Keresés

Részletes keresés

tari2 Creative Commons License 2000.06.20 0 0 9070
Slater - Fogaskoszorú tisztítása WD-40, fogkefe és hasított vászoncsík.

Stoki - A rugós kormánystucnid mennyi ideje van meg, és szuperál-e még? Egyik cimborának az utolsó Őrségi túra során esett szét. Egy kissé kínos volt az erdőben az alkatrészeket keresgetni.

Bátyó - Alkatrtész évfolyamok. Olyan ez mint a szőlő. Nem minden évben azonosan a termés. A gépme hátsó váltója 1998-as XT. Két-három hónap után azt vettem észre, hogy állás közben megmacskásodik, nem akar váltani. Az öreg Aliviómmal - ugyanannyi kezelés mellett - semmi ilyen gondom sem volt.

Pete - Ahogy már valaki találóan megjegyezte - hajtókar leszedése, hajtókarleszedő szerszámmal. Ha nincs, de van valami jó melegítő cuccod, akkor óvatosan melegítsd meg a hajtókart és simán leszedhető/leesik.

Oui-MTB cuccok. A szetek minden alkatrésze más. (Váltó, fék, fékkar, váltókar stb. és nem csak kinézetre.) Öszvért is lehet csinálni, de akkor nagyon kell tudni mit miért akarsz. Ne feledd. Akik kitalálták olyanra az alkatrészeket nem voltak teljesen hülyék, mindennek meg van az oka.

Tari

stoki Creative Commons License 2000.06.20 0 0 9069
JA és a "táskával a farodon" a bringája csomagtartóján elhelyezkedő két nagy puttonyra értendő. Nem mást belekombinálni, mert úgy már tényleg morbid lenne...!!!
Előzmény: stoki (9068)
stoki Creative Commons License 2000.06.20 0 0 9068
zsuzsa
A mondat végén ott sasol a smile és ha ott sasol, akkor az azt jelenti, hogy komolytalankodok. És az én Robin cimborám jó fej nő és régóta ismer nem hiszem, hogy Ő komolyan vesz, mert ugye neki címeztem a gépét és a felszerelését látván. Őszintén irigylem némely kerós részletét. Úgylátszik az irigység szól belőlem.
Meg egyébként is mit lehet tenni egy gumifaszival...??? Maximum defekt javítást tanulni rajta...;)
Meg miért kéne neki gumifaszi...??? Nem hiszem, hogy szüksége lenne rá...

HA mégis megsértődik személyesen fogom kiengesztelni...!!!

A nyereglevétel opció én nem élek vele. HA gondolod és ha úgy kellemesebb, felőlem...;)

Előzmény: zsuzsa (9067)
zsuzsa Creative Commons License 2000.06.20 0 0 9067
stoki, ez egy durva megjegyzes volt.. marmint a gumifaszis&pumpas.
a biciklizes nem potcselekves, hanem onmegvalositas.
Jo, hogy a nyerget nem tartod tulzasnak. Vagy azt is szedjuk le? :-)

igen, ilyesmi az enyem, de egyreszt sarga , masreszt a kozepso resze lejjebb van, marmint ami ott fent masoknak a labuk kozott megy.Meg ahogy igy elnezem, ezen az ules majdnem egy magassagban van a kormannyal. most en is feljebb rakom, kiprobalom ma este, bar nem tudom ennek mi az ertelme. talan nem fog otkilometerenkent elzsibbadni a kezem.

Előzmény: stoki (9066)
stoki Creative Commons License 2000.06.20 0 0 9066
Persze akkor én meg pelyhedző legénytollas taknyos...:)
Akkor rob19 mi...??? Csecsemő, hogy egyem a pucáját...

Aki bringázik az örökké fiatal marad...:)

Nem cikizem, de most már tudom, hogy miért jársz olyan baromi nagy táskával a farodon. Abban vannak a kiegészítők, meg a pumpa a gumifaszihoz...:)

Előzmény: Robin (9064)
stoki Creative Commons License 2000.06.20 0 0 9065
Isten értessen...;)

Hát le a kalappal előtted...

