Keresés

Részletes keresés

janca Creative Commons License 2007.04.18 0 0 574

sajnos én is beugrottam a dolgoz otthon munkára .fel hívtam a hírdetőt és kérdeztem tőle hogy mit is takar az adminisztrációs munka sajnos még ő sem tudta.de azt el árulta hogy ő  sem találja ezt a céget akinek "dolgozik"ez a forma nagy vcaló színúséggel egy píramis szerű dolog amit a törvények nem igazán endednek. pedig sok az olyan ember akinek nincs más lehetősége csak ha másokat ver át hogy pénze legyen de ezt sajnos megiont csak a kisember csoró ember zsebéből veszik ki

rci Creative Commons License 2007.04.07 0 0 573
Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!!
barkoczi1 Creative Commons License 2007.03.30 0 0 572
ÉN JELEZTEM A RENDÖRSÉGNEK HOGY FIGYELJENEK ODA AZ EURO MARKET MAGYARORSZÁG KFTRE MERT NAGYON IDEGESÍT HOGY A SZEGÉNYEKET CSAPJÁK BE!DOLGOZNI AKAR AZ EMBER MERT NEHÉZ A MEGÉLHETÉS ÉS ŐK EZT KI HASZNÁLJÁK BÜNHÖDJENEK!!!!!!!!!!!!!
rci Creative Commons License 2007.03.29 0 0 571

Szia.

Durván ez a helyzet.

Vannak teljesen legális távmunkák amivel az átlagember nem nagyon tud mit kezdeni,lévén hogy magasfokú számítástechnikai és/vagy nyelvi ismereteket igényel.Vannak  kamunak látszó munkák amik ugyan jogilag rendezettek,mégse sürűn érdemes csinálni.Előbb-utóbb beleszaladnál egy feljelentésbe .Vannak aztán ügynöki munkák,de mint tudjuk az az emberek többségét nem érdekli.Vannak aztán jó kis fizikai melók,itt dolgozhatsz keményen.Szerencsés esetben a kereset fedezi a rezsit.Ezen variációk közt lehet választani kb.

Előzmény: Fei (570)
Fei Creative Commons License 2007.03.29 0 0 570

Üdv Mindenkinek!

 

A segítségeteket kérném! Én is tapasztaltam már olyat, hogy kamu a munka.

Ezért gondoltam megkérdezlek titeket: tudtok-e nekem ajánlani olyan helyet ahol van távmunka lehetőség és nem átverés! Válaszotokat előre is köszönöm!

dobi977 Creative Commons License 2007.03.26 0 0 569

Sziasztok!

Én a Working Home Magyarország Kereskedelmi Szolgáltató és Reklámszervező Bt-vel kerültem kapcsolatba újsághírdetésen keresztül. Utánanéztem a Bt-nek a cégbíróság honlapján: ez egy létező, bejegyzett cég...

Otthonvégezhető munkát ajánlottak: " A tevékenység csupán borítékolásból, promóciós anyag továbbításából és másolásból áll. "

Kereseti lehetőség, szorgalomtól függően: 0 Ft-tól 200.000 Ft-ig...

Mellékeltek egy jelentkezési lapot is, visszaküldése után megküldik utánvéttel a munkacsomagot 4250 Ft-ért + postaköltség. A munkacsomag az alábbiakat tartalmazza: - két évre szóló munkaszerződés

                     - a munkához szükséges munkaanyagot

                     - a tevékenység végzéséhez mindennemű útmutató leírást

A 4250 Ft tartalmazza a két éves nyilvántartási díjat, amely 1950 Ft és a munkaanyag árát, ami 2300 Ft...

Természetesen a levél nincs aláírva...

Több hozzászólásban olvastam, hogy ezek a cégek telefonon nem érhetők el, nahát ők mellékelt egy sajtcetlit is a borítékban a következőkkel:

FIGYELEM! Telefonszámunk ideiglenesen megváltozott: 06 20 stb...

 

Miután elolvastam a tájékoztatójukat egy csomó kérdés merült fel bennem a fent leírtakkal kapcsolatban.

 

Véletlenül találtam rá erre az oldalra, miközben a cégről próbáltam infókat szerezni, és bevallom, bedöltem volna nekik, a bennem felmerülő kérdések ellenére is. Úgy gondoltam, ha nem magánszemély - mert ilyen hirdetést is olvastam már - , hanem egy cég van mögötte akkor annak biztos lehet hinni.

