Keresés

Részletes keresés

kivi Creative Commons License 2000.03.17 0 0 6072
Robin, te soha nem alszol? :)
Előzmény: Robin (6071)
Robin Creative Commons License 2000.03.17 0 0 6071
aha itt az éjszakás 'műszak'
neptancos Creative Commons License 2000.03.17 0 0 6070
Az mind semmi, néptáncos pólót!:)
Nekem van.))
n.
Előzmény: vigyor (6069)
vigyor Creative Commons License 2000.03.17 0 0 6069
Csaó mindenkinek!
poló rendel: 3db XL
mez ha lesz 2db legalább L-os
ja! és milyen szinü lesz?

szerintem ha bele szólhatok az okfejtésbe akkor a poló most jó mert lehet hordani melohelyen!!! is reklám. de máshol is pl. kiállitás stb.
a mez pedig amikor kész akkor kész: szörfözni és sielni nem lehet jó benne.
sajna a turára nem tudok menni mert nekem kicsit távol van de ha vasárnap megyek a sport kiálitásra akkor a rajtra lemegyek talán bringával, megprobálom ugy intézni a dolgokat.
népitáncos:
vizipolót lovaspolót láttam már de bringást? boccs nem tudtam kihagyni.
bátyó
ha megyek viszem a titán kenőcsöt meglehet majd tapogatni is vétel előtt.

jó időt és a pumpa legyen veletek!

kivi Creative Commons License 2000.03.16 0 0 6068
Robin,
Nem a túlbecsülésről van szó. Az ilyen hosszabb erdei túrák nem könnyűek, de nem is kell a maximumon teljesíteni. Van példa olyanra is, amikor időlimit van, ott nincs kecmec, csak minimális pihenéseket szabad beiktatni. Ilyen például a Kis/Nagy-Szoplák MTB Maraton, vagy a Beac Maxi teljesítménytúra.
De az "érezzük jól magunkat az erdőben" stílusú meneteknek más a célja. Az ember a jó levegőn van, mozog, erősödik. Bármikor lehet pihenni, lehet tolni a bicajt, stb.
Természetesen azt nem javaslom, hogy első nekifutásra (csakazértis) végmenj ezen az úton. De amint láttad, legalább 5-ször metszük az országutakat (vagy erdei betonutakat), ezeken hamar haza lehet jutni, ha úgy érzed, hogy aznapra annyi terepezés, mászás elég volt.
Ha még emlékszel volt szó egy dögkútról. Ott megy mellett egy betonút, azon szinte csak gurulni kell, és már majdnem otthon is vagy. Több ilyen lehetőség is van. Persze, ki lehetne jelölni olyan útvonalat is, ahol elejétől a végéig közelébe sem kerülünk a betonnak és a civilizációnak. Azonban ez már veszélyes, mert ha nagyon elfáradsz, akkor nem tudsz egykönnyen hazajutni.
Én sem tartom magamat extra erősnek, de ezen a túrán csak egy-két rövidebb szakaszon szoktam elől a kistányért használni. A többi megy közép- és nagytányéron.
Inkább a "lefelé"-k okozhatnak gondot a kezdő terepezőknek. Ilyenkor nem szabad erőltetni, ha már nagyon meleg a helyzet, akkor tolni kell lefelé is. De apránként bele lehet jönni.

És még valami: az erdei bicajozás nem feltétlenül terepezést jelent. A Pilisben is, és máshol is sok erdészeti betonút van. Tisztességes emelkedőkkel ott is meg lehet kűzdeni, de legalább a terep nem kegyetlen.

Előzmény: Robin (6062)
badmad Creative Commons License 2000.03.16 0 0 6067
Először is bibibibibi!!!! Már én is láttam Kami vadiúj bringáját!!! Végre első kerék is volt benne (mivel azt nem hozta át, mikor szereltük). Tényleg gyönyörű és hihetetlenül könnyű.

néptáncos
Sajnos nem tudom, mire gondolsz. Mélt nem kaptam, ha írtál. Ha kell a pulzusos Sigma, írj mélt!

bátyó
Bolt nincs, csak virtuális, de aszem ezt már mondtam is. Így (főleg mert éppen nincs főállásom) időm van síelni (meg be is volt fizetve már régebben, ha nem megyek el, sem kapom vissza a pénzem). És ebben az évben legközelebb (ha a jóisten, meg az ORTT is úgy akarja, és leszen munkám) augusztusban megyek majd síelni, addíg csak bringa, meg szörf.

CyberX
Időm mint a tenger, légyszi küldj egy mélt, hogy felvegyük a kontaktot az outdoor magazin ügyében. Némileg képben vagyok még szörf, sí ügyben is. Bár még sosem írtam, de kipróbálnám szívesen. És érdekel mindenféle Xtrem dolog.

