Keresés

Részletes keresés

Lacko80 Creative Commons License 2012.05.07 0 0 259
Előzmény: Lacko80 (257)
CELLDWELLER Creative Commons License 2012.05.07 0 0 258

már meging belekaptam véletlenül egyikbe :( pedig ez a duo film egész jónak tűnik, szárítja őket, emiatt viszont eléggé viszketnek, akaratlanul is odakaptam aztán kész a baj megint :( komolyan jobban vérzett, mintha megvágnám magam... megvárom, míg gyógyul, és kenem tovább, nem adom fel... nagyjából 15-20 darab van, egy nagyobb meg sok kicsi, kb fél miliméteresek... ettől a hülye vakarózástól terjednek, viszont csak egy csíkban, érdekes dolog ez, de inkább már idegfeszítő...

Lacko80 Creative Commons License 2012.05.07 0 0 257

Ha valaki nem akar nemi szemölcs miatt túl hosszú ideig lemondani a szexről arra elvileg lenne megoldás csak én személy szerint még nem próbáltam.

Nem könnyű beszerezni is nem is olcsó de mivel takarja a szeméremajkat ezért jó lehet. A neve: női óvszer (femidom)

http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/szex/416/noi-ovszer

Lacko80 Creative Commons License 2012.05.07 0 0 256

http://piszenpisze.hu/egeszseg/a-hpv-es-a-ferfiak/ a kapcsolódó cikkek is érdekesek.

Semmi pozitívummal nem találkoztam. Az isoprinosine nem jó semmire. Az Indol 3C-t bár csak egy hónapig szedtem nem vettem észre semmit, amúgy 3hónapot javasolnak.

A grépfútmag kivonat és a kolloidos dolgok szoktak a fórumokon megjelenni témaként de azok se tűnnek hatásosnak.

Előzmény: szaboga12 (255)
szaboga12 Creative Commons License 2012.05.07 0 0 255

jó, de ezek fertőznek meg minden. eddig miért nem voltak ilyenjeim akkor? egyáltalán nem megnyugtató és nem is szép. egy szexuális együttléttel pl tovább is adhatom. valamivel biztos meglehet tőlük szabadulni.

 

KÉRDÉSEM: használt-e valaki valamilyen kifejezetten szemölcsellenes immunerősítőt, ami használt is. tudja-e valaki, ha már használom az infecto-t fertőz-e még maga a szemölcs?

Előzmény: Lacko80 (254)
Lacko80 Creative Commons License 2012.05.06 0 0 254

Nekem a vírusszemölcsökkel kapcsolatban már elsőnek azzal indított a bőrgyógyász, hogy nincs igazán jó megoldás rá!

Ha ránézésre sikerül is eltüntetni mindet akkor is akadhat néha csak nagyítóval észrevető vacak!

szaboga12 Creative Commons License 2012.05.05 0 0 253

Mégsem tuti recept az infecto vagy lehet, hogy azért, mert abbahagytam, de újra elkezdtek visszajönni, viszont csak az eddig helyeken. Teljesen el vagyok keseredve ettől. Nem tudom, hogy most fertőzhet-e de kényes helyen vannak és nem akarom, hogy a barátnőm elkapja. Valakinek valami tapasztalat erről? 

Lacko80 Creative Commons License 2012.05.02 0 0 252

Kíváncsian várjuk a fejleményeket megfelelő idő elteltével!

Előzmény: CELLDWELLER (251)
CELLDWELLER Creative Commons License 2012.05.02 0 0 251

kipróbálok én bármit, csak múljanak már el, most a duofilm-mel próbálkozom majd kiderül mire jutok vele

Előzmény: szaboga12 (250)
szaboga12 Creative Commons License 2012.05.01 0 0 250

Én továbbra is javaslom az infecto dell-t. Ma már csak piros pontok jelzik a szemölcsök helyeit, a kisebbek maguktól elmúltak. A nagyobbak felszínét, mint mondtam kaparni kellett, de csak ésszel. Neked azért nőhetett nagyobbra, mert a szemölcsöt ha felsérted a vírus kiszabadul a kiütésből és tovább fertőz. Nekem is így lett nagyobb és nagyobb. Az infecto azért is jó, mert vírusölő és nem fertőz tovább a szemölcs. Pl. ha van barátnőd vagy gyermeked és olyan helyen van a szemölcs (kézfej), hogy sokat érintkezhet másokkal a bőrfelület könnyen elkaphatják. Na az infectoval pl ez nincs. Mondom két hónap után, úgy hogy hétfő este kentem be először ma már csak a rózsaszín új bőr van ott ahol szemölcsök voltak. Szerintem korrekt és ne mondjam mennyivel jobb érzés...

