Keresés

Részletes keresés

kiskirurgus Creative Commons License 2010.10.21 0 0 638
Hát a nyerési esélyek így is elég kicsik, ami azt illeti, a futás meg ilyen 50-100 méternél biztos nem lesz hosszabb, ezen a távon meg szerintem senkinek nem nehéz kicsit gyorsabban egymás után tenni a lábát...
Előzmény: trancesound (637)
trancesound Creative Commons License 2010.10.21 0 0 637
Nekem mondjuk az a póló annyit nem ér. De sok lökött embert szívesen megnézem, ahogy hátrafelé bukdácsol, esik-kel :D
Nagy muri lesz :) Várom már. Bezengték a rádióban is meg mindenhol. úgyhogy gondolom sokan lesznek... sok emberen lehet majd röhögni. Bár így a nyerési esélyek is kisebbek...
Előzmény: brancsaa (636)
brancsaa Creative Commons License 2010.10.20 0 0 636
És nem is gondoltok arra, hogy egészséges mozgásért cserébe nyerhetsz, nem pedig a gép előtt ülve beszervezve másokat próbálsz profitot termelni.

Nekem sajnos nincs sok szerencsém az ilyen szerencsejátékokban, ezért inkább annyira nem is erőltetem. De ha mozogni kell, akkor ott vagyok. Az, hogy nyerhetek egy lcd tvt, hab a tortán, nekem elég a póló is. Nincsenek nagy, világmegváltó akcióim:)

Amúgy sem hiszek az MLM rendszerben, mert ez csak akkor jó, ha a tetején vagy:P
Előzmény: stuncenpudli (635)
stuncenpudli Creative Commons License 2010.10.20 0 0 635
áááhnn ezek olyanok akkor mint a pontpark gondolom?? kattintgatsz meg embereket szervezel be, azért kapsz pontokat és azt be lehet váltani, valami kis apróságokra vagy kb 10 év aktív munka után valami nagyobbra, nem is értem miért hisznek még ebben az emberek :S
A hátrafelé futással legalább tuti kapsz valamit már ha csak odamész is, aztán meg csak szerencse...

Megjegyezném ma is volt egy cikk a metróban, de mondjuk ez a L'art pour L'art-ról szólt, habár emlegették benne a Galla Miki-t is ;)
Előzmény: Mourir (634)
Mourir Creative Commons License 2010.10.19 0 0 634
Az alábbi oldalakon garantált tárgynyeremények várnak rád. Te választhatod meg, mit szeretnél kapni.

Nem érdemes kihagyni!

Ezeken a linkeken regisztrálhatsz:

http://www.ponter.hu/index.php?menu=belep&act=reg&code=624041a927

http://ootz.org/hu/?r=bataer

Továbbá, ha szeretnéd hogy esélyed legyen több mint 1 milllió forintot nyerni vagy még több tárgynyereményre szert tenni, akkor kérlek küldj egy e-mailt a beherit66@freemail.hu címre.

Sok szerencsét!
MartonkaFull Creative Commons License 2010.10.19 0 0 633
De nem futással, hanem hátrafelé futással pont az a lényege, hogy visszatekerhető, azaz hátrafelé futsz, mintha visszatekernéd, gondolom majd forgatnak róla egy videót és kész, azt leadják a tv-ben és annyi :)
Egyébként ma találkoztam pont ezzel a nyereményjátékban a Metro-ban volt róla egy cikk :)
Előzmény: ghostcar (632)
ghostcar Creative Commons License 2010.10.19 0 0 632
Remélem Galla ebben a szerkóban lesz, nagyon "szép" színeket választottak ki:):)

Hetsch, a digitális tv már rég hazánkban van, csak az emberek tudatában még nem nagyon rögzült a dolog (nyilván ebbe benne van az is, hogy az átlagember nem engedhette/engedheti meg magának ezt).

