Keresés

Részletes keresés

bátyó Creative Commons License 2000.06.13 0 0 8735
A lánckenés gyakoriság lemaradt.
A láncot én 2-300 km-enként szoktam kenni. A fürdőkádas puceva évi 2-3 alkalommal történik.

RadiX
Nem lehet, hogy a keretbe becsavart rögzítőt kell megszorítani (amin keresztülmegy a tengely)?

Zsuzsa
Én már láttam egyszer, amikor 2 ember biciklizett az M7 leállósávjában. Nem sokon múlott, hogy egy gyagya autós ki nem vasalta őket, csak azért, mert jobbról előzött a leállósávban, mint az állat. Úgy 1 méter lehetett közöttük, amikor 160-al visszament a külső sávba. Mellesleg a burkolat meglehetősen szar.
Ne próbálkozz ilyen autópálya-autóút utakon tekerni. A rendőr a kisebbik baj. Néha a leállósávban levő teherautót is elütik, pedig az mennyivel nagyobb, mint a biciklis.
Én különösebben nem aggódok a 7-es út miatt. Jó, péntek délután le, és vasárnap este vissza haladni nem nyert, mert a forgalom az rettenetes tud lenni.
Írod, hogy "...Ketszer láttam bicikliseket, csoportban tekertek, aki belógott az ut kozepére, azt csak ugy tudtuk kikerülni, hogy átmentünk a szembejövö sávba..." Nem így kell haladni? Sehol sincs megtiltva, hogy ne menj át a másik sávba. Csak a gügye autós gondolja azt, hogy övé az egész út, mindenki takarodjon.

Mellesleg aki biciklit előz, jól teszi, ha mindenképpen átmegy a másik sávba, abból még baj nincs, ha nagyobb az oldaltávolság. Nem egészséges a bringás centizése (senkinek sem kívánom azt az érzést, amikor 40-el haladsz, az útpadka helyén egy árok, a gumi fele az aszfalton, másik fele már a levegőben és egy kamion olyan közel megy el melletted 80-al, hogy a sárhányója elfordítja a tükröd {de legalább a tükörből láttam, hogy jött, így fel tudtam készülni rá}).

A biciklizni tilos, pontosabban kerékpárral behajtani tilos tábla addig van érvényben, amíg fel nem oldják. Másik táblával ezt soha nem teszik, de a következő útkereszteződés már feloldja a tilalmat, feltéve, hogy nem raknak oda is egyet belőle.

MGperY
Megjött a rendelt cucc, így most már én is elkötelezett badmad reklámozó vagyok.
Szerintem nézz körül váz ügyben badmad boltjában. Nála jó dolgokat lehet kapni jó áron. Ha tudod mit akarsz venni. De szeintem bad segít, csak szólj neki.

Előzmény: netfüggő (8689)
evil_clicker Creative Commons License 2000.06.13 0 0 8734
Bodzavirág,
érdekelnének a részletek Fertő-tó ügyben: mi is tervezzük valamikor, és nem mennénk körbe mi sem (több okból); hol aludtatok? sátor? panzió? olyan napi 20-30 km-es minitúrák lennének, és a borozócímek különösen fontosak :-)
evil
Előzmény: bodzavirag (8716)
Robin Creative Commons License 2000.06.13 0 0 8733
off
szvsz = szerény véleményem szerint
on

Mad002,
bizonytalan, de ha úgy este 7-8 tájban is lehet, akkor össze tudjuk hozni.