Természetesen a munkacsomagot nem rendelem meg.

 

 

ezsolt Creative Commons License 2007.03.24 0 0 568

Az igazság mindig ugyanaz marad, az igazi és tiszta jövedelem, amit fáradtsággal a két kezünkkel keresünk meg. Van gyorsabb módja, de nincs biztosabb.

Amikor munkanélküli voltam, (kb 2 éveg) mindeféle fizikai munkát vállaltam, a legnehezebbeket is. Ezek arra voltak jók, hogy kifizessem a csekkeket. Vagyis nem halmoztam tovább az adósságaim. Aztán rájöttem, hogy mennyi mindenhez értek, amiből pénzt lehet csinálni, ha egy kicsit jobban begyakorolom.

Csak a legutóbbit említem meg:

Ellestem a könyvkötés egy formáját, és könyvemet már én készítem el, és úgy árulom az érdeklődőknek. Igy a teljes bevétel az enyém, igaz van vele munka. De ez teljesen az enyém, a munka minden öröme és keserve is, természetesen.

De valami ilyenre vágytam, amit irányítok, amiben nem mások pénzét tömöm. Nem baj, ha kis dologról van szó, majd lesz belőle nagyobb.

 

Tehát ma senki sem engedheti meg magának azt, hogy ha valamihez ért, akkor azt ne próbálja meg pénzzé tenni. Lehet az szakma, adottság, érzék vagy tehetség valamihez.

Ezen kell eltöprengeni egy forró teával teli csészét szorongatva - vajon bennünk mi az, ami különleges?

Ezen a szálon érdemes elindulni.

 

vcsilla Creative Commons License 2007.03.24 0 0 567
violangel Creative Commons License 2007.03.24 0 0 566

Szia Szuzy!

 

Megmondanád nekem hol található az Euro Market honlapja?

Előzmény: Szuzi80 (562)
szunda77 Creative Commons License 2007.03.23 0 0 565

Ennél szebben én sem tudtam volna megfogalmazni, kalapot le :)

 

Egy ponttal kiegészíteném: azok, akik belépnek egy ténylegesen működő MLM rendszerbe, annak kimossák az agyát. Nem tudom, mi módon érik el, de utána mindegyik arcán ott ragad a bárgyu vigyor, és az élet szép nézés. Ami persze nem lenne gond, ha ezt nem annak tudnák be, hogy ők rájöttek a jövő bizniszére.

És csak azért, mert téged szeretnek, és mert fontos vagy nekik, most megosztják veled is a nagy TITKOT!

Előzmény: ezsolt (564)
ezsolt Creative Commons License 2007.03.22 0 0 564

MLM???

Atyaúristen!!!!

 

Igen, mindig így kezdik: nem szeretnél szinte semmi munkával meggazdagodni? Sikeres vállalkozásba kezdeni? Hát persze, hogy szeretnék, ki nem?
Aztán mindig ugyanott kötünk ki: multi-level marketing cég: Amway, Zepter, Forever Living Products, HerbaLife, Avon, Delfin, ilyen kozmetikai cikkek, olyan csodavitaminok, italok stb. Az utolsó pár hónapba már 3 ilyenbe szerettek volna bevonni. Édesapámat félig be is vonták pár évvel ezelőtt kettőbe. Csak az utolsó percben lépett ki mindkettőből mikor megtudta mekkora etikátlan átverések ezek.
Hadd mondjam el, hogy miért utálom az MLM-eket:

