Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.05 0 0 468
Szia Bodzavirag

Szerintem ahogy futottal a Libressen 7 km meg sem kottyan neked Probald meg! Ha osszejon lehet hogy en is csatlakozom de nem biztos hogy itt leszek
Ez az este 7 hatarozottan tetszik

Előzmény: bodzavirag (464)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.05 0 0 467
Szia Elnok ur

szerintem egy kicsit tenyleg soteten latod a helyzetet bar az igaz a Libresse ilyen szempontbol a legrosszabb verseny Tul rovid a tav es pl rengeteg gimnazista lany indul mert tanarno benevezi oket es negyes otos sorokban vegig setaljak a versenyt Az elso km tenyleg eleg rossz volt mert allandoan elozni fekezni kellett es az sokkal tobb energiaba kerul de mindamellett szerintem a ket evvel ezelottihez kepest rengeteget javult a szinvonal (legalabb mar nem az autok mellett futottunk vegig Azert mint rcsiga hadd vedjem meg legalabb azokat akik lassan de becsulettel vegigkocogtak a tavot
Azert szep toluk hogy indultak!

Előzmény: Elnok ur (466)
Elnok ur Creative Commons License 2000.06.05 0 0 466
Sziasztok futobolondok :-))
Gratulalok a libresse futoknak.. A felesegem is futott, 22 perc alatt sikerult teljesitenie, ami ebben a melegben nem egy rossz eredmeny. En is trappoltam vele, s elegge elszomorodtam a mezony lattan. Ennyi elhizott, mozgasserult, krahacsolo, zihalo embert en meg nem lattam egy helyen. Ok tudom, hogy az is szep, hogy megprobalja, de szerintem az megiscsak lehangolo, hogy van aki a rajt utan 300 meterrel mar setal :-( S azt hiszem a setalokon kivul szamomra az maradt meg legemlekezetesebben, hogy ez volt az elso futoverseny, amikor embereket lattam elesni azert mert valaki ostoba hatulrol megakasztja az elotte haladot. A frissitoallomasnal pedig egyenesen tragedia volt. Mindket oldalon osztottak a frissitot, de az eszementek korulnezes nelkul balrol a jobb oldalra vagtak hirtelen illetve epp ellenkezoleg. Annyi eszuk pedig nem volt, hogy a hasznalt poharakat legalabb az ut szelere dobjak, alig lehetett atgazolni a muanyaghalmokon.
MI a velemenyetek? Tul soteten latom a tortenteket?
Udv
Elnok ur
Sepi Creative Commons License 2000.06.05 0 0 465
Gratulálok Lányok a kiváló futóteljesíményetekhez.
Nekem sajnos július 8-ig várnom kell a következö (és egyben elsö) igazán komoly versenyemre. De olyan ügyes mint Ti úgysem leszek.:-)
Addig meg marad nekem a verseny az órámmal ami azért nem olyan izgalmas. De remélem hamarosan találkozunk egy pesti versenyen is. Talán a szeptemberi Nike félmaratonon.

Addig is jó lábrakosgatást.:-)

Sepi

bodzavirag Creative Commons License 2000.06.05 0 0 464
Szió,
A következő verseny lehet egy 7 km-es Fila futás is rohamcsiga, ami 07.01.-én este 7 órakor lesz a Városligetben szintén. Ezt utána olvastam ott miután Ti már elmentetek haza. 7 km-t még életemben nem futottam per alkalom, vagy per nap. Hátha...
bodzavirag
Előzmény: Törölt nick (462)
Zmac Creative Commons License 2000.06.05 0 0 463
Biztosíthatlak, hogy egy csiga még ennél is nagyobb sebességre képes.

(szintén Csiga)

Előzmény: Törölt nick (462)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.05 0 0 462
Sziasztok itt rohamcsiga elmenybeszamoloja kovetkezik Ahogy igertem en hatulrol zartam a mezonyt
25.53 ido Egyeni csucs!(6 p10mp kilometerek nem is olyan rosszak egy csigatol) Pent lattam meg egy kilometerig Bodzaviraggal egyutt futottunk 2 km nel azutan mar csak a befutas utan talaltunk egymasra, ahogy szamoltam Bodzavirag jo masfel percel erhetett be elottem
Szoval jo volt Utana meg osszefutottunk egy gyors tapasztalatcserere is
Vasarnap Pennel probaltunk a szigeten egy hosszu tavot is futni de a kanikula kifogott rajtunk es ket kor utan felhagytunk a folytatassal
Remeljuk folyt kov a kovetkezo versenyen
nyuszi_ Creative Commons License 2000.06.05 0 0 461
Hmmm... láttam egy 988-as számot elsuhanni a befutónál, amikor vártuk a "mi lányainkat". Azért így utólag is: hajrá, kiseszter!
Előzmény: kiseszter (458)
kaktusz7 Creative Commons License 2000.06.05 0 0 460
Pen
Ejnye-bejnye, nem megmondtam, hogy az elejére kell állni! :-))

Egyébként mindenkinek gratulálok, aki ebben a melegben lefutotta.