Tudtam én, hogy szuper csajokkal vagyok itt körülvéve (lásd még Robin...:)))

És mééér bírsz nehezen hegyezni...??? Hát oda egy alacsony áttétel egy jól felfújt abroncs, kitartás, izmos tüdő, meg izmos lábak kellenek. Hogyha sűrűn jársz géppel dolgozni, akkor ez már igencsak közel kell, hogy legyen. Az áttételt kapcsolni kell a gumit fel kell fújni, kitartás az már meg kell, hogy legyen (1 év alatt ide jutni nem semmi...), tüdő meg comb kialakulóban. Lehet, hogy már csak el kéne magad szánni egy combosabb Pilisi túrára...

Na akkor azt javaslom, hogy szedjél össze egy olyan pasit, akinek van telós bringája. Próbáld ki azon a terepen ahol úgy gondolod, hogy kell teló. És ha ez a telós kecske megfelel ez az ami kell neked, akkor ismét vissza lehet térni a teló vásárlásának problematikájára. (Főleg, ha a jővőben új bringát akarsz venni, akkor érdemes lehet kalkulálgatni olyan megoldásba, hogy eleve telósat venni, vagy a teló beépítési lehetőségét fenntartani...)

Ha ez a masinád, csak citromsárgába :

http://www.magellan.hu/crater.html

,akkor nem vett az akkori faszit ócskavasat, mert ez bizony nem egy rossz amatőr gép. Így ránézésre még lehet, hogy a telót is megeszi...És ha ezek a felszerelések, akkor sokáig géped marad...

Előzmény: zsuzsa (9061)
Robin Creative Commons License 2000.06.20 0 0 9064
Zsuzsa,
kamasz vagy még :)...
Robin Creative Commons License 2000.06.20 0 0 9063
stoki,
nem cikizni a bringám, nagyon jól szolgál... és hogy te mindent inkább csupaszon szeretsz... egyéni ízlés :)
zsuzsa Creative Commons License 2000.06.20 0 0 9062
Nehogy felreertsetek: nem a pasi vette , en adtam neki penzt ra.
Csak kinezte,megvette es elhozta. Sok extra volt rajta, azt mondta, 40 ezer HUf-nal sokkal tobbet er, legalabb 60 korul, de o annyira torzsvasarlo, hogy lealkudta.
Ezert is jarok egy boltba, mert akkor talan engem sem vernek at, ha valami kis kiegeszitot vasarolok a biciklire.
zsuzsa Creative Commons License 2000.06.20 0 0 9061
Szeptemberben 34 eves leszek. Egyszer 8 evvel ezelott meg akartam tanulni biciklizni, de folyton elestem es az akkori ferjem azt mondta, mucika te az eletben nem fogsz 100 metert egyenesen megtenni.Pedig csak terhes voltam es amiatt szedelegtem..Ezt azert mondom el, mert ha egy no bena, lehet, hogy csak terhes.
A biciklimen a kovetkezo feliratok vannak : magellan crater, shimano, bike positive.
Ne kerdezzetek centiket meg szamokat.
Nem en vettem, mert tavaly eloszor a Florian aruhazban akartam venni, de akkor volt egy pasim aki allandoan felmillios gepekkel torte ossze magat a hegyen es azt mondta,hogy o olyan novel nem kontaktal, aki Florianban vesz biciklit. Ezert valahol vett egyet.Nem vett rosszat, mert azota akarhanyszor elestem, maximum a lanc esett le rola ja es most elgorbult rajta az a muanyag tanyer alaku lap, ami a valtofogaskerekeknel van es leesett egy olyan fenyvisszavero lapocska is, de nagyobb baj nem tortent.
Biciklivel; jarok dolgozni eleg soxor. Szeretnem ez evben ugy megcsinalni a Balaton atuszasokat, hogy biciklivel kozelitem meg a wassert, ha valakit ez rajtam kivul felizgat, haladektalanul jelezze.
Hegyre nehezen birok felbiciklizni, ez a nagy problemam valamint forgalomban kicist felek, ezert is szimpatikus a terepen torteno biciklizes. A teleszkop csak azert izgatott, mert szep szine volt es nagyon elzsibbad a tenyerem, amikor gorongyos terepen lefele megyek. Lehet, hogy csak az ulest kene atallitani, de ebben nem vagyok biztos.

