Keresés

Részletes keresés

Nebáncs!virág Creative Commons License 2017.06.28 0 0 6860

Az első sorod az például személyeskedés.


 

Ebben a topikban mikor és hol volt először jelezve a probléma? 

 

 A továbbiakban is az a válaszom: ha valaki visszaszól ugyanolyan stílusban, akkor őket párosan rakom ki. Egyiket is meg a másikat is, nem érdekel ki kezdte, és ki folytatta. 

Előzmény: Kengyelfutó-gyalogkakukk (6858)
Kengyelfutó-gyalogkakukk Creative Commons License 2017.06.28 0 0 6859

....és már megbocsáss, de arra nem teszek ígéretet sem fogadalmat neked, hogy ha ismét az édesanyámat szidja itt bárki, akkor az mellett elmegyek szó nélkül a továbbiakban, csak azért, hogy ne legyek kitiltva a fórumról.

Engem nyugodtan hülyézhetnek, mert az lepattan rólam, de az édesanyját senkinek nem illik szidni!

Kengyelfutó-gyalogkakukk Creative Commons License 2017.06.28 0 0 6858

Nem tudom mennyi idős vagy, de ezek szerint nem lehetsz túl koros, és nem rendelkezel a Magyar nyelv szókincs és szinonima gazdagságának ismeretével.....

 

Az anyázás burkolt formái lehetnek a következők: - aki a kis inget először rád adta

                                                                         - aki a levesedet kiskorodban megfújta neked

                                                                         - aki a pelenkát cserélgette alattad

                                                                         - aki megtanított az első szavakra 

                                                                         - aki éjjelente felkelt hozzád, mikor felsírtál álmodból

 

......, hogy csak egy párat említsek! 

 

De jelen esetben a Dunakeszi topicban az első helyen idézett "szófordulat" a használatos, és ezt több helyen is megtalálhatod! Ha esetleg nem került vagy kerültek törlésre már az vagy azok a hozzászólások is!?

 

Szóval nem hinném, hogy itt e fórumon bárki is szó nélkül hagyná, hogy az édesanyját szidják bármilyen formában!

Sőt! Azt sem hinném, hogy Te is szó nélkül elmennél egy ilyen dolog mellett, ha veled történne!

Előzmény: Nebáncs!virág (6857)
Nebáncs!virág Creative Commons License 2017.06.28 0 0 6857

Mi az a szófordulat? 

Előzmény: Törölt nick (6856)
Törölt nick Creative Commons License 2017.06.28 0 0 6856

A kettes pontra jegyezném meg halkan:

Talán pont te voltál az, aki csípőből pattintott minket mikor ide jöttünk (többen is, többször is) szólni, hogy topiktársunk burkoltan anyáz. Arra hivatkoztál, hogy annyira burkoltan teszi, hogy nem látod okát a moderálásnak. Na hát ennyire vagyunk kint a vízből veletek...

Megjegyzem, mivel nem szankcionáltátok az első alkalommal, azóta vérszemet kapott, és rendszeresen használja is azt a bizonyos szófordulatot.

Előzmény: Nebáncs!virág (6855)
Nebáncs!virág Creative Commons License 2017.06.28 0 0 6855

Eddig próbáltam kedvesen és udvariasan kommunikálni, de nem ment át. 


1) A provokátor akkor ér célt, ha választ kap. Ha nem válaszol senki, hamvába hal. 

 2) Anyázásra nem az a válasz, hogy visszaanyázol, hanem _azonnal_ jelzed a moderátornak aki majd intézkedik. 

 Két tök egyszerű szabály.  

 Aki be tudja tartani visszamehet, aki nem az nem. 

Előzmény: Kengyelfutó-gyalogkakukk (6854)
Kengyelfutó-gyalogkakukk Creative Commons License 2017.06.28 0 0 6854

Ha megfigyelted, én nem politizálok! Szimplán a város dolgairól szoktam párt és politika mentesen írni.....Van egy állandó jelleggel visszatérő fórumozó a Dunakeszi topicban,- aki rendre elviszi a témát, legyen az bármi -, a politika irányába! Egyszóval nem más, csak egy provokátor! ...és a célját rendre eléri! Ezzel ellehetetlenítve mások normális párbeszédét egymással! Én a jövőben sem fogom hagyni, hogy provokáljanak.....

