Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2013.11.29 0 0 320

Bocsánat,hogy így utólag beleszólok...de

 

Elég sok tapasztalatom van szerencsére a témában. Meg kell jegyeznem,hogy itt sokan keverik a torkozást a mélytorokkal..

A torkozás bármely szögban a makk fejének garatra nyomását jelenti,ami nem megy le a torokba.. Ez is okoz öklendezést,de ez is mint minden szokható és természetes rexlexként,a megszokás alatt is csökkenő inger,de teljesen meg is szüntethető.

 

A mélytorok a nyelőcsőbe lehatolás szerintem..Itt az öklendezés már más szerepet játzsik. Nem mindíg,de  azért előfordul,nem szabad tőle félni..viszont várni kell...nem erőltetni,mert gyomornedv jönb fel. Nekekm férfinak ez kellemes,meleg érzés és síkosabbá tesz így még könyebben lehet bejuttatni a kukacom.

Itt viszont bozony számít a méret,illetve nem számít.. (10 centivel szerintem lehetetlen ide eljutni,de akor 20 felett sem gond,ha teljesen be kell venni az arra vállalkozónak.

 

Teljesen szemből merev kukacot így szinte lehetelen lejuttatni,mert a gerinc miatt nem tud lefelé fordulni..ha erőltetjük az csak fájdalmat okoz.

A fej elfordítása ,a nyak nyújtása segít ezen..

 

Természetesen a hanyatt fekvő fejét hátra feszítő hölgy szájába a legkönnyebb behatolni..

 

Az természetes,hogy a férfi figyeljen a nőre,mert a légszonját nem szabad túlfeszíteni.. A nő meg kell tudjon bízni a férfiban,hogy átengedhesse magát,ne kiszolgálltatottság melletti félelem vagy el a kedvét az egésztől.

 

Az természtes,hogy szinte bárkit rá lehet venni a torkozásra..ha kedve ven hozzá,elég azt füllenteni,ne zavarja az öklelndezés,mert még senki sem hányt..és idővel elmmúlik..Én általában egy két napig ezt szoktam hagyni..Mikor ezzel és a levegőhiány miatti félelelmmel nincs dolga..akkor kell egy határozott mozdulattal és nem durván lehatolni a nyelőcsőbe..de mondani is kell közben,bár időt nem hagyva reagálni..és nem is azonnal kirántani,de nem másodpercekig benne hagyni..(kb egy egész másodperc az idális..) Ekkor az ismert öklendezési inger mellett egy új érzést tapasztal..amit ha ez után nem erőltetünk..csak beszélgetünk róla..vagy csak később,akár nem egy nap múlva..újra meg szeretne tapasztalni.

 

Az első nélmánynél számítsunk rá,hogy egy nagyon felizgatott nőnél ez a bahatolás orgazmust válthat ki..(agyban zajlik ez is)...akkor ki kell venni és hagyni őt kiscit magában lenni..:-)

 

Mikor elkezdünk valóságos mélytorkot gyakoroltatni..lassan..és finom segítő eréjességgel tegyük,de na besszuk szájba a kedvest..! Pár nam mólva..(max egy hát)..már úgy is megtehetjük.

 

Hagyni kell,hogy felfedezze,mely szögben és mekkore erővel tudja tövig eltüneteni a kukacunkat..Mikor már egyre bügyesebb rányomhatjuk a fejét..ráhejezhetjük a súlyunkat,helyzettől függően.

 

Mikor már ügyesen és élvezettel testzi..lehet keménykedni,de figyelni mindíg kell rá!Ne folytsuk meg élhajhászva.. Ezután az 5-10 alkalom után már mindent tehetünk,akár szemben állva,míg bevesz minket,a feje felett átlépve megfordulhatunk a torkában..és vissza..bármit,mert ekkora már élvezettel odaadó szeretőnk..

 

Remélem egy kicsit helyre rátnottam a témát...MERT AZ ITT A DEEPTROAt--MÉLYTOROK lenne.

 

Láttam itt pár hölgyet,aki érti miről beszélek.Nekik kell mondjam,igan lelkileh csodás érzés,ha tudja egy férfi,hogy mennyire odaadó,magát is legyőzni tudó szeretője van.

