Keresés

Részletes keresés

Faterik Creative Commons License 2013.04.17 0 0 1660

Zita,Kick!

 

Megjártam a klinikát,gondoltam úgyse fogadnak,de hála az égnek nálam volt a neurologiai papirom,mondtam nekik hogy nagyon erős fülzúgásom van,vidékről mentem fel három cekkerrel.Holnap professzor fog megvizsgálni,és minden papiromat vigyem.Reggel 8-ra kell odamenni.Lesz otoneurologiai kivizsgálás is,ideggyök nézés,meg valószinű meginditják a szteroidot is.

ghepard Creative Commons License 2013.04.17 0 0 1659

Hát kicsi a világ, ugye - legalább látod, hogy tanul  (most Tőled ugyebár) és már ajánlja másoknak is    :)

Előzmény: kick75 (1656)
ghepard Creative Commons License 2013.04.17 0 0 1658

tehát a tudomány is egyértelműen a hangterápia felé fordult

 

Most már nemcsak e felé, hanem a hullámok mint olyanok felé. A hang is hullám. Kvantumfizikai kutatások indították el azokat a kisérletezéseket. Ott azért (a kvantumfizikában) elég döbbenetes dolgok láttak napvilágot. Az átlagembernek már a realtivitáselmélet is magas tészta, a kvantumelmélet meg maguknak a fizikusoknak is kemény dió. De hiába, a kisérletek azt mutatják - el kell fogadni. Na és a kvantumfizika az emberben is működik - nem lehet, hogy azt kikerülje.....

Előzmény: zéta_ (1655)
ghepard Creative Commons License 2013.04.17 0 0 1657

Akkor úgy talán jó lesz. Én mondjuk abszolút nem hallok semmit ha csak üresen rajtam a füles. Pontosan így fog hatni, az agy figyeli majd a sok hangot és az idegölő búgás csak egy lesz a sok közül - és így idővel eltompul. Lassan meglehet odáig fog menni a dolog, hogy ha leteszed a fülest, az agy kikapcsolja a régi idegölő hangot is. Persze nem egy két nap alatt, de egy két hónap alatt már nagyois érezhető lehet a javulás. Ha meg tudod csinálni, hogy minél többet legyen rajtad, akkor annál hamarabb vagy jobb lehet az eredmény.

 

Mivel így a hang nagyon halk és csak a füleiden megy be - a fejben és az agyban lehet vele elérni hatásokat. Saját hanggal (magánhangzótól függ) és más rezgésekkel viszont  hatni lehet bárhol a testen.....

Előzmény: kick75 (1654)
kick75 Creative Commons License 2013.04.17 0 0 1656

Igaz, hogy nekem is reggelente a leghallkabb mindig de aztán tudom, hogy jön az este és ugyan az vár mint téged a hangosság fokozódása.

Akkor ezek szerint a doktornő megjegyezte tegnap a  "Nature sounds therapy-t" mert rákérdezett, hogy hol találtam és mi a neve:-)

Akkor Zita sztem te is másold ki ipodra, mp3ra és hallgasd nagyon halkan úgy, hogy mellette mindent meghaljál még akár munka közben is. Mond azt bent, hogy Doktor írta fel neked ezt a hangterápiát és nem köt bele majd a főnököd :) Én nekem ma reggel 8-tól egyfolytában szólogat néha nem is figyelem mert a beszélgetések elnyomják meg stb.

Előzmény: zéta_ (1655)
zéta_ Creative Commons License 2013.04.17 0 0 1655

 

Sziasztok. Zsolt, én pont a reggeleket szeretem, mert olyankor mindig tökre halkan hallom. Regggelente mindig olyan, mintha nem is (vagy csak alig) lenne, és mindig abban reménykedem, Istenem, add hogy ma ilyen halk maradjon és estére ne kezdjen el süvíteni...

 

Én ma mentem be a Szigony utcába a doktornőhöz, 10-re. Nem kellett túl sokat várnom, 10:20 körül már fel is jött az emeletre és fogadott. Velem is nagyon kedves volt és közvetlen, szerintem majdnem fél órát bent voltam és beszélgettünk.