Mindenesetre respect, hogy legalább próbálják reklámozni. Bár kicsit paradox, hogy IPTVt reklámoznak futással:D

Előzmény: Hetsch (630)
trancesound Creative Commons License 2010.10.19 0 0 631
Ez olyan mint a stiletto run, legalábbis kísértetiesen hasonlít rá. Az is abszurd egy futóverseny volt és szintén a Gödörnél zajlott. Csak ott magassarkúban kellett futni. Hasonló kategória, bár tény hogy nekem hátrafelé könnyebben megy a futás, mint magassarkúban. Nem mintha próbáltam volna :D
Előzmény: Hetsch (630)
Hetsch Creative Commons License 2010.10.18 0 0 630
Hali!
Meglestem ezt a videót, és elég flash lesz majd a Gödörnél hátrafelé futni Galla Mikivel :D Szerintem az eső sem lesz akadály, főleg ha olyan csövi ruhában lesz mindenki, mint Galla a videon. :) Mire ez a sok ruha beázik nála addig meg is nyeri a versenyt!
Amúgy csodálkozom, hogy csak most jutott el magyarországra a digitális tv. Külföldön már csak ilyen TV-k vannak. Pont ideje, hogy T is elhozza szép hazánkba ezt a luxust :D
Előzmény: stuncenpudli (629)
stuncenpudli Creative Commons License 2010.10.18 0 0 629
Akit érdekel, a T szervez most egy Hátrafutós flashmob szerű akciót, a lényeg aki odamegy fix valami kis apróság, gondolom, valami nyakba akasztó vagy hasonló, és egy LCD TV-t is sorsolnak ki, tehát veszteni nem lehet, ráadásul hatalmas móka lehet hátrafelé futni, csak remélem az idő nem lesz túl rossz, mert esőben futni nem olyan nagy poén :S

Itt vannak a részletek :)
senya Creative Commons License 2010.09.09 0 0 627
CSR felmérés - Nyerj egy Ipod nano-t!
Kérdőívem, melyet diplomamunkám keretében készítettem, a vállalatok társadalmi felelősségvállalásával foglalkozik. Kérlek, segíts, hogy felmérésem eredményes legyen! A kérdőív kitöltése körülbelül 5 percet vesz igénybe. Minden egyes hiánytalanul kitöltött kérdőív gazdája részt vehet egy sorsoláson, melynek nyereménye egy 5. generációs iPod nano 8GB. Előre is köszönöm!
Íme a felmérés: http://n-sg.eu/survey/h/

A nyeremény

-Sényi Péter-
vizslancs Creative Commons License 2010.09.07 0 0 626
Apróságok online nyereményjátéka: http://nyeremenyjatek.vizslancs.hu
http://nyeremenyjatek.vizslancs.hu
Ha nyerni szeretnél, regisztrálj Te is! A regisztráltak között rendszeresen kisorsolunk nyereménytárgyakat, melyeket postán keresztül juttatunk el a nyerteseknek.
Garantált nyerési lehetőség - nem kerül semmibe! Sőt! Minél több embert hívsz meg a játékba, annál jobban növelheted nyerési esélyedet!
Ottóka25 Creative Commons License 2010.08.11 0 0 625
szerintem ami a legjobb dolog ebben a gyűjtögetésben az az, hogy te tartasz otthon egy házibulit, és megmondod, hogy mindenki csak heinekent hozzon, és akkor szépen amikor lemegy a mulatás reggel a takarításnál te begyűjtöd az összes kupakot, és erre este rendszeresítesz egy gyűjtőládát, hogy szelektíven gyűjtesz vagy bla bla..mindegy..akár több száz kód is összegyűlhet amit azért elég komolyan meg tudod dobni a nyerési esélyeidet, és mondjuk hetente dobsz egy ilyen partyt, akkor már azért elég komolyan rendben vagy..és így abszolút megoldható lesz az a dolog, hogy te nyerd meg ezt a kis szingapúri utazást..de csak akkor csináld, hogyha tényleg szeretnél eljutni ebbe a távoli városba és megismerni az ottani kultúrát
Előzmény: nandika87 (623)
ho.adam Creative Commons License 2010.08.11 0 0 624
Én nem vagyok benne biztos, hogy egy hajléktalan ennek tényleg örül, hogy ez lenne szíve vágya, meg eleve azt sem hiszem, hogy meg tudná (vagy akarná) oldani a regisztrálást. Az meg egy más kérdés, hogy a Heinekennek mennyire lenne vállalható egy ilyen nyertes, mert ezen az úton azért a nyertes a céget is képviseli, ahogy az országot is ahonnan érkezik.

