Keresés

Részletes keresés

lazamacs Creative Commons License 2005.07.22 0 0 341

A murva (ha az amire gondolok, azok a hegyes fehér "kavicsok") nekem egy kicsit még durva... ;-))

Inkább fájdalmas mint kellemes, különösen, ha az aszfalt- vagy betonútra szóródik és azon kell átkelni. De ezek szerint hozzá lehet szokni, sőt meg is lehet szeretni ;-)

Előzmény: snejderfáni (339)
Vad Mihály Creative Commons License 2005.07.22 0 0 340

 

Mély nosztalgia vett erőt rajtam a minap.

 

Olyat láttam, ami csak a 90-es években volt napirenden – vagyis a kánikulában, az autó oldalablakán kikandikáló csinos női, meztelen tappancs-párt.

 

Akkortájt ugye ez számított „klímának” – így hűsültek az ifjú hölgyek ...ma már ez felesleges, elég egy gombnyomás...és oda a látvány.

 

Legendás élménynek számított azokban az években végigmenni a (főleg keleti végegeken) 40 fokos melegben, órák óta helyben rostokló, 2 km-es kocsisoron...mert ott a kikandikáló lábacskák százain kívül... egyebet is láthatott az ember fia.

 

Hogy miket ??? ...persze az már egy másik topic témája lehetne.

 

snejderfáni Creative Commons License 2005.07.22 0 0 339

Tényleg klassz volt. Az enyémet nem csiklandozta, hanem inkább szurkálta. De az az első pár méter után nagyon kellemes volt. :)

Mezítláb vezetés naggyon jó. Egyre többször teszek így az esti hazaautózásoknál amikor már mindegy, hogy koszos lesz-e a talpam, vagy sem.

Előzmény: DUJITLI (337)
lazamacs Creative Commons License 2005.07.22 0 0 338

Sziasztok!

 

Nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a topicot. Én is nagyon szeretek mezítláb járni hozzátok hasonlóan, igaz csak nemrég kezdtem a dolog igazi örömére ráérezni.

Mezítláb az ember egy új oldaláról kezdi megismerni az eddig megszokott világot. Szinte egy "új érzékszerv" nyílik meg az ember előtt, amikor a talpa alatti talajt elekezdi igazán érezni annak sokféleségével együtt. A különféle textúrák és hőmérsékletek változása számomra nagyon kellemes "érzéki" élményt jelent, ami cipőben teljesen hiányzik.

 

Üdv

 

lazamacs

DUJITLI Creative Commons License 2005.07.21 0 0 337
Nagyon szeretem pl. a port rúgni, ezt viszont csak mezitláb lehet. Hát olyankor a disznó csülke az én lábamhoz képest patyi tiszta....de nagyon jó érzés!!:)) Nekem a homokban járás olyan, mintha a tengerben járnék:)

Snejderfáni...igaz milyen jó amikor "masszirozza" a talpadat az aprókavics?:DD Nekem csiklandik a talpam olyankor:))
Előzmény: tpapa (334)
DUJITLI Creative Commons License 2005.07.21 0 0 336
Ha vezetésről van szó, akkor a világ végére is elmegyek...de legjobban egyedül szeretek autózni! Cd vagy rádió mindegy csak dübörögjön velem a zene!
Van klima, de nincs mindig bekapcsolva, lehet nem birom?

A mezitlábaskodás élménye, viszont nekem egyenlő a vezetés élményével.
Előzmény: Vad Mihály (332)
snejderfáni Creative Commons License 2005.07.21 0 0 335
Múlt héten Angliában voltam tréningen és egyik délben egy kis nyitott papucsban indultam el ebédelni a többiekkel. Jó kis murvás rész volt, az összes kavics a papucsomban landolt, mire ügyesen kibújtam belőle és mezítláb folytattam a túrát a kajáldáig. Főnököm (ffi) is szandálban volt, de inkább végig az úton fikázott, hogy milyen kis prolis vagyok mezítláb, s inkább kínlódott a kövektől. Én meg vidáman masszíroztattam a talpamat. :))) Tök jó volt!
tpapa Creative Commons License 2005.07.21 0 0 334

Erre szoktam a "pozitív példamutatás" kifejezéssel felelni.