A fájós füleimre és nyirokcsomóimra azt mondta, hogy biztosan a Medrol cincálta meg az immunrendszeremet, és ez el fog múlni.

A tinnitusomat meséltem neki, hogy milyen tök jól lehalkult a nagy ló adag Solu-medroltól, de ahogy a szteriod leépült, sajnos a zúgás is visszaerősödött. Lehet, hogy én is kicsúsztam az időből, mert már 1 hónapja volt fülzúgásom, mire ezt az infúziót megkaptam.

Azt mondta, hogy a belső fül MR-t mindenképpen csináltassam meg, vettek is ma vért a Klinikán ehhez. Ezenkívül mondta hogy szedjem a Betasercet, bár túl nagy javulást ne várjak, csodák nincsenek.

 

Zsolt, a doktornő ma kifejezetten ajánlotta az általad mutatott hangterápiát, azt mondta hogy a természetes hangok a legjobbak, és hogy Nature sounds therapy néven keressek rá a neten, mert ez tényleg nagyon jó ötlet. Azt nem mertem neki bevallani hogy én ezt már tegnap meghallgattam mert itt nagyban megy a diskurzus a fórumon... :-) ezenkívül az egyetlen hatékony dolog szerinte is a CR, ami mögött tudományos eredmények és számos év kutatása áll, tehát a tudomány is egyértelműen a hangterápia felé fordult...

 

Kérdeztem tőle a belső fül szteroidot, azt mondta hogy azt még megpróbálhatjuk 1-2 hét múlva, most várjunk kicsit, legyen meg az MR, meg térjen magához a szervezetem a Solu-medrol után. Hát ennyi. Gyógyulással engem sem biztatott, pedig nekem tök jól megmozdult pár hete az infúzióra. Ez van gyerekek, lehet hogy nekünk ez a sorsunk, ezt kell elviselnünk. Másnak meg nincs meg keze-lába, szervátültetésre vár, autoimmun beteg, rákos, stb. Ajánlott még gyébként pszichoterápiát és relaxációs módszereket, egészen pontosan dr. Nagy Enikő pszichiátert, akinek kifejezetten ez a szakterülete és tinnitusos betegekkel foglalkozik. Megtaláltam a honlapját: http://fulzugasorvos.hu/ remélem nem lesz rá szükségem! :-/ :-)

Előzmény: kick75 (1651)
kick75 Creative Commons License 2013.04.17 0 0 1654

 A fülesen természetesen nagyon halkan szól az általam választott hangterápia úgy, hogy mellette minden hétköznapi zajt simán hallok. Viszont együttesen annyi hihetetlen információ jut az agyba, hogy kénytelen lesz egy idő után ezekre figyelni és az általa kreállt fals hangot pedig elengedni. Ez alapján működik a leghatásosabb neuromoduláció is, ami az agykutatásra épülve hozta ki  a hasonló terápiát. Nem 2nap lesz de kivárom.:-)

Előzmény: ghepard (1652)
Faterik Creative Commons License 2013.04.17 0 0 1653
Kick szégyenlem magam én is de felhivtam bencsik doktornöt mondta hogy jövö kedden fogad most indulok a fül orr gége klinikára mert az ideg majd megesz meg elmegyek a drága dokinöhöz is kedden...
ghepard Creative Commons License 2013.04.17 0 0 1652

Húúúú, gyerekek, marha sok hsz volt tegnap délutántól. Mindet elolvastam, átfutottam. Tetszett a szöveg, hogy folyik vagy tart a zúgó élet, vagy ilyesmi.

 

Nagyon örülök, hogy végül a hangnál kötöttél ki. Tehát, hogy a hangokkal próbálod kiküszölni egy másik hangot. Ez helyes útnak néz ki. Ezt az utat én is csináltam és csinálom most is. Ha hideggel akarsz jóbalenni, akkor rá kell szoktatni magad - ha ellen mész (takarod magad, jól felöltözöl stb), akkor sehova se jutsz. A hangra is egy jó út maga a hang. De én a saját hangommal kuríroztam magam, meg a rezgésekkel, vibrálásokkal. Ezek a dolgok tiszta energia. A gyógyszeres orvoslás szerintem a végnapjait éli - az zsákutcába vezet.