táska:
már próbáltam felhívni a figyelmet: abus-ra
akkor most mégegyszer:
abus taskak
tessen csemegézni, és badmad korrekt beszerzést tud a felsoroltakhoz biztosítani, nekem a 150-es érkezik, turabolond és (kami)kázé csináltak hozzá kedvet - ők már ilyennel érkeztek Nagymarosra két hete

norbika Creative Commons License 2000.06.13 0 0 8732
thx
Előzmény: szerencsefel (8731)
szerencsefel Creative Commons License 2000.06.13 0 0 8731
SZVSZ Szerény Véleményem Szerint
Előzmény: norbika (8719)
bátyó Creative Commons License 2000.06.13 0 0 8730
netfüggő
Ahogyan stoki majszter is mondta, nem kell felkapni a vizet. Előbb utóbb úgyis van, aki megpróbál valami érdemlegeset válaszolni a kérdésre. Türelmesen várni kell. Esetleg néhány nappal később ismét feltenni a kérdést.
Mi senkit sem hajtunk el (maximum azt, aki apróhírdetésnek nézi a topikot {és csak ezért ír ide}, de azt sem küldjük el, csak legfeljebb nem reagálunk rá). Örülünk minden új jövevénynek. Pláne, ha nőnemű. Még a leghozzánemértőtől is lehet tanulni (ha mást nem is, azt mindenképpen, hogy mit nem szabad csinálni).

Stoki leírása ül. Legfeljebb annyival egészíteném ki, hogy bugyi helyett alsógatya is jó :-)
A lánc kenéséhez meg ne olajat használj, mert abba beleragad a por, és akkor már eléggé smirglis dolog lesz belőle. Sokkal jobb, ha valamilyen szintetikus spray-t használsz. Én például WD-40-et nyomok a láncra (kivi nem reklamálni :-) ). De persze más kenőanyag is jó (CRC, TF2, Sonax, Finis Line anyagok, csak ezek meglehetősen drágák).

Hogy legyen választási lehetőséged:
A lánc takarítása egyszerű. Gondolom leszedni nem akard, ezért a legegyszerűbb módszer, hogy jól megpuceválod. Az én módszerem (panelban):
A biciklit beteszem a fürdőkádba, és melegvízzel (csak azért meleggel, mert nálunk forró nincs) jól lemosom, lezuhanyozom, de arra vigyázok, hogy az agyakba ne spricceljem bele a vizet azaz tengelyirányból nem nyomom pofán).
Ezután fogok egy ruhát vagy szivacsot, és Pur mosogatóval jó alaposan lemosom az egész bringát. Jó habosra. A marokba fogott Pur-os ruhával a láncot is jól meg lehet pucolni, csak közben úgy kell ügyeskedni, hogy visszafelé tekerni lehessen a pedált (ehhez én a kád szélére szoktam tenni a gépet, és próbálom tartani, tekerni és mosni, de közben persze már úgy nézek ki, mint az öntött ürge).
Ezt követően jó alapos zuhanyzós öblítés következik, majd jöhet a szárítás. A kádban ráér száradni, majd ha kell a kád, kitessékeled a masinát.
A láncot Brigéciol-lal is meg lehet pucolni (meg petróleummal, benzinnel), de ahhoz vagy le kell szedni, vagy kell láncmosó szerkezet. Az előbbi módszerrel szerintem elfogadható módon lehet kitakarítani.
Ezután jön a legfontosabb lépés, az újrakenés. Én ilyenkor meg szoktam WD-40-el kenni a mozgó részeket (a váltók csapjait, tengelyeit, a fékkarok tengelyeit) és a láncot, végül egy másik, száraz, marokba fogott ruhával a láncot jól letörlöm visszafelé tekerés közben (kívül nem kell kenni, csak beleragad a sok maszat, az meg koptatja a fogaskerekeket).

Előzmény: netfüggő (8689)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.13 0 0 8729
Kicsit még hülye vagyok:
Tál=túl
azért gondolom, mindenki érti
Előzmény: Törölt nick (8728)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.13 0 0 8728
Szia T. Mindenki!!

Tál vagyok a statisztikán, egy kicsit Rátok nézek már....

Csak az utlsó 50 hozzászólást olvastam el, de látom, hogy stoki még a régi, ugyanúgy vitája van valakivel, mint hajdanán, aktív netfüggő koromban. (hopsz, netfüggő=internetfüggő, mielőtt galiba lenne itten...:))
Nem kell Rá haragudni, mindenkinek csak a legjobbat akarja!!

