Keresés

Részletes keresés

Fábiánné Magdika erős Creative Commons License 2017.04.01 0 0 7963

A kormány által küldendő konzultációs papírt pár nap mulva mindenki megkapja, amit

május 20-ig kell visszaküldeni.

Azt kérjók, hogy a Baumag károsultak írják rá a papirra:

Baumag károsultak vagyunk és a 14. éve ellopott megtakarított pénzünket szeretnénk

mielőbb visszakapni, ahogy kb. 1 éve Lázár János, Kósa Lajos, és Rogán Antal is azt

mondta, hogy igen a Baumag ügyet is rendezni kell.

Talár és logarléc Creative Commons License 2017.04.01 0 0 7962

Igen, 645 fő nem nagy tömeg, de legalább valakinek eszébe jutott valamit tenni, és ez a 645 fő eljutott odáig legalább, hogy aláírta, de vannak olyanok is akik a saját pénzük visszaszerzésének az érdekében még a saját nevüket sem merik vállalni.

 

Miközben mindenki várja a csodát, és reménykedik abban, hogy egyszer valakinek a jóvoltából mégiscsak a pénztárhoz járulhat, valami érthetetlen okból kifolyólag nem azokat kezdik ki, akik őket kisemmizték, becsapták, és most is még hitegetik, és élősködnek rajtuk, hanem azokat rugdossák, akik megpróbálnak tenni valamit.

 

A károsultak egymást marják, ahelyett, hogy a dühüket a csalókon és azokon töltenék ki, akiknek a jóvoltából ide jutottak.

Előzmény: BAUmagnélküli (7961)
BAUmagnélküli Creative Commons License 2017.04.01 0 0 7961

654 fő nem akkora "tömeg" akikért bármely politikus akár a kisujját is mozdítaná, főleg akkor, ha az érdektelenek és az ellendrukkerek száma ennek a 654 főnek a több-százszorosa...

Előzmény: Talár és logarléc (7959)
BAUmagnélküli Creative Commons License 2017.04.01 0 0 7960

"...MÁSOK HELYETT NE ÍRJON ALÁ SENKI,MERT AZ ELLENŐRZÉS SÚLYOSAN BÜNTET EZÉRT..."

 

Az ellenőrzés csak akkor hitelesíthető, ha az aláíró legalább egy egyedi azonosítót (lehetőleg arcképes igazolvány számot) is megad (pl. személyi szám, személyi igazolvány száma, jogosítvány száma, útlevél száma, TAJ kártya száma, hasonlóképpen, mint a hatósági szavazások esetében). Aláírás, lakcím még lakcímkártya számának megadásával is kevés (lakcím kártyája egy személynek kettő is lehet, pl. ha költözésnél elhányta, majd előkerült és nem adta le a régit. Persze ez szabálytalan, csak hatósági ellenőrzésnél bukna ki, de nincs szankció ezért)...Azt, hogy ki-ki helyett (pl. elhunyt, szomszéd, munkatárs, egyéb ismerős stb. helyett) írt alá, annak ellenőrzésére a megszerkesztett űrlap alkalmatlan. A felszámoló 2016. július 31. napján kelt Közbenső Jelentésében megadott 7155 hitelező adatai (név, lakcím, hitelezői igény stb.) bíróság által hitelesített, tehát közhitelű, ezt mi 7155-en és  rajtunk kívül mindenki megismerheti. 95% biztonsággal mondható, hogy az elhunytakon kívül a listában szereplők+akik nem jelentkeztek be a felszámolásba, de károsultak, mind aláírnák a listát, ha az közhitelű lenne és ezért nyomatékkal bírna. Ez összesen több mint tízezer fő lenne. Ha még sikerülne ugyanennyi támogató aláírást is begyűjteni (mindenki csak + egyet), akkor akár parlamenti "pártot" is lehetne alapítani...de ez csak az én meglátásom, ahogy tapasztaltam, e fórumban nálam sokkal több ismerettel és felkészültséggel bíró "károsultak" vannak...

Előzmény: nyakfogom (7958)
Talár és logarléc Creative Commons License 2017.04.01 0 0 7959

Az alábbi petíciót 2015 novemberében indították el a szerzők.

654 fő írta alá.

A petíciót és a kinyomtatott aláírásokat átadták Windisch Lászlónak, akitől érdemi reakció nem érkezett.

Láthattuk azonban, hogy a későbbiekben Q károsultakkal is mit művelt a hatalom.

 

 

 

Teljes kártalanítást a Baumag és Duna Profit károsultjainak is!

 

 

Magyar Nemzeti Bank

Petíció Windisch László Alelnök Úr részére  

Tisztelt Alelnök Úr!  

 

Ön 2015 áprilisában a Quaestor botrány kirobbanása után egy sajtótájékoztató keretében egyértelműen kijelentette, hogy a befektetni szándékozó Quaestor károsultak több éven keresztül kötvény helyett a semmit vásárolták meg. Tette ezt annak ellenére, hogy semmilyen hatósági vizsgálat, nyomozás még el sem kezdődött, amire talán hivatkozhatott volna.

 

Ezen tényszerű bejelentésére figyelemmel, követeljük Öntől, hogy értelmezését ugyanígy fejtse ki a Baumag Általános Befektetési, majd jogutódja a Baumag Ingatlanfejlesztési Szövetkezet által folytatott fiktív üzletrészek értékesítésének vonatkozásában is, mivel a Baumag Általános Befektetési Szövetkezet már a cégbejegyzés megtörténte előtt is, vagyis az alapbejegyzési kérelem időszakában már folytatta ezt a befektetési tevékenységet, és közel nyolc éven keresztül volt a gyakorlatában minden lehetséges állami felügyeleti szerv ellenőrzése mellett. A jogsértő befektetési szolgáltatás keretében a Baumag működése nyolc éve alatt közel 200 Milliárd db, (nem tévedés 200 milliárd db!) fiktív (nem létező) 1 Forint névértéken feltüntetett üzletrészt értékesített a megtévesztett, befektetni szándékozó ügyfelek részére, hasonlóan a fiktív Quaestor vállalati kötvényekhez. Ez a működési elv nem stratégiai kérdés volt, hanem maga volt a stratégia.

 

A szegedi Ítélőtábla 2005-ben jogerős végzésében kimondta, hogy a befektető nem ismerhette, hogy a Baumag Szövetkezet csalárd, felróható magatartással üzletrész tőkét nem képezett, nem volt olyan üzletrész, amelyet eladhatott volna, ill. visszavásárolhatott volna.

 

Szintén agyonhallgatott, a kísértetiesen hasonló befektetési tevékenységet folytató befektetési szövetkezetnek csúfolt, Duna Profit  Szövetkezet jogsértő működése, amely 7 Md Ft össz névértékben fiktív szövetkezeti célrészjegyeket értékesített 7 ezer ügyfelének.

 

A különbség csak annyi volt a két szövetkezet között, hogy a Baumag Szövetkezetnél üzletrésznek, a Duna Profitnál pedig célrészjegynek nevezték az eladott semmit úgy, hogy mindkét esetben piacképes, értékkel rendelkező, szabályosan képzett és létező pénzügyi terméknek, legális pénzügyi befektetési lehetőségeknek tüntették fel azokat! (Ugyanilyen fiktív célrészjegy kibocsájtás történt pl.: a Vertical Invest Ingatlanszövetkezet esetében is.)

 

Mindkét szövetkezet rendkívül alacsony alapítói vagyonnal rendelkezett, a Baumagnál mindösszesen 70.000, a Duna Profit esetében pedig 3 millió Ft volt a bejegyzett tőke, azaz  mögöttes vagyon és fedezet hiányában folytatták a működésüket.

 

A befektetési szövetkezeteknek csúfolt bűnbandák a teljes működésük során a Magyar Állam költségvetését bevételhez juttatták azzal, hogy közel 20 ezer befektetni szándékozó ügyfélnek a semmit értékesítették készpénz ellenében az állami szervek hathatós, tudatos közreműködésével, (cégbejegyzés hiányosságai, ellenőrzés hatékonytalansága), és közben pedig az adóhatóság igényt tartott folyamatosan a forrásadó megfizetésére, azaz megadóztatta a semmit.

 

Ugyanakkor, a Baumag Szövetkezettel összefüggésben pedig elhallgattak egy csalás sorozatot, és az abból fakadó, 100 milliós adócsalást is, amivel a költségvetésnek ekkora kárt okoztak adó visszatérítés formájában.