PÓLÓ ügy részemről is támogatva. Mit kérnétek (feltételesen kérdem) egy Bike Posta netcím felirathoz a pólón??? Esetleg a pólók tulajdonosainak fel tudnék ajánlani 15%-os kedvezmény a BikePosta árlistájából, egy esztendőn át. Ja és inkább mez legyen, mint póló. Én piros alapon kérném. És a nick vasalva is kirély!

A Bike Posta lányok című oldala azért tartalmaz kizárólag lányokat, mert én nem találtam (nem is nagyon kerestem ezeket se, de fiukat meg pláne) pucér pasikról, biciklis képet. Ha valakinek van és elküldi, lesz Fijúk oldal is a "boltban". Várom a képeket.

Előzmény: neptancos (6029)
Puzsi Creative Commons License 2000.03.16 0 0 6066
Bátyó!

Ja, valahogy úgy... (próbálnak vigasztalni) :-)

Előzmény: bátyó (6035)
neptancos Creative Commons License 2000.03.16 0 0 6065
Hali!
Én a bringáspóplóra szavazok.Tudomásom szerint index-es léteztik, abból esetleg nem kellene új, csak a topik címet kellene rányomni.Viszont dönccsünk, ki mit szeretne!

Opipapa!
Hogy nézem én meg akkor azt a kabátt?
Csőváz!
n.

Zozzz Creative Commons License 2000.03.16 0 0 6064
zozzz ezentúl Zozzz. Így jobban hangzik :-)))
Robin Creative Commons License 2000.03.16 0 0 6063
zozzz,
ha valódi bringás mez lesz a végeredmény, akkor nem lesz jó a rávasalás, mert azt magas hőfokon kell csinálni a meznek az nagyon nem tesz jót.

ne akarjunk elsőre mindent

Előzmény: zozzz (6061)
Robin Creative Commons License 2000.03.16 0 0 6062
kivi,
azért remélem nem becsülsz túl engem - az erdei dologgal meg hasonlóképpen vagyok, bár eddig csak gyalog próbáltam. szerintem könnyebb egy nagy lakótelepen eltévedni mint az erdőben. itt minden sokkal egyszerűbb
Előzmény: kivi (6060)
zozzz Creative Commons License 2000.03.16 0 0 6061
A pólón lévő nickname-el kapcsolatban van egy ötletem.
Ha jól emléxem az Office Depot-ban láttam olyan tintasugaras nyomtatóhoz való papírt, amelyet a nyomtatás után textilre lehet vasalni. Szerintem így néhány száz forint/nickname-ből kijövünk.
Ha a többségnek így megfelel, akkot pontosabban utána nézek a dolognak.
kivi Creative Commons License 2000.03.16 0 0 6060
No akkor sorjában:

Robin:
a túraleírásban csak azok az emelkedők nehezek, ahol külön jeleztem. Szerencsére (?) több a hosszú, de enyhe emelkedő, mint a rövid, "de kiköpöm a tüdőmet" stílusú. Amint meglesz a kiscsillagom új bicaja, őt is elviszem oda, legalább az elejére. Ha neki menni fog, akkor neked pláne!

bátyó:
Úgy látszik nekem a vadonban kellene élnem. Amikor először jártam be azt az utat, akkor már utanána végig tudtam, hogy mikor/hol melyik jelzésen kell menni. Valahogy egyből rögzült bennem az útvonal.
Ezzel szemben néha a városban el tudok tévedni... Amikor még kis kivi voltam, egyszer el akartam menni az Ikeába (Örs vezér tere), de nem találtam még az áruházat. Olyan pici! :)

e-cet:
Nem voltam ott. :(
Elrettentett a hajnalban ömlő eső... szégyen...

gombfoci:
A póló/mez dologban benne vagyok. De szerintem is jobb lenne a valódi mez. Az Elastic is és a Zebras is vállal ilyen nyomást. Azonban azt, hogy a nick mindenkién rajta legyen, szerintem nem lehet megoldani, mert akkor ahány ember, annyi sablont kell csinálniuk. Ez pedig nem olcsó.

CyberX:
Milyen nagyobb nyilvánosságra gondolsz? Én benne vagyok, annál is inkább, mert még több útvonal is van a tarsolyomban. Aztán ahogy jön a tavasz, egyre több új túra is jöhet. Írj egy mailt, ha van valami ötleted!

libikoka Creative Commons License 2000.03.16 0 0 6059
Cyber X

Engem lehet hogy érdekelne.

Nézz el a www.extra.hu/dhpage oldalra és ha teccik küldj emilt a perituzs@freemail.hu -ra.

libikoka

Előzmény: CyberX (6039)
OpiumPapa Creative Commons License 2000.03.16 0 0 6058
CyberX!

