Keresés

Részletes keresés

Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.03.12 0 0 7888

Tisztelt tüskéskaktusz!

 

Az eltérő áláspontunk és véleményünk ellenére én továbbra sem kérem Önt, hogy "ne káráljon és mielőbb duguljon el!" mint amire Ön szólított fel engem.

 

Már kifejtettem az Önnel ellentétes álláspontomat, és ehhez nincs semmi szükség arra, hogy a baumag ügyet ismét össze kellene rakni. Azt sajnos a már ismert eredménnyel összerakta az ügyészség és a bíróság.

Az én eltérő álláspontom természetesen nem lehet akadálya annak, hogy az Ön birtokában lévő bizonyítékokkal azt csináljon, amit akar. Én sem  eddig, sem ezután nem fogom Önt és társait semmiben sem korlátozni, akadályozni.

Minden esetre kíváncsi lennék legalább egy olyan esetre, emelynek során én bárkit meggyanúsítottam volna valótlan tényállításokkal. 

Ön arra figyelmeztet, hogy  ne bántsam nyakfogomot...., miközben sokkal kisebb sértő nyakfogomi kifejezések miatt Ön volt az, aki nyakfogomot olyan büntető eljárással fenyegetett meg, hogy inge-gatyája is rá fog menni.

Én nem fenyegetem nyakfogomot a vállalt munkája miatt, sőt szorgalmasabb és megalapozottabb munkára ösztönzöm, és sok sikert is kívánok neki hozzá. 

Amit nem tűrök el tőle, az az, hogy engem folyamatosan tolvajnak, lopósnak titulál.

A jelek szetrint Ön is tagja a zárt facebbook csoportnak, és ha igen, úgy tudnia kellene, hogy oda én soha nem kértem a felvételemet, -bár néhány bejegyzésüket valóban olvastam- így nem is tílthattak onnan ki. 

Az viszont Önre jellemző, hogy az eltérő véleményem miatt társaival tenni akarnak arról, hogy innen (is) kitíltsanak.

Érdekes, hogy folyamatosan hangoztatta eddig, hogy ön egy megkeseredett magányos farkas, de gyakran kizökken a magányából, és rendre többes számban, falkavezérként nyilatkozik, mint legutóbb is. Sőt falkatársai a zárt facebook csoportba tömörültek.

Magácska is egy kis hazudós, mint Talár és logarléc!

 

Ha Ön is szőrszálakat akar hasogatni szövegkörnyezetből kiragadott, vagy egyébként is megalapozatlan vagy nem létező fikciókkal összefüggésben, azt tegye majd Ön is a memoárja tárgyává. Én nem fogok rá reagálni.

Lipcsik Márton 

Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.03.12 0 0 7887

Tisztelt Talár és logarléc!

Az előző, Önnek címzett írásomat én is kezdhettem volna úgy, hogy "mégis honnan veszi a bátorságot, hogy megalapozatlan állításait itt tényként közölje, amikor rólam, rólunk azt állította:" 

 

"Majd leírta azt is, hogy megkapta azt a 100 milliót."

 

Ilyen tartalmú nyilatkozatot én soha nem tettem, tehát Ön állított rólam valótlant! Kis hazudós!

 

Én csupán azt írtam, hogy az ügyem sinen van, és ha jól emlékszem, nyakfogom állította azt 80/20 alatt, amit Ön nekem tulajdonított.

 

Ugyancsak nyakfogom feltételezte rólam azt 80/20 néven, hogy merő anyagi számításból csak a soron következő közgyűlésen nem vállalok semmilyen tisztséget, de aztán remélem, hogy a közgyűlés bölcsességének köszönhetően a tagság engem választ majd meg elnöknek.

 

nyakfogom ezen megjegyzésére válaszolva írtam meg, hogy ügyen sinre került, (megkaptam a Legf. Ügyészségtől a perújítási inditványt.) és erre a alpítva tettem közzé, hogy még az egyesületből is ki fogok lépni.

 

De jelenleg együleti tag vagyok és a közgyűlésen lehet, hogy tisztséget is vállalok.

 

 

A baumag-kár a legtöbb esetben az egész családot érinti, és nem csupán annak azt a tagját, aki név szerint a károsult. 

Ennélfogva természetesnek tartom az én esetemben is, hogy akár az egyesületi tagaság, akár bármilyen más ügyben is a család közösen dönt a következő lépésekről, hiszen annak előnye és esetleges hátránya is mindenkit érinteni fog a családban. 

 

És hogy honnan vettem a bátorságot, hogy kijelentsem, Önt kizárták az egyesületből tagdíjhátrálék miatt, hát egyrészt onnan, ahonnan Önnek is volt bátorsága engem hamis színben feltüntetni engem, másrészt pedig húzza fel a sisakrostélyát, és legyen bátor saját arccal és névvel szerepelni, és akkor nenm kerülhjet ilyen kínos helyzetbe.

 

Ne törődjön  azzal, ha esetleg nyakfogom az Ön nevéből is farag valami olyasmi csasztuskát, hogy "Egyszer hopp, máskor kopp."

 

Összegezve az eddigieket: Soha nem állítottam, hogy megkaptam 100 millió forintot, és nem kerültem saját magammal sem ellentmondásba.

Soha nem állítottam magamról, hogy jogász lennék, mint ahogyan Ön sem és mégis mindketten jogászkodunk a magunk felkészültségi szintjén. (Mert ugye Magácska sem taláros!)

Ha a titoksértéssel kapcsolatban megráznám magam, és ártani akarnék bárkinek, úgy okkal és joggal szóvá tehetném, hogy pl. a felszámoló megsértette azt a személyes érdekemet, hogy közzétette több ezer ember és azok hozzátartozói számára, hogy nekem mennyi a baumag-veszteségem.

De miután én Önnel ellentétben nyilt sisakkal szerepelek, nincsenek senki előtt titkaim, így adtam meg a nevemet, címemet, telefonszámomat és e-mail elérhetőségemet is, és a veszteségem mértéke sem titok.  

 

Miután Ön is szeret jogászkodni, olvassa el kérem a Btk.-hoz kapcsolódó Nagykommentárt, és a magántitok védelméhez fűzött miniszteri indokolást, esetleg olvasson át több Legf.Bír. határozatot.

 

Az adahalászat kifejezéssel kapcsolatban igaza van. De minden godolkodó ember tudja, hogy a felszámoló birtokában volt adatbázis mi célt szolgál, és a mélyebben gondolkopdók azt is tudják, hogy azt csak arra a célra lehet használni, amely az eredeti rendeltetése.

 

Én csak nyakfogomot kívántam figyelmeztetni, hogy ne dicsekedjen azzal, hogy kinek jutott eszébe ennek az adatbázisnak más célra történő felhasználása.

 

Végezetül belebújok az Ön bőrébe: 

 

Mégis honnan veszi a bátorságot, hogy megalapozatlan, valótlan állításait tényként közölje, amikor rólam ezt írja:

"....nincsenek kétségeink affelől, hogy kinek az oldalán áll."

Ön talán belelát a fejembe, és tudja, hogy mik a gondolataim?

További, a szövegkörnyezetből aljas célból kiragadott szőrszálhasogatásokkal nem foglalkozom. 

Lipcsik Márton

 

80/20 Creative Commons License 2017.03.11 0 0 7886

Teljes mértékben egyetértek Önnel tüskéskaktusz!

 

 

Az ilyen sunyi, agyalágyult, magát kiismerhetetlennek képzelő Lipcsik féléknek bizonyára nagy szerepe volt abban, hogy a Baumag ügy ott tart, ahol!

 

Nem véletlenül zárták ki őket a facebookról is, hogy legalább ott ne tudják mételyezni a levegőt!

 

Ők a Baumag ügy kisiklatói, csak az nem látja az igazságot velük kapcsolatban, aki nem akarja!

 

De Isten nem ver bottal, reméljük megkapják tőle méltó büntetésüket hamarosan!!!!!!!!!!!

 

Előzmény: tüskéskaktusz (7885)
tüskéskaktusz Creative Commons License 2017.03.11 0 0 7885

Lipcsik! Most már elég a kárálásból, minél előbb duguljon el. Jót okosat nem tud mondani akkor minek fárasztja az embereket. Felmerül bennem, hogy talán a sok félre tájékoztatás miatt Önnek pengetnek egy kis aprót, hogy elültesse a Baumag ügyet. Nem fog Önnek sikerülni. Ön olyan okosnak és tájékozottnak képzeli magát, még sem tudja összerakni a dolgokat. hagyja dolgozni azokat akiknek van még erejük. Ne bántsa nyakfogomat, lehet, hogy az Ö elképzelésével jutunk a célba. Semmi nem lehetetlen. Csak az Ön száját és a károgását nehéz befolyásolni. De ha nem hagyja abba teszünk róla, hogy innét is kitiltsák. Amit Ön összehord a habraccsolásával,személyek meggyanyusításával az több a soknál. Már javasoltam Önnek írja meg a memoárját, és ott élje ki magát, és nem itt a fórumon.

Előzmény: Márton Lipcsik (7883)
Talár és logarléc Creative Commons License 2017.03.11 0 0 7884

Tisztelt Lipcsik Úr!

 

Mégis honnan veszi a bátorságot, hogy megalapozatlan, valótlan állításait itt tényként közölje, amikor rólam, rólunk ezt írja:

 

"Ön volt egyesületi tag is, csak tagdíjhátrálék miatt kizárták"

 

Irományaiban össze-visza beszél, saját magával keveredik folyamatosan ellentmondásba.