Mivel az Önök birtokában is fellelhetőek az erre vonatkozó joganyagok, követeljük Öntől, hogy ezen szövetkezetek esetében is, a nagy nyilvánosság előtt mondja ki nekünk, Baumag és Duna Profit károsultaknak is, hogy „Önök is a semmit vették meg.”

 

A fent leírtak figyelembe vételével követeljük 100 %-os kártalanításunkat végre 12 év után!

Követeljük vissza befektetett tőkénket a beígért hozamokkal együtt, valamint mindezen felül a 12 év veszteségeire a mindenkor jegybanki alapkamat számítása szerint!

 

Elegünk van a pártok egymásra mutogatásából, ügyünk agyon hallgatásából, szőnyeg alá söpréséből, a 12 éve tartó sehová sem vezető pereskedésekből, jogi csűrcsavarokból, a 11 éve tartó eredménytelen felszámolási eljárásokból!

 

Itt és most, 20 ezer aljas módon megkárosított ember és családjaik követelik vissza, az állami ellenőrzés mellett ellopott megtakarításaikat, öngondoskodásra szánt pénzeiket!!!!!!!!

Nem mi hibáztunk, nem mi voltunk a felelőtlenek!

 

Keservesen összekuporgatott pénzünket a haszon reményében nem az éj leple alatt hordtuk zug bukméker irodákba, ahová csak ajánlásokra lehetett bekerülni, hanem, a hazug módon, állami engedéllyel, állami ellenőrzés alatt működő, legálisnak feltüntetett befektetési lehetőségek álarca mögé bújt, országos hálózatot működtető, pénzelnyelő bűnszövetkezetekbe, amelyeknek valós tevékenységéről nem tudtunk és nem is tudhattunk!!!!!!

 

Mondassék ki végre az Állam felelőssége abban, hogy az ilyen, és ehhez hasonló gazdasági bűncselekmények újból és újból megismétlődhetnek Magyarországon, megnyomorítva, ellehetetlenítve, a tönk szélére juttatva az ország becsületesen  dolgozó állampolgárait!

12 éve ülünk az árok szélén, ahová a mindenkori hatalom kényszerített minket, szeretnénk végre onnan felállni!  

 

A Quaestor törvény módosítása során követeljük a törvény kiterjesztését a Baumag és Duna Profit károsultjaira is!

 

 

nyakfogom Creative Commons License 2017.03.31 0 0 7958

AZ ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍVEK EGY JELENTŐS RÉSZE 1-2 ALÁÍRÁSSAL ÉRKEZIK VISSZA.

 

ENNEK TÖBB HÁTRÁNY VAN:

-A VÉGÉN MEGNEHEZÍTI AZ ELLENŐRZÉS MUNKÁJÁT

-10-SZER TÖBB A FELHASZNÁLT PAPÍR

-10-SZER TÖBB A POSTAKÖLTSÉG

-JELENTŐSEN MEGNÖVELI A TÁRSADALMI MUNKÁBAN DOLGOZÓ ADMINISZTRÁTOR MUNKÁJÁT,A    VÉGÉN MAJD NEM IS VÁLLALJA AZT ,ÉS AKKOR FUCCS AZ EGÉSZNEK.EZ AZ Ő KÉRÉSE MOST.

 

MÁSOK HELYETT NE ÍRJON ALÁ SENKI,MERT AZ ELLENŐRZÉS SÚLYOSAN BÜNTET EZÉRT.

 

AKINEK VAN CSALÁDJA,ROKONAI,ISMERŐSEI BARÁTAI,KÉRJE MEG ŐKET IS,HOGY A LAP MINIMUM BETELJEN.

nyakfogom Creative Commons License 2017.03.31 0 0 7957

AZ ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍVET,ÉS A HATÁROZATOT  DEMETER ÚR KÉTSZER IS FELTETTE IDE AZ INDEXRE,ÉRDEMES ELOLVASNI.

 

EBBEN TÖBBEK KÖZÖTT BENT VAN: 

 

1.AZ ADATKEZELÉS IDŐTARTAMA:"2017.MÁRCIUS 1. NAPJÁTÓL A CÉL MEGVALÓSULÁSÁIG.

 

TEHÁT AZ LÁTHATÓ,HOGY AZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉSRE UGYAN NINCS HATÁRIDŐ,DE ŐSZRE ÖSSZE KELL HOZNUNK A BAUMAGOS ALÁÍRÁSOKAT.

 

MINDEZT AZÉRT ,HOGY A TÖBBI, 26 KÁROSULT CSOPORT IS MÉG IDŐBEN CSATLAKOZNI TUDJON A MIENKHEZ  HASONLÓ, DE SAJÁT ALÁÍRÁSGYŰJTÉSSEL,KI KI A SAJÁT PROBLÉMÁJA SZERINT MEGALKOTOTT ALÁÍRÁSGYŰJTŐ FORMULÁJÁVAL.

FŐ CÉL A KÁROSULTAK TÖMEGEREJÉNEK NÖVELÉSE,ORSZÁGOS SZINTEN.

 

UGYANIS A MEGFELELŐ LÉTSZÁMÚ,HOLTBIZTOS TÖMEGERŐ CSAK A 26 KÁROSULT CSAPAT ÖSSZEFOGÁSÁVAL EGYÜTT JÖHET LÉTRE.

EZ A TÖMEGERŐ ÍGY 2018-BAN IGY BIZTOSAN  DÖNTŐ VÁLASZTÁSI TÉNYEZŐVÉ TEREBÉLYESEDHET KI.

AKKOR LESZ BŐVEN KORMÁNYAKARAT IS,AMI MOST MÉG HIÁNYZIK.

 

 

AZ EDDIGI SÚLYTALANSÁG ÁLLAPOTÁBÓL CSAK  ÍGY VÁLHATNAK A KÁROSULTAK

DÖNTŐ,FAJSÚLYOS TÉNYEZŐVÉ.

 

CSAK ÍGY LESZÜNK VALAKIK,ÉS AZ AKARATUKAT, ÉRDEKÜNKET KIZÁRÓLAG CSAK ÍGY,EZZEL A MÓDSZERREL TUDJUK ÉRVÉNYESÍTENI KORMÁNY,EDDIGI AKARATLANSÁGÁVAL SZEMBEN.

MÁS LEHETŐSÉGÜNK EZEN KÍVÜL NINCS.

A JOG = OO.    EZ AZ ELMÚLT  14 ÉV ALATT TÖBBSZÖRÖSEN BEIGAZOLÓDOTT.

 

PERSZE ELŐSZÖR SZEDJÜK ÖSSZE MI, SAJÁT MAGUNKAT.

MÉG CSAK A BILIBE SEM LÓG A KEZÜNK.

IT AZ INDEXEN PEDIG MÉG GYERMEKCIPŐBEN SEM JÁR AZ ÜGYÜNK ,AZ ÖT ÉRDEKLŐDŐJÉVEL,MEG AZ ELLENDRUKKEREKKEL EGYÜTT SEM.

 

A KÁROSULTAK MAGUK HIUSITJÁK MEG AZ ORSZÁGOS ALÁÍRÁSGYŰJTÉS MEGVALÓSÍTÁSÁT?

 

MÉG SZERENCSE,HOGY EDDIG 100 ÍVET KÉRTEK,ÉS KAPTAK A KÁROSULTAK BUDAÖRSTŐL.

EGYENLŐRE MEGÁLLOK A 170 ALÁÍRÁSNÁL.

ELŐSZÖR LÁTNOM KELL,HOGY AZ EGÉSZ NEM EGY EGYFECSKÉS NYÁR-E A RÉSZEMRŐL?

 

 

2.AZ EGÉSZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉS FŐ LÉNYEGE: P O L G Á R I     K E Z D E M É N Y E Z É S

 

EZ IS,AZ IDE AZ INDEXRE KORÁBBAN KÉTSZER IS FELRAKOTT HATÁROZATBAN LÁTHATÓ. 

 

3.A MI ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍVÜNK A MAGA MÓDJÁN,ÚGY AHOGYAN VAN, MINDENFÉLE KIEGÉSZÍTŐ IROMÁNY NÉLKÜL EGYMAGÁBAN IS  MEGÁLL A  SAJÁT LÁBÁN.