 

Egy dolog szép természetbeli hangokat hallgatni - a másik dolog meg, hogy közben be van tömve a fül (gondolom úgy hallgatod - ha nem akkor rendben). Ez nem biztos, hogy hosszú távon jó lesz - pont azért, mert takarva a fül. Én erre nagyon csúnyán ráfizettem. Igaz, Neked talán nem kell olyan hangosan hallgatnod, mint nekem. Ezért eltarthat jó ideig, míg észreveszed, hogy rosszat is csinál. Nekem elég volt pár nap. De, mint írtam is már - most már másfél éve semmi problémám, hogy hallgatok derekasan TV nézés közben.

 

Szerintem még hatásosabb lehetne, ha saját hangoddal kisérletezgetnél és az menne folytonosan. Már ott ahol tudnál valamiféle hangot kiadni. Elég nagyon halk is. Én ezekkel a hangokkal rengeteget kisérletezgettem. 2003 elején kezdtem egész véletlenül. Azt hiszem ide is betettem összefoglalómat erről (35 oldalas). Hogy ezek a hangok és rezgések nagyonis hatnak, ahhoz semmi kétség se férhet. Ez már tudományosan is igazolva van. Gyanítom, hogy szinte mindenre be lehet vetni ezeket a dolgokat.

 

Ha maga csinálja az ember (a hangokat), akkor a légzés is szinte automatikusan beállítódik lassabbra, mélyebbre, hosszabbra. Így magasabb lesz a széndioxid szint - ami nagyon jól oldja a görcsöket, legyenek bárhol, hisz a vér mindenhova megy..... Nekem például rengeteg torokgyulladásom volt. Évente sokszor kétszer is - számomra szinte hihetetlen, hogy az utolsó 2007 decemberében volt.  Azelőtt csupa takony voltam - vagy 8 éve egy zsebkendő van a zsebemben - ugyanaz, mert nem is használom már jó pár éve. A füleimben nagyon sokszor pattogásokat hallottam, itt ott zúgást is rövig ideig. Éreztem, hogy mintha nyomás lenne ott bent stb. Ezek mind megszűntek és nem jöttek elő még annak ellenére sem, hogy szinte naponta kb 110dB-es hangerősséggel hallgatom a TV-t. Tehát nekem is akkor le vannak takarva a füleim - de változtatom elég gyakran a fej helyzetét és így a gravitáció minden irányba húzhatja az erős hang keltette rezgések miatt mozgó anyagokat........

Előzmény: kick75 (1651)
kick75 Creative Commons License 2013.04.17 0 0 1651

Megint egy utálatos reggel erre ébredni ismét. Azon gondolkoztam, hogy milyen abszurd élet ez, hogy csak alvás közben tudja magát az ember jól érezni míg nem hallja a fejében a zajt. Ezen változtatni kell mindenképpen, hogy ismét élvezni tudjuk az élet minden percét.......

zéta_ Creative Commons License 2013.04.16 0 0 1650
Ugy legyen! En is alszom lassan... Joejt!
Előzmény: Faterik (1649)
Faterik Creative Commons License 2013.04.16 0 0 1649

Na erre már szerintem azt mondja majd Bencsik doktornő hogy én igazi sztahanovista módon kezeltem magam-ja azt kihagytam hogy egy vezető prof is látott a János kórházban-szerintem csak Kick tud velem versenyre kelni,és remélem,legalább ennek annyi eredménye lesz hogy megpróbáljuk a szteroidos injekcio dolgot,ha már ennyit izzadtam vele :D

zéta_ Creative Commons License 2013.04.16 0 0 1648
Joejt es csendes reggelt! :)
Előzmény: kick75 (1645)
zéta_ Creative Commons License 2013.04.16 0 0 1647
Teperint hogyan szereztél? 100.000 eves antidepresszáns. Nem voltak tőle öngyilkos gondolataid? Nem egy modern gyógyszer, az biztos. Homeopáthiában en sem hiszek, sztem az azoknak való, akiknek túl sok a pénzük, de túl kevés az eszük... Sosem jutna eszembe homeopáthiás gyógyszert ajánlani senkinek, felesleges pénzkidobás szerintem...
Előzmény: Faterik (1644)
Faterik Creative Commons License 2013.04.16 0 0 1646