A mi utcánkban pár éve még senkit nem lehetett cipő nélkül látni. Most meg már azt látom, hogy a körülöttem lakók (3 srác, kettő fiatalabb nálam, egy kb. egykorú, meg egy idősebb fickó a sarkon) is simán kijönnek, átmászkálnak így a szomszédba stb. Látták, hogy én nem csinálok gondot belőle, gondolták akkor nekik is szabad, és lám, tényleg. Akinek nem tecc. az meg biztos megpukkadt. :oP

Úgyhogy most mifelénk a korábban már tárgyalt "a nők esetében elfogadottabb a mezítláb járás" nem áll meg, itt a "fiúk" járnak többen/többet mezítláb. ;o)

 

Ettől teljesen függetlenül a természetben tényleg sokkal jobb, már csak a felületek barátságosabb volta miatt is. De a megjegyzéseket nagyvonalúan kell kezelni. (Ignorálni kell őket és kész.) Ez nem törvénytelen, nem erkölcstelen, sőt még csak nem is egészségtelen, ha vigyázol. Sajnos elég sok ember még mindig nem szokott hozzá, hogy nem feltétlenül az az egy igazság létezik amit ő jónak tart, és másoknak lehet más véleményük ugyanarról. A személyes komfort pedig annyira magánügy, amennyire valami csak lehet. Ez pont olyan, mint egyesek szeretik a tökfőzeléket, mások meg nem, egyesek szeretnek szaunázni, mások meg nem stb.

 

Ui.: Amúgy ha a "megszólított" lány (bocs, nem tudom, te melyik nemhez tartozol), akkor az is belejátszhat, hogy tulajdonképpen csak -khmmm...- kommunikációt akartak vele kezdeni. ;o)

Előzmény: Nup (333)
Nup Creative Commons License 2005.07.21 0 0 333

Üdv!

 

Én is szeretek mezítláb járni/kelni. Én a természetben szoktam lábbeli nélkül sétálni. Aztán a napokban úgy gondoltam "újítok". Kisvárosban lakom és gondoltam sétálok egyet mezítláb a a városban. Egy páran megbámultak. Sőt volt aki halk megjegyzést is tett aki mellett elmentem. Kérdezem én, hova fejlődik a világ? Az ember már nem tud nyugodtan mezítláb járni se??? :) Szóval maradok a természet mellett.

Vad Mihály Creative Commons License 2005.07.20 0 0 332

 

Egyébként fasza csaj vagy, ha több mint 500-at lenyomsz egyedül - csak a rádióval. Klíma van?

Előzmény: DUJITLI (330)
Vad Mihály Creative Commons License 2005.07.19 0 0 331

 

Többet mint 500-at ??? Jújj, az nem kevés ám. Honnan hová ????

 

És én nem büntetést várok....csak lecseszést - ugyanis semmi olyat még nem csináltam életemben, amiért büntethető lettem volna.

 

De tényleg: hol jártál ma több mint 500 km-ert? - Egy szúrásból?

Előzmény: DUJITLI (330)
DUJITLI Creative Commons License 2005.07.19 0 0 330
Én ma többet vezettem mint te, de még állok a meztelen talpamon és nem szólok be feleslegesen senkinek. S nem azért mert olyan fasza csaj vagyok, hanem azért mert nekem ennyi még nem árt meg...

S kitől vársz büntetést?

na páááá!
Előzmény: Vad Mihály (329)
Vad Mihály Creative Commons License 2005.07.19 0 0 329

 

Én viccelek ??? Te most hízelegsz, igaz ???

 

500 km-ert nyomtam le egyhusztomban, elolvastam pár fasiszta-nyilastoid szélsőjobbos hozzászólást, veled udvarias vagyok (már amennyire tőlem telik)...egyébként nekem is tetszenek a szép női lábak.

 

És mielőtt bárki is ezt lecsapná - olyanok, mint azok a marhák, akik bármelyik  topik nyitás után valami nulla-szót belefüznek a hülyeségükbe....mintha ezért kapnának valamiféle nyalókát - ezeknek megmondom, hogy semmivel nem rosszabb szórakozás ez, mint pénzért megnézni bármelyik magyar futball meccsett.

 

Hmmm, kapok én ezért.    

Előzmény: DUJITLI (328)
DUJITLI Creative Commons License 2005.07.19 0 0 328
Hát én a 322. hsz-re próbáltam utalni, arra a bizonyos családi autómosásra, de te biztos álmos vagy és nem vág már az agyad...!