CSAK EL KELL OLVASNI AZ ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍV FŐ CÍMÉT,MEG A KIEMELT MONDATÁT (MEG PERSZE IGÉNYELNI KELL AZ ÍVEKET,HASZNOS CSELEKEDET EZ A KÁROSULTAK SZÁMÁRA):

EZ OLVASHATÓ AZ ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍVEN:  

 

TÁMOGATJA-E ÖN,HOGY A MAGYAR ÁLLAM KÁRTALANÍTSA A BAUMAG KÁROSULTAKAT?

 

 A LEGVÉGÉN ,AMIKOR ÖSSZEGYŰJTÖTTE BUDAÖRS AZ ÍVEKET,CSAK EGY ÖSSZESÍTÉS,EGY KÍSÉRŐ LEVÉL KELL ,AMIT  A BUDAÖRSI EGYESÜLET MEGÍRAT EGY JOGÁSSZAL.

 

SERES KORÁBBI TÁJÉKOZTATÁSA SZERINT Ő IS CSAK KÍSÉRŐ LEVELET ÍRT ANNAK IDEJÉN,PEDIG AZ NÉPSZAVAZÁSRA IS ALKALMAS VOLT.

MI  SZERINTEM ÍRUNK   HOZZÁ  EGY KÜLÖN PETÍCIÓT IS.

ENNEK BIZTOSAN  NAGYOBB SÚLYA LESZ,MINT EGY SIMA ÖSSZEGZŐ, KÍSÉRŐLEVÉLNEK.

 

AZ ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍVET,ÉS A HATÁROZATOT  DEMETER ÚR KÉTSZER IS FELTETTE IDE AZ INDEXRE,ÉRDEMES ELOLVASNI.

EBBEN TÖBBEK KÖZÖTT BENT VAN: 

 

 

 A LEGVÉGÉN ,AMIKOR ÖSSZEGYŰJTÖTTE BUDAÖRS AZ ÍVEKET,CSAK EGY ÖSSZESÍTÉS,EGY KÍSÉRŐ LEVÉL KELL ,AMIT  A BUDAÖRSI EGYESÜLET MEGÍRAT EGY JOGÁSSZAL.

 

SERES KORÁBBI TÁJÉKOZTATÁSA SZERINT Ő  CSAK KÍSÉRŐ LEVELET ÍRT ANNAK IDEJÉN.

PERSZE MI ÍRUNK    HOZZÁ  EGY KÜLÖN PETÍCIÓT IS.

ENNEK BIZTOSAN  NAGYOBB SÚLYA LESZ,MINT EGY SIMA ÖSSZEGZŐ, KÍSÉRŐLEVÉLNEK.

 

 

 

EGYÉBKÉNT DEMETER ÚR KORÁBBAN MÁR ELKÜLDÖTT EGY FIGYELEM FELHÍVÓ LEVELET AZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉS BEINDÍTÁSÁRÓL, ORBÁN MINISZTERELNÖK ÚRNAK.

 

MOST ISMÉT FELKÉRI A  BUDAÖRSI EGYESÜLET EGY JOGÁSZT ARRA   ,HOGY EGY ÖSSZEGZŐ, KÍSÉRŐ LEVELET IS KÉSZÍTSEN MAJD AZ ÖSSZEGYŰJTÖTT MINIMUM 75.000 , BAUMAG KÁROSULTAKAT TÁMOGATÓ ALÁÍRÁS ELKÜLDÉSÉHEZ.

 

3.  AZ ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍVEN KIEMELTEN LÁTHATÓ:

 

AZ ADATKEZELÉS CÉLJA PETÍCIÓ BENYÚJTÁSA A MINISZTERELNÖKSÉGRE A BAUMAG-KÁROSULTAK MAGYAR ÁLLAM ÁLTALI KÁRTALANÍTÁSA ÜGYÉBEN.

 

A KORÁBBI 160 FŐS INTERNETES PETÍCIÓT TEGYE FEL IDE VALAKI.LEHET ABBÓL IS TANULNI

 

EGYÉBKÉNT ITT IS KÖSZÖNÖM DEMETER ELNÖK ÚR,ÉS AZ EGYESÜLET  EDDIGI ANYAGI,ÉS EGYÉB POZITÍV HOZZÁÁLLÁSÁT IS.

KÖSZÖNET A MÉG CSAK MOST ELINDULT MUNKÁK LEVEZÉNYLÉSE KAPCSÁN IS .

 

BUDAÖRS IS MEGTEHETTE VOLNA AZT,AMIT PEST TETT:A NAGY SEMMIT,CSAK AZT TESZIK, AMI NEKIK JÓ.

PEST MÉG CSAK VÁLASZRA SEM MÉLTATTA BUDAÖRSÖT,AMIKOR KORÁBBAN AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSRE KÉRTE ŐKET.

EZ IS BIZONYÍTJA,HOGY MI A  PESTIEK IGAZI CÉLJA.

PEDIG A 850 TAG BIZTOSAN ALÁÍRNÁ  AZ ÍVEKET,CSAK NEM TUDNAK RÓLA.

210 FŐ  EMAIL CÍMÉT IS ASMERIK PESTEN.

 

EGYÉBKÉNT AZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉS GONDOLATA,MEG AZ EDDIGI BUDAÖRSI EGYESÜLETI ELŐKÉSZÜLETEK (ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍV ELKÉSZÍTÉSE,ENGEDÉLYEK BESZERZÉSE STB.)EGYMAGUKBAN CSAK EGY HOLT ERŐT JELENTENEK.

EZ CSAK EGY ALAP,DE A KALAPOT AZ ALÁÍRÓK, ÉS A BUDAÖRSI EGYESÜLET TESZI,ÉS TETTE FEL

FEL AZZAL,HOGY MELLÉNK ÁLLT.

NORMÁLIS ESETBEN EZ IS A  FELADATA  EGY BAUMAGOS EGYESÜLETNEK.

KIVÉVE A PESTIT, NEKIK EZ EDDIG NEM DEROGÁLT,MERT AZ NEM IS ÁLL AZ ÉRDEKÜKBEN.

AZT IS TUDJA MINDENKI,HOGY MI ÁLL ÉRDEKÜKBEN.     MI IS  TUDJUK.

 

 

A FENT LEÍRTAK SZERINT AZ ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍVNEK ÖNÁLLÓ ÉLETE VAN,ÉS A SAJÁT LÁBÁN IS MEGÁLL AZ ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍV.

AZ ALÁÍRÓK EGYÉBKÉNT KÉTSÉGET KIZÁRÓAN,EGYÉRTELMŰEN LÁTJÁK,HOGY MIT ÍRNAK ALÁ.

 

AZ ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍVEN NINCS SEMMILYEN  UTALÁS ARRA,HOGY MÉG MI KELL AHHOZ HOGY ÖNÁLLÓAN ÉRVÉNYES LEGYEN.

CSAK SZABÁLY SZERŰEN KI KELL TÖLTETNI AZ ÍVEKET ,LEHETŐLEG LAPONKÉNT 10 ALÁÍRÓVAL .

 

 

HOL VAN MOST ETTŐL A PESTI EGYESÜLET,MIT CSINÁL? MEGMONDJAM?ÚGY IS TUDJA MINDENKI!

UGYAN MÉG RADÍROZHATNÁNAK,HA A SORON KÖVETKEZŐ KÖZGYŰLÉSÜKIG FELVENNÉK A FORDULATSZÁMOT.

 

ÉBRESZTŐ, BUDAPESTIEK,ITT AZ UTOLSÓ LEHETŐSÉGETEK A TÚLÉLÉSRE.

MIT MONDHATTOK MÁST A 850 TAGNAK,MINT AZT,HOGY MÉG IDŐBEN FELÉBREDTETEK.ÉS VÉGRE-MEGKÉSVE,DE NEM ÖSSZETÖRVE-BEÁLLTOK A SORBA.

MÁSKÜLÖNBEN MIT VÁLASZOLTOK ARRA A TAGI KÉRDÉSRE,HOGY "AKKOR EDDIG ,MIÉRT FIZETTÜNK KI KISMILLIÓ FT TAGDÍJAT ?"

LEGALÁBB LENNE VALAMI TAKARÓTOK,ÉS ÍGY TÚLÉLNÉTEK A VÁLASZTÁST.

ENNYI ESZE KELL HOGY LEGYEN EGY EGYESÜLETNEK.

