Keresés

Részletes keresés

Katana750 Creative Commons License 2017.07.25 -8 2 8818

Nagyon is értettem, hogy mit ír csak én gúnyolódásnak gondoltam. Vele egyébként egy szót nem váltottam, nemhogy vitatkoztam volna.  A nagy beégéseimre tényleg kíváncsi lennék! Ha nem vetted volna észre én nem erőltetek semmit. Kérdez valaki, úgy gondolom tudok neki válaszolni és ennyi. Valaki ír, nekem címezve és válaszolok. Téged sem én szólítottalak meg. Más a felfogásunk az újonc kérdezőkkel,(nem rólad van szó, a te álláspontodat nem ismerem ez ügyben) viselem érte a kritikát, de engedtessék meg a reakció nekem is! Részemről ennyi lenne. Kivéve, ha hozod a mezei verebeket. 

Előzmény: Bertrand de Beaufourt (8817)
Bertrand de Beaufourt Creative Commons License 2017.07.25 0 6 8817

Ha nem, hát nem. És nem nevettem cobrancon, de attól még irónia volt, méghozzá inverz beszéd, tehát annak, amit leírt, az ellenkezőjét gondolja. Egy sztereotip gondolkodást túloz el, karikíroz ki, és gúnyolódik vele. Te ebből semmit sem értettél, szó szerint vetted, amit írt, és elkezdtél vele vitatkozni. Ne erőltesd ezt az egészet, nem fog menni. 

Előzmény: Katana750 (8815)
Katana750 Creative Commons License 2017.07.25 -6 0 8816

Ok. Elfogadom a kritikát a frissen regelt madarak miatt. Ekézzétek őket és engem is!  A benzinkút kérdés azért fontos szerintem, hogy ne szopassanak meg senkit a "kommunikacija problema" szlogennel. Csakis ezért. Kérlek, mutass olyan hsz.-t tőlem amikor nem írtam meg, hogy a RO-BG útvonal időben hosszabb, lassabb, csak akkor versenyképes, ha szívás van a határokon, fizetőkapuknál! A nagyságrendi különbségek: BP.-Kavala, SRB-BG 1052 km. SRB-MK 1140 km. tehát erre hosszabb, RO-BG 1109 km. erre rövidebb, tehát nem baj, hogy toleráns voltál:-) BP-Asprovalta: SRB-MK 1106 km. SRB-BG 1045 km. RO-BG 1128 km. Tehát hol van a nagyságrendekkel hosszabb útvonal? Szerintem sehol. Időben valóban több a kevés autópálya miatt, de ezt is leírtam a kérdezőknek. Az utolsó előtti mondatod azért is furcsa nekem, mert a minap linkelted be, hogy nem SRB-MK, hanem SRB-BG felől mentél és(csak gondolom, nem tudom) nem szalonikitől keletre. Vagy rosszul láttam? Doirani? 

Előzmény: Szaganaki (8814)
Katana750 Creative Commons License 2017.07.25 -8 0 8815

Az az érzésem, hogy összetévesztesz valakivel! Mikor voltam én lebaszó, kioktató? Akiket lebasztak, kioktattak mert nem olvastak vissza, nem gugliztak, őket igyekeztem tájékoztatni. A veréb módon koppanásról ha kaphatnék valami támpontot! A helyzet az, hogy én nem tudom ki a seggarc itt, mert személyesen nem ismerek senkit. Nem is az ügyfeleim, úgyhogy ennyit az életvezetési tanácsról:-). De azért köszi. Cobranco tényleg vicces volt? 12 nappal a kérdés után! Ki tudja hányadik viccelőként! Te nevettél rajta? Ne, már!

