Keresés

Részletes keresés

SetiHui Creative Commons License 2000.05.08 0 0 7686
Ja, azért hiányzik az országútim sebessége, de itt tényleg nem sok értelme lenne, bár tobb olyan bukkanón csak ma átmentem ami erősen ártott volna a lelkivilágának.. szóval joval tobbet kell tekerni hogy ugyanaz a sebesseg meglegyen, nem olyan konnyeden tekerek.. de az arpad hidon lefele a downhill egesz jol megy, ott nem kellett tekerni :)))) egy kinai turista se er utol gyalog!!! (Azer vigyazok rajuk meg lassan mentem, olvastam a korabbi downhill kritikakat.)
SetiHui Creative Commons License 2000.05.08 0 0 7685
Well, well, well :)))))))))
Felavattam, elso ejszaka joga, stb ahogy alabb lehet olvasni :)) vagy legalabb is remelem hogy elso ejszaka.. :)

Most eleg faradt vagyok, 11. ker-tol Margit sziget tulso vege aztan vissza (nekem ennyi is eleg egyelore), es nekem laikus szemmel tok jonak tunik.

Meg a szine se olyan randa, a vegen tetszeni fog :) Most mindenkeppen nagyon tetszik es nagyon orulok neki.

Hibak:
- rozsdas hatso racsni, legalabbis pottyok. Ez normalis vagy nem tavalyi modellnel??? Kint allt szerintem a napon...
- valami hang...
- picit lotyogo elso sarhanyo, nem is hiba
Asszem megyek haza alszok, ha tudok a nagy izgalomban :)))

maximó Creative Commons License 2000.05.08 0 0 7684
A campagnolo,tényleg annyival jobb. Előtte egy Peugeot-t hajtottam,Shim.105-tel szerelve,Alesa felnikkel,csapágyazott első-hátsó agyakkal.A campagnolot használtan vettem.Nem mai darab.A haverok jót röhögtek, még kinem próbálták. Sajnos,a hátsóváltó nem eredeti.Nagyon hiányzik, ha tudtok szerezni szoljatok.Tipusa:Campa STRADA. A Peugeot-t ajánlom a figyelmedbe robi 19
Előzmény: Törölt nick (2619)
SetiHui Creative Commons License 2000.05.08 0 0 7683
Ezúton szeretném megköszönni a Tisztelt Topic Tagoknak bicajvásárlásban nyújtott tanácsait/bíztatását. Meg is lett az eredménye. Hogy milyen eredmény, az majd elválik :))

Először is kib*ott csúnya, sárga az alapszín. Másodszor viszont - Big Bike, Örs Vezér tér - teljesen Alivio, 99-es modell. 2 hete még 75000 volt, én 65000-ért vettem. Ami első látásra aggaszt, hogy a racsnin rozsdafoltok vannak. Ez nekem nagyon nem tetszik, de a srác azt mondta hogy nem vészes. Végül is ez a dolga.. Ti mit gondoltok?

Most várom, este 8-9 körül fogja elhozni a bicajt, házhoz hozza, útbesik neki.

tari2 Creative Commons License 2000.05.08 0 0 7682
Ja! Filigrán - Na ne izélj már. Én is 70+ vagyok. Igaz nekem a csonjaim nehezek. Emelkedőn soknak érzem, de lefelé nagyon baró. :-) Teló ügyben ajánlom figyelmedbe a Bringa nevű havilap májusi számát. Ott írnak az általad is említett RST 381-ről.

tari

tari2 Creative Commons License 2000.05.08 0 0 7681
Má' megint rohan a topik! :-)

Bátyó - Az elmélettel nincs gond, csak a gyakorlati megvalósítás az ilyetén történések ritka száma miatt feledés homályába ment. Valóban sokat vesztettetek! Pl. a Pilismaróti kifőzde pontos lelőhelyét. Bár én utálom a pacalt, de házi készítésben a 250 Ft árat nem tartom borzasztóan soknak. Nekünk külön kérésre készítettek zsíroskenyeret (lila hagymával), amire az összes többi kocsmában képtelenek voltak.