HA NEM LÉPTEK,AKKOR MÉG A BUKÁS IS CSAK EGY KEGYELEMDÖFÉS LESZ,EGY TAGI FELHÁBORODÁSSAL SZEMBEN. 

 

 

 

 

EGYÉBKÉNT DEMETER ÚR KORÁBBAN MÁR ELKÜLDÖTT EGY FIGYELEM FELHÍVÓ LEVELET AZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉS BEINDÍTÁSÁRÓL, ORBÁN MINISZTERELNÖK ÚRNAK.

 

MOST ISMÉT FELKÉR A  BUDAÖRSI EGYESÜLET EGY JOGÁSZT ARRA   ,HOGY EGY ÖSSZEGZŐ, KÍSÉRŐ LEVELET IS KÉSZÍTSEN MAJD AZ ÖSSZEGYŰJTÖTT MINIMUM 75.000 , BAUMAG KÁROSULTAKAT TÁMOGATÓ ALÁÍRÁS ELKÜLDÉSÉHEZ.

 

 

ördögikör Creative Commons License 2017.03.31 0 0 7956

T. Baumagnélküli!

 

Önmagában ügyvéd, közjegyző stb. hasra ütve nem talál ki semilyen jogcímet, mert azt és annak valós tartalmát csak ellenjegyezheti. De gyorsan menjünk vissza a kályhához, ugyanis egyáltalán annak mibenlétét a szerződő felek szándéka határozza meg. Majd a létrejött szerződésben, megállapodásban résztvevő szerződő felek aláírását követően azt az ügyvéd, közjegyző stb. aláírásával, pecsétjével ellenjegyzi. Tehát Ön végig korosan fantáziál, jóember vegye már elő azt a befizetési pénztár-bizonylatát, és ha az egy kölcsönadást igazol, akkor Ön nem a csalás áldozata, ellenkező esetben viszont igen. Na ezt akarja utasításra szándékosan összemosni, ezzel is megtéveszteni a károsultakat. Ön álkárosultként ha ezt az idióta teóriáját bőszen tovább sulykolja akkor a károsultak haragjától már a jó isten sem fogja megvédeni. Önnek ha  ez lenne a szellemi terméke biztosan sok sikert fog aratni vele!

nyakfogom Creative Commons License 2017.03.31 0 0 7955

AZ ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍVET,ÉS A HATÁROZATOT  DEMETER ÚR KÉTSZER IS FELTETTE IDE AZ INDEXRE,ÉRDEMES ELOLVASNI.

 

EBBEN TÖBBEK KÖZÖTT BENT VAN: 

 

1.AZ ADATKEZELÉS IDŐTARTAMA:"2017.MÁRCIUS 1. NAPJÁTÓL A CÉL MEGVALÓSULÁSÁIG.

 

TEHÁT AZ LÁTHATÓ,HOGY AZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉSRE UGYAN NINCS HATÁRIDŐ,DE ŐSZRE ÖSSZE KELL HOZNUNK A BAUMAGOS ALÁÍRÁSOKAT.

 

MINDEZT AZÉRT ,HOGY A TÖBBI, 26 KÁROSULT CSOPORT IS MÉG IDŐBEN CSATLAKOZNI TUDJON A MIENKHEZ  HASONLÓ, DE SAJÁT ALÁÍRÁSGYŰJTÉSSEL,KI KI A SAJÁT PROBLÉMÁJA SZERINT MEGALKOTOTT ALÁÍRÁSGYŰJTŐ FORMULÁJÁVAL.

FŐ CÉL A KÁROSULTAK TÖMEGEREJÉNEK NÖVELÉSE,ORSZÁGOS SZINTEN.

 

UGYANIS A MEGFELELŐ LÉTSZÁMÚ,HOLTBIZTOS TÖMEGERŐ CSAK A 26 KÁROSULT CSAPAT ÖSSZEFOGÁSÁVAL EGYÜTT JÖHET LÉTRE.

EZ A TÖMEGERŐ ÍGY 2018-BAN IGY BIZTOSAN  DÖNTŐ VÁLASZTÁSI TÉNYEZŐVÉ TEREBÉLYESEDHET KI.

AKKOR LESZ BŐVEN KORMÁNYAKARAT IS,AMI MOST MÉG HIÁNYZIK.

 

 

AZ EDDIGI SÚLYTALANSÁG ÁLLAPOTÁBÓL CSAK  ÍGY VÁLHATNAK A KÁROSULTAK

DÖNTŐ,FAJSÚLYOS TÉNYEZŐVÉ.

 

CSAK ÍGY LESZÜNK VALAKIK,ÉS AZ AKARATUKAT, ÉRDEKÜNKET KIZÁRÓLAG CSAK ÍGY,EZZEL A MÓDSZERREL TUDJUK ÉRVÉNYESÍTENI KORMÁNY,EDDIGI AKARATLANSÁGÁVAL SZEMBEN.

MÁS LEHETŐSÉGÜNK EZEN KÍVÜL NINCS.

A JOG = OO.    EZ AZ ELMÚLT  14 ÉV ALATT TÖBBSZÖRÖSEN BEIGAZOLÓDOTT.

 

PERSZE ELŐSZÖR SZEDJÜK ÖSSZE MI, SAJÁT MAGUNKAT.

MÉG CSAK A BILIBE SEM LÓG A KEZÜNK.

IT AZ INDEXEN PEDIG MÉG GYERMEKCIPŐBEN SEM JÁR AZ ÜGYÜNK ,AZ ÖT ÉRDEKLŐDŐJÉVEL,MEG AZ ELLENDRUKKEREKKEL EGYÜTT SEM.

 

A KÁROSULTAK MAGUK HIUSITJÁK MEG AZ ORSZÁGOS ALÁÍRÁSGYŰJTÉS MEGVALÓSÍTÁSÁT?

 

MÉG SZERENCSE,HOGY EDDIG 100 ÍVET KÉRTEK,ÉS KAPTAK A KÁROSULTAK BUDAÖRSTŐL.

EGYENLŐRE MEGÁLLOK A 170 ALÁÍRÁSNÁL.

ELŐSZÖR LÁTNOM KELL,HOGY AZ EGÉSZ NEM EGY EGYFECSKÉS NYÁR-E A RÉSZEMRŐL?

 

 

2.AZ EGÉSZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉS FŐ LÉNYEGE: P O L G Á R I     K E Z D E M É N Y E Z É S

 

EZ IS,AZ IDE AZ INDEXRE KORÁBBAN KÉTSZER IS FELRAKOTT HATÁROZATBAN LÁTHATÓ. 

 

3.A MI ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍVÜNK A MAGA MÓDJÁN,ÚGY AHOGYAN VAN, MINDENFÉLE KIEGÉSZÍTŐ IROMÁNY NÉLKÜL EGYMAGÁBAN IS  MEGÁLL A  SAJÁT LÁBÁN.

CSAK EL KELL OLVASNI AZ ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍV FŐ CÍMÉT,MEG A KIEMELT MONDATÁT (MEG PERSZE IGÉNYELNI KELL AZ ÍVEKET,HASZNOS CSELEKEDET EZ A KÁROSULTAK SZÁMÁRA):

EZ OLVASHATÓ AZ ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍVEN:  

 

TÁMOGATJA-E ÖN,HOGY A MAGYAR ÁLLAM KÁRTALANÍTSA A BAUMAG KÁROSULTAKAT?

 

 A LEGVÉGÉN ,AMIKOR ÖSSZEGYŰJTÖTTE BUDAÖRS AZ ÍVEKET,CSAK EGY ÖSSZESÍTÉS,EGY KÍSÉRŐ LEVÉL KELL ,AMIT  A BUDAÖRSI EGYESÜLET MEGÍRAT EGY JOGÁSSZAL.

 

SERES KORÁBBI TÁJÉKOZTATÁSA SZERINT Ő IS CSAK KÍSÉRŐ LEVELET ÍRT ANNAK IDEJÉN,PEDIG AZ NÉPSZAVAZÁSRA IS ALKALMAS VOLT.

MI  SZERINTEM ÍRUNK   HOZZÁ  EGY KÜLÖN PETÍCIÓT IS.

ENNEK BIZTOSAN  NAGYOBB SÚLYA LESZ,MINT EGY SIMA ÖSSZEGZŐ, KÍSÉRŐLEVÉLNEK.

 

AZ ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍVET,ÉS A HATÁROZATOT  DEMETER ÚR KÉTSZER IS FELTETTE IDE AZ INDEXRE,ÉRDEMES ELOLVASNI.