Badmad
Nem tudom, Te hogy vagy vele, de nekem még mindig nem jött meg a hajtókar. Lehet, hogy pont ma, csak nem vagyok otthon?? Olvastam múlt szerda este írtad, hogy a megrendelések postára vannak adva. Ilyen lassú lenne a M.Kir. Posta??? Tudom, hogy hosszú hétvége, meg minden, te ez már sok..

Lánc téma, hogy valami okosat is írjak:
Most vettem új láncot (IG 70), és még megvan rajta a gyári zsír (zsír új), és egy ideig így is fogom használni. Nem tudom, mennyi idő alatt megy tele porral, de remélem városon belül kibír pár száz(ezer) kilómétert...

bátyó Creative Commons License 2000.06.13 0 0 8727
Pénteken rgranc-cel megbeszéltük, hogy ha úgyis körbetekerik a Balatont, egy rövid darabon elkísérem őket. És lőn, az Akarattyai vasútállomáson találkoztunk.
Mindjárt az elején meg kellett állapítanom, hogy Eistein relativitás elmélete bizony igaz (mármint az, hogy minden relatív :-) ). Rgranc írta, hogy ...ismertetojelek: 15-20 kozel kozepkoru lokott bringas... lesz. Középkorú? Na erre huszon-egynéhány éves taknyosokkal találkoztam. Miután a magázást határozottan kikértem magamnak, már minden rendben volt. A lököttel nem vitatkozom. :-)
Mivel (már megint) ismertem az utat, így a társulat engem követett. Elindultunk az akarattyai emelkedőn, majd néhány száz méter után állj, defekt.
Az utóbbi időben annyi defekt szerelési bénázást láttam, hogy egyszer leírom, hogy hogyan célszerű a lukat elhárítani.
A társulat jókedvűen végigvárta a szerelést, majd indultunk tovább. Aztán jött az emelkedő után a jó kis lejtő. A végénél az egyik srác hát nem leamortizálta magát és a bringáját? Még jó, hogy volt rajta sisak (ha jól rémlik a társulatból csak az ő fején volt). Másfél kilóméteren két esemény, nem rossz kezdés. Eddig eseménydús. Mi lesz akkor a maradék 200-on?
A srácért visszajött az autó, így elvitték, mi meg haladtunk tovább. Szerencsére Fűzfő végéig más, hasonló nem történt, de majd holnap rgranc elmeséli, ha mégis.
zsuzsa Creative Commons License 2000.06.13 0 0 8726
ne haragudj a noies kerdesert, de hogy nezel ki utana ? mindenem leegett, ami kilog a kesztyubol,
nadrgabol. mostnara szep sotetbarna-feher csikossa szelidult, dehat nem tekerhetek felmeztelenul, hogy egysegesre barnuljak.

HUTSEM A PEZSGOT SZERDARA VAGY CSUTORTOKRE VAGY SE?? BERGERREL KETTESBEN ISZZUK MEG VAGY VANNAK UJABB JELENTKEZOK IS? MARAD A KAPOR UTCA VAGY LEGYEN A CSEJTEI?

Előzmény: szerencsefel (8718)
ilyr Creative Commons License 2000.06.13 0 0 8725
Mert a szivar mellett nem telik kenyerre... :)
Előzmény: norbika (8723)
Mad002 Creative Commons License 2000.06.13 0 0 8724
Robin!

Tudunk ma ütközni?

Mad002

Bemutatkozás: (Bocsánat tahó voltam, de ez kimaradt)
24 éves vagyok,184 cm magas, műszerész, a személyi számom 1-el kezdődik.
A csodagépről: Csoda, hogy megy. (Pojén)
A gépem egy 21"-os fekete Schwinn-Blackwood vázon mindenféle alkatrész. (TY22-től STX-RC-ig)
Nem egy csúcsgép, de gurul. Főleg aszfalton használom, ezzel járok munkába.
Elnézést a késésért.