 

"Az én  perbeli szerepem pedig kizárólag a családomtól függ.

....a 100M/Ft. értéket meghaladó követelésem kielégítése után a családom nem fog engedni semmilyen további perben részt venni. És ezt tudomásul veszem....

100M/Ft.-al a zsebemben nagy ívben teszek a Baumagba beragadt néhány rongyos milliómra. 

 

 

"100M/Ft. kártérítés reményében már nem kívánnék több pert, és ezért lemondanék a Baumagban ragadt 5M/Ft. kárigényemről. Ha viszont nem kerülne sor perújításra, úgy az Állam ellen én is perbe szállok."

 

"....a soros közgyűlést követően nem hogy tisztséget nem vállalok, de a tagsasági viszonyomat is megszüntetem az egyesületben, mert a saját ügyem sinre került, így nem fogom igénybe venni az egyesület kínálta jogi támaszt."

"Sajnos még sehol nem dicsekedhettem azzal, hogy megkaptam a 100M/Ft.-omat."

 

Jogászkodik, pedig nem jogász:

 

"VÉGEZETÜL MIND A 7.500 KÁROSULT FIGYELMÉBE AJÁNLOM: SENKI NE HASZNÁLJA FEL A FELSZÁMOLÓTÓL KAPOTT ADATOKAT  AKÁR CSAK EGY SZEMÉLYES KAPCSOLATFELVÉTEL CÉLJÁBÓL SEM, MERT AZÁLTAL TITOKSÉRTŐVÉ VÁLHAT."

 

Tudja, hogy a felszámoló fejében milyen gondolatok fogannak, és ezt itt szintén tényként közli, persze a mondandójának itt is az a lényege, hogy a károsultak a hibásak ha bármit tesznek. A felszámoló az, akinek feladatkörében tökéletesen tisztában kell lennie azzal, hogy mivel követ el jogsértést vagy mivel nem, ő pedig nem felelős semmiért.

 

"....de ha valaki fel is jelentené a felszámolót, Ő könnyen kivédhetné (részben) magát azzal, hogy meg sem fordult a fejében a törvényi kötelezettsége telesítése során, hogy az azonos érdekű csoport tagjai között lennének olyanok, akik adahalászást követően az általa készített cím-és más adatokat tartalmazó listát eltérő célra használnák fel, mint amilyenre azt a felszámolásra vonatkozó rendelkezések előírják."

 

Adathalászatnak azt az eljárást nevezzük, amikor egy internetes csaló oldal egy jól ismert cég hivatalos oldalának láttatja magát és megpróbál bizonyos személyes adatokat, például azonosítót, jelszót, bankkártyaszámot stb. illetéktelenül megszerezni.

A csaló általában e-mailt vagy azonnali üzenetet küld a címzettnek, amiben ráveszi az üzenetben szereplő hivatkozás követésére egy átalakított weblapra, ami külsőleg szinte teljesen megegyezik az eredetivel.

 

Ennyit magáról és a megnyilvánulásairól.

Ha felveszik egymással a kapcsolatot a lista alapján, semmiféle törvénysértést nem követnek el a károsultak!

 

Hagyjon fel a fórumozók folyamatos félreinformálásával!

Az itt kifejtett tevékenysége alapján kétségeink sincsenek afelől, hogy kinek az oldalán áll.

 


Előzmény: Márton Lipcsik (7879)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.03.11 0 0 7883

Tisztelt szürke egérke!

 

Írását nehezen értelmezem, mert nem tudok semmi olyan kérdésről, amelyre nekem helyes választ kellett volna adnom, de azt elmulasztottam. 

 

A Questorosok tudni akarják, hogy milyen bűncselekménnyel csalták ki a pénzüket, és ezért -velünk ellentétben- mindent meg is tesznek. 

 

Korábban már írtam róla, hogy a Baumag esetében több jogerős ítélet is született és ezek okán -még ha fáj is bárkinek az ítéletek ilyen-olyan hiányossága- a res iudicata elv miatt azok már úgy is maradnak. 

Az ítéletekből kihagyott csalás törvényi tényállása miatt újabb pert akkor sem lehetne kezdeményezni, ha a pénz- gazdaságügyi-és banki  szakkifejezések garmadáját sorakoztatnánk fel érvekként és bizonyítékokként. 

 

Ezért állítottam azt többször is, hogy az állam elleni kereset megfogalmazása szempontjából elsősorban a jogerős ítéletek megállapításait kell alapul vennünk, és az abból eredő tényleges károsulti hátrányok kézzelfogható kompenzálásának hiányát, melynek biztosítására az ügyészség lett volna köteles. 

 

A Questorosoknál még nincs jogerős ítélet, de az ottani károsultak érzik, hogy az állami szervek, azok vezető tisztségviselői valamint a bankok felelősségének csökkentése érdekében az OGY lázasan igyekezett törvényt alkotni, de kapkodott és így vétett. Ezt az állami kapkodást akarják a Q-ok kihasználni, és addig ütik a vasat, amig meleg. 

 

Kezdetben Patyiék előtt is kalapot lehetett volna emelni, de kihült a vas. A magyar politikai gyakorlat ismeretében azt hiszem, hogy Q-sok esetében is a vas kihülésére fognak várni, és ez sajnos be is fog következni. 

 

Én azt vélném csodának, ha az országos aláírásgyűjtés  révén "ölünkbe pottyan majd az ellopott pénz."

 

Ezzel szemben én amellett tettem le a voksomat, hogy kártérítésben csak jogerős bírósági ítélet birtokában reménykedhetünk, de nem mulasztottam el hozzátenni, hogy Magyarországon belül a pernyertességre a vonatkozó (kedvező) jogszabályi háttér ismerete ellenére is kicsi az esély.

 

Esélyt csak Strasbourg biztosítana, de odáig el kell jutni.

Ugyancsak emiatt vázoltam fel a peres megoldás anyagi terheit, következményeit is.

 

Az aláírásgyűjtés célszerűségében tehát nem hiszek, míg a peres eljárás a kedvező ítélet megszületéséig további nem  jelentéktelen anyagi áldozatot feltételez.

Erre mondják, hogy bármelyik újjamat harapom meg, fáj...

 

Célzó utalása ellenére az egyesület ismeri a bnazumag-ügy természetrajzát, ismeri azokat a jogsértő folyamatokat, amelyeket tüskéskaktusz, vagy orrlövész01 is közzé tett, és a keresetlevél megfogalmazásakor utalni is fog az ítéletek esetleges hiányossága, és a tényleges gyakorlat között jelentkező fel nem tárt folyamatokra, de csak oly mélységig, ameddig azok az ügyészség felelősségének alátámasztását biztosítják és bizonyítják.

 

Minden bizonnyal örömmel venné az egyesület, ha értelmes gondolataival elősegítené a keresetlevél minél alaposabb megfogalmazását, mert írása tanúsága szerint Ön nem tartja magát a "tudatlan" tömeg részének.

 

Ezen ajánlatomon Ön is elgondolkodhat...

 

Lipcsik Márton 

nyakfogom Creative Commons License 2017.03.10 0 0 7882

A 7881-BEN ÍRT IGAZSÁGUNKAT EGY BÍRÓSÁG MEGÍTÉLI,UTÁNA AZ ÁLLAMI DÍSZKÍSÉRET MEGÁLLAPÍTTATÁSÁT KELL ELÉRNÜNK

 

DE ARCCAL A ALÁÍRÁS GYŰJTÉS FELÉ,USGYÍ,HAJRÁZZUNK.

nyakfogom Creative Commons License 2017.03.10 0 0 7881

 

A BUDAÖRSI EGYESÜLET MEGKAPTA  AZ ORSZÁGOS ALÁÍRÁS GYŰJTÉSHEZ  A HIVATALOS:

 

-AZ ENGEDÉLYT (ENGEDÉLYSZÁM:    NAIH-112908/2017)

 

-VALAMINT A KÖTELEZŐEN ELŐÍRT FORMÁJÚ, SORSZÁMOZANDÓ,CSAK NÉVRE SZÓLÓAN KIADHATÓ,10  ALÁÍRÁSI  LEHETŐSÉGET  TARTALMAZÓ ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍV  MINTAPÉLDÁNYÁT .

 

AZ EGYESÜLETI TAGOK BEVONÁSÁVAL, AZ ORSZÁGOS ALÁÍRÁSGYŰJTÉS - MINDEN GÁNCSOSKODÓ MESTERKEDÉSE ELLENÉRE - A 10. HÉTEN VÉGRE ELINDULT.

 

MI IS PRÓBÁLJUK KI MI IS AZ ÖSSZEFOGÁS EREEJÉT.

 

EGYETLEN, UTOLSÓ, LEHETŐSÉGÜNK,ÉS EZT MÉG NEM PRÓBÁLTUK KI.

 

AZ ÖSSZEFOGÁS EREJÉT A KÖZELMÚLTBAN UGYANIS HÁROM ESET IS BIZONYÍTOTTA (SERES,INTERNET,OLIMPIA).

 

ŐK MÁR ELÉRTÉK CÉLJUKAT,ÉS ÉRVÉNYESÍTETTÉK IS AZ AKARATUKAT.

 

NEKÜNK IS VAN AKARATUNK,ÉS CÉLUNK.

A JOGI VONAL PEDIG MÁR TÖBBSZÖRÖSEN,ÉS BIZONYÍTOTTAN EGY CSŐDTÖMEG.

