Keresés

Részletes keresés

szilvasgomboc Creative Commons License 2004.10.20 0 0 95

sziaa

 

Az összeg változó, 25e Ft-tól kb fél milláig, attól függ, Neked milyen kezelés kell majd.

Előzmény: KisegéR (88)
melike98 Creative Commons License 2004.10.20 0 0 94
Sziasztok! Jár valaki közülletek debrecenbe a Klinikára vagy a Kaáliba? Meli
HBirgit Creative Commons License 2004.10.14 0 0 93

Sziasztok!

 

Ismeri valaki közületek a Kaáli Intézetből dr Szmatona Gábort? Bejelentkezéskor hozzá kaptam időpontot.

Tegnap derült ki, hogy magas a prolaktin szintén, ezért ment el 3 baba. Tudtok ajánlani erről valamilyen tájékoztatót? Egyenlőre nagyon kevés infom van erről.

 

Előre is köszönöm

Brigi

Beckstadt Creative Commons License 2004.06.06 0 0 92
Hallottam pletykálni, hogy állítólag szeptembertől a TB komolyabban támogatni fogja a lombikhoz szükséges gyógyszereket, alkalmasint lehet, hogy ingyenesek lesznek...vajon kacsa ez csupán?
Előzmény: Törölt nick (91)
Törölt nick Creative Commons License 2004.06.06 0 0 91
ha van telefonszám, akkor hívd fel őket, meg fogják mondani:)
Előzmény: KisegéR (90)
KisegéR Creative Commons License 2004.06.06 0 0 90
Köszi, már néztem... Nincsenek árak!
Törölt nick Creative Commons License 2004.06.06 0 0 89
Szia, válaszolok neked.:)

A Kaálinak van honlapja (azt hiszem www.kaali.org), érdemes lenne ott körülnézned. Plusz nézz szét a www.infertility.hu oldalon is, találsz egy rakás hasznos infót:)

Viszont ha PCO-d van, akkor kérd meg a lányokat az itteni pco-s topicban, hogy ajánljanak neked dokit:)

Előzmény: KisegéR (88)
KisegéR Creative Commons License 2004.06.06 0 0 88
Sziasztok!

Tegnap még meg akartam kérdezni Tőletek, hogy mennyibe kerül egy lombik-eljárás a Kaáliban Pesten. Csak érdekel... aztán lehet, hogy sor kerül rá.

KisegéR Creative Commons License 2004.06.05 0 0 87
Sziasztok,

Én még új vagyok ezen a fórumon.

Melyik orvos a pco specialista Pesten? Melyik Meddőségi Centrumba menjek?
Köszi a választ.

avira Creative Commons License 2004.02.25 0 0 86
Orvosilag egészségesnek tartott, ennek ellenére hosszabb ideje meddő párokkal (50 darab) szeretnék diplomamunka céljából összetett rajztesztet készíttetni és elemezni. Várom a segítőkész párok jelentkezését. Hátha nemcsak nekem segítenek, hanem a rajzteszt nekik is! avira@freemail.hu
kittina Creative Commons License 2004.01.22 0 0 85
sziasztok!én (mi)a győri kaáliba járunk.kellemes meglepetés volt számomra az épület az orvosok és az egész közeg.nagyon kedves volt eddig velem mindenki.én a boga doktorurhoz jelentkeztem és nekem bejött.ajánlom nektek is.az árakat mindig elöre közlik adnak árlistát.azt is megmondják mi az amit nem muszáj itt pénzért fizetni.nagyon korrekt az egész.bármire kiváncsiak vagytok kérdezzetek bár még én csak kezdő vagyok.
Gica70 Creative Commons License 2004.01.21 0 0 84
Mano
"volt egy méhen kívüli terhességem, amit az akkori orvosom nem vett észre, minek következtében egy 8 hetes embrióval a petevezetékemben majdnem elvéreztem, sajnos így azt el is kellett távolítani"
Pontosan ez volt velem is. Nekem a megmaradt petevezetőm nem volt átjárható, így azonnal mentünk e budapesti Kaáliba (Kováts doktornő). Nekünk a második beültetés sikeres volt; 2 éves a kisfiunk.
Az majdnem biztos, hogy ha meg sem próbáljátok, akkor évek múlva (amikor már nem lehet a korod miatt) a fejedet fogod a falba verni, hogy a lehetőség ott volt és még csak esélyt sem adtatok. Legalább az államilag támogatott lehetőségeket vegyétek igénybe!
Sok sikert!
Gica
Előzmény: mano34 (81)
kakukkfű_ Creative Commons License 2004.01.21 0 0 83
Sziasztok!

