Keresés

Részletes keresés

Contempt Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5923

"Nem ő határozza meg, hogy mikor és mit beszélhet."

 

Ugyan már, az ügyvédjével beszélhet és az nyilatkozhat.

Előzmény: Törölt nick (5919)
windom earle-ke Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5922

Igen a gyanúsítotal csak annyit közölnek ami a gyanúsítás, tehát egy konkrét cselekménnyel meggyanúsítják. Aki ült már az "irógéppel szemben" az tudja, hogy ez  megfeegy rövid történetből áll, ami nek az elkövetésével megalapozottan gyanúsítható aztán a jogi minősítéssel.

Ha valaki nem tesz vallomást él ezzel a jogával, sőt kijelenti, hogy nem kíván kérdésekre sem válaszolni, hát annak nem igazán tárnak elé semmit a bizonyítékok közül, főképp az első kihallgatáson.

...és szerintem is az előzetes tárgyaláson alehető legkevesebb, illetve épp elégséges bizonyítkokat sorolják fel a z előterjesztésben, illetve az ügyészségi indítványban.

Igen itt a nagy szűrő az ügyészség... ő látja hogy elegendő-e a bizonyítékok és mire.... 

Előzmény: Törölt nick (5919)
windom earle-ke Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5920

szerintem is egy SIM esetében elég ha odaszólnak telefonon a patentnak, közben faxon megy a hivatalos kérés. ha nem is percek, de egy nap alatt tutti megvan...CD-n, vagy floppyn...

 

Előzmény: Törölt nick (5916)
Contempt Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5918

"Engem éppen az zavar a rendőrség nyilatkozataiban, hogy mennyire erőltetik a gigantomán számokat, mint a meggyőzés eszközét."

 

Az nem annyira a meggyőzés eszköze, inkább a nyomozás elhúzódásának kimagyarázása.

 

De ez legyen a rendőrség baja.

 

Én a gyanúsítottak magatartása miatt tartom őket lehetséges elkövetőknek.

Nem úgy viselkednek, mint az ártatlanul megvádolt emberek. A négy közül egyik sem.

Magatartásuk inkább a "bizonyítsák be, ha tudják".

Előzmény: Callie (5914)
mamicska Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5917
"A romagyilkos szisztematikus elme, jómódú és rasszista"
2009.08.11 18:12

Jómódú ember vagy emberek lehetnek a romagyilkosságok elkövetői - véli a rendőrség úgynevezett döglött ügyek osztályának egykori vezetője. Kovács Lajos az InfoRádiónak nyilatkozva úgy vélekedett, hogy a tettes vagy tettesek a gyilkosságok előtt felmérik a helyszínt, s mivel már a fél országban lecsaptak, nehezen lehet kikövetkeztetni, hol keresnek legközelebb áldozatot. Azt azonban nem hiszi, hogy egy külföldi titkosszolgálat szabadított volna bérgyilkosokat a magyar romákra.





Mi jellemezheti a gyilkost?

Általában az a jellemző, hogy egyedül követ el gyilkosságot valaki, kizárólag rá jellemző motívum alapján. Ez lehet szexuális motívum, nyereségvágy, lehet valami küldetéstudat - ez minden sorozatgyilkosnál más.

A mostaninál mi lehet a motívum?

Ez speciális helyzet, mert nagyon úgy tűnik, hogy az elkövető nem egyedül kezdte el a gyilkosság-sorozatot. A kriminalisztikai nyomokból arra lehet következtetni, hogy ketten-hárman, de az is lehet, hogy négyen voltak ott az egyes bűncselekményeknél. Jelenleg kilenc bűncselekmény illeszkedik a sorozatba. Nem lehet tudni, hogy ugyanazokról az emberek-e az elkövetők, ez majd csak akkor derül ki, ha elfogják őket, és a beismerő vallomások alapján tisztázódik a helyzet.

Miből következtet arra, hogy egy csoportba tartozó, de nem feltétlenül ugyanazok az emberek követik el a gyilkosságokat?

Ha elkezdenek egy bűncselekményt, amelyben gyújtogatnak vagy lövöldöznek, akkor azt ugyanaz a három vagy négy ember teszi meg. Egyelőre csak arról lehet beszélni, hogy az általános tapasztalat alapján mi életszerű és mi nem. Tényekről nyilván nem lehet beszélni, mert most még csak feltételezhetjük, hogy mi történhetett. A feltételezés alapján viszont azt lehet mondani, hogy ugyanaz a három-négy ember kezdte el a gyilkosság-sorozatot. Valószínűleg töredékére csökkent le a csapat létszáma, és az utolsó bűncselekményeket már így követték el.

Ez az egy-két ember tovább folytathatja a gyilkolást?

Ez kiszámíthatatlan. A sorozatgyilkosságok általában addig tartanak, amíg a tettes megbukik vagy valami okból önmaga véget vet a sorozatnak. Néhány sorozatgyilkos öngyilkosságot követ el.

Az elkövető mi alapján választja ki az áldozatokat és a helyszínt?

Általában a gyilkosságok motívumához köthető, hogy kiket választ ki a tettes áldozatnak. Az igazi nagy kérdés azonban az, hogy területileg hogyan oszlanak meg a bűncselekmények. Van olyan sorozatgyilkos, aki éveken keresztül egy házban követi el a tetteit - ilyen volt Pándy András Belgiumban. Van olyan, aki egyetlen településen gyilkol - ilyen volt a szentkirályszabadjai, a balástyai vagy a százhalombattai sorozatgyilkosság. Van olyan sorozatgyilkos, aki nagyobb területen "dolgozik". Ezekkel a példákkal azt próbálom érzékeltetni, hogy akár az egy lakásban történő sorozatgyilkosságot is évekbe telik felismerni és felderíteni.

A mostani ügy minden szempontból a legnehezebbek közé tartozik, mert a belga Marc Dutroux gyilkolásaihoz hasonlítható. Ő az egész országból gyűjtögette a lányokat, akiket elrabolt, fogva tartott, némelyiküket pedig meg is ölte. Magyarországon is volt már példa erre, hiszen ilyen volt a Bene-Donászi páros által elkövetett sorozatgyilkosság; ők három megyében gyilkoltak. A mostani gyilkosságok is több megyét érintenek, a fél országot bejárta eddig az elkövető.

Finszter Géza kriminológus szerint az előző cselekményekből már lehet következtetni arra, hol lesz a következő helyszín.

Némi következtetéseket biztosan le lehet vonni. Nyilván vannak olyan sorozatgyilkosságok, amelyeknél az előző bűncselekményből valamilyen szisztéma alapján nagy valószínűséggel ki lehet következtetni, hol lesz a következő eset. Most nem érzem ezt a törvényszerűséget. Tatárszentgyörgy után Tiszalököt választotta az elkövető, aztán pedig Kislétát - ezek három különböző megyékben vannak. Nagy kérdése a nyomozásnak, hogy van-e ebben rendszer?

Mennyire ért azzal egyet, hogy az elkövető a cigánysor végén élőket szemeli ki, hogy minél könnyebben el tudjon menekülni, és lehetőleg ne legyen szemtanú?

Igen, úgy tűnik, hogy ez a tettes jellemző választása. És úgy tűnik, hogy akik a cigánysor végén laknak, nagyobb valószínűséggel válnak áldozattá. Nyilván az elkövető azt keresi, hol lehet a legjobban megközelíteni a bűncselekmény helyszínét, és honnan lehet a legkönnyebben megszökni.

Ön szerint a gyilkosság előtt felméri a helyszínt?

Úgy gondolom, hogy ez a sorozatgyilkos szisztematikus elme. Nem hiszem, hogy beül az autójába, találomra elindul az ország valamelyik része felé és ötletszerűen kiválaszt egy települést. Az eddigiek alapján úgy tűnik, hogy egyszer-kétszer végigjárja az utat, és előre megnézi, hogyan lehet megközelíteni, és onnan hogyan lehet eltávozni. Szerintem a tettes átgondoltabb annál, hogy spontán kövesse el a bűncselekményeket.


Kislétán miért éppen a 45 éves asszonyt ölte meg?