Fül-Orr Gégészek:                          Háziorvos:A pesti háziorvosom

-------------------------

Egy szőke nő budai Sztk-n                               Telken egy háziorvos

Egy idősebb nő szintén ott

Vezető főorvos Zuglóban                                 Telken egy háziorvos (annak a fia)

Nem vezető orvosnő Zuglóban

Ferenczi doktornő

Dr Árvai Éva

 

Akikkel csak leveleztem:

------------------------------

Dr Pytel Professzor

Dr Baczonyi Miklós

Dr Németh Tamás

Dr Zárund Rajmund

 

Neurologusok:

---------------------

Egy budán

Egy a MÁV kórházban

 

Pszichiáterek:

------------------

Különleges fülzúgás pszichiáter

Sima Sztk Pszichiáter

 

 

kick75 Creative Commons License 2013.04.16 0 0 1645

Lassan bealszok hat a gyógyszar, meg a dzsungelterápia kezd elnyomni. : )

Jó éjt!

Faterik Creative Commons License 2013.04.16 0 0 1644

Na most tényleg egy teljes listát készitek miket szedtem rá tavaly óta:

Chinotal 400

Lucetam

Nootropil 1200

Preductal MR

Betaserc

Milgamma

Milgamma-N

Xanax SR

Xanax

Rivotril

Mirzaten

Cipralex

Nootropil-szteroid infuzió

Szájon át Medrol

Auerocon Ring Stop

Sedatif PC (kinomba már ezt is megvettem,pedig nem hiszek a homeopata orvoslásba.,semmi hatása nem volt)

Lendormin

Teperin (egy idős asszony irta fórumon,hogy neki neurologusa irta ki fülzúgásra,nem felejtette el az én agyam a zúgást)

 

Természetesen ma már ezek harmadát szedem csak.

 

 

 

 

 

zéta_ Creative Commons License 2013.04.16 0 0 1643
Amúgy az nem volt hülye ötlet, pont Te linkeltel be nekem egy oldalt a belsoful-gyulladasrol pár napja, ott is írtak az acyclovirt, mint lehetőséget.
Előzmény: Faterik (1641)
zéta_ Creative Commons License 2013.04.16 0 0 1642
Úristen Jani, Te tényleg mindent szedsz géppuskátol Jezuskaig... A Nootropilt meg a Lucetamot együtt minek? Sztem a Lucetamot hagyd el.
Egyébként az nem igaz hogy nem tudsz olvasni, ma is mar órák óta ezt a fórumot olvasgatod...!! :P :)
Előzmény: Faterik (1639)
Faterik Creative Commons License 2013.04.16 0 0 1641

Hú mennyi papirom lesz nekem is meg le kell irnom egy papirra mennyi mindent szedtem már rá.

Várom azért a keddet,majd szépen kiöltözök,hátha számit ez a gyógyulásomban,meg aktatáskába viszem a holmit.

12 oldal iratom van már a témával kapcsolatban.Meg elviszem a koponya MR CD-t is.

Már annak nagyon örülnék,hogy látva az audiometria feljavulását ajánlaná legalább a dobüreges infuzio lehetőségét is.

Azt azért már nem teszem hozzá amit emlitettem hogy minden eshetőségre gondolván Aciclovirt is ki akartam rendelni magamnak vidéki körzetinél,mert akkor szerintem már hanyatt dobná magát a kacagástól :D

kick75 Creative Commons License 2013.04.16 0 0 1640

Visszaadja a doktoriját! :D

Előzmény: Faterik (1639)
Faterik Creative Commons License 2013.04.16 0 0 1639

Kick 75!

