Keresés

Részletes keresés

aliszultan Creative Commons License 2011.11.15 0 0 5314

Szia!

 

 

"olykor szexuálfilozófusra iszom magam. :)"

 

Én szívesen elcsevegnék veled hasonló témákról akár e-mail-ben is!

 

Üdv!

 

ali

Előzmény: LeatherLady (5313)
LeatherLady Creative Commons License 2011.11.15 0 0 5313

Sokadszorra olvasom, hogy egy bizonyos pont után a hölgyeményben "megtörik" valami és onantól a párjára, vagy csak a szex ezen formájára hirtelen másképp tekint. Érdekes ez nekem, hogy egy nőben akit alapvetően ez nem izgat, ilyenkor mi az isten töténik. Ekkor esik le neki, hogy "innen már nincs vissza út", hogy ez már nem csak múló érdeklődés, kis játék, hanem belecsöppent és benne van a szex egy olyan formájában, amiben nem akarna, csak észrevétlenül eddig sodorta az ár?! Ha ezt valaki konkrétan tudja, mert megélte, vagy a párja elmesélte neki az érzéseit e téren, annak szivesen venném a válaszát.

A másik érdekes dolog, hogy (nem csak strapon szexben) a férfiak folyton azzal jönnek, hogy a nők ezt sem - azt sem élvezik, de megteszik a szerelem nevében, és inkább igába hajtják a fejüket, csak nehogy a szeretett férfi máshol keresse azt, amit nem kapott meg. Ezt már önmagában baromság, minden szexuális vágyra lehet találni kompromisszumos megoldást, csak a nők önérzete, no meg a hisztérikus rettegése, erősebb a józan észnél. Ami érdekesebb viszont, hogy a nőkben a megfelelési kényszer szülhet efféle önfeláldozást, a férfiakban nem. Volt partnerem, aki engem sem volt hajlandó análisan kényeztetni (mert az őt rossz érzésekkel töltötte el és taszította, a nő meggyalázásának érezte, miközben én könyörögtem érte...lehetett ott valami régi sérelem, vagy emlék, de ebbe nem mentünk bele), ne hogy én őt. Nő vagyok, jól tudok ujjazni, dugni, és mégis idegenkednek tőle, buzisnak érzik, sőt, megalázónak. Miözben, ha a párom nem akarná és élvezné ezt, akkor biza felvetném a hármas gondolatát valakivel, akit igenis szét lehet dugni, mert ez izgat, kell, és nem vagyok hajlandó lemondani olyasmiről, amit élvezek. Magyarán az esély meglenne arra, hogy csak ezért megcsalom, mégsem félnek a férfiak ettől annyira, hogy annak kényszerítő ereje legyen, a nők igen, főképp ilyen, elfogadott ám perverzebb szexuális témában... Furcsán működünk.

Elnézést  a hosszas fejtegetésért, olykor szexuálfilozófusra iszom magam. :)

Előzmény: musthave (5312)
musthave Creative Commons License 2011.11.15 0 0 5312

Sziasztok!

 

Régóta olvasom a topikot, főleg azóta, hogy ontopik élményeim vannak.

Fiú vagyok és szívesen megosztom Veletek, hogy hogyan kezdődött nálunk és most hol tartunk:

 

Kb. 3éve kezdtem rágni párom fülét azzal, hogy ne csak a puncijába, hanem a popójába is engedjen be. Próbálkoztunk párszor a dologgal, de inkább fájdalmas élmény volt Neki. Egy ilyen alkalommal a fejemhez vágta, hogy "Te sem örülnél, ha én is a fenekedbe akarnék dugni valamit!" Erre én azt válaszoltam, hogy próbáljuk ki és ha rossz, nem zaklatom többet ezzel. Párom kétvégű dildóját használtuk és természetesen a kis gonosz a vastagabb végét nyomta fel nekem. Ennek ellenére, nem hogy rossz, hanem nagyon finom érzés volt. A következő alkalommal már én kértem, hogy ujjazzon meg. Hát mondanom sem kell akkorát és úgy élveztem mint még soha...