Előzmény: Bertrand de Beaufourt (8813)
Szaganaki Creative Commons License 2017.07.24 0 6 8814

A "lebaszások helyett" címmel kapcsolatban javasolom gondold végig a következőket: a frissen regelt madárnak minimum kell egy email cím, mert különben nincs reg, ebből következően feltehetőleg van valami számítógépe és némi-nemű jártassága. Feltehetőleg akad egy gugli is, ha pedig az van akkor lesz ott maps is. És ezek után ide jön, hogy merre van Görögország? Vagyis egy lusta tróger velünk akarja megoldatni a saját problémáját! És amikor egy jószívű hülye megszánja, hogy merre van a dél akkor csőstül jönnek a további okos kérdések; pl. van-e ott benzinkút? Nincs wazze, a Balkánon még nem találták fel az autót, a szamarak meg nem azzal üzemelnek :)
És Te ezeknek leállsz magyarázni? Tegyed, szíved joga, de nekem is hogy elküldjem őket a melegebb éghajlatra, mert egy Fórum még véletlenül sem tévesztendő össze a Vevőszolgálattal! Ha azt látjuk, hogy olvasott, utána nézett a dolgoknak, de valóban olyasmin akadt meg, amire nehéz a választ összehozni akkor segítek(tünk), de a potyázó hülyéket én pl. szívesen meghagyom Neked! De akkor viseld a kritikát is; mert én a maximális toleranciámról tettem tanúbizonyságot amikor Te folyamatosan az Erdély-Bulgária útvonalat proponáltad Szalonikitől keletre utazóknak is, holott a szerb-maci útvonal nagyságrendekkel rövidebb és gyorsabb és ha az általad is ismert Doriani határt választja akkor nem is szív...

Előzmény: Katana750 (8811)
Bertrand de Beaufourt Creative Commons License 2017.07.24 0 7 8813

Igen, az volt.

 

Ahogy látom, egy alapvetően jó szándékú ember vagy, akinek még mindig új az interveb; illetve vannak készségek, amelyeket egy koron túl valszeg nagyon nehéz megfelelő minőségben összeszedni. Több csörtét láttam már, amikor eléggé vehemensen rontottál rá fórumozókra, majd koppantál, mint mezei veréb a felmatricázatlan plexifalon. Nem tudom, vane erre jó megoldás, illetve tisztem-e nekem életvezetési tanácsokat adni nikkeknek, de talán ez segít: írd meg a lebaszó, kioktató hozzászólást, majd ne kúldd el. Én is így szoktam seggarc ügyfelekkel, és tök jóban vagyok mindegyikkel.

Előzmény: Katana750 (8794)
balazsh Creative Commons License 2017.07.24 -1 2 8812

Renben, akkor legyen x. De ha nem haragszol, én nem x-elek.

Szerintem felejcsük el a Suzukit és gyere vissza Iveco néven. ;)

 

Előzmény: Katana750 (8810)
Katana750 Creative Commons License 2017.07.24 -6 2 8811

Örülök a szép szavaknak, jól megmondtad, de kérlek inkább tartogasd az újonc kérdezőknek(lebaszás helyett)!

Előzmény: tisztes őszes (8808)
Katana750 Creative Commons License 2017.07.24 -6 1 8810

Nem voltam nagyra a születési évemmel, nem érdekel hány éves lányod van, nem tudom mitől lennél rendben de nem is érdekel. Örülök, hogy szomorú vagy a gyerekem tájékozódása miatt, úgy gondolom, hogy a kérdezők fiatalok voltak(de akár tévedhetek, nem oszt nem szoroz) de legalábbis Görögország ügyében tájékozatlanok. Szerintem elég volt a bólogató kutyát megcáfolnom. Innentől x. tudod, a piros. Nincs tovább gondunk egymással. 

Előzmény: balazsh (8807)
Katana750 Creative Commons License 2017.07.24 -7 2 8809

Mark Twain ok. De miért idézel tőle? Úgy gondolod te az ő szellemi szintjén vagy. Most akkor hadakozol vagy nem? Nem értem mi a cél. Van migráns probléma a nyaralóhelyeken? Nincs. Ti néhányan lebasszátok az új fórumozókat ha kérdeznek, én válaszolok nekik ha olvasom a kérdésüket. Ennyit az elszabadult hajóágyúról. Tegnap Rodoszon ugyanez volt és a vége, törlés mert valamelyik sírógép szólt az óvóbácsinak. Az utolsó kérdésedre is válaszolok. Simán. Nem vagyunk alá, főlé rendeltségi viszonyban, mint ahogy a szerb rendőrség ürügyén sem voltunk. Így merészelek. Nálad a lehetőség. x és már nem is bosszantalak. Így teszek én is, hogy a provokátorok ne érjék el céljaikat. 