 

INDULÁSKÉNT EGYENLŐRE EGY ÍVET KAPTAM ,DE KÉRTEM MÉG  TOVÁBBI 100 FŐ ALÁÍRÁSÁHOZ TOVÁBBI 10,NEVEMRE SZÓLÓ (EZ A KÉT DOLOG KÖTELEZŐ) SORSZÁMOZOTT ÍVET.

 

A TÍZ  ÖSSZEGYŰJT ALÁÍRÁST TARTALMAZÓ ÍVET ELKÜLDTEM A TITOKGAZDÁNAK.

                             

                             CÍME:

           

                SZÖVETKEZETI BEFEKTETŐK

                ÉRDEKVÉDELMI EGYESÜLETE

                         ELNÖK

    2440 SZÁZHALOMBATTA,BOROSTYÁN ÚT 20

 

EZ VOLT A FŐPRÓBA.

 

A TITOKGAZDÁVAL KÖZÖLTEM A FRISSEN SZERZETT TAPASZTALATAIMAT,AMELYEK SEGÍTIK A BUDAŐRSI ADMINISZTRÁCIÓS MUNKÁT.

 

A GYŰJTÉST  EZUTÁN ELKEZDŐ  KÁROSULTAKNAK PEDIG ELMONDOM,HOGY: 

-ÖRÖMMEL ÍRTA ALÁ RAJTAM KÍVÜL AZ ÍVET 9 KÍVÜLÁLLÓ : CSALÁDTAGOK,ROKONOK,ÉS A  BARÁTAIM.

 

 TEHÁT AZ ALÁÍRT ÍVEN CSAK EGY KÁROSULT (ÉN),ÉS 9 KÍVÜLÁLLÓ SZEREPEL.

 ÍGY JELENTŐSEN MEGNÖVELHETŐ A TÁMOGATÓINK SZÁMA.

 

-NEM AGGÁLYOSKODOTT SENKI,SZÍVESEN ALÁÍRTÁK AZ ÍVET,MERT TUDJÁK HOGY IGAZUNK  VAN.EZZEL RENGETEGET SEGÍTETTEK NEKÜNK.

 

MAGAMMAL VITTEM AZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉSKOR AZ ÜZLETRÉSZ ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉSEMET (MEG A SZERZŐDÉS MÓDOSÍTÓT IS),HOGY LÁSSÁK AZ ALÁÍRÓK,HOGY  NEKEM BIZONYÍTOTTAN IGAZAM VAN.

 

ITT  A BIZONYÍTÉKA ,HOGY  MI A BALÁZS GAZEMBERSÉG LÉNYEGE:

 

EZ IGAZOLJA ,HOGY ÉN ÁTADTAM ,A BAUMAG MEG ÁTVETTE A PÉNZEMET.

 

A BIZONYLATON RÖGZÍTVE VAN A NEKEM VISSZAFIZETENDŐ ÖSSZEG,ÉS A VISSZAFIZETÉS DÁTUMA IS.

 

NA EZ AZ AMIT A BALÁZS NEM TELJESÍTETT.

NEKI UGYANIS NINCS BIZONYLATA ARRÓL,HOGY VISSZAFIZETTE A PÉNZEMET,EZÉRT Ő TARTOZIK NEKEM.

 

EZ MINDEN TOVÁBBI JOGI OKOSKODÁSNÁL FONTOSABB.

ITT A BIZONYÍTÉKA FEKETÉN-FEHÉREN A KÖVETELÉSEMNEK.

TOVÁBBI DUMÁNAK ITT SEMMI HELYE SINCS.

 

 

 

 

 

         

 

 

 

 

 

szürke egérke Creative Commons License 2017.03.10 -1 0 7880

Tisztelt Lipcsik Úr!

Nehéz elhinnem, hogy még most is képtelen a helyes válasz adásra, de lelke rajta és hol van a többi károsult, valójába ennyire tudatlanok lennének. Elszomorító mert mindent megtesznek annak érdekében, hogy ez így is maradjon. Sajnos ez valamennyi Ingatlanbefektetési Szövetkezet károsultjára értendő, de tisztelet a kivételeknek.Ezzel szemben, a Quaestorosok tudni akarják, hogy milyen bűncselekménnyel csalták ki a pénzüket, és időt fáradságot nem kímélve a végsőkig harcolnak az igazukért.

Le a kalappal előttük!

Mi pedig még erre is képtelenek vagyunk, inkább várjuk a nagy csodát, hátha föntről ölünkbe pottyan majd az ellopott pénz. Ön is így gondolja Tisztelt Lipcsik Úr! Hiszen gondoljunk csak bele, ha 14 év elteltével még most sincs fogalmunk a valós tényállásról  akkor a kereseti kérelmünkben hogyan tudunk rámutatni arra, hogy egyáltalán miben is nyilvánul meg, az állami, hatósági szervek felróható  mulasztásai. Hiszen ez lenne az alapja a pernyertességnek. Ezen mindenki jól gondolkodjon el.

Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.03.10 -1 0 7879

Tisztelt Talár és logarléc!

 

Előző bejegyésének első mondata megalapozott, a második hivatkozása megalapozatlan!

Sajnos még sehol nem dicsekedhettem azzal, hogy megkaptam a 100M/Ft.-omat. Bár a Teremtő szólna magából!

 

A fórumon  van öt-hat személy rajtam kívül, akik 10-15 különböző nick név alatt nyilatkoznak a tagság képviseletében, bár tudtommal egyikük sem bizonyította még a képviseleti jogát. 

 

A velem szembeni siserehad egyik apródja külön a figyelmembe ajánlotta, hogy ezen a fórumon az lép fel, aki akar, és olyan nyilatkozatot tesz, amilyet kíván.

 

Lehet, hogy talán éppen ön volt az, valamelyik nevén a sok közül.

 

A fórumon mindaddig jelen leszek, ameddig nyakfogom arra kényszerít a folyamatos rágalmazása elleni védekezés céljából, meg úgy érzem, hogy a kevébé tájékozott tagságnak szüksége van egy higadt, és józan megítélésre képes értékítéletre az aláírásgyűjtés sikere érdekében is. 

 

Ön volt egyesületi tag is, csak tagdíjhátrálék miatt kizárták. 

 

Így tudja, hogy az egyesületnek nem csupán  károsult tagjai lehetnek, de pártoló tagjai is, és ameddig károsultként fizetem a tagdíjamat hivatalosan is tag maradok, és a felügyelő bizottságban is megmaradok a soron következő közgyűlésig, ha tetszik önnek, ha nem.  

 

Tehát nem erkölcsi alapon, hanem alanyi jogon vagyok tag, és a fórumon zajló "furcsa" eszmecserék során a véleménynyilvánítással sem hagyok fel, többek között az alábbiak miatt sem.

 

nyakfogom azt kérdezte tőlem továbbra sem százas fazonként, hogy ha már annyira akarok feljelentgetni, úgy miért nem jelentem fel a felszámolót, mint első titoksértőt?

 

Először is távol áll tőlem a feljelentgetés -kivéve nyakfogom és Demeter István- de ha valaki fel is jelentené a felszámolót, Ő könnyen kivédhetné (részben) magát azzal, hogy meg sem fordult a fejében a törvényi kötelezettsége telesítése során, hogy az azonos érdekű csoport tagjai között lennének olyanok, akik adahalászást követően az általa készített cím-és más adatokat tartalmazó listát eltérő célra használnák fel, mint amilyenre azt a felszámolásra vonatkozó rendelkezések előírják.

 

Ezen túlmenően  ha a felszámoló el is követte a jogsértést, az senkit nem jogosít fel további jogsértések elkövetésére, különösen, ha annak veszélyére egy a fórumról kiutált személy talán a huszenonnegyedik órában felhívta is hívta a figyelmet.

 

Tehát ha az az öt-hat fórumozó nem is lát szívesen ezeken az oldalakon, a 12.000.károsultnak megítélésem szerint bizony nagy szüksége még rám.

 

Ha nyakfogom feljelentené a felszámolót, ahhoz nem vérre lenne szükség a pucában, hanem elhatározás, és az eljárás meg is indulna. 

De ez csak azt eredményezné, hogy a jelenleg "sínre" tett aláírásgyűjtés, -amely deklaráltan a felszámolótól szerzett címlistára alapítva indult-, meghiúsulna, mert az bizonyítottan egy jogellenesen megszerzett adatbázis felhasználásával készült. Orbán és további száz fullajtárja helyet mehetne a szemétkosárba!

 

Vannak, akik a bizonyítottan jó szándékú felvetésemet is ellenem kívánják felhasználni akár azon az áron is, hogy minél többször hangzik el a címlista tíltott felhasználása, annál nagyobb az esély a nyilvánosságra jutásának.

 

Aztán ha a nagy nyilvánosság miatt mégis eljárás indulna, és emiatt meghiúsulna az aláírásgyűjtés, akkor annak megint csak én lennék majd az okozója.

 

Úff! Én megint szóltam! Ezt a gúnyát is levetem majd magamról. 

 

És ha már itt vagyok, megjegyzem:

 

A "budaörsi" egyesület holnap, március 11-én 10-13 óra közötti időben közgyűlést tart a Budaörs Esze Tamás utca 1. szám alatt található katolikus iskolában elsősorban az országos aláírásgyűjtés és "tagtoborzás" céljából. 