Mad002

norbika Creative Commons License 2000.06.13 0 0 8723
OFF
Ez teccik. De azért érdekelne, hogy miért sztrájkolnak folyton, ha még szivarra is telik?

norbika

Előzmény: ilyr (8721)
norbika Creative Commons License 2000.06.13 0 0 8722
Megint egy kérdés:

mennyire érdemes patentszemet használni? normál (úgy értem, 7 fokozatúhoz való) láncom van. elég megbízható?

norbika

ilyr Creative Commons License 2000.06.13 0 0 8721
norbika!

Szerintem a "Szivarozo Vasutasok Szovetsege"-t takarja... :)

Előzmény: norbika (8719)
ilyr Creative Commons License 2000.06.13 0 0 8720
En meg vasarnap 240-et... :) Akkor is kellemesen langyos volt az ido... :))
Előzmény: szerencsefel (8718)
norbika Creative Commons License 2000.06.13 0 0 8719
Sziasztok!

Most, hogy olvasgatom a hozzászólásokat (főleg Netfüggő kapcsán), elgondolkodtam, hogy én vajon bemutatkoztam-e? Ugyanis még valamikor baromi régen beregisztráltam magam, utána meg nagyon sokáig egyszerűen nem találtam a topicot. Szóval már nem emlékszem. Mind1, azóta úgyis történtek elég drasztikus változtatások. Szóval anno volt egy gyimbó montim skorpió kormánnyal, amit Győrben lenyúltak. Utána vettem egy másikat, amit elég sokat nyúztam, most tavasszal pedig lecseréltem egy országútira (Scott aero kormány, amúgy semmi különleges, de már pofásodik). Havonta 800-1000 km-t tekerek, magyarul amikor csak időm van rá.
No ezek után kérdés (ek):
A váztáskám nagyon aranyos, csak kevés dolog fér bele. Egy kis cuccot még kénytelen vagyok a hátamon cipelni (főleg a kaját). Tudtok valami jó megoldást csomagtartóra? Kormánytáska (valami kisebbfajta) jó lenne, de a kormány miatt szerintem bajos lenne felrakni. Hátulra is jó lenne, de nem akarok olyan hagyományosat (ronda, nagy, és elég körülményes rá rendesen felrakni valami csomagot, nem akarom hogy 60-70-es tempónál oldalra csússzon, mert esetleg meghalok...).
Más kérdés: lehet, hogy nagyon kezdő vagyok, de mi az a SZVSZ?????

köszi
norbika

szerencsefel Creative Commons License 2000.06.13 0 0 8718
Az elmúlt 3 napban 132 km-ert bicajoztam, volt úgy hogy a legnagyobb melegben déli 12 órakor. Nem volt semmi. Főleg az emelkedők, a lábamba még mindig érzem a kilométereket. Kipróbáltam az új kerékpáros mezemet. Egész más abban bicajozni.
Filigran Creative Commons License 2000.06.13 0 0 8717
Badmad:

Egy régi dal jutott eszembe, sajna az előadó már nem ugrik be :)

"...gondolj rám, minden új hét hajnalán..."

No, nem sürgetlek, hiszen végre volt egy hosszú hétvége, én is kihasználtam.
Azért ha felvetted a szokásos munkatempót (egy-két kávé után) elengedsz egy e-mail-t?

Zsuzsa:
Úgy látom, már kellőképpen elrettentettek téged az autópályától, de azért még én is löknék egyet rajtad :)
Tényleg tilos ott biciklizni, sőt gyalogolni, sőt még egy autó sem haladhat ott tartósan. Arról nem is beszélve, hogy eszméletlen hangos, ahogy folyamatosan 100-120-140-nel mennek el autók melletted. Ha meg egy rendőr kiszúr magának, ott még menekülési esélyed sincs...