Előzmény: Szaganaki (8806)
tisztes őszes Creative Commons License 2017.07.24 -1 4 8808

Tudod - általában - az tud cizelláltan fogalmazni aki szokott olvasni, ismeri a betűt. A Te eddigi megnyilvánulásaid alapján nem vádolnálak ezzel és őszintén szólva az sem cél, hogy a Te szemedben rendes ember legyek; többen is vannak, akiknek a véleménye számomra nagyobb relevanciával bír! 
Az viszont egy vita legalja, ha valaki a korát veti be érvként; ez alatt már tényleg csak a nyitott bicska játszik.

Előzmény: Katana750 (8805)
balazsh Creative Commons License 2017.07.24 -1 4 8807

A tökorrú mit ír rólam, ismeretlenül? Befejezetlenül. mindenkit megvéd de lehet, hogy csak a nézeteit(nem pontos idézet).

 

A 70-es születéseddel ne legyél olyan nagyra. 

Tudod a tökorrúnak is 21 éves lánya van (hamár itt tartunk). 

Talán most már én is "rendben" leszek. :) 

 

Viszont.

Az nagy baj, hogy a gyereked nem tájékozódik csak hallomásból. :(

Miből gondolod, hogy a kérdezők fiatalok? 

Kár, hogy csak a kutyust tudtad megcáfolni. :) 

Előzmény: Katana750 (8803)
Szaganaki Creative Commons License 2017.07.24 -1 3 8806

"Nem lenne lovagias tőlem a szellem fegyverével hadakozni egy szellemileg fegyvertelen emberrel" Mark Twain

A Te mai sziporkáid engem egy elszabadult hajóágyúra emlékeztetnek; gyakorlatilag mindenkit kiosztasz és fogalmam sincs, hogy milyen alapon? De Te bizonyára tudod...

Ami pedig az én fórumozós, netezős szokásaimat illeti; 37 fok van idekint, a víz 29 fokos... A kertben wifizek és innen a tenger nem egészen 10 méter :) Egy hónapra jöttem ki és nyilván tartja az ember a kapcsolatot a barátaival, néha egy kicsit dolgozgatok is és valóban; van rá példa akár naponta több ízben is, hogy belenézek a Fórumba is. Közöd mi van hozzá? Hogy merészelsz ilyen megjegyzést tenni nekem?

Előzmény: Katana750 (8799)
Katana750 Creative Commons License 2017.07.24 -7 1 8805

Nahát, hogy te milyen cizelláltan is tudsz fogalmazni! Elismerésem. Mire kopasz öreg leszel a tisztes őszesből, akár rendes emberré is válhatsz! A bólogató kutya az nem stimmel.

Előzmény: tisztes őszes (8804)
tisztes őszes Creative Commons License 2017.07.24 -4 7 8804

Feleslegesnek tartom a Katana olvtárssal való vitatkozást; ő sem a humort, sem az ész érveket nem érti, nincs a kultúrkörökben szokásos vitákhoz szokva, nem így szocializálódott. Ő megszokta, hogy a kamionfülke magányában mindig neki van igaza, még a kiskutya is mindig bólogat és ennél tovább nem lát, de tulajdonképpen nem is szükséges neki, mert ahhoz a munkához annyi pont elég. 