 

Csak azt nem értem, hogy Demeter István miért hivta meg a tagokat pl. Győrből, Szombathelyről, Vácról, Kimléről, Százhalombattáról és Békéscsabáról, holott a meghívóval együtt ki lehetett volna postázni az aláíróíveket is, melyeket aztán aláírások jután vissza lehetett volna postázni. Ezzel szemben az aláírásban érdekelt tagok kénytelenek jelentős utazási költségeket és időt áldozni, amely inkább hat az aláírásgyűjtés ellen, mintsem segítené azt. 

 

Aki tehát most olvassa az írásomat, holnap elmehet Budaörsre aláírni és személyesen találkozni a szervezés anyagi finanszírozójával.

 

Ezt a felhívásomat nyakfogom, Talár és logarléc most tekintheti megint fogadatlan prókátorként való közbeavatkozásnak, holott csupán nyakfogom és Demeter István helyett közzé teszem az aláírás lehetőségének az idejét és helyét. 

 

Amiatt viszont panaszt teszek az illetékes szervnél, hogy Demeter István engem miért nem  hívott meg a közgyűlésre, holott a bírósági ítélet szerint az én tagsági viszonyomat a soron következő közgyűlésen rendezni kell. 

Az én tagsági viszonyom rendezése pedig fel sincs sorolva a holnapi napirendi pontok között.

 

nyakfogomnak, mint elnökségi tagnak, tudnia kell erről a rendezvényről, annak napirendi pontjairól, és a közgyűlés jogellenességéről! Ezzel foglalkozzon, mielőtt szájára veszi a Victor Hugo utcai egyesületet!

 

Van-e még további kérdés? Hétvégén majd még alaposabban felkészülök.

 

Lipcsik Márton

 

80/20 Creative Commons License 2017.03.10 -1 0 7878

Lipcsik!

 

Ha már ennyire akarsz feljelentgetni, akkor miért nem a felszámolót jelented fel?

 

Nem ő követett el jogsértést azzal, hogy a károsultakat összehozta egymással amikor megküldte mindenkinek a neveket, címeket a közbenső jelentéssel?

 

Vagy ehhez nincs elég vér a pucádban?

Vagy nincs is jogsértés?

Előzmény: Márton Lipcsik (7876)
Talár és logarléc Creative Commons License 2017.03.10 -1 0 7877

Tisztelt Lipcsik Úr!

 

 

Ön azt írta 7701-es hozzászólásában, hogy:

 

"100M/Ft.-al a zsebemben nagy ívben teszek a Baumagba beragadt néhány rongyos milliómra."

 

Majd leírta azt is, hogy megkapta ezt a 100 Milliót.

 

Joggal juthattunk ezek után arra a következtetésre az Ön által leírtak eredményeképpen, hogy Ön lemondott arról, egyszer és mindenkorra, hogy a rongyos, Baumagban ragadt 5 milliócskáját valaha is visszakapja.

 

Tehát ezek után csak az a kérdés merül fel minden értelmes emberben, hogy mit keres még itt ezen a fórumon, és mit keres az egyesület felügyelő bizottságában?

 

Kérjük azon károsultak nevében, akik még reménykednek abban, hogy visszakapják a pénzüket, és nem engedhetik meg maguknak azt a luxust, hogy nagy ívben tegyenek arra az összegre, amelyet Baumag néven kihúztak a zsebükből, hogy hagyja el ezt a fórumot, és lépjen ki az egyesületből is.

 

A saját maga által tett nyilatkozatok után végleg nem érthető, hogy milyen alapon szól bele abba, hogy a károsultak mit tegyenek és mit ne tegyenek?

 

Semmi erkölcsi alapja nincs ezek után ide egy betűt sem írni.

 

Hagyjon fel tehát az itt lévő reménykedők további dezinformálásával, élvezze a 100 millióját,  a Baumag ügy az Ön részére saját elhatározásából lezárult.

A fogadatlan prókátorokból pedig nem kérünk.

Előzmény: Márton Lipcsik (7876)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.03.10 0 0 7876

Kedves Fábiánné Magdika erős!

 

Érdekes, hogy előző írásom értelmes elolvasása után "az aláírásgyűjtés elleni aknamunka" abbahagyására hív fel, nem pedig arra valakit, hogy hagyja abba végre az alaptalan rágalmakat, gyanúsítgatásokat.

 

Itt lakik a szomszédban, HÉV-vel bármikor átugorhatna Endrére, és személyesen is beszélgethetnénk. Akkor megtudhatná tőlem közvetlenül is, hogy a személyes adatok védelme, és a felszámolói címlista milyen kapcsolatban állnak egymással. 

 

Ha ugyanis teszem azt két-három hónap mulva kiderülne, hogy az aláírásgyűjtéshez ezt a címlistát haszánálta fel a fő-fő szervező, úgy azon túl, hogy személyes adatokkal való visszaélés miatt bűntető eljárás indulhatna ellen, az így összegyűjtott aláírásokat is meg kellene semmisíteni, és mindent előlről kellene kezdeni.

 

Akkor lennék "aknamunkás", ha ezt az ismeretanyagomat elhallgatom, és csak az aláírásgyűjtés derekán, vagy a végén teszem ezt szóvá, egyben értesítem a visszaélésről az illetékes hatóságokat is. 

 

Természetesen nem  kizárt, hogy az illetékes hatóságok (vagy a felszámoló, az elsődleges titokgazda) a fórum eddigi bejegyzéseit is figyelemmel kísérik, és már tudnak is a jogsértés kísérletéről, mert éppen a fő-fő szervező írta meg, hogy kinek az agyából pattant ki a 7.500. fős címlista felhasználásának ötlete. Az pedig nem én vagyok. 

Ezek után már egy esetleges ilyen gyanúsítgatás ellen is védve vagyok. 

 

Hajrá az aláírás sikeréért, de ha tilosban járnak, úgy legalább közlekedjenek halkan!

 

Lipcsik Márton

Fábiánné Magdika erős Creative Commons License 2017.03.09 0 1 7875

Jó lenne az aláírásgyüjtés elleni aknamunkát egyszer és mindenkorra befejezni, mivel erre senki

sem kiváncsi.

Minden károsult azt szeretné, ha végre valamilyen módon az ellopott megtakarításához jutna.

Ezért ezt is meg kell próbálni.

Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.03.09 0 0 7874

Tisztelt nyakfogom!

 

Én  nem kértem számon senkit az aláírásgyűjtéssel kapcsolatban, csupán reagáltam arra, hogy a fő-fő szervező ötleteket kért a károsultaktól a kivitelezés mikéntjére, és hasonlókra. És ez a felhívás nem tartalmazta azt, hogy én nem adhatok ötletet.

 

Miután a fórumon ötlet nem jelent meg, bátorkodtam előhozakodni a sajátjaimmal, így segítve a még bizakodó bátortalanokat 

 

Nehogy azt mondja, hogy azok nem voltak hasznosak!

 

Az IGAZ EMBER állításával szemben én nem riasztottam el egyetlen személyt sem az ön gondolatának támogatása mellől, csupán felhívtam az érintettek figyelmét annak átgondolatlan, szervezetlen és kezdetben jogellenes voltára.

 

Ennek köszönhető, hogy végre hatósági engedélyt kértek a kivitelezésre, de nem kérek elismerést az ötletemért, és azért, hogy ennek köszönhetően nem indult eljárás a fő-fő szervező ellen, és nem nem vált hiábalóvá az addigi munkájának gyümölcse.

 

Soha nem állítottam, hogy az ötlet az enyém lett volna, sőt éppen elismertem az abban rejlő jó szándékot, csupán a buktatókra hívtam fel mjég időben a figyelmet.

 

Ameddig én nem jeletkeztem a figyelemfelhívásaimmal, azt hitte, hogy a számítógépe mellől forradalmi fordulatot érhet el a baumag-ügyben, és remélte, hogy pajzsra emelik majd érte. De ez a pajzs önnek egy fakír deszkájává vált, és a jelek szerint nem szívesen fekszik rá, de leugrani sem lehet róla a feladás gyanúja nélkül.

 

Én még nem is hallottam az aláírásgyűjtésről, amikor Szabados András már visszalépett annak egyesületi támogatásától.

 

A "budaörsi" egyesület elnökét pedig nem volt könnyű táncba vinni, mert az elkerülhetetlen megszűnés ellen jó halasztó gondolatnak tűnhetett az aláírásgyűjtésben való szerepvállalás úgy, hogy annak anyagi támogatását a másik egyesülettől remélték. (Lásd: Egérke és az elefánt.)

 

Az csak természetes, hogy az fizeti a cigányt, aki a nótát kérte. Én nem dicsekednék azzal, hogy az aláírásgyűjtő ív fejléce több mint egy év után végre elkészült, és annak megfogalmazásához ügyvédre volt szükség. Aki felkér egy ügyvédet, természetesen fizeti is annak közreműködését.

 

A 7.500-as címlista felhasználáshoz nem kell akadémikusnak lenni, de kellően bölcsnek kell lenni ahhoz (!), hogy azokat a neveket és címeket tíltott adatfelhasználás nélkül vehessék igénybe egy -a felszámolási eljárástól eltérő- célra.

 

(Ha még ebből az előzetes figyelmeztetésemből is a gáncsoskodásra gondol, úgy ön valóban menthetetlen. Hogy még érthetőbb legyen: A 7.500. károsult megkapta ugyanazt a -nem nyilvánosságnak szánt- címlistát a felszámolótól, de nem abból a célból, hogy azt más ügyben bárki a saját javára haszálja fel. A felszámoló a rá vonatkozó törvény értelmében az őt kötelező titkot (A címlistát) megosztotta a 7.500 károsulttal, akik így a titok gazdáivá váltak. Ezt a látszólag "nyílt titkot" nagyon veszélyes a felszámoló -mint eredeti titokgazda- hozzájárulása nélkül más célra felhasználni!)

