Keresés

Részletes keresés

anita1000 Creative Commons License 2018.08.23 0 1 5745

Hát èrdekes vágy...benne lenne?

Előzmény: Törölt nick (5744)
Törölt nick Creative Commons License 2018.08.23 0 2 5744

nekem már pár éve az, hogy a páromat egyszer egy neki is tetsző pasival ketten dugjuk! 

 

Jackie_Boy Creative Commons License 2018.08.18 0 2 5743

Sziasztok!

Nem tudom, hol kérdezhetném meg, jobb híján ide írok. Ha nem megfelelő topicba írtam, nézzétek el :)

Szerintetek normális az, ha időközönként (2-3 havonta) barátnőmmel kutyapózba fantáziálgatok, de úgy, hogy ő van hátul és imitálja, hogy megdug?

 

Egyszer régen, az akkori barátnőmmel nagyon részegen, egy átszexelt éjszaka során, egy pihi után kifliben feküdve a barátnőm elkezdte cirógatni-verni a farkam. Egyik esemény követte a másikat, amikor egyszer csak kutyapózba kerültünk, úgy hogy ő volt hátul. Egyik kezével cirógatta-verte a farkam, míg másik kezével a derekamat - néha hajamat - fogva úgy csinált mintha engem dugna, egyre vadabbul, miközben a fejem az ágytámlának ütődött. Brutálisan élveztem, azóta is az egyik legjobb élményemnek érzem.

Viszont a behatolás az nem izgat, az még tetszett mikor a lyukamat simogatta, de amikor behatolt az ujjával az nem tetszett, nagyon kellemetlen volt.

 

Ez eléggé régen történt, viszont úgy egy éve, kb 2 havonta rám tör ez a fantázia 1-2 napig, de már a mostani barátnőmmel szeretném ezt átélni. Ilyenkor alig tudok bírni magammal :$ De egyelőre még nem mertem megbeszélni vele, nem tudom mit szólna hozzá :/

Szerintetek egyáltalán normális az ilyen fantázia? Meg merjem vele beszélni vagy tönkreteheti egy ilyen a kapcsolatot (már lassan 4 éve vagyunk együtt)?

 

A normális válaszokat köszönöm előre is :)



Törölt nick Creative Commons License 2018.08.14 0 1 5742

szia szeretnék kérdezni valamit, neked mi a hozzáállásod ahhoz, ha a párod azzal állna elő, hogy szeretne egy hármas szexet, veled és egy neked is tetsző pasival?! 

Előzmény: anita1000 (5738)
piskóta-új Creative Commons License 2018.08.10 0 0 5741

Igazából az aktust is mellőzi mostanság(tehát az utóbbi 4 hónapban nem szeretkeztünk, nem szexeltünk), mert fél, hogy újra teherbe esik, még óvszer használatától is ódzkodik, hogy mi van, ha újra bejön egy 3. gyerek, mint a középkorban(fogamzásgátkót nem szed, mert az hormonálisan stimulál, ebben egyet értek vele), sokáig már nem bírom cérnával, előbb utóbb betelik a pohár és lépni fogok valamit.

A pisilős dolgok, mint előzőleg írtam már rég foglalkoztatnak(már megismerkedésünk előtt is nagy fétisem volt), nem a vad formája az látható, csak a női nedű érdekel, az, hogy én lepisáljam az nem, mert azt tuti nem szeretné.

Nem erőszak a disznótor, de sokáig titokban tartottam előtte ezt a pisilő nő fétis imádatomat, míg nem említette, hogy az orgazmus olyan mintha pisilnie kellene(na ez kapcsolta be bennem a biztosítékot, ha olyan, akkor csináld alapon), azóta nyúzom, hogy próbáld meg, és hasonlók, sajnos még a csúcson nem sikerült bepisáljon, pedig ez az egyik legkívánatosabb vágyam. ár mondtam neki, játszunk olyat, hogy ő is kér tőlem valamit és én is tőle alapon szexeljünk, nagyon fontos számomra, hogy kielégüljön, mert ez a másik zsánerem, hogy azt élvezettől extázisba essen és szinte korlátok nélkül élvezze, ebben maximalista vagyok.

