Keresés

Részletes keresés

bátyó Creative Commons License 2000.05.15 0 0 7878
A kerekekre való prízma akkor életmentő, ha mész az úton sötétben, és oldalról kanyarodik rá a gyagya autós. A sárga prízmát már messziről lehet látni, így egy kis jóindulattal az autós nem üt el (én járkálok sötétben is járgánnyal és bringával is, ezt tapasztalom).
Tehát kell.
Előre meg tényleg lámpa kell, nem villogó.
A pumpa meg nem vészes. Az olcsó is jó. Legfeljebb 2 bar-ra pumpálod a kereket, és úgy tekersz a következő emberlakta helyig, ahol már autópumpát is lehet kérni.
Előzmény: kivi (7781)
tari2 Creative Commons License 2000.05.15 0 0 7877
Zsuzsa!

Nekem is herótom szokott lenni műszálaktól, a bringás és mostmár a téli melegruházatomat kivéve, továbbra sem tűrök meg a testemen islyesmit. Nade a bringás cucc az más. Én a nadrág alá egyre kevésbé szoktam alsót venni, de a mez alá mégegy nedvszívó trikót is föl szoktam venni.

Nem szabad pamut cuccot viselni, mert nedvszívó, és meg is tartja. A direkt testfelületre készített műszálas trikók felveszik az izzadtságot és kinyomják a mezre. A bőröd száraz marad, és ahogy Stoki mondja nem fázol meg lejtmenetben.

BadMad - A borítékot már majdnem elküldtem :-), de pénteken a környékeden jártam és gondoltam hátha meg tudlak keresni személyesen. Nem jött össze. A másik kérdésemre nem válaszoltál, azaz igaz-e, hogy a Cratoni Mountain Champ-ben van elől bogárháló?

stoki Creative Commons License 2000.05.15 0 0 7876
rob, Te statisztikus-jelölt ;)
Azért ne kenődj el nem csak Te szenvedsz pénzhiányban, hanem én is, pedig én még pénzt is keresek...;) Szóval úgy helyes: mindenki, kivétel stoki, aki kurva csóró tud lenni a hónap közepére.

...befutott a levél, mindjárt nekiesek...

zsuzsa
Már már megint a színek...!!!;) Igazad van az meg a másik, amit én sem tudok elviselni. De ennek egy kellemes ellenpéldáját láttam pl. Robinnon, aki világoskékkel kényeztette szemeimet, meg azért ha nagyon keres az ember, azért lehet találni egyszínű SÁRGÁT is...:)(Ha jól emlékszem a topicos póló pont Sárga lesz !!!:))
Izzadásban meg szerintem nincs igazad ! Ezek a pólók pont nem veszik be az izzadságot. Olyan mintha nem is lennének. Csak a ciciket, meg a köldökszőrt takarják. Ellenben a pamuttal. Az lehet, hogy jobban szellőzik, de hamar csuromvíz lesz, aztán száradás után meg büdös (az enyém legalábbis). Ha nem lennék ilyen szálkásan izmos, bizony találnék olyan színt, ami kedvemre lenne és rögtön sutba dobnám a terepszínű pamut pólóimat. De majd jönnek azok, akik tényleg használnak nyári kerós pólót és megpróbálnak meggyőzni. (Én csak téli cuccba villanok fel időnként) De a folpakkos jelződ, szerintem nem állja meg a helyét...! Meg a teljesen tapadós se. Van olyan is, de a kerópoló nem feltétlen. Meg ha elképesztő vagy (:), akkor meg osszad meg mással is ezt a vizuális élményt...:) Megint csak Robin pl. szerintem neki jól állt. A halál vékony csajokon (40 kilo alatt), meg az iszonyú izmososokon (100 kilo felett)mutat érdekesen a testehezálló fajta.

Előzmény: Törölt nick (7875)
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.15 0 0 7875
Hali mindenki!