Előzmény: jkl1 (309)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.16 0 0 319

Ez nagyon jó! Csinálhatná nekem is valaki

Előzmény: betacoupe (318)
betacoupe Creative Commons License 2013.05.12 0 0 318

 

 

 

 jkl1 Creative Commons License 2013.04.23 0 0 317

úgy értettem hogy pl azok a nők, akik 100 éve születtek, nekik a házasságuk illetve a nászéjszaka előtt még nem volt dolguk férfival (magyarul nem láttak f***t élőben......) na, így érted hogy pl mire gondoltam a neveltetés alatt? és ez összefügg azzal hogy milyen időben születettek, ez talán azt akarná jelenteni hogy mikor (ezelőtt 20 évvel, 50 évvel, 100 évvel, stb......) de hát ezt tényleg az illetékesnek kellene megmagyaráznia (már ha egyáltalán tudja és akarja is......)

Előzmény: Adraszteia.A. (316)
Adraszteia.A. Creative Commons License 2013.04.23 0 0 316

Én erre sosem asszociálnék, bármilyen időben született, többféle neveltetésben részesülhetett.

Viszont akár lehet is összefüggés a neveltetés és az orális szexkultúra között.

De a milyen időben születtett sehogy nem illik ide.
Az illetékes pedig nem töri magát, hogy megmagyarázza... 

Előzmény: jkl1 (315)
jkl1 Creative Commons License 2013.04.22 0 0 315

esetleg azzal hogy "milyen időben született", talán arra akart célozni hogy az illető nő milyen neveltetésban részesült. (de valószínűleg tévedek és hát egy szülő a lányát nem hiszem hogy arra tanítaná hogyan kell "szakszerűen" szopni illetve mélytorkozni......) na mindegy, majd tényleg elmagyarázza (ha akarja......)

Előzmény: Adraszteia.A. (314)
Adraszteia.A. Creative Commons License 2013.04.22 0 0 314

Hátha majd erre jár és megmagyarázza, igen kíváncsi lennék rá :-)

Előzmény: jkl1 (313)
jkl1 Creative Commons License 2013.04.22 0 0 313

az első esetén sejtem hogy (eredetileg) mit szeretett volna mondani, de hogy a másodiknál mit, arról nekem sincs halvány sejtelmem se.......

Előzmény: Adraszteia.A. (312)
Adraszteia.A. Creative Commons License 2013.04.22 0 0 312

Akkor megmagyaráznád, ez alatt mit értesz?

" mert ha 10 vagy 15 esetleg 18cm az még nem hiszem hogy mélytorkos lehet "

 

" Kinek hogy milyen idöben született! "

Előzmény: Törölt nick (306)
Adraszteia.A. Creative Commons License 2013.04.18 0 0 310

Te érted, amit írsz? :-)

Előzmény: Törölt nick (306)
jkl1 Creative Commons License 2013.04.18 0 0 309

"......ha 10 vagy 15 esetleg 18cm az még nem hiszem hogy mélytorkos lehet......"

 

a mélytorok technika független a pénisz méretétől........pl még akár egy 10 centist is be lehet nyelni tövig (sőt, akkor még könnyebb dolga is van a "nyelő" félnek......)

Noncsi78 Creative Commons License 2013.04.18 0 0 307

Na csak próbálj meg egy 18 centis banán "benyelni", és számolj be róla légyszíves! :)

Előzmény: Törölt nick (306)
jkl1 Creative Commons License 2013.04.17 0 0 305

oké, akkor ma vagy holnap folytathatjuk a  csevegősben is, ha gondolod......

 

".....aki szereti a pártját....."? mármint azt akartad írni hogy "párját", ugye? egyébként elhiiszem és biztos igazad van, de én sajnos (még) nem tudom milyen. ahogy van más is, amit még nem tapasztaltam, de az nem is annyira fontos számomra (és nem is ebbe a topikba tartozik......)

Előzmény: Noncsi78 (304)
Noncsi78 Creative Commons License 2013.04.17 0 0 304

asszem nem írok újat azzal, hogy tökéletesen egyet értek. csak kissé elkanyarodtunk a topic címétől (mint általában mindig :)

 

egyébként én sem régóta gyakorolom ezt a technikát, de úgy tűnik (ez is) bejön :) így minden csajt aki szereti a pártját orálisan kényeztetni, csak bíztatni tudok, mert teljesen más érzés mint a pornóvideókban, szerintem nagyon jó mindkét félnek :)