Előzmény: CELLDWELLER (249)
CELLDWELLER Creative Commons License 2012.04.27 0 0 249

bármit is használsz rá, sztem ne kapard le, én pl egyikbe belekaptam, aztán 3 szor akkorára megnőtt pár hét múlva, én most a duofilm-mel próbálkozom, hátha sikerrel járok, ez a byewart előbb marja szét a bőröm teljesen, mint a szemölcsöt

Előzmény: szaboga12 (248)
szaboga12 Creative Commons License 2012.04.27 0 0 248

Na mivel nekem is sokat segített mások története én is megosztom. Már kb két hónapja voltak alhasi tájékon kiütéseim először nem tulajdonítottam nekik nagyobb jelentőséget gondoltam pattanás, vagy valami kis kiütés. Nem múltek el, amikor kinyomtam újrajött több és nagyobb. Elmentem bőrgyógyászhoz adott egy fehér ecsetelő rázóoldatot. Nem tudom a nevét, de teljesen hatástalan volt. 3 hét alatt szárította le a nagyobb szemölcsök tetejét, de semmi extra látszott, hogy nem múltak el. Elmentem megint. Lefagyasztották. Nekem ilyen most volt életemben először, fájni nem mondanám, hogy fájt, de gusztustalanul néz ki a helye utána 5-7 napig. Bedagad lila, vörös csúnya nagyon. Ez hatott, de nem fagyasztotta le mindenhol, mert volt kényesebb helyen is lentebb. Ő javasolta az infecto dell-t. 3500 Ft volt a patikában nem vényköteles. Na azzal 4. napja ecsetelem és ma lejött a két legrégebbi és legnagyobb göb (kiütés). Már csak azt szeretném tudni, hogy a kisebb kiütéseket eltünteti vagy azok is ugyanúgy le fognak száradni, illetve le kell őket kaparni? Ja igen! Többen írták, de az útmutatón nem szerepel pl., hogy mivel öli a sejteket ez a szer, ezért le kell mindig kaparni 2 naponta vagy 2-3 naponta a bőrt az említett felszínen. Nem erősen a kiütés ne szakadjon fel, csak körömmel megdörzsölni. Ha hámlik vagy lejön az egész az jó. Majd írok a további fejleményekről. Több fórumon olvastam, hogy 4-5 hét után múlnak el teljesen a kiütések, de nem kell addig kenni őket.

Lacko80 Creative Commons License 2012.04.13 0 0 247

Még egy gondolat az immunerősítéshez. Egy másik fórumon az isoprinosine hatékonyságáról vitatkoztak. Ez egyik fórumozó szerint azért ezt írják fel mert csak ez áll rendelkezésre az orvosnak. (ez igaz) A Lapacho teát hatásossabbnak tálálta. Már sok helyen megvásárolható.

Lacko80 Creative Commons License 2012.04.13 0 0 246

Egy HPV oltást kritizáló oldalt találtam. Az kutatói vélemény érdekessége amit sokan már sejtettek, hogy nem kizárólagosan nemi utón tejed!

http://www.tenyek-tevhitek.hu/fiatalkori-human-papiloma-virus-elleni-oltas-kritikaja.htm

Lacko80 Creative Commons License 2012.04.11 0 0 245

A lézees kezelésen átesett fórumozóra kíváncsi lenné, hogy most történt e vele javulás.

CELLDWELLER Creative Commons License 2012.04.11 0 0 244

hali

 

már régen írtam ide, azt hittem elmúlt a baj, de ez a bye wart csak inkább tünetkezelés, mint megoldás sztem... mindig bekenem vele, lehámlasztja, begyullad tőle a bőröm meg minden, de aztán nagyjából elmúlnak, a kisebb szemölcsök szinte nyomtalanul, a nagyobbak meg kisebbek lesznek, de nem múlnak el, meg a kicsik is ugyanúgy visszanőnek, kb havonta lekenem, ha nem kenném sztem még nagyobbak lennének, és jobban terjednének... legalább a terjedést meglehet vele akadályozni... most próbálgatom ezt a béres csepp dolgot, napi kétszer 20 csepp, meglátjuk mit tud kezdeni velük az immunrendszerem.. mert tény, hoyg nagyon gyenge... esetleg valakinek még valami házi megoldás?