Inszemináció esetén a beavatkozásokért kell fizetni, vagy csak a gyógyszerekért-szurikért? Vagy ez intézetenként eltérő?

Köszönöm, ha tudtok segíteni...

Hmmmmm Creative Commons License 2004.01.20 0 0 82
Szia mano34!

Hogy hogy gyozd meg a ferjed?...nem tudom, de ha o is akarja es van ra nemi fedezet mindenkepp erdemes belevagni, hisz a vege egy kis szuszogo mano:))
Nem olcso ez igaz...
ha tobbet szeretnel tudni szerintem mindenkepp nezz be ide

itt megtalalod a "kozpontok" menu alatt azt hogy mennyibe kerulnek es milyenek az Intezetek.

Sok sikert

Előzmény: mano34 (81)
mano34 Creative Commons License 2004.01.20 0 0 81
Sziasztok!
Ez itt az első látogatásom, de nem az utolsó. Mi Székesfehérváron lakunk, három éve vagyunk házasok, két éve volt egy méhen kívüli terhességem, amit az akkori orvosom nem vett észre, minek következtében egy 8 hetes embrióval a petevezetékemben majdnem elvéreztem, sajnos így azt el is kellett távolítani. Novemberben a HSG azt mutatta, hogy a másik oldali vezeték is csak részben, igen kis mértékben átjárható. Várjunk két hónapot. Most januárban mondta azt a nőgyógyászom, hogy akkor döntsük el, hogy Győrbe vagy Pestre akarunk menni a Kaáliba. Ennyi.
A férjem szerint ne álmodjak, hogy fogjuk ezt bírni anyagilag, de én nem akarom ezt a lehetőséget kihagyni, ha már a tudomány ezt tudja. Hogyan győzzem meg?
Kérlek, segítsetek nekem, konkrét infókat ha kérhetnék a pesti Kaáliról (orvosok, vizitdíj, várakozási idő, stb.)Előre is köszi, s mindenkinek rengeteg kitartást!
tmano
bendipapa Creative Commons License 2004.01.18 0 0 80
Sziasztok!
Én is új vagyok,de tapasztalataimmal szivesen segítek ha tudok.Csütörtökön született meg a kisfiam Bendegúz!Mi a budaiban voltunk Konc tanár úrnál,és a az első beültetés sikeres volt 12 sejtből 3at ültettek be és 1 maradt.Tökéletes 37 hét terhesség után született meg 3500g mal 53 centisen a picikénk.A szülés szintén a János kórházban volt,húsz perc alatt megszületett,és hétfőn már hozom is haza ŐKET!Nekem az a váleményem vagy a tanácsom,hogy nagyon akarni kell,a picit bízni és hinni benne hogy sikerül!
ÉS SIKERÜLNI FOG!
kind Creative Commons License 2004.01.18 0 0 79
Sziasztok!
Én most vagyok itt elször.
Nekem most volt novemberben az elsö beültetésem, ami sajnos nem sikerült.De ebben az évben probaljuk ujra.Mi Debrecenbe voltunk.Mivel uj vagyok itt nem tudom,hogy mik a tapasztalatok.
rostatundi Creative Commons License 2004.01.05 0 0 78
Szia Szilvasgomboc!
Köszi a tájékoztatást! sajnálom, hogy nincs nőgyogyászuk, pedig már ma el akartam nenni megnézni Őket! Így most keresnem kell egy orvost! Egyébként ajánlottak egy magánorvost: Dr. Surjányi XVI. ker. nem ismeri valaki véletlenül? Állitólag rögtön UH-val kezd és nekem még soha nem csináltak UH-t a 10 év alatt. Legalább megtudom mi van ott belül. Van-e petesejtem? Ez nagyon érdekelne. Szóval megvizsgál, kikezel és addig eldöntöm, hogy Kaáli vagy Dévai? Mert ez a kettő jöhet számitásba nálam! Ha jó ez a Surjányi akkor majd szülhetek is nála. Na majd kideritem hogy milyen! Legalább közel van hozzánk, tudom szülésnél ez is fontos szempont.
Na megyek alszom még rá egyet!
Szia
Előzmény: szilvasgomboc (77)
szilvasgomboc Creative Commons License 2004.01.04 0 0 77
szia! :)

