Keresés

Részletes keresés

H_G Creative Commons License 2007.10.03 0 0 8938
Fülemüle (Kőfaragó u.) -- a hangulatosságát illetően megoszlanak a vélemények (oldszkúl, kissé szedett-vedett és igénytelen), de a kaja még mindenkinek ízlett. (Különösen a liba jó.)
Előzmény: balbek (8920)
jedilovag Creative Commons License 2007.10.03 0 0 8937
Csokis Creative Commons License 2007.10.02 0 0 8936
Félreértettél. A Marost csak a sztrapacska miatt írtam, mert az jó. Különben mint Boszorka is írta: feledhető. Lehet ugyan vacsorázni, de valami plusz kell hozzá, hogy meg is érje beülni. Vagy olyan idő, amikor nyitva van a kerthelyiség, vagy olyan társaság, amelyik kihasználja a tizensok személyes nagy asztalt, vagy ismerni kell a személyzetet, hogy otthonosan érezd magad, vagy sok szép emlék, amitől nosztalgikus hangulatba kerülsz. Egyébként tizenkettő egy tucat, középszar konyhával.
Előzmény: balbek (8934)
Boszorka Creative Commons License 2007.10.01 0 0 8935

A Maros a Maros utcában van inkább a Délihez közel.

Sztrapacskát nem szeretem, viszont bármit ettem ott az nagyon is feldhető volt.:-(((

Előzmény: balbek (8934)
balbek Creative Commons License 2007.10.01 0 0 8934

Köszi!

A Pozsonyi és a Maros jól hangzik, ezeket tesztelni fogjuk, a Regősben voltam már, az inkább étterem kategória nálam, nem helyi kisvendéglő...

A Maros helyileg hol van?

Tegnap a Paprikában voltunk a Peterdy u. Dózsa Gy. sarkán, hát az inkább turistás jellegű, csülök pékné módra (3600Ft/2 személy) nem volt a legjobb, most is beigazolódott, hogy a Király utcai Haxenben kell csülköt enni...

 

Üdv.

Előzmény: Olgy (8932)
bor_kedvelő Creative Commons License 2007.10.01 0 0 8933
Jézusom, azt kerüld el jó messze, én ebédeltem ott egy ideig...:-(
Előzmény: Edmond Dantes (8929)
Olgy Creative Commons License 2007.10.01 0 0 8932
Maros még meg van. És aszrapacska most is nagyon jó. Mi évente legalább 1x megyünk.
Előzmény: Csokis (8925)
varadit Creative Commons License 2007.09.30 0 0 8931

 

 Igen, olvastam. És nem értem, mi történhetett, mert már nem először hallok negatív hangokat. Bennünket is a "Tasnádi-hasonmás" pincér szolgált ki, és mondhatom, nagyon kulturált és segítőkész volt.

 Hamarosan visszanézek, kíváncsi leszek, mi történik. ( Bár azért hozzá kell tenni, az ételekbe még ez az írás sem tudott belekötni, s szerintem ez a legfontosabb szempont.)

Előzmény: Zitka (8928)
jedilovag Creative Commons License 2007.09.30 0 0 8930
ja, megér. sz'tem.
Előzmény: Robert Fahmel (8895)
Edmond Dantes Creative Commons License 2007.09.30 0 0 8929
Regős, VI., Szófia u.
Előzmény: balbek (8920)
Zitka Creative Commons License 2007.09.30 0 0 8928

Hű, de jól hangzik ez!  Lehet, hogy ide kéne szervezni az őszi kirándulást... ;-)

 

Láttad a múltkor a homáron?

http://homar.blog.hu/2007/09/17/minosithetetlen_bunkoskodas_a_csalogany_

Előzmény: varadit (8912)
Dalit Creative Commons License 2007.09.30 0 0 8927
A Pozsonyit én is ajánlanám, de javaslom, foglaljatok asztalt.
Előzmény: Old England (8921)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.30 0 0 8926
na, mesélj, milyen?
Előzmény: Caipi (8919)
Csokis Creative Commons License 2007.09.30 0 0 8925
Nálunk a sztrapacska = Maros. Az legalább még ma is megvan, legalábbis remélem. (Amióta megvan a két ded, alig megyünk valahová, a Marosban legalább egy éve nem voltunk.)
Előzmény: robicsek (8924)
robicsek Creative Commons License 2007.09.30 0 0 8924
affrancba, pedig jó vót a sztrapacska.
Előzmény: Csokis (8923)
Csokis Creative Commons License 2007.09.30 0 0 8923
Ferenczy István utca. Volt. Ugyanis kb. fél éve bezárt, azóta is üres, a kirakatokban csak egy-egy nyomtatott A/4-es papír van, ami a bezárás tényét tudatja.
Előzmény: robicsek (8922)
robicsek Creative Commons License 2007.09.30 0 0 8922
én is rég jártam, de a Csendes,  a Muzeum körutrol nyilo nemtommilyen utcában.
Előzmény: balbek (8920)
Old England Creative Commons License 2007.09.30 0 0 8921
Bár nem az általad említett kerületekben van), és már elég rég jártam ott, de a Pozsonyi Kisvendlglőt ajánlanám (XIII., Pozsonyi út, Jászaihoz közel).
Előzmény: balbek (8920)
balbek Creative Commons License 2007.09.30 0 0 8920

sziasztok!

