Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Garázs, melléképület nincs? 3-5 m egy gumis pisztoly ideális hatótávolsága, az pl. egy garázsban már megvan. Csukott ajtók mögött már vasat is kalapálhattál, stb.
Én a pisztolyokat a melléképületben szoktam próbálni, a falak azért sokat tompítanak.
Ne haragudjatok az egyszerű vagy blőd kérdés miatt, de Ti úgy általában hol szoktatok lőni a gumis fegyverekkel kipróbálás vagy lőgyakorlat céljából? Hogyan tudom ezt a jelenlegi jogszabálynak megfelelően megtenni, vagy legalábbis hogyan ajánlott hogy ne legyen belőle gondom....? Jól tudom hogy közterületen nem is használhatom lényegében a gumis lövedéket?
A saját portámon történő lövöldözést a hanghatás, meg szomszédok miatt nem gondolom ideális megoldásnak....akkor meg hogyan? :)
Elnézést ha lerágott csont, de még kezdő vagyok itt.
A Pitbull 23M elsütését kicsit kellemesebbé teszi az elsütő billentyűre rámelegített hat réteg zsugorcső. A gyártó 3D-s műanyag feltéte jelenleg nem kapható, bár nem tudom milyen használatban.
Néha olvasom, de nem regisztráltam oda. A jelenségen ne csodálkozz, a fő hangadó boltos az admin, neki az ingyenes reklámfelület. Az marad ami neki jó.
Mindíg vannak trollkodók, szabad véleménynyílvánítás van. Olyanok, mint a siratóasszonyok. Nekik ez a feladatuk. Figyelmen kívül kell a hagyni, ezzel elvész a talaj a lábuk alól. Az adás-vétel két felnőtt ember között jön létre, a vevő, ill. a piac eldönti, hogy mennyit ér neki.
Bounty hunter! És látod mi a rosszindulat a köbön, a mi félreértést tisztázó beszélgetésünket is valaki, illetve valakik miniuszolják! Na ezt tényleg fel nem fogható! És tényleg nem is értem!
Voltak az újabb tipusoknál is pl. kakasrugó, dob illesztési problémák. Mindezek mellett azonban ár/érték/minőségben szerintem a legjobb. Jómagam is több Keserű cuccot birtoklok. :-)
Tény DAO Pitbull 12M, későbbi Revenge 14M-ek dobforgatásával voltak, lehetnek problémák, de az új modelleknél ebben az árfekvésben már Béláék is tudnak normális cuccokat gyártani....
Bounty hunter! Ha félreérthető volt a kérdésem elnézésedet kérem nem volt semmi rossz szándékom még likeoltam is a posztodat! Nekem nagyon tetszik csak egy kérdés volt infó gyűjtés hogy érdemes e kuporgatni rá! Azt gondolom hogy arfekvesben is korrekten kalibráltad be! Mégegyszer sajnálom hogyha félreérthető voltam! Kérlek fogadd baráti jobbomat, és sok sikert az előadásban hidd el ha tehetném már le csaptam volna rá én is! De sajnos nekem csak márciusra lessz majd elérhető!