 

El tudod képzelni ahogy a Bencsik doktornőnek mesélem a rendelőben az egész ügyemet,a vidéki körorvostól kezdve az infuzion át az MRI-ig,meg hogy Lucetamot,Nootropilt,Chinotalt,Cipralexet,Rivotrilt,Cavinton Fortet,Preductal MR-t szedem :D

 

kick75 Creative Commons License 2013.04.16 0 0 1638

Azért mert meg is fogsz gyógyulni!!!!!

Előzmény: Faterik (1637)
Faterik Creative Commons License 2013.04.16 0 0 1637

De a legelvetemültebb dolog az volt,az amikor tatabányai haveromat megkértem,aki idegsebészhez ment,hogy emlitse már fel az én problémámat is,amúgy szőrmentén,neki feszület van a nyakában,meg a füle is cseng,valami ideg lefutás miatt.És igy mondta a dokinak a vizsgálat végén,hogy nekem "ilyen perceptiv fülzúgásom van,és már az egyetemista szintet járom miatt,és hogy Bencsik doktornő kezel majd" És megüzente nekem a tökidegen idegsebész rajta keresztül,hogy ne aggódjak,mert meg fogok gyógyulni :D

 

Akkor olyan boldog voltam :D

kick75 Creative Commons License 2013.04.16 0 0 1636

Már másodjára jön be ma a plusz hang kb 15másodpercre. Korrigál az agyam nem tetszik neki a zürzavar a fülemben. Az én agyam az én gondolataimat kell, hogy kövesse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Előzmény: Faterik (1632)
Faterik Creative Commons License 2013.04.16 0 0 1635

Mondjuk a gyógyszertárjárom se semmi,ezért irtam Zitának hogy lehet már ő is kiszolgált.

Olyan is volt hogy egyszerre szedtem a Lucetamot meg a Nootropilt,pedig tudtam hogy teljesen ugyanaz.

Zita gyógyszerészi szemmel,meg az Aciclovir reszkirozásomon csodálkozott el szerintem :D

 

Ja,hát azt tök komolyan gondoltam,hogy már csak zúgó fülű lányok jönnek szóba,kár hogy nincs ilyen társkereső.

Amikor csinálták a Tinnitus központba a tesztet,mennyire neheziti az életemt a fülzúgás,100-ból 89 pontot értem el,de sokszor csaltam is,szóval nálam 100%-ban.Egy "normális" lány ezt nem tudná elviselni én már egyenesen fanatikusa vagyok ennek a témának.

 

Mondjuk hülyének nézne  a csaj randin:figyelj neked zúg a füled? Nem, Jó,akkor tárgytalan :D

kick75 Creative Commons License 2013.04.16 0 0 1634

Nem. A zúgó fülü csajokról beszéltem, hogy már csak olyat kereshetsz magadnak.......:)

Előzmény: Faterik (1632)
kick75 Creative Commons License 2013.04.16 0 0 1633

Ugye, hogy jó. Én ezzel is alszom éjszaka a fülemben igaz, hogy halkan szól de legalább alvás közben is restartolom az agyam!!

Előzmény: zéta_ (1624)
Faterik Creative Commons License 2013.04.16 0 0 1632

Ja,mármint azon haltál be Kick 75 hogy,azokat is hónapok óta járom? :D

Zita,Kick,na most azt képzeld el,amikor elmentem a vidéki körorvoshoz amikor az első zúgásomat félrekezelték,az kezdődött egy rossz párkapcsolat után,és elgondolgodtam hogy lehet hogy herpes zooster oticusom van,mert 10 évvel ezelőtt bárányhimlős voltam-az is fülzúgással járhat,és mondtam neki hogy irjon már ki Aciclovirt is,a Nootropil mellé :D

Azt már nem vállalta fel.

zéta_ Creative Commons License 2013.04.16 0 0 1631

Én a VI. ker.-ben dolgozom a Király utcában, ha valamire szükségetek van, gyertek nyugodtan... :D

 

aztán egyszer majd megszervezzük a gyógyult és gyógyulni készülő tinnitusos elvetemültek országos találkozóját. :)

Előzmény: Faterik (1628)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!