 

Telt múlt az idő és a szexuális életünk része lett a szex ezen formája. Én egyre jobban tágultam és a két ujjból lett három, aztán négy, mígnem kb. fél év alatt eljutottunk odáig, hogy kedvesem egész ökle becsusszant. Soha addig még hasonlót sem éreztem, egyszerre fájt egy kicsit de inkább borzalmasan izgatott az érzés és a tudat, hogy teljesen bennem van.

 

Ezután az eset után páromban valami megtört, mert mint mondta, ez már kicsit sok volt Neki és ha már most itt tartunk, mi jön még?

Én megnyugtattam, hogy ez a maximum (persze azóta azért "fejlődtünk) ennek ellenére, sokat kell fűzzem egy-egy szeánsz előtt, ami az igazat megvallva kicsit izgató is. Természetesen szeret és mindig megteszi nekem ha kérem, de sajnos ez már nem izgatja. 

 

Egyenlőre ennyi, de szívesen írok még, ha valakit érdekelnek a részletek/tapasztalatok amik a 3év alatt történtek a témában!

 

 



LeatherLady Creative Commons License 2011.11.13 0 0 5311

Építő jellegű hozzászlás és nem csak a szokásosnak mondható "ismerkedjünk!", "dugjunk!" és/vagy "mutass róla képeket!".

Nem baj, hogy valaki itt akar ismerkedni, nyilván, csak unalmas, hogy ritka már az, hogy téma legyen valahol és neadjisten beszélgessünk róla.

Nem mellesleg, a sokat dicsért hölgyemény egyértelműen férfi, aki mind inkább vágyát, mintsem tapasztalatát osztotta meg velünk. Még mielőtt valaki komolyan rágerjedne.

Előzmény: Gandor (5309)
hangok a /dev/null-ból Creative Commons License 2011.11.13 0 0 5310

és nem csak ebben a topicban...

Előzmény: LeatherLady (5308)
Gandor Creative Commons License 2011.11.13 0 0 5309

Mit értesz érdemleges reakció alatt LeatherLady?

Előzmény: LeatherLady (5308)
LeatherLady Creative Commons License 2011.11.13 0 0 5308

Előre közölném, hogy nem lelombozni akarok, vagy eltántorítani bárkit attól a feltett szándékától, hogy itt keressen, találjon magának partnert bármihez, de...

Én már alapvetően azért szólok hozzá ritkán a topikok témáihoz, mert egyfelöl ritkán kapok érdemleges reakciót, másfelöl mert azonnal kapok 10 levelet, hogy akarok-e dugni. És ha jól láttam minden nő ezt kapja. Sok, egyszerűen sok...

Előzmény: Gandor (5307)
Gandor Creative Commons License 2011.11.13 0 0 5307

Szia

 

Engem is megdughatnál a kis barátoddal, benne lennél? ;)

Előzmény: Törölt nick (4787)
hefn Creative Commons License 2011.11.13 0 0 5306

Az én vágyam pedig 1 hozzád hasonló gondolkodású,fantáziával ellátott hölgy! ;)

Előzmény: Törölt nick (4787)
straponboy24 Creative Commons License 2011.11.08 0 0 5305

Még mindig keresek... :)


Kifejezetten strap-ont, és ezen kívül esetleg kötözést, enyhébb SM-et, szerepjátékokat kedvelő hölgyet keresek. Egyelőre beszélgetés céljából, a többit majd meglátjuk. :) Ha úgy alakul, a hely és eszközök adottak mindenhez.

Kezdő, de érdeklődő lányok/csajok/hölgyek is írhatnak! E-mail címem: khtkht5@citromail.hu !

aliszultan Creative Commons License 2011.11.08 0 0 5304

OFF

 

Hülyeségedet ne ebben a topicban bizonyitsd!!!

 

Lécci!

Lécci!

Lécci!