OFF:Statisztika sux. jún. 13:új próba...
ON:
hogy lehet az, hogy mindenkinek van pénze új biciklire/telóra/akármire, nekem meg egy r/*-hadt pár külsőre nem futja??

kivi
Megrendeltem a White-ot, mert nem futja többre, kell a lé másra, remélem kibír egy kis időt. Ha nagyon gáz a váltás vele, akkor veszek valahol régi Shimano tányérokat.

stoki
mél megy

badmad
ajándék rulez. kulcs jön?

OpiumPapa
Danubius póló not coming?

rob, aki megy vízgazdot írni holnap

zsuzsa Creative Commons License 2000.05.15 0 0 7874
azert nem vettem biciklisfelsoruhat, mert szinvilagukkal nem tudtam megbaratkozni, a muszaltol futkosott a hatamon a hideg, szoval 35 fokban beleizzadni aztan delutan hazafele melobol magamrahuzni ujra... hat ezzel az erovel folpackba is csomagolhatnam magam.

azonkivul bar elkepeszto vonzo teremtés vagzok, de valahogy a teljesen teshez tapado biciklisruhak altal teremtett frankfurtivirsli-look nem tetszik.

egyebkent azt olvastam, hogz az SPD-nel ugyanugy, mint a lesiklasnal, be lehet allitani, hogy milyen konnyen oldjon ki !

stoki Creative Commons License 2000.05.15 0 0 7873
Bár nem vagyok kivi, de azért az érdekelne, hogy melyik körút...??? Károly, vagy Erzsébet...???

Végülis mindegy, mert a belvárosban az Andrássy út kivétel tudtommal nincs semmilyen bringaút, tehát marad a nagyforgalmú, büdös út a Boráros térig. Boráros tértől Petőfi-híd a budai lábánál le a bringaútra, majd a Lágymányosi híd alatt egészen a Fehérvári út Galvani útig (ami ugye már túl van a Soproni úttól) van keró út.
VaGY , Boráros téren a hév mellett van egy keró út a pesti rakparton, majd a végénél át kell vinni a gépet (dizájnos MOL kút és ha jól emlékszem át lehet vinni) a hévpálya fölött onnan rá a lágymányosi hídra és onnantól a Fehérvári útig ugyanaz.
Vagy (de ez már jelentősen kerülős) elmegy veled (persze ha együtt laktok és nem csak ...:)) az Üllői út Könyves Kálmán sarokig tulajdonképpen onnantól kezdődik a lágymányosi hídra vezető keróút.
Az asszonyodnál egyedül a belváros a zűrős. Egyirányú, kisforgalmú, kevés lámpás utakat kéne számára keresni. Aztán majd jön kivi és mond egy jobb és hatékonyabb utat.;)

Előzmény: OpiumPapa (7871)
Mad002 Creative Commons License 2000.05.15 0 0 7872
Üdvözlet mindenkinek!

A hétvége sajnos autóban telt. (650 km két napra kicsit sok.) Ma már újra 2 kerékkel kevesebb.
Csúcs ez az érrrzés. Bár a levegő a kőbányai úton nem épp ózondús.

Papa!

Javaslatom: Király utca-Városliget-Róbert Károly körút-Népliget-Hungária krt.-Lágymányosi híd.
Km.-ben kicsit több, de viszonylag sok a kerékpárút.

Zsuzsa!

Jó utat!

Mad002

OpiumPapa Creative Commons License 2000.05.15 0 0 7871
hallali

Tök jó volt a szingós leírás, még sosem láttam közelről ilyet, most már el tudom képzelni.

Zsuzsa
Örömmel olvaslak, hogy még egy megszállott került kicsiny (de számottevő!) csapatunkba! Mellesleg érdemes megfogadni a kerós gatyákkal/ruhákkal kapcsolatos Stoki féle székfoglalót, sokkal jobbak mint a pamut és +1 jó tulajdonság: szélállóbbak!