EBBEN TÖBBEK KÖZÖTT BENT VAN: 

 

2.AZ EGÉSZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉS FŐ LÉNYEGE: P O L G Á R I     K E Z D E M É N Y E Z É S

 

EZ,AZ IDE AZ INDEXRE KORÁBBAN KÉTSZER IS FELRAKOTT HATÁROZATBAN LÁTHATÓ. 

 

3.A MI ALÁÍRÁSGYŰJTŐÍVÜNK A MAGA MÓDJÁN,ÚGY AHOGYAN VAN, MINDENFÉLE KIEGÉSZÍTŐ IROMÁNY NÉLKÜL EGYMAGÁBAN IS  MEGÁLL A  SAJÁT LÁBÁN.

CSAK EL KELL OLVASNI AZ ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍV FŐ CÍMÉT,MEG A KIEMELT MONDATÁT (MEG PERSZE IGÉNYELNI KELL AZ ÍVEKET,HASZNOS CSELEKEDET EZ A KÁROSULTAK SZÁMÁRA):

EZ OLVASHATÓ AZ ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍVEN:  

 

TÁMOGATJA-E ÖN,HOGY A MAGYAR ÁLLAM KÁRTALANÍTSA A BAUMAG KÁROSULTAKAT?

 

 A LEGVÉGÉN ,AMIKOR ÖSSZEGYŰJTÖTTE BUDAÖRS AZ ÍVEKET,CSAK EGY ÖSSZESÍTÉS,EGY KÍSÉRŐ LEVÉL KELL ,AMIT  A BUDAÖRSI EGYESÜLET MEGÍRAT EGY JOGÁSSZAL.

 

SERES KORÁBBI TÁJÉKOZTATÁSA SZERINT Ő  CSAK KÍSÉRŐ LEVELET ÍRT ANNAK IDEJÉN.

PERSZE MI ÍRUNK    HOZZÁ  EGY KÜLÖN PETÍCIÓT IS.

ENNEK BIZTOSAN  NAGYOBB SÚLYA LESZ,MINT EGY SIMA ÖSSZEGZŐ, KÍSÉRŐLEVÉLNEK.

 

 

 

EGYÉBKÉNT DEMETER ÚR KORÁBBAN MÁR ELKÜLDÖTT EGY FIGYELEM FELHÍVÓ LEVELET AZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉS BEINDÍTÁSÁRÓL, ORBÁN MINISZTERELNÖK ÚRNAK.

 

MOST ISMÉT FELKÉRI A  BUDAÖRSI EGYESÜLET EGY JOGÁSZT ARRA   ,HOGY EGY ÖSSZEGZŐ, KÍSÉRŐ LEVELET IS KÉSZÍTSEN MAJD AZ ÖSSZEGYŰJTÖTT MINIMUM 75.000 , BAUMAG KÁROSULTAKAT TÁMOGATÓ ALÁÍRÁS ELKÜLDÉSÉHEZ.

 

3.  AZ ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍVEN KIEMELTEN LÁTHATÓ:

 

AZ ADATKEZELÉS CÉLJA PETÍCIÓ BENYÚJTÁSA A MINISZTERELNÖKSÉGRE A BAUMAG-KÁROSULTAK MAGYAR ÁLLAM ÁLTALI KÁRTALANÍTÁSA ÜGYÉBEN.

 

A KORÁBBI 160 FŐS INTERNETES PETÍCIÓT TEGYE FEL IDE VALAKI.LEHET ABBÓL IS TANULNI

 

EGYÉBKÉNT ITT IS KÖSZÖNÖM DEMETER ELNÖK ÚR,ÉS AZ EGYESÜLET  EDDIGI ANYAGI,ÉS EGYÉB POZITÍV HOZZÁÁLLÁSÁT IS.

KÖSZÖNET A MÉG CSAK MOST ELINDULT MUNKÁK LEVEZÉNYLÉSE KAPCSÁN IS .

 

BUDAÖRS IS MEGTEHETTE VOLNA AZT,AMIT PEST TETT:A NAGY SEMMIT,CSAK AZT TESZIK, AMI NEKIK JÓ.

PEST MÉG CSAK VÁLASZRA SEM MÉLTATTA BUDAÖRSÖT,AMIKOR KORÁBBAN AZ EGYÜTTMŰKÖDÉSRE KÉRTE ŐKET.

EZ IS BIZONYÍTJA,HOGY MI A  PESTIEK IGAZI CÉLJA.

PEDIG A 850 TAG BIZTOSAN ALÁÍRNÁ  AZ ÍVEKET,CSAK NEM TUDNAK RÓLA.

210 FŐ  EMAIL CÍMÉT IS ASMERIK PESTEN.

 

EGYÉBKÉNT AZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉS GONDOLATA,MEG AZ EDDIGI BUDAÖRSI EGYESÜLETI ELŐKÉSZÜLETEK (ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍV ELKÉSZÍTÉSE,ENGEDÉLYEK BESZERZÉSE STB.)EGYMAGUKBAN CSAK EGY HOLT ERŐT JELENTENEK.

EZ CSAK EGY ALAP,DE A KALAPOT AZ ALÁÍRÓK, ÉS A BUDAÖRSI EGYESÜLET TESZI,ÉS TETTE FEL

FEL AZZAL,HOGY MELLÉNK ÁLLT.

NORMÁLIS ESETBEN EZ IS A  FELADATA  EGY BAUMAGOS EGYESÜLETNEK.

KIVÉVE A PESTIT, NEKIK EZ EDDIG NEM DEROGÁLT,MERT AZ NEM IS ÁLL AZ ÉRDEKÜKBEN.

AZT IS TUDJA MINDENKI,HOGY MI ÁLL ÉRDEKÜKBEN.     MI IS  TUDJUK.

 

 

A FENT LEÍRTAK SZERINT AZ ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍVNEK ÖNÁLLÓ ÉLETE VAN,ÉS A SAJÁT LÁBÁN IS MEGÁLL AZ ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍV.

AZ ALÁÍRÓK EGYÉBKÉNT KÉTSÉGET KIZÁRÓAN,EGYÉRTELMŰEN LÁTJÁK,HOGY MIT ÍRNAK ALÁ.

 

AZ ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍVEN NINCS SEMMILYEN  UTALÁS ARRA,HOGY MÉG MI KELL AHHOZ HOGY ÖNÁLLÓAN ÉRVÉNYES LEGYEN.

CSAK SZABÁLY SZERŰEN KI KELL TÖLTETNI AZ ÍVEKET ,LEHETŐLEG LAPONKÉNT 10 ALÁÍRÓVAL .

 

 

HOL VAN MOST ETTŐL A PESTI EGYESÜLET,MIT CSINÁL? MEGMONDJAM?ÚGY IS TUDJA MINDENKI!

UGYAN MÉG RADÍROZHATNÁNAK,HA A SORON KÖVETKEZŐ KÖZGYŰLÉSÜKIG FELVENNÉK A FORDULATSZÁMOT.

 

ÉBRESZTŐ, BUDAPESTIEK,ITT AZ UTOLSÓ LEHETŐSÉGETEK A TÚLÉLÉSRE.

MIT MONDHATTOK MÁST A 850 TAGNAK,MINT AZT,HOGY MÉG IDŐBEN FELÉBREDTETEK.ÉS VÉGRE-MEGKÉSVE,DE NEM ÖSSZETÖRVE-BEÁLLTOK A SORBA.

MÁSKÜLÖNBEN MIT VÁLASZOLTOK ARRA A TAGI KÉRDÉSRE,HOGY "AKKOR EDDIG ,MIÉRT FIZETTÜNK KI KISMILLIÓ FT TAGDÍJAT ?"

LEGALÁBB LENNE VALAMI TAKARÓTOK,ÉS ÍGY TÚLÉLNÉTEK A VÁLASZTÁST.

ENNYI ESZE KELL HOGY LEGYEN EGY EGYESÜLETNEK.

HA NEM LÉPTEK,AKKOR MÉG A BUKÁS IS CSAK EGY KEGYELEMDÖFÉS LESZ,EGY TAGI FELHÁBORODÁSSAL SZEMBEN. 

 

 

 

 

EGYÉBKÉNT DEMETER ÚR KORÁBBAN MÁR ELKÜLDÖTT EGY FIGYELEM FELHÍVÓ LEVELET AZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉS BEINDÍTÁSÁRÓL, ORBÁN MINISZTERELNÖK ÚRNAK.

