Keresés

Részletes keresés

CJKrisz Creative Commons License 2014.05.29 0 0 2233

Nos, olvasom az új könyvet, és bár még csak a 250. oldal magasságában járok, eddig nem igazán jön át a dolog. Mondjuk való igaz, hogy a Lőrincz L. László néven írt könyvei közül Az elátkozott hajón kívül egyik sem tetszett. Az új könyvnél nem vágom igazán, hogy mi akar ebből kialakulni? Aztán lehet persze, hogy csak tovább kell olvasni a történetet. :)

CJKrisz Creative Commons License 2014.05.29 0 0 2232

Én tisztában vagyok azzal, hogy mit írtam. Inkább azt mutasd meg, kérlek, hogy hol írtam, hogy mégis elfogadom a válaszod!

Előzmény: giornalista (2228)
tamás015 Creative Commons License 2014.05.29 0 0 2231

Az írásodból, "szavaidból áradó bűzből kifolyólag" , a lenti jelző sztem rád illene! :)

 

giornalista Creative Commons License 2014.05.28 0 0 2230

bocsánat, legközelebb szóljatok, ha a nagycsoportos ovisok is olvassák, amit írok.

Előzmény: tamás015 (2229)
tamás015 Creative Commons License 2014.05.28 0 0 2229

Érdekes a stílusod, de a megfogalmazásod annál inkább!

" kibaszott, bazdmeg, öreg, faszt érdekel"

Elhagyott a csajod vagy Mi? Frusztrált vagy öcsém?Ennyire azért nem kell kibukni ahogy írod" az öregre" :))

giornalista Creative Commons License 2014.05.28 0 0 2228

"Ezzel kapcsolatban hadd kérdezzek valamit! Akkor honnan tudod, hogy szarok az utóbbi időben írt könyvei? Azt hadd ne tekintsem válasznak, hogy mások leírásából, elmondásából."

 

hát, magyarázhatod, ahogy akarod, de itt bizony ezt írtad.

Előzmény: CJKrisz (2227)
CJKrisz Creative Commons License 2014.05.28 0 0 2227

"akkor mégis válasznak tekinted azt, amit írtam? mert az első felvetésedben kikötötted, hogy az nem válasz."

 

Ilyet sem írtam, ezt is te magyaráztad bele. A "válasz" és a "vélemény" nem ugyanaz.

Előzmény: giornalista (2226)
giornalista Creative Commons License 2014.05.28 0 0 2226

akkor mégis válasznak tekinted azt, amit írtam? mert az első felvetésedben kikötötted, hogy az nem válasz.

 

sajnos mostanában sokkal kevesebbet olvasok, mint amennyit kellene. az a baj, és most megpróbálok tényleg tényszerűen fogalmazni, és nem sértegetni a rajongókat.

 

a legutóbbi LLL könyvek, amiket a kezembe vettem, a következő élményekkel ajándékoztak meg. egyrészt a könyvek felépítése évek, évtizedek óta lassan, ugyanaz. az elején történik valami rejtély, amelyek ráadásul egyre kevésbé érdekesek. a semmiből előszed szereplőket, akiket semmilyen személyiséggel nem ruház fel, mindegyiknek van egy alapjelleme és kb. 3 tulajdonsága. sőt, azokban az időkben egyre több könyv ilyen "gyanús elemekből álló csoportokat" prezentált már egyből, ilyen kutatók, olyan turisták, akik közül persze a legtöbben dilettánsok, és a leghülyébbről végül kiderül, hogy csak megjátszotta magát, és valójában valami központi figura. mindig előkerül LLL, aki kibaszottul fölényes, a sok dilettáns, fogalmatlan közül ő a vezér. rinpócse, bazmeg... a szótól is feláll a szőr a hátamon. mindegy, következő a sztori teljesen következetlen, csapongó kibontása. némi szex (amiről valszeg már csak álmodik az öreg), rengeteg unalom, és ami a legidegesítőbb: lényegtelen, elhagyható fordulatok tucatjai. ezeket az LLL-könvyeket szinte egytől egyig meg lehetne írni 25 oldalban is (55, Lacibá-betűtípussal) a 3-4-500 helyett, mert a fordulatoknak minimális köze van a végkifejlethez. elhagyhatók, nincs szerepük, és főleg azért nincs, mert ingerszegény, légüres térben történnek. ki a faszt érdekel, ha meghal a 28. ripacs picsa egy LLL-könyvben? vagy ha eltűnik egy holttest? már megint? vagy egy könyvben már harmadszor? van-e bármilyen hatása ennek a világra? LLL nem "viszi át" a jellemét egyik könyvéből a másikba. halovány utalások vannak régi történetekre, de ez semmi. a szereplők döntő többsége nem állandó, nincs jellemük, múltjuk, jelenük, csak lépegetnek jobbra-balra a regényben, aztán vége, ennyi.