Az időeredményekről jut eszembe, hátha valakinek épp ez adna erőt: korábban írtam, hogy a feleségem tavasszal 6 perces km-ekkel kezdett. Odáig fejlődött, hogy tegnap 4p 46 mp-es átlagot futott 7 km-en.
Lassan kezdek félni, hogy lehagy. :-))

Kaktusz

Előzmény: pen (457)
Zmac Creative Commons License 2000.06.05 0 0 459
Na, szép dolog...!
Még szerencse, hogy van egy józan életű húgod... :))))))))
Előzmény: kiseszter (458)
kiseszter Creative Commons License 2000.06.05 0 0 458
Sziasztok!
Kiseszter jelentkezem, és mindenkitől elnézést kérek, akinek megígértem, hogy ott leszek a Libresse-talin. Sajnos nem jött össze. Én balga, nem hallgattam kaktusz7 tanácsaira, és péntek este átestem életem első igazi berúgásán. Másnap aztán ennek meglehetősen rossz következményei lettek. Ilyen állapotban pedig nem szerettem volna a szemetek elé kerülni. Még azt gondoltátok volna, hogy kiseszter egy idült alkoholista - pedig csak egy tapasztalatlan...
Szerencsére jött a húgom és kirángatott a szobából, hogy majd a futás jót fog tenni. Igaza is lett. Végszóra értünk a Libresse rajtjához, én akkor már azt hittem, hogy menten megpusztulok. De aztán elkezdtünk futni, és a rosszullétem menten elpárolgott. Szóval másnaposság ellen mindenkinek csak ajánlani tudom a futást. (De doppingnak nem!)
pen Creative Commons License 2000.06.04 0 0 457
Sziasztok bolondok!

Szia bodzavirág! Hogy vannak a lábaid a beton után?

A futás tényleg klassz volt. Rajt előtt átható sportkrém szag, buzdító zene, óriáslabda bedobva a rajtra várók közé, stb,stb. A növekvő tömeget sajna egyre kevésbé képes elvezetni a rajt utáni szakasz, így majdnem egy teljes km-t totyogó-laza tempóban tettünk meg..legközelebb előbbről indulok!
Tetszett 2 km-nél az üdítők osztogatása (csak mikor már a fejemre öntöttem egy pohárral éreztem, hogy egy kicsit túl ragacsos ;o)) meg a zuhany is. Én is próbáltam hajrázni, de a mellettem elzúgó öt-éves-forma leányzó kicsit letörte a lelkesedésemet ;o) Saját mérés szerinti idő: 21.10.
Futás után a Naturland ingyen masszírozással kedveskedett volna, ha lett volna türelmünk végigállni a sort, a Coca-Cola új energiaitalát osztogatta jéghidegen, és kivonult több jeles sportcipő gyártó is a kínálatával. Mintha egyre többen kezdenék érezni az esemény reklámértékét.

Na és persze bodzavirág, rohamcsiga és pen összeismerkedett :o))
(kiseszti - futottál?)

üdv

pen

Előzmény: bodzavirag (456)
bodzavirag Creative Commons License 2000.06.04 0 0 456
Élménybeszámoló:
Szuper jó volt. És kaptunk ajándékcsomagot is..... vajon mit??? :-)))
Kezdve az elejéről.... Libresse feliratos pólós lányokkal, asszonyokkal, hölgyekkel és sportwomen-ekkel volt teli szombaton a Városliget, kellemes 33 fokos futóidő, kb.6000 induló. A Törzsasztal futóbolondjaihoz méltó nagyszerű teljesítményt mutatott pen is, meg rohancsiga is, meg a jövőbeli Törzsasztalos Timi, meg én is :-))) Kisesztert viszont megrovásban részesítjük, mert hiába vártuk őt, nem jött :-(((
De mi futottunk rendesen.... Elsők nem lettünk, viszont pirosak igen a 4,2 km végén :-))) És egy csomó embert lehagytam, sőt még a célnál is volt egy kis erőm hajrázni egyet. Átfutni a cél alatt szuper jó volt, (hogy vége és hogy megcsináltam :-).
Nekem kb. 24 és fél percembe telt ez a kör, amivel én azért happy vagyok. Az első versenyem volt életemben, de nem az utolsó :-)))
Pen, rohamcsiga, Ti hogy vagytok????
bodzavirag
Bécike Creative Commons License 2000.06.02 0 0 455
Sziasztok Futóbolondok!