Előzmény: jkl1 (303)
jkl1 Creative Commons License 2013.04.17 0 0 303

ez a nagy farok csak egy példa volt arra vonatkozóan hogy némelyik nőnél ez is egy kizáró tényező. tipikusan pornón nevelkedett nőkre gondolok, akik azt hiszik hogy csak a nagy mérettel lehet nagy élvezetet okozni, pedig hát ez tévhit.......

igen, igazad van, legfőképp az összhang kell hogy meglegyen 2 ember között, anélkül megette a fene az egészet! és rá is tapintottál a lényegre, hiába van 1 faszinak akkora mérete, ha egyszer nem tudja megfelelően használni és/vagy nem is áll neki rendesen, akkor szabhatja........az akkor farokméret inkább csaak felvágásnak jó.......

havi 1-2? kíváncsi lennék hogy nő vagy férfi az illető, bár ez annyira nem lényeges. és oké, én is voltam már huzamosabb ideig nő nélkül, nem haltam bele, de azért jobb, ha van egy akit lehet szeretni és persze viszontszeret! :-)

Előzmény: Noncsi78 (302)
Noncsi78 Creative Commons License 2013.04.17 0 0 302

na jó a nagy farok (bár ez elég relatív) nem kritérium, de azért az összhang az ágyban mindenképp szükséges szerintem. mert lehet egy adonisz a drága, ha amúgy más nem jön össze. bár ismerek olyat is akinek a szex huszadrangú dolog. basszus velem egy idős, gyerek még nincs, és elég neki havi 1-2. ízlések...  mondjuk ő biztosan nem irogat ide :))))

Előzmény: jkl1 (301)
jkl1 Creative Commons License 2013.04.16 0 0 301

na igen, még mire lehetsz képes....... :DD

hát, nem arra gondoltam hogy az 1. randin, de az 1. intim együttlétnél már nyugodtan meg lehet említeni, biztos nem fog miatta keseregni a partner.

viszont én még mindig azt mondom hogy hülye az olyan férfi, aki apróságokon fennakad, pl szakít 1 nővel azért, mert az nem tud jól szopni, de emellett hülye az a nő is, aki szakít a faszijával pl amiatt, mert annak nincs minimum 18-as farka.......az ilyeneket képtelen vagyok megérteni, bár lehet hogy velem van a baj......

nekem is alap az orál (főleg annak adása), de még egyszer mondom, egyik nőtől se várom el hogy tövig bekapja a micsodámat!

és persze hogy nem baj! nem is kell (sőt, nem is szabad) itt kiteregetni mindent, én is ezért vagyok olykor titokzatos! :-)

Előzmény: Noncsi78 (300)
Noncsi78 Creative Commons License 2013.04.16 0 0 300

Látod, látod! ;) És még mik lehetnek a tarsolyomban ;)))

Ilyen képességet azért senki sem szoktt reklámozni, ez már elég bensőséges kategória nekem. Szép lenne így menni egy randira: Szia! Tudok ém mélytorkozni, úgy nézz meg! :))) Egyébként részben ezért is olvastatam kicsit értetlenül *SzedR* hozzászólásait, mert mondjuk a deepthroat nem alap, de az orál igen. Eddig úgy gondoltam. Változik a világ.

Hát az izgibb pontok. Elég nagy a szám, de ezek szerint mégsem. Ne hari, de ez már elég intim kategória, itt nyilvánosan meg pláne. Még akkor is, ha nem is ismerjük egymást. Nem baj?

Előzmény: jkl1 (299)
jkl1 Creative Commons License 2013.04.16 0 0 299

azért számomra újdonság volt hogy Te is tudsz mélytorkozni (bár, egy másik általam kedvelt női fórumozó is nemrég említette), de ha ezt hamarabb mondod, akkor.......hát, tudod nem hagytam volna ki onnan sem :-) de Te se érts félre, nem kételkedtem benne, biztos jól is csinálod! ;)

és esetleg szabad tudni hogy mi ez az izgibb pont? vagy itt az is off?