Lacko80 Creative Commons License 2012.04.05 0 0 243

Utánanéztem az isoprinosine tablettának magyar és külföldi honlapokon is. Európában felírják számos helyen herpeszre, hpv-re, himlőre stb. Az egyesült államokban nem ment át az engedélyeztetési eljáráson. Nem találták bizonyítottnak az immunrendszerre kifejtett hatását. A szer megemeli a húgysavszintet és hosszú idejű szedése növeli a vesekő kockázatát.

kukkerpotter Creative Commons License 2012.04.01 0 0 242

Hát nekem nem,pedig én is kiváltottam pár ezer forintért.Ezeket csak azért írom mert én is kiprobáltam mindent.Jártam lápisz kezelésre is(az szerintem eredményes lehetett volna ha normálisan végzik,de sajnos az egészségügyben dolgozókat annyira nem érdekli a beteg,tisztelet a kivételnek de sajnos én eddig elég kevéssel találkoztam),fagyasztották de semmi,condyline,wartex csak felszines,ecetbe áztatott citromhéj az is csak felszinesen szedte le.Azt mondta az orvos hogy kisműtéttel leszedi valami elektromos késsel(gondolom nem volt kedve vele szenvedni,pedig ő mondta az első kezelésen hogy sok van és nem javasolja a műtétet,de lehet ha adok neki pár ezret lett volna kedve,de adjon neki a ....)Itt gerincbe adtak volna injekciót,inkább így kihagytam.

Elmentem egy lézeres kezelésre és pár perc és vége a sok ecsetelgetésnek.Pár nap alatt meggyógyúl és vége.

Csak ajánlani tudom mindenkinek mert tudom milyen szenvedés és nem utolsó sorban a páromra is elég veszélyes. 

Lacko80 Creative Commons License 2012.04.01 0 0 241

Kíváncsi lennék, hogy az isoprinosine hány embernek hatott?

Előzmény: kukkerpotter (240)
kukkerpotter Creative Commons License 2012.04.01 0 0 240

Mondjuk én szedek vitaminokat,aminosavakat,ginzenget stb,imunerősítőt is,de ez a HPV szemőlcsöket annyira nem érdekelte. 

Lacko80 Creative Commons License 2012.03.31 0 0 239
  • Mivel erősíthetjük immunrendszerünket és védhetjük a szöveteket HPV-fertőzés esetén? Mit tehetünk, ha már kialakult a daganat? Ajánlottak:
  • a nagy adagban adott szerves vitaminok (béta-karotin, C-, E-vitamin, B 3 - és B 6 -vitamin, folsav, Q 10 - és Q 1 -vitaminok), a sejtvédő nyomelemek (cink, szelén, króm, germánium.)
  • az immunerősítő gyógynövények: fagyöngy, la pacho tea, macskakarom, kasvirág, kamilla, citromfű, grépfrútmagkivonat, legyezőfű, ginszengfélék
  • egyes szervkivonatok: lép, csecsemőmirigy- és májkészítmények (hazánkban sajnos nem kaphatók!)
  • alkylglycerol - a cápamáj/porcból kivont hatóanyag is fokozza az immunsejtek aktivitását
  • enzimek: ananászból, papayából, noniból
  • antioxidáns hatóanyag-tartalmú növényi szerek: flavonoidok (pl. szőlőből), sejtvédő festékek (tőzegáfonya, áfonya, sárgarépa, sütőtök, cékla.)
  • daganatnövekedést fékező aminosavak és búzacsíra-készítmények
  • egyéb antioxidánsok: kevesen tudják, hogy a melatonin az egyik legintenzívebb antioxidáns anyag, amit a szervezet (tobozmirigy) termel. Jelentősen felgyorsítja a sejtek regenerálódóképességét.
  • többszörösen telítetlen zsírsavak: nagy adagban adott linolénsav és omega-3, 6 zsírsavval (ligetszépe, borágó, szőlőmagolaj, szója-, kukoricacsíra-olaj, halolaj) növeli az immunsejtek aktivitását, és csökkenti a gyulladáskészséget.

forrás: infomed.hu

 

kukkerpotter Creative Commons License 2012.03.31 0 0 238

Hello!