Csak viccelek, de tudom, te érted a viccet...:)
Előzmény: Vad Mihály (327)
Vad Mihály Creative Commons License 2005.07.19 0 0 327

 

Te nem vagy híve a családi automosásnak ?????

 

 - hogy jön ez ide a "mezitlábas" dologhoz.

 

Kérdezte valaki, hogy mosod te az autót, vagy a tehenet, vagy a tacskó kutyáidat?

 

Be serious, please....

Előzmény: DUJITLI (326)
DUJITLI Creative Commons License 2005.07.19 0 0 326
Sosem értettem, miért és mitől koszolódik el az autónak pont az a része ami a legtávolabb esik a használattól? De eddig nekem is minden autómnak koszos, foltos volt a tetőboritása. Ez ami most van ez még új, tehát szép tiszta...:))

dehogy on is legyek: ma is mezitláb vezettem, sőt elfeledkeztem magamról, és mikor hazaértem kiszálltam az autóból, akkor vettem észre, hogy nincs rajtam lábbeli!! A finom homok nagyon jó érzés volt a talpamnak, csak amikor visszaszálltam, akkor lett a szőnyegem egy kicsit viseltes...bár úgy is viszem mosatni, mert ráfér a drágára!!! :))

...én nem vagyok hive a családi autómosásnak :DDDD
Előzmény: Vad Mihály (325)
Vad Mihály Creative Commons License 2005.07.18 0 0 325

 

Jajj, most jót nevettem. Képzeld, egyszer vettem egy nagyon szép VOLVO-t. Jajj, nagyon baba volt 740 GLE, miniszteri autó.

 

Valami bajor belügyminiszternek volt a személyes verdája. Olyan is volt, semmi átverés, mert nem is a Röppentyű-utcai Merkúr-telep árában mérték.

 

Nade. Eltelt vagy 3 hét, hogy élvezkedtem benne....amikor felnéztem.

 

Az amúgy steril-tökéletes autó plafon kárpitján, egy kotyogó-káféfőző egész tartalmának a térképe rajta volt.

 

Na most nevess rajtam.

Előzmény: DUJITLI (324)
DUJITLI Creative Commons License 2005.07.18 0 0 324
Ha te vásárolsz autót és belenézel, fel is nézel? Mert nekem sok használt gépem volt, de soha nem a tetőboritást vizsgáltam...:))

Értem én a viccet...:DDD Sőt szeretem is...:)
Előzmény: Vad Mihály (323)
Vad Mihály Creative Commons License 2005.07.18 0 0 323

 

Hááát, az a fickó a "szerencse fia"...mivel hogy volt előző tulaj is - akire ugye bármit rá lehet kenni.

 

Hacsak a vásárlásnál nem történt egy tüzetes "esztétikai vizsgálat" a gépjárművet illetőleg.

 

De az akkor 24 éves kolleganőmnek a talplenyomatát még a Carbon12-es időmeghatározásal sem tudtam volna hamisitani..hacsak nem az én emberem végzi a vizsgálatot..mert akkor még lett volna némi esélyem.

 

És tudod mit mondok még. Ahogy írsz, beigazolódott. Nem a műköröm a legszebb öröm. Hanem a káröröm.

 

Jóvanna, viccelek csak, de ezt te is tudod. 

Előzmény: DUJITLI (322)
DUJITLI Creative Commons License 2005.07.18 0 0 322
:)))) Hááát, meghallgattam volna a mentegetőzésedet a hátsóülésből...:))
Valóban a gyengébb nem képviselője vagyok :)

Ugyan nem tolótetős autóban esett meg a sztori, de az egyik barátom is kapott a nejétől egy akkora frászt....megvették életük első 10 éven aluli autóját, nevezetesen egy "mi autónkat" a barátka használta az autót, mikor is egy hétvégén a nejjel együtt úgy döntöttek, családi autó takaritást rendeznek...:) Barátka kivül, nejecske belül...s ekkor csapott le a villám a nejecske kezével, mert nejecske felnézett a tetőre és ott diszelgett a vajszinű burkolaton, két formás tappancs, amely méreténél fogva esélyesen női jelzőt kapott. :))
Barátka alig tudta kimagyarázni a dolgot, miszerint nem ő volt az aki oda felkényszeritette a lábacskákat, hanem nagy valószinűséggel az előző tulaj:))
Előzmény: Vad Mihály (321)
Vad Mihály Creative Commons License 2005.07.18 0 0 321

 

DUJITLI – zavarba hozol. Csak gyanítom hogy csaj vagy, mert ez a „láb a szélvédőn” annyira tipikusan női dolog...hogy egy pasinak eszébe sem jutna ilyesmi.