 

Visszatérve a mostani helyzethez, azzal mondja le a dolgot, hogy én csak azt akarom(nem szeretetből akarom csinálni, ő nem élvezné, én meg akkor élvezném ha ő nem??? stb), meg látja a szemeben a kéjt és ezt bünteti :(, na de kérdem én, miért is baj ez, elvégre házastársak vagyunk vagy mi, eddig tiszteletben tartottam az akaratát, de az agyam hamarosan elszáll...

ja és itt csak egy normál együttlétről írok, nem a fétisemről!

 

 

Előzmény: anita1000 (5738)
piskóta-új Creative Commons License 2018.08.10 0 0 5740

Valahogy benne van az emberben, a sorsa meg van írva :).

Még általános sulis 6.-7. osztályos lehettem amikor, tetszett az egyik fiatal tanárnő, azon fantáziáltam hogy ott ül  klotyón és brunyál, had ne mondjam, ez annyira felizgatott, hogy magömlésem is lett magától. Na valahogy így kezdődött, majd kb 20 évesen tudatosult bennem, hogy a pisilő nők látványa nagyon izgató rám nézve,pedig 22 éve elég nagy tabu volt itthon ez a dolog. Sajna egy barátnőm sem volt akivel gyakorolhattam, vagy kapható lett volna rá volna, csak az asszonykámat sikerült megfűznöm egy idő után...

 

Előzmény: anita1000 (5737)
piskóta-új Creative Commons License 2018.08.10 0 0 5739

Jó szaftos befejezés, nem mondom! ;)

 

Előzmény: anita1000 (5736)
anita1000 Creative Commons License 2018.08.10 0 0 5738

Egyèbkènt nem tudom,hogy a nejedet mi változtathatta meg... Lehet,hogy a terhesség? Nem tudom...mert,ha egyszer-kètszer megtette,akkor mi változott meg benne? Arra gondolok,hogy szeríntem nem is jött ez be neki igazán! Megtette,mert talán ő is kíváncsi volt rá kicsit,de nem "varázsolta" el! Lehet,hogy nem kellene eröltetned? Bocsánat...ez csak saját vèlemèny! Szeríntem a "fètiseket" nem lehet kivetkőzni...

Előzmény: piskóta-új (5729)
anita1000 Creative Commons License 2018.08.10 0 1 5737

Biztosan nem vagyok egyedül, ezzel a dologgal,már csak a nagy számok törvénye alapján sem! Mivel egy generáció vagyunk,engem is "visszafogottnak" neveltek! De ugye,az ember rájön,hogy mi tetszik neki...:),ès csak sajnálom aki ezt elnyomja magában! Èn azt vallom,hogy minden fejben dől el..Szeríntem!:)

Előzmény: piskóta-új (5734)
anita1000 Creative Commons License 2018.08.10 0 2 5736

Èlvezem,ahogyan bejön neki a nedű! Lehajolok,ès elkezdem a lábáról lenyalni a maradèkot! Visszafelé elídőzök a farkánál..Óvatosan a számba veszem,mèg èrződik rajta a pisi,de finom! Egyre hevesebben szopom,nem fogom vissza magam! Szopom,ès verem egyszerre...hatalmasra duzzadt a farka! Elkezdem a golyóit is nyalogatni! Ez nagyon bejön neki,tudom! Közben a farkával paskolja,az arcomat! Újra a számba veszem,de már nem kell sokáig...Megínt hatalmas adagot lövell rám...szètkenem magamon,ès  lenyalom a farka vègèről is! 

Hát így hirtelen ennyi ihletem volt:))

Előzmény: piskóta-új (5735)
piskóta-új Creative Commons License 2018.08.10 0 0 5735

Anita!

Kerti témában egy ötlet...

Pároddal  a kertben vagytok tesztek-vesztek, pihentek, kikapcsolódtok, élvezitek a pihenés minden pillanatát. Lenge vászonruha van rajtad, amely ebbe a melegben elengedhetetlen. Rád tőr  a szükség, pisilned kell, jelzed partnerednek,hogy  bemész a mosdóba, megkérded tőle, hogy hozzál-e kifele jövet valami hűsítőt. Ő jelzi Neked, hogy várj még, ne siess annyira, inkább végezd el előtte a szükségleted. Meglepődsz kicsit ezen, de bele mész a játékba. Felhúzod a vászonruhádat derékig, letolod a bugyidat, jó messze eldobod, leguggolsz..., a partnered a lábfejével hozzá ér a forró öledhez, óvatosan masszírozza  a csiklódat, a szemében parázsként izzik a vágy. Pisilj rá mondja! Te is begerjedsz, letolod  a nadrágját, és az ágaskodó péniszével játszadozol. Elengeded magad, engeded, hogy a pisi buggyanjon ki, mint a forrás, amúgy sem tudtad volna már tartani, elönti a langyos nedű a partnered lábát.... a folytatást rád bízom

Előzmény: anita1000 (5733)
piskóta-új Creative Commons License 2018.08.09 0 0 5734

Ez tényleg nagyon izgalmas amit írsz!