Nem tudom. Azt hiszem, hogy ennek az ügynek a megfejtése nem az áldozatokban rejlik. A tettes nyilvánvalóan egy társadalmi problémát észlelt maga körül, és meglehetős gátlástalanságával, a saját brutális eszközeivel jelezni akarja, hogy milyen megoldást lát ő erre a problémára.

Nem biztos, hogy szerepel az elkövető tervei között, hogy visszamegy, és végez azzal a kislánnyal is, aki túlélte a támadást. Ráadásul a gyerek nem emlékszik semmire abból az éjszakából, vagyis oka sem lenne az elkövetőnek, hogy megpróbálja őt levadászni.

Az elkövető vagy az elkövetők miért sörétes puskát használnak?

Golyóst is használtak már. Valószínűleg ezek vannak a birtokukban, ezek a hozzáférhetők számukra, és ezeket tudják kezelni.

Egy ilyen típusú sorozatgyilkos milyen társadalmi csoportból jöhetett?

Rendkívül sok válasz létezik erre a kérdésre. Azt feltételezem, hogy nem a szegény réteghez tartozik, hanem módosabb ember. Az autóból (terepjáróról beszélnek), a fegyverből, az átgondoltságból következtetve szisztematikus elme, akinek vannak anyagi lehetőségei.

A fegyverekhez nyilván ért, lehet, hogy vadász volt valaha, célba is lőtt, vagyis erősen feltételezhető, hogy nem először volt a kezében fegyver.

Ön szerint kizárhatóak az összeesküvés-elméletek, amelyek szerint külföldi csoportok követik el ezeket a bűncselekményeket?

Munkám során soha nem jöttek be ezek az összeesküvés-elméletek. Minden az, aminek látszik, és általában a legkézenfekvőbb dolog a megoldás. Nem hiszem, hogy egy külföldi titkosszolgálat bérgyilkosokat szabadított volna a magyar romákra - ez nekem túl "krimis".

Azt már életszerűbbnek tartom, hogy valakit valahol valamilyen sérelem ért egy roma elkövető részéről, és ez a sorozat egy bosszúhadjárat része. Leginkább azt tartom valószínűnek, hogy ez egy rasszista indíttatású gyilkosság-sorozat.


http://www.inforadio.hu/hir/belfold/hir-296719

ha volt már, akkor elnézést, de aug.11 -én már egészen jól látta...
Contempt Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5915

Ja, hát ha szeretnek börtönben lenni és a családjukat szívatrni, akkor úgy már érthető a magatartásuk. Hogy erre nem gondoltam. :D

Előzmény: Törölt nick (5913)
Callie Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5914

Engem éppen az zavar a rendőrség nyilatkozataiban, hogy mennyire erőltetik a gigantomán számokat, mint a meggyőzés eszközét.

 

"4,5 millió hívásadat", "1,5 millió" másvalami, 800 óra videó, 16 helyszín, 9 DNS, meg a többi.

 

Erról az a történet jut eszembe, hogy a harmincas években megjelent Németországban egy könyv "100 szerző Einstein ellen" címmel, amiben a relativitáselméletet igyekeztek megcáfolni. Amikor megkérdezték Einsteint, mit szól hozzá, vállat vont: "Ha tévedtem volna, egy is elég lenne."

Előzmény: Contempt (5910)
windom earle-ke Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5911

Igen igazad van..ha minden optimális. Ami alatt azt értem, hogy a nyomozóknak feltünt Imei számok mindig az épp adott bűncselekmény helyszínét lefedő és tájolású cellákon forgalmaztak volna, vagy azon bukkantak volna fel, De lehet, hogy volt olyan cselekmény ahol valóban ott tartózkodott, de lehet, hogy volt olyan ahol csak a pár kilóméterrel odébb csapódott le...

Tehát lehet hogy a lekéréseket (mind a három szolgáltatónál ) ki kellet terjeszteni úgy idő és földrajzi területet nézve, tágabb időintervallumra és szélesebb területre.

Tehát újabb átjátszókat vontak be az ellenőrzésbe.

 

Kérdés kb. mennyi idő alatt teljesíti a szolgáltató (Pannon, Voda, T.Mobile) a megkeresést.

teszem azt,.... kiváncsi a hatóság pl Nagycsécs X. utca házszám, vagy helyrajzi szám alatt terletet lefedő átjátszó állomásokon ekkor-és ekkor lebonyoított hivásforgalmi adatokra.

...és lehet hogy megadja a szolgáltató pl 1 hét alatt, de személyi adatok védelme miatt nem rendel sem az IMEI számokhoz, sem a SIM kártya számokhoz előfizetőt (most mindegy hogy feltöltős, vagy számlás) tehát ami ki lett molyolva, azokról le kell kérni minen adatot, sőt arra vonatkozó híváslistát is.

 

de gondolom, hogy azért csak felpörgették ezeket.

 

 

Előzmény: Contempt (5857)
Contempt Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5910

"Talán eddig nem is mondta nekik senki sem, hogy az övék? Állítólag tizenhat helyről szedték össze a lefoglalt, kamionnyi cuccot. "

 

Ne gyerekeskedjünk.

Az a tizenhat hely mind az övék illetve rokonaik helyei voltak (plusz a bár).

 

Tele a TV a fegyverekkel, maguk ott hevernek megbilincselve és nem tartják fontosnak azt mondani, hogy semmi közöm sincs ezekhez a fegyverekhez?

Ugyan már.

 

 

Előzmény: Törölt nick (5909)
Callie Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5908
De nem az a kérdés, hogy "van-e közük a lefoglalt fegyverekhez", hanem az, hogy megállapítható-e azonosság a gyilkossághoz használt fegyverekkel.
Előzmény: Contempt (5904)
mamicska Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5907
nem vagyok sem a rokona, sem az ismerőse, honnan a frászból lenne infó?

találgatni meg fölösleges
Előzmény: Törölt nick (5899)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5906

Melózni ment....aztán, h mi történt ott .....

Az nem pont olyan ország, ahol csak úgy véletlenűl megtörténnek a dolgok.

Előzmény: Törölt nick (5899)
Contempt Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5904

"A fegyverszakértői vizsgálatokról a rendőrség egyelőre annyi konkrétumot mondott, hogy folyamatban v annak. Nyilván akkor lenne értelme vitatni őket, ha már vannak  eredmények."

 

 

Hát ha nekem semmi közöm nem lenne azokhoz a fegyverekhez, akkor én fegyverszakértői vélemány nélkül is bátran megkockáztatnám annak kijelentését, hogy semmi közöm sincs hozzájuk.

 

Viszont valóban, ha lenne közöm hozzájuk, akkor én is megvárnám a fegyverszakértők véleményét. :D

Előzmény: Callie (5902)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5903

Lehet, hogy ilyen lassú felfogásúak, ennyire ostobák:

'He? milyen fegyverek?'

tudod, ők annyira ostobák - Bencze szerint - hogy Tarnabodon azt hitték, cigánylakta házakra lőnek...

Előzmény: Contempt (5900)
Callie Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5902

Az ügyvédek egyelőre kirendelt ügyvédek, és semmiféle nyilatkozatokkal nem árasztják el a sajtót.

A fegyverszakértői vizsgálatokról a rendőrség egyelőre annyi konkrétumot mondott, hogy folyamatban v annak. Nyilván akkor lenne értelme vitatni őket, ha már vannak  eredmények.

Előzmény: Contempt (5900)
DR.YES Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5901
Én meg úgy hallottam, hogy találták azokat és hajnalban épp vitték volna be a kapitányságra leadni.
Viszont az meg elbizonytalanít, hogy ahogy a kurucon olvastam, az egyik gyanúsítottat rendszeresen Kiss Károly-os pólóban látták.
Előzmény: István007 (5897)
Contempt Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5900

"mármint, ha tényleg az övék."

 

Hát azért az nem mondható, hogy az ügyvédeik elárasztják a sajtót nyilatkozatokkal, hogy ügyfeleiknek semmi közük azokhoz a fegyverekhez.