 

Ha tehát a fő-fő szervező az így szerzett címlistát felhasználva keresi meg a károsultakat, úgy tíltott adatfelhasználó válik!!!

 

A fentiek tudatában talán már értehető, hogy miért tettem mégis azt a javaslatot, hogy a fórumon hívtam fel valamennyi károsultat, hogy ők jelentkezzen az aláírásgyűjtő ívekért egy-egy válaszborítékkal, mert így a fő-fő szervező nem válik személyes adatok titoksértőjévé. 

 

Már írtam korábban: szívesen elhagynám a fórumot, ha felhagyna a sértegetésemmel, alapatalan gyanúsítgatásaival és rágalmazásaival.

 

De önben törököt fogtam, aki nem enged....

 

Végül azt állítja, hogy senki nem olvassa a locsogásaimat, ezért fel is kellene hagynom az írással. 

De ha ez igaz, úgy miért lennék mégis én a felelős, hogy a 4.000. károsult, aki nem is olvasta az én locsogásaimat, "elriasztódott" az ön gondolatától. Nem gondolja, hogy esetleg kizárólag ön volt az, aki elriasztotta magától a korábban önben még vakon hívőket?!

 

VÉGEZETÜL MIND A 7.500 KÁROSULT FIGYELMÉBE AJÁNLOM: SENKI NE HASZNÁLJA FEL A FELSZÁMOLÓTÓL KAPOTT ADATOKAT  AKÁR CSAK EGY SZEMÉLYES KAPCSOLATFELVÉTEL CÉLJÁBÓL SEM, MERT AZÁLTAL TITOKSÉRTŐVÉ VÁLHAT.

 

Ezért a gondolatfelvetésért sem várok köszönetet senkitől, de talán mégsem locsogtam feleslegesen. 

 

Lipcsik Márton

nyakfogom Creative Commons License 2017.03.08 0 0 7873

EGY LOPCSIKOLÓ ,EGY SEMMITTEVŐ KÖZELLENSÉG ITT SOHA NEM KÉR SZÁMON SENKITŐL SEMMIT.

 

MOST IS CSAK A GÁNCSOSKODÁSON JÁR AZ ESZED.

 

AZ ELŐRE MENEKÜLÉS IS FELESLEGES.A HAZUG EMBERT ÚGY IS ELŐBB ÉRIK UTOL,MINT A SÁNTA KUTYÁT.

HAGYD DOLGOZNI AZOKAT,AKIK KÖZREMŰKÖDNEK  A CÉL ELÉRÉSÉBEN. 

 

UGYANIS EZEK UTÁN MÁR MINDENKI VILÁGOSAN LÁTJA  AZ ITT FOLYÓ, A BAUMAGOSOK ÉRDEKEIT

 

SÉRTŐ, ÉS  A KIVITELEZÉST KÉSLELTETÉSE CÉLJÁBÓL  ITT FOLYTATOTT AKNAMUNKÁDAT.

 

 

EDDIG SEM-ÉS EZUTÁN SEM- KELLETTÉL,KELLESZ SEMMIRE,MERT EDDIG :

 

-NEM TŐLED SZÁRMAZIK AZ ALAPÖTLET

 

-NEM TE KERESTÉL  EGYESÜLETET A KIVITELEZÉSRE,A PESTIEKET PEDIG LE IS BESZÉLTED RÓLA 

 EGY SZEMÉLY UGYANIS KÉPTELEN EGY EKKORA FELADAT MEGOLDÁSÁRA.

 EHHEZ KELLETT EGY SZERVEZET IS.

 

-NEM TE KÉRTED MEG A HATÓSÁGI ENGEDÉLYEKET AZ ALÁÍRÁS GYŰJTÉSRE.

 

-NEM TE KÉSZÍTETTED EL AZ ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍVEKET.

 

-NEM TE FIZETTED KI AZ ÜGYVÉDET.

 

-A 7500-AS LISTÁBAN REJLŐ LEHETŐSÉGET SEM TE TALÁLTAD KI.

 

-NEM TE POSTÁZOD KI AZ ALÁÍRANDÓ ÍVEKET. EHHEZ EGY KÜLÖN ADMINISZTRÁTOR IS ELKELNE.

 

-EGYETLEN ÖTLETET SEM ADTÁL A KIVITELEZÉSRE.

 

-NEM TE VAGY A TITOKGAZDA SEM ,AKI FOGLALKOZIK A BEKÜLDÖTT ALÁÍRÁSOKKAL.

 

EZ VOLT  A KIVITELEZÉS KÖNNYEBBIK RÉSZE, A NEHEZE  CSAK MOST JÖN.

EHHEZ NINCS SZÜKSÉG HAMIS, 100 MILLIÓS KONTRÁSOKRA

 

 EHELYETT TE ELRIASZTOTTAD INNEN A 4000, KORÁBBAN AZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉS GONDOLATÁT  TÁMOGATÓ  KÁROSULTAKAT,MEG A TÖBBIEKET   IS.

 

NYUGODTAN EL LEHET HAGYNI AZ INDEXET,ITT NEM KELLENEK AZOK,AKIK CSAK KÁROGNAK,ÉS FINESZESEN CSAK AZ ÁRKOKAT ÁSSÁK.

 

KÁR A GŐZÉRT,MERT A SOK LOCSOGÁSODAT   ITT SENKI SEM OLVASSA EL.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Talár és logarléc Creative Commons License 2017.03.08 0 0 7872

Azzal egyetértek, hogy emelni kell a magyar lakosság tudatossági színvonalát, de nem csak pénzügyi téren.

 

De ez semmi más a kormány részéről, mint egy látszat intézkedés, véleményem szerint.

 

Úgy néz ki, mintha tennének valamit, aztán majd a következő Bautor (Baumag+Quaestor) botrány kirobbanásánál az lesz az érvelés: "Ejnye Pistike, hát nem figyeltél az órán? Miért raktad a pénzedet a Bautor-ba? Nem megmondtuk, hogy előbb ellenőrizd le a cég működését, akkor is ha te egy bolti eladó vagy?

 

Ja, hogy erre megvannak az állami hivatalos szervek, ott vannak tisztségviselők, akik ezért még fizetést is kapnak, és még ők sem vettek észre semmit, annak ellenére, hogy pénzügyi felsőfokú végzettséggel rendelkeznek, és végezniük kellene a rájuk bízott ellenőrzési feladatot, mégsem tették?

 

Nem baj, akkor is te vagy a hibás Pistike! Lám mi megtettünk mindent, de te a kapzsiságodat nem tudtad legyőzni és hülye, fafejű, fejlődésre képtelen bolti eladó vagy, és most már, hogy lenyúltuk az öngondoskodásra szánt pénzedet, az is maradsz, meg a gyerekeid is azok maradnak. Csak magadra vethetsz.

 

Előzmény: BAUmagnélküli (7871)
BAUmagnélküli Creative Commons License 2017.03.08 0 0 7871

27 évet, több mint egy negyed évszázadot késtek az alábbi téma kezdeményezői. A megelőzés elmulasztásával, kifosztásunk asszisztálásával jóvátehetetlen károkat okoztak nekünk és a lakosság további jelentős hányadának is...

 

http://magyaridok.hu/gazdasag/gat-az-ujabb-quaestor-botranynak-1465678/

Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.03.08 0 0 7870

Tisztelt nyakfogom!

Látom, a saját klónjával (80/20) folytatja önmagát erősítő kampányát.

 

Az egy dolog, hogy az ellenem irányuló gyűlölete annyira befolyásolta a tudatát, hogy háromszor is megismételte ugyanazt a fantazmagóriáját, miközben a jobb sorsra érdemes károsultak gondolom szívesebben olvasnának arról, hogy eddig hány borítékot címezett meg Az Elnökkel együtt, és mennyi postázására van még anyagi kapacitásuk.

 

A több mint 4.000. aláírást felajánló korábbi támogatók hány százalékban tartották be ígéreteiket, és mekkora lendületet vett ezen támogatók révén az aláírásgyűjtés.

 

Miért nem meri nyakfogom egyértelművé tenni, hogy a korábban naponta többször is megújított lista számítógépes (ingyenes) nyilvántartásakor elmulasztotta figyelembe venni, hogy a tényleges aláírásgyűjtéshez pénzre is szükség lesz, melynek most jött el az ideje.

 

Tegye közzé a két szervező személy azt az összeget, amely tartalmazza a minimum 7.500. károsult részére történő manuális és postázási költségeket, és annak finanszírozási elképezéseiket.

A károsultak felé csak ezt követően forduljanak ötletekért.

 

Azt sem tudja Demeter Istvánon kívül senki, hogy hány aláíróívet vett át az engedélyező hatóságtól.

 

És senki nem tud semmit arról sem, hogy mit csinál Demeter István, az aláírásgyűjtéshez önként jelentkező fő-fő ajánlkozó.

 

Az engedélyező döntést is nyakfogom tette közzé....

 

Nyakfogom! Eddig a számítógépe mellől virtuálisan játszott a számokkal és néhol a nem létező nevekkel. Most mutassa meg, mekkora hadvezér!

Lépjen a tettek mezejére!

 

Az aláírásgyűjtés nem fog eredményesebb lenni, ha egyre fogyó energiáit az én szidalmazásomra, rágalmazásomra fordítja. Próbáljon végre csak az aláírásgyűjtésre koncetrálni!