Robin Creative Commons License 2000.06.20 0 0 9060
Zozzz,
Ha vasárnap ott leszel a Huszti útnál, akkor kapsz mezt, de már most mondd meg, hogy ott leszel-e?

Zuzsia,
6-ig biztos végzink

stoki,
http://www.fsz.bme.hu/ttt/napt00/e427.htm itt mindent fontosat megtalálsz

Macimedve Creative Commons License 2000.06.20 0 0 9059
"Az villáskulcs és a krova nem fér hozzá? létezik 13-15 méretben csőkulcs?"

Én krovával szoktam, az enyém hozzáfér. Bár elég márkás cucc, az olcsóbbaknak nagyon vastag az anyaguk, az biztosan nem jó. Érdemes megvenni azt az egy-két darabot valami jobb fajtából, ami kell a biciklihez. Baumaxban, Obiban vagy hasonlóban darabonként is kaphatók.
Felesleges egy teljes Beta készlet 5-34-ig:-)

Előzmény: PerpETum mobilE (9057)
stoki Creative Commons License 2000.06.20 0 0 9058
Na akkor van mégegy egyszerű ember...:)

A végén kiderül senkinek sincs mobilja és ezzel próbálok felvágni...:)

Bátyó cimbora ne cikizd a mi zsuzsánkat, mert faképnél hagy minket !!! A nők már csak ilyenek. A ma délelőtt voltam az asszonnyal szandált vásárolni. Hát ne tudd meg öregem, kár, hogy badmad nem árul női szandált biz Isten csak egy pillantás a webére, egyezkedés a kedves édesanyja meglátogatása és már robognék is haza a szandival.
...Erre meg...
Legközelebb inkább kocsmába megyek...

Perpétum...
Arra van speciális kulcs, aminek a külsejére fel van vágva egy menet. Ezt kell a hajtókar belső menetére betekerni, majd a szerszám végén lévő részét villáskulccsal szépen kihajtani a helyéről.

Előzmény: bátyó (9056)
PerpETum mobilE Creative Commons License 2000.06.20 0 0 9057
bátyó

Köszi a választ, valószínűleg rosszul fogalmaztam.
Pontositok. Azonos, nem profi szint mellett használat közben erezhető-e különbség az outi és az MTB alkatrészek között. Nem az áttételekre gondolok, hanem a többi apróságra, mint fékkarok, váltókarok, lánc, hajtókar, pedál.
Ugyanis (nem szégyen, csak kellemetlen) teljes szetre nem igazán futná, ha cserélni kellene.
A magyar utak kerékpáréhségére is így gondoltam.
Milyen öszvérgépet érdemes összegyúrni amin haladni is lehet, kézre is áll, kényelmes is, de nem kell a csatornafedeleket is messzire kerülni vele.
A vázméretleírást köszi.
A C50-el mi a helyzet? A topicban egyszer sem fordult elő. Máshol sincs megemlítve. Esetleg nem is shimano, és ha meglenne a doboza az lenne ráírva made in Dzsunka?

Más. Mivel lehet leszedni a hajtókart? Az villáskulcs és a krova nem fér hozzá? létezik 13-15 méretben csőkulcs?