Előzmény: Törölt nick (5898)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5898
mármint, ha tényleg az övék.
Előzmény: István007 (5897)
István007 Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5897
És a fegyvergyűjteményüket biztos tombolán nyerték a karakószörcsöki búcsúban.
Előzmény: DR.YES (5896)
DR.YES Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5896
"mindannyian büntetlen előéletűek"

És? Mint ebből a topicból is megtudtuk ugye, rendőrségünk dilettáns balfaszok gyülekezete, hibát hibára halmoznak, akár ebben az ügyben is. Ergo, ha embereink mondjuk az elmúlt években azért csak zsarolgattak, csempésztek, súlyos testi sértettek olykor-olykor esetleg, akkor ugyan miért pont ezeket a bűncselekményeket derítette volna fel a szerv?:)
Előzmény: Callie (5877)
Callie Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5895
Mármint a bandatagok, akárkik is azok, könnyen gondolhatnak arra, hogy csak falból vitték be őt is végül.
Előzmény: Callie (5894)
Callie Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5894
Ha kiderül, hogy volt egy "énekes", nem igazán lesz jó ennek a Cs. Istvánnak a bőrében lenni.....
Előzmény: Törölt nick (5892)
puzdra Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5893
"...Alig lehetett érteni a szavát, nem kötekedett soha, és nem hangoztatott szélsőséges nézeteket - így jellemzik a romagyilkosságok fő gyanúsítottját, a 42 éves K. Árpádot régi ismerősei, akik meghökkenve fogadták a letartóztatás hírét. A korábban aktívan zenélő hangtechnikus másfél évig egy izraeli kibucban élt, egy csendes Debrecen melletti faluban lakott párjával és újszülött gyermekével, a kilencvenes évek közepén pedig antirasszista pólóban verte a dobot.
Múlt pénteken hajnalban is évek óta megszokott hangtechnikusi munkáját végezte K. Árpád a Debrecen belvárosában található Perényi1 nevű klubban, amikor a helyet elözönlötték a rendőrség terrorelhárító osztagának állig felfegyverkezett emberei. Elmúlt két óra, a klubban nagyjából negyven-ötven vendég lehetett - idézte fel a történteket az [origo]-nak az egyik pultos, aki szerint a rendőrök épp akkor érkeztek, amikor kezdett megjönni a hangulat, "a táncrészen is elég sokan voltak". A klub munkatársának elmondásából kiderül, hogy a rendőrök a lányokat kiengedték, majd mindenkit megkértek, hogy igazolja magát, K. Árpádot és három másik - a szórakozóhelyen jegykezelőként, illetve kidobóként dolgozó férfit - pedig őrizetbe vettek.

A pultos annak nem volt szemtanúja, hogy négy kollégája hogyan reagált a rendőrségi akcióra, csak annyit látott később, hogy az egyiküket földre fektetve őrizték, K. Árpádot pedig arccal a falnak nyomták. Mint néhány órával később kiderült, ezt a négy férfit gyanúsítják azzal, hogy elkövették a rendőrség szerint egymással összefüggő, romák ellen elkövetett támadásokat, amelyekben összesen hat ember - köztük egy négyéves kisfiú - vesztette életét. A gyanúsítottak között van K. Árpád öccse, K. István is, a további két őrizetbe vett férfi egyikének P. Zs. a monogramja, a másikat Cs. István néven emlegetik a hatóságok…é
…Halkszavú és soha nem idegeskedett - mindkét forrásunk így jellemezte K. Árpádot. "Annyira halkan beszélt, hogy a próbákon sokszor utána kellett kérdezni, hogy mit is mondott" - mondta egykori zenésztársa, aki szerint a férfinak soha nem volt semmilyen agresszív megnyilvánulása, és nem adta jelét annak sem, hogy szélsőséges nézetei lennének, sőt, a Replika koncertjein többször is egy "Destroy Racism" (Pusztítsd a rasszizmust) feliratú pólóban lépett fel. A közös beszélgetésekben ugyanakkor közéleti vagy politikai kérdések soha nem is kerültek elő, K. Árpád legtöbbször leragadt annál, "hogyan lehet jobbá tenni a zenekart".
K. Árpád 1998-ban kilépett a Replikából, egykori zenésztársa szerint azért, mert nem értett egyet az irányvonallal, ő ugyanis "szeretett volna elmenni az elektronikus zene felé". A szétválást követően egy időre abbahagyta a zenélést, és elköltözött Izraelbe, ahol egy kibucban dolgozott, mintegy másfél évig, ami az ismerősök szerint újabb jele annak, hogy biztosan nem eredendően rasszista...."

(origo.hu nyomán)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5892

...a banda fegyverbeszerzője és felderítője, Cs. István, miután rajtuk ütöttek és őt elmenni hagyták...

 

Már ide is lehet egy ???!!??-t biggyeszteni...

 

 

Előzmény: Callie (5877)
windom earle-ke Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5891

 

 

   ".....Bence főrendőr mondta,hogy 1,5 millió gépkocsit és 4 millió telefont ellenőriztek!:-)

 

Volt a telefonok ellenőrzésére ügyészi engedély???...."

 

Miért, kell ett volna ?

Ha távbeszélön, fax, email stb. utján továbbított adatot akar az arra jogosult  hatóság megismerni (pl telefonlehallgatás) ahhoz bírói engedély kell.

 

Ha híváslista (hívásforgalmi adatokat) szerzi be, arról a büntetőeljárási törvény rendelkezik és a szolgáltató. a hivatkozott jogszabály és az együttműködési megállapodásoknak megfeleően köteles adott határidőre a megkérést teljesíteni (talán 30 nap max, utána kellene nézni, nem tudom)  

 

Előzmény: Törölt nick (5879)
Contempt Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5890

Ilyen fajta gyilkosságokat fanatikusok szoktak elkövetni.

 

Előzmény: Callie (5889)
Callie Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5889
De, gyilkosságokat éppen "bűnöző életvitelűek" "szoktak" elkövetni.
Előzmény: Contempt (5886)
Callie Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5887
Nem, hanem az elfogással együtt begyűjtött fegyverekre és miegymásra.
Előzmény: Contempt (5885)
Contempt Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5886

"De valóban, hogy egy komplett bandáról volna szó, és egyikük sem "bűnöző életvitelű" "

 

Nem is bűnöző életvitelűek szoktak ilyen fajta tetteket elkövetni.

 

Előzmény: Callie (5884)
Contempt Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5885

"kifizetik fű alatt a valódi tetteseknek a százmilliót, azok meg elhelyezik a megfelelő helyeken a bizonyítékokat?"

 

 

A korábbi helyszíneken rég megtalált bizonyítékokra gondolsz?

Előzmény: Callie (5883)
Callie Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5884

Azért a psziché bonyolult tud lenni - láttunk kirívó eseteket már.

De valóban, hogy egy komplett bandáról volna szó, és egyikük sem "bűnöző életvitelű", az igen valószerűtlen. Minthogyha a tervszerű gyilkoláshoz elég volna a "cigányok elleni gyűlölet".

Frászt.

Az ahhoz elég, hogy hirtelen felindulásból verekedjen, öljön valaki. Mondjuk egy kocsmában vagy diszkó előtt, ha ivott.

 

 

 

Előzmény: ohrana (5880)
Callie Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5883

Igen - ha valójában egyik tag beköpte a többit, csak fedezni kell, nehogy kinyírják, akkor több minden a helyére kerül.

 

De: és mi van, ha a valódi tettesek falból árulják be a lefogottakat, megvezetik a rendőröket? A rendőrök meg bekajálják, szépen elfogják őket, kifizetik fű alatt a valódi tetteseknek a százmilliót, azok meg elhelyezik a megfelelő helyeken a bizonyítékokat?

Előzmény: Törölt nick (5881)
ohrana Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5880
Nemcsakhogy büntetlen előéletűek, de normális életvitelűek.
Az csak a filmekben van, és egy-egy klinikai esetnél, hogy nappal jóságos mikulás, este meg zombi.
A bűnöző az bűnöző, az teljes életet kíván, mind a tanár, vagy orvos.
Egy-egy beteg lehet, de egyszerre négy??? És 42 évesen jön ki rajta?
(Ezek azért jó áldozatok, mert nincs tapasztalatuk a rendőrséggel, és inkább bevallanak, mikor azzal kecsegtetik őket, hogy hazamehet a gyermekéhez. Persze hazudnak, de a vallomást ki lehet a médiának szivárogtatni. És miért vallana be valaki olyat, amit nem csinált? Olvassátok el Aronson könyvének vonatkozó fejezetét.)

o
Előzmény: Callie (5877)
ohrana Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5878
Itt mifelénk magyarisztánban is.
Keresnek egy balekot, és elítélik, még verni sem kell, mert demokrácia van.

o
Előzmény: Törölt nick (5875)
Callie Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5877

Pszichológiailag eddig elég kétséges és életszerűtlen a történet.