De a szerencse valóban olyan, hogy az esélye annak is megvan, aki egy kóddal regisztrál és csak heccből.. ;)
Előzmény: Cukker111 (621)
nandika87 Creative Commons License 2010.08.11 0 0 623
Nem hiszem, hogy van értelme annak, hogy az esélyeket számolgatod. Ha nagyon szeretnéd növelni, akkor gyűjtsd be a kódokat az ismerősöktől, meg mindenkitől, és küldd be azokat is. Én ezt teszem egy ideje, és remélem, hogy jelentősen növeltem az esélyeimet :D
Előzmény: ZillionPro (622)
ZillionPro Creative Commons License 2010.08.11 0 0 622
Az biztos, hogy nem sok esély van arra, hogy ha valaki elküldi a kódot akkor azzal nyer. De szerintem nem így kell ehhez a dologhoz hozzáállni, hanem arról, hogy meg kell próbálni és pozitívan állni hozzá, hogy mi van akkor ha tényleg én lennék a szerencsés aki megnyeri ezt a csodálatos utazást. Szerintem ez nagyon nagy élmény lesz annak aki a végén győztes lesz és utazhat Szingapúrba.
Cukker111 Creative Commons License 2010.08.05 0 0 621
hát igen, van aki csomó kódot beküld aztán nem nyer, van aki meg egyet beküld aztán nyer... van ez így (: most azon gondolkoztam, hogy milyen lenne, ha egy hajléktalan valahogy regisztrál az oldalon, meg beküldi a kódot mondjuk amit talált valahol és ő nyeri meg:D mekkora öröm lehet neki, de még másnak is.. :)
Előzmény: randell11 (620)
randell11 Creative Commons License 2010.08.02 0 0 620
pontosan ez lenne a lényeg,hogy nehezen lehessen nyerni. Az nem lenne jó ha valaki nagyon könnyedén jutna a nyereményhez. Bár az esély megvan rá,hogy egy olyan valaki fogja megnyerni aki kb 2 kódot küldött be. Egy nyereményjátéknál meg nem érdemes a mennyiségre alapozni mivel benne van a nevében,hogy nyereményjáték. Szóval néha hiába a sok fáradozás és sok pénz rááldozása nem biztos,hogy meg fogja hozni a várt eredményt.
De tényleg akinek az ilyenek piszkálják a csőrét az tényleg inkább ne is játsszon...
Előzmény: hagymáslevente (619)
hagymáslevente Creative Commons License 2010.08.02 0 0 619
Hát nem hogy örülnél,hogy a kettőt kombinálják, mert összevonták a két olyan lehetőséget amit favorizálsz :D De nem te írod a szabályokat, meg nem is kötelező játszani .. És főleg ilyen volumenű nyereményjátékon tényleg nehéz nyerni, mert elég sokan vesznek részt ezen..
Előzmény: MartonkaFull (618)
MartonkaFull Creative Commons License 2010.08.02 0 0 618
áhh erről beszélgettetek a szingapúr topikban is akkor itt leírom a véleményem a nyereményjáték részével kapcsolatban! Számomra ez nagyon lutri... Túl sok ember túl sok kód arról nem is szólva hogy egy ember többször is indulhat ezzel, tehát lehet hogy valaki vagy ezer kódot küld be te meg csak egyet és még is te nyersz de most gondold el ha te lennél az aki ezer kódot küldött be... Én a nyereményjátékokkal úgy vagyok, hogy vagy legyen teljesítmény lapú tehát az nyer aki többet beküld vagy ilyesmi vagy legyen szerencse alapú és akkor meg mindenki egyszer indulhat és az nyer aki a legszerencsésebb ennyi. De ez pont a kettő keveréke :S
Persze azért megpróbáltam már az előző körben nem sikerült de hátha szingapúrra kijutok, még ha nem is sok esélyt adtam neki (4 kód)
Előzmény: Ottóka25 (612)
gerbera! Creative Commons License 2010.07.31 0 0 617
Értékes ajándékok pontgyüjtéssel