 

De hát ön olyan, mint Móricka. Neki mindenről AZ, önnek pedig mindenről én jutok az eszébe.

Tágítsa ki végre a látókörét! Koncentráljon arra, hogy milyen eredményeket tud elérni Demeter Istvánnal. Összefogásban van az erő!

 

Ha a kettőjük által megálmodott és nyélbe ütött aláírásgyűjtés önökre visszavezethető okból vajúdik, vagy meghiúsul, úgy azért minden erőlködése ellenére sem én leszek a felelős. 

 

Valamennyi baumag-károsultat -akik hisznek az aláírásgyűjtés sikerében- arra kérek, hogy egy-egy válaszborítékban kérjenek nyakfogomtól, vagy Demeter Istvántól annyi aláíróívet, amennyinek kitöltésére képeseknek tartják magukat (Sima civilek is aláírhatják, nem csupán a károsultak!), majd az aláírt nyomtatványokat küldjék vissza a titokgazdának. 

 

HAJRÁ AZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉS SIKERÉÉRT! Én  őszintén örülnék, ha célhoz érnének.

 

Lipcsik Márton

 

 

nyakfogom Creative Commons License 2017.03.07 0 0 7869

A 7864-ET AZZAL FEJEZTEM BE,HOGY :  ENDE.

 

MÁR BIZTOSRA VEHETJÜK,HOGY LOPCSAK A NYOLC MILLIÓS VESZTESÉGÉT MÁSHONNAN, FOLYAMATOSAN ,BIZTOSABBAN,ÉS GYORSABBAN PÓTOLNI TUDJA.

 

A MÁSIK PÉNZFORRÁSA EGY NAGY KAMU,AZ OLYAN MINT MAGA AZ EMBER.

 

HIPP-HOPP, A CSODATÜNDÉR 100 MILLIÓT CSAK ÚGY MANDÉNERRŐL BECSÓRT HOZZÁ AZ ABLAKON ÁT.

OLVASD  CSAK EL AZ EZZEL KAPCSOLATOS ÍRÁSAIT.

A 100 MILLIÓS MESE EGY ESTI ALTATÓDALNÁL IS NAGYOBB KÁBÍTÁS.

 

EZT MÁR ÉPP ÚGY NEM VESSZÜK BE A FŐ CSELMESTERTŐL,MINT A 3 ALTEREGÓJA NEVÉBEN KÖZÖLT ÍRÁSAIT.

 

EZÉRT A PÉNZÉRT KICSIT UGYAN MEG IS IZZADT,AMIKOR ÁTCSÁBÍTÁSSAL JELENTŐS MEGNÖVELTE A PESTIEK TAGDÍJBEVÉTELÉT.

 

MIRE,ÉS MIÉRT KELLETT ODA +1 MILLIÓ,A MEGLEVŐ 4 MILLIÓ MELLÉ ? HÁT NEKI,HISZ  AZ AZ ÖVÉ!

 

EKÖZBEN Ő TOLVAJT KIÁLTOTT.

 

AZ UTOLSÓ PILLANATIG ARRA GONDOLTAM,KÖZTÜNK NEM LEHET OLYAN AGYALÁGYULT , AKI FOLYAMATOSAN  SAJÁT HASÁBA KÉPES DÖFKÖDNI A TÖRT.

 

ALÁÍRÁSGYŰJTÉS ELLENI KÜZDELMÉBEN MÉG ARANYERET IS KAPOTT. ÚGY KELL A KAPZSIJÁNAK.

 

PERSZE PÉNZÉRT,AZ MÁR MÁS,AZÉRT MÁR MEGÉRTE.

 

EDDIG IS NAGY TÜRELEMMEL,KITARTÓAN  FOGLALKOZTAM VELE, DE KIDERÜLT RÓLA,HOGY Ő A BAUMAGOSOK LEGFŐBB ELLENSÉGE. ENDE.

 

EGY ÉVVEL EZELŐTT NEHÉZ VOLT VIDÉKRŐL ELÉRNEM AZT,HOGY MINDKÉT EGYESÜLET ELNÖKE TELEFONON FELKERESETT AZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉS TÉMÁJÁBAN.

 

AKKOR MINDKETTEN ÍGÉRTET TETTEK AZ ÜGYÜNK FELKAROLÁSÁT.

 

AZTÁN A PESTI VISSZALÉPETT,MERT NEKIK MÉGIS JOBB MEGOLDÁS VOLT A BUDAÖRSI EGYESÜLETI TAGDÍJAK  PESTRE TÖRTÉNŐ "ÁTCSOPORTOSÍTÁSA".

 

SZERENCSÉNKRE BUDAÖRSI EGYESÜLET A HIVATALOS ENGEDÉLYEZTETÉS UTÁN VÉGRE 3.HÓ ELSEJÉVEL ELINDÍTOTTA AZ ORSZÁGOS ALÁÍRÁS GYŰJTÉST.

 

MOST MÁR "CSAK" A KÁROSULTAK CSATLAKOSÁN MÚLIK AZ ÜGYÜNK SIKERESSÉGE.

 

MIRE GONDOLSZ,MIT TUDSZ SEGÍTENI ENNEK MIELŐBBI KIVITELEZÉSÉBEN?

Előzmény: 80/20 (7865)
nyakfogom Creative Commons License 2017.03.07 0 0 7868

REMÉLJÜK,HOGY AZ ÚJ PESTI VEZETÉS TÁMOGATJA MAJD AZ ALÁÍRÁS GYŰJTÉST.

 

ERRE NAGY SZÜKSÉGE IS VAN A KÁROSULT BAUMAG TÁRSADALOMNAK.

nyakfogom Creative Commons License 2017.03.07 0 0 7867

A 7864-ET AZZAL FEJEZTEM BE,HOGY :  ENDE.

 

MÁR BIZTOSRA VEHETJÜK,HOGY LOPCSAK A NYOLC MILLIÓS VESZTESÉGÉT MÁSHONNAN, FOLYAMATOSAN ,BIZTOSABBAN,ÉS GYORSABBAN PÓTOLNI TUDJA.

 

A MÁSIK PÉNZFORRÁSA EGY NAGY KAMU,AZ OLYAN MINT MAGA AZ EMBER.

 

HIPP-HOPP, A CSODATÜNDÉR 100 MILLIÓT CSAK ÚGY MANDÉNERRŐL BECSÓRT HOZZÁ AZ ABLAKON ÁT.

OLVASD  CSAK EL AZ EZZEL KAPCSOLATOS ÍRÁSAIT.

A 100 MILLIÓS MESE EGY ESTI ALTATÓDALNÁL IS NAGYOBB KÁBÍTÁS.

 

EZT MÁR ÉPP ÚGY NEM VESSZÜK BE A FŐ CSELMESTERTŐL,MINT A 3 ALTEREGÓJA NEVÉBEN KÖZÖLT ÍRÁSAIT.

 

EZÉRT A PÉNZÉRT KICSIT UGYAN MEG IS IZZADT,AMIKOR ÁTCSÁBÍTÁSSAL JELENTŐS MEGNÖVELTE A PESTIEK TAGDÍJBEVÉTELÉT.

 

MIRE,ÉS MIÉRT KELLETT ODA +1 MILLIÓ,A MEGLEVŐ 4 MILLIÓ MELLÉ ? HÁT NEKI,HISZ  AZ AZ ÖVÉ!

 

EKÖZBEN Ő TOLVAJT KIÁLTOTT.

 

AZ UTOLSÓ PILLANATIG ARRA GONDOLTAM,KÖZTÜNK NEM LEHET OLYAN AGYALÁGYULT , AKI FOLYAMATOSAN  SAJÁT HASÁBA KÉPES DÖFKÖDNI A TÖRT.

 

ALÁÍRÁSGYŰJTÉS ELLENI KÜZDELMÉBEN MÉG ARANYERET IS KAPOTT. ÚGY KELL A KAPZSIJÁNAK.

 

PERSZE PÉNZÉRT,AZ MÁR MÁS,AZÉRT MÁR MEGÉRTE.

 

EDDIG IS NAGY TÜRELEMMEL,KITARTÓAN  FOGLALKOZTAM VELE, DE KIDERÜLT RÓLA,HOGY Ő A BAUMAGOSOK LEGFŐBB ELLENSÉGE. ENDE.

 

EGY ÉVVEL EZELŐTT NEHÉZ VOLT VIDÉKRŐL ELÉRNEM AZT,HOGY MINDKÉT EGYESÜLET ELNÖKE TELEFONON FELKERESETT AZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉS TÉMÁJÁBAN.

 

AKKOR MINDKETTEN ÍGÉRTET TETTEK AZ ÜGYÜNK FELKAROLÁSÁT.

 

AZTÁN A PESTI VISSZALÉPETT,MERT NEKIK MÉGIS JOBB MEGOLDÁS VOLT A BUDAÖRSI EGYESÜLETI TAGDÍJAK  PESTRE TÖRTÉNŐ "ÁTCSOPORTOSÍTÁSA".

 

SZERENCSÉNKRE BUDAÖRSI EGYESÜLET A HIVATALOS ENGEDÉLYEZTETÉS UTÁN VÉGRE 3.HÓ ELSEJÉVEL ELINDÍTOTTA AZ ORSZÁGOS ALÁÍRÁS GYŰJTÉST.

 

MOST MÁR "CSAK" A KÁROSULTAK CSATLAKOSÁN MÚLIK AZ ÜGYÜNK SIKERESSÉGE.