 

- mindannyian büntetlen előéletűek

- a "főnök", K. Árpád, aki a főgonosz volna, egy rockzenész-hangtechnikus, akinek pár hónapos a kislánya és boldogan éldegél egy Debrecen melletti faluban a családjával. Régebben meg Izraelben élt évekig.

- a banda fegyverbeszerzője és felderítője, Cs. István, miután rajtuk ütöttek és őt elmenni hagyták, a rendőrség telefonjára kézségesen és azonnal visszamegy, hogy rátérdelhessenek a kommandósok. Pedig, ha valaki ellen, akkor ellene lesznek tárgyi bizonyítékok (fegyverek, motor); nem kéne legalább azokat eltüntetni igykeznie?

- ha ketten gyilkoltak sorozatban, a másik kettő meg félelmében lecsatlakozott róluk régebben (ahogy a főrendőrök mondják), akkor miért vannak együtt egy ünnepnap hajnalban mind?

Callie Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5876
A média hatalma.
Előzmény: Contempt (5754)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5873

Ilyenkor megtáltosodik az ember.

Hidd csak el.

Ha egy estére is csupán, de lesz alibijük, az eszükbe fog jutni.

 

Előzmény: Törölt nick (5869)
sensei47 Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5872
OFF
Neked egynél több nickneved van? :-( Egy világ omlott össze bennem! :-((((
ON
Előzmény: Törölt nick (5869)
ohrana Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5871
Mikor is használták a Perényiben? És melyiket? Nagyon homályos és általános a dolog, ahogy a rendőrök mesélik, de aki hinni akarja, hiheti. (Ha titkosszolgálati a dolog, akkor semmibe nem kerül egy no-name telefont levinni a kiszemelt áldozatok környékére... Pláne egy nyilvános helyre. Még ha otthon használták volna.)
Szvsz ez legalább 2 eset, van benne uzsorás, több is, van benne titkosszolgálat, és lehet, hogy van benne valami balek, aki egyet csinált a médiafelhajtásnak köszönhetően. (De pl. a mellbelőtt férfi teljesen kilóg innen. A többi is, de az nagyon.)

o
Előzmény: Törölt nick (5860)
brekege Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5870
bocs
Előzmény: Törölt nick (5868)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5868
AZért tettem hozzá, hogy "ha igaz".
Előzmény: brekege (5866)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5867

... annyit azonban mi (csapattársaimmal együtt) legalább annyit magunktól is tudunk, hogy személynevet (mondjuk Einstein) nagybetűvel írunk, mert ennyi tisztelet még Nemecsek Ernőnek is kijár.

 

off

ne kötözködj, utu... (vagy Utu?)

segítek: vagy a shift billentyűm túl puha, vagy túl kényelmes vagyok a fórumműfajban a nagybetűk szabályos használatéhoz, vagy a "modernizmus Charvet-nyakkendői" gyanánt használok kisbetűt sokszor ott is, ahol nagybetűt illene. Esetleg mindhárom együtt.

Előzmény: Törölt nick (5816)
brekege Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5866
megint szeretném emlékeztetni a tisztes társaságot - magamat is beleértve talán 10 emner :-)  -, hogy az itt olvasottak nem rendőrségi tájékoztaók, hanem újságírói megfogalmazások.
kábelbúvár Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5865

Igen.

 

1 kis színt mindenképpen visz a sötét történetbe.

Előzmény: Törölt nick (5863)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5863
HVG-ben volt, akkor ők kamuznak.
Ha igazi, akkor nagyon vicces.
Előzmény: kábelbúvár (5862)
kábelbúvár Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5862
Előzmény: Törölt nick (5850)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5861
Ne már! :))
Nagyon cink.
Előzmény: Törölt nick (5850)
ohrana Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5859
Amit a telefonokról mond, az csak annyit jelent, hogy az adott telefonokat az adott helyeken használták, de a személyről semmit nem mond. Akárhány millió hívást néznek át, azt, hogy KI fogta azt a telefont, nem bizonyítja.
(Aki nem emlékezne: a mór I.-ben is komoly bizonyíték volt a mobilok híváslistája.)

Ráadásul más névre vásárolt telefon - pedig a nyomozásnak éppen azt kellene bebizonyítani, hogy azt a telefont ők használták, végigmenve, hogyan jutottak hozzá.
Az, hogy milyen számokat hívtak róla, az semmit nem bizonyít, mert egy telefonról - mily csodás találmány - fel lehet hívni BÁRKIT, akár ismeretlent is. (Talán annyit bizonyít, hogy volt/voltak kijelölt gyanúsítottak. Nem biztos, hogy a rendőrök által, lehet, hogy őket is valaki vezeti.)

Bence okfejtése csak azt bizonyítja, hogy mobillal remekül lehet bizonyítékot kreálni. (Egy azonosíthatatlan tulajdonosú telefon később BÁRKIre ráfogható, ha felhívtak róla adott számokat. Majd ha megyek bankot rabolni, rácsörgök Bajnaira meg Kókára.)

o
meghallhatom Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5858
Tenyleg milyen ügyesek voltak.

"Továbbra sem tesz vallomást az augusztus 21-én a Perényi 1. nevű debreceni szórakozóhelyen elfogott Cs. István. Pontosabban a sörözőtől 300 méterre szedték le őt Honda motorjáról a rendőrök, miután a kommandós akció után rácsörögtek, mondván igaz, hogy elengedték őt, de mégis menjen vissza. Ekkor visszafordult, és ezek után fogták el."


Előzmény: Skatolo (5851)
Contempt Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5857
"A titkosszolgálati szakszargonban és alvilági körökben egyaránt "munkatelefonoknak" nevezik azokat a hamis vagy lopott iratokkal mások nevére vásárolt mobilkészülékeket, amelyeket tulajdonosaik többnyire csak egy bizonyos akció alatt használnak, majd megsemmisítenek. A romák orgyilkosai is munkatelefonokon tartották a kapcsolatot, de elkövettek egy végzetes hibát: "kibeszéltek". Vagyis olyan személyt vagy személyeket is felhívtak a bűncselekményhez vásárolt készülékről és számról, akin vagy akiken keresztül a rendőrség eljuthatott hozzájuk.

 

Nevük elhallgatását kérő források tájékoztatása szerint az NNI híváselemzői az ügyben ellenőrzött csaknem négymillió mobilhívás feldolgozása közben két dologra figyeltek fel. Egyfelől arra, hogy néhány készülék valamenynyi tetthelyen feltűnt, s ezek máskor egy debreceni szórakozóhelyről is sokat forgalmaztak, de szinte csak egymással. Másfelől hogy egyik-másik készülékről olykor más készülékeket is hívtak. Azonosították a "más" készülékeket, s azok tulajdonosainak kapcsolatain keresztül jutottak el végül a négy férfihoz."'

 

 

Hát ha ez így lenne, akkor már Kisléta előtt régen meg kellett vona találni őket.

Kb. 100 nap szünet volt Kisléta előtt.

Előzmény: kábelbúvár (5853)
mamicska Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5856
már hogyne verték volna nagydobra, nem maradtál le valamiről véletlenül?

és nem majd kiengedik őket, hanem már kint is vannak
Előzmény: ohrana (5852)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5855

Ez milyen szép.

Vajon volt a rendőröknek elképzeléük arról h kit akarnak megfogni, v menet közben improvizáltak.

 

Én elég szkeptikus vok az ügyet illetően, de a rendőrök hülyesége miatt , így, vagy úgy , de rövidesen kiderúl, h tényleg ezek csinálták-e a balhét.

Marhasággal gyanusították meg őket és ha tényleg nem ők voltak, akkor viszonylag egyszerűen kimászhatnak belőle.

Ha viszont egyik éjszakára sem lesz alibi a 9-ből, az szinte perdöntő.

Az biztos, h a rendőrök nagyon magabiztosak ebben az ügyben, mert mind a 9-re meggyanusították a 2 srácot...

Egészen biztosan van vmi megegyezés a háttérben.