Te is fiam Bátyó!? Ez azért döbbenet. Mindenki bringát akar venni. A tempo sem semmi. SetiHui tegnap még azt kérdezi mit vegyen, ma már csak egy fél órát ad a válaszra. :-) Amúgy a használtat úgy kell venni, hogy viszel valakit magaddal - több szem többet lát. És ha már bringáztál vele egy idényt, netalán tán szerelted is, akkor már tudni fogod, hogy neked mi a fontos. Erős fék, teló, könnyű de kemény, pici nehezebb de rugalmas váz stb. stb. Tudom az új játékszer kedvesebb - az első éjszaka joga. :-). Ha már megvan kéretik alaposan leírni milyen felszereltséggel bír. Majd jól megpocskondiázzuk. :-))

Gf - Végülis nem derült ki, hogy be voltál-e egyáltalán kapcsolva szombaton.

Tari

Monty Creative Commons License 2000.05.08 0 0 7680
Üdv mindenkinek!

Kissé késve válaszolok, de tegnap jöttünk vissza az edzőtáborból. Azért Ilyrhez képest még így is le vagyok maradva egy kicsit az idei kilométerekben. :)

nagya,
"Most hétvégén nem voltál (vagy akár más) a Balaton-80 versenyen, Várpalotán ? Egész jó verseny volt. "
Voltam (hm, és másnap kezdődött az edzőtábor), nem volt rossz, csak a fordítóig a szaggatott tempó nem nagyon tetszett. Még kissé be voltam gyulladva a múltkori bukás miatt.
Jó meleg lett, mire a hegyhez értünk. :)

Filigran Creative Commons License 2000.05.08 0 0 7679
Szia Kivi,

tetszik a valasz, mert értem... (azt hiszem)
A Crux vázat Badman akciós oldalán olvastam. Ugyan abból még nem derül ki számomra, hogy ez acél vázas-e avagy alu, de szerintem nekem ez mindegy.
Mire használnám? Miskolcon lakom, a Bükk mellett szinte közvetlenül (sajna nem családi házban, de a Bükk, és a levegő szempontjából ez mindegy, annál is inkább, mert reggel 1/2 8-kor elmegyünk otthonról, és este 6 körül érünk haza, vagyis a friss városi levegőt szívom egész nap...). Szóval mert a Bükk mellett lakunk, időnként (nem DH stilusban) be-beugranánk oda is, de többnyire kisebb emelkedőkön és városban használnám. Előnyös lenne, ha (bár műszakit végeztem, de időm nem nagyon van) nem karbantartás igényes lenne (nem folyna belőle az olaj, meg ilyesmire gondolok). Ha esetleg még állítani is lehetne (súlyra gondolok), azt hiszem hasznos lenne. Ha kihagytam valamit, szívesen megírom, hisz nekem segítség amit mondasz...

Filigan

Előzmény: kivi (7675)
RadiX Creative Commons License 2000.05.08 0 0 7678
Valoszinuleg atszereltek rola par alkatreszt masik bicajra, aztan Acera kerult ra helyette. Ha csak az elso valto Acera, az meg nem olyan nagy baj, de a hajtokar mar huzosabb.
Előzmény: SetiHui (7674)
kivi Creative Commons License 2000.05.08 0 0 7677
stoki,
előbb írtam Filigrannak, minthogy téged olvastalak volna, de igazad volt. Valóban a pénzre kérdeztem rá! :)))

SetiHui,
Magellan Polarisban több típus is van: Polaris, Polaris Tri-moly, Polaris Alu. Ezek közt árkülönbség is van. Másrészt lehet (valószínű) hogy tavalyelőtti típust néztél ki, ezért is lehet olcsóbb. Úgyhogy vedd meg gyorsan, ne szarakodj sokat! :)

SetiHui Creative Commons License 2000.05.08 0 0 7676
Azt mondta a Big Bike, azért olcsó, mert tavalyi modell, és semmi gagyi nincs rajta.

Ha nincs ellenvetés :))) mire indulok, kb fél-egyóra, megveszem.

Sajnos sárga....... :((

Előzmény: SetiHui (7674)
kivi Creative Commons License 2000.05.08 0 0 7675
Kedves Filigran,
ami a Te vázadat illeti, (Draco) abba is lehet teleszkópot tenni. Igaz, hogy menetes nyakú teleszkópokból kicsit kisebb a kínálat, de kapható.
Hogy milyen telót vegyél? Ehhez tudni kellene, hogy mennyi pénz szánsz rá, hogy akarod használni, és hogy menetes vagy nem menetes nyakú kell. A 70+ kg nem sok, teljesen átlagos tömegű ember. Ezt minden villának bírnia kell.