PETE

Előzmény: bátyó (9053)
bátyó Creative Commons License 2000.06.20 0 0 9056
zsuzsa
Egyet értek stokival. Ne hamarkodd el a telo vásárlást, csak azért, mert sárga.
Sárga a villamos is, mégsincs még a bicikliden.
Tényleg egy nagyon hozzáértővel kell elmenned és alaposan megnézni. Lehet, hogy a gazdája azért adta el kiglancolás után, mert fröcskölte az olajat. Aztán az is lehet, hogy annyiért ugyanolyan újat is lehet venni.
A biciklis boltban láttam szép sárga kormányra szerelhető rádiót. Ez meg egyben lámpa is. Nem érdekel? :-)

Hiába. Itt van sanzi nőben. Csak aztán mire sanzi is felszerelte a brinyiglijét, rájött, hogy ő már nem fér fel, ezért inkább vett egy újat. De már kezdi elölről.

stoki
Én is teleszkóp és mobil telefon nélküli vagyok. Ja, autóm sincs. :-(
Valahogy egyik sem hiányzik.

Előzmény: stoki (9051)
bátyó Creative Commons License 2000.06.20 0 0 9055
Ne feledjétek. A puceválásnál egy fogkefe csodákat tesz.
Előzmény: PerpETum mobilE (9049)
bátyó Creative Commons License 2000.06.20 0 0 9054
SlaTer
Persze nem csak a láncot kell karbantartani.
Mindent kell kenni, ami mozog, csúszik.
Valamikor (már 2 alkalommal) jó hosszan, tanulmányszerűen előadtam, hogy a bicikli karbantartása durván miből áll.
Agyak, fékek, váltók, karok...
Nem szeretném még egyszer megismételni, mert a többieknek már kiütése van tőle. Keress vissza. Nagyjából megtalálhatod ezt az exit.hu honlapján.
Persze nem csak "olaj", hanem zsír is kell. Meg néha egy kis belső kenőanyag is (Unikum, sör...).
Előzmény: SlaTer (9040)
bátyó Creative Commons License 2000.06.20 0 0 9053
PerpETum mobilE
A Tiagra és a Deore nagyjából azonos szintet képviselnek. Csak a Tiagra az országúti gépekre termett, a Deore az MTB-re. Mások a fogszámaik, a váltókarjaik és fékjeik. Mivel az MTB alkatrészekből vóval többet gyártanak, így azokat olcsbban árulhatják.
A mai magyar útviszonyok jó gépet kívánnak. Ez lehet országúti, trekking, MTB.
Én nem hiszem (tapasztalatom meg egyáltalán nincs ebben), hogy az új alkatrészek különösebben rosszabbak lennének a réginél. Régebbi alkatrészt azért érdemes inkább keresni, mert mint elfkvő készlet, jóval olcsóbban meg lehet esetleg szerezni.
A vázméret a hajtócsapágy középvonalától az ülőcső tetejéig tart. A vázméretet nem a magassághoz, hanem a lábhosszhoz kell elsősorban hozzámérni. Első lépésben a vázméret nem sokat mond, mert nem mindegy, hogy a gép vízszintes vagy ejtett felsőcsövű masina. Tehát össze kell hangolni a kerekes testi adottságait, a váz méretét és a geometriáját.
Az A10-20 C10-20 úgy a mai STX-Alivio szintjének felel meg. Persze nem lehet összehasonlítani, mert 93-ban mások voltak a technikai szintek, adottságok, mint mostanában. Ha valami érdekel ezekről, akkor keress meg egy 93-as vagy korábbi Shimano katalógust. Nekem csak 94-től vannak meg.
Előzmény: PerpETum mobilE (9035)
h_g Creative Commons License 2000.06.20 0 0 9052
Zsuzsa:
:-))) Nincs is annyi zárójel a billentyűn, amennyivel ki lehetne fejezni, mennyire tetszik a tréfás stílusod - de Stoki valszeg pontosabb választ tudna adni, ha elárulnád annak a teleszkópnak a típusát! (Az alapgépedét sem tartottad soha elég fontosnak hogy megemítsd, azt hiszem.) Milyen betűk és számok vannak ráfestve... nem jó válasz, hogy pirosak!