Filigran

bodzavirag Creative Commons License 2000.06.13 0 0 8716
Szép jó reggelt!
Hozzám hasonlóan mindenki a hétvége megpróbáltatásait pihengeti a munkahelyén, ugye?? Volt egy kis Fertő-tavi élménydömpingem bicajostól, nagyon klassz volt :-))) A jó kis hétvége kapcsán van most a bicajban plusz 150 km, a lábamban enyhe izomláz, a bőröm meg barna-piros színben tündököl :-) A Fertő tó szerintem egy irtó jó bicajos paradicsom. Nincs igazán tapasztalatom több napos bicajos túrákban, de ettől jobb nem is kell :-))) A tó és körülötte a bicajosút jóval nagyobb, mint amilyennek a térképeken látszik, kb. 120 km hosszú lehet körbetekerni. Mi ezt nem tettük, viszont mentünk erre-arra, jól eltávolodva a tótól is. Az osztákoknál a bicajutak mesések, teljesen külön szuper minőségű aszfaltutak, távol autóktól, hatalmas szőlő-ültetvények között, és gyönyörű, rendezett falvak, városok (itt is elválasztva a bicajossáv). Lehet tekerni rendesen, de néhány emelkedőtt, lejtőt azért odavarázsoltak, hogy ne legyen olyan unalmas az ember élete. A bicajútról a tó egyébként nem is látszik, attól az út kb. 5 km-re fut (ez az 5 km nádas, mocsár, láp, sás, rengeteg madárral, gólyákkal, vadludakkal, stb.) Sokan bicajoztak, de magyar szót csak nagyon ritkán hallottunk. A tó magyar oldalán nem túl gyakori az elválasztott bicajosút, vagy sáv, de itt is sok volt a bicajos, autó meg a bicajos létszámnak kb. csak az egy negyede, így úgy tűnt, hogy vigyáznak ránk. Nem kerültük meg a tavat, mert balga módon fürödtünk is, meg sétahajókáztunk, meg ettünk-ittunk, így még annyi látnivaló kimaradt (pl. a teljes keleti oldala a tónak, mely talán a nyugati parttól is szebb lehet, mert rengeteg pici tavacska van még a Fertő mellett és köztük mindenhol bicajút), szóval még majd vissza kell menni. Ha valaki szervez egy túrát szóljon, mert mennék!!!!! :-) Meg szívesen segítek ha valaki arra készül, szállás címekben, utakban, látnivalókban, borozókban.
Üdv,
bodzavirag
Norkoci Creative Commons License 2000.06.13 0 0 8715
Zsuzsa

Szívesen tartanék veled én is a Csepel-szigetre, mert még úgysem jártam arra soha. A sík terep nekem is tetszik és imádom az olyan helyeket megnézni ahol még sohasem jártam, de ez sokkal jobb társaságban.

zsuzsa Creative Commons License 2000.06.12 0 0 8714
Igen, en kifele Erd elott lattam tablakat.. viszont nem tudom egy ilyen tilto tabla meddig van ervenyben? amig fel nem oldjak vagy biz.tavolsagon? NA mindegy, ez reszletkerdes, en csak szep nyugiban szeretnek tekerni ez a cel.
Bar az az ot nap Baracskan a fonokom es a csaladom nelkul inkabb jutalomnak mint buntetesnek tunik :-)

En mindenesetre kiprobalom jovo heten a Csepel szigetet. Imadom a sik terepet...

Előzmény: hefi (8713)
hefi Creative Commons License 2000.06.12 0 0 8713
Zuszsa!