 

ON

Előzmény: Törölt nick (5303)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.07 0 0 5303

Jó lenne egy olyan csajt találni,aki "megdugna". Persze nem a segglukamat,hanem normális szex kereten belűl szét b*szná a farkamat!Csak ilyen nem találni,de nem csak ilyet,sima szexre vágyó csajt se lehet találni itt dunaújvárosban! Beszarás mondjuk..fél éve fentvagyok 1-2 oldalon,több 100an nézték meg a hirdetésem,állítólag jól nézek ki,és ott lent is tetszik nekik a látvány,akikekkel eddig együtt voltam maximálisan elégedettek voltak,hisz nyelvemmel,kezemmel,farkammal csúcsra juttattam őket,és tessék..most meg sehol semmi..Elfogyott a kínálat!

Ha nincs igazam,kérlek írjátok meg a steve306@citromail.hu-ra: HÜLYE VAGY,NINCS IGAZAD szöveggel :) Egy nemet korral persze.

Ha valaki szexelni akar,az is jelentkezhet..Kéne 1 masszőr is :/ Ahj,de sok minden kéne...

mamalulu Creative Commons License 2011.11.07 0 0 5302

szivesen szopnám

Előzmény: Törölt nick (5215)
mamalulu Creative Commons License 2011.11.07 0 0 5301

nekem is jo lenne ha a segemet dugna ilyen lány

Előzmény: Törölt nick (5249)
straponboy24 Creative Commons License 2011.10.17 0 0 5300

Én pedig még mindig keresgélek hölgyet, annyi talán kritériumként, hogy Bp vagy környéke legyen, és 45alatt azért :) Ha nálam fiatalabb, az sem gond azért :P

straponboy24 Creative Commons License 2011.10.17 0 0 5299

Ez hülyeség. Ismerek nem egy olyan embert, aki rendszeresen űzi, és 50-es éveit tapossa, és semmi baja nincs tőle. Férfit és nőt is ismerek ilyen téren.

Előzmény: Petike-35 (5297)
Petike-35 Creative Commons License 2011.10.08 0 0 5297

Eltűnt az alagútból a fény, pedig már olyan jól alakult :-(

S szerintem félt is mert bemesélték a munka helyén , hogy milyen káros stb. az anál sex .

Nem lehet székletet tartani stb. :-(

Én tudom ,hogy nem igaz de olyan " hölgyek " mondták neki akik úgy jártak .

Volt már, hogy kézzel is eléggé mélyen bennem volt s azóta sincs semmi problémám, de ..... :-(

Így most stagnálunk .

Előzmény: Szepike27 (5293)
straponboy24 Creative Commons License 2011.10.06 0 0 5296


Kifejezetten strap-ont, és ezen kívül esetleg kötözést, enyhébb SM-et, szerepjátékokat kedvelő hölgyet keresek. Egyelőre beszélgetés céljából, a többit majd meglátjuk. :) Ha úgy alakul, a hely és eszközök adottak mindenhez.

Kezdő, de érdeklődő lányok/csajok/hölgyek is írhatnak! E-mail címem: khtkht5@citromail.hu !

validatedboy Creative Commons License 2011.10.05 0 0 5294

Sziasztok! Engem érdekelne egy ilyen társ. Én egy 27 éves vékony, helyes és normális gondolkodású, jókdevű és kiegyensúlyozott nagyon fiatal kinézetű programozó srác vagyok. Sokat bicajozom, ha szép az idő. Keresek olyan lány társat, aki nyitott és képes arra, ami a topicban van, továbbá szeretném, ha vékony lenne 20-26 körüli és budapesti. Magamtól nem vagyok buliba járó típus, de könnyen rá lehet venni. Nem hiszem, hogy átlagos társkeresőn találnék ilyen nyitott társat, azért irtam le ide mindezt. validated@postafiok.hu

Szepike27 Creative Commons License 2011.10.05 0 0 5293

Szia!Miben tévedtél?Nincs meg az alagút vége?