Remélem nem vagy egyedül ezzel a dologgal, már csak az asszony szemét kell felnyitni, hogy micsoda élvezet, de jól belénk nevelték azt, hogy mit szabad és mit nem!

 

Olvastam a bemutatkozásodat, ritka, hogy a korosztályunk hölgy tagjai felvállalják ezt(42 éves vagyok én is), ezt tetszik! ;) sajna prűdnek nevelik az embert, pedig az egészséges párkapcsolat alapja  a felszabadult szexuális élet, a múltkor számolgattam, hogy 2 generációs csúszásban vagyunk a nyugat-európai szabad gondolkodású, felszabadult szexuális élettől(ugye perverznek tekintenek bennünket, ha nem a sztenderd szerint csináljuk), amit talán a ami 20-as generáció kezd kiaknázni

Előzmény: anita1000 (5733)
anita1000 Creative Commons License 2018.08.09 0 1 5733

Hááát,már jó règen törtènt...:) A ballagásomon,illetve mikor az úton hazafelé már nem bírtam ki...ès hát becsurgott!:) Először Szègyeltem magamat,de elfogott egy kellemes Bizsergető èrzès! Szeríntem tudod,hogy mire gondolok...Tehát vèletlenül jött,nem tudatosan! Az meg,hogy pont kosztüm volt rajtam,csak dobott a dolgon...:)

Előzmény: piskóta-új (5732)
piskóta-új Creative Commons License 2018.08.09 0 0 5732

Mikor jöttél rá, hogy téged ez a kosztümös-pisis dolog érdekel?

 

Előzmény: anita1000 (5728)
piskóta-új Creative Commons License 2018.08.09 0 0 5731

Szép kis történet, csak hogy  a francba volt annyi anyag 3. alkalommal is ki tudja???

Ez már nagyon nem életszagú, azokat  a pornófilmeket idézi amiben a hős végig nyom egy ágyúnaszádnyi nőt, mindenféle potencia zavar nélkül rengeteg anyagot termelve! Mint Monthy Pitonék egyik filméből idézzek, "de Giccses"(Brian élete)

Csak bírni kell szuflával, amúgy a szituáció tetszik, hasonló egyszer-kétszer talán kipróbálnék, külön külön,  tejszínhabos tortás rész annyira nem jött be, jó a lefejtett ruhák után a cicikről én is lenyalnám azt a habot szívesen, a punciba nem biztos, hogy jót tesz a marha tejtermék bevitele, kivéve ha nem növényi az anyag  illetve emberi maganyag! :D

 

A kerti témával még adós vagyok, e aggódj majd leírom  a saját forgatókönyvemet amit elképzeltem!

 

Előzmény: anita1000 (5715)
piskóta-új Creative Commons License 2018.08.09 0 0 5730

Mondom, én, hogy szerencsés a TE urad :)....

Előzmény: anita1000 (5728)
piskóta-új Creative Commons License 2018.08.09 0 0 5729

Köszi  a gyors és együttérző választ! :)

Sajna vannak visszazuhanások, mert előtör belőle  a szégyenérzet, nem tudom miért mert semmi rosszat és undorítót nem csináltunk korábban! Nem vizelnék  a szájába, ha nem akarja, én viszont egyszer talán hörpintenék az övéből, még ha nem is nyelem le... de úgy kinyalnám brunyálás után istenigazából, teljesen be vagyok gerjedve erre, ez van, sajna nem egyforma a szexigényünk, ezt nagyon megszívtam vele... Valószínű nem itt lógnék, ha kielégült volna minden vágyam e-téren. :(

Mint írtam voltak ilyen játékaink, de néha visszaböffen belőle ami igencsak felbosszant, mert akkor belement és úgy tűnt érti miről beszéltem neki, pl. azt megérti, hogy a nagy élvezettől bepisálást kedvelem, de még nem jött össze sajnos, pedig addig biztosan nem nyugszom le, míg ki nem próbáljuk he-he.