 

nincs fejlődés, nincs tét, nincs izgalom, és ezen kívül az utolsó könyveiben, amelyeket olvastam, már nem volt fantázia és ötlet sem. ami még régen esetleg újdonság volt. volt az a sakkos könyve. borzasztó volt, mármint a sakkozás része, de legalább valami új környezet volt, néhány (nem sok) új konfliktussal. de azért ott is megvoltak a panelek már.

 

én nem látok okot arra, hogy elolvassak egy LLL-könyvet. nem érdekes, nem újszerű, nem meglepő, nem gondolkodtat el, nem is szórakoztat (mert silány, lapos). nem tanulok belőle, nem kell filózni rajta, hanem egyszerűen szájba rág. próbál rejtélyes lenni, de valójában teljesen felesleges gondolkozni bármin is, mert a végén úgyis úgy alakítja a szálakat a szerző, ahogy akarja. ahogy írtam: súlytalan, mert nincsenek benne valós szereplők, csak papírfigurák. bárkiről elhiszed, ha azt mondja, hogy "na, ő a gyilkos", mert nem mond róluk semmit, vagy egyszerűen hazudik az egész könyvben, és kész, ennyi.

 

ennek így semmi értelme az égvilágon. nincs íve a történeteknek, hanem odahányja a betűket, a bekezdéseket, és akinek van hozzá gyomra, végigolvassa, aztán leteszi. nem tudom. nekem ez nem hogy nagyon kevés egy könyvtől, de már-már ártalmasnak is tartom, az az igazság.

 

kíváncsi lennék az ellenvéleményekre, tényleg. hogy mégis mi a faszt lehet kedvelni ezekben a könyvekben :)

Előzmény: CJKrisz (2222)
giornalista Creative Commons License 2014.05.28 0 0 2225

jó kérdés, hozhattam volna egy rakás másik példát is.

 

azért a Grisham-könyvek sem Dosztojevszki-minőségűek, csupán a szórakoztató irodalom minőségi ágát képviseli, amíg az LLL könyvek egyszerűen szarok.

 

de pl. ha jó krimit akarsz olvasni (persze ilyen himalájai humbugok és mitológia nélkül), akkor ajánlom neked a Chancellor kéziratot. amiket én olvastam krimiket, a legjobb, gyakorlatilag. néhány száz forint. garantálni nem tudok semmit, de meglepődnék, ha utána ne keresnél rá, hogy Ludlum mely más könyveit érdemes még beszerezni :)

 

tényleg nehezemre esik elképzelni azt a könyvfogyasztót, aki elégedetten áll föl egy LLL-könyv elolvasása után. mondjuk az elmúlt 8 évben. divatos kifejezés úgyis. úgy olvasnék végre érveket azoktól is, akik szerint ezek tényleg jó könyvek, hogy vajon mi fogta meg őket, miért gondolják így, és persze érdekelne az is, hogy mit várnak egy könyvtől.