http://w1.pontergroup.com/regisztracio/dbd276fb75

http://pontpark.eu/b_regisztracio/2beb1b61b2af7dd4aa0c11c8bf6080aa

http://ootz.org/hu/?r=gyorij

http://www.blablu.hu/core/register.php?refi=gyorij

http://www.mobilpont.hu/user/register?affiliate=237872
Barbi20 Creative Commons License 2010.07.29 0 0 616

Üdv Mindenkinek!

 

Bizonyára sokan ismeritek már a Pontpark pontgyűjtős oldalt! Hirdetések olvasásával, kérdések megválaszolásával lehet pontokat szerezni, melyeket ajándékokra lehet beváltani!

 

http://pontpark.eu/b_regisztracio/a77c0d3f42acdbda85c960094b7aa285

 

Kérlek regisztrálj, nagy segítség lenne!

 

Köszönöm a segítséged és jó pontgyűjtést kívánok!

janesz424 Creative Commons License 2010.07.28 0 0 615
Sziasztok!
Szeretitek a bingó játékot?
Naponta 5X sorsolnak és ha nem nyertél vigaszpont is van.Gyüjtögesd a pontokat mert értékes ajándékokra válthatod be!!!
Bővebb infó: janesz424@freemail.hu
MVivien Creative Commons License 2010.07.21 0 0 614

Nem nyereményjáték de lutrinak érzem:

 

Kaptam ma egy levelet amely netes klikkelgetős pénzkeresési lehetőséggel kecsegtet. (reklámokra kattintgatás, kérdőív kitöltés, stb.)

 

Kapott bárki ilyen után pénzt?

Újnak és valódinak tűnik ez a "web site tesztelés" ötlet.


Csatolom a levelet:

------------------------------------------------

Üdvözöllek!

Elnézésedet szeretném kérni, hogy levelemmel zavarlak, de ezt a remek lehetőséget szeretném mindenkivel megismertetni.
Weblapokat kell tesztelni egy amerikai közvélemény kutató cégnek, és ezért fizet.
Még egyszer elnézésedet kérem, ha levelemmel zavartalak!


Ez most a legújabb lehetőség ingyen!
Tesztelj weboldalakat!

Szeptemberben indul, most még csak az elő regisztrációs fázisban járunk.
Szinte másodpercenként csatlakozik valaki a világ minden tájáról.
Magyarországon még alig ismerik.

Regisztráció előtt nézd meg bal oldalon a legfrissebb 20 csatlakozó neve látható. Figyeld néhány percig és láthatod milyen ütemben csatlakoznak mások. Persze ezzel értékes időt veszítesz, inkább csatlakozz te is és azután nézd a csatlakozás iramát, elképesztő.

Itt regisztrálhatsz!

http://www.websitetester.biz/index.php?lang=en&ref=051d843553377ff10e750215ae10a323

Belépés ingyenes, nem kell eladni és vásárolni semmit!
Hogyan? - Ez egyszerű!

A piackutató cégnek weblapokat kell tesztelni, értékelni (közvélemény kutatás). Ezzel lehet pénzt keresni.
De ha nem érdekel a munka, mint weboldal tesztelő, akkor építs magadnak havi passzív jövedelmet:

1. A csapat tagjai után, közvetlenül vagy közvetve!
2. A csoport minden tagja, aki regisztrált a Te ajánlásodra a rendszerben!
Tehát a sebesség a legfontosabb, mert ahogy ezt olvasod, az új tagok iratkoznak fel világszerte.