TTT
Ma ismét kerékpárral jöttem dógozni, sokkal jobb a helyzet, már csak 20 perc 20-as átlaggal, számoljátok ki milyen messze dolgozom :) Bár majdnem megfulladtam az üllőin, fel kellett mennem a járdára, hopgy kapjak átlátszó levegőt, mert a sávok között csak kék meg szürke volt :(

főleg KIVI
Olyan útvonalat keresünk Timerynek, amin be tudna járni dolgozni bringával és nem aggódnánk halálra magunkat. A start a körút-wesselényi u. sarok a cél meg a fehérvári ut - sopron út magassága. Jó lenne minél kevesebbet menni autók között, és a lágymányosin menni, ha lehet, de ha van ötlete bárkinek, akkor ossza meg velünk!

Köszi

Papa

tari2 Creative Commons License 2000.05.15 0 0 7870
Hali!

Ez egy vissza-visszatérő kérdés. Én az agressziv fellépést szoktam javalni. Ha sunyit a kutya, akkor egyensen feléje kerekezek, ugrásra készen. Ha le kell szállni a gépről, akkor lehajlás kőért. Már maga a mozdulat sok kutyában kiváltja amenekülési reflexet. Ha ez sem elég némi ordítás, pumpa és egyéb eszközök rázása következik.

Azt hiszem Robin módszere a kenyérbél-beetetés.

Tari

Előzmény: vazzegkritizalok (7864)
hobe Creative Commons License 2000.05.15 0 0 7869
Zsuzsa

Itt a pedalom. (sajnos nem sarga!) SPD rendszeru, tehat lehet hozza kapni olyan cipot, aminek a stoplija be van sullyesztve a talpba. Ha kell valakinek, csak szoljatok!:-)

Előzmény: zsuzsa (7860)
stoki Creative Commons License 2000.05.15 0 0 7868
Robin
Még nincs, küldjél linket légyci, hogy hogy néz ki, meg hogy mennyivel lettél anyagilag könnyebb...

Zsuzsa látom nálad nagyon dukál a sárga...Lehet, hogy villamos vezetőnek kellett volna elmenned...????

Műszál...
Hát nekem is herotom van tőle, DE...bicikligatyának mindenképpen jól funkcionál.
Tényleg kevésbé lehet beleizzadni, olyan kellemes, száraz érzés, még azokon a napokon is, amikor bringára ülök.
Van olyan férfi kolléga, aki a nőcik örömére nem vesz alá alsócuccost, valószínűleg ez a legkényelmesebb, de engem személy szerint idegesít, ha el kell engednem a megkötött tacsit...
Polóként még elmegy a pamut, de komoly a veszélye annak, hogy több víz lesz a pólóban, mint a kulacsban. Én per pillanat pamutot használok, mert egy kerós felsőben nem vagyok egy vizuális élmény. Ettől függetlenül célszerűbb a keróscucc, mint a pamutcucc. Azért annyira nem kell rettegned ezektől, ha persze nem vagy egy vakaródzós típus. Ezek nem olyan kínai csodazokni anyagból vannak, amelyek használatából származó bűz egy kaszinóstojásos farleheletet háttérbe szorítanak. Kényelmesek, tartósak, kiemelik a kerékpárosok adta szép combok látványát és FŐKÉNT nem vizesednek. Úgyhogy ha nincs gatyeszod, rögtön végy egyet, mert az nem csak dísz. Persze lehet, hogy csak jár a szám, mert aki SPD-ben gondolkodik, annak már rég kell, hogy legyen nacija is.

Seti
Ha nem ferde a váltód (pl. nem úgy szállították a bótba, hogy a többi 30 bringa a kamionba a váltódhoz vóóót kötve), akkor a bowdenállító bizbasszal egy picit arrébb tekerve majdnem minden sebességbe fel kell tudnia mászni a láncnak. Esetleg a keresztváltásoknál lehet apró gond (elöl kicsi, hátul nagy és fordítva), de nem a 4-es körül. A kenegetés már mellékes, annak csont szárazon is úgy kell működnie, mint egy óramű, csak éppen hangosabban.