 

MOST ISMÉT FELKÉR A  BUDAÖRSI EGYESÜLET EGY JOGÁSZT ARRA   ,HOGY EGY ÖSSZEGZŐ, KÍSÉRŐ LEVELET IS KÉSZÍTSEN MAJD AZ ÖSSZEGYŰJTÖTT MINIMUM 75.000 , BAUMAG KÁROSULTAKAT TÁMOGATÓ ALÁÍRÁS ELKÜLDÉSÉHEZ.

 

 

 

tegzi235 Creative Commons License 2017.03.31 0 0 7954

Tisztelt Károsultak!

 

Igényeltem aláírásgyűjtéshez nyomtatványt/nyomtatványokat, van-e a gyűjtésnek határideje?

Amennyiben rendelkezem majd az ívekkel, jelentkezem és budapesten elviszem az aláírni szándékozókhoz!

Tartsunk ki, habár nem tudom, hogy nincs-e elévülési idő?

 

Üdvözlettel: tegzi

nyakfogom Creative Commons License 2017.03.30 0 0 7953

 

A BAUMAG SZERZŐDÉSEMBEN,ÉS A PÉNZTÁR BIZONYLATBAN IS AZ ÁLL,HOGY 2003.5.26.-ÁN,

ÉN ÁTADTAM, A BAUMAG MEG ÁTVETT TŐLEM   950.000 FORINTOT .

 

A BEVÉTELI PÉNZTÁR BIZONYLATON SZÓ SZERINT EZ ÁLL:

S. M. (SZIG.SZÁM ...................)ÁLTAL BEFIZETETT 950.000 Ft AZAZ KILENCSZÁZÖTVENEZER

FORINT ÁTVÉTELÉT IGAZOLJUK.

 

AZ ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉST MÓDOSÍTÓ SZERZŐDÉSÜNK 3. PONTBAN VISZONT MEG AZT RÖGZÍTETTÜK EGYMÁS KÖZÖTT ÍRÁSBAN,HOGY A BAUMAG 2003.10.27.-ÉN   NEKEM VISSZAFIZET, ÉN MEG ÁTVESZEK TŐLE 1.009.541 F O R I N T O T .

 

MIVEL A BALÁZS NEM TUDJA ÁTADÁS-ÁTVÉTELI BIZONYLATTAL IGAZOLNI,HOGY Ő ÁTADOTT NEKEM,ÉN MEG ÁTVETTEM TŐLE  VALAHA IS A 1.009.541 FORINTOT,EZÉRT A BALÁZS MA NEKEM TARTOZIK 1.009.541 FORINTOMMAL,PLUSZ ANNAK A KAMATÁVAL. 

 

NEGYVEN ÉVEN KERESZTÜL ÉN ÍRTAM ENNEK A MEGYÉNEK A LEGNAGYOBB ÉRTÉKŰ SZERZŐDÉSEIT.

EZÉRT A GYAKORLATBÓL TUDOM,HOGY AZOK, AKIK NEM TARTOTTÁK BE AKKOR A SZERZŐDÉSEIKET,AZOKAT MINDEN ESETBEN A BÍRÓSÁG KÖTELEZTE ANNAK BETARTÁSÁRA.

 

PERSZE AKKOR MÉG REND VOLT,A FEHÉR AZ FEHÉR,A FEKETE MEG FEKETE VOLT.

MA MEG EGY NAGY KÁOSZ AZ EGÉSZ.

 

 AZ ELEJÉN LEÍRTAKON KÍVÜL EGY PERCET SEM FOGLALKOZTAM A BAUMAG JOGI ÜGYEIVEL,MERT A JOG TÖBBSZÖRÖSEN BEBIZONYÍTOTTA NEKEM,HOGY SEHOVA SEM VEZET.

 

CSAK LESEK HOGY A FENT LEÍRT, EGYSZERŰ ALAPÁLLÁST HOGYAN LEHET JÓL MEGCSAVARGATNI A BÍRÓSÁGOKON.

HOL ITT AZ EGYSZER EGY AZ EGY IGAZSÁGA!

 

 

 

Előzmény: tüskéskaktusz (7952)
tüskéskaktusz Creative Commons License 2017.03.30 0 0 7952

Nyakfogom köszönöm. Kérem a véleményét, hogy a 7949 beírásommal amit a Baumagnélkülinek válaszként szántam, valamint az összes károsultnak kapaszkodónak. Egyet ért e ezzel, vagy más véleményen van.

nyakfogom Creative Commons License 2017.03.30 0 0 7951

KÉRÉSEDNEK MEGFELELŐEN SZÓLTAM DEMETER ÚRNAK,AZT MONDTA,HOGY Ő INTÉZKEDIK.

Előzmény: tüskéskaktusz (7950)
tüskéskaktusz Creative Commons License 2017.03.30 0 0 7950

Tisztelt Nyakfogom!

 

Örömmel láttam, hogy elindult az aláírás gyűjtés.Van egy kis szépség hibája, amit korrigálni kellene.Hiányzik az a levél, amit Orbán Viktornak küldtek. A másik, hogy mi lesz a tárgya a petíciónak amihez kapcsolják az aláírt íveket. Kérem ezt a Demeter úrral sürgősen beszélje, meg, és tegyék közzé az indexen a forúmon. Sajnálattal tapasztaltam, hogy az emberek még mindig félre vannak tájékoztatva. Kérem szíveskedjen elolvasni amit írtam percekkel ez előtt a Baumagnélkülinek, minden világosa válik az Ön számára.Én is alá fogom írni az ívet, ha látom a csatolt petíció szövegét. A saját síromat nem fogom megásni, és nem vagyok ellensége a pénzemnek. Mindent meg fogok annak érdekébe tenni, hogy a pénzünket visszakapjuk.

tüskéskaktusz Creative Commons License 2017.03.30 0 0 7949

T.Baumagnélküli!

 

Felkaptam a vizet amikor elolvastam az összehozott irományát. Megkérem ha okosat nem tud írni, akkor a butaságoktól, a félre vezetéstől kímélje meg a károsultakat. Utoljára leírom, és mindenki mérlegelje az igazságot. Ön melyik oldalon áll? Károsultak? -  vagy a másik oldalon, mert akkor nagyon szégyellje magát.Világosan és érthetően írom az igazságot, lényeget.

Az üzletrészt, amit a Baumag irodáiban megvettek volna a befektetni szándékozok, az valójába nem létezett. A csalás akkor következett be, befejezetté vált, amikor a nem létező üzletrész pénzbeli ellenértékét a Baumag dolgozója, pénztárosa átvette. A befektetni szándékozó megvette a semmit. A Baumag dolgozója, pénztárosa, átvette a pénzt, ezzel a csalás befejezetté vált. A semmiért aminek értéke nulla forint,  a csalás áldozatává vált a befektető. A Baumag károsultak, egy 8 éven át tartó csalássorozat áldozataivá váltak. Az a faramuci helyzet állt elő, úgy váltunk károsultakká, hogy közben befektetők sem lettünk, csak szándékozok.
Remélem most mindenki számára világos.Ne akarja senki elbukni a pénzét, mert akad egy-két félre vezető emberke aki még mindig azt szajkózza, ami miatt már korábban voltak vesztes perek.Minden eszmefuttatást erre a tényre kell alapozni: Ezt szajkózta Ön ha betétgyűjtésre mutogat akkor mindenki saját sírját ássa meg. Ezért  állunk 14 éve egy helyben mint a szarógalamb.Minden szerződésnek, megállapodásnak külön jogcíme van, mert a szerződés tárgyát külön külön más képezi.Ezért nem lehet összekeverni annak valós tartalmát. lásd: Quaestor fiktív vállalati kötvényekre senki nem mutogat, hogy az kölcsön, avagy betét gyűjtés.