Katana750 Creative Commons License 2017.07.24 -7 1 8803

Akkor te rendben vagy. Mi a probléma abban, ha emberek nem olyan módon gondolkodnak mint te? Nem az a logikus, hogy a lakájmédia által megtévesztett embereket itt felvilágosítja aki tudja, hogy mi a valós helyzet? Ezért írom azt, hogy nem ledorongolni, hanem tájékoztatni a kérdezőt. De mindig politikai vita jön ki tájékoztatás helyett. Meg ócska irónia. A tökorrú mit ír rólam, ismeretlenül? Befejezetlenül. mindenkit megvéd de lehet, hogy csak a nézeteit(nem pontos idézet). Igen. Nézeteim szerint nyugodtan menjen a magyar Görögországba nyaralni. Nincs migráns vagy ha úgy tetszik menekült probléma a kérdéses ország nyaralóhelyei környékén. Ha egy kilkiszi vagy idomenii lakost megkérdezne aki kíváncsi, már lehet, hogy más lenne a válasz. De itt legyen szó a nyaralóhelyekről.

Előzmény: totopad (8802)
totopad Creative Commons License 2017.07.24 -5 7 8802

Hogy hány éves vagyok, lényegtelen. Külföldön élek, mert már nem volt gyomrom ahhoz, ami otthon megy, de szerintem ez legkevésbé sem fontos egy utazási fórumon. Azt látom, hogy semmi más sincs otthon, csak a migráncsozás ez adja a napi közbeszédet. Olyan embereket bélyegez meg a kormány, akiknek segítségre lenne szükségük, merthogy egy rohadt nagy háború van a rohadt nagy országukba és nincs hova visszamenniük, és ahelyett, hogy megoldást próbálnánk találni valamiféle közös párbeszéddel a kialaúlt -szerintem is káros és rossz- helyzetre még inkább mélyíti az egészet gyűlölet és félelmkeltéssel. 

 

Milliószor el lett normálisan mondva, hogy semmi probléma sincs a MENEKÜLTekkel (nem migráns, hanem MENEKÜLT), de újra és újra feljön minden egyes utazási fórumon minden héten. Érdekes módon beszélgettem nyugati túristákkal, Angliában, Németországban, Spanyolországban fel sem merül, hogy ez probléma lenne a nyaralás kiválasztásakor. 

Előzmény: Katana750 (8800)
Katana750 Creative Commons License 2017.07.24 -7 0 8801

Te csak tudod!

Előzmény: Gumped Papó (8795)
Katana750 Creative Commons License 2017.07.24 -7 2 8800

Nem tudom, te hány éves vagy. Nekem van egy 22 éves fiam(is). Soha nem néz híradót, nem olvassa a startlap híreit, nem olvas újságot, ellenben hall ezt azt másoktól. Hasonló lehet egy fiatal aki ide ír és kérdez, mert úgy gondolja kérdezhet, a fórum ezért van. Mit kap? Ledorongolást, maradj otthon, menj a balcsira, húzd a f.....ra O.V.-t vagy nézd az M1-et. Tehát aki új és kérdez az csakis fideszes rohadék lehet. Ez jön le azokból a válaszokból amiket itt némely megmondóemberek irkálnak. Pedig ezek az utazni vágyók csak szeretnének Görögországban nyaralni és hallottak valakitől(valakiktől) valami migráns helyzetről. Ami persze nem is Görögországot sújtja(jelenleg) hanem Olaszországot. Tudom, hogy kurva nehéz lenne azt leírni, hogy menjetek nyugodtan, érezzétek jól magatokat, nincs gond az üdülőhelyeken és máshol sem. Sokkal jobb ironizálni. Igen, akit ismerek az veszi a lapot és együtt röhögünk rajta. De egy általam nem ismert emberrel ironizálni írásban, elég udvariatlan. Jómagam a munkám miatt nem 2x voltam a migráns probléma kialakulása óta GR-F-I-E, sőt MA-ban. Nem bántottak az arabok és mások sem. De ezt el kéne tudni elmondani(leírni) másoknak is akik kérdeznek! Abból, hogy "megrohadt országban éltek" arra következtetek, hogy te nem Magyarországon élsz. Találd meg a számításod, akárhol is élsz! Gondolom azon múlik a megrohadtságunk szerinted, hogy milyen kormányunk van éppen. Komolyan? 