 

a Barátok közt-országban persze felesleges bármin is meglepődni :) sokan azt sem tudják, hogy a tévét is lehet másra használni az agysejtek önkéntes irtása, gyilkolása helyett.

 

LLL, mint könyv = Barátok közt, mint tévéműsor.

 

a Való Világot azért nem írom, mert az egy ilyen "műfaj". a sorozat viszont nem. ha annak tekintjük a BK-t.

Előzmény: dzsugasvili82 (2221)
giornalista Creative Commons License 2014.05.28 0 0 2224

miért akarnálak idegesíteni?

 

szerinted tényleg az az egy baj van ezekkel a könyvekkel, hogy drágák?

Előzmény: tamás015 (2223)
tamás015 Creative Commons License 2014.05.28 0 0 2223

Ne törődjetek giornalista -val, csak direkt idegesít titeket, szerintem!

 

nekem a véleményem a következő:  a könyvek ára drasztikusan emelkedett az elmúlt években, szinte lassan már minden évben emelik az árát.

Én úgy érzem, bár lehet tévedek, hogy már annyian nem vásárolják a könyveit és emiatt emelik az árat.

Persze lehet hanyatlásról, válságról beszélni, de szerintem a csökkenő eladási létszám miatt van.

a kiadó pedig próbál amíg lehet minél többet kisajtolni.

Laci bácsi helyébe én kiadót váltanék az tuti.

nem tudom miért hagyta ott a Gesta kiadót, de biztos oka volt rá.

CJKrisz Creative Commons License 2014.05.28 0 0 2222

Én azt egy szóval nem írtam, hogy mások véleménye alapján neked nem lehet véleményed. Ezt te magyaráztad bele. Amit én írtam, az tk. az, hogy mások véleménye alapján megalkotni a saját véleményed sokkal kevésbé hiteles, mintha te magad olvastad volna. Szerintem ebben egyetérthetünk. Pl. felőlem hiába van szerte a világon a Star Wars-nak milliós, sőt, talán tízmilliós rajongótábora, ettől saját megnézés után a Star Wars egy szar. :) Tudom, hogy ez kb. olyan, mint Bronx utcáin sétálni egy "utálom a niggereket" feliratú táblával, de ettől a véleményem még ez a filmről annak ellenére, hogy milliók "élveznek el", miközben nézik és nekik ez a sci-fi műfaj alfája és omegája.

Előzmény: giornalista (2220)
dzsugasvili82 Creative Commons License 2014.05.27 0 0 2221

Hát azért ez elég hülye példa az ártatlanul halálra ítélt emberrel, mert mégis hogy jön ide? Ennyi erővel meg Dosztojevszkijt meg Nagy Lászlót is ide citálhatnánk, hogy bezzeg mekkora írók voltak, és persze joggal lehetne hivatkozni pl. a Bűn és bűnhődés elgondolkodtató cselekményére. Lőrincz László magához képest vált gyengévé, több esetben olvashatatlanná, ez a probléma vele, nem pedig az, hogy van rajta kívül más író is a világon, aki élvezhetőbb könyveket ír. A katarzist emlegetni szintén elég ostobának tűnik nekem, mert a legjobbnak mondott LLL könyvek után se érezhettél ilyet (normális esetben), legalábbis nekem erősen furcsa lenne, ha valaki a Sindzse szeme vagy A gyűlölet fája, esetleg A nagy mészárlás után ezt mondaná.

 

A probléma az, hogy ezekhez a régebbi könyvekhez képest az elmúlt 4-5 évben már hulladékokat ír, ismeretterjesztő tartalom nélkül, és a mai, pl. kolostoros történetekhez képest már a gyengécske Thumó is jónak számít.

 

A Haragos vizekent kiolvasta már valaki? Nekem még nem jött össze, de annyira nem rossz, mint mostanság készült Lawrence-könyvek, bár itt is megvan a lebutított stílus a régebbi fantasztikus regényes keménységhez képest. 1-1 jelenetben viszont felvillan a régi Lőrincz László stílusa, ami azért örömteli.