Előzmény: Törölt nick (5850)
kábelbúvár Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5853
ohrana Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5852
Pont Tszentgyörgyön, ahol a töltényhüvelyeket a havon találták meg a havazás után?
Ez a rendőrség egyre inkább az 50-es évek receptjét követi: megkeresni az ideális gyanúsítottat, hozzá az ideális tanúkat, esetleg megfelelő bizonyítékokat kreálni - de nem nyomozni.
Teljesen kizártnak tartom, hogy a 9-11 esetet a most letartóztatottak követték volna el. Sokkal valószínűbb, hogy pechjük volt, és megfelelnek a tettes iránt támasztott követelményeknek.
Ugye az egyik helyen három cigány gyanúsított már volt. Azokat majd most kiengedik. Nem verték nagydobra, de akkor azért kapták el őket, mert a kezükön és a ruházatukon lőpornyomot találtak, és nem tudtak rá magyarázatot adni. Most azt mondják, hogy a kommandósokről (!!) kerültek rájuk ezek. Azt azért tudni kell, hogy a fegyverhasználat során jellegzetes helyeken jelenik meg a lőpornyom. És csak összehasonlításként: ezek a cigányok 10 milás kártérítést kérnek majd a rendőrségtől. (Akinek kilőtték a szemét mennyit is kapott?)

Nagyon lukas ez a történet. A fegyvereket egy félig nyilvános helyen bárki bármikor elrejtheti, pláne hatósági hátszéllel. (Az is mekkora, hogy egy lepukkant kunyhóban, egy leépült ember egy porszívóban (!!) rejt el valamit. Minek neki porszívó? Lehet, ki sem tudja nyitni.) A DNS is hamisítható - épp most olvastam róla, hogy ez már nem elmélet.

o
Előzmény: Törölt nick (5838)
Skatolo Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5851
Ügyesek voltak a rendőrök, az összes gyilkost egyszerre el tudták fogni, s persze a civil rendőrök előtte megfigyelték őket.

Ha nem így teszik, akkor akár fegyveres harc is kialakulhatott volna a bandával, hiszen nem volt vesztenivalójuk.
Előzmény: puzdra (5844)
kábelbúvár Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5849
Főleg, ha a rendőrök elővették a legjobb modorukat....
Előzmény: Törölt nick (5846)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5848
én sem értem Kósát mi a francnak akad fel ilyen pitiánerségen!
:-DDD
Előzmény: Törölt nick (5846)
Nagulnov Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5847
A B. azt mondta hogy ezek a négyek nem szerepeltek a bűnügyi nyilvántartásban/ez is nehezítette a dolgukat.
Előzmény: Törölt nick (5834)
mamicska Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5845
lemegy ez még kutyába is, ha a koronáját kell fényesíteni
valamikor egy értelmes ember volt
Előzmény: puzdra (5844)
puzdra Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5844
"Elképesztően elgondolkodtató" körülmények között fogták el a romák elleni támadások elkövetésével gyanúsított férfiakat - mondta az InfoRádiónak a debreceni polgármester, aki nem érti, hogy miért éppen az augusztus 20-i rendezvények miatt zsúfolt városban, egy vendégekkel teli sörözőben csapott le a rendőrség a feltételezett elkövetőkre, kockáztatva a jelenlévők épségét.

"A rendőrség ne látványpékséget üzemeltessen, hanem végezze a munkáját! Ha ezeket az elkövetőket - ahogy a rendőrség mondja -, ismerték, nyomon követték, miért nem hajnali háromkor, csendben, szervezett akcióval a lakásukon fogták meg őket?" - tette fel a kérdést Kósa Lajos.

A polgármester hozzáfűzte: azt sem érti, hogy fordulhatott elő, hogy "az egyik letartóztatottat az akció során elengedték, és úgy hívták vissza telefonon, az meg visszament". Megjegyezte: "Debrecen polgármestereként egyáltalán nem vagyok megnyugodva a tekintetben, hogy a rendőrség a látványpékséget, meg a schwarzeneggeri akciójeleneteket többre értékeli, mint a debreceniek biztonságát."

Arra a kérdésre, hogy miért éppen Debrecenben fogták el a gyanúsítottakat, Kósa Lajos azt mondta: ha konspirációs elméletekben gondolkodik, azt válaszolja, azért, mert így "két legyet ütnek egy csapásra, nehogy már Debrecen, mint jobboldali etalon város kimaradjon valamiből". Hozzátette: ha nem így nézi a kérdést, az ok a szakmai hozzá nem értés, az inkompetencia volt.

Debrecen polgármestere elmondta: a város vezetése megtette a romákért, amit tudott. Megjegyezte: nem véletlen, hogy a cigány közösség a tavalyi évben toleranciadíjjal tüntette ki.

kábelbúvár Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5843

Jobb, ha köszönnek a zalvilágnak.

 

Für alle Fälle...

Előzmény: Törölt nick (5842)
sensei47 Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5841
Megtalálták a tűt a tatárszentgyörgyi szénakazalban?
Előzmény: Törölt nick (5838)
meghallhatom Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5840
Es mit hagytak hatra amiböl a DNS nyomokat rögzitettek??Hajszalat köptek egyet vagy netalan oda sz@rtak??

Egyebkent erröl volt szo ma reggel a napkelteben a BSZI szakertöjevel beszelgettek erdemes meghallgatni.
Előzmény: Törölt nick (5838)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5839
Maradjunk annyiban, hogy fegyverek és lőszerek nem potyognak az égből.
Előzmény: Törölt nick (5834)
drzyx Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5837
(Gábor cigányok, hamár, persze biztos járnak balázsolni is:))
Előzmény: Törölt nick (5815)
mamicska Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5836
elég, ha egy ember ismeri valamelyiküket és annak van valamiféle alvilági kapcsolata - legyen az akár egy piti cigarattacsempész
Előzmény: Törölt nick (5834)
független már foglalt Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5835
stimm stimm /bár, az hogy követelik a tiszteletben tartását azt max. a "felkent" vezetőik hajtogattyák.amúgy részletkérdés/

tovább: így van, ugyanúgy súlytja, csak az előítéletek miatt soxorta nehezebb elhelyezkedniük, amivel rá is erősítenek - részben önhibájukon kívűl - az előítéletekre. önmagát generálja a probléma.

igazat, a fenti kegészítéssel. de lényegében igazat.

teljesen igaz, de ez etnikumtól független javarészt. emberi hülyeség/tudatlanság is bene van.

igaz. független a bőrszíntől. most persze mondhatod, de hát a cigányoknál van a nagyobb arány, és valóban, statisztka sem kell hozzá, elég ha nyitott szemmel jársz. de ostobaság magunkat azzal ámítani, hogy mindez a vérmérsékletük, meg a genetikai felépítésük meg a facomt tuggya mi miatt van. oda vannak lökve a perifériára. k*rva nehéz kimászni belőle. és akkor tovább rontjuk az esélyeiket hogy "cigányb....". sok 1bitesnek egyértelművé teszi: a cigányok bűnözők.

fehérmagyarok között is van aki sajnos ilyenre adja a fejét. ritkább, de akad. mesélhetnék az egykori szomszédaimról - kiskertünket nagyon szerették.... de hagyjuk...

bűnözés azán kész. a többi politikai marketing.

elég, ha elgondolkozol.
Előzmény: Törölt nick (5375)
Sch.Lacika Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5833
Nehogy elhidd már... Szegeden a Csillagban van jónéhány smasszer barátom/ismerősöm. Ők mondták, hogy a cigányok közel sem olyan faxagyerekek bent, mint amilyennek kint szeretik feltüntetni magukat...
Előzmény: Törölt nick (5789)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5832
itt a lényeg: építsenek, adjanak, biztosítsanak!