De ha már említetted, akkor vállald annak a felelőségét is, hogy elkanyarszom egy picit.

 

Na nem a topictól, hanem a sztori folytatásától.

 

Szóval nős voltam még, amikor úgy adódott, hogy egy hosszabb szolgálati utat voltam kénytelen megtenni kettesben, egy igen figyelemreméltó fizikai kvalitásokkal bíró fiatal kolleganővel, aki a jó időre való hivatkozással ugyanúgy felhelyezte az (egyébként igen gusztusos) tappancsait a szélvédőmre.

 

Az eset nem bírt volna különösebb jelentőséggel, ha a következő úton nem a feleségem ül a jelzett helyen és nem lett volna 128 százalékos páratartalom a térségben – a zuhogó eső miatt.

 

Ennek folytán ugyanis (az egyébként mattra párásodott szélvédőn) megjelent az ifjú kolleganő kitűnő kontúrral ábrázolt talplenyomata – amit a szembejövő autók fényszórói csak tovább hangsúlyoztak.

 

S mivel én a feleségemet nem a kisegítő iskolából kértem arámnak – ezt a sztorit akár a  „A legcikisebb sztorim az életemben” topicban is leírhattam volna – már ami a folytatást illeti...

Előzmény: DUJITLI (318)
Qki Creative Commons License 2005.07.18 0 0 320
Jó, jó, az autó is zárt tér - de az valahogy kicsit más számomra - pl.: kevésbé feltűnő ... ("azér' asse" rossz !...)
Előzmény: Qki (319)
Qki Creative Commons License 2005.07.18 0 0 319

Aháááá, most értettem meg : 

 "a kollégák már megszokták..." ;  "Most tuti nincs harisnya, sőt, ha fokozni akarnám, szerintem más egyéb sincs ebben a melegben..."   - ezek szerint Ő mesélte el  Neked mindezt ! Eredetileg úgy értettem, hogy Te is ott dolgozol, ugyanabban az irodában és láttad mindezt, részese voltál a látványnak...

Nem vagy féltékeny az "ügyfelekre"/kollégákra ?   :-))))))

Elmesélheted a Wartburgos történet(ek)et , de engem speciel a zárt térben, szobában, teremben, múzeumban "mezitlábaskodó" nők lábai varázsolnak el  ( hacsak nem : "sonka lábán kucu néni...")

Előzmény: Vad Mihály (317)
DUJITLI Creative Commons License 2005.07.18 0 0 318
Már folytathatod is!!!!
Ha tehetem az én lábam is fent van a szélvédőnél, vagy kilóg az ablakon, már amikor nem én vezetek:DD
Sajnos a tolótetős Wartburgok kimaradtak az életemből! Jó öreg S100 Skoda....az gyepáltam, apu legnagyobb bánatára...:))
Vagy életem első saját autóját, egy 28 éves Trabit!!! Istenem, a Tisza mellett a gáton úgy mentünk bulizni, hogy 10-en ültünk, feküdtünk benne, cipő csak azokon volt akik "ültek" :DDD Max....:)))
Előzmény: Vad Mihály (317)
Vad Mihály Creative Commons License 2005.07.18 0 0 317

 

A helyzet az, hogy az nem igazán „ügyfeles” iroda, csak hát óhatatlanul becsattog oda egy-egy ügyfél is.

 

Már kezdett gyanús is lenni a dolog, mert egy-egy pasi ragaszkodik ahhoz, hogy azt a párezer forintnyi tartozását havonta személyesen hozza el kp.-ben az irodába - holott azt egy tollvonással is  kifizethetné...átutalással.

 

Na mindegy. Ami a harisnyát illeti...hát ez évszakfüggő. Hidegben harisnyás bizony az a meztéláb -  legfeljebb csak a cipő hiányzik róla.

 

Most tuti nincs harisnya, sőt, ha fokozni akarnám, szerintem más egyéb sincs ebben a melegben - na de az egy másik topic tárgyát képezné.

 

Na de felteszek most egy kérdést. Emlékszik még valaki arra a szokásra, hogy a 32 fokosban, a tolótetős Wartburgok oldalablakán milyen csinos női tappancsok kandikáltak ki?