 

Előzmény: Petike-35 (5288)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.04 0 0 5292

Köszönöm szépen hogy írtál!!!

Nos,igen....

Az őszinteség, a tiszta szív a bizalom mindennek az alapja!

Természetesen idekívánkozik az is, hogy akarom -e ezt az egészet!

Én azt gondolom ,hogy ez az egész olyan mint a táncparkett,ahol a FÉRFI VEZETI szíve hölgyét, és a nő olyan szívesen,és boldogan követi párját ott,mi több, élvezi is hogy vezetik!!

Ha ezt átvetítjük az ágyra ill a hálószobánkra ott ugyan ez a helyzet!

Már írtam valahol, hogy a nők aranyosak kedvesek és ha ÚGY KÉRÜNK, KÉRTEM,  még mindig meg is kaptam azt, amire vágytam amit kértem, mert ők adni is szeretnek és adni épp oly jó mint kapni.

Abban viszont nagyon is igazad van, hogy mindenhez két ember kell!!

Előzmény: GavallAir (5291)
GavallAir Creative Commons License 2011.10.04 0 0 5291

Igazad van, hogy olyannak kell lenni, de vajon tudunk-e tiszta szívből. Mert ha nem őszinte a dolog, akkor sajnos megette a fene...

Meg nem is olyan biztos, hogy olyannak kell lenni, hanem azt megtalálni, hogy egymásra hangolódjunk. De ehhez is két ember kell ugye...

Előzmény: Törölt nick (5289)
GavallAir Creative Commons License 2011.10.04 0 0 5290

A keserű méz c filmet láttad?

Elrettentő példa, hogy a szexben mekkora csúcsra járnak, aztán meg ahogy rohannak a lejtőn lefelé. Jó pálda, hogy magába nézzen a magunkfajta, tanulságos. Én is kezdtem megint elrontani. Igaz nehéz újra jó irányba haladni, de ha van erő, kitartás, akkor menni fog. Mi kapcsolatunk is mélypontra került nemrégiben, ellaposodott. Bízom benne, hogy rendbejönnek a dolgok, nem vissza.

Előzmény: Petike-35 (5287)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.03 0 0 5289

dehooooggggyyyy!!!

Csak vedd elő a jobbik eszed!!

légy olyan mint anno!!

ha voltál olyan ügyes hogy nőül ment hozzád, akkor most sincs nagy baj,csak....

bizony bizony, ez rajtunk pasikon múlik, ill a mi feladatunk a"kereket" forgásban tartani:))

Előzmény: Petike-35 (5288)
Petike-35 Creative Commons License 2011.10.02 0 0 5288

Tévedtem :-(

Előzmény: Petike-35 (5287)
Petike-35 Creative Commons License 2011.09.29 0 0 5287

Sajnos nálunk is egy jó s élvezetes évek után mára jöttek a szimpla sex évei .

Lassan stagnálunk mi is , de talán látni az alagút végét !

Talán újra indul ! :-)

 

Előzmény: Szepike27 (5286)
Szepike27 Creative Commons License 2011.09.22 0 0 5286

Szia!

Kicsit irigyellek!

Nálunk a nagy kezdeti neki-indulás után  hosszu leállás következett be.

Sajnos semmi jó nem történik velünk ezen a téren.(Kevés a szabadidőnk)De azért örülök hogy neked minden finomságban részed van mostanság!További kellemes időtöltést kívánok neked,és minden fórumozó társunknak!

Előzmény: Jonessy (5285)
Jonessy Creative Commons License 2011.09.17 0 0 5285

Nagy történet nincs... hosszú szünet után újra része az életemnek a vibris anális izgatás a párom részéről..... csodás....

 

:)

Törölt nick Creative Commons License 2011.09.16 0 0 5284

akkor?..gyerunk hajrá..lökjed

Előzmény: Keyo$ (5283)
Keyo$ Creative Commons License 2011.09.16 0 0 5283

Senkinek nincs valami jó kis straponos élménye? Csak engem dug a csajom folyamatosan? :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!