Más egyszerűbb pisis játékok voltak, erről írtam már a pisiszex fórumban.  De nagyon lassan nyílik évek teltek el mire rávettem erre arra, és be is adta  a derekát. A gyerek amikor egész kicsi, néhány éves volt, akkor sokszor rányitott a wc-n, hogy mit csinál ott anya, végig is nézte, és azt tűrte, engem korábban is nagyon izgatott amikor brunyált, így amikor együtt voltunk, felemlegettem neki, hogy mennyire izgat ez a dolog, először hallani sem akart erről. Nem írtam, hogy már megismerkedésünk előtt ezek a pisis dolgok nagyon megmozgatták a fantáziámat).

Végül is először arra rá vettem, hogy nézzem amikor a wc-n csinálja a kisdolgát(nagydolog kizárva az nem érdekel, azt meghagyom a perverzeknek!) egyszer teljesen elvesztettem a fejem és oda nyúltam neki amint pisált ezen nagyon kiakadt, tehát nehezen nyílt ebbe az irányba. égül is rávettem, hogy a kádba eressze a pisit, akkor már volt, hogy engedte, hogy a kezembe pisiljen :), most hogy erről írok, már teljesen megmerevedik a férfiasságom :)

Legutóbb néhány hónapja amikor terhes volt akkor más játékokat is játszottunk, vizelettartó tégelybe pisiltettem, azt is engedte, most meg a szülés után negyed évvel semmi...

Előzmény: anita1000 (5726)
anita1000 Creative Commons License 2018.08.09 0 0 5728

Szeríntem is oda-vissza működik a dolog! Az egyoldalú nem jó...

Előzmény: piskóta-új (5727)
piskóta-új Creative Commons License 2018.08.09 0 0 5727

Úgy vagyok vele, ha nekem kifolyik a csúcson a maganyag, akkor az asszony is spricceljen, ne csak én :)

Előzmény: piskóta-új (5725)
anita1000 Creative Commons License 2018.08.09 0 1 5726

Hát ha elindultál ezen a megkezdett úton,akkor vègig is kell menned rajta! Kellemes út lesz...:) Sikerülni fog.Nem hiszem,hogy a párod sokáig ellen fog állni! Biztosan vágyik ő is valami újra...Nem hiszem,hogy èn ne tennèk meg mindent a páromnak,ha ő kèrnè! Hála az ègnek,ebben a vizes,meg pisilős tèmában egy hullámhosszon vagyunk! Nem baj,hogy "perverz" vagy...:) Annál jobb! Kell egy kis plusz,ami nem hagyja ellaposodni,a dolgokat! Kitartás:)

Előzmény: piskóta-új (5725)
piskóta-új Creative Commons License 2018.08.09 0 0 5725

Kipróbálnék sok mindent az ágyban én is, már elindultam az asszony szexuális felszabadításán, csak most kicsit megtorpant a dolog... remélhetőleg újra beindul az egész mert ezt nem lehet sokáig bírni! :(

 

Miket próbálnék ki? Hát, mindent amivel örömöt tudok okozni  a másiknak és magamnak, imádom amikor egy nő elélvez, ha összepisálja magát a kéjtől, nálam ez az etalon!!!! Mert az egyet jelent, hogy jól csináltam, tehát azt élvezem amikor egy nőt annyira de annyira fel tudok izgatni, hogy nem tudja és nem is akarja visszafogni tartani magát az élvezettől!

 

Erről mi a vélemény a másik oldalról, női szemmel?!

 

Kicsit (nagyon) perverz vagyok e-téren :), mert teljesen rá vagyok izgulva  a vizes/pisis játékokra

Előzmény: anita1000 (5710)
anita1000 Creative Commons License 2018.08.09 0 1 5724

Szia! Hát a lányom,már 20 èves,ès nem lakik velünk.Furcsa,de engem pont a párom vett rá,ezekre a "beteg" dolgokra..:) Szeríntem minden megbeszélés kèrdèse kèt embernèl! Mennyi idős a párod? 

piskóta-új Creative Commons License 2018.08.09 0 0 5723

Szerencsés a te urad Anita1000, ha ennyire benne vagy az ilyen játékokban, nálunk sajna egész más a helyzet, két kiskorú gyermek mellett vannak korlátaink(nem lehetünk együtt amikor a kedvünk tartja), sajna az asszonyt nem nagyon izgatják ezek a dolgok, mostanság elég rátarti, ami igencsak bosszant, mert mostanság mosolyszünet van-e téren. Amúgy néhányszor pisilős dolgokban benne volt korábban, engem meg szétvet a vágy...