 

Nekem is volt szemölcsöm,Condylomám.Kipróbáltam mindent az ecettől a condylinig.

Elmentem Debrecenben egy lézermagánrendelbe(Csapó utca) és elég jó áron(eddig 28) leszedték az egészet.Vannak még aprok de nagyon sok volt(vagy 50),és egy kezeléssel nem jött le.

Nem éri meg vele szenvedni,ell kell egyből menni és 20 perc alatt eltünik nem kell ecsetelni stb.

Inekciot is csak az elsőre kaptam.Másodjára már az se kellett a kisebbekhez,de egyébként is elviselhető.

 

Lacko80 Creative Commons License 2012.03.29 0 0 237

Ma fagyasztattam a szemölcsöket. Ilyen tartályba van a nirogén. Elősször hideg volt aztán csípett később égő érzés lett. Általában többször meg kell ismételni, hogy elmúljon. Ha felhólyagzik akkor betadine-t kell rá kenni.

Lacko80 Creative Commons License 2012.03.19 0 0 236

Nekem az ecsetelő nem szedte le mindet. Most fagyasztatni fogok magánrendelőbe. Immunerősítőkkel még én is csak kísérletezek. Még nem tudom a tutit.

Előzmény: kugloaf (235)
kugloaf Creative Commons License 2012.03.18 0 0 235

Sziasztok!

Másutt is írtam már, hogy a szemölcsöt okozó vírus a szervezetben van, ugyebár, tehát nem csak kívülről kell támadást indítani ellene. De persze úgy is. Ecsetelők, krémek, fagyasztás, ilyesmi. Mondjuk egy krém nem tudom mennyit segít, a drasztikusabb savas kezelés hihetőbbnek tűnik, hogy elmulasztja (lehámlasztja) a szemölcsöt. Persze csak óvatosan. Mit gondoltok?

Előzmény: Lacko80 (234)
Lacko80 Creative Commons License 2012.03.17 0 0 234

Egyik kollégám értetlenkedett, hogy hogyan lehet az uszodából szemölcsöt elkapni? Álltalában a visszajáró vendégek kapják el ezeket a dolgokat azon egyszerű oknál fogva hogy a klóros vízben töltött gyakori fürdés szárítja és roncsolja a bőrt.

Erről a témáról legalább annyit lehetne írni mint amennyit a szoláriumokról szoktak dehát az gondolom elriasztaná az embereket az úszástól...

Előzmény: ruda5 (233)
ruda5 Creative Commons License 2012.03.13 0 0 233

Nálunk ez nem hit kérdése volt, a fima szedi a béres cseppet szeptember óta. Még is elkapta újfent az uszodában az általad is említett uszoda szemölcsöt. Így hát megint a byewart krémmel kezdük el kenni ami ugye természetes hatóanyagú, és ismételten segített. Lentebb már írtam róla, utána lehet olvasni. 

Előzmény: Lacko80 (231)
In:style:of:Jim Creative Commons License 2012.03.08 0 0 232

Lackó! Hinni a Templomban szoktak!!!... Bár az emberek már oda sem járnak! :D

Én csak a saját tapasztalatomat írtam le! És örülök neki, hogy egy darab nincs rajtam! Természetesen a megelőzésről sem szabad megfeledkezni mert az immunrendszer folyamatos támadásnak van kitéve és teljesítőképessége változó! Ezért újabb kúrákat fogok csinálni! És nemsajnálom rá a pénzt! Nem iszom, nem dohányzom! Ártani nem árt, nekem idáig ez vált be! Nem fogom magam vagdosni mint valami benszülött! Annak az ideje lejárt!! :))

Előzmény: Lacko80 (231)
Lacko80 Creative Commons License 2012.03.06 0 0 231

Nem hinném, hogy a béres csepp segítene a szemölcsökon. Bár úgy lenne! Az uszoda szemölcs egyébként a (molluscum contagiosum) relatíve könnyen eltávolítható ecsetelésssel vagy ha a bőrgyógyász egy csipesszel a  közepét kiveszi.

Előzmény: In:style:of:Jim (229)
In:style:of:Jim Creative Commons License 2012.03.03 0 0 230

Bárkinek akinek kérdése van nyugodtan fordulhat hozzám kérdéseivel!

e-mailcímem: somogyi.imre.2@gmail.com

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!