Bátyó:
Én villával együtt kérdeztem, de így is gyanús volt, h. csak le akart rázni a fickó (egy lila hajú punk). A malisok a maguk részéről nagyon meg vannak elégedve a konfigurációjukkal, sértésnek veszik, ha bírálod.
Atacama cuccokat a Bergussonnál és a Kerékvárban is lehet rendelni katalógusból, mutatóba néha komplett gép is akad (120 ezertől fölfelé). Ezek a csavart Scott vázak állatul néznek ki, de az alumíniumot illetően nyilván igazad van!

Előzmény: zsuzsa (9048)
stoki Creative Commons License 2000.06.20 0 0 9051
Kedves zsuzsa

A teleszkóp az tényleg egy olyan dolog, amihez KELL érteni.
Mégis mire érdemes odafigyelni...:
Előszőr is passzol-e a bringához. A színe, mint látom passzol, de ez sajnos nem elég...:) A méretek nagyon fontosak a méretek...!!! Fontos kérdés például, hogy nagyon megváltozik e tőle a bringád geometriája, mert bizony igencsak máshogy fog viselkedni az a gép, ha min. 5 centivel megemelkedik az eleje. Vajon megeszi a vázad ezt a megemelést...???

Fontos befigyelni, hogy az első agy stimmel-e a telóba nem e valamilyen spéci agyat igényel.

Fontos, hogy ne legyen megtörve, gondolok itt arra, hogy ne legyen a teló elölről megzúzott...

Mivel egy teló amolyan szexuális mozgást végez, fontos, hogy a csúszási pontok kopottak-e, vagy nem ??? MAgyarul kotyog-e a teló, vagy az előző tulaj nem igazán kunta-kente...???

Szóval összetett probléma, ha törzsvásárló vagy a Bergussonéknál és megbízol bennük és persze korrektek, akkor remélhetőleg még jó vásár is lehet, de magadtól egy telóba belevágni, hát nem is tudom...
Ha nem bízol meg bennük el kell menni egy kivi kaliberű faszival, akinek van tapasztalata a telókkal kapcsolatban és nem csak úgy felületesen ismeri.

Hogy furcsa módon miért nem magamat ajánlom...:)))???
Nekem nincs és nem is kell, mert én nem vagyok híve a telónak....(Az országban már csak nekem nincs mobiltelefonom, biztosan ez a probléma is abból fakad...)
Hogy miért...???
1) Egyszerű, mert főleg aszfaltbetyár vagyok és keveset terepezek, nagyon ritkán száguldok lefelé a terepes lejtőn ezerrel....
2) VAn vele gond és egy valamire való teló 40-50 rugónál kezdődik...
3) Ha terepre keveredek inkább együtt élek a bringával és átveszem a teló szerepét...(Kiállok a nyeregből)
4) Egyszer kipróbáltam terepen és igencsak beverődőtt, akkor meg minek, ha állandóan beverődik...
5) Szimpatikusabb a rugalmas kormány-stucni...

Szóval egyszerű ember lévén nem nyújt annyival többet, hogy ezért fizessek, szereljem, cipeljem...Mivel többféle ember kever errefelé, mindjárt jön az ellencsapat, de még nem jött el az ideje annak, hogy nekem telós bringám legyen. Majd egyszer egy full telós, de szimpla telós per pillanat nem kell, mert az én szinvonalamnak a fix villa is tökéletesen elég.

És végül, öröm a szívemnek ilyet hallani egy hölgytől, hogy
"csak elvezem, hogy eletemben eloszor a szivemhez nott valami". Ritkán hallok jártamban-keltemben ilyen szépet. Azért az olajjal csinján bánni !!! A felni szélét hagyd békén, mert morcos lesz a Te kis citromsárga báránykád...;)

Előzmény: zsuzsa (9048)
Filigran Creative Commons License 2000.06.20 0 0 9050
Na!!!! Itt az a pillanat, amikor már szeretnék látni egy-egy képet a lányok bicajáról... :)
De tényleg, és ha lehet, színeset ám!