Előzmény: totopad (8796)
Katana750 Creative Commons License 2017.07.24 -9 0 8799

Csak állítólag származik tőle ez a mondat. A környezetemet nem irigyelni pedig teljesen reális.Lehet, hogy sokkal szarabb mint a tiéd, de lehet, hogy sokkal jobb. A véleményed meg lehet bármi. Gyakorlatilag nem mondtál semmit. Mindenesetre én megígérem, hogy amikor kint leszek nem a fórumon fogok lógni.

Előzmény: Szaganaki (8797)
balazsh Creative Commons License 2017.07.24 0 6 8798

Ne bántsátok már szegény embert.

Ő az indexen a "jóságos apó". Mindenkit megvéd. De az is lehet, hogy csak a nézeteit....... 

:D

Előzmény: Szaganaki (8797)
Szaganaki Creative Commons License 2017.07.24 -1 6 8797

Királyhegyi Pál szerint akinek van humora az mindent tud, akinek pedig nincs az mindenre képes.

Szerintem Te az utóbbi kategóriába tartozol; baromira nem irigylem a környezetedet, de ez csak egy vélemény!

Előzmény: Katana750 (8794)
totopad Creative Commons License 2017.07.24 -4 7 8796

Szerintem meg az gusztustalan, hogy minden rohadt fórum ezzel a szrral van tele, aki fosik az utazástól, maradjon otthon, az úgy is a világ legbiztonságosabb országa.

Látszik, hogy a kerítés, nem csak fizikai korlátok köré zárta azt.  Egy megrohadt országban éltek, ami tele van folyamatosan fenntartott gyűlölettel és félelemmel. 

 

A nemkicsit túltolt migránshelyzet óta bejártam Olaszországot, Szicíliát és 2x Görögországot. Semmi probléma sem volt sehol - a bunkó ruszkikat leszámítva, na azoktól mentsen a sors.

 

 

Gumped Papó Creative Commons License 2017.07.24 0 5 8795

de szar lehet humorérzék nélkül élni :-(

Előzmény: Katana750 (8794)
Katana750 Creative Commons License 2017.07.24 -9 0 8794

Szerinted az volt? Szerintem nem.

Előzmény: Bertrand de Beaufourt (8793)
Bertrand de Beaufourt Creative Commons License 2017.07.24 0 9 8793

Ööö ... irónia?

Előzmény: Katana750 (8792)
Katana750 Creative Commons License 2017.07.24 -11 1 8792

Te honnan veszed ezeket a baromságokat? Az öreg Gyuri, szerintem örül ha a cipőjét le tudja pisálni! Grönlandra meg inkább menj te! Csinálj egy bringás turnét oda! Hátha megszeretnek a helyi erők és nem engednek haza és akkor nem szennyeznéd a környezetet a videóiddal! :-) Van elég bunkó aki genyózik az új hozzászólókkal. Neked is be kellett állni? Ráadásul hány nap elteltével!

Előzmény: cobranco (8791)
cobranco Creative Commons License 2017.07.22 -2 3 8791

Ne menj!!

Éppen most hallottam az M1 hiradójában, Soros személyesen erőszakolja a nőket.

Menj Grönlandra,ott nincs migráncs,és a tenger is fürödhető,már majdnem elérte a minusz 1 fokot!

Előzmény: Nikole2121 (8782)
szalámi Creative Commons License 2017.07.13 -2 3 8790

Ne menj! Mond le az utat! Életveszélyes az egész ország. A turisták mintegy felét már Szerbiában és Makedóniában kirabolják, a nőket - ha sokan vannak, akkor a férfiakat is - megerőszakolják, utána elvágják a torkát. A másik felét csak azért engedik át, hogy a Soros által felsorakoztatott, Magyarországra importálandó migráncsoknak legyen kajájuk.

Előzmény: Nikole2121 (8782)
tisztes őszes Creative Commons License 2017.07.13 -3 3 8789

Aki ilyen okosat tud kérdezni az menjen a Balatonra, ott jól fogható a TV2, az ECO és az M1 is!

Előzmény: Nikole2121 (8782)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!