1. Etikátlan, mert visszaélnek az emberi kapcsolatokkal. Az emberi kapcsolatokra alapozzák az eladás sikerét. A legjobb reklám, ha egy barátod, ismerősöd beszél egy termékről. Más mint mikor bemész egy üzletbe ahol egy noname-el beszélgetsz. Erre természetesen bármilyen cég rájátszik, de az mlm-ek esetében egy burkolt átverést kell eladnod a sörbarátodnak. A rendszer így pofátlanul visszaél a kapcsolataiddal.
2. Etikátlan mert manipulatív, többnyire hamis, „ál-tudományos” vagy „fél-tudományos” szövegekkel etetnek. Mindig van egy nagy hülye duma, lehetőleg valami ilyen, hogy „megreformáltuk a közgazdaságot”, „a mi termékünk más mint bármi a piacon, a legjobb, a jövő, egy forradalom”, „tudományos társaságok, és tudócsoportok találták fel”, stb. És mindenik azt mondja magáról, hogy az övé a legjobb. Kamu, kamu. Vagyis a termék általában tényleg jók, ismerjük el. De nem jobbak, vagy sokkal jobbak mint bármelyik szabadpiacon lévő nagy név. Semmivel sem természetesebbek vagy fejlettebbek, vagy eszméletlenül „csodábbak”. Gyakran valami szakmai körökben el nem ismert, vagy gyakran nem is létező tudományos laboratórium, társaság nevével dicsőítik a termékeiket. Persze ezek a nevek, társaságok, intézetek mindig a cég „saját szervei”, legitim tudományos körökben, szakmai folyóiratokban soha nincsenek jelen.
3. Etikátlan mert minden túl van árazva. Úgy tud a piramis minden szintjén lévő ember keresni egy termék eladásán (csak úgy juthat mindenkinek jutalék), ha a termékek szörnyen drágák. Egyszerűen pofátlanul drágák és az égvilágon semmi más oka nincs ennek, minthogy kifizesd az ingyenélőket. Elsősorban a piramis tetején lévőket. Alapvetően a termékek árának 50-70%-a a piramisba lévők fizetését állja. Egy Amway dezodor 3-4-szer annyiba kerül mint egy Gillete vagy Mennen. Semmivel sem jobb. Jó, de nem csodatermék. A csodatermék imidzset a sok dumával meg a baráti ajánlattal építik. Az ember természetesen a legjobbat akarja magának és családjának. De nem érthet mindenhez, nem tudhatja, hogy bizonyos területen hogyan áll a tudomány, illetve mi ami valós profin előkészített dumából. Belesik a csapdába. Elhiszi, hogy csodát vett meg. Közbe komoly összeget gombolnak le róla, ami részben a sok ingyenélő fizetését állja.
4. Etikátlan mert egyeseknek ingyenélés. A piramisok felsőbb szintjén lévők semmit nem dolgoznak már évek óta egy bizonyos ágon, mégis kapják a pénzt. Igen, hasonló a tőzsde is, vagy az értékpapírok. Ott sem "dolgozól" csak egyszer befektetsz. De ebben az esetben egyszerű manipulatív pénzlopásról van szó, ahol nagy duma mellet hatalmas összegeket vakarnak le elszédített fogyasztók és alsóbb forgalmazók ezreiről.
5. Etikátlan mert a forgalmazóknak is hazudnak. Csak megfejik őket és felhasználják kapcsolathálójukat és energiájukat. A Wikipédia szerint: “Az adatok azt mutatják, hogy a mlm-tagok nagy többsége (több, mint 95 %-a) súlyos pénzügyi veszteséget könyvel el. A valóban sikeres mlm-ezők aránya minimális.” Vagyis a legfelül lévőknek éri igazán csak meg. Az alsó és közép szinteken lévő ártatlan jólelkű embereknek beadnak egy hatalmas csodabogár marketingdumát, hogy ha így és így haladsz, ennyi és ennyi hónap alatt ilyen dúsgazdag leszel, és így és így nőnek alattad az emberek… De valahogy soha senki nem gazdagodik hirtelen meg. Sőt legtöbben pár hónap után felhagynak vele, azután, hogy egy rakás pénzt már átadtak a rendszernek.
6. Etikátlan mert gyakran az egész egy „tudás-átadásnak” álcázott pénzlegombolás. Vannak olyan multilevel marketing cégek amelyeknél a termék inkább csak álca. A sok pénz olyan dolgokból jön be mint a forgalmazó belépési díja, a kötelező termékvásárlása, mindenféle képzések díjai. Olyan képzések ahol a forgalmazó megtanulhatja a világ „legnagyobb gazdasági csodáit”, olyan elméleteket amik egy centire vannak a közgazdasági Nobel díjtól. Olyan anyagok, könyvek, kazetták, DVD-k, amík majd elősegítik, hogy hónapok alatt dúsgazdag legyen. Van ahol egyáltalán nincs termék. A termék a mindenünnen összekapart túlárazott tudás maga.
7. Fogyasztóellenes mert kibúj a piaci ellenőrzés alól. Elsősorban fogyasztóvédelem területén van ez agond. Soha senki nem ellenőrzi le, hogy egy „amazonászi törzsektől elhozott fantasztikusan természetes bogyótápszer” igazából hol és miből készült, melyik new jersey-i laborba, és milyen vegyszerekből. És ha véletlenül tényleg látott amazonaszi törzseket, akkor őket hogyan fejik meg aprópénzet fizetve azért, amit neked majd ezrekért adnak el. Vagy senki nem kérdőjelezi meg, hogy az árazás, címkézés, vagy részvételi díjak, belépési szerződések, stb. mennyire fellelnek meg a modern fogyasztóvédelem követelményeinek.