Ami a Crux "szatén" vázat illeti: itt a szatén a színére utal. Olyan selymes ezüstszürke színe van, mint egy szatén ruhának. Egyébként ez egy igen jó váz. Fuji Superlite csövekből készült, könnyű (1900g), sokan versenyeznek vele.
Azonban két kis bibi is van a dologban: egyrészt nincs rajta csomagtartó szem, ami neked esetleg kellhet (ebből is látszik, hogy sportvázról van szó). A másik probléma, hogy ez tavalyi típus, és már csak elvétve bukkanhatsz rá a boltokban, a nagykerben már nincs.

Előzmény: Filigran (7669)
SetiHui Creative Commons License 2000.05.08 0 0 7674
kivi!!
Én is a Magellán Polaris-on filózom, itt vagyok a FINIS-ben!!! :)) (vagy még majd meglátom... :)

DE: Azt mondjátok meg nekem, hogy hogy lehet az, hogy:
a) - leértékelt 65000 Magellan Polaris. Acer első, Alivio hatso. CrMo. dupla alu, Ritchie. Bolt: Big Bike, Örs Vezér tér.
b) - Magellán Polaris Aluvio full (vagy majdnem?), 98000!!! Bolt: Pedaloman, Ujpest Varoskozpont metromegallo.
Vagy a varázsszó a "leértékelt" lenne? A többi ára tök normális volt a gyereknek.

Mindjárt megyek (vásárolni?), írjatok!

Előzmény: kivi (7665)
Filigran Creative Commons License 2000.05.08 0 0 7673
Az ördög...
nem helyes, hanem helyen esett szó...
a többi stimmel. Pénzt nyilván minél kevesebbet, de hasznosan, vagyis úgy 30e körül gondoltam. Ha jól emlékszem (nincsenek itt a katalógusaim, a gyerekek elkunyizták) az RSX-nek van egy 381 TL vagy hasonló telója, amiről jókat hallottam, nade ki az, aki a saját termékét szapulja? :)

Filigran

Filigran Creative Commons License 2000.05.08 0 0 7672
Stoki: köszi, természetesen azzal kezdtem, hogy az utolsó hét termését elolvastam, de abban ilyen menetről csak egy helyes, és futólag esett szó. A teló azonban csak az egyik sarkalatos kérdés, sajna ott van még az a szatén váz is... :)

Filigrán

stoki Creative Commons License 2000.05.08 0 0 7671
Robin
Bizony van egy istenadta szép külsőm...:))
...még nincs, de most már ráér...
Milyen semislicked lesz és mennyiért...??? Nekem valami márkásabb kéne a legolcsóbban 26"x1.95-ös méretben...
Most már van pár ajánlat kiváncsi leszek ki lesz a befutó.:))

Filigran
Kivi cimbora otthon van telo ügyben, de szerintem az első kérdése az lesz, hogy "de mennyi léd van rá"...Egyébként ha nem bírod kivárni a mi kivink bejelentkezésér, akkor lapozz vissza egy párat, (mondjuk tölts le 500 beleszólást és keress a teleszkóp szóra), mert nem olyan régen volt erről szó...

Előzmény: Robin (7663)
mezga geza Creative Commons License 2000.05.08 0 0 7670
Na segitsetek mar legyszi!
Milyen gepet vegyek ugy 90.000-100.000Ft korul?
Merida Fireball?
Filigran Creative Commons License 2000.05.08 0 0 7669
Sziasztok,
irhatnam, orommel olvasom, hogy mindenkinek vannak gondjai a biciklijevel, de nem lenne teljesen igz, mert igy biztos nem jut ram is ido... :)