Eloszor is en nagyon sokat kerekezek a 70-esen -mert Baracskan van telkunk-, es
meg nem esett bantodasom...igaz en lehuzodok az ut szelere amennyire csak
tudok...de szerintem ez alapkovetelmeny Magyarorszagon!
A 70-esen nem tilos kerekparozni, csak Erd es Budapest kozott ami 1 kilometer,
ha Erden keresztul mesz! /tegnap direkt figyeltem a tablakat, es Budapest fele
csak Erd hataratol kezdve nem szabad biciklizni, de hat en a tabla elott
lekanyarodtam a 70-esrol, mert Erden keresztul megy az "utam" (tm) :)/
A 70-esen viszont estefele igy nyaron iszonyatosan nagy forgalom van a velencei
ingazok miatt /akik csak egy napra mennek le furodni/ ...csak azt nem ertem
miert nem az M7-esen mennek????
Viszont az autopalyan tenyleg TILOS bicozni!!! A rendor es a szabalytalankodo
kerekparos temahoz is van egy tortenetem: A kozelmultban "elkaptak" az egyik
haveromat amint a Bartok Belan cangazott kivilagitatlanul. 5000 Forintra
buntettek! Aztan a srac megfellebezte, hogy tanulo, meg nincs jovedelme.
Kuldtek egy papirt, hogy elfogadtak a fellebezest, de ez a papir elkeveredett,
es kesobb tevedesbol kaptak meg egy papirt a rendorsegtol, hogy mivel nem fizetett
ezert vonuljon be a baracskai bortonbe 5 napra. Kicsit szekletben volt a csavo,
de aztan kifizette az 5k-t es happy end lett :)

Ja a Bp-Bia-Etyek-Alcsut-Lovas-Velence kb. 68Km az Osztyapenkotol...nagyon
szep utvonal...sokaig erdoben cikazik az ut...kicsi a forgalom...viszont
sok az emelkedo :( /meg a lejto :)/

MGperY Creative Commons License 2000.06.12 0 0 8712
újra itt, asszem mégis csak veszek egy aluvázat és arra átpakolok a mostani bicom megbízható alkatrészeit, de pl mivel kicsi lányommal nehezen mozgok a városban a neten kéne szívesen megnézni a kínálatot. nem tudnátok adni url-t ?
a boltok honlapjai ebből a szempontból nem kielégítőek. bikemag.index.hu-ról nem jutottam semmire.

vagy muszáj megnéznem sk egy csomó boltot ?

köszike !

(netfüggő lányok , király :)

más: a már említett kicsi lány tegnap is mais nyomott egy zugló-északi összekötő híd-sziget café, majd vissza turát a gyermekülésben, bukóval. sikongatott, jól.
szóval teccik neki.

kivi Creative Commons License 2000.06.12 0 0 8711
Rosszul tudod, kerékpáron sehol nem kötelező a fejvédő, csak versenyeken.
Előzmény: Törölt nick (8710)
zsuzsa Creative Commons License 2000.06.12 0 0 8709
akkor marad Csepel vagy az Alcsutdoboz tura..
mert kocsibol nezve ijeszto volt.
Előzmény: kivi (8708)
kivi Creative Commons License 2000.06.12 0 0 8708
Kedves zsuzsa,
én már nagyon sokszor megtettem az Bp.-Agárd-Bp. útat bicajjal, de korántsem láttam ilyen tragikusnak a helyzetet.
A 7-es (régebben 70-es) olyan minőségű, mint a legtöbb kétszémjegyű főút. Kicsit szűk, néha forgalmas, de nem olyan kegyetlen mint pl. a 2-es vagy a 10-es.
A "kerékpárral behajtani tilos" csak Tárnokig érvényes, mert addig a házak (és községek) között megy a hivatalos (kijelölt) kerékpárút. Tárnoktól Agárd túlsó végéig szabad kerekezni rajta, arra vezet a "Balatoni kerékpárút" is.
Amit az autópályáról írsz, azt a helyedben gyorsan elfelejteném. Egyrészt _nagyon_ veszélyes, másrészt igen-igen durva szabálytalanság. Ha Te elvárod egy autóstól, hogy ne parkoljon/menjen a kerékpárúton, akkor Te se menj ott ahol neked tilos. Elvek!
Előzmény: zsuzsa (8705)
Norkoci Creative Commons License 2000.06.12 0 0 8707
Netfüggő

Női nyereg ami kimondottan az, és jó is (barátnőm tapasztalata)az a Bontrager FS2000 WSD (WSD=Women Specialized Design. A Nella forgalmazza és az összes női TREK-et ezzel szerelik fel.