Valesznak mondd meg (ha ismered, indexes), hogy igyekezzen csinálni valamit, mert Don Papa hiába tiszteli Tóth Vendelt, szétüt közötte! :)

(persze, ha nem ismered, akkor ez most baromi hülyén hangozhatott:)

Papa

OpiumPapa Creative Commons License 2000.03.16 0 0 6057
ciberiksz!

azér' ha a mostani túrára nem készülne el, akkor sem kellene kétségbe esni, szerintem ez nem az egyetlen ilyen rendezvény lesz...max az első!
Inkább ne kapkodjunk, hanem a pólók legyenek királyak!

Ami a lexomorúbb, most nagyon úgy néz ki, hogy lemaradok az Index címlapjáról 25.-én...magyarul 90%, hogy a topiktúra nekem nem jáccik, de CyberX írj bele a cikkbe! :(((((((
Sajna van olyan, amit nem tudok lemondani. De vidékországból is gondolok rátok.
Ha csodák történnek, és a halottak felkelnek és még pár napot élnek, akkor ott leszek, egyébként sajna nem lehet.

már most hiányoztok nyulak!

Don black Papa

Előzmény: CyberX (6055)
Robin Creative Commons License 2000.03.16 0 0 6056
CyberX,
azért annyira nem kell rohanni, ha eddig kibirtuk topic-polo nélkül, talán nem lesz baj, ha csak a következő túrára lesz meg. Lényeg hogy minél jobb és ezzel együtt elfogadható áru legyen. Remélem a többieknek sem feltétel hogy most azonnal legyen?
Előzmény: CyberX (6055)
CyberX Creative Commons License 2000.03.16 0 0 6055
Hölgyek és urak!

Ne feledjük, hogy 25-ig még 6 használható munkanap van. Gyorsan el kellene dönteni a dolgot, hogy kész legyen minden időben. A szitázás LEGALÁBB 2 nap (ha haver csinálja). Design+levilágítás 1 nap. Szerintem a becenév ötlet nem rossz, csak jelentősen megnövelheti a költségeket. Egy szita (nyomó'lemez') költsége városszerte 2000 pénz, úgyhogy szerény értelmem szerint ez pólónként ráralkódna az árra.

Rajta vagyok az anyagi támogatás kérdésen, csak tudnom kell a részleteket, hogy közvetíteni tudjak.

Az biztos, hogy digikamerát viszek a hajtásra, és lesz belőle valami formás cikk is az Indexen valahol.

Üdv

CyX

Freelance Creative Commons License 2000.03.16 0 0 6054
Hobe

Megkaptam a mailt, manko helyett szokelo szarvast jatszom.

Előzmény: hobe (6052)
zozzz Creative Commons License 2000.03.16 0 0 6053
Nekem 2 db póló is kellene (nem pamut, rendes bringás mez).
Jó ötlet a nickname a hátuljára.
hobe Creative Commons License 2000.03.16 0 0 6052
Freelance

Mankot nem adtak? Itt sokan jarnak azzal, szerintem megfazasra is azt irnak fel:-)))
Kuldtem az elobb egy mail-t, hatha elment...

Előzmény: Freelance (6050)
hobe Creative Commons License 2000.03.16 0 0 6051
Batyo

A polot Europa szerte hordjuk:-)))
Sanzival en mar ketszer talalkoztam es nincs semmi bajom! Vagy azota kezdtem el hizni? :-)))

Gomfoci
En is vevo vagyok polora, ha lesz!

Előzmény: bátyó (6044)
Freelance Creative Commons License 2000.03.16 0 0 6050
Robin

Nem orulok, hogy nem gipszeltek, mert nem tudok raallni a labamra es cask ugralok fellabon. Ellenben rengeteg dolgom van, raadasul ket ZH-t is irok jovo heten, meg rendszert is tesztelek. Kellett volna, hogy ra tudjak allni. Vagy legalabb, hogy atadjak a helyet a villamoson.:-))

Gombfoci

Polo johet. Latom Sanzi is benevezett egyre.

Batyo

Szegeny Sanzi lesz a topik reme. Foleg ha en nyolc napon tul fogok meggyogyulni.:-)) /amire jo esellyel indulok/

Hobe

Meg mindig nem jo a rendszeretek?

Előzmény: Robin (6049)
Robin Creative Commons License 2000.03.16 0 0 6049
bátyó,
miért csak fe-fe? és a bringából miért nem látszik semmi sem?

Freelance,
kíméld a fájóst ha tudod polcold fel és gyógyulj (no és örülj, hogy a tiedet nem gipszelték, nekem a nyáron a Vörösvári sebészetén gipszeltek is)

CyberX,
de ugye ez nem olyan nyúlós, hogy egy mosást bir ki? A pamuttal meg még várjunk egy kicsit, hátha sikerül valamit az Elasticnál intézni - nem zárkóztak el, de csak személyesen lehet többet megtudni.
Van esetleg valami közelebbi elképzelés a bringás mez és feliratozása kapcsán?