Előzmény: Noncsi78 (298)
Noncsi78 Creative Commons License 2013.04.16 0 0 298

értem, értem persze! :)

de te se érts ám félre! Nem azért csinálja nekem ritkábban (mint az átlag szerintem) mert nem jól csinálja (naná hogy élvezem), de nálam van ennél izgibb pont is!

na off vége :))))

Előzmény: jkl1 (297)
jkl1 Creative Commons License 2013.04.16 0 0 297

lehet hogy egyiknek-másiknak ment volna, de én ezzel csak azt akartam mondani hogy egyes férfiak tényleg nagyon sokat várnak el a párjuktól és ahelyett hogy próbálnák bátorítani, inkább pl a haverjaikkal (vagy éppen ezen a fórumon) beszélik ki őket mondjuk olyan szövegeket nyomva hogy pl "jajj, olyan szarul szopik a csajom", meg egyből rohannak egy másik nő karjaiba hogy majd az biztos jobban fogja csinálni, mintsem megpróbálnák rávezetni a párjukat hogyan is szeretik. magamból kindulva, nekem is rosszul esne, ha egy nő puncinyalás közben azt mondaná hogy "hát, nagyon szarul csinálod, te egyáltalán nem tudsz pinát nyalmi, injább hagyjuk az egészet......" érted hogy mit akarok mondani? bár én nem vagyok egy egyszerű eset, viszont mindig igyekeztem megbecsülni azt amit a nőtől kaptam és persze igyekeztem (a legjobb tudomásom szerint) viszonozni is!

Előzmény: Noncsi78 (295)
*SzedR* Creative Commons License 2013.04.16 0 0 296

Facsard, facsard :-))

Előzmény: Noncsi78 (293)
Noncsi78 Creative Commons License 2013.04.16 0 0 295

Persze, az ember nem vár el olyat ami a másiknak nagyon nem megy. Én csak úgy gondoltam, hogy az orális kényeztetés alapból a szexuális aktus része. Az pedig hogy mennyire csúszik be a célszerszám... az megint csak ízlés kérdése. Én spec. nagyon szeretem így a páromat kényeztetni annak ellenére, hogy nekem van jobb az ő nyelvelésénél, így nincs olyan gyakran. De tudja mivel mással lehet engem kapcsolni... és erről szól a dolog.

Előzmény: jkl1 (294)
jkl1 Creative Commons License 2013.04.16 0 0 294

ezzel csak az a baj hogy sok férfi nagyon kritikusan áll ilyen szempontból a nőkhöz, ami számomra szomorú, elkeserítő :( pedig hát ne felejtsük el hogy az orál szexnek van egy másik oldala is (a férfiaknak arra is nagy hangsúlyt kell vagyis kellene fektetni és nemcsak, illetve elsősorban a saját kielégülésüket szem előtt tartani), de ezt hagyjuk, mert itt off.......)

a magam részéről nem várom és soha nem vártam el egy nőtől sem (a mostanit is beleértve) hogy tövig nyelje be a farkamat, ha akarta volna, valószínű önszántából, kérés nélkül is megtette volna......

Előzmény: Noncsi78 (278)
Noncsi78 Creative Commons License 2013.04.16 0 0 293

Igaz, egy megcsalásban hiába az egyik fél a ludas, valami vagy valaki kellett aki a lökést megtette... Bár a "lecummantás" még mindig elég kevés szerintem. ;)

Na mostantól még jobban facsarom a párom mindenhogyan, biztos ami tuti! :)

Előzmény: *SzedR* (292)
*SzedR* Creative Commons License 2013.04.16 0 0 292

Nem véletlen, hogy pl. nálam kerestek valami mást, valami izgalasat:-)

.. és csodálkoznak, ha meg lesznek csalva, ha a férj máshol keresi a bujaságot. Ezen nem kell csodálkozni.

(az más tészta, hogy én ilyen emberrel nem tudnék élni, aki szexuálisan ennyire prűd)

Előzmény: Noncsi78 (290)
*SzedR* Creative Commons License 2013.04.16 0 0 291

Nem, az itt úgy is off-lenne:-)

Előzmény: 22:22 (289)
Noncsi78 Creative Commons License 2013.04.16 0 0 290

Érdekes dolog ez. Akkor mit tesznek ők a párjuk kedvére? Szétteszik csak a lábukat aztán tessék kukkancs be? Ők egyébként élvezik a szexet? Az ilyeneknek nincs szerintem orgazmusuk...

Előzmény: *SzedR* (285)
22:22 Creative Commons License 2013.04.16 0 0 289
Ne húzd az agyam! Tudom hogy jó csaj vagy!!!! :))))
Előzmény: *SzedR* (288)
*SzedR* Creative Commons License 2013.04.16 0 0 288

Vedd:-)

A farkad valóban szép, biztos jó lehet majszolni:-))) (gondolom)

Előzmény: 22:22 (287)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!