Ezeknél a hálózatoknál már csak az olyan hasonszőrűek durvábbak amelyek az „orvostudományt formálták újra”: reflexológia, bióenergia, irisz-scan, csodavitaminok, a mindenre jó aloe vera, és a minden betegséget gyógyító egyszerű vitamingyűjtemények, stb.

Az egész a vásárló, a fogyasztó és az alsó forgalmazó okos, jól kitalált átveréséről szól. A piramisjátékoktól csak annyi a különbség, hogy itt vannak termékek is. De a lényeg ugyanaz: aki legfelül van az nyer, a többi csak dolgozik és eltartja az ingyenélőket. A fogyasztó meg általában átverődik, elsősorban a túlárazás miatt, másodsorban gyakran az ellenőrizetlen termék miatt.

A gombamódra szaporodó csodaosztó MLM-ek egyre profibbak, egyre több termékcsaládra kitérnek (már nem csak általános házi áruk, vagy kozmetika, hanem egészségügy, wellnes, ingatlanpiac, akár pénzügyi tanácsadás területén is jelentkeznek, és újabban az interneten is), egyre jobban kihasználják az emberek tudatlanságát. Vírusként terjednek a tudatlan emberek nagy tömege között, sokaknak egy „rendes jól kereső állás”, de legalább másodlagos keresési lehetőség ábrándját adva. Persze ezek általában csak energiát és időt vesznek el az ember életéből, eltérítik a normális karrierfejlődéstől. Hónapokig, esetleg évekig kinlódik az "áldozat", hogy eljusson a "gyémánt szintre", közbe észre sem veszi, hogy már több pénzt, időt és energiát ölt bele, mint amenyit valaha visszakap. Aztán végül rájön, hogy az a tökéletes pénznyerési táblázat a kurzus elején egy megvalósíthatatlan tudatos átverés volt.
A sok peres, és állami betiltásos ügy miatt egyre rafináltabbak és kicsiszoltabbak lettek az MLM cégek. Ezért vannak olyanok amelyek tényleg jónak, igazságosnak tűnhetnek, de a lényeg mindig ott marad: téged átvernek, kevesek meg ingyen élnek és gazdagodnak a hátadon!

Ajánlott olvasmányok itt:

Angolul: MLMwatch.org, Az USA kormányának Szövetségi Kereskedelmi Bizottsága felhívása, Skeptic’s Dictionary témabeli oldala és linkjei

Magyarul: A Gazdasági Versenyhivatal döntése a Forever Living Products ügyében, Tudatosvásárló.hu elemzése, Amway az amerikai becsapás (rossz a fordítás, de érthető), A Multi-level marketing csapdái a Távmunkainfó.hu oldalán

Szuzi80 Creative Commons License 2007.03.22 0 0 563
A Workinghome-röl tud valaki valami infót?
Szuzi80 Creative Commons License 2007.03.22 0 0 562

Sziasztok!

 

otthon végezhetö munkát keresnék, eddig az Edo-Ferrrel kerültem kapcsolatba.

Feladtam a rózsaszin csekken a 700 forintot, kaptam egy leveet mukaajánlatokkal, de a weboldaluk már honapok óta átszervezés alatt áll, a megadott e-mail cím pedig nem létezik.

Ugyhogy ez itt részemröl meg is szakadt nem küldöm vissza a nyomtatványt, és igy nem tartok igényt a "munkacsomagra" sem.