Filigran

Előzmény: stoki (9046)
PerpETum mobilE Creative Commons License 2000.06.20 0 0 9049
Nincs túl nagy tapasztalom, még csak egyszer vakartam ki a koszt a koszorúból. Elég jó eredménnyel sikerült némi lenolajkence és 2-3 szál hurkapálca meg egy kis törlőrongy segítségével.
Meglocsoltam az olajjal, állni hagytam 5 percig.
Majd hurkapálcával végigvakargattam minden sorközt, minden fogat. Utánna ujabb bő olajos mosás, végül pamutrongyos törölgetés. Szerszám hiányában és lustaság bőségből mindezt a kerekkel együtt. Szép voltam. :)

PETE

Előzmény: SlaTer (9040)
zsuzsa Creative Commons License 2000.06.20 0 0 9048
stoki, inkabb azt mondd meg okos dolog e arrol a hasznalt sarga teleszkoprol almodoznom, vagy se!
Nem hiszem,hogy dilis vagyok. epp, csak elvezem, hogy eletemben eloszor a szivemhez nott valami, ami se nem szörös, se nem pelenkás, se nem nyávog. Ra is kentem tegnap a femes reszeire mindentfelet amit multkor vettem a boltban es olajos, hadd erezze jobban magat.
Előzmény: stoki (9046)
bátyó Creative Commons License 2000.06.20 0 0 9047
h_g
ori
Trekking ügyben egyetértek. A C101-201 eléggé alap, bár még mindig jobb, mint a TY sorozat vagy a nevenincs kínai, koreia cuccok. De azért nem összevethető az Alivioval.
Hát nekem nem tetszik a Magellan Cygnus.
A Schwinn-nek van 3 sebességes agyváltós kerója (nem olcsó, de esetleg a megkukkantást megérdemel).

h_g
Mali trekking váz 30-ért? Az Ironman váz is olcsóbb ennél. Pedig az nem is normál vas.
A vázem egyébként egyáltalán nem haldoklik, finoman használom. Ez csak egy elvi kérdés volt, hogy ha ellopják, összetörik, elhajlik, elreped... akkor milyen trekkinget lehet beszerezni.
Azt a Scott Atacama vázat hol láttad és mennyiért? Kár, hogy alu. Én jobban szeretem, ha rugózik a fenekem alatt a Cr-Mo váz.

Előzmény: h_g (9034)
stoki Creative Commons License 2000.06.20 0 0 9046
Hát kedves zsuzsa csak én is lesek, hogy már mit nem aggadsz magadra és a kerékpárodra és ez a citromsárga őrület !!! ;) A Roxy rádiós csajok szoktak ennyire virítani. Csak nem Te is...;)) ???

Bár mióta Robin cangáját láttam a múlt héten, bizony semmin sem csodálkozom. Azon már csak felfújható gumifaszi nem volt...

Hát hiába a nő az egy más világ, épp ezért szeretjük őket..., de nagyon...;)

Előzmény: zsuzsa (9042)
bátyó Creative Commons License 2000.06.20 0 0 9045
tari2
Na most ezt a kérdést, hogy hogy vagyok, hosszasan ki tudnám fejteni.
De akkor a többieknek sanda gyanújuk lenne, hogy én hogy is vagyok valójában. Tudod, akinek a két keze hátra van kötve egy szép fehér hosszú ujjú karate gi szerű kabátkában.
Előzmény: tari2 (9033)
sanzi Creative Commons License 2000.06.20 0 0 9044
HALI

Akkor vasárnap hol és mikor??????