Én a párommal nulláról indulva mindenféle támogatás és szülők nélkül kellett induljunk.

semmit nem kaptunk, vártunk...
Előzmény: Contempt (5830)
mamicska Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5831
mást értünk mi tisztesség alatt, mint az a bizonyos "János"
szerintem külön cellákban lesznek, "oszt. felüli" ellátással, mint Ambrus Attila.
csak beépített ember tehetne kárt bennük
Előzmény: Törölt nick (5810)
Contempt Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5830

"Nagycsécs rendezett falu, a legtöbb helyen betonozott utcák, takaros porták vannak, meg járda és közvilágítás. És most nézzék a mi utcánkat - mutat végig az alig kétszáz méteres, poros Dózsa György úton, ahol hat-hét ház düledezik. - Ez a cigánysor, a legtöbb lakáson nincs rendes ajtó, ablak. Látott már maga olyan szegény roma portát, ahol hevederzár vagy riasztó van? Még redőnyre se telik, örülünk, ha be tudjuk vakolni a falakat. Amikor a polgármesternek azt mondtuk, dózeroltassa el a cigánysort, és építsenek helyette normális házakat bent a faluban, azt válaszolta, hogy erre nincs pénz - meséli Nagy Tibor"

 

 

Ja, "építsenek", persze. :DD

Előzmény: meghallhatom (5825)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5829
azzé repesve vártam, hogy hozod a példát, hogyha bezzeg ez a család cigány lenne, akkor a magyarok nem segítenének rajta.

vártam, de kihagytad a labdát, pedig így eljutottunk volna oda, hogy az ilyen cigányok szomszédai is általában cigányok, és ott a jómódúaknak kellene segíteni.

merthogy tudod köztük is van olyan, aki segíthetne a népén, de nem teszi, mert az a mi dolgunk:-)

de nem visszavonulok, föladom.
Előzmény: Törölt nick (5819)
MolnarErik Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5828
Emlékeim szerint ez is szóba került, és azt mondta (Petőfi v vki más), h néhány fegyvercsempészt + ilyeneket sikerült ezek alapján lefülelni, de 4-eket nem az ő segítségükkel kapták el.
Előzmény: Törölt nick (5827)
sensei47 Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5826
==========================================
- Aki ártatlan, nem kóborol éjszaka idegen porták környékén
==========================================

És akkor nem üti agyon az áram egy uborkaágyasban...
Előzmény: meghallhatom (5825)
meghallhatom Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5825
" Soha többé nem hagyom, hogy bántsák a családomat. Ha a falu vagy a rendőrség nem véd meg minket, megvédjük saját magunkat!

- S ha vétlen embert talál el? - kérdezzük.

- Aki ártatlan, nem kóborol éjszaka idegen porták környékén - feleli a negyvenes éveinek elején járó férfi. Kisebbik lánya a tragédia után költözött hozzá az élettársával együtt Oszlárról. Nem akarták egyedül hagyni az apát a huszonkét éves, nagyobbik lánnyal, az értelmi fogyatékos Marikával. Őt meggyilkolásáig az édesanya látta el, mert magáról nem tud gondoskodni. A családban van még két, 18 és 19 éves fiú: ők verekedésért, rablásért börtönbüntetésüket töltik, a támadás idején sem voltak otthon. Édesanyjuk temetésére kiengedték őket. Jövőre szabadulnak."

http://nol.hu/archivum/20090828-szeretnenk_vegre_nyugodtan_aludni


Aki ertatlan nem koborol idegen portak környeken.Vajon ha a ket rokonba vagtak volna az asot akkor is ezt mondha??
Előzmény: Nagulnov (5814)
sensei47 Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5821
OFF
========================
Öngyilkosság Gyorskocsi utcában
2009. augusztus 27. 20:51

MNO
Öngyilkos lett egy fogvatartott a rendőrség Gyorskocsi utcai fogdájában csütörtök délután.

A VIII. kerületi kapitányság fogvatartottja volt a 32 éves berettyóújfalui férfi. A mentők megpróbálták újraéleszteni, de ez már nem sikerült - mondta el Kormos Endre.

A távirati iroda úgy tudja, hogy az előzetesben lévő férfi felkötötte magát. A BRFK fogdájában történt eset miatt parancsnoki vizsgálat indult.
(MTI)
========================
ON
Előzmény: Törölt nick (5806)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5817
Az nem egy tuti ingatlan a budai dunaparton?!
Előzmény: kábelbúvár (5808)
Nagulnov Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5814
http://hvg.hu/nagyitas/20090827_tiszalok_ciganysor_orjarat_nagyitas.aspx
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5812

Maszopportál, mit várjunk tőle... De van jobb:

 

Mint a média dolgaival is foglalkozó médiamunkás, nyugodtan kijelenthetem, hogy igen nagy valószínűség szerint megvan az idei esztendő legnagyobb sajtóelmebetegsége az ATV jóvoltából.

Már amikor elolvastam az anyag címét, tudtam, hogy ismét győzedelmeskedett a hülyeség a szakmai ismeret fölött: 3 kattintás a romagyilkosságok vádlottjaitól a Magyar Gárdáig - így hirdette magát az ATV gigantikus leleplezése. Mert volt már ilyen korábban is: egyszer a Fideszt buktatta le a baloldali sajtó, hogy mittoménhány kattintással el lehet jutni a párt oldaláról valahova, másszor meg az iWiW-adatlapja alapján próbálták ráhúzni valakire, hogy náci, mert az ismerőseinek ismerősei között akadt valami félnótás.

Persze, akinek volt már internetkészülék a kezében (Németh Sándor, az ATV hitgyülis sztárja nevezi vasárnapi performanszaiban internetkészüléknek a számítógépet), az röhögött egyet az egészen, de valamire csak jók voltak ezek a próbálkozások, mert íme, megszületett a folytatás. Az ATV tehát azzal a szenzációs információval állt elő, hogy bizonyos Domokos Endre Jánoson keresztül összehozhatóak a Debrecenben letartóztatott férfiak a Magyar Gárdával. Az eszmefuttatás legszebb, harmadik kattintás című epizódja a következő (idézem az egészet):

A „Domokos Endre János + Magyar Gárda" szókapcsolatra a Google több, mint száz találattal reagál, ám az olvasó ezek nélkül is emlékezhet - például - az idén áprilisban botrányt okozó „Igazság menete" nevű, nyíltan Holocaust-tagadó rendezvényre, melynek két főszónoka Domokos Endre János és Dósa István voltak. Dósa Istvántól pedig már kattintani sem kell, hiszen ő a Független Magyar Gárda főkapitánya, ezt megelőzően pedig a Magyar Gárda országos főkapitánya volt.

A két neonáci szervezet közti kapcsolatról Domokos a következőket írta egy szélsőjobbos honlapon: „A Dósa István nevével fémjelzett Független Magyar Gárda Mozgalom idén januárban keresett meg minket. Bár a két szervezet méretben, támogatottságban korántsem említhető egy lapon, ők mégis egyenrangú partnerként, bajtársként álltak/állnak hozzánk".

(A Dósa-féle Független Magyar Gárda és az eredeti Magyar Gárda között körülbelül annyi az ideológiai egyezés, mint az Új Magyar Gárda és a bíróság által betiltott között.)

Teljesen értem a célt: kézzelfogható összefüggést kreálni a romagyilkosságok és a Magyar Gárda között. Csak hát ahol nincs kapcsolat, ott nem könnyű mégis legyártani egyet.

Mert akkor most az ATV „fegyverét" visszafelé fordítva bárki elkezdhet borús elméleteket gyártani abból a tényből, hogy a Google az „ATV + Magyar Gárda" kombinációra 28.800 találattal reagál (ez a reagál is mekkora béna duma). De fokozzuk: „ATV + Németh Sándor" 15.900 találat - húá, Németh Sándor megszállta a csatornát! Aztán: „ATV + kommunista" 10.900 találat. Vagy: „ATV + pedofília" 9790 találat. Végül, így hirtelen: „ATV + Gyurcsány" 43.400 találat. Mindig is sejtettem!

Egyébként az „ATV + hülyeség" 13.400 találatot eredményez.

 

Dévényi István, napijegyzet@hetivalasz.hu

 

http://www.hetivalasz.hu/cikk/0908/atv_gyurcsany_magyar_garda

 

Előzmény: ohrana (5804)
kábelbúvár Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5808

Én úgy tuttam, a Gyorskocsit spórolásból kiürítették.

 

Mégse ??

Előzmény: Törölt nick (5806)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5807
én vártam egyre...csak most nem ugrik be, hogy melyik is. nem ezek közül, régebbről
majd visszanézem a hsz-eimet.
Előzmény: Törölt nick (5806)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5805
Pedig bele kell menni, minden mindennel összefügg (brr de közhely)!

