Mondjuk, holnap reggel készültelek felhívni, mi a fasz van már. Most büntiből elolvasod mind a 97 levelet, megtanulod, hajnali fél kettőkor meg kikérdezlek belőlük FB cseten.
brand boy amúgy folyamatosan be van baszva, mint az eredeti Wágner úr, nála egyszerűen nem értelmezhető az óra mint mértékegység, tehát nála nincsen délelőtt vagy délután.
"a magyar bajnok és a trónkövetelő nagyerdei csatáját vívók az elvárt hőfokon égtek, idehaza szokatlan lendülettel futballoztak, látszott, száz százalékban képesek erre a kilencven percre koncentrálni"
"Másodpercnyit sem szusszantak a felek, ami eleve dicséretes, vagy féltucatnyian pedig arról is gondoskodtak, hogy látványelemekkel is bővüljön a repertoár."
NSO, hétfő. Kicsit én is túlzásnak érzem
Mondjuk mindkét debreceni gól szép egyéni teljesítmény után született, viszont abba itt most nem mennék bele, hogy gyengébbik nyerte e a mérkőzést. :D
"A jegyek jelenleg öt árkategóriában érhetők el: elhelyezkedéstől függően 6000, 8000, 12 000, 16 000 és 20 000 forintos áron lehet megvásárolni azokat."
Sztem Rich erre gondolt, Kálmán bá mondta: De próbáltam lelkesíteni is a csapatot, a Honvéd elleni meccs előtt bementem az öltözőbe, hogy felrázzam a játékosokat, akik erre megtapsoltak. A meccsen aztán kikaptak... (tegnap nyilatkozta) mivel mikor utoljára megvertük őket, akkor ő volt a kapitány, és nehogy most is mint ahogy a vasasnál tette bemegy az öltözőbe és...
nem mindegy, akkor épp ki volt a kapitány? abban az időszakban úgyis csak az volt a lényeg, hogy mindenki kétszer sorra kerüljön. Kálmán bá persze már akkor is csalt, mert háromszor volt, a döntő őillanatban biztos leütötte Garamit egy koccintós ballonnal.