Nikkeltankos Csepel 100-as felújításán dolgozok és szükségem lenne pár információra, ha jól tudom 2 mm vastagok a küllői, de sajnos a hosszát nem tudom. Valaki meg tudná nekem írni, hogy milyen hosszú küllők vannak az első valamint a hátsó kerekekben? Valamint a pedálműről nincs semmilyen információm, azonos lehet ez valamilyen bicikliével vagy teljesen eltérő? Esetleg valaki erről tudna nekem képet küldeni, hogy hogyan néz ki? Előre is köszönöm a válaszokat!
Még a legelején én is mentettem le képeket hirdetésekből, plusz innen, főleg azért, hogy lássam hogy is kellene kinézni a gépnek. Akkor jó lett volna, ha legalább a kép nevébe beírom az árat, de akkor nekem nem számított. Amikor lementettem még tudtam, de persze ez a tudás pár hónap múlva elkopott:)
Akkor hétvégén megnézzük ezt az új ruhába öltöztetett vastagvázast is.
Köszönöm! Már most is érdekes nézegetni, csupán az elmúlt 2-3 évben is nagy változás volt, a motorok árát, állapotát, és mennyiségét illetően.
* Fekete volt, egy egyszerű fehér csíkozással. Emlékeim szerint még néztem is hogy ez tényleg vastagvázas, haver is úgy emlékszik hogy az. A lámpatök volt talán ugyanúgy zöld. A hétvégén berakom ide a képeket és akkor kiderül.
Még ilyenhez nem volt szerencsém, csak Pannóniához, de ha minden munka ki van adva az összeszerelés kivételével akkor még az egy millió lehet nem is elég. Nem tudom mennyire csereszabatos a blokk belseje egy T5-ös Pannóniáéval, de ha a szokásos 50-es 60-as évekbeli használati módban volt szerencséje, akkor nagyjából mindenhez hozzá kell nyúlni a blokk belsejében, még ha egy kiscsepelhez képest jóval erősebbre is vannak tervezve az alkatrészei.
Az szép mennyiség, további sikeres gyűjtést! Évekkel később érdekes ezeket visszanézegetni. Abban a másik hirdetésben nem ezüst tankkal volt fent ha nem tévedek. Eladhatta vajon a Csepel kicserélt alkatrészeit külön?
Igen, gyűjtögetem a képeket egy mappába, lassan megvan a 2000. Egy részéhez az árakat is elmentettem. Szívesen beraknám ide a másik motor képeit is, de sajnos az utolsó 70-80 képhez telefonról még nem férek hozzá, gépközelben pedig csak jövő hétvégén leszek.
Egyessel kezdődött az ár abban biztos voltam, de köszi a kiegészítést, azért nem mindegy! Én aminek az árát túlzónak találom azokon hamar átlépek. Te le is szoktad menteni az érdekesebb hirdetéseket ugye?