Az a gondom, hogy a Shimanohoz LX-ehez hasonloan az en eveim az XL-hez vannak sajna nagyon kozel... Ennek az a kovetkezmenye, hogy a csuklom egyszeruen nem birja a razast. Arra gondoltam, beleugornek egy teleszkop vasarlasba, de azt a hirt kaptam, hogy a jelenlegi felallasom (Magellan Draco) valami menetes telot var. Mivel nem josolok magamnak nagy biciklis palyafutast, es van ket rosszcsont fiam is, titokban nekik szannam majd ezt. Az o bicajuk viszont mar nem ilyen menetes, vagyis alighanem cserelni kene a vazamat is. Kineztem Badmadnel azt a Crux szaten vazat, de az en egysiku ismereteim szerint a szaten az valami ruhaanyag (legalabbis az asszonyon valami ilyesmi volt az eskuvon annak idejen). Szoval abban kernek segitseget, mi is ez a szaten, jo lesz-e nekem (meg majdan a gyerekeknek) es milyen telo-t vegyek (khmmm sulyban nem vagyok igazan filigran, inkabb 70 felett vagyok, mint alatt). Koszi elore is, udv Filigran

OpiumPapa Creative Commons License 2000.05.08 0 0 7668
MadFrogX akkor ezek szerint sikerült bejelentkezned:)

Welkomm!

Papa

OpiumPapa Creative Commons License 2000.05.08 0 0 7667
TTT!

Kisportolt kunyizós levelem elment a danubius felé, most (bár imádlak olvasni benneteket) elhúzok haza, kivan a szemem a 0% páratartalomtól. Éljenek az egyterű irodák, éljenek a légkondik :(

Papa

OpiumPapa Creative Commons License 2000.05.08 0 0 7666
Robin

A listáról annyit, hogy én továbbra is benne vagyok a mezvásárlásban, ha rövidujjú akkor (néptáncos tanácsára) M a méret.

Mi pénz lesz ez?Mert azt már elfelejtettem...

Danubigyuszos pólóra megint ráindulok, összesítettem az igényeket, az excel szerint 20 db kell nekünk, de szerintem +próbálok többet elhozni. Nem tom, hogy hogy vannak a méretek, dehát ingyenpólónak nem nézzük a fogát. Ha kapok választ a mailomra, akkor beszámolok.

Papa

kivi Creative Commons License 2000.05.08 0 0 7665
SetiHui,
A felsoroltak közül én a Polarist válsztanám. A váza szinte elnyűhetetlen, és gondolom azért nem mindegy hogy 65 vagy 79ezret költesz rá.

bátyó,
tökéletesen értjük a problémádat, ezen én is átestem 4-5 évvel ezelőtt. Ha anyagilag megoldható, akkor mindenképpen cseréld le a felsorolt alkatrészeket. Ha nem tudsz/akarsz egyszerre ennyit költeni, akkor csak azt cseréld le, amit már kopott.
És oszlassunk el egy tévhitet: A HG fogaskerekek működnek IG lánccal, de fordítva nem! Tehát a HG fogaskoszorút és hajtóművet IG lánccal is lehet használni (én is így használom, ez a normális). Viszont IG hajtóműre nem szabad HG láncot tenni.

RadiX Creative Commons License 2000.05.08 0 0 7664
Batyo:

Szerintem ez pont jo neked lanckereksor+lancnak, a hajtomu az mar kemenyebb dio.

Shimano C101 7 speed

Fogaskoszorú MF-HG50-7 3900.-
Lánc CN-HG50 3600.-

Azt nem tudom, hogy 11-28-as vagy 13-32-es-e, talan badmad tudja.

(Az idei Shimano katalogusban, amit egy boltban nyultam le, kimaradtak a technikai adatokat tartalmazo tablazatok. Aztan nyultam egy finn verziot is, de abbol is kimaradt.)

Előzmény: RadiX (7660)
Robin Creative Commons License 2000.05.08 0 0 7663
bátyó,
mail ment, badmad csütörtökig full elfoglalt.

stoki hol vagy?
van már külsőd? kiderült hogy nekem is kell, és bad utánnanéz csütörtökön. Ha még nincs sms-s, vagy mailez neki, paraméterekkel. Valami jobb semi-slickre van rendelésem nála.

gombfoci,
teljesen elsárgultam, mert vasárnap reggel alig bírtam kimászni az ágyikámból, izomláz felsőhasban, derékban és vádliban (ez utóbbi a legkisebb). Igaz mára már sehol sincs.
Én is várom a Hogyan készítsük fel kerónkat egy igazán hosszú túrára? No és mit vigyünk és mit ne - ilyenekről is van infód?
(hol is tartunk a mezzel? kérhetem, TTT (Tisztelt Topic Társak) dőljön el, melyik két logó a legkedvesebb nekünk, és van-e változás a rendeléshez képest? Kéretik színt, méretet és darabszámot véglegesíteni. Ha ezt sikerülne 2 héten belül végigcsinálni, tán rá két hétre a mez is meg lehetne. Még egy kört futnék a szítázás kapcsán, de ahhoz végleges logó és db kell
és ugye itt szerepel még némi Danubiusos poló, azzal mostan mi a helyzet?