OpiumPapa Creative Commons License 2000.03.16 0 0 6048
hali all!

Na akkor kerékpéros ruházat:
1.
A póló szerintem korrekt ötlet, én pártolnm, ha mez lenne (elastic?), nem csak egy szimpla pamut. Az elejére mehetne az index logo, a hátára meg index - kerékpáros topik 2.0, ideális esetben még a nickünk is.(nem mindenkié, hanem azé aki hordja! pl:nekem OpiumPapa :)
Szerintem meg lehetne oldani az indexxel, hogy támogassanak mondjuk 50 darabot, és akkor elég darab van, ha jönnek újak és bővülni kell, max láccik ki a törzstag, mert annak van nickje is.
(ez szép mondat lett)
Persze ez csak elmélet, de CyberX majd megmondja, hogy kivel kell tárgyalni, és én elmegyek pl. Gombfocival, vagy más Nőneművel. (dehogy azért kell lánynak lennie...<:] jobban visszafogja magát egy tárgyalópartner, ha nőnemű ellenfél is van)
Vagy elmegyünk ahányan vagyunk pestiek az indexbe és addig ülünk ott, amíg nem támogatnak bennünket!
2.
Kabátokról bejött az info:
Bélés nélkül: 11KHuf
Béléssel : 14 Khuf (1ezerrel ment feljebb)
kapucni igen/nem, nem változtat az áron.
Van új szín is: fekete :))) (bocsí)
A rendeléstő számított kb 2 hét alatt tudom felhozatni pestre, sőt arra is hajlandó vagyok, hogyha rendel valaki, annak kifizetem előre, Ti meg nekem. Persze nem kell most válaszolni, hanem ha majd már láttátok is.

OpiumPapa (az erős támasz)

CyberX Creative Commons License 2000.03.16 0 0 6047
Sziasztok!

A mi emberünknél 1040 Ft egy db póló ára 2 színnel megnyomva elöl és hátul. Lehet hogy a felét az Index állja (ez holnap kiderül), így fejenként 520-ba fájna a kaland. Mit szóltok hozzá?

CyX

sanzi Creative Commons License 2000.03.16 0 0 6046
Gombfoci

Én is én is. Szép pirosat vagy sárgát kérnék :-))

Tom2 Creative Commons License 2000.03.16 0 0 6045
Gombfoci

Természetesen tetszik az ötlet, egy pólóra én is benevezek max 2000 HUF erejéig. :-))

Előzmény: gombfoci (6043)
bátyó Creative Commons License 2000.03.16 0 0 6044
Csak elb..sztam. Helyesbítek és ismétlek:

Más. A topic nőnemű tajai már régebben puffogtak, hogy mindig a pucér csajok szerepelnek mindenhol (pl. badmad internetes boltjában is). Ha most már tényleg nem kefélem el a linkelést, akkor itt van nekik egy biciklis téma. Nekem egyáltalán nem tetszik. A bicaj is gyatra...
Kizárólag halovány női lelkeknek!

Vélemény?

gombfoci
Én úgy gondoltam, hogy az Index azt ír rá a pólóra, ami neki jólesik (persze a pólót is ő állja). Mi meg vállaljuk, hogy Magyarország szerte hordjuk. Így mindenki jól jár.
Nem ám, hogy még mi kérjünk engedélyt (és fizessünk jogdíjat). Francokat.
Most milyen pólóról beszélsz, és gyűjtesz listát? Biciklis mezről, vagy mezei pamutról?

Freelance
Bátor ember vagy Te. Vagy végtelenül feledékeny. Nem emlékszel, hogy sanzi láttára már tört össze szemüveg, bicikli, kulccsont? Te meg bővíted a listát egy bokával.
Én már féltem a testi épségemet sanzitól. Most csináltattam új szemüveget is. :-)
Pihentesd a lábad, hátha helyrejön a bokád a túrára. Ki fog akkor stokivel veszekedni a női lélek rejtelmeiről?

Előzmény: bátyó (6040)
gombfoci Creative Commons License 2000.03.16 0 0 6043
Kiegészítés:

Ja igen, akkor elkezdeném vezetni a polót támogatók (vásárlók?!) listáját, hogy lássuk mennyien is vagyunk:
Néptáncos (ötletgazda),
Robin (aktivista),
Cyber X (bennfentes),
zozo1 (támogató)
Opium Papa ( az erős támasz)
Bátyó (?!) (a kétkedő)
Freelance (támogató)
Sanzi(?!) (Freelance ráhatásával)
Gombfoci (topic-poló koordináló)

KÉRETIK A TÖRZSTAGOKTÓL A TÉMÁHOZ HOZZÁSZÓLNI!! Igényfelmérés nélkül nem megy...

Üdv: Gf

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!