Előzmény: BAUmagnélküli (7948)
BAUmagnélküli Creative Commons License 2017.03.29 0 0 7948

A BAUMAG fizetésképtelenségének bejelentése után egyesületek alakultak Budapesten (Viktor Hugó u.) és Budaörsön is. 2004. április 06 napján a bíróság elrendelte a BSFSz felszámolását. Az egyesületek ügyvédei (néhai Vetró László, néhai Bakó János, Ruttkai ügyvéd Úr) állásfoglalása szerint a BAUMAG-nál betétgyűjtés folyt szövetkezeti üzletrész kereskedelem fedőnéven. Ezt a tényt a felszámoló szóban és irományaiban is megerősíttette azzal a kiegészítéssel, hogy "a BAUMAG olyan betétgyűjtést végzett, amely a bankok feladata..." Minden eszmefuttatást erre a tényre kell alapozni!...Minden befizetés jogcíme írásban lefektetett legalább két aláíró által hitelesített szerződés, függetlenül attól, hogy az egy banki számlacsomagra, ingatlan adás-vételére, értékpapírra, kölcsönre, üzletrészre, adományra stb. vonatkozik. Az, hogy a hirdetésekkel ellentétben a BAUMAG üzletrészeknek nem volt valós, kézzelfogható fedezete, az csak a csőd bekövetkezése után vált nyilvánvalóvá. A kárunk értékét pontosan majd a felszámolás zárómérlegének ismeretében fogjuk megtudni.  Egyébként hülyeségekkel a továbbiakban nem kívánok foglalkozni!.     

 

Előzmény: ördögikör (7946)
nyakfogom Creative Commons License 2017.03.28 0 0 7947

Talár és logarléc,TE  KAPÁSBÓL,ÉS  JÓL MEGÉRTETTED A 794O - BEN LEÍRTAK LÉNYEGÉT.

 

IGAZ AZ IS AMIT ÍRTÁL:

"Mindenki vegye elő a kreativitását, ne várjon senki a másikra!"

 

KÉRDEZTED AZT IS,HOGY:

"Hány ívet tartalmazhat egy küldemény, ami még levélként feladható?"

 

AZ EGYESÜLET ELSŐ ALKALOMMAL 12 DB ÍVET (EZ 120 ALÁÍRÁS LEHETŐSÉG)KÜLDÖTT KI NEKEM, EGY KÖZEPES NAGYSÁGÚ BORÍTÉKBAN,DE MÉG ÉRDEKLŐDÖK A PÓSTÁN IS.

 

AZ NEHÉZSÉGET JELENT,HOGY  ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍVEKET CSAK EMAILBAN KÉRHETÜNK.

AZ EZUTÁN A -MIELŐBBI,GYORS- SZERVEZÉSNÉL  ERRE FOLYTON FIGYELMET KELL FORDÍTANUNK.

 

EZENKÍVÜL CSAK LEVÉLBEN KÜLDHETJÜK VISSZA AZ -ÍVENKÉNT LEHETŐLEG 10 ALÁÍRÓ ADATAIT TARTALMAZÓ- ÍVEKET IS.

 

 

MENET KÖZBEN "ELŐHALÁSZTAM" 10 FŐ I S M E R Ő S KÁROSULTAT IS,MERT AZ ISMERŐSÖKKEL GYORSABBAN,ÉS EREDMÉNYESEBBEN MENT A GYŰJTÉS.

MOST MÁR KEVÉS AZ ISMERŐS KÁROSULT,ÍGY A GYŰJTÉSI MUNKA IS NAGYON LELASSULT.

EDDIG 170 ALÁÍRÓM VAN.

 

 

 

BIZTOS SOK KÉRDÉS LESZ MÉG,CSAK LEGYEN SOK ALÁÍRÁS IS.

 

MENET KÖZBEN ÁTADJUK AZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉSI  TAPASZTALATAINKAT A MÁSIK, 26-FÉLE KÁROSULT CSAPATNAK IS (QUESTOR, PILISINVEST STB.),A MINÉL NAGYOBB

ÖSSZEFOGÁS ,ÉS TÖMEGERŐ MEGTEREMTÉSE CÉLJÁBÓL.

 

AMENNYIBEN EZ ÍGY LESZ,AKKOR A 2018-AS VÁLASZTÁSOKAT NEM A KORRUPCIÓS TÉMÁK,NEM IS A MIGRÁNS KÉRDÉS,HANEM A KÁROSULTAK TÖMEGEREJE DÖNTI EL.

 

MOST MÁR ITT INDULHATNA EGY OLYAN LISTA IS,AHOL LÁTHATNÁ MINDENKI AZ ALÁÍRÁS GYŰJTÉS EREDMÉNYESSÉGÉT.

PERSZE MÉG A GYŰJTÉST VÁLLALÓK NICK NEVÉT SEM LÁTJUK. 

 

 

 

Előzmény: Talár és logarléc (7942)
ördögikör Creative Commons License 2017.03.28 0 0 7946

Tisztelt Baumagnélküli!

 

Olvasva lenyűgöző munkásságát, kérdem én ha szerződésének, befektetésének tárgyát fiktív üzletrészek képezik, akkor egyáltalán mi a befizetésének, befektetésének a jogcíme. Ha helyesen tud válaszolni rá, akkor szembesülni fog, az eddigi irományaival.

nyakfogom Creative Commons License 2017.03.27 0 0 7945

DR.PÉTERFALVI ATTILA ELNÖKNEK KÜLÖN KÖSZÖNJÜK ,HOGY ENGEDÉLYEZTE AZ ORSZÁGOS ALÁÍRÁSGYŰJTÉST

nyakfogom Creative Commons License 2017.03.27 0 0 7944

 

 

SEGÍTENE RAJTUNK AZ IS,HA ITT JELEZNÉK SZÁNDÉKAIKAT AZOK,AKIK RÉSZT KÍVÁNNAK VENNI

 

A 7940-BEN KÖRVONALAZOTTAK VÉGREHAJTÁSÁBAN.

Előzmény: Talár és logarléc (7942)
nyakfogom Creative Commons License 2017.03.27 0 0 7943

VÁLASZOLOK EGY ISMÉTLŐDŐ TELEFONKÉRDÉSRE.

 

MEGERŐSÍTEM,HOGY MINDEN :

-CSELEKVŐKÉPES

-18. ÉLETÉVÉT BETÖLTÖTT

-MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR

ALÁÍRHATJA AZ ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍVEKET. EZ JÓL LÁTHATÓ  AZ ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍVEN IS.

 

BEVONANDÓK:

-CSALÁD                          

-ROKONOK

-JÓ BARÁTOK

-ISMERŐSÖK

 

KERESSÜNK TOVÁBBI KÁROSULTAKAT IS,AKIKET BE LEHET VONNI A GYŰJTÉSI MUNKÁBA.TÁJÉKOZTASSUK ŐKET A TEENDŐIKRŐL.

 

 

AZ JOBB,HA ÍVENKÉNT 10 ALÁÍRÁS VAN,DE KEVESEBB IS LEHET,

AMENNYIBEN NINCS TÖBB JOGOSULT ALÁÍRÓ.

 

EZ MEGKÖNNYÍTI AZ ADMINISZTRÁTORUNK MUNKÁJÁT .

Ő NEM KÁROSULT,DE EDDIG PLUSZ MUNKAIDŐBEN  VÁLLALTA A TEENDŐKET .

REMÉLEM VÉGIG KITART.

EZÉRT IGYEKEZZÜNK MINDEN ESZKÖZZEL MEGKÖNNYÍTENI ,AZ Ő SOKRÉTŰ MUNKÁJÁT IS.

 

Talár és logarléc Creative Commons License 2017.03.27 0 0 7942

 

Az lenne a legjobb, ha pl. Budapesten minden kerületből lenne 1-2 önként jelentkező, aki felvállalná, hogy összefogja az adott területen az ívek kiosztását, és visszaküldését, így nagy mértékben le lehetne a postaköltségeket csökkenteni. De ha ilyen nincs, akkor is érdemes kérni egy ívet, mindenkinek saját magának, és körbeszaladni 10 aláírásért. Szerintem ez egyszerűbb. Sokkal nehezebb megszervezni egy központi helyet, ahol alá lehet írni. Persze minden módszert lehet alkalmazni, lehet, hogy ami az egyik helyen működik, az a másikon nem. Mindenki vegye elő a kreativitását, ne várjon senki a másikra! Hány ívet tartalmazhat egy küldemény, ami még levélként feladható?

Előzmény: BAUmagnélküli (7941)
BAUmagnélküli Creative Commons License 2017.03.27 0 0 7941

Tisztelt Egyesület!

 

Adjátok meg azokat a helyeket és időpontokat, ahol az aláírásgyűjtő íveket alá lehet írni. Engem személy szerint a Budapest 12. kerületi címek érdekelnének, de ha ebben a kerületben nem lenne, akkor bármelyik budapesti (lehetőleg budai oldali) címre elmegyek. Köszönettel.    