Háát, szülni azt tudtommal nem lehet, csak a 12. hétig foglalkoznak a terhesekkel és utána visszaadják a dokijának, de ez így is van rendjén hidd el.
Mi szerencsések voltunk, mert a bátyámék arra laknak, így egy hétig a beültetés előtt náluk laktunk, míg 1-2 naponta kellett menni vizsgálatokra. Ismerek olyanokat, akik kivettek addig egy szobát Győrben és úgy csináltak, mintha nyaralnának közben :)
Egy JÓ, UH-hoz jól értő nőgyógyászt keress szerintem Bpn saját orvosodnak, mert úgy látom, nincs. A szülés-terhesség 2.0 fórumban, vagy a meddőség-lombikbébi -ben biztos sokan tudnak neked ebben segíteni.

Előzmény: rostatundi (75)
rostatundi Creative Commons License 2004.01.04 0 0 76
Szia Helpy!
Neked is köszönöm, hogy írtál! Örülök a sikereidnek! Elolvastam a tájékoztatót az interneten a Dévai klinikáról és tényleg úgy tűnik nekem, hogy értenek hozzá! Csak az tart vissza még egy kicsit, hogy drága! A férjemtől függök és nem szeretne túl sokat rákölteni erre a dologra bár gyereket Ő is nagyon szeretne csak még nem tudja hogy az sajnos egy kicsit költséges dolog! Nem csak most hanem majd ha megszületik utána is(pelenka, babakocsi,stb) szerintem ebbe még nem gondolt bele, de majd rájön! Mindenesetre megéri a ráfordítás az biztos!
Előzmény: Helpy (73)
rostatundi Creative Commons License 2004.01.04 0 0 75
Szia Szilvasgomboc!
Nagyon örülök, hogy sikerült Neked! Köszönöm, hogy újra írtál a Kaáliról és valahogy én is inkább a győri Kaálihoz vonzódom jobban, kár hogy messze van tőlünk! Nem lehet oda beköltözni a vizsgálatok idejére? Megnéztem a tájékoztatójukat és nagyon szimpatikusak az orvosaik! Tényleg ott van terhesgondozás? Lehet ott szülni? Jó lenne ha nem fuserálná el egy másik orvos amit Ők megcsinálnak!
Köszi mégegyszer
Szia
Előzmény: szilvasgomboc (70)
rostatundi Creative Commons License 2004.01.04 0 0 74
Szia Banyácska!
Kérlek írd meg hogy mire gondolsz, a Dévairól hallottál valamit, vagy másik klinikáról? Mindent szeretnék megtudni mielött ebbe belefogok! Nagyon fontos nekem!
Köszi
Előzmény: Banyácska (71)
Helpy Creative Commons License 2004.01.03 0 0 73
Sziasztok!
Én a Dévai Klinikát tudom neked ajánlani.Dévai doki figyelmes,hozzáértő,kiváló szakember,a nővérkék is nagyon aranyosak!
Nekünk az első lombikunk sikeres volt,amiből született egy csodaszép és okos kisfiúnk.A tesóért azonban nagyon megszenvedtem,mert csak az 5.(utolsó)beavatkozás lett sikeres.Most vagyok 4hónapos kismama.
Mi pl.270km-ről jártunk a klinikára,s volt olyan,amikor 3órát vártunk rá,de megérte.Nekem elegem volt a hozzá nem értő,lehetetlen stílusú nőgyőgyászokból.A klinikán végre 7,ill.10év után azt kaptam,amit vártam:))
Sok sikert és kitartást kívánok neked!
Hszm Creative Commons License 2004.01.03 0 0 72
Az tényleg sajnos!:(((((((
Előzmény: Banyácska (71)
Banyácska Creative Commons License 2004.01.03 0 0 71
Szia, ennek csak örülni lehet, de hallottam már más esetről is. Sajnos....
Előzmény: Hszm (69)
szilvasgomboc Creative Commons License 2004.01.03 0 0 70
szia Tündi!