Gondolom kisebb gyerek már nincs otthon nálatok?!

Előzmény: anita1000 (5706)
BPI-383 Creative Commons License 2018.08.08 0 0 5722

Nagyon jó sztori, bár a tortás-tejszínhabos része ott már-már kicsit szürreális, amikor - hogy úgy mondjam - a tortéba hatol bele a történet Lászlója, illetve amikor a csaj barlangjába fújja a tejszínhabot...

Sőt, külön dob a sztorin, hogy a megfogalmazója nem kertelt, bár ahogy látom, Te se vagy a szóhasználat terén kertelős, de sebaj, így van rendjén, főleg abban a topikban, ami az ilyen jellegű sztorizgatásra van fenntartva! :)

De amúgy nagyon jó sztori, ezen kívül semmi 'fétisszaga' nincs, egy eléggé begerjedt, egymást újra felfedező szerelmes gerlepár sztorija az egész, semmi több szerintem. :)

Közszájon meg amúgyis fordulnak esküvővel összefüggésben érdekes egymásba gabalyodós sztorik, ez legyen a legkevesebb. ;)

Előzmény: anita1000 (5719)
BPI-383 Creative Commons License 2018.08.08 0 0 5721

Valóban, 1/2 12 után olvasva sikerült félreértelmezni nekem is a mondanivalód lényegét e részében... :D

Előzmény: anita1000 (5700)
Törölt nick Creative Commons License 2018.08.08 0 0 5720

Kiveszem...hiába ficánkolsz, hogy még! :) Most a melleid közé teszem..és szétkenem az arcodon az előző adag spermát a farkammal... Mosd le, tisztogasd meg a farkam! Jön az újabb adag!

Előzmény: anita1000 (5719)
anita1000 Creative Commons License 2018.08.08 0 0 5719

Szeríntem,egy kétszemélyes,az megtenné...:) Szeríntem is kicsit vagány,de attól,még izgatóóóó,számomra! :) A sajátomat,már folytatta valaki...fejben!:))

Előzmény: Törölt nick (5718)
Törölt nick Creative Commons License 2018.08.08 0 0 5718

Mekkora kád kell ehhez? :)

Jó egyébként..a szóhasználat vagány..izgató.

A sajátodat mikor folytatod?

 

Előzmény: anita1000 (5717)
anita1000 Creative Commons License 2018.08.08 0 3 5717




Szóval miközben csókolóztunk az villant át az agyamon,hogy ez nem az én párom,ez nem lehet ő,mert soha nem volt ilyen vad és őrült.De átadtam magam az élvezetnek,mert akartam,és mert tetszett.Az újjai egyfolytában a puncimban jártak,ki és be.Finoman dörzsölte a csiklómat.Ekkor már a pinámban akartam érezni duzzadó faszát,ezért fölé kerültem,és beleültem.Hatalmasat nyögtem,mikor tövig elmerültem benne.Csodálatos érzés volt.László ekkor megfogta a derekamat,és átvette a kezdeményezést.Durván mozgatott fel és le,a testemet átjárta a beteljesülés iránti vágy.Ahogy lovagoltam rajta,éreztem egyfajta,magamban elnyomott beteges vágyat,hogy nekem ez izgató,ahogy itt fekszünk a kádban,és tönkretesszük a ruháinkat.Ez vonzott.Ahogy mozogtam a férjemen,a szemében láttam,hogy lassan már nem birja tovább.Szinte egyszerre vártuk a beteljesülést.Elöntötte a testem a forróság,és nem birtam tovább,hatalmas nyögések közepette élveztem el.Szinte sikítottam az orgazmustól.Nem hittem el,hogy most mit élek át.Ezután leszálltam a férjem farkáról,és a kezembe vettem,ő felállt,én elé térdeltem,és elkezdtem neki verni.-Na most leszel csak igazán elegáns-mondta,és hatalmas nyögések közepette megint beterített a spermájával.-Óhhh igen,csináld-kértem tőle megint,de kérni sem kellett,mert hatalmasat ejakulált.Én csak térdeltem előtte,és néztem a hatalmasra duzzadt farkát,ahogyan jön belőle az ondó.Megint rámélvezett.Elkezdtem szétkenni magamon a spermát,a blúzomon meg a kosztümön,és rettentően élveztem.Megint a számba vettem a faszát,hogy ne menjen kárba a maradék. Ezután átöleltük egymást,csókoloztunk,hosszú perceken át.-Élvezted drágám?-kérdezte.-Felejthetetlen volt!-válaszoltam.Gondolatom,már a következő ilyen alkalmon járt.Azt akartam,hogy igy felöltözve,mocskosan csináljuk.Ennyi lenne.Fétis...vagy ezt hozta ki belőlem ez az alkalom,nem tudom.Nem tudom,ez kinek tetszik,de nem hiszem,hogy sok embernek...Sziasztok! Hát,engem nagyon megfogott,ez az egész! Jó tudni,hogy nem csak én vágyom ilyenre! Jó olvasást mindenkinek...:)))