 

Most hallottam az euro-Marketröl, honlap, e-mailcim van, a leirás alapján minden ok, de amiket irtatok ugy néz ki ez is piramisjáték, tehát nekem is olyan szorolapokat kell küldenem, mint amit én kaptam.

 

 

szunda77 Creative Commons License 2007.03.09 0 0 561

Szerintem ezt az összeget könyveld el tanulópénznek, és vágd a kukába a "munkacsomagot".

Ha a 70000 ft-os álomfizetést el akarod érni, 100 hasonló embert kell átvágnod hozzá.

Vagyis a te lelkiismereteden áll, hogy van e hozzá gyomrod, hogy ezt megtedd.

De hidd el, 100 hasonlóan jóhiszemű embert 1 év alatt sem találsz....

 

 

Előzmény: üllő (558)
üllő Creative Commons License 2007.03.08 0 0 560
Még annyit szeretnék hozzáfűzni ehhez a bedolgozáshoz, hogy én nem azért kerestem ezt a lehetőséget, mert esetleg lusta lennék eljárni dolgozni. Sajnos van egy beteg gyermekünk, és úgy néz ki, hogy nem fogok tudni visszamenni dolgozni többé a Gyes lejárta után sem. Tehát én kényszerhelyzetben vagyok, ugye mint tudjuk a Gyes-t ilyen esetben meghosszabbítják, de abból a 23000 Ft-ból nem lehet megélni. Csak a kislányom fejlesztésére havonta 50000 Ft-ot kell kifizetnünk és még ott a két nagyobb egészséges gyermek, akik iskolába járnak.
üllő Creative Commons License 2007.03.08 0 0 559
Szia Mariann!
Egyet magyarázz meg nekem légyszíves, hogy ha én visszaküldtem a jelentkezési lapot és bejelöltem, hogy melyik munkát választom, akkor miért nem azt kaptam meg? Ez korrekt szerinted? Miért kell még 100 embert "összeszednem" - már ha van olyan szerencsém, hogy találok - aki szintén csatlakozik az otthon végezhető munkakeresők táborába és nekem csak így lesz "keresetem". A cég azt írja, hogy nekem hírdetéseket kell feladnom napi-, heti rendszerességgel az összes ismert újságban, fórumon. Ez szerinted mennyi pénzbe kerül összesen? Neked mennyibe került?
Ezért vagyok felháborodva, mert én nem ezt kértem és mégis ezt kaptam. Arra lennék kíváncsi, hogy pl. aki a gyöngyfűzést vállalja az is ezt a munkát kapja?
Én ezt sajnos nagy átverésnek érzem.
Előzmény: bedolgozások (548)
üllő Creative Commons License 2007.03.08 0 0 558
Úgy látom abban a témában amihez véleményem van elég rég volt hozzászólás, azért leírom friss tapasztalatomat az Euro Market Mo. Kft-vel kapcsolatosan.
Az interneten otthon végezhető munkalehetőséget böngészve akadtunk rá egy hírdetésre. Teendőnk a következő volt: felbélyegzett válaszborítékot és 700,- Ft-ot kellett küldeni egy debreceni címre. Pár hét elteltével érkezett egy jelentkezési lap, ahol felsoroltak 9 állásajánlatot, ami közül választani lehetett. A jel.lapot kitöltve vissza kellett küldeni a fent nevezett Kft-nek egy budapesti címre. Nagyon rövid időn belül érkezett egy csomag a Kft-től 4975,- Ft-ért. Mikor kibontottuk akkor ért a meglepetés, mivel nem is az a munka volt a csomagban, amit mi választottunk.
100 db jelentkezési lap volt a csomagban egy mellékelt munkaleírással és egy szerződéssel. A feladat tehát az, hogy a jel.lap db-ját - ugyanúgy mint ahogy mi is megvettük 700,- Ft-ért - 700 Ft-ért értékesíteni kell az érdeklődőknek, így lesz meg a kereset ami 100x700= 70.000 Ft. De ebből a 70.000 Ft-ból levonandó a 4975,- Ft, amit a csomagért kifizettünk, az összes napilapban fel kell adni hírdetést, ami nem kevés összeg - mi meg sem próbáltuk, csak az interneten lévő ingyenes lehetőségeket - és természetesen meg kell fizetni utána a közterheket (adó,tb járulék). A kérdésem a következő? Ez a nagy fennhanggal hírdetett 70.000 Ft-os kereseti lehetőség mennyiben igaz? A végén mennyi fog "tisztán" megmaradni? Lehet, hogy csak a csomag ára fog megtérülni és az a 700,-Ft amit kifizettünk a jelentkezési lapért?
Most döntsön az ember, vagy nem foglalkozik az egésszel és akkor bukott összesen 5675 Ft-ot, vagy belevág és legalább annyi érdeklődő akad, hogy ez az 5675 Ft-ja visszajöjjön, ehhez elég 8-10 fő. De viszont, ha belevág előtte alá kell írni a Kft-vel a szerződést, és ez már kötelez. Ennek nagyon "átverés" szaga van.
Sajnos ebben az országban rengeteg az olyan ember - jelzővel nem is illetném, mert erre a legdurvább is szerény -, aki a másik átejtésével próbál meggazdagodni. És amíg ez így lesz, addig itt ne is várjon senki semmilyen változást. Itt nálunk az emberekkel van a legnagyobb baj.
Hát ennyit szerettem volna megosztani avval aki esetleg szintén érdekelt a dologban.
bborsi Creative Commons License 2007.02.11 0 0 557
Üdvözlöm!