 

MIRE GONDOLSZ,MIT TUDSZ SEGÍTENI ENNEK MIELŐBBI KIVITELEZÉSÉBEN?

nyakfogom Creative Commons License 2017.03.07 0 0 7866

A 7864-ET AZZAL FEJEZTEM BE,HOGY :  ENDE.

 

MÁR BIZTOSRA VEHETJÜK,HOGY LOPCSAK A NYOLC MILLIÓS VESZTESÉGÉT MÁSHONNAN, FOLYAMATOSAN ,BIZTOSABBAN,ÉS GYORSABBAN PÓTOLNI TUDJA.

 

A MÁSIK PÉNZFORRÁSA EGY NAGY KAMU,AZ OLYAN MINT MAGA AZ EMBER.

 

HIPP-HOPP, A CSODATÜNDÉR 100 MILLIÓT CAK ÚGY MANDÉNERRŐL BECSÓRT HOZZÁ AZ ABLAKON ÁT.

OLVASD  CSAK EL AZ EZZEL KAPCSOLATOS ÍRÁSAIT.

A 100 MILLIÓ EGY ESTI ALTATÓDALNÁL IS NAGYOBB KÁBÍTÁS.

 

EZT MÁR ÉPP ÚGY NEM VESSZÜK BE A FŐ CSELMESTERTŐL,MINT A 3 ALTEREGÓJA NEVÉBEN KÖZÖLT ÍRÁSAIT.

 

EZÉRT A PÉNZÉRT KICSIT UGYAN MEG IS IZZADT,AMIKOR ÁTCSÁBÍTÁSSAL JELENTŐS MEGNÖVELTE A PESTIEK TAGDÍJBEVÉTELÉT.

 

MIRE,ÉS MIÉRT KELLETT ODA +1 MILLIÓ,A MEGLEVŐ 4 MILLIÓ MELLÉ ? HÁT NEKI,HISZ  AZ AZ ÖVÉ!

 

EKÖZBEN TOLVAJT KIÁLT.

 

AZ UTOLSÓ PILLANATIG ARRA GONDOLTAM,KÖZTÜNK NEM LEHET OLYAN AGYALÁGYULT KÖZÖTTÜNK, AKI FOLYAMATOSAN  SAJÁT HASÁBA KÉPES DÖFKÖDNI A TÖRT.

 

ALÁÍRÁSGYŰJTÉS ELLENI KÜZDELMÉBEN MÉG ARANYERET IS KAPOTT. ÚGY KELL A KAPZSIJÁNAK.

 

PERSZE PÉNZÉRT,AZ MÁR MÁS,AZÉRT MÁR MEGÉRTE.

 

EDDIG NAGY TÜRELEMMEL,KITARTÓAN  FOGLALKOZTAM VELE, A BAUMAGOSOK LEGFŐBB ELLENSÉGÉVEL. ENDE.

 

ELÉG VOLT VIDÉKRŐL ELÉRNEM AZT,HOGY MINDKÉT EGYESÜLET ELNÖKE TELEFONON FELKERESETT AZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉS TÉMÁJÁBAN.AKKOR MINDKETTEN ÍGÉRTE ÜGYÜNK FELKAROLÁSÁT.

 

AZTÁN A PESTI VISSZALÉPETT,MERT NEKIK MÉGIS JOBB MEGOLDÁS VOLT A BUDAÖRSI PÉNZ PESTRE TÖRTÉNŐ "ÁTCSOPORTOSÍTÁSA".

 

SZERENCSÉNKRE BUDAÖRS A HIVATALOS ENGEDÉLYEZÉS UTÁN VÉGRE 3.HÓ ELSEJÉVEL ELINDÍTOTTA AZ ORSZÁGOS ALÁÍRÁS GYŰJTÉST.

MOST MÁR A KÁROSULTAK CSATLAKOSÁN MÚLIK AZ ÜGYÜNK SIKERESSÉGE.

 

MIRE GONDOLSZ,MIT TUDSZ SEGÍTENI ENNEK MIELŐBBI KIVITELEZÉSÉN?

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: 80/20 (7865)
80/20 Creative Commons License 2017.03.07 0 0 7865

Nyakfogom nem érti, és nem is akarja megérteni, hogy Lipcsiket, elmondása szerint legalábbis, már nem érdekli a Baumagban elszenvedett vesztesége, mert máshonnan megkapta jóval nagyobb követelését. (Ha ugyan ez igaz.)

 

Akkor mit vár ettől az embertől, aki kezdetektől fogva az üres szócséplésen, és a budaörsi egyesület kritizálásán kívül más  tevékenységet nem mutatott eddig sem, még akkor sem, amikor még nem tudhatta, hogy másfelől kártalanítani fogják.

 

Egyetlen épkézláb ötletet eddig nem hallottunk tőle, kár állandóan megszólítani, és ezzel ürügyet szolgáltatni neki arra, hogy a szófosást itt tovább gyakorolja.

 

Sok beszédnek sok az alja, ez ismét bebizonyosodott, tőle továbbra sem várható semmi más.

Észre kéne már venni.

Előzmény: nyakfogom (7864)
nyakfogom Creative Commons License 2017.03.07 0 0 7864

LOPCSAK

 

TE A 12000 BAUMAG KÁROSULT

 

 

EGYETLEN REMÉNYTELI,

 

KRITIKUS TÖMEGET BIZTOSÍTO,

 

A BAUMAGOSOK PROBLÉMÁJÁT MEGOLDÓ

 

ORSZÁGOS ALÁÍRÁSGYŰJTÉS LEG ÁDÁZZABB ELLENSÉGE VOLTÁL,VAGY,ÉS AZ IS MARADSZ MAGYARORSZÁGON,EGÉSZEN A TEPSIDIG.

 

A CÉLOD A LOPÁS.

 

AZ ÉN 1 MILLÓS KÁROMMAL SZEMBEN EZEK UTÁN POZITÍVAN TEKINTEK A TE 8 MILLIÓS BAUMAGOS KÁRODRA.TÉGED EZEK UTÁN MINDEN KÁROSULT LESAJNÁL.

 

ENDE

Előzmény: Márton Lipcsik (7863)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.03.07 0 0 7863

Tisztelt nyakfogom"

 

Az ön korában már érthető, ha feledékeny az ember, és olyan tényeket vet fel újra szándékosan tárgyidegen összefüggésekbe ágyazva, amelyek kérése ellenére válaszért kiáltanak.

 

1./ Nem tudok és nem is akarok beállni egy olyan sorba, amelyet egy vitathatatlanul jó szándékú, de körültekintés

     nélküli, és kapcsolattartásában kiszámíthatatlan, komminikációjában visszatérőn meggondolatlanul és

     provokatívan sértő, bölcsesség hiányban szenvedő személy vezet.

 

2./ Nem érdekli Seres utóélete, de megfeledkezett az általam már felvázolt előéletéről, ezért azt kénytelen vagyok

     most megismételni:

     S.M. aláírásgyűjtési kérdése az volt, hogy: Akarja-e ön , hogy az országgyűlési képviselők csak számlák

     ellenében számolhassanak el költségeket? (A kérdés egyértelmű pozitív üzenete miatt országos

     támogatottságot feltételezett, és előre láttatta a sikert.  

     S.M. az RTL hírműsora szerint 64 egyéni választókerületben indított jelölteket, és nevükben előre felvett

     személyenként 1M/Ft.-ot. (Vagy 2M/Ft.-ot?) Ez 64.M/Ft. (Vagy 128M/Ft.)

     Seres férjével együtt, aki egy másik kamú párt vezetője volt, szeretett volna bejutni az országgyülésbe

     képviselőként. Az aláírásgyűjtéshez egyéni vállalkozókként a fent említett állami támogatás tudatában

     megelőlegezték maguknak a költségeket.

     A gyenge nő tehát eleve bűnös szándékkal hitelezett magának, amit az utóélete bizonyít. 

     Ön bizonyítsa be, hogy bűnös szándék nélkül megelőlegezi az aláírásgyűjtés költségeit, legfeljebb siker esetén

     szégyenkezve elfogad utólag a károsultaktól önként felajánlott kompenzációkat. (Ezért még én sem ítélném el

     annyira.) Ha pedig mégsem lenne eredményes, úgy a lázálma költségeit egyedül siratja.

 

3./ Az aláírásgyűjtéssel kapcsolatos gondjai nem most születtek, legfeljebb most érvényesülnek, most jeletkeznek.

     A "budaörsi" egyesület megszűnését és tagjainak a Victor Hugó utcába való átarányítását 2012 nyarán döntötte

     el az egyesület elnöksége Demeter István külön véleménye mellett. Akkor önben még fel sem vetődött  az

     aláírásgyűjtés gondolata. Tehát Budapestnek nem volt szüksége többlet bevételre, és nem Budapest döntött a

     "budaörsiek" megszűnéséről, a tagok "átcsábításáról" sem. Demeter István a későbbi ármánykodásai

      közepette jól láthatta, hogy miként csökken a taglétszáma, és ezen lényeges alacsony taglétszám mellett az ön

      inpirálására akkor vállalta fel az országos aláírásgyűjtést, amikor a bíróság kötelezésére általa összehívott

      közgyűlés alapvető napirendi pontja az "budaörsi" egyesület jogutód nélküli megszűnésének megszavazása

      volt. Az elnökön kívül a közgyűlésen csak egy olyan idős tag vett részt, aki kísérővel érkezett.... 