Előzmény: E gy e s ü l e t (7940)
E gy e s ü l e t Creative Commons License 2017.03.27 0 0 7940

Tisztelt Károsultak !

 

A budaörsi Egyesület vállalásának megfelelően elkezdte az országos aláírásgyűjtést.

 

Ennek előfeltétele volt a végrehajtáshoz szükséges alábbi engedély megszerzése a NAIH-tól, melynek képe a bejegyzésünk végén található.

 

Az engedély megszerzése után, ügyvédünk segítségével megszerkesztettük, az egyedi aláírásgyűjtő ívet, melyet szintén jóváhagyattunk a NAIH-al. Ennek a képe is a szöveg végén található.

 

Előzőleg már leírtuk az aláírásgyűjtés menetét, azonban itt újra összefoglalva leírjuk:

 

Az aláírásgyűjtő íveket sokszorosítani nem lehet, elektronikus úton sem lehet továbbítani, mert szigorú elszámolású nyomtatványok, és ezeket folyamatos sorszámmal kell ellátni.

 

Fénymásolásuk, a szöveg megváltoztatási SZIGORÚAN TILOS !

 

A sorszámozott íveket csak a rendszergazda adhatja ki, aki a budaörsi egyesület, melynek címe: 

 

                                Szövetkezeti Befektetők Érdekvédelmi Egyesülete

                                  2440 Százhalombatta, Borostyán u. 26. Pf. 21.

                                         Email címe: szbeegy@gmail.com

 

Az aláírásgyűjtő ívet a fenti címen lehet igényelni, azonban az igénylésnél a postacímüket is adják meg, mert Mi ezeket az íveket csak postai úton tudjuk továbbítani.

 

A kitöltött aláírásgyűjtő ívet a fenti címre kérjük visszaküldeni.

 

Tájékoztatjuk a károsultakat, hogy mivel ez az akció csak polgári kezdeményezés, és nem népszavazási kezdeményezési kérelem, ezért az aláírásgyűjtő ívre csak a károsultak, illetve a támogatók nevét, lakcímét és aláírás rovatot kell kitölteni. (ezért nem kértünk személyi számokat)

 

Közöljük továbbá, hogy az akció jól halad, jelenleg 83 aláírásgyűjtő ívet adtunk már ki, melyet ha kitöltve visszaküldenek, ez már 840 aláírás.

 

Az aláírásgyűjtés információja most terül szét a károsultak között, várhatóan a napokban sok igénylés fog beérkezni, melyet erőnkhöz mérten azonnal kielégítjük.

 

Befejezésül, még tájékoztatom a Fórum olvasóit, hogy a mai napon felvettük a kapcsolatot a Facebook oldalon lévő Baumag károsultak csoportjának vezetőjével, mert ők is maximálisan támogatják akciónkat.

 

Várjuk a károsultak, illetve a támogatók aláírásgyűjtő íveinek igénylését, illetve már most megköszönjük akik ez ideig is részt vettek akciónkban.

 

 

E gy e s ü l e t Creative Commons License 2017.03.27 0 0 7939

szürke egérke Creative Commons License 2017.03.27 0 0 7938

Tisztelt Baumagnélküli!

A mi eseteinkben ne keverd össze a kockázat kifejezést a károsult megnevezéssel, a kettő között zongorázni lehet a különbséget.

Üdvözítő a két értelmes károsult remek hozzá szólása. Tehát megerősítem valóba károsultak vagyunk, de nem azért mert kockázatos befektetésbe tettük a pénzünket hanem azért, mert egy nyolc éven át tartó csalássorozat áldozatasivá váltunk. Az a faramuci helyzet állt elő, valójában úgy váltunk károsultakká, hogy közben még befektetők sem lettünk, csak szándékozok.

Így befektetők nem lévén egyáltalán,hogyan tudtunk volna bármilyen kockázatot is  felvállalni?.... Szerintem semmijet!.   

Ez a három-mondat minden ingatlan befektetési szövetkezet, és a Quaestor károsultjaira is értendő Ha egy kölcsönről és annak kamatozásáról beszélsz, akkor dörmögésed helyes, viszont ebben az esetben befektetővé váltál, amivel egyben kockázatot is vállaltál, de itt nem beszélhetünk csalásról. Hozzá fűzöm, hogy 1996. január 1-töl a szövetkezet gyakorlatában egyáltalán nem jött létre tagi kölcsön jogügylet. Ezért amit eddig összehordtál az mind mind badarság, egyszer rá fogsz döbben erre, persze ha akarod. ha pedig handabandázva a fiktív üzletrészre utalsz, az bizony egy hibbant teória. Ugyan is a fiktív üzletrészre, célrészjegyre, fiktív vállalati kötvényre vonatkoztatva, a tényleges kár nem a fizetésképtelenség bejelentésekor, hanem a pénztár kis ablakánál már a fiktív befektetési termék vételárának megfizetésekor bekövetkezett, mivel ekkor a csalás befejezetté vált. Független attól, hogy tudtál e róla, avagy sem, amiről értelemszerűen az illetékes szerveknek tudomásuk volt, vagyis itt minden esetben már  felütötte fejét a korrupció.Tudod az egészben az a legborzasztóbb, hogy a károsultak 96 %-a köztük te is még arra sem veszi a fáradságot, hogy egyáltalán elővegye a hamis magánokiratot és elolvassa annak valótlan tartalmát. Ha szándékosan rakod fel ezeket a fals, koros teóriáidat, akkor mélységesen szégyelld magad, nem kéne hülyíteni a jó népet, van épp elég bajuk. Te vagy a leggyengébb láncszem..........viszlát.

Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.03.27 0 0 7937

Csak a pontosság kevéért: 

Az ombudsmant ma Magyarországon Székely Lászlónak hívják.

nyakfogom Creative Commons License 2017.03.27 0 0 7936

AZ    "I N D E X    A D T A"   LEHETŐSÉGÜNKET AKNÁZZUK KI .

nyakfogom Creative Commons License 2017.03.26 0 0 7935

KEDVES BARUKA,NEKED NAGY ÖRÖMMEL VÁLASZOLOK:  IGEN.

 

 

DR.PÉTERFALVI  ATTILLA OMBUDSMAN,AZ ÁLLAMPOLGÁRI JOGOK BIZTOSA-AZ

 

ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍVEN  IS FELTÜNTETETT   NAIH-112908/2017- SZÁMON ADTA KI AZ ENGEDÉLYT.

 

EGYSZER MÁR  MEGJELENT A 7842-BEN  AZ ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍV ,ÉS AZ OMBUDSMAN

 

ENGEDÉLYE IS. EZ VISSZAFELÉ  A 4. OLDALON VAN.

 

MIVEL  NEM OLVAS EL ITT FOLYAMATOSAN MINDENKI MINDENT,EZÉRT AZ

 

ÖSSZES BUDAÖRSI  ALAPOKAT ,RENDEZŐELVEKET,ÉS LEHETŐSÉGEKET EGYSÉGES

 

SZERKEZETBE FOGLALTAN FONTOS LENNE ISMÉT KÖZÖLNI.

 

EBBEN MA  AZ ELNÖKKEL MA  EGYET IS ÉRTETTÜNK.

 

Ő IS HAMAROSAN JELENTKEZIK.

 

TUDOM,HOGY AZ ELNÖK IDEJÉT NAGYON LEKÖTI  A VÁLLALKOZÁSA.

AZ ADMINISZTRÁTOR SZINTÉN TÚLTERHELT.

 

ÍGY KELL TEKINTENI A BAUMAGÉRT VÉGZETT PLUSZ MUNKÁJUKRA.

 

AZ OLAJOZOTTABB ÜGYVITEL ÉRDEKÉBEN JELENEK MEG GYAKRABBAN.

 

BARUKA,ÚGY LÁTOM TE VAGY AZ ,AKI ELSŐKÉNT HARCOLSZ AZ ELLOPOTT PÉNZEDÉRT, AZ 

 

INDEXEN ADTA LEHETŐSÉG SEGÍTSÉGÉVEL.

 

 

 

 

 

Előzmény: BARUKA (7934)
BARUKA Creative Commons License 2017.03.26 0 0 7934

A kiküldött 10 fős aláírás ív érvényes?

Előzmény: nyakfogom (7932)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!