anita1000 Creative Commons License 2018.08.08 0 3 5716


Na szóval csak álltunk ott egymással szemben,és még mindig nem hittem el,hogy min mentem keresztül.Fantasztikus orgazmusom volt.Belenéztem László szemébe,és láttam rajta,hogy majd megőrül a gyönyörtől.Odasúgta nekem,hogy ő már régóta vágyott erre.Erre a fajta piszkos szexre.Ekkor néztem alaposabban végig magunkon,és hát nem hittem a szememnek.A hajam tiszta tejszinhab,a sminkem elkenődve,az alkalmi kosztümöm és blúzom tiszta torta,és sperma volt.Bár a férjem is megjárta,mert én sem kiméltem az öltönyét,ha már ezt ő megtette velem.Ekkor mondtam neki,hogy elkéne mennünk lefürdeni mert mégiscsak ránkférne,ezt ő nagyban helyeselte,bár megint láttam a szemébe azt a kéjes vágyat.Ahogy beértünk a fürdőbe,László megnyitotta a vizet a kádba,és én megpróbáltam nekiállni levetkőzni,de ő nem hagyta mert a nyakamba csókolt,egyébként tudta,hogy erre gerjedek.-Nagyon szexi vagy-mondta nekem.-Most jöhet a második menet-nem hittem a fülemnek,hogy ezt az én férjem mondta nekem.Felizgatott ezzel a kijelentéssel.Közben megtellt a kád vizzel,és László benyúlt a bugyimba,ügyesen félretolta majd a csiklómat kezdte izgatni az újjaival.Nagyon ügyesen csinálta,nem akartam,hogy abbahagyja,mert megint teljesen bepörögtem.Ekkor már én is a farkát kerestem a kezemmel,hamar megtaláltam,mert úgy állt mint egy pózna.László ezután mögém került,-És most hátulról duglak meg-nyögte.Én megkapaszkodtam a kád szélébe,lehajoltam és hagytam,hogy belém dughassa a farkát.Nem volt gyengéd,inkább durván csinálta,de mivel eléggé nedves voltam,nem fájt annyira.Akartam őt,akartam ezt a fajta piszkos dolgot.Hosszasan csinálta,de egyszer csak kivette a farkát,holott éreztem,hogy még nem ment el.És én sem voltam még a csúcson.Ekkor a férjem fogta magát,és úgy ahogy volt,ruhástól beleült a vizbe.-Jézusom,mit csinálsz?-kiálltottam fel.Először a ruháját sajnáltam,de aztán megláttam a meredező farkát,ami kiállt a habos vizből.-Ha akarod még csinálhatjuk-szólt hozzám kajánul vigyorogva.-De ehhez bele kell jönnöd a vizbe úgy ahogy vagy.Tudta,hogy nem szeretem,hogyha nem elégülök ki.És én is akartam még a faszát érezni.Lassan beleléptem a kádba-Szeretnéd?-kérdezte?-Óhh,igen-nyögtem.-Akkor ülj bele-Ezután,lassan beleültem a vizbe,és kétkézbe vettem a szerszámát.De a számmal akartam kényeztetni,és bekaptam neki.László ekkor felnyögött és újjazni kezdett.Éreztem a habos vizet a számban,miközben szoptam őt,de nem akartam befejezni.Majd odahajoltam hozzá és csókolózni kezdtünk.A kosztümömet már teljesen ellepte a habos viz,és a blúzom is csurom viz volt ekkor,de nagyon izgatott a dolog,hogy milyen őrültséget csinálunk és,hogy milyen jó érzés igy kefélni.Foly köv...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!