NemLa Creative Commons License 2000.06.12 0 0 8706
OFFTOPIC!
Sziasztok!

Jazz rajongók! Csatlakozzatok a jazz_hu levelezési listához. Jelentkezés a jazz_hu-subscribe@onelist.com címen.

Üdv:

zsuzsa Creative Commons License 2000.06.12 0 0 8705
Kedves Robin és a többiek!
Tárgy : Velence

Betojtam, gyerekeimnek anyára van szükségük es nincs kedvem korhazban kikötni.
Szombaton autoval végigvitt egy ismerös az inkriminált utvonalakon. ( Velencere nekem kethetente le kellene tekernem, ezert foglalkozom ennyit vele )
A 70 es utra en tovabbra sem merek rámenni. Osszesen két sáv, padka szinte nincs is, ami van, az szemmel lathatoan tele uvegcserepekkel, az ut mellett árok, fák.Ketszer láttam bicikliseket, csoportban tekertek, aki belógott az ut kozepére, azt csak ugy tudtuk kikerülni, hogy átmentünk a szembejövö sávba. Es ha ott nagy a forgalom?? Amugy tablaval egyertelmuen jelezve tilos biciklivel, lovaskocsival stb azon az uton menni, lakott teruleten kivül 3 x lattam ilyen táblát.
Az M7-en két-két sáv van + másfél méteres leállósávok, ahol autoknak tilos haladni.
A soförkent funkcionalo rokonom hivatásos soför, aki tizegynehany evvel ezelött többször tekert le Balatonra. O azt mondta, hogy mindkét uton tilos biciklizni, viszont a 70-es az egyertelmüen életveszélyes, mig az M7-es leallosavjaban kenyelmesen lehet tekerni, ö a Lagymanyosi hidtol a Galvani utat meg valami Egerutat javasol ( terkepen nem talalom, de bizisten ez volt kiirva ! ) Errol az Egerutrol ra tudok fordulni az M7-re es menjek ott. Mindösszesen 34 km-röl van szó az autouton, ha jol szamolom. AZ M7-nek jo az infrastrukturaja es a leallosavon levo nehany gumifoszlanyon kivül semmi zavaro nem volt.Egyebkent igy a Budapest -Agard tavolsag 53 km.Mi van, ha kora hajnalban indulok, mondjuk 4-kor, amikor mar vilagosodik, de forgalom meg nincs. Es mit csinal a rendor, ha elkap? megbirsagol? elzavar? Dehat nincs hova zavarnia..

A Budapest/Törökbálint/Biatorbagy/Etyek/ Alcsutdoboz/Vertesacsa/Lovasberény/Nadap /Velence-t javaslotak mar korabban. Ez legalabb 100 km. jol szamoltam?? Sok ott az emelkedö ? Azt hiszem ez dombvidek, nem? Kicsit hosszunak tunik...

Probalta már valaki a Csepel Sziget nyugati oldalát Lórávig és onnan Adony/Pusztaszabolcs/Velence/Agard utvonalont? en kb 10 km-rel kevesebbnek szamolom, mint az Alcsutdobozit,bar ketsegtelkenul varni kell a révre,ha jol tudom órankent jar viszont ott nincsenek emelkedök es egyaltalan nem forgalmas. Ezzel a pedallal nekem akkor a legkenyelmesebb, ha nem kell surun megallnom es kipattintani-bepattintani a cipot.

Orommel olvasnam velemenyeteket a fenti utvonalakkal kapcsolatban.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!