 

Mert hogy a mostani hétvégi utamon erős nosztalgia vett elő egy ilyen látványra...na mindegy, ha érdekel valakit, elmesélem.

Előzmény: Qki (316)
Qki Creative Commons License 2005.07.16 0 0 316

Biztos jót tesz a kis lábacskájának - bár a strandon "nem kunszt..." mezítlábas kicsiket és nagyokat látni -...

Egyebet erre nem reagálok, mert még megvádolnának pedofíliával  :-)))))

 

Vad Mihály (303)

 

És a jelenlegi barátosnéd milyen irodában mászkál cipő nélkül - ahol ügyfelek is megfodulnak ? - És cipő nélkül harisnyában, avagy MEZÍTLÁB - mert harisnyában

"nem ér ..."

Előzmény: K_edina (315)
K_edina Creative Commons License 2005.07.16 0 0 315

Sziasztok!

Ma megint sikerült az oldalunkra állítani egy ártatlan lelket :-)

Hét végére nálunk lesz a kis 6 éves unokahugom. Ebéd után kivittem a strandra, úgy eldobta a kis 30-as szandiját, hogy csak úgy repült, azóta mezítláb van velem együtt.

Qki Creative Commons License 2005.07.16 0 0 314
Irígyellek...
Előzmény: Vad Mihály (313)
Vad Mihály Creative Commons License 2005.07.16 0 0 313

 

Valóban, azt már más simogatja de szerencsére van másik....igaz, ez már 37-es - de ugyanolyan "hamvas", mint az egykori.

 

Ez viszont az irodában nem hajlandó cipőben járni....ami nem is lenne baj - ameddig a helyén ül.

 

Csakhogy hogy néha végig kell csörtetni az irodán, ami akkor érdekes, ha idegen személy, vagy vendég is van ott.  A kollegák más megszokták ugyanis – na de egy gyanútlan ügyfél.....????

 

 

Előzmény: Qki (312)
Qki Creative Commons License 2005.07.16 0 0 312
Bocs, most olvasom vissza. "Egykori barátnőm..."  Kááár !....
Előzmény: Vad Mihály (308)
Qki Creative Commons License 2005.07.16 0 0 311
Ha én azt a "két kis 36-os hamvast" láttam volna lehet, hogy menten el...ööö...olvadok !  Örülj a "két kis 36-os hamvas"-nak, és a gazdájának ! Örülj, hogy ilyen laza és természetes a csajszid  - és ne törődj(etek) a maradi nézetűekkel !
Előzmény: Vad Mihály (310)
Vad Mihály Creative Commons License 2005.07.15 0 0 310

 

Jó okfejtés, OKI...de ha kipótolom azzal, hogy igen sötét volt és tömeg - hát be kell látni, hogy a pribék-hölgynek igen csak árgussal kellett sasolja az évszázados kőpadlót, hogy kiszúrja a két kis "36-os hamvast".

De kiszúrta.

 

Tudom sántít a dolog, de köztudott, hogy más (milliárdos nagyságrendü) vallások templomaiba viszont nagyon nem ajánlatos cipővel berongyolni.  Ki érti ezt?....

Előzmény: Qki (309)
Qki Creative Commons License 2005.07.15 0 0 309

Háááát... a kérdés jó, de nehéz !...

A szentek a képeken - egyrészt azért voltak mezítláb, mert általában szegények voltak - azidőtájt a szegénység a bűntelen, tiszta életet jelentette, a zsíros, gazdag - lábbelis ( szandálos, bocskoros ) ember, pedig a bűnöst. Másrészt a szentek vallásos elragadtatásához le kell(ett) mondani a díszes ruháról, cipőről,

"a földi hívságokról". Harmadrészt ahhoz, hogy a szentek, próféták meghallgattassanak úgy kellett kinézniük - példát kellett mutatniuk, mint a túlnyomó tüöbbséget képező szegények - így tudtak velük azonosulni -.

 

Ma viszont a konvenciók elleni lázadásnak, "másságnak" tekintik, ha valaki közterületen mezítláb jár - kivéve persze a strandot, uszodát, tornatermet, stb.

(Hangsúlyozom : EZ NEM AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!!!! )

 

Az én véleményem szerint egészséges és mindenek előtt lányok esetén: SZEXIS !

 

(de erről már írtam korábban...)