A kisfiamnak írt fel az orvos herbelife készítményt, és most már 3 hónapja szedjük. Megjegyzem egy vagyonért. Nem lehet ezt olcsóbban beszerezni?
Ha tud valamit, kérem írjon.

Bborsi.
Előzmény: Zottjoghurt (197)
rci Creative Commons License 2007.02.07 0 0 556
Én nem mondtam hogy azt állítottad úgy emlékszem legalábbis.
A lényegen nem változtat hogy minek nevezzük bt volt kft lett és ugyanarról a tulajdonosi körről van szó.
Előzmény: szunda77 (555)
szunda77 Creative Commons License 2007.02.07 0 0 555

Nem is állítottam, hogy megszűnt, mivel ameddig tart a bírósági eljárás, meg sem lehet szüntetni a céget.

És nem átalakult, hanem csináltak egy másik céget, kft-t.

Előzmény: rci (552)
rci Creative Commons License 2007.02.07 0 0 554
Illetve Indiában ,nem indiánban.
Előzmény: rci (553)
rci Creative Commons License 2007.02.07 0 0 553
Nagyon jól látod a dolgokat ,a dolgokat tetézi még hogy a tájékoztatók elég kétértelműek.A baj az hogy igazából senki nem foglalkozik ezzel a területtel se ,a politikában is csak a balhé ,simlisség,szájtépés megy.Az hogy az országban szinte alig van vagy egyáltalán nincs otthoni munka,bedolgozás az minősiti az ezzel foglalkozó "szakembereket".Indiánban azért ez jobban működik.Úgy Szudánnal vagyunk kb egy szinten ebben a témakörben,de ha igyekszünk még Albániát is utolérhetjük néhány év múlva.Munka nincs,vita,balhé az van.
Előzmény: tcstitty (546)
rci Creative Commons License 2007.02.07 0 0 552
Vsz azért mert két testvérről van szó,a Korpás Józsefé az Euromarket,az Edo meg a Korpás Lászlóé.Az Edo egyébként nem szűnt meg ,csak átalakult,kft lett belőle.
Előzmény: szunda77 (550)
szunda77 Creative Commons License 2007.02.07 0 0 551

HA most nagyon rosszmájú lennék, akkor gratulálnék neked ahhoz a módszerhez, ahogyan itt hirdeted magad :))))

 

(gyanakvás elaltatása, egyúttal újabb "madarak" becserkészése :))))))

 

Persze, nem vagyok rosszmájú, így csöndben maradok, nehogy rontsam a hiteledet :D

szunda77 Creative Commons License 2007.02.07 0 0 550

Akkor te, mint illetékes, bizonyára meg tudod mondani, miért egyazon telephelyen van az Euro Market Kft és az EDO-FER Bt bejelentve.

Utóbbi ellen felszámolás indult, melyet a Cégközlöny 2005/31.számában te is elolvashatsz....

Előzmény: bedolgozások (548)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.06 0 0 549
Az embereknek nem véletlenül az a véleményük, ami.
Előzmény: bedolgozások (548)
bedolgozások Creative Commons License 2007.02.06 0 0 548

 Sziasztok!