Reki
TEtszett ez a szingós leírás, régen olvastam erről.

Előzmény: zsuzsa (7860)
gombfoci Creative Commons License 2000.05.15 0 0 7867
Na jó reggelt mindenkinek!

Szóval remélem, hogy sokat tekertetek a hétvégén, én is így tettem.
Névelegesen Choocoreeval lenyomtuk a Békás100-at. Az igaz, hogy csak fél 10-kor indultunk el (az utolsók között), de szintidőn belül megcsináltuk úgy, hogy Esztergomban elcukrászdáztuk az időt, és a Bazilikánál is napoztunk egy fél órát.
A pikáns része az volt a dolognak, hogy Pilisvörösvárnál nem volt kitáblázva Pilisszántó, amerre menni kellett volna, így már csak Piliscsabánál vettünk észre, hogy rossz irányba megyünk. Vissza már nem fordultunk, mentünk tovább Dorog - Esztergom irányába. Esztergomba, gondolván, hogy már elcs*sztük a versenyt, kényelmesen napoztunk a Dunaánál, stb, stb. Aztán Lepencéhez értünk, és a frissítőállomáson a srácok rendesek voltak, bepecsételtek nekünk mindent, utánna már mentünk a versenyutvonalon, föl Pilisszentlászlóra. Az a 9km-es emelkedő tök jó volt, és hogy nagyképű legyek a múltkori hegymenet után meg se kottyant....:-) Aztán Szentendre másik végéről 20 perc alatt betekrtünk Békásra és még emlékplakettet is kaptam, mert letekertem nőnemű létemre a távot... (A célban kiderült, hogy más is eltévedt, csak ő visszament Piliscsabáról...) Szóval tök jó volt, csak mst egy kicsit fáradt vagyok. Az Odométeremben a számot 140-el sikerült megtoldani...

Robin:
Sajna csak most reggel olvastam el a topikot, pénteken már 1 felé húztam ki a kiállításra (info2000). Szóval a kutyáddal majd legközelebb megismerkedem.

CSao Gf

qweqweqwe Creative Commons License 2000.05.15 0 0 7866
SetiHui,

arról a spray-ről én sem tudok többet mint te, de létezik olyan megoldás, ahol vmi hab féle tölti ki a gumit, persze ez nem túl kényelmes és gazdaságos megoldás. Ha csak gyorsan fel akarod fújni a gumit és nem akarsz nagy pumpát cipelni magaddal, akkor használhatsz olyan gyors pumpákat, amik CO-patronnal működnek, és tök cuki kis aprók.
A váltónál szerintem a bowdennel lehet a baj, bár akkor a többi lánckeréknél is reszelni szokott. Ha a bicaj új (vagyis nincs agyonhasználva) akkor elméletileg kopás, etc. nem szabad, hogy előforduljon

Előzmény: SetiHui (7865)
SetiHui Creative Commons License 2000.05.14 0 0 7865
Mentem ma vagy 50 km-t az új bringámmal (nátha és kondíciómhoz képest egész jó), és a hátsó váltó nem tökéletes, a kisebb fogaskerekekről a nagyobbakra (nemtom mi a művészneve a műveletnek, fel vagy le) a 4. fogaskeréknél nem akar ráugrani, csak reszel, és akkor vált, ha plusz egyet váltok és vissza. Normális dolog ez új bringánál?

Ok, egy évig állt a bicaj, lehet h ezért volt.. Vagy vegyek én is spray-ket? Csak következő hónapban akartam továbbiakat a járműbe invesztálni.. Gondolom WD-40 plusz teflonos jó lesz, ugye?