 

4./ Ezalatt az idő alatt Szabados András a budapesti egyesület nevében visszalépett az aláírásgyűjtés anyagi

     támogatásától, de ha ezt nem tette volna meg, úgy én, mint felügyelő bizottsági tag, nem engedélyeztem volna

     az akkor 900 fős egyesület tagdíjaiból a 12.000. károsult javát szolgáló aláírásgyűjtés finanszírozását, de nem

     első sorban az anyagiak miatt, hanem amiatt melyet korábban már kifejtettem: A jelen poltikai vezetés

     arroganciájának ismeretében még egy sikeres aláírásgyűjtés esetén sem számíthatunk arra, hogy

     a központi költségvetésből kompenzálják a baumag-károsultakat.

     Ezt a logikus megközelítést csak erősítik az ugyancsak ez időre eső devizahitelekkel és Q-sokkal kapcsolatos

     jogszabályi rendelkezések.

 

5./ Semmilyen felvetéséhez nem kér tőlem kommentárt, de továbbra is bizonyítékok nélkül tízszeres

     túlszámlázásokkal vádolja azt a budapesti egyesületet, amelytől még ma is anyagi támogatást remél. 

 

6./ Utólas megvilágosodva kijelenti: "MINDENKI ELISMERI ÉS JÓL TUDJA, HOGY AZ 1 MILLIÓ ALÁÍRÁS

     ÖSSZEGYŰJTÉSE NEM KÖLTSÉGMENTES."

      Ezzel kapcsolatban nem érdekli semmi aggodalom sem. 

      Nos akkor én sem aggódom. A jelek szerint minden sínen van.  

 

Az előző írásomban azt is megemlítettem: Nem szerencsés belemarni abba a kezbe, amelytől az alamizsnát reméljük. "Amilyen az agyon Isten, olyan a fodadj Isten!"

 

Sok sikert az aláírásgyűjtéshez, és én is arra kérem, hogy ne kommentálja az írásomat. 

 

Lipcsik Márton

 

nyakfogom Creative Commons License 2017.03.06 0 0 7862

LIPCSIK

 

A SAJÁT 8 MILLIÓS KÁROD,MEG MELLÉKESEN A 12000 BAUMAGOS KÁROSULT ÉRDEKÉBEN ÁLLJ BE VÉGRE A SORBA.

 

1.SERES UTÓÉLETE NEM ÉRDEKEL,NEKEM NE FORSZÍROZD TÖBBÉ.

 

 AZ Ő ELŐÉLETE,EREDMÉNYESSÉGE VISZONT PÉLDAMUTATÓ SZÁMUNKRA IS.

 

 NEKÜNK -SZERENCSÉNKRE- NEM KELL FELFEDEZNÜNK EGY ÚJ EREDMÉNYES MÓDSZERT.

 AZT SERES KITALÁLTA  , KIPRÓBÁLTA,ÉS EREDMÉNYT IS ÉRT EL A MÓDSZERÉVEL.

 

  Ő A MÓDSZERÉT A SZÁNKBA ADTA ,ÉS EZT TARTSUK ÓRIÁSI  SZERENCSÉNKNEK.

 

2.UGYAN IS SERES MÁRIA  -EGY VASALÓDESZKÁN EGYEDÜL-ÖSSZEGYŰJTÖTT 600.000 ALÁÍRÁST.

 

 Ő, A GYENGE NŐ , EGYEDÜL  KÉT VÁLLRA FEKTETTE AZ AKKORI 263 PARLAMENTI KÉPVISELŐT!!!!!!

 

 EGY MILLIÓ ALÁÍRÁSSAL  MI IS ÉRVÉNYESÍTHETNÉNK AZ AKARATUNKAT.

 

 NEM KELL  RIZSÁZNI EZT A TÉNYT,MERT AKI EZT TESZI, MÁRIS A BAUMAGOSOK LEGFŐBB  ELLENSÉGE  LESZ 1 PERC  ALATT.

 

3.SERES TETTE NEKÜNK IS AZ EGYETLEN MENCSVÁRUNK ,HA LENNE MAGUNKHOZ VALÓ  ESZÜNK.NEKED IS LEGYEN.

 

4.AZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉS FŐ PROBLÉMÁJA CÍMŰ VIZSGAKÉRDÉSBŐL KORÁBBAN NÁLAM MÁR    VIZSGÁZTÁL .

 

5.AZ ALÁBBI GONDOK VANNAK :

 

-A PESTIEK 3 MILLIÓS ÉVI TAGDÍJBEVÉTELE MELLETT MIRE KELLETT  A BUDAÖRSI +1 MILLIÓ?

 EZT SEMMI SEM INDOKOLTA.

 

 AMÚGY IS MINDEN KÖLTSÉGRE -DÁRIUS MÓDJÁRA- 10-SZER ANNYIT  FIZETTEK  KI,MINT  AMENNYIT KELLETT VOLNA.

 EZ A SZÁM  ÍGY - A + 1 MILLIÓVAL- A 12-SZERESÉRE NŐTT.

 EHHEZ SEM KÉREK MAGYARÁZATOT.

 

6. MINDENKI ELISMERI,ÉS JÓL TUDJA,HOGY AZ 1 MILLIÓ  ALÁÍRÁS ÖSSZEGYŰJTÉSE NEM  KÖLTSÉGMENTES.

 EZZEL KAPCSOLATBAN SEMMI KOMMENTÁR,AGGODALOM NEM ÉRDEKEL.

 MOST FONTOSABB DOLOG IS VAN ,MINT MÁS BUDAÖRSI TÉMA MANTRÁZÁSA.

 AKI EZT TESZI, AZ AZ 1 MILLÓ ALÁÍRÁS  ÖSSZEGYŰJTÉSÉT  VESZÉLYEZTETI.

 RENGETEGEN REMÉLJÜK,HOGY EZEK UTÁN LÉPÉST VÁLTASZ ,ÉS A KÁROSULTAK SZEKERÉT  TOLOD.

 

 

Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.03.06 0 0 7861

Tisztelt nyakfogom!

 

Én azt írtam, hogy szivesen kiszállok a fórumról, ha nem rágalmaz. Ha viszont nem hagy fel a képtelen dolgok állításával, úgy védekezésre kényszerít, és azt csak itt tehetem meg.

 

Az aláírásgyűjtéssel kapcsolatban nagy fába vágta a fejszéjét, és ezért írtam azt is, hogy remélem, ez a többlet- elfoglaltság kimeríti minden idejét, és végre békén hagy engem.

 

De ön bátor, mint a cigány vak lova... Fejjel megy a falnak, és az sem érdekli, ha magára dől a fa.

 

Nem tudom, honnan veszi, hogy most is csak lopok, és hogy a lopáson kívüli másik legfontosabb célom az aláírásgyűjtés meghiúsítása. 

 

Az, hogy az aláírásgyűjtést nem támogatom, még nem tett az aláírásgyűjtés ellenségévé.

Sőt ismételten sok sikert kívánok hozzá.

 

A tegnapi esti RTL Híradóban  szó volt többek között az ön által példaként állított Seres Mária "pártjáról" is.  (SMS) Seres Máriát és a párt több tagját is rabosították, mert nem számoltak el a választások érdekében felvett állami támogatásokkal. (Erről is írtam korábban elég részletesen...)

 

Tudom, hogy ön nem kap állami támogatást, de azért ne állítson már példaként a baumag-károsultak elé egy rabosított politikai percemberkét.

 

Ezzel együtt ismételten ajánlom figyelmébe a személyes adatok védelmének szükségességét! 

 

Lipcsik Márton  és  nem  LOP-CSAK Márton

 

nyakfogom Creative Commons License 2017.03.05 0 0 7860

ÖNÉRDEKBŐL ELRIASZTOTTAD INNEN IS A KÁROSULTAKAT .

 

A LOPÁSON KÍVÜL EZ A MÁSODIK LEGFONTOSABB CÉLOD.

nyakfogom Creative Commons License 2017.03.05 0 0 7859

CSAK,CSAK LOP-CSAK,AKI MOST IS CSAK LOP!

 

LÁTOM IDEGEID FELMONDTÁK MÁR A SZOLGÁLATOT.

 

EGYÉBKÉNT AMINT ÉRZED,MÉG MOST IS NAGY ERŐVEL FOGOM A BAL, SÜKET FÜLEDET.

A MÁSIKAT REMÉLEM HAMAROSAN MEGRÁNCIGÁLJÁK AZOK ,AKIKET MEGRÁGALMAZTÁL.

 

ÖK AZ ALÁBBIAK:

 

risz

 

remény

 

szögesdeszka

 

Pali Manó

 

belzebub 2016

 

Papa 888

 

12 ezer ember pénze stb. stb.

 

ŐK KORÁBBAN RENGETEG MÁS KÁROSULTTAL EGYÜTT ITT GYAKRAN POZITÍV HOZZÁSZÓLÓK VOLTAK.

 

TE AZONBAN ADDIG LOTYOGTÁL ,HOGY VÉGÜL

MEGUNTÁK, ÉS MÁR NINCSENEK  JELEN.

 

EZ IS A TE LELKDEN SZÁRAD.

 

AZT HISZED,HOGY NINCS ELÉG PROBLÉMA AZ ALÁÍRÁS

GYŰJTÉSSEL,ÉS MÉG EGY CSALÓRA IS SZÜKSÉG VAN ITT !

 

CSAK AZ IDŐMET RABLOD.

EHELYETT AZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉSSEL,ÉS EZZEL KAPCSOLATOS ELSŐ TAPASZTALATAIMMAL KELLETT VOLNA FOGLALKOZNOM.

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!