Mivel többen jelezték nekem, hogy ezen a fórumon milyen "kedves" bejegyzések vannak az Euro Market Magyarország Kft.-ről, gondoltam szólaljon meg a másik oldal is. Így hát eljöttem hozzátok, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba!

 

Én másfél éve vagyok bedolgozója a cégnek. Mindig korrektek és segítőkészek voltak. Gondolhatjátok, hogy különben nem tartottam volna ki mellettük!

 

Sajnos nagyon sok csalásról hallok magam is, így nem csoda, hogy bizalmatlanok vagytok. Csak nem lenne szabad általánosítani. Én magam is nagyon sok munkát kiközvetítettem már nekik és nagyon sok emberrel utána is tartom a kapcsolatot.

 

Itt aki valóban akar, az mind talál munkát, és a www.dolgozzotthon.try.hu az én

honlapom, és nem a cégé!

 

Világosan le van írva, hogy az 1-es munka az munkaközvetítés, így aki ezt válsztja, az ne csodálkozzon, ha cég részére kell munkaerőt szereznie. De ha rosszul választott, akkor is módjában áll kicserélni. A honlapról kinyomtatható a Reklamációs űrlap, kitölti, és kicserélik neki egy másikra.

 

Az első, "betanulási" anyagért pedig azért kell fizetni /utánvéttel!/, mert az egy komoly nyomtatvány-csomag, nem várható el, hogy minden érdeklődőnek kiküldjenek egyet ingyen, aztán vagy csinálja a munkát, vagy nem...

 

Sajnálom, ha valaki csalódott közületek, de azt hiszem, ha kicsit magába néz, akkor beláthatja, hogy ő is hibás.

Mindent el lehet intézni szép szóval, de ez így hitelrontás, és becsületsértés! 

 

Köszönöm, hogy elolvastátok!

 

                        Mariann

 

 

 

szunda77 Creative Commons License 2007.02.06 0 0 547

Ha a sunnyogós oldalát néznénk, akkor még csak így lehetne igazán sunnyogni.

Gondolj bele, ha ellenőrzés van, akkor a bedolgozót biztosan nem találják a munkahelyen, tehát nem is kérik a bejelentését, stb.

Aki meg bedolgozást vállalNA, elsősorban nem az érdekelné, hogy fehéren menjenek a dolgok.

 

Mindegy, remélem egyszer felnő ez az ország is ehhez a munkához.

 

Mondjuk addigra már minden távmunkát keresőnek minimum lesz egy ismerőse, aki anno befürdött egy-egy csalóval.

 

Előzmény: tcstitty (546)
tcstitty Creative Commons License 2007.02.05 0 0 546
az otthon végezhető munka kétesélyes. sajnos a többség - és itt most TISZTELET A KIVÉTELEKNEK!!! - nem akar dolgozni csak valami ál-munka-szerüséget szeretne. a másik rész, amikor dolgozna de nem kap munkát. nálunk még nem igazán van meghonosítva az otthon végezhető munka, a távmunkás alkalmazása. nem is vevők rá a munkaadók, mert így kiesik a kezükből egy ellenőrzési pont, továbbá anyagi oldalró se kedvező nekik, mert nem lehet annyit sunnyogni (elcsalni, hazudni letagadni, stb. APEH és egyéb intézményt becsapni). nekünk ehhez a munkaadási formához még fel kell nőnünk, de azt hiszem a mentalitással is gondok vannak.
Ica9 Creative Commons License 2007.02.05 0 0 545

Sziasztok!

 

A nyomozás vége eredménytelen.

A céget, ....2005.Kft.-t nem tudom elérni Mo-n, és a megadott telcsit nem veszi fel senki....ez az én nyomozásom eredménye...PERSZE ez még nem jelenti azt, hogy nem létezik a cég....az üzletkötők "elmondása" szerint létezik. Illetve kaptam egy emilt, amiben közlik velem, hogy nincsen szükség ILYEN munkavállalókra, mint én.( Velem csak a baj van )

Úgyhogy mindenkire rábízom, mit hisz, és mit nem, csatlakozik-e ezen rejtelmes munkához vagy sem, én mindenesetre nem fogok.

 

Mindenkinek sok sikert a munkakereséshez!!!!

 

Üdv:Ica

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!