egyszerű, hagyományos, olcsó kisvendéglőt keresek pesten magyaros, házias ízekkel! (VI, VII, VIII kerület)

Ahova elmehetünk vidéki haverjaimmal, és azt mondhatom, hogy igen ez egy igazi pesti kisvendéglő...

 

van ilyen???

 

hallottam már a kádárról, de az így az olvasottak alapján inkább ilyen turistás helynek tűnik...

akár ma délután letesztelnénk, ha van valakinek ötlete!

Caipi Creative Commons License 2007.09.30 0 0 8919

Te voltál, akinek az ajánlatára mi odamentünk?

Megbánni nem bántuk, de mégegyszer nem fogunk....

Előzmény: Danae (8909)
varadit Creative Commons License 2007.09.29 0 0 8918

 

 Alább belinkeltem az oldalukat, ott katt a kapcsolatra, és megtalálod a faxszámot, telszámot, emilcímet. Tárcsázz vagy írj és rendelj...

Előzmény: csite (8917)
csite Creative Commons License 2007.09.29 0 0 8917
megosztod miként lehet hozzájutni?
Előzmény: varadit (8916)
varadit Creative Commons License 2007.09.29 0 0 8916

 

 Épp ezért klassz, hogy lehet postán is rendelni tőlük...

Előzmény: Törölt nick (8915)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.29 0 0 8915
ez jól néz ki, de hát ugyi az ember nem jár heti rendszerességgel a világ végire...
Előzmény: varadit (8912)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.29 0 0 8914
melyiktől? mert én az ún. kézműveseket is nagyon gyengusnak találtam... etyeken szokott lenni az andré, hát sztem az is száraz, mint a sivatag, somáról ugyebár nem is beszélve...
Előzmény: Danae (8908)
varadit Creative Commons License 2007.09.29 0 0 8913

 

 Egy általam nagyra tartott blogger imigyen írt erről a helyről:

 

 "Gondoltuk vásárolunk egy kis sajtot, ha már erre járunk, a jó sajtoknak soha nem tudok ellenállni. És akkor következett a csoda! Csöngetésünkre Búzás Attila a tulajdonos nyitott ajtót, és tartott egy nagyon kedves kóstolót. Ettem én már sok sajtot, sok jó sajtot is, és eddig biztos voltam benne, hogy igazán remek sajtokat csak a franciák tudnak készíteni. Vannak máshol is finom sajtok, de ha egy tíz pontos skálát nézek, akkor eddig a legjobb dán, vagy holland sajt is csak 8 pontot ért el számomra.

 Itt hamar rá kellett jönnöm, hogy jobb helyre nem hozhatott volna a sors, végre kimondhatom: Igen, megtaláltam! Egy magyar sajtkészítő, aki tíz pontos sajtokat készít, nem csak kecske, de tehéntejből is. Persze nem kellett sokat beszélgetnünk, hogy megtudjam, ő bizony Franciaországban tanulta a mesterégét, és van olyan sajtja, amihez valódi Roquefort penész kultúrát használ. Vásároltunk is tőle négy féle sajtot, aminek már sajnos kezdünk a végére járni, de szerencsére bármikor postán is rendelhetek, 24 órán belül itt van."

Előzmény: varadit (8912)
varadit Creative Commons License 2007.09.29 0 0 8912

 

 Vagy Magyarszombatfára. Részletek itt: http://www.inyes.hu/index2.html

 

 Bár a honlap szerint több bp-i étteremben is meg lehet kóstolni a produktumukat. Többek között a sokunk által kedvelt Csalogány26-ban is.

Előzmény: nagypapi51 (8911)
nagypapi51 Creative Commons License 2007.09.29 0 0 8911
Menj el Cserkútra Németh Pistához, és elmúlik az előitéleted a magyar kecskesajtokkal szemben. Nagyon tud a srác...
Előzmény: Törölt nick (8907)
kifli Creative Commons License 2007.09.29 0 0 8910
a napi ajánlatban mindig van hal a kőrben.
Előzmény: dtamika (8905)
Danae Creative Commons License 2007.09.29 0 0 8909
Én évente egyszer idejövök, és mindig beírom, hogy a La terrába szerintem. Erre egyetlen mentségem van, hogy komolyan és érdekmentesen ezt gondolom.
http://www.caffelaterra.hu
Előzmény: dtamika (8905)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!