gombfoci - OK (?db, ? ? - Danubius: 2db XL)
badmad - OK (1 db, XL, piros - Danubius: 2db XL, )
bátyó - OK (1 db XXL, sárga - Danubius: 1 db XXL)
CyberX - OK (1 db XL, s.kék - Danubius: 1-1db M,XL)
e-cet - OK (1db XL sárga, 1db hosszúujjú XL sárga)
Freelance - OK (1 db L, sárga - Danubius: 1db L)
Gyanít - OK (1 db S - Danubius: 1-1db L,XL)
hobe - OK (1 db M sárga)
kivi - OK (1 db L sárga)
Monty - OK (1 db M sárga)
neptancos - OK (1 db M sárga - Danubius: 1db M)
nras - OK (2 db L és XL v.kék)
Opium Papa - OK (1 db .. sárga)
Peter28 - OK
Puzsi - OK (1 db L ??? - Danubius: 2db XL)
Reki - OK (1 db XXXL sárga - Danubius: 1db XXXL v. XXL)
Rob19 - OK (1 db M, sárga - ??? Danubius: 1db M?)
Robin - OK (1 db XL, sárga - Danubius: 1db L)
sanzi - OK (1 db XL? sárga, bordó - Danubius: 1db XL)
Szili23 - OK
tari2 - OK (1 db hosszúujjú L)
toga - OK (1 db hosszúujjú XL, sárga, v.kék)
Tom2 - OK (1 db XL, sárga Danubius: 2db XL)
turabolond - OK (1+1 db L, bordó, sárga)
vigyor - OK (2 db)
zozo1 - OK
Zozzz - OK (1 db L sárga, s.kék, bordó - Danubius: 1db L) )

stoki Creative Commons License 2000.05.08 0 0 7662
Üdv csapat !!!

Sajnálom, hogy nem tudtam elmenni, pedig elindultam. Pénteken nem volt időm rohangálni, ezért délután megfusiztam a hátsómat, majd szombaton ráugrottam a gépemre, tartottam felétek és egyszercsak putty az első defektet kapott. Elöntött az ideg, mert az egész hetem ráment, hogy külsőt szerváljak - nem jött be -, operáltam a hátsó külsőn - ez bejött -, de szombaton megint betett a sors. És én úgy vagyok vele, ha valami nagyon nem megy ne erőltessük. Ezért morcosan visszafordultam és feladtam az egészet. Pedig már vagy 2 hete rákészültem erre a túrára az idő pont nekem volt való (rekkenő hőség) és a terep is (Pilis) és nem véletlen, hogy kezdeményeztem a Bp-i talákahelyet, hiszen komolyan gondoltam az egészet.
Ebből azért annyit tanultam, hogy nem szabad nekem feliratkozni a túralistára, mert ugyis beba**ik valami. Majd legközelebb csak odatoppanok.

Előzmény: Robin (7608)
sanzi Creative Commons License 2000.05.08 0 0 7661
Bátyó cimbi!!

Mondtam már régen, hogy céget kell váltani :-))
Különben a hátsó fogaskoszorúval mennyit tekertél???? Ja majdnem elfelejtettem, hogy WD-40-et használsz :-)))

Különben Bad eltűnt mint szürke szamár a ködben :-))

Én is feliratkozom a HILFE kérők listájára:

Miért nem fekszik fel a régi abroncsom az új felnire????? A méretek 1-eznek. Én lennék a béna??? Vagy az esés után az abroncs fém szálai szarrá mentek volna???

Előzmény: bátyó (7659)
RadiX Creative Commons License 2000.05.08 0 0 7660
STX-RC-k tenyleg elöfordulnak meg, de STX-et mar regen nem lattam boltban.

HG-IG: Ha jol emlekszem valahol azt irtad hogy neked A20-as szett van a gepeden, az pedig meg nem Compact, tehat a hajtokar az talan 46-36-26, es a fogaskoszoru 13-32? Viszont azota az XTR kivetelevel minden jobb szett Compact lett, (altalaban) a 7-esek 11-28, a 8-asok 11-30, a 9-esek pedig 11-32 fogszamosztassal, ez is bonyolitja a problemadat.

