Ugyanakkor ha igazak az MTK-s szerződésekről szóló pletykák, nem csodálom, ha a mostaniak is szívesebben mennek Liverpoolba, onnan legalább könnyebb szabadulni.
Ráadásul Németh az elsők között volt, előtte még nem volt olyan példa amiből okulhatott volna. Remélhetően azért a mostaniak már tanulnak a liverpooli karrierekből, legalább egy fél tucat magyar fiatalt vittek már oda és még egy sem játszota be magát.
Viszont azóta eltelt pár év, és nem tűnik úgy hogy jobb döntéseket hozott volna. A Liege-el végül mi lett, már nem tud odaigazolni?
Egy 18 éves gyereket, akit a Liverpool hív, ki van zárva, hogy önszántából azt mondja: nem.
De ha lett volna mellette egy olyan menedzser, aki józanul gondolkodik (vagy nem a pénzt nézi), akkor talán máshogy is alakulhatott volna a pályafutása Krisztiánnak. Én híve vagyok, hogy a fiatalok korán kimenjenek külföldre, de azért 18 évesen nem biztos, hogy szerencsés Európa top20 csapatai közül válogatni.
Azt nyilatkozta, azért ment az Olympiakoszba, mert úgy állt a helyzet, hogy továbbjut majd az EL-ben, és rotálás lesz. Csak nekem tűnik ez nagyon gyenge érvnek? Arról nem beszélve, hogy 5. csatárnak igazolták.
"Tudom, sokan megkérdőjelezik az átigazolásaimat, kezdve a Liverpoolba szerződésemmel, de higgye el, mindig átrágtuk a lehetőségeket, és az adott helyzetben mindig azok a döntések tűntek a leghelyesebbnek. Egyébként meg ki az, aki a Liverpool hívására képes nemet mondani?"
csodálom hogyan adta a nevét (és sapkáját) egy olyan társasághoz ahol volt egy Bogigyuri (Soproni dolgai...), na meg ezek után nem kíváncsi a Győr meccseire se (Csertői rúgása miatt), vagy a Lombardra (Vébernek is volt vmi rendőrségi ügye nem is olyan rég) vagy ha állatvédő ítélje el a vadász Csankot is
Vujity Tvrtko elhatározta, nem megy el a Videoton meccseire
A Sport Tv Harmadik Félidő című műsorában Vujity Tvrtko elmondta, hogy addig nem megy el a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton meccseire, amíg Paulo Sousa a csapat vezetőedzője. A TV2 riportere szerint az elmúlt időszakban slágertémát szolgáltató „Sousa-fejes" kommunikációja nagyon rossz.
A vezér szó erős, mert nem olyan személyiség, de korábban többet brillírozott, ezt te is aláírod. Lehet, hogy sérülések voltak mögötte, nem az akaratot hiányolom.
Ha kimondjuk, hogy valakinek bérelt helye van (megtörtént!), akkor ne átlagot hozzon.
támadó középpályásként amúgy is az átlagnál többet kellene hozzáadnia, ha egyszer ott vagyunk a legerősebbek (Dzsudzsák, Koman meg is tették ezt szvsz).
Akkora vezér szerintem sosem volt. Én nem várom tőle, hogy ő legyen a megváltó csak hozza az átlagot (szerintem ez megvolt, de ahogy látom szerinted is), meg 1-2 meccsen brillírozzon, ha mindenki ennyit tesz hozzá szerintem nem lesz baj. 2016-ban szerintem ott lesz az EB-n ő is, kér leírni.