Előzmény: Vad Mihály (308)
Vad Mihály Creative Commons License 2005.07.15 0 0 308

 

Húúú, ez fájt. Én nem múzeumban szívtam meg...hanem templomban – és cseppet sem „képzelt riportként”, hanem jó valós-égősen.

 

Egykori barátnőm (igen liberális alkat lévén) simán viselte a meztelen lábát augusztusban – ami a kutyának sem tűnt fel ameddig be nem tévedtünk Bécs Fő-Dómjába (legalábbis annak a „duty-free” szekciójába).

 

Figyelem: sem miniszoknya, sem köldökig póló (akkora parasztok nem vagyunk, hogy így csattogjunk be egy templomba) – csakhát a mezítlábas dolog...vagyis tény, hogy a csaj mezítláb volt.

 

Fél perc alatt ott termett egy pribék-hölgy és kiparancsolt az utcára.

Ezt akár az „életem egyik legcikisebb sztorija” topicban is leírhattam volna, mert kurva szemét érzés volt.

 

Csakhogy itt nekem valami nem kerek. Szentképek ezreit láttam (a világ legnagyobb mestereitől) ahol a szereplők mezítláb jelennek meg. Az nem szentség-sértés, az nem frivolitás ????...csak egy mezítlábas érdeklődő turista az?

 

Szerintetek?     

 

Előzmény: Qki (301)
Qki Creative Commons License 2005.07.11 0 0 307
Előzmény: tpapa (306)
tpapa Creative Commons License 2005.07.11 0 0 306

Időjárásjelentés: A nyári zápor kedvez a mezítláb járásnak... ;o)

 

Múltkor is megyek a bankba, eső mint amit dézsából öntenek hirtelen, láttam is kézben vitt szandált egyből. Már nem is bántam annyira az esőt. Sőt egészen felvidultam. :oD

 

Más. Vendégsében voltunk. Panellakás sokadik emeleten. Házigazda szerint ne vegyük le a cipőt, mert fel fogunk fázni a "hideg" kövezeten. Egy darabig furán néztünk egymásra aztán mondtam, hogy mi nem fogunk. :oP

Qki Creative Commons License 2005.07.09 0 0 305

Jól van - tovább pontosítom : mi a helyzet a kastélymúzeumokban/régi exkluzív könyvtárakban ?  Volt e már ilyen szituban valaki ott ? De elsősorban a hölgyek/lányok !

(Például : megázott a szandija/  elszakadt a pántja/ letörött a sarka és nem volt más lábbelije... ) 

Előzmény: tpapa (304)
tpapa Creative Commons License 2005.07.08 0 0 304

Egyrészt felveheti az egyenmamuszt, abban belül kb. pont az a kosz van, amit eddig is taposott ha mezítláb jött az utcán. Jobb esetben meg még tiszta.

Másrészt nem véletlenül írtam Tácról, hogy a "szabadtéri rész", hiszen van fedett része is, rendes termekkel, üvegtárlókkal. Nem gondolod, hogy odaérve nem mentem be, vagy visszamentem valami lábbeliért??? (Elég hűvös is volt a nyárnak ellenére.) ;o) De ott a padlózat kő, nem is szólnak semmit a cipődre sem.

Ilyen mamusz-probléma szerintem csak a kastélymúzeumokban lehet speciálisan. Annak a padlózatát ugyanis eredetileg nem ekkora kopásra/látogatószámra/tisztítási gyakoriságra méretezték. Ami a karistolást illeti, az mezítláb elég nehezen menne, mert az én talpamon pl. nincsenek olyan mély árkok, amikben a kavicsok megülnének a nélkül, hogy én azt észrevenném. Maga a talpam meg nem karistol. A kosz lehet csak probléma... :oP

Előzmény: Qki (303)
Qki Creative Commons License 2005.07.08 0 0 303

OK ! Nem volt teljesen egzaktul megfogalmazva a situation...

(Közben aludtam egy sort és szép nőkről álmodtam mezítláb - de ez már egyéni perverziő...)    :-)))

 

Szóval: a szabadtéri múzeumok nem számítanak !

 

Mindemellett: teremőrüknek/jegykiadónknak az van kiadva, hogy utcai cipővel nem lehet a FEDETT múzeumba belépni, mert összekoszolják/karistolják a parkettát.

Ha cipőben/szandálban jön a látogató - OK, vegye fel az egyenmamuszt és bemehet-.