Elöljáróban: én is az vagyok, ám ez idáig csak olvastam, most viszont írok is.
Én is futkosok össze, vissza, éppen ezért a napokban megindult az agyam a következők miatt:
Láttátok a kereskedelmi TéVében pontosabban a Fókusz pluszban a Szatmárnémeti Pintye bácsiról szóló riportot????
Na aki nem annak elmondom, hogy ez a 78 esztendős úriember a napi 8 óra kemény fizikai melója után (nyugdíj mellett kubikos) nem átall napi 20 - 30 kilométereket futni! Aki nem látta, hogy a kisöreg milyen cipőben nyomja a kilométereket, annak mesélem, valami félelmetes volt. Saját maga talpalgatta a gyermekkorunk Tisza tornadorcóját. Nem ragasztotta rá a talpat, hanem szögelte….
Namármost a hősünknek egyetlen álma van, szeretne egyszer olyan cipőben futni, mint a "nagyok".
Felvettem a kapcsolatot a fokusz@rtlklub.hu -val, és ígéretet kaptam arra, hogy beszerzik a bácsi lábméretét, és ha sikerül begyűjtenem egy cipőre valót, akkor azt kijuttatják Szatmárnémetibe. Nos ahogy így elnézem, vagytok (vagyunk) itt jó páran, és talán meg lehetne próbálni a dolgot. Aki úgy érzi, hogy be tud szállni, az jelezze nekem egy ííímélben, miután megvan a létszám, megnézzük, mit is tudnánk venni. Ezek az elképzeléseim, szerintem aki látta, az kapásból benne van, aki nem hát abban meg csak bízni tudok.
Szóval várom a hozzászólásotokat, és a leveleket.
Sziasztok

Bécike

Ui: hajrá lányok! Mutogassátok a tömegnek a hátatok!!!

Törölt nick Creative Commons License 2000.06.02 0 0 454
haliho Pen Bodzavirag Kiseszter es a tobbiek!!
Jovok en is a Libressre futasra rajtszamom 1509 (Remelem Pen fel fog ismerni :))Nyugodtak lehettek legalabb valaki hatulrol is biztositja a csapatot ;))
Integessetek am szegeny faradt rohamcsiganak ha atfut a celon
Zmac Creative Commons License 2000.06.02 0 0 453
Hajrá lányok! Élménybeszámolót várunk, Hurvinektől pedig az igazolás bemutatását! :)))
Előzmény: hurvinek_2 (452)
hurvinek_2 Creative Commons License 2000.06.02 0 0 452
Igen, igen

Hajra lanyok, legyetek ugyesek!

+ Ne felejtsetek el beszamolni a topicknak

Udv,

H, aki igazoltan lesz tavol a szurkolotaborbol

pen Creative Commons License 2000.06.02 0 0 451
Sziasztok!

bodzavirág,
köszi hogy gondját viselted a talinak! most estem haza vidékrol, rögvest nézem az emilt és válaszolok ismertetojel ügyben holnapra!

Mindenkinek jó futást!

üdv

pen


Előzmény: bodzavirag (444)
snejderfáni Creative Commons License 2000.06.02 0 0 450
Csakhogy kaktuszt folytathassam...

Jó futást kívánni a 7végére!!!

kispadosfáni

kaktusz7 Creative Commons License 2000.06.02 0 0 449
Kaktusznak odafigyelni, topiklányokat nem összekeverni, az érintettektől bocsánatot kérni. :-(
Előzmény: kaktusz7 (448)
kaktusz7 Creative Commons License 2000.06.02 0 0 448
kiseszter

OK. Ma korán lefeküdni, nem dohányozni, alkoholt csak keveset inni, holnap legalább három órával előtte könnyűt enni, nem sokat inni, szellősen öltözni, kakilni, pisilni, bemelegíteni, rajtnál előre állni, elején nem elfáradni, egyenletes tempót tartani, nem megállni. :-))

Előzmény: bodzavirag (447)
bodzavirag Creative Commons License 2000.06.02 0 0 447
kiseszter,
o.k., adatok megjegyezve :-) megtalaljuk egymast. pen, te is!!!
kaktusz7, szégyent nem hozunk rád. mondjuk be futok a mezőny első felében, ez a célom, o.k.??? idei 6 db 5 km-es futásom után nem mernék többet ígérni :-))
bodzavirag
Előzmény: kiseszter (445)
kaktusz7 Creative Commons License 2000.06.02 0 0 446
Jó futást lányok!