De ha Te abban látod a megoldást, hogy mindenkit kitilts, aki nem hagyja magát szüntelenül provokálni,akkor tedd! A Te dolgod...... Legalább a provokátor elérte a célját! Elnémította a Dunakeszi topicot!

Hajrá!

Előzmény: Nebáncs!virág (6853)
Nebáncs!virág Creative Commons License 2017.06.27 0 0 6853

Nézd, te alapvetően két Dunakeszi topikban írsz. Ezen felül még többszázezer topik van a Fórumon, moderátorgól pedig a töredéke. Nincs kapacitásunk, sem szándékunk, az összes topikot monitorozni. 

 

A lehetőségeink korlátozottak, általában először csak figyelmeztetünk, aztán jönnek a tiltások. Amikor a topikban is megjelenő moderátori figyelmeztetés ellenére folytatódik a hajtépés, akkor a  a moderátor se finomkodik többet. 

Április eleje óta megy a hirig oda-vissza, tőled is töröltem azalatt elég sok hszt. Folytattad a törlések, figyelmeztetések ellenére, ezért kitiltottalak. Mindenki mást is aki részt vett a sárdobálásban. A moderátor nem tesz igazságot, csak rendet tart. 

Ahol hallgatnak a figyelmeztetésre, ott nem kell tiltás, de ahol nem, ott ehhez az eszközhöz nyúlunk. Elég visszanézni a topikot, több a törölt hsz, mint ami megmaradt, azokat töröltem ahol személyeskedés és/vagy politizálás folyt. 

Amikor hajlandó a törzsközönség a szabályok szerint játszani, én hajlamos vagyok utolsó esélyt adni. 

Előzmény: Kengyelfutó-gyalogkakukk (6852)
Kengyelfutó-gyalogkakukk Creative Commons License 2017.06.26 0 0 6852

Azt hiszem valahol mi értjük egymást..... De ha körülnézel a Dunakeszi topicban, Te magad is láthatod, hogy mi maradt belőle. Az egykor értelmes, normális és életszerű témákat megbeszélő emberek szétszéledtek, a másik részüket kimoderáltátok, kitiltottátok.....  Nem az okot igyekeztetek megszüntetni, hanem az okozatot. Ez által kitiltottatok olyanokat is, akik pedig hosszú ideig képesek voltak egymással normálisan, emberi hangnemben társalogni, megérteni, elfogadni a másik véleményét, álláspontját.....

Én csak annyit kérek tőletek, hogy ha azt látjátok ( olvassátok ) a Dunakeszi topcban, hogy a "beszélgetés" elindul a politizálás irányában, akkor azt gátoljátok meg..... Mivel van Dunakeszinek kifejezetten politikai vélemények kitárgyalására nyitott topicja....

Azt pedig nem igazán értem, hogy én miért is lettem végleg kitiltva a Dunakeszi topicból?

Előzmény: Nebáncs!virág (6851)
Nebáncs!virág Creative Commons License 2017.06.26 0 0 6851

"de senkitől nem várható el az, hogy szó nélkül elviselje azt, hogy nyíltan vagy burkoltan az édesanyját szidják! "

Így van, ilyenkor kell a visszaválaszolás, viszontanyázás helyett jelezni a problémát a moderátori topikban. Azonnal, nem pedig napok, hetek, hónapok múlva. Aki visszadobja a sarat az is sárdobáló. Nincs igazság, csak odaát. Moderáció van. 

Előzmény: Kengyelfutó-gyalogkakukk (6850)
Kengyelfutó-gyalogkakukk Creative Commons License 2017.06.26 0 0 6850

Leírtad, hogy a moderátornak nem feladata visszaolvasni, hogy eldöntse ki kezdte esetleg hónapokkal ez előtt a sárdobálást! Az ominózus topicban többen próbáltunk az illetőnek hosszú oldalakon keresztül érvekkel alátámasztani a véleményünket, és mindezt tettük normális hangnemben! De hasztalan!

Szóval, ha nem feladatotok a visszaolvasás és az igazság kiderítése, akkor mi a feladatotok!? Már megbocsáss, de senkitől nem várható el az, hogy szó nélkül elviselje azt, hogy nyíltan vagy burkoltan az édesanyját szidják! ....és mindezt érvek helyett teszi az illető! A moderátor dolga az lenne, hogy az ilyen durvaságokat megszüntesse, és a kezdeményezőt korlátozza a fórumozásban..... Nem pedig az, hogy a védekezőt éppen úgy kitiltsa mint a provokátort!