Ha már itt tartunk: A Bringában vagy a Bike-ban láttam hirdetve valami spray-t defekt esetére, ismeri valaki? A kép alapján ha jól látom bele kell fújni a szelepbe. Nem tömít el az ott valamit? No meg gondolom ha az üveg bizbaz ami kidefektelte benne marad a gumiban, fújhatom..

vazzegkritizalok Creative Commons License 2000.05.14 0 0 7864
Hali!

Lenne egy kérdésem.

Kutyák ellen mit muveltek?

Pumpa, gázspray???

Üdv

Vz.

neptancos Creative Commons License 2000.05.14 0 0 7863
Árulnak, csak nem biciklisboltokbann.Ott tudják, hogy nem célszerűek.
n.
Előzmény: zsuzsa (7860)
Reki Creative Commons License 2000.05.14 0 0 7862
Nyuszi

Sok sikert a próbálkozáshoz. Ha van rossz szingód, először azon kísérletezz szerintem. Ne keseredj el, ha nem sikerül elsőre tökéletesen. Majd írd meg a tapasztalataidat.

Még valami: Ha közel van a lik a szelephez, akkor a szelepnél bontsd ki a varrást, de 5-6 cm-el arrébb vágd el a varrásvédőt. A szelepnél elég sz*r varrni, ha esetleg sérült egy kicsit a külső széle, tedd arrébb a szelepet.

Ha még valami eszembe jut, majd írok.

Üdv.

RadiX Creative Commons License 2000.05.13 0 0 7861
A pamut felszivja es a test mellett tartja a nedvesseget. Az emelkedön megizzad az ember, aztan a lejtön megfazik.
Előzmény: zsuzsa (7860)
zsuzsa Creative Commons License 2000.05.13 0 0 7860
wellgo 700/as es kanarisarga :-)
a cipok meg shimanok lesznek, ha lesznek.
hasznaltakat is arulnak, de csak ferfimeretek voltak :-(
megaztan inkabb ujat veszek.
ja valaki itt ep olyan teleszkopos izet keresett tegnap. elottem a b.bergusonnal epp azokat valogattak. eleg sokfele volt .

egyebkent nem ertem, hogy miert nem arulnak pamut biciklisruhakat. van ennek valami oka?
ruhellem a muszalasat.

Előzmény: RadiX (7859)
RadiX Creative Commons License 2000.05.13 0 0 7859
Azert azt is ird meg, hogy milyen tipus, mert abbol hogy sarga, nem derul ki semmi, ezert nem tudjuk majd szapulni :-).

Egyebkent en is ugy tippeltem volna, hogy 25eFt-böl meg lehet uszni a dolgot.

Vegul is milyen tipus? Shimano, Wellgo, Look, Time, Ritchey?

Előzmény: zsuzsa (7858)
zsuzsa Creative Commons License 2000.05.13 0 0 7858
7900 magyar forintot mar rászántam, ugyanis mutattak egy cuki kis sarga pedalt (stoki most hidal le :-), amibol mar csak nehany darab volt...
cipot rendelni kell, mert nemileg diszkriminalnak es kis meretek nincsenek.amugy is csak jovo heten lesznek uj modellek, a termeszetesen nem tavalyi aron kb 16-17 ezer korul. szine nem tetszik ( volt ott shimano katalogus ) dehat nem lehet minden tokeletes.
azert otthagytam némi pénzt egy uj ulesert meg kesztyuert.. meg térképért.
Előzmény: kivi (7853)
Reki Creative Commons License 2000.05.13 0 0 7857
Nyuszi_

Azt, hogy milyet érdemes venni nem tudom. Mert pár éve peremes gumival nyomulok, és nem figyelem a szingó árakat és a választékot. Mindenképpen valamilyen márkásat érdemes venni.

Üdv.