Előzmény: giornalista (2220)
giornalista Creative Commons License 2014.05.27 0 0 2220

attól, hogy nem nézem a Barátok Köztöt, még el tudom dönteni, hogy szar-e, vagy sem.

 

azért tettem le LLL könyveit, mert egy 25 éves periódust ha nézek, akkor az elején nagyon hamar felért a csúcsra (a színvonalat tekintve, a Kéz a sziklán pl. egy zseniális könyv), egy rövid ideig sikerült tartania a szintet, majd lassan csökkenni kezdett a színvonal, ami az elmúlt 6-8 évben totálisan beszakadt.

 

ha azt mondod nekem, hogy az elmúlt 5 évben megint zseniális könyveket írt, jó sztorikkal, kidolgozott karakterekkel, szereplőkkel, akkor nem fogom elhinni neked, de lehet, hogy tévednék.

 

állítasz ilyet?

 

meg egyébként is, mi ez, hogy ne legyen az alapján véleményem, hogy mások mit írnak róla? :) ahogy mondtam, van egy elég jó rálátásom ezekre a szarokra, amiket kiad a kezei közül, tehát nem lehet azt mondani, hogy kizárólag mások véleményét mondanám vissza az ügyben. és ahhoz egész egyszerűen rövid az élet, hogy elolvassak ettől az embertől még valamit, amit ír.

 

ugyanis akármiket is ír a jövőben, le nem mossa magáról azokat az ostoba, gyerekes, kilátástalanul egydimenziós "kalandregényeket", amiket kiadott a kezei közül. nincs mentség arra, amit tett, az az igazság, és nagyon szomorú, de nagyon jellemző is, hogy a magyarok még mindig sorban állnak, hogy megvegyék a "könyveit".

 

mondom, szívesen adok akár kölcsön is könyvet, hogy olvassa el valaki. 1000-1200 forintba kerülnek antikváriumban, újszerű állapotban, egyébként. krimik, kalandregények, annyi "különbséggel", hogy ezekben történet van, emberek vannak, karakterek vannak.

 

el tudod képzelni azt a katarzist, amit akkor éreztem, amikor elolvastam egy 550-600 oldalas (nem LLL-betűtípussal írt!) könyvet, amiben egy ember sorsát követted végig, akit ártatlanul ítéltek halálra, az élete jelentős részét halálsoron tölti, szépen lassan elveszíti a józan eszét, belerokkan az egészsége, stb., nem lövöm le a poént, hátha elolvasod egyszer... mindegy, végigkövetted egy fiktív ember roppant vaólszerű, hihető életét, ami emberi jósággal és gyarlósággal, jó szándékkal, tenni akarással, ostobasággal, beképzeltséggel volt szegélyezve...

 

majd a "vége" után lapozol egyet, és csak úgy oda van biggyesztve, hogy "ja, ez egyébként igaz történet volt, és ez egy dokuregény"?

 

leessett a helyéről a fejem, és utána még napokig kerestem a google-ban az eredeti (ugyanazon nevű) ember életét, a dokumentumokat, stb...

 

valahogy a Thumo után nem éreztem ezt, Krisz...

 

olvassatok jó könyveket, ennyi.

Előzmény: CJKrisz (2216)
citygabi Creative Commons License 2014.05.27 0 0 2219

Mond,ékezetekről hallótál már te zseni ?

Előzmény: giornalista (2212)
citygabi Creative Commons License 2014.05.27 0 0 2218

Imádom az ilyen "embereket" ismeretlenül "bátran" beszólogatnak egy szintén ismeretlen embernek,de te sem vagy különb ha még mindig olvasod a könyveit,vagy csak hallottad hogy nem jók,tudsz egyáltalán olvasni ?!