Nekem (3 éve) 33 évesen ültettek be először Győrben, januárban, az nem volt sikeres, majd májusban - ebből született a kisfiam.
2003 júniusában ültettek be újra, mert kistesót szerettünk volna - ebből várom márciusra az ikreinket :) Szóval, nekünk eléggé bejött :)
Nem kell sokat várni, de ez attól is függ, hogy milyen a problémátok. Nem csináltak újra minden vizsgálatot. Nálunk az összes vizsgálat 1-2 nap alatt megvolt.
Sokan jönnek vidékről Győrbe (tudok több debreceniről,bpiről is), mert elég jó eredményekkel dolgoznak. Természetesen az összes Kaáliban tilos a hálapénz.
Nálunk az első alkalommal ekértek 8000 Ft-ot, a kistesóknál már nem, és egy vizsgálatért kellett még fizetni, és kész. A többiért nem, de lehet többet is megcsináltatni otthon, a körzetivel a TB-vel.

Előzmény: rostatundi (51)
Hszm Creative Commons License 2004.01.03 0 0 69
Szia Banyácska!
A hsz-dhez csak annyit tennék hozzá, hogy más meddőségi kp-ban (legalábbis a Dévaiban )sincs hétvége, ünnepnap, ha azt akarják, hogy hozzájuk forduljanak a meddő párok, ugyanis a női ciklus nem ünnepnap és hétvége függő mint tudjuk:))
Előzmény: Banyácska (68)
Banyácska Creative Commons License 2004.01.03 0 0 68
Szia, én mindenképp pesti Kaáli párti vagyok.
Munkám, családom révén tudom, hogy milyen eszközöket, táptalajt használnak, ismerem sz ott dolgozókat, látom, hogy nincs hétvége, nincs ünnepnap és teljes szívvel tudom ajánlani őket.
Kérjél időpontot, emberileg Kovács Péter doktort tudom ajánlani, a Kováts Tímea dnőt is, ha lelkedet is szeretnéd karbantartani.:)))))
Előzmény: rostatundi (66)
emmaem Creative Commons License 2004.01.03 0 0 67
Tündi, a Kaáliban azt egyetlen plusz költség az első konz. díja (8000 Ft), minden mást megcsináltathatsz ingyen állami intézményben! Illetve, azt hiszem, az inszemért fizetni kell, de a lombik ugyanannyiba kerül, mint máshol, ugyanis "csak" a stimuláló gyógyszerek árát kell kifizetni, de azt máshol is. Ellenben nincs borítékozás...
Előzmény: rostatundi (66)
rostatundi Creative Commons License 2004.01.03 0 0 66
Köszi emmaem!
Elolvastam az árakat és el is ájultam! Nem gondoltam, hogy ilyen sokba fog kerülni, ha gyereket szeretnék! Lehet hogy az örökbefogadás olcsóbb? Nem is kell annyit szenvedni érte! Persze ezeket csak úgy mondom, jobb ha saját gyerekem van! Sajnos én már 10 éve várok rá és kicsit fogy a türelmem! Egyébként mindent köszi jó ha az ember előre tudja mire számíthat ha elmegy egy klinikára! De nincs esetleg valami olcsóbb és hatékonyabb megoldás? Sajnos az állami kórházakról nem valami jó a véleményem sok helyen voltam már és csak futószalagon kezelik az ember lányát és ridegek! Na még mindig a Kaáli vagy Dévai között vacillálok!
Előzmény: emmaem (65)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!