Reki Creative Commons License 2000.05.13 0 0 7856
Nyuszi_

A szingón lévő dudorodásról csak annyit, hogy nem megnyugtató a hejzet, szerintem cserélni kellene. Bár látatlanban nehéz tanácsot adni.

Szingó szerelés:
Szerintem egyszerübb mint a peremes gumik szerelése.

Egy kis felépités tan.:
A külső áll egy sejem szál erősitésü gumiból, és az erre volkanizált futó felületből, ez összesen a futófelületen kb. 3 mm-es vastagságot jelent. A belső kb. 0,5 mm. vastag fehér gumitömlő, bele szerelt vagy sütött szeleppel. A kölső teljesen körbefogja a belsöt. A felnire kerülő külső, középen teljesen összeér, és tűvel cérnával összevarják. Ennek a varrásnak a védelmére ragasztanak fel a gumira egy szövet szallagot. Gyakorlatilag ez érintkezik a felnivel. Menet közben a felnire kent ragasztó, és az, hogy a felpumpált gumi hatalmas erővel nyomja össze a felnit, tartja a helyén a gumit. A 27" os szingót ha nem keréken fújod fel, akkor az átméröje lecsökken kb. kemping bringa kerék méretüre. És megis dagad akkorára. Ha használni akarod még a gumit, akkor ezt a kisérletet nem javaslom, mert erössen megviseli a sejem szálakat.

Leszerelés:
Ha nincs szükség a fent lévő gumira, akkor a leszerelés a következő: Késsel kettévágod és letéped a felniről. Ha javitani akarod, akkor leengeded (bár már valószinüleg lapos :) ). Valahol benyúlsz a felni és a varrásvédönek nevezett szövet szallag közé. Felfeszegeted és körben lefejted. Vigyázva arra, hogy a ragasztás engedjen és ne a varrásvédő szakadjon.

Felszerelés:
Kevés levegőt nyomsz a gumiba. Ragasztóval (pl.: palmatex) bekened a felnit. A szelepet bedugod a helyére, körben a helyére igazittod a gumit. A végén felfeszitted az utolsó darabot is. Ez megy kézzel, mert nincs magas pereme az abroncsnak. Körben megigazgatod, hogy egyenesen fusson, a varrásvédő egyenletesen lógjon ki a felni két oldalán. Felpumpálod keményre kb. 7-8 atm.

Szingó javitás:
Szerintem bonyolultabb, mint a peremes gumik javitása.

Javitás menete:
Gyengén felfújod a leszerelt gumit. Vizben megkeresed a lukat. Leengeded. Elvágod a varrásvédőt, a luknál, feltéped. Elvágod a cérnát kb. 3-4 cm. hosszan kifejted a varrást. Gyárilag egy szállal varnak. A felbontás mindkétvégén elkötöd a szálat. A résen benyulva találsz egy a belsőt a varrástól, védő finomabb anyagú szalagot. Ez mellet kicincálod a belsőt. Ismét kissé felfújod a gumit, és megkeresed a tényleges lukat, dörzsvászonnal megcsiszálod a lik körül kb. 5 forintos méretben. Régi szingóból kivett belsőből vágsz ugyanekkorát ezt is, megcsiszálod. Bekened gumioldattal, vársz min. fél órát (de az, sebaj ha 1 napot). Összenyomod, visszatuszkolod a külsőbe. Eligazgatod. Megvarrod a külsőt, az eredeti cérna lukakat használva, keresztöltésekkel (lányok elönyben). Ez a problémás pont, mert nem mindegy mivel varsz. Lehetőleg az eredetivel azonos cérnát kell használni, mert a gyenge elszakad, a túl erössen összesodort elvágja a külsőt. Sajnos nem emlékszem milyen fajtát használtam annak idején. Esetleg selejtes szingóból megéri kidobás elött kifejteni. Fegyelni kell arra a varrásnál, hogy ha felfújod a gumit, ne legyen összehúzva a külső de, ne legyen laza se. Mert akkor változik a tömlő átmérője, és döcögni fog a kerék. Varrás után ragazd vissza a varrás védőt, én gumioldattal szoktam.