 

A legutóbbi kitiltásomat annak köszönhetem, hogy le mertem írni Dunakeszi egy-két közútjának minőségét, illetve azok javításának minőségét! Ebből lettem kommunista, cserepadra ácsingózók pártfogója, stb...! ...és már megbocsáss, de nem vagyok köteles senki oktalan sértegetését elviselni! Én nem egy másik fórumozóval voltam elfoglalva, nem kötöttem bele senkibe! Leírtam a véleményem az utakkal kapcsolatban, erre lett belém kötve.....

Egy árva szóval nem minősítettem sem a város vezetőit, sem a képviselőit, sem egyetlen fórumtársamat sem!

Úgyhogy Te is jobban tennéd, ha nem engem oktatnál ki, hogy mit kellene tennem fórumozás címszó alatt, hanem meggyőződnél az igazságról, mielőtt ítélkezel és véleményt formálsz másokról, jelen esetben rólam......

Előzmény: Nebáncs!virág (6849)
Nebáncs!virág Creative Commons License 2017.06.25 0 0 6849

Mond, az fel sem merült benned, hogy normálisan, érvelve próbálj beszélgetni, ne pedig lehülyézve a másikat, vagy a véleményét?

Attól mert nem egyezik a tiéddel a véleménye, még nem provokátor. 

Előzmény: Kengyelfutó-gyalogkakukk (6848)
Kengyelfutó-gyalogkakukk Creative Commons License 2017.06.25 0 0 6848

Aha.... Értem! Akkor ez után majd azt írom a "kedves" fórumtársnak ( a fő provokátornak! ), hogy "....Hülyeségeket beszélsz.....", nem pedig azt, hogy hülye vagy!

Remélem így már elmegy a fórumon a szabályok értelmében?

Ekkor már nem nevezhető személyeskedőnek a hozzászólásom, mert a véleményét véleményezem, és nem őt magát......

Előzmény: Nebáncs!virág (6847)
Nebáncs!virág Creative Commons License 2017.06.25 0 0 6847

Te összekeversz kifejezéseket. 

Szó nincs kollektív büntetésről, azokat a nickeket tltottam, akik a figyelmeztetés után is személyeskedtek, nem pedig töröltem a topikot.

A személyeskedés pedig nem azt jelenti, hogy egy személynek válaszolsz, hanem, hogy a személyt támadod a véleménye helyett. 

 

Mielőtt tovább szeretnél fórumozni érdemes ezeknek utánagondolnod. 

Előzmény: Kengyelfutó-gyalogkakukk (6846)
Kengyelfutó-gyalogkakukk Creative Commons License 2017.06.25 0 0 6846

Kollektív büntetés, fenyítés még a honvédségnél sem volt annak idején amikor katona voltam! Tiltotta a szolgálati szabályzat...... Az eljáró parancsnoknak, elöljárónak kötelessége volt kivizsgálni az esetet, és az után meghozni a megfelelő döntést, kiszabni a fenyítés mértékét. Fene tudja miért, én valahogyan igazságosabbnak tartottam, mint ezt a kollektív büntetési módszert amit itt alkalmaztok..... Egy csetepaté' sem úgy kezdődik, hogy "Ő ütött vissza!".... Ez baromság....

......és amúgy is! Ki szabja meg, hogy mikortól minősül valami személyeskedésnek!? .....mert szerintem akkor már alapjaiban van elcseszve ez a fórum azzal, hogy eleve lehetőséget biztosít a hozzászólásban arra, hogy kiválassza a fórumozó, hogy melyik előzményben szereplő hozzászólásra kíván reflektálni!? Mint pl. most én a Tiédre..... Szóval akkor ez innentől már személyeskedés.... Nemdebár'!?

Előzmény: Nebáncs!virág (6845)
Nebáncs!virág Creative Commons License 2017.06.25 0 0 6845

Nem érted. Személyeskedni nem lehet, visszaszemélyeskedni sem. Ezért raktam ki mind a két oldalról a sárdobálókat, ugyanis a moderátornak nem feladata, hogy eldöntse hónapokkal ezelőtt ki kezdte a sárdobálást. 
Több figyelmeztetés volt, mailben is, a topikban is. De valahogy nagyon fontos volt "még egy utolsó" sárgolyót eldobni sokaknak, a figyelmeztetés után. Nem kellett volna.