BÁTYÓ

A toldalékot várhatóan odaadom. Ha megtudom hova is kéne menni :-)))

Előzmény: stoki (9041)
bátyó Creative Commons License 2000.06.20 0 0 9043
Úgy döntöttem, ma én pofázok. A többiek olvasásra ítélve (vagy PgDown-PgUp). :-)

csip
A 6. pontot nem elfelejtettem? Ha még az eddigiek (1-5) sem elegendők, jöhet a 6.
Vegyél egy új biciklit, vagy egy új biciklistát.

Ha megvetted a gépet, az önmagában még nem elegendő. Hozzá kell idomítani a használójához. Ennek legelső lépése a nyereg beállítása. Be kell lőni az előre-hátra helyzetet és a nyereg dőlését-emelkedését-vízszintes helyzetét is. Aztán jöhet a kormány. Ha hagyományos van, akkor a kormánymagassággal is el lehet játszani. Ahead-osnál passz, ott nem lehet állítgatni semmit.

Ezt követően vagy ezelőtt jól meg kell vizslatni, hogy a gép mechanikai beállításai megfelelők-e. Azaz megnézni, hogy a csavarok nem lazák, semmi nem lötyög, kotyog. A kerekek, a kormány, a hajtókar, a pedálok könnyen forognak-e. A fékkarok könnyen behúzhatók-e. Hátrafelé tekerve a hajtókar és a fogaszkoszorú lánckerekeinek nem szabad kóvályogniuk. Szorulásnál, gyanús hangoknál irány vissza a bolt, hogy valami nagyon el van kefélve.
Ezután jöhet az on-road teszt. Ráülni, tekerni és közben figyelni, hogy csendben, simán gurul-e a gép. Jól fognak-e a fékek, nem csikorog fékezés közben? A fék behúzásakor elegendő hely marad a fékkar és a kormány között? Aztán jöhetnek a váltások. Hivatalosan bármelyik variációban sem szabad gyanús hangokat adnia a gépnek (persze a szélsőhelyzetek {elöl kicsi-hátul kicsi, elöl nagy-hátul nagy} nem üzemszerűek). Könnyen megy a váltás, erőltetés nélkül?
Általában a váltó beállításával szokott gond lenni. Néhány perc alatt kényelmesen be lehet lőni (ha érdekel, hogy hogyan, majd megkérdezed).
Aztán jöhet a terheléses teszt. Semmi gyanúsnak nem szabad lennie. Ha mégis, vissza a boltba.
Tehát első lépésben, ha valami nem stimmel, mindig irány a bolt vissza, hogy ugyan már, csinálják meg rendesen. Lehet, hogy jót vidulnak rajtad, és azt mondják, hogy nem ártana kiszedni a macskát a küllők közül, de sebaj. Azért előfordulhat, hogy semmi hiba sincs, csak valami mellément.

Előzmény: csip (9031)
zsuzsa Creative Commons License 2000.06.20 0 0 9042
En is lattam ! egyszeruen gyonyoruek,nem?
csak mar anyagilag nem birom...
Előzmény: stoki (9041)
stoki Creative Commons License 2000.06.20 0 0 9041
Gondoltam én is írok a szappanos víz alkalmazásáról, de hát így jár, aki délutános.:(

zsuzsa
Láttam citromsárga abroncsokat is, nem kéne már egyet-kettőt beszerezni.;)))

Robin
Akkor most szombat, vagy vasárnap...??? Picit lemaradtam, hol és mikor és merre megy a verseny. Mennyi a beugró stb...???
Egyébként meg Te kékelj ott nyugodtan én meg majd meglátom. Mint régebben említettem, most már nem merek semmit sem igérni, bár anyucinak megeresztettem, hogy lenne programom. A felszállási engedélyt már megkaptam...:)

kivi
Attól, hogy TE már 10-en valahány ÁÁÁÁhedes cuccosos gépet összeraktál, attól még jöhet a piacra egy toldalékcsöves technika is neeeeem ??? ;))))

Előzmény: bátyó (9039)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!