Nade ha ELEVE mezítláb jön a "vendég" , a látogató - ÉS NINCS NÁLA SEMMILYEN LÁBBELI - mi a helyzet, hiszen az utcakoszt, az apró utcakavicsokat "utcát járt" talpával is beviheti ! Az egyenmamuszt mégsem veheti fel a mezítelen lábára !

Ilyenkor talptisztasági vizsgálat ? Apró kavicsok vizslatása ? (az ujjak között ?)

Előzmény: tpapa (302)
tpapa Creative Commons License 2005.07.08 0 0 302

OFF Tudom, hogy nincs szép női lábfejem, de én már többször is voltam múzeumban mezítláb. Nem szóltak érte. (Illetve egyszer Tácon igen /Gorsium/, de ott is csak annyit, hogy a szabadtéri rész szúrni fog. Tudomásul vettem. Szúrt is.) Szóval múzeuma válogatja. :oP

Ui. Ott legalább nem tolnak rá bevásárlókocsit a lábadra... ;o) ON?

Előzmény: Qki (301)
Qki Creative Commons License 2005.07.08 0 0 301

Mint már korábban írtam : megőrjítenek a szép nők szép lábai mezítláb !

Egy férfi mezítlábas lábfeje messze-messze nem nyújthat olyan esztétikai élményt, mint egy szép női lábfej - annál is inkább, mert SZERINTEM egy nő ellazulása

(ÉS VETKŐZÉSE !)  azzal kezdődik, hogy LERÚGJA A CIPŐJÉT  (már ezt leírni is bizsergető számomra !...)

Az persze hülye sztereotípia, hogy manapság szegény, aki mezítláb jár, avagy nem illik. Mindenképpen egészséges - csakhát MÁSOKNAK, a NÉZŐKNEK nem mindíg adatik meg az esztétikai élmény egy csúnya lábfej láttán (pl.: kalapácsujj, bütyök, deformálódott ujjak, ráncos, vagy szőrös bőr, csúnya, ápolatlan, gombás körmök stb. ) - és ekkor tesznek megjegyzéseket.  

 

A véleményeket továbbfűző kérdésem : mi a helyzet pl. egy múzeumban ?

 

Itt ugye illik bizonyos öltözöttség (félmeztelenül ugye nem megyünk be... ) - hiszen adott az áhitatos, patinás,ünnepélyes környezet - illik-e a "hely szelleméhez méltatlanul" ellazulni ?

A talaj többnyire jólápolt, tiszta parketta  (pl. lakkozva) amire tekintettel van, hogy "egyenmamuszt" kell felhúzni kívül a cipőre - nehogy az utcai koszt/kavicsokat bevigyék a látogatók -.

Mi van, ha ilyenkor egy hölgy földhözvágja a lábbelijét és :

" Én nem veszek fel ilyen ronda mamuszt - bemegyek mezítláb !"

" De kérem, hölgyem ez előírás, nem engedhetem be ! "

"Az előírás arra vonatkozik, hogy (piszkos) utcai cipővel nem lehet bemenni - én lábat mostam mielőtt elindultam - tessék megtekinteni a meztelen talpamat -"

(Persze utóbbi kijelentés igazsága végett akkor ez esetben le kell mondani az utcai mezítlábaskodásról múzeumlátogatás ELŐTT - avagy lábat kell mosni pl. egy szökőkútban -..) 

"Sajnálom hölgyem, nem mehet be mezítláb !" 

 

( A párbeszéd csak elképzelt, de láb életszagú... :-)))))

DUJITLI Creative Commons License 2005.07.07 0 0 300
kuplungolt” úgymond - a bal lábával – ami padlóféket jelent ebben az esetben..

Ezt ismerem...veszélyben volt egy pillanatra a szélvédő :DDD
Előzmény: Vad Mihály (297)
Vad Mihály Creative Commons License 2005.07.07 0 0 299

 

Nem kell bocsi, azért írtam, hogy nevess.

Előzmény: cool_l (298)
cool_l Creative Commons License 2005.07.05 0 0 298

Bocsi, de tényleg  megmosolyogtam! Tök jó sztori! :oD

Előzmény: Vad Mihály (297)
Vad Mihály Creative Commons License 2005.07.05 0 0 297

 

Na nevessetek.

 

Mondtam volt, hogy nekem egy automata verdám van (na nem afféle pucoss, Tiptronicos, hanem az olyan „jófajta”, kobrafejű, oldalgombos).

 

Ezzel – mert nincs más – meglátogattam a barátnőmet, aki tisztes távolban él tőlem...vagyis eme kapcsolat tartóssága már pusztán kilométerileg is garantált.

 

Mielőtt fantáziálnátok, potom 400 km a táv – de én ravasz módon ezt 5 óra alatt megoldom...különösebb trükkök nélkül.  Ja meg egy országhatár is van közben...de kit érdekel ez ma máááá?

 

Szóval ott vagyok a Balaton partján (mert odavaló a „lelkem”) és akadt  is egy kis jönni-menni való (a 10 éve meg nem látogatott rokonságához) - ugyanis ilyenkor kihasználja ám az édesem a   „meglehetős” négykerekűt  (különös tekintettel, hogy én már fél deci whisky után még rollert sem vezetek)... csakhogy.

 

Csakhogy ez az automata dolog neki nem volt genetikailag bekódolva (egy tetves Fiat-ja volt előtte, aztán valami rohedli furgont vezetett, valami kétforintos diplomás bizniszért, na mindegy ) ....no meg nem is olyan nagynövésű – ami egy hölgy esetében nem is akkora gáz, csak amikor másodjára is „kuplungolt” úgymond  - a bal lábával – ami padlóféket jelent ebben az esetben...akkor megkértem venné le már mégis a bal cipőjét és rakná már maga alá, vagy bárhová...csak ne lépjen megint pedálra vele.

 

Hideg kést, jégkockát tett a fejemre (a padlófékek nyomán) bal cipő le, csakhogy azon kaptam utána, hogy Boglár központjában 90-el halad – pedig ott már ütöttek el orvost is...állítólag.

 

Na ez volt az a pillanat, amikor közöltem, hogy: „Édesem. Ha ezt az autót vezetet, akkor vagy teljesen mezítláb....vagy gyalog.”.

Azóta ő is csak mezítláb vezeti. 

 

Én meg még élek.

cool_l Creative Commons License 2005.07.04 0 0 296

OFF: Sztem K. Edina tudja... :o))))

De részemről befejezve, nem szívesen Offolnám szét kellemes kis topikunkat.

Bocs az eddigi OFF-okért is! [:|

Előzmény: tpapa (295)
tpapa Creative Commons License 2005.07.04 0 0 295

OFF Ááááá... szó se nincsen ilyenről. Csak hirtelen nem tudtam kibogozni milyen kár ért téged, amit meg lehetne téríteni... :oP

Mármint azon túl, hogy "jelentős", "tetemes" és "erkölcsi". :oDDD ON?

Előzmény: cool_l (294)
cool_l Creative Commons License 2005.07.04 0 0 294

Méghogy én fényképeztem?

Én  f e s t e t t e m. Háhááááááááá! :o)))))))))

 

Nehogy már szerzői jogdíj pert akasszatok a nyakamba :o)

 

Előzmény: K_edina (292)
tpapa Creative Commons License 2005.07.04 0 0 293

A mostanin semmi különös nem volt, csak itthon tébláboltam, dolgozgattam, fúrtam-faragtam. Ellenben múlt hétvégén sátraztunk a Velencei tónál és nagyon jót röplabdáztam egy csomó fiatallal, akik szintén ugyanott... Elég jó arányban nem volt senkin cipő semmikor. Én is csak a zuhanyzáshoz vettem papucsot. Amúgy elég hülyén hangzik, de tény, hogy az ember papuccsal a kézben elsétál a közösségi zuhanyzóig, ott belebújik, bemegy, elvégzi a teendőket, majd kijön és leveszi a papucsát, elindul vissza a sátorhoz. Viszont láttam másokat is, akik ugyanígy csinálták, tehát legalábbis nem egyedül vagyok ilyen gyagyás. :o)))

Ellenben az nagyon jó volt, hogy -tekintettel a körülményekre- a bevásárláshoz sem kellett cipőt venni. Azt nem mondom, hogy pl. a Penny-ben más is volt cipő nélkül, de legalább nem néztek hülyén(ek) nagyon. :oP

Előzmény: K_edina (292)
K_edina Creative Commons License 2005.07.04 0 0 292

Szióka!

 

Az eredeti jogtulajdonossal majd tárgyal Cool :-D

Vagy Te fényképezted Cool? :-)))))

 

Bővebben is mesélnél a kellemes hétvégékről? Vagy meghagyod télire?

 

Pussz: Edi

Előzmény: tpapa (291)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!