Kaktusz

Ps: Ne hozzatok szégyent ránk! :-))

Előzmény: kiseszter (445)
kiseszter Creative Commons License 2000.06.02 0 0 445
Válaszmail ment!
Előzmény: bodzavirag (444)
bodzavirag Creative Commons License 2000.06.02 0 0 444
pen, kiseszter,
E-mailt nézzetek a postafiókotokban, benne rajtszámommal, holnapi öltözettel, egyéb külső jelekkel, hogy felismerjük egymást!!!
Szió
bodzavirag
Sepi Creative Commons License 2000.06.01 0 0 443
Köszi.
Most nekem sem megy, de majd próbálkozom késöbb.
Előzmény: Zmac (442)
Zmac Creative Commons License 2000.06.01 0 0 442
Próbáld meg ezt: http://lazarus.elte.hu/tajfutas

Bar most eppen nem tudtam megnyitni. :( És nem vagyok biztos, hogy térképjelek is vannak.
(Na, ez aztán a hasznos link... De jobbat most tényleg nem tudok.)

Előzmény: Sepi (441)
Sepi Creative Commons License 2000.06.01 0 0 441
Igazad lehet.:-) Valóban nem a sürüjében futkarozom. Néhány túrán azért voltam már és ott nem tünt túl sürünek. Biztos nem jó helyen kerestem.:-)
Igen tudom mindenképpen egyesületet kellene keresnem a tájfutáshoz. Utána is nézek hamarosan.
Csak attól tartok akkor csökkenteni kell az úszást ahhoz meg nagyon csábítónak kell lennie a tájfutásnak.:-)
De most nyáron mindenképpen ez látszik a helyesnek.
Télen majd úszhatok eleget.
Apropó. Nincs valami linked, vagy doksid a térképjelekröl? Csak hogy ne úgy menjek már el egy edzésre, mint aki semmit sem tud.
Előzmény: Zmac (440)
Zmac Creative Commons License 2000.06.01 0 0 440
Kedves Sepi,

szerintem biztosan találsz olyat, aki szívesen elmagyarázza neked a térképjeleket, ezt így látatlanban ki merem jelenteni. De ne reméld, hogy a térképjelek ismerete önmagában sokat segít... :) Majd rájössz... :)) (Ne érts félre, ezek nem kárörvendő vigyorok!)

Tehát inkább ne versenyen kezdd, hanem vmelyik helyi klub edzésén. Ha első alkalommal valaki végigbotorkál veled 1-2 kilométert, az ér a legtöbbet.

>>Az erdök egyébként nem annyira sürük <<
Fox még erről mást mondani, ha egyszer tényleg +próbálod... :) (Megint nem kárörv...) Más az utakról benézni, és más kilométereket úgy futni, hogy utat nem is látsz.

De nehogy megijedj ezektől, csak a szórakozás kifinomultságát szerettem volna érzékeltetni!

Előzmény: Sepi (439)
Sepi Creative Commons License 2000.06.01 0 0 439
Igen hallottam mar róla és a terveim között is szerepel, hogy megprobalkozom vele. Csak a tájékozódasi részétöl tartok, mert finnül nem sokat beszélek és nem hinném, hogy csak az én kedvemért elmagyaráznák nekem angolul, hogy mit jelentenek a térképen a jelek. Bár nyílt kategóriában esetleg megprobálkozom még idén egy-két versennyel ha találok valami kevésbé technikás versenyt.
Ami a szerencsém már most is, hogy gyakorlatilag végig dimbes-dombos vidéken futok zömmel erdöben.
Igy aztan egyhangúság egyáltalán nincs a futás alatt. Az erdök egyébként nem annyira sürük de a sziklák azok tényleg térd és bokapróbálóak tudnak lenni. A mocsaras részek pedig néhol olyanok mintha valami vízágyon futnék.(Bár még sosem futottam vízágyon.:-)
Előzmény: Zmac (438)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!