Magyar. Alapvetően kirekesztettek országomból, hontalan baloldali senkinek tituláltak. Mi ez ha nem sértődöttségi alap, mégsem vagyok sértődött, annak értelme nem sok van.

 

( Irtam is valami olyasmit, hogy itt rúgta el a pöttyöst az Orbán nálam, hogy hagyta ezt. Persze megbékéltem már ezzel is.)

 

Ráadásul te magad írtál olyasmit, hogy egy tiszta gondolatokkal jelemzett baloldalra istenuccse még szavaznál is.

Hát akkor megkérdezem. Mire gondolsz?

Jó lenne látni, mit gondol egy jobboldali, a baloldali gondolatokról.

Csak szólok, ha komolyan, szemellenző nélkül átgondolod, meg fogsz lepődni.

Ha levetjük végre ezt az "oszd meg és uralkodj", szemellenzőt, amit politikusainktól kaptunk, észreveszed, nincs is olyan messze a jobb és baloldali gondolat világ.

Mi magunk távolítjuk egymástól, mesterséges nyomásra.

Előzmény: Törölt nick (1556)
battila63 Creative Commons License 2006.07.19 0 0 1555

Te, nem szívesen veszek össze senkivel, főleg nem politikai okoból.

De ez már színtiszta demegógia, és pont olyan mint ha neked mosták át volna az agyad.

 

"Átvertek minden téren a balliberális vezetőitek és agitproposaitok.
Így van vagy nincs így?
Így van.
De nem vagy képes beismerni, mert összedőlne a világképetek. Féltek a megrázkódtatástól, amin én - hála legyen az égnek - 8 éve túlvagyok."

Ez az agyrém.

Hogy a baloldalnak nincs egy önnáló gondolata sem?

Te télleg valami nagyon rossz filmet nézel. Én baloldali vagyok, persze szerinted mindenféle agymosott gondolatokat váltottam itt, ugye?

Ki a szar akarta eltiporni az Orbánt? Mit mantrázok én itt?

 

Na jó ennek semmi értelme. Durcáskodj magadban, talán az segít neked, nekem nem.

Előzmény: Törölt nick (1554)
battila63 Creative Commons License 2006.07.19 0 0 1553

Én mint baloldali, ezen vagyok. Nem kell hogy szeresse egymást a jobb és a baloldal. De a döntéseinket ne vezérelje mán a hülye politika.

 

Aztán vitatkozhatunk ájszakákon át, mint anno a kiss táborban a kispapokkal.:)

Előzmény: advocatusdiaboli (1551)
battila63 Creative Commons License 2006.07.19 0 0 1552

"Még észlelni sem vagytok képesek, mi folyik a fejetek felett, a nevetekben, a legitimációtokkal, a felelősségetekre????????????????"

 

Észleljük ne félj, de még mindennek ellenére is jóval jobb döntés volt, mint bármelyik másik. Képzelheted a többit:)))

 

Megintcsak Advo-nak kell igazat adnom. A jobboldal politizált angyon mindent.

Én végigcsináltam a váltást húszévesen, vállalati kiss titkárként. A legelején döntések voltak, jó és rossz döntések. Emberek voltunk jóban rosszban, főleg rosszban. Mindenki tele volt várakozással, reménnyel. És ahogy megerősödött a jobboldal ( ne felejtsük akkor még az SZDSZ is oda pozicionálta magát ), egyre inkább váltották a jó és rossz döntéseket a politikai oldalírányú döntések, és egyre kevésbé volt néha némely ember, ember.

Hát így múlik el a világ dicsősége, és így igaz ahogy írva vagyon lejjebb, amit ballibnek neveztek fényévnyire van a baloldaltól. És amit a ballibek jobbnak neveznek, az meg a baltól, vagyis nem, vagyis hogy?

 

Kell ez nekünk?

Előzmény: Törölt nick (1548)
advocatusdiaboli Creative Commons License 2006.07.19 0 0 1551

Legalább a helyi érdekközösségek szintjén nincs még minden elveszve.

 

Előbb utóbb talán rájön a többség, hogy nem balos és jobbos megoldások vannak, hanem jó és rossz megoldások. És a jót kell választani, és meg is kell valósítani. És mindegy, milyen színű a macska, még az is mindegy, kié, de fogja meg az egeret.

 

 

Előzmény: battila63 (1549)
advocatusdiaboli Creative Commons License 2006.07.19 0 0 1550

 Szerintem meg a jobboldal politizált mindent át, ásta mélyre az árkokat, és deklarálta: "aki nincs velem az ellenem van".

 A baloldal simán tehetségtelen, az SZDSZ meg simán irreális.