Előzmény: Kengyelfutó-gyalogkakukk (6844)
Kengyelfutó-gyalogkakukk Creative Commons License 2017.06.24 0 0 6844

Értem! Anyázni, kommunistázni, ( .....sőt, a nem politikai topicban politizálni folyamatosan azt szabad.... ) akár burkoltan, akár nyíltan azt lehet! De az anyázásra válaszolni azt nem kell..... Érdekes hozzáállás a moderáció részéről.....

....és tudod mi a legviccesebb és egyben a legszánalmasabb is!? Az, hogy az szaladgál rendszeresen a moderátorokhoz panaszkodni, aki provokál másokat szándékosan! Ti meg felültök neki!

Előzmény: Nebáncs!virág (6843)
Nebáncs!virág Creative Commons License 2017.06.23 0 0 6843

A vélemény szabad, a stílus moderált. Valamint  nem kötelező mindenre válaszolni. 

Előzmény: Kengyelfutó-gyalogkakukk (6841)
Törölt nick Creative Commons License 2017.06.23 0 0 6842

Talán hatásosabb volna ha az okot szüntetnétek meg, és nem folyton csak az okozatra koncentrálnátok!

Előzmény: Nebáncs!virág (6832)
Kengyelfutó-gyalogkakukk Creative Commons License 2017.06.22 0 0 6841

Csak szeretném megköszönni a moderátor közbenjárását, miszerint folyamatosan kitilt a Dunakeszi topicból!

Nem a provokátort korlátozza a ténykedésében, hanem azt, vagy azokat akiket az illető szándékosan provokál! Az érdemi fórumozást, társalgást a többi fórumozó között ezzel a viselkedéssel lehetetlenné téve! Javaslom tisztelettel az ügyben eljáró érintett moderátornak, hogy ha ideje engedi akkor olvasgasson a szóban forgó topicban, ( ...és a tiltásaim után az email címemre elküldött levélben ), ne a szabályzatból kiragadott idézettel próbálja indokolni intézkedését!

Törölt nick Creative Commons License 2017.06.20 0 0 6840
RJancsi Creative Commons License 2017.06.18 0 0 6839

Tisztelt Moderátorok!

 

Kérem ennek a hozzászólásnak a törlését és a szerzőjét kis időre jegelni! Köszönöm!

 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=144237823&t=9127817

 

 

kata31wiederkehr Creative Commons License 2017.06.09 0 0 6838

Remélem nem bántottalak meg a kéréssel! Pont azt sem akrtam faliújsággá tenni,miután örömmel látom,hogy a legutóbbi krérésem után törlésre érdemes az a hsz..Erre csak egy moderátor képes.Feltételeztem,hogy a felület felszabadulása és a kérérsem közös érdek..de nem akarok én senkit sem zaklatni,vagy feleslegesen terhelni! Ez esetben bocsánat!

Előzmény: Nebáncs!virág (6837)
Nebáncs!virág Creative Commons License 2017.06.09 0 0 6837

Nyugodtan beírhatod az adott hsz-ra válaszul magadnak, hogy nem aktuális. Ez nem faliújság. 

Előzmény: kata31wiederkehr (6836)
kata31wiederkehr Creative Commons License 2017.06.09 0 0 6836

Kérném a törlését,elvesztette az aktualitását.Köszönöm!

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=143963936&t=9181878

Nebáncs!virág Creative Commons License 2017.06.08 0 0 6834

HSZ-t nem tudunk szerkeszteni, töröltem, elküldtem, tedd be újra, átszerkesztve. 

 

De! A mail és annak tartalma is levéltitoknak minősül, azaz mindkét fél beleegyezése szükséges a közzétételhez. 

Előzmény: Törölt nick (6833)
Nebáncs!virág Creative Commons License 2017.05.30 0 0 6832

Majd időnként bemegyek és felsikálok, addig ignoráljátok. Nincs 24 órás ügyelet. 

Előzmény: Törölt nick (6831)
Törölt nick Creative Commons License 2017.05.30 0 0 6831

Szerintem a Dunakeszi regionálisban  továbbra sincs rend.

Rasputin Creative Commons License 2017.05.16 0 0 6830

Köszönöm, kolléga.

Előzmény: Color Star (6829)
Color Star Creative Commons License 2017.05.16 0 0 6829

Itt olvastam, ott intéztem.

Előzmény: Rasputin (6828)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!