Előzmény: giornalista (2210)
citygabi Creative Commons License 2014.05.27 0 0 2217

Bocs hogy csak most válaszolok,nem még nem olvastam az új könyvet de tervben van.Nekem mindegyik könyve megvan,nem mondom,hogy mind egyformán tetszik,de nem vagyunk egyformák,ami nekem esetleg kevésbé tetszik másnak lehet a kedvence,de ez természetes.Szerintem az ÖSSZES könyve kellemes kikapcsolódást nyújt,szórakoztató.Minden írónak vannak kevésbé jól sikerült könyvei pl.a másik nagy kedvencem Stephen King-nek is,mégsem kérdőjelezi meg senki tehetségét.Egyébként igazad van ,had írjanak ami jól esik nekik,ha ettől boldogok?!

Előzmény: efeandi (2209)
CJKrisz Creative Commons License 2014.05.27 0 0 2216

"mondjuk az ezelőtti 4-5 évben már hála istennek, egy sem került a kezembe"

 

Ezzel kapcsolatban hadd kérdezzek valamit! Akkor honnan tudod, hogy szarok az utóbbi időben írt könyvei? Azt hadd ne tekintsem válasznak, hogy mások leírásából, elmondásából. Mert ugye ez alapján egye mindenki boldogan a tehénszart, 100 milliárd légy bizonyosan nem tévedhet.

Előzmény: giornalista (2213)
mr.popeye Creative Commons License 2014.05.24 0 0 2215

Mindezeket úgy írtam, hogy LLL hatalmas rajongója voltam éveken át, egyenesen a legnagyobb fanatikusnak tartottam magam... úgyhogy aki mocskolódással vádol, az tehet egy szívességet.
Szimplán csak kiábrándultam, illetve nem hagytam, hogy a szokás hatalma legyőzzön.


„Lőrincz L László, az még mindig csakis jó leheeeet, mert régen sok jó könyve volt.“
„Nebáncsátok a Hobbitot, hiszen az a Gyűrűk urához tartozik, és az zseniális volt, szóval a Hobbit is remek!“

Az efféle káros nézetek pedig nem segítenek a könyves meg a filmes piacon. Épp ellenkezőleg.

mr.popeye Creative Commons License 2014.05.24 0 0 2214

LLL könyvei gyorsan, könnyen olvashatóak. Bizonyos részei kifejezetten szórakoztatóak. Egyszóval olvasmányos.


Én viszont három éve nem olvasom már őt, mivel utóbbi 3-4 könyve egyszerűen minősíthetetlenre sikeredett (de azért próbálom minősíteni).  Az Álmaim asszonya és a Játék Rabszolgái nekem továbbra is életem két legrosszabb könyve, pedig nem keveset olvasok. Nem szeretnék senkit se megsérteni, de aki élvezte a Játék rabszolgái legalább 20AranyÖkör díjra érdemes sztoriját a kiéheztetett, számítógépet pötyögő szolgákkal és apró, repülő drónmadarakkal egy kartonpapírból készült hegy belsejében, az tényleg nem sokkal állhat egy 12 éves szellemi szintje felett.
. A csúcs: az első két Debbie könyv, ahogyan egy 70 éves bácsi egy tinilány bőrébe próbált belebújni. Oldalanként kétszer röhögtem, és háromszor volt kedvem bőgni. Nem akartam elhinni, hogy egy könyv lehet ennyire abszurd és szánalmas.

 

Amit én mondani szerettem volna: bizonyos mértékig megértem, hogy miért jó még mindig LLL és miért szórakoztat. Csúcsra járatta a saját stílusát, emiatt én abszolút fejet hajtok előtte. Sőt, még az is lehet, hogy van még benne egy jó történet. Ha tudna kicsit szusszanni az idióta pénzsóvár kiadójától, simán össze is hozná.

giornalista Creative Commons License 2014.05.23 0 0 2213

egy kicsit hosszabban kifejtve.

 

LLL könyvért hála az égnek, sosem adtam pénzt. mivel apám egy ideig, a régi, jó könyvei miatt még vette őket, néhányat elolvastam az elmúlt években is. mondjuk az ezelőtti 4-5 évben már hála istennek, egy sem került a kezembe, és apám is hagyta a francba az egészet. de simán elhiszem neked persze, hogy 10 évnyi szánalamskodás után az elmúlt 4-5 évben már zseniális könyveket ír, naná :)

 

nem gondollak bugyuta 12 évesnek, hiszen nem ismerlek, de az alapján, ahogy véded ezeket a szellemi termékeket, azért egy elég szűk tartományba be lehet lőni néhány dolgot rólad is, meg a többi LLL-vásárlóról is.

 

és tudod, egy fórum úgy működik, hogy emberek írnak bele, és akinek valami nem tetszik, az nem olvassa el, amit írnak neki. tőlem szentimentáliskodhatsz itt, hogy nincs szüksége senkinek a tanácsomra, de semmi közöd ahhoz, hogy mit, kinek és hogyan írok be ebbe a fórumba. hogy egy klasszikust idézzek: nincs szükségem a tanácsodra.

 

Köszönöm.

Előzmény: efeandi (2211)
giornalista Creative Commons License 2014.05.23 0 0 2212

nyilvan valami fatalis veletlen folytan gondolod azt, hogy te fogod megmondani, hogy mit, hogyan es hova irjak.

 

think again!

Előzmény: efeandi (2211)
efeandi Creative Commons License 2014.05.23 0 0 2211

A helyedben megválogatnám sértegető szavaidat... ha érted, mire gondolok. Ízlésekről nem érdemes vitatkozni, tudhatnád.

 

TE ismered LLL-t, TE ismersz bennünket, hogy így látatlanban leírsz, minősítesz és prejudikálsz bennünket?? Ezt azért kikérem magamnak...honnan ismered az én motivációmat, ízlésemet, érdeklődési körömet stb. hogy bugyuta 12 évesnek gondolsz?? Tartsd tiszteletben a másik embert - jótanácsom neked az élethez.

 

Ha pedig véleményed van Róla, ezek szerint még mindig megveszed és elolvasod a könyveit, tehát te is át vagy kúrva?:) Téged idéztelek.

Ha pedig nem, akkor látatlanban mondasz véleményt róla... nem értem. (?)

 

A tanácsodra viszont nincs szüksége senkinek. Ha kell, szólni fogunk.

Inkább te gondold végig, mielőtt bármit kiböfögsz magadból és idefirkantod.

Köszönöm.

Előzmény: giornalista (2210)
giornalista Creative Commons License 2014.05.23 0 0 2210

remélem, azért az egészséged nem károsodott attól, hogy láttad leírva, hogy LLL könyvei szarok.

 

mert azok.

 

persze ezek szerint te olvasó vagy, mind a mai napig megveszed ezeket a szarokat. pénzért.

 

őszintén sajnálom azokat az embereket, akik ilyeneket olvasnak. azt hiszitek, hogy egy könyv lapjaira csak ilyeneket lehet írni, és nem vesztek a kezetekbe hasonló árfekvésű, de valódban minőségi, jó könyveket. amelyeket nem egy ostoba öregember írt bugyuta, 12 éves szinten megragadt olvasóinak, hanem amiben valódi tartalom van, emberek, karakterek, nem pedig "ez a hülye benszülött", "ez a butuska jó nő" szintű, kétdimenziós kártyalapok.

 

egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy valaki megvesz egy LLL könyvet, elolvassa, és közben nem hányja el magát, majd a végén úgy áll föl, hogy "hű, de jó volt ez". a 129. egyforma szar után.