A részvétel mindig ingyenes!

Itt regisztrálhatsz!
http://www.websitetester.biz/index.php?lang=en&ref=051d843553377ff10e750215ae10a323

Regisztráció után azonnal be tudsz lépni e-mail címmel, jelszóval.
Itt találod pirossal a te személyes linkedet, ezt küldd tovább barátaidnak, bárhol legyenek is a világon.
Láthatod azt is hogy mennyivel gyarapodik a jövedelmed a csatlakozók száma után.

Csak kedvcsinálónak:
Az alap pénzed a regisztráció után 250$.
Minden saját linkeden keresztül regisztráló után 0.5$-t kapsz.
Az utánad csatlakozók után, bárhonnan a világból csatlakoznak, nem rajtad keresztül de utánad kerülnek a rendszerbe 0,005$ kapsz.

Természetesen a rendszer csak később lesz éles,de addig akár több százezren is csatlakozhatnak a világból. Számoljatok csak!!!

SOK SIKERT!
REGISZTRÁLJ INGYEN, A TÖBBIT MAJD MEGLÁTJUK!

Itt regisztrálhatsz!
http://www.websitetester.biz/index.php?lang=en&ref=051d843553377ff10e750215ae10a323

----------------------------------------------------------------------

Üdv:
MVivien

hagymáslevente Creative Commons License 2010.07.21 0 0 613
a te elmesélésed alapján elég viccesnek tűnik :D de nyilván nemcsak ennyiből áll majd az egész.. Jó lenne valami részletes program, vagy valami tájékoztató,hogy mégis mire számítson az ember... Mert az addig rendben van,hogy egy idegen környezetben elmulatod az időt, de nekem ez egy heinekenes dologhoz képest főleg,hogy SF-ba fesztiválra mehettél, elég kevéskének tűnik.. Majd csak kiszivárog erről még egy-két info..
Előzmény: Ottóka25 (612)
Ottóka25 Creative Commons License 2010.07.21 0 0 612
bizony, hogy nem az..én utánanézegettem és ez egy kicsit más jellegű "fesztivál" lesz, ahol talán nem lesz 50 ezer ember folyamatosan jelen..de te és egy nagyon kedves barátod, ott lehettek és egy tényleg elég komoly exkluzív buliban lehettek jelen..amúgy több helyen is le van írva ez a nyeremény..és nekem nagyon szimpatikus.egy pár sört meginni simán megéri..

ezen az oldalon elég sok infó fent van és egy kis keresgéléssel megtalálhatod ezt a szingapúri kis pihenés részleteit is

szingapúri nyereményjáték
Előzmény: bitmapwomen (611)
bitmapwomen Creative Commons License 2010.07.21 0 0 611
a san franciscoi fest-re a sorsolás 19-én volt. van még egy sorsolás augusztus 22-én ami egy szingapúri utazás - eddig azt hittem fesztivál de nem annak tűnik. :)
Előzmény: trancesound (608)
gerbera! Creative Commons License 2010.07.16 0 0 610
Pontszerzős oldalak ahol a megszerzett pontjaidat értékes ajándékokra válthatod ráadásul ingyenesen:

http://w1.pontergroup.com/regisztracio/dbd276fb75


http://pontpark.eu/b_regisztracio/2beb1b61b2af7dd4aa0c11c8bf6080aa
Csucsubi Creative Commons License 2010.07.13 0 0 609
Nem hinném, hogy csak ennyien mennek, az előadókat nézve, elég sok jó előadó lesz, akiknek Magyarországon is lelkes rajongótábora van. A jegy tuti nem olcsó, de vannak, akik ezt is megengedhetik maguknak. És ne feledkezzünk el az ott élő magyarokról sem.
Előzmény: Ottóka25 (607)
trancesound Creative Commons License 2010.07.13 0 0 608
mikor lesz a sorsolás?
és mellékesen kíváncsi lennék mennyibe kerül a napijegy egy ilyen festre.
Előzmény: brancsaa (605)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!