Az elsőről, a másodikról és az ötödikről egyáltalán nem tehetett, tőkéletes ziccerben lőhették, fejelhették őket.
A harmadik és a negyedik viszont sajnos száz százalékig az ő hibája volt, még úgy is, hogy mindkét lövés pont előtte pattant, ami elég szivatós tud lenni.
Ezt leszámítva nem volt sok dolga, azt megoldotta azért, és elképesztően jól rúgja ki a labdát, nem is emlékszem rá, hogy akár egyszer is csak úgy vaktában baszta volna előre.
2× láttam teljes mérkőzésen játszani Jovát, nagyon komoly védései voltak, és érdekes nekem kicsit alacsonynak tűnik tv-n keresztül, de megnéztem 187 cm, ami már talán megfelelő magasság egy kapusnak.
Amikor én még Kemenst rendszeresen láttam akkor egy igazi balfasz volt de Riccs azt állítja azóta megtanult védeni, simán lehet. Viszont Jova nálunk amikor véd akkor komolyat szokott alakítani, konkrétan ő hozza a vereségeinket 1-re, 4 vagy 5 helyett. Még nincs 20 éves, én nagyon remélem, hogy belőle jó kapus lesz. Minden esélye megvan erre.
Maradjunk annyiban, hogy egy BL-ben védő kapus vélhetően jobb bármely bohócligásnál.
De, hogy ne kerüljem meg a kérdést, Bogdán, Fülöp meg még néhányan a határainkon belül nem sokat tettek hozzá a karrierjükhöz. De pl Gulácsiról és Megyeriről már itthon is tudhattuk, hogy kiemelkednek a hazai mezőnyből. Tehát aki hazai viszonylatban nagyon jó, azt elviszik, aztán vagy pad....
A másik gond, hogy a bohócligában jelenleg alig van hétről hétre kiemelkedőt nyújtó, fiatal magyar kapus.
Ez sajnos tényleg így van. Per pill a bundás a legjobb kapusunk.
ui: bohócliga ide, vagy oda. És most vonatkoztassunk el Kemenestől, mert pl ebből a fradista Jovából is lehet még jó kapus. Szóval: egy NB1-ben jó formában védő kapus mitől rosszabb, mint egy külföldön padozó, esetleg jól kitömött kapus? -lásd Bogdán
Ki a 2011-es esztendő egyetlen magyar futballistája, aki egy topligás klub játékosaként rendszeresen pályán volt a bajnoki meccseken, mi több, nem egy esetben csapata húzóemberei közé tartozott?
Egy meglehetősen perverz ismerősöm hívta fel a figyelmemet az alábbi képre.
Kispesten igenis családi program a meccsrejárás. Még a játékosok között sincs nyoma ellenségeskedésnek! Danilot ezek szerint nem csak én tartom nagy királynak -köszönöm a képet Maribor!
Ameddig nincs lefújva a Genk-Anderlecht, addig nem nyilatkozom. Pláne azért nem érdemes erről beszélni, mert még Szabics és Korcsmár meccsének sincs vége.