7-es kazettat mar nem is nagyon kapsz, talan az Acera kazetta meg 7-es es HG. Lancot meg biztosan kapsz HG-t. Hajtokart viszont tudsz venni mas gyartotol is, vagy pedig elfekvö regit kell keresned.

Előzmény: bátyó (7659)
bátyó Creative Commons License 2000.05.08 0 0 7659
RadiX
Igazad van, de STX és STX-RC még azért megtalálható a piacon.

Ha már mindenki segítséget kér, akkor én sem akarok lemaradni róla.
Lassan kezd elfogyni a hátsó fogaskoszorúm, tehát le kellene cserélnem (azért az idei évet még kihúzza). És itt jön a kurfli.
A cserélendő 7-es és HG.
Na már most. Ha lecserélem, akkor persze a láncot is illendő leváltani. HG-sre. Kérdés, hogy egyáltalán kapható-e még HG-s 7-es fogaskoszorú, és HG-70 lánc. Viszont előbb-utóbb a hajtóművet is amortizálnom kell. HG-s hajtómű már nemigen van a piacon (bár valahol láttam egy régebbi LX-et 18-ért).
A másik lehetőség, hogy átállok IG-re. Tehát akkor kell egy IG fogaskoszorú, egy IG lánc és IG hajtómű. Ha már új, akkor legyen 8 sebességes, vagyis akkor hátsó agyat is cserélnem kell. Meg persze hátsó váltót és váltókarokat is. Akkor már az első váltóval sem érdemes bajlódni, le vele. Viszont ha úgyis át kell küllőzni a kereket, akkor legyen már új, duplafalu felni is.
Úgy STX minőségben (és Shimanoban) gondolkodom. De ez már úgy 70 rongy fölött van.
Help! Hilfe! Segítsetek! Mit csináljak? Van valamilyen ötletetek? Ennyiért már biciklit is lehet kapni. De nekem nem kell monti, már megszoktak a trekkingemet.

Baaadmaaaaad!!!!!!!!!!!!!
Nem bírom elérni a extrás boltodat (a rohadt SmartFilter nem engedi). Elemileznéd (vagy bárki más) a Shimano árlistádat?

gombfoci
Ha jól rémlik, régebben írtad, hogy hasznos tanácsokat kaptál, hogy milyen módon kell a bringát felkészíteni a Balaton körüli kerekezéshez. Megosztanád velem(ünk)?

Ki megy a május végi körbetekerésre Füredre? Lehet, hogy ott leszek és is. Meg Tom2.

RadiX Creative Commons License 2000.05.08 0 0 7658
SetiHui:
Vigyazz, a Gepida Sirmiumnak nem teljesem CroMo a vaza eszerint.
berger Creative Commons License 2000.05.08 0 0 7657
Hello mindenkinek, aki emléxik rám, meg aki nem!

Szóval, gyertek június 3-án Nagymarosra, ahol egy kis kerékpárverseny lesz. Ez nagyon hivatalosan hangzik, de ez ne tartson vissza senkit! Ez egy négypróba verseny harmadik fordulója, de ez se tartson vissza senkit! Lehet családos kategóriában indulni (legalább három fo, akik közül legalább egyvalaki 14 éven aluli - 6km), külön táv van a 14 éven aluli uraknak és hölgyeknek (6 km), valamint az idosebb uraknak (52 km) és a hasonló hölgyeknek (38 km). Az utak szép vidékeken vezetnek.
Nagymaros megközelítheto például vonattal, ekkor a Nagymaros-Visegrád megállónál kell leszállni, emlékeim szerint olyan vonat van, ami 1/2 2-kor áll meg az említett megállóban, úgyhogy még lesz egy fél órátok a két órás nevezésig, hogy megtaláljátok a Panoráma élelmiszerboltot a Duna-parton, a 12-es foút mellett (az állomástól Vác felé kell menni).
A településen ekkor lesz a Kittenberger Kálmán napok elnevezésu rendezvény, úgyhogy nyugdíjas csoportok eloadásait lehet megnézni a verseny után, valamint vadászati szakkiállítás és vásár is lesz. Gyertek, én várlak benneteket!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!