 

 Érdekes egyébként, hogy bár a jelenlegi politikai paletta alapján én egyik nagy politikai erőt sem támogatom - mert mindegyiket teljesen inkompetensnek és imposztornak tartom - de amikor a Fideszt kritizálom, akkor nagyon hamar hozzámvágják, hogy persze, ballib vagyok, Maszopos vagyok. Pedig eddigi véleményeimből arra már Te is nyilván rég rájöttél, hogy a legkevésbé sem vagyok baloldali. Csak sok más szűken elhatárolt kategóriában gondolkodóhoz hasonlóan (jobboldal=FIDESZ, baloldal=MSZP, liberális=SZDSZ, és ezen kívül nincs is semmi az univerzumban) Te sem tudsz mit kezdeni azzal, hogy ha szidom a ballibeket, akkor miért nem támogatom a Fideszt. Hát mert nem is jobboldali és nem alkalmas, és főleg nem tisztességes társaság. Mielőtt rákérdezel: az MSZP sem az.

 De ezzel együtt a balos olvtársak messze nem dorongolnak le akkora gyűlölettel, mint a másik oldal.

 Azt csak diszkréten megkérdezném, hogy egy állítólagos jobbos szavazó számára hogy jön a képbe az izzó vállalkozás-piac és gazdagellenesség? Ezek valahogy bal, sőt szélsőbal álláspontok, nem?

 Ha meg nem sértelek.

 

Persze, ha nem akarsz, ne válaszolj. Elvégre elég kellemetlen dolgokat kérdezek tőled. Esetleg még meghasonulsz tőlük, és azt nem kívánnám.

 

 

 Az ország meg egy pontosan olyan politikai elitet ültetett a saját nyakába, amilyen maga is. Hiszen minden országnak olyan kormánya van, amilyet megérdemel.

 Az pedig, hogy ne választási propagandák hülye szólamait, hanem a valós adatokat nézve tájékozódjon és felelősen döntsön egy polgár - az mindenkinek a saját felelőssége, kötelessége.

 No ezt a többség nem így látja - hát viselje is a következményeit.

 

Előzmény: Törölt nick (1547)
battila63 Creative Commons License 2006.07.19 0 0 1549

Uraim, és hölgyeim!

 

Bár már elmeséltem, de engedjétek meg, hogy itt is megtegyem.

Egy történet, remélem tanulságtól és kérdéstől sem mentes.

 

Adott egy iskolai közösség, szülői kör, hiszen a gyermekem iskolába jár. A szülői kör összetétele jobb-bal-közép minden. Elzártak egy komoly csapot ( állami ), nemis nagyon értettük miért. Szarba került az iskola. A szülöi kör nem egymás politikai hátterét kezde el pocskondiázni, hanem összeállt és megnézte, hol mit lehet húzni, vonni és tenni.

Nomármost ha.................................................ááá, elment a kedvem a dologtól.:))

battila63 Creative Commons License 2006.07.19 0 0 1546

Nem szándékozott szídni senki sem, legalábbis én nem, az nem az én stílusom.

 

Az a baj, hogy bődületes sértettség van valamiért a jobboldalon, olyan feszültségek gyülemlettek fel, aminek nem tudom az okát, az okozóját azt igen. Ezt tapasztalom másik topikokban is ahol a közeledést és normális hozzáállást próbáljatjuk, kevés sikerrel. Ha valakit érdekel, linkelek.

 

Nem értem, ki büdösnácizott le, amikor mi magunk se hittük el a sikerpropagandát.

Szerintem te rossz helyen, rossz emberek között beszélgettél, így lehet.

Erre is tudok hivatkozni polidilin belül, hogy jóval a választások előtt az ország sanyarú helyzetéről beszélgettünk, nemhogy sikerpropagandáról.

 

Modom én rossz filmet néztek.

És azért azt is látni kellene, valamilyen, de legalább alapszíntű, összefogás nélkül sosem fog sikerülni, mint ahogy eddig sem sikerült.

 

Légy sértett, szíved joga. De, hogy így semmi sem fog sikerülni az borítékolható.

Előzmény: Törölt nick (1540)
palimadar69 Creative Commons License 2006.07.19 0 0 1545

Nem jogászról van szó. Ha látom a törvény és - ha van - végrehajtási utasítás szövegét akkor remélhetőleg meg fogom érteni. A megjegyzésed alapján nyugodtan én is írhatnám, miért nem hittél nekünk, hiszen mi is ketten voltunk, mint ti.

 

"Kérdezz meg egy jogászt, ha nem hiszel nekem, és másoknak sem. "

 

A következő:

 

"A vagyonvédelmet lehet, hogy biztosítani kell, vagyis az iskolát vagy jól be kell zárni, és beriasztani, vagy ott kell lennie a portásnak - de a gyerekeket nem kell beengedni, és nem kell rájuk vigyázni."

 

pedig azért nem elég világos számomra, mert a hét végén nincs portás. Akkor nincs vagyonvédelem? Márpedig én szeretek minden érteni, vagy legalább érteni vélni. Magam - középiskolában - dolgozóként egy korábbi hozzászólásomben említett ok miatt nem igazán vagyok az épület bezárása -nyitva tartása kérdésben érintett.

Előzmény: advocatusdiaboli (1543)
palimadar69 Creative Commons License 2006.07.19 0 0 1544

Szerintem ide nem értelmes (aktuál)politikát hozni. Ez nem a parlament. Hiszem azt, hogy egy döntés politikai hitvallástól függetlenül jó vagy rossz egy döntés.

Előzmény: Törölt nick (1540)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!