 

nem tűnik föl nektek, hogy át vagytok kúrva, és belőletek él egy tehetségtelen, kiöregedett faszi, aki az íráshoz már lusta, mindössze annyit csinál, hogy az évtizedek alatt előállított 1500 panelt minden könyvében máshogy keveri meg? ha egyáltalán épp máshogy? :))

 

tibeti kolostor - rejtélyes esemény - LLL a helyszínen - oda nem illő, lenézhető elemek a helyszínen - jó nő a helyszínen, de még nem dugja meg - aztán később igen - a rejtély kibontása, LLL már tudja, de még nyomoz - aztán a nagy, 25-30 oldalas utolsó nagyjelenet, ahol még kettőt-hármat fordul a kocka, és vége a könyvnek.

 

esküszöm, a Scooby Doo is változatosabb és színvonalasabb ennél.

 

szóval, ahelyett, hogy nyafogsz, hogy valaki leszarozza, inkább gondolkozz el rajta, hogy talán igaza van, és legközelebb, ha könyvesboltba tévedsz, ne a jó magyar szokás szerinti megszokást válaszd, meg a "hátha ez most jobb lesz" (nem lesz), "ez még nincs meg, legyen teljes a gyűjtemény" (add el a többit is, vagy ajánld fel a rászorulóknak, hogy elégethessék télen) elvek mentén vedd meg a következő szart, hanem nézz körül más polcokon, kérj tanácsot, és garantálom, hogy csak jobbat fogsz tudni venni ezeknél.

Előzmény: citygabi (2208)
efeandi Creative Commons License 2014.05.23 0 0 2209

Tudod, én is megharcolom ezt a kört velük mindig... ők pedig a szabad véleménynyilvánításra esküsznek... tehát hagyjuk meg nekik ezt a boldogságot. ;-)

Hála istennek rajtuk nem múlik semmi...

Olvastad a legújabbat már?

 

Előzmény: citygabi (2208)
citygabi Creative Commons License 2014.05.20 0 0 2208

Nem értem miért kell ilyen hangnemben kritizálni,ha nem tetszik nem kell olvasni !

giornalista Creative Commons License 2014.05.02 0 0 2207

egyszerűen szarok, amiket ír.

 

nem is értem, ki vesz még tőle meg bármit is...

Előzmény: mr.popeye (2206)
mr.popeye Creative Commons License 2014.05.02 0 0 2206

Különös dolog ez, miért kell ennyire erőltetni? Talán az eladási számok alapján döntenek így?
A jó ég tudja, mikor járhatott Laci bácsi utoljára a Himalájában, de szerintem legalább tíz éve. Érezhetően minden misztikumot, kihasznált már- már csak azokat a dolgokat tudja ismételgetni, amik a régebbi tibetes könyveiben ugyanúgy benne voltak.  A hiányt pedig olyan idétlen, rendezetlen, ezer sebből vérző sztorikkal próbálja leplezni, mint amilyet a Játék rabszolgáiban olvashattunk. Sajnos.

tamás015 Creative Commons License 2014.04.25 0 0 2205

"A Debby–könyvekkel meg az a helyzet, hogy Karácsonyra terveztem a következő kötet megjelentetését, de a kiadóm arra kért, hogy helyette egy kolostoros Leslie következzék"

 

Nem értem miért erőlteti a kiadó mindig a kolostoros történeteket.

megértem hogy sokaknak ez jönn be, de könyörgöm valami más is jöhetne már, nem mindig kolostoros

minzol Creative Commons License 2013.12.15 0 0 2204

m.zoltan33@gmail.com

 

GONDOLJON MÁR MOST A KARÁCSONYRA!!! AJÁNDÉKOZZONA MÉLTÁN NÉPSZERŰ ÍRÓ KÖNYVEIBŐL!!!

 

Leslie L. Lawrence, Lőrincz L. László könyvei eladók!


Több darab vásárlása esetén kedvezményt adok, és szállítási költséget is megtakarít, ÍGY JÓVAL OLCSÓBBAN VÁSÁROLHAT MINTHA EGYENKÉNT VÁLOGATNÁ ÖSSZE A KÖNYVEKET MÁSHOL!!!

 

Amennyiben a szerzőtől más könyveket keres kérem érdeklődjön mert lehet hogy időközben már megvan a keresett könyv.

 


A LEGTÖBB KÖNYVEM SZÉP ÁLLAPOTÚ, DE KÉREM ÉRDEKLŐDJÖN MERT A KORUKBÓL FAKADÓAN LEHETNEK HASZNÁLTABB PÉLDÁNYOK IS A MŰVEK KÖZÖTT!!!

 


A képen lévő könyvek eltérhetnek a meglévőktöl, a leírás a mérvadóbb!!!
 Érdeklődj hogy a kiválasztott könyv megvan-e még, mert több helyen árulom!!!

 

LEÜTÉS UTÁN AKÁR AZONNAL ÁTVEHETŐ, VAGY POSTÁZOM, KÉRÉSRE ELSŐBBSÉGIVEL IS!!!

 


Teaültetvény I-II. 2010 (dedikált)

 

Teaültetvény I-II. 2010

 

A fekete özvegy I-II. 2009

 

Kegyetlen csillagok (Életmű, díszkiadás)


A gonosz és a fekete hercegnő (Életmű, díszkiadás) MEGRENDELVE!!!

 

A gyilkos mindig visszatér (Életmű, díszkiadás) MEGRENDELVE!!!

 

Holdanyó fényes arca (Életmű, díszkiadás)

 

A Suttogó árnyak öble 1998 (dedikált)

 

A vérfarkas éjszakája 1988 (dedikált)

 

Tulpa 1999 (dedikált)

 

A karvaly árnyékában 1985 (dedikált)

 

A Vadász I-II. 2001

 

Siva újra táncol I-II. 2003

 

A Fekete Anya kígyója I-II. 2004


A tizenhárom kristálykoponya I-II. 2004

 

Szádhuk I-II. 2005

 

Három sötét király I-II. 2006

 

A vízidisznók gyöngyökről álmodnak I-II. 2006

 

Portugál április I-II. 2007

 

Thumo I-II. 2007

 

A lófejű démon I-II. 2008

 

Manituk I-II. 2008

 

Ördög, ördög ki a házból 2010

 

Hannahanna méhei 2010


A nagy mészárlás 1993


Kő fiai 1994

 

Kéz a sziklán 1997


Föld alatti piramis 1997

 

Sindzse szeme 1983,1989


A nagy kupola szégyene


Üvöltő bika

 

A karvaly árnyékában 1985,1993

 

Holdanyó fényes arca 1987,1991


Huan-Ti átka 1987

 

A gyűlölet fája 1988

 

Siva utolsó tánca 1988,1996

 

A vérfarkas éjszakája 1988,1992,2010

 

A suttogó árnyak öble 1988,1998

 

A gonosz és a fekete hercegnő 1989

 

A megfojtott viking mocsara 1989,2000

 

Négy fekete koporsó 1989,1997

 

Az elátkozott hajó 1989,1999

 

Gyilkos járt a kastélyomban 1989

 

A keselyűk gyászzenéje 1990

 

Az ördög fekete kalapja 1990,2004

 

Rókacsapda 1997

 

A gyilkos mindig visszatér 1990

 

Omosi mama sípja 1991

 

Miranda koporsója 1991

 

Naraszinha oszlopa 1992

 

A vérfarkas visszatér 1992

 

Kegyetlen csillagok 1992

 

Damballa botja 1994

 

A rodzsungok kolostora 1995

 

Monszun 1996


Halálkiáltók 1993

 

A Nagy Madár 1996

 

Lebegők 1997

 

A láthatatlan kolostor 1998

 

Ahol a Pajpaj jár 1998

 

Mau‑Mau  1999

 

Ganésa gyémántjai 2000

 

A kicsik 2000

 

Véresszakállú Leif és a lávamező 2001

 

Csöd 2002

 

A vérfarkasok kastélyában 2003

 

A felakasztott indián szigetén 2005

 

A maharáni arcképe 2005

 

 

m.zoltan33@gmail.com

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!