A javitás menetéből látszik, hogy nem igazán útszéli feladat, ezért jó tartalék szingót érdemes magaddal vinni. Ha már volt ragasztó a felnin és a gumin is, akkor útszéli csere esetén nem kell palmatexet használnod, mert felpumpáláskor rendessen összepréselödik a két felület és annyira megragad, hogy hazáig jó lessz.

Ennyit igy hamarjában, ha téged vagy valakit részletesebben érdekel a téma az, kérdezzen!!!!!!!

Üdv.

vigyor Creative Commons License 2000.05.12 0 0 7855
Csaó!
Radix :
Marzocchi csak Z3 M80 van készleten nekik /fekete / 72e kb.
Előzmény: RadiX (7847)
zsuzsa Creative Commons License 2000.05.12 0 0 7854
majd holnap megmondom., miutan megneztem a valasztekot az uzletben. mindenesetre felirtam az itteni tanacsokat.
Előzmény: kivi (7853)
kivi Creative Commons License 2000.05.12 0 0 7853
Mennyi pénzt szánsz rá?
Előzmény: zsuzsa (7852)
zsuzsa Creative Commons License 2000.05.12 0 0 7852
Na ez igazan hasznos tanacs volt ! De holnap ugyis megyek a Bike Bergusonhoz bicikliket bamulni, oket is kifaggatom az arakrol meg arrol, hogy mit ajanlanak! Nekem nyilvan jarnom is kell benne,tehat nem kimondott versenyholmira van szuksegem.
Koszi a segitseget!
Előzmény: kivi (7851)
kivi Creative Commons License 2000.05.12 0 0 7851
zsuzsa,
már rengeteg infot kaptál pedál+cipő ügyben, de valamiről nem volt szó. Nem minden cipő olyan, hogy a talpába van sűllyesztve a stopli. Olyan típus is van, aminek a talpából kiemelkedik egy féltenyérnyi "púp".
No, ilyen cípőben nem tudsz gyalogolni. Tehát ha nemcsak tekerni akarsz benne, hanem sétálni is, akkor erre is ügyelj. Az előbb említett Look és SPD-R cipők (+pedálok) tipikusan versenyzésre valók (ahol nem kell gyalogolni). Ezek neked nem jók. Számodra csak az SPD jöhet szóba.
Előzmény: zsuzsa (7849)
Robin Creative Commons License 2000.05.12 0 0 7850
A mindent raktározd, kell az még. Irigykedni meg szabad, nem? :)
Kész mind a két külső cseréje az előbb (úgy másfél órája volt itt badmad és hozta), meg a nyerget is kicseréltem. Végülis Richey lett semi-slick és egyenlőre tetcc - majd hazafelé tesztelek. Neked van már külsőd?
Előzmény: stoki (7848)
zsuzsa Creative Commons License 2000.05.12 0 0 7849
nem szamitottam ra, hogy 20 ezer alatt meguszom....
amid van, az az EXUS az maga a hogyismondjak pedal ? de gondolom ahhoz specialis cipo is kell. azt kapni hozza?
a julivera azok a leszarmazottaim, engm zsuzsanak hivnak :-)
holnap lemegyek a szepszemu fiukakhoz a bike bergusonba, aztan ott is korulnezek.

nemtom stoki, mit fog szolni a cegnel a management, ha felig lenyuzott hamreteggel megyek be reggel... azert gondolom nem rendszeres az eleses , nem ? nomindenestere nekem az tetszik, amit multkor mutattak a boltban, ha hobe Urnak hasonloja van, akkor azt szeretnem. majd belejovok a hasznalataba. Egyebkent meg 3 x olyan gyorsan rakom vissza a lancot mint az elejen, tehat fejlodom.

Előzmény: hobe (7844)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!