Hozzánk is betörtek tavasszal, olyan forró volt a nyom, hogy én is éreztem a szagot, oszt mégsem hoztak kutyát, még egy vakarcsot se. (42 nap alatt lezárták a nyomozást) Tehát tényleg dívik a kutyák mellőzése,

na de egy gyilkossági ügynél is?!
Előzmény: Törölt nick (5801)
ohrana Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5804
Ja, hogy a Stop?
Nézd meg, ki pénzeli.
Meg ugye, így könnyebb lesz eladni, ha egyik-másik gyanúsított elhalálozik.

o
Előzmény: Törölt nick (5789)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5803
Ugye nem akarod az Oscar díjat ócsítani?!
Előzmény: Törölt nick (5800)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5802

"nem lepne meg, ha az alvilágból dobta volna fel valaki őket, hogy legyen már nyugtuk."

 

Ezt maga a rendőrség is mondta. T.i. hogy kaptak bűnözői köröktől is hasznos információkat.

Előzmény: brekege (5799)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5801
én a Kiskunlacházi esetbe nem mennék bele.
Elképzelhetőnek tartom, hogy nem vittek a helyszínre kutyát, aki az orrát a földreszegezve eljutott volna a gyilkos házáig.
Előzmény: Törölt nick (5794)
brekege Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5799
Az a helyzet, hgy az alvilág nem nagyon szereti, ha valakik nagy erőket mozgosítanak a rendőrség köreiben. Ez zavarja az ő köreiket. egyáltalán nem lepne meg, ha az alvilágból dobta volna fel valaki őket, hogy legyen már nyugtuk.
Előzmény: Törölt nick (5789)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5797
aztat én nem tudhatom, remélem okulnak belőle, csak ne a hazánk fizesse meg a tanulópénzt
Előzmény: Törölt nick (5793)
mamicska Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5796
te ezt képzeled, én meg azt, hogy a fiúk rendkívül büszkék arra, amit tettek - nem zeti hősök lesznek. Sokan már most annak tartják őket...
Előzmény: Törölt nick (5785)
mamicska Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5795
miért, olvastál valami újat?
Ez a "János" akár te is lehetnél, ennyit mindenki tud gagyogni.
Előzmény: Törölt nick (5789)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5794
a kiskunlacházai gyilkosról;
valamék magyar filmben volt ahogy a vizsgáló tiszt kerített a meggyanúsított körből egy viszonylag gyenge lelkű, kissé félkegyelmű zsidó fiatalt, és az a szerencsétlen pont azt vallotta, amit a tiszt úr épp a szájába adott..

De ez is csak egy film.. és nincs új a nap alatt..
Előzmény: Törölt nick (5786)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5792
ha hiszed, ha nem, mindig az ellenfelet figyelem!
amit azok nem derítenek ki, nem hoznak szóba, és nem támadnak vele, az nincs!
Előzmény: ShaeLynn (5790)
mamicska Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5791
szegény Kósa, nagyon behajolt:(
Előzmény: mos (5766)
ShaeLynn Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5790

Jaaaa, hogy te innen közelítesz?:-))

Az más.

Előzmény: Törölt nick (5783)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5788
nagyon!

alig vártam, hogy kiderüljön, hogy uzsorások, vagy kívülről érkező provokátorok vannak a háttérben, és a hőn óhajtott polgárháború cigány és magyar között elmarad!

De örülök, hogy örültök, minden happy!
Előzmény: Törölt nick (5786)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5785
Híradót nézvén feltűnt hogy az egyik gyanúsított >otthonosan, készségesen< ült be a rendőrautóba, a kommandós pedig "elfelejtette" lenyomni a fejét a beszállásnál.

Nagy Columbo rajongó voltam, láttam az egyik epizódban, hogy a gyilkos (valahogyan) otthonosan ült be egy "idegen" autóba, és ettől fogott gyanút a felügyelő, hogy hazudnak - tehát érdemes a szálon végigmenni. A végét meg ugye tudjuk..

Bár lehet hogy csak a filmek hatása késztetett ilyen meglátásra.
Előzmény: Törölt nick (5771)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5784
ja: és iszonyúan villámgyors!

Erről el ne feledkezzek!
Előzmény: Törölt nick (5782)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5783
nos. csak az a fura, hogy nem hallottam róla. semmit

merthogy elvárható lett volna, hogy minimum Kolompár Orbán telekürtöli a sajtót azzal, hogy alaptalanul díjazgatnak felelőtlen politikusokat.
Előzmény: ShaeLynn (5780)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5782
Ok, elismerem: A mi rendőrségünk Topon van, profi és tévedhetetlen!
Valamint aki ezt megkérdőjelezi, pláne egy ellenzéki párt egyik oszlopos tagja, akkor az minősíthetetlen!
Előzmény: Törölt nick (5779)
kábelbúvár Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5781
Üdvözöljük az 1enruhásokat a topic-ban!
Előzmény: Törölt nick (5779)
ShaeLynn Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5780
:-))))) Ugyan már, azt a díjat a fideszes többségű megyei önkormányzattól kapta. Erre olyan büszke??
Előzmény: Törölt nick (5769)
kábelbúvár Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5778
Ő a kakukktojás?
Előzmény: Törölt nick (5776)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5776
nade felhívták telefonon, és visszajött, akkor hol itt a gond?
:-)))
Előzmény: kábelbúvár (5774)
brekege Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5775
Erre csak ennyit tudok mondani: Kósának elmentek otthonról?
Előzmény: mos (5766)
kábelbúvár Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5774

Cs. István ügyvédje, Barcsi István éppen emiatt úgy véli, hogy a rendőrök nyilatkozata, miszerint azért kellett akkor lecsapni a zsúfolt szórakozóhelyre, mert tudták kik a gyanúsítottak, hiszen régebb óta figyelték őket, nem stimmel. Hiszen, ha annyira tudták, hogy Cs. Istvánt is el kell kapniuk, akkor eleve el sem engedik a helyszínről, ahonnan a férfi a motorjával hajtott el.

„A rendőrök a sajtóban megjelent feltételezések szerint azt is tudták, hogy motoros illetőt kell keresniük, mert a helyszínek feltérképezését egy motoros végezte el. Ennek tudatában mégis elengedték az ügyfelemet? Ez azért elég furcsa. Ráadásul egy olyan motor, mint az övé, meglehetősen feltűnő lett volna a cselekmények helyszínén. Korábban pedig semmilyen motorról nem tettek említést a sajtótájékoztatókon ” – jegyezte meg Barcsi István.

 

http://hvg.hu/itthon/20090828_romagyilkossag_gyanusitott_barcsi.aspx

Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5773
Mert kitűnő táptalaja a nyomozás elleni kétségek további burjánzásának. Látod, már Kósa is kezdi..
Előzmény: Törölt nick (5739)
MGperY Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5772
"Egy ártatlan jogosan kapálózna és kiabálna, hogy engedjék el, nem csinált semmit."

aha és akkor zsruk a fejöükra csapnak ées elngedik őket.
mert mondták h ártaltalnok, tényleg megéri kapálózni, bilincsben.
:DDD
Előzmény: Törölt nick (5759)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5771
jellemző, hogy egy gondolkozás erejéig sem torpannak meg, akik nem akarnak:
valóban. egy civilekkel tömött helyen kell ilyen veszélyes embereket elkapni?
ja, és még valami:

nem fura, hogy semmiféle ellenállásba nem ütköztek?
merthogy ilyen gátlástalan gyerekeket ölő gyilkosoktól elvárható lenne minimum, hogy a civileket túszul felhasználva védekeznek a várható életfogytiglan ellen! Nemhogy még egy telefonhívásra a szabadon engedett bűnöző megjelenik az elfogásához!:-DDDDDDDDD

Tényleg semmi fura nincs ebben, csak Kósa kekeckedése?????
agyrém:-DDDDDD


Minimum ha filmen látnánk egy ilyet, azt mondanám: pocsék a rendező, mert semmi életszerűt nem vitt bele:-))
Előzmény: Törölt nick (5768)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5770
S még a buzifesztivált sem Debrecenben rendezik! Ezt kifelejtetted! :D
Előzmény: Törölt nick (5768)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5769
"nem véletlen, hogy a cigány közösség a tavalyi évben toleranciadíjjal tüntette ki. "

jaaaaa, hogy ez cseszi a csőrét sokmindenkinek!:-DDD
Előzmény: mos (5766)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5767

Ütős nyilatkozat! Ideje volt megszólalnia.

 

Ezzel vajon mit kezdenek majd a szabnépes kis bérfirkászok:  a cigány közösség a tavalyi évben toleranciadíjjal tüntette ki.

Előzmény: mos (5766)
mos Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5766

Asszem nagyon valószínű, h Bencze az elsők között kerül lapátra a kormányváltás után, ha már Kósa is kibukott.

 

 

"Elképesztően elgondolkodtató" körülmények között fogták el a romák elleni támadások elkövetésével gyanúsított férfiakat - mondta az InfoRádiónak a debreceni polgármester, aki nem érti, hogy miért éppen az augusztus 20-i rendezvények miatt zsúfolt városban, egy vendégekkel teli sörözőben csapott le a rendőrség a feltételezett elkövetőkre, kockáztatva a jelenlévők épségét.

"A rendőrség ne látványpékséget üzemeltessen, hanem végezze a munkáját! Ha ezeket az elkövetőket - ahogy a rendőrség mondja -, ismerték, nyomon követték, miért nem hajnali háromkor, csendben, szervezett akcióval a lakásukon fogták meg őket?" - tette fel a kérdést Kósa Lajos.

A polgármester hozzáfűzte: azt sem érti, hogy fordulhatott elő, hogy "az egyik letartóztatottat az akció során elengedték, és úgy hívták vissza telefonon, az meg visszament". Megjegyezte: "Debrecen polgármestereként egyáltalán nem vagyok megnyugodva a tekintetben, hogy a rendőrség a látványpékséget, meg a schwarzeneggeri akciójeleneteket többre értékeli, mint a debreceniek biztonságát."

Arra a kérdésre, hogy miért éppen Debrecenben fogták el a gyanúsítottakat, Kósa Lajos azt mondta: ha konspirációs elméletekben gondolkodik, azt válaszolja, azért, mert így "két legyet ütnek egy csapásra, nehogy már Debrecen, mint jobboldali etalon város kimaradjon valamiből". Hozzátette: ha nem így nézi a kérdést, az ok a szakmai hozzá nem értés, az inkompetencia volt.

Debrecen polgármestere elmondta: a város vezetése megtette a romákért, amit tudott. Megjegyezte: nem véletlen, hogy a cigány közösség a tavalyi évben toleranciadíjjal tüntette ki.

http://www.inforadio.hu/hir/belfold/hir-299707

Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5765
Azért ezek a fazonok iszonyú számalmas kis senkik! Még semmi sincs rábizonyítva volt zenésztársukra. barátjukra, senki nem tudhatja valóban ő-e az egyik tettes, de ők már "elhatárolódnak" tőle. Milyen ócska, gyáva szánalmas kis senkik! Be vannak szarva nehogy a maffiasajtó őket is lenyomja egyből, miként az a debreceni városvezetéssel tette, mivel "Kósa nem határolódott el egyértelműen a debreceni cigánygyikosoktól" (Népszabadság, Klub Rádió, Orosz József, Bolgár György). Szánalmasan kisszerű és gyáva dolog volt ez részükről, remélem egyszer még nagyon fogják szégyellni magukat miatta!
Előzmény: Törölt nick (5599)
kábelbúvár Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5764
De hol a fekete dzsip ???
Előzmény: Törölt nick (5717)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5763
hagyd, szerinte ha a nem cigány odaadná a földet, a cigány ezerrel művelné. ahhoz tényleg nem kell oskola.

de tudod azok az érvek, hogy miért is nincs meg az elemi sem oly sok cigánynak, mikor nem kerül pénzbe az iskola nekik, és miért nincs szakmájuk, ebből még véletlenül sem következteti ki, hogy a szegénységnek köze van a szorgalmukhoz is.
tudniillik az, hogy még az iskoláig sem járnak el az nem jelenti azt, hogy ne mennének hajnalban kapálni, tudod?:-))
Előzmény: Törölt nick (5753)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5762
tényleg elég. meghagylak hitedben, ha nem haragszol ezentúl nem azért nem fáradok válaszokkal, mert nincs ellenérvem, hanem szélmalomharcnak tartom a Te győzködésedet, hiszen alapjaiban hibás.

És jó ez így, maradj meg hitedben.
Előzmény: Törölt nick (5743)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5760
hagyjuk. nem kívánlak meggyőzni, egyrészt lehetetlen, másrészt fárasztó, ráadásul mit érnék a megvilágosodásoddal?

de egy példa, és a kedvedért környezetemből épp egy nem cigány anya a néhány kivételből:
adott egy nő, aki pont 6 gyereket nevel (t)
úgy vállalta, hogy csak némi szociális járadékot kapott, férje otthagyta időközben.

jöttek sorban a gyerekek, kis községben vagyunk, mindenki mindenkit ismer, és mivel az Ő szüleit is ismerték itt még működik az egymáson segítés.
mikor a 6. gyermek útban volt már sokadszorra kérdezték tőle, hogy nem kellett volna ezt elkerülni, biztos jó lesz ez? Hiszen már most is a fél falu segíti őket, hogy legyen ruha, tanszer stb.
már eddig is a szülői munkaközösségek dobták össze a pénzt az osztályokba, hogy szerencsétlen gyerekei is elmehessenek a többiekkel az osztálykirándulásra stb.

erre magam halottam a választ: tudom jót teszek, mert engem az Isten megsegít!

Nyeltem egy nagyot. hurrá, még egy tétel, amit az Isten általunk közvetít.

A legszomorúbb az, hogy évről évre kapta a vetőmagot mindent, de még ha el is vetette, a gaz ette meg a veteményest és semmi sem lett belőle, ugyanakkor hitelre vásárolta a fagyasztott pucolt zöldséget, holott a 6 gyerekből négy lánya van.

aztán két hét folyamatos esőzés után rájuk szakadt a tető. Mindez úgy, hogy ahol felújítottak, vitték nekik a használható cserepeket a falubeliek, hogy ugyanmár javítsák már ki a tetőjüket, mert baj lesz.
De nem és nem, mert neki jár a szocpolt, ahogy mondta, mert öreg a háza, és ír a Minisztériumba, hogy vegyenek Neki házat. Mondhattuk, hogy ez nem így működik...rájuk szakadt a tető.
Tűzoltók menekítették ki a holmijukat
Vett nekik egy kiüresedett házat a polgimesteri hivatal, aminek egy részét törleszteni kellett, de azt az ajvékolást, amit levágott azért, hogy nem újat építenek neki helyette, hát a tévében kellett volna mutogatni.


de van jó is a történetben, lehet az etnikumnak nincs hozzá köze: az egyik fiú például iskola után hazaérve elment az erdőre fát lopni, a tulajok tudták, de hagyták, mert senki nem akarta, hogy megfagyjanak. Nos, szépen szakmát szerzett, dolgozik, igaz itt hagyta családját, és a nagyszüleiről gondoskodik, ki tudja miért?

de soha, ismétlem soha nem loptak a fán kívül semmit!!!!
Előzmény: Törölt nick (5741)
Kékszakáll Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5758
Einsteint gyűjtőnévként használtam. Sorry. Nagyon rosszul hangzott volna "Ők az Einsteinek". Szerencsére Te megértetted. A lényeg: egy félállati értelmű nyomorult bandáról feltételezed, hogy mindent ésszerűen átgondoltak?
Előzmény: Törölt nick (5755)
Contempt Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5757

"- Aki ártatlan, nem kóborol éjszaka idegen porták környékén - feleli a negyvenes éveinek elején járó férfi."

 

Micsoda igazság. Eddig az volt a benyomásom hogy ilyenről még nem hallottak. :D

 

Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5756

nagyon úgy tűnik, hogy nincs 9 helyszínről DNS.

Talán csak Tarnabodról... vagy onnan van messze a "legtisztább".... 

Előzmény: Contempt (5754)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5755

Mit csodálkozol ezen? Azt hitted, ők az Einstein?

 

azon, hogy utu melléfogott? Nem, valójában nem hittem, hogy ők (csapattásaival együtt) lennének einstein, vagy hogy akár  a nyelvészet legnagyobbjai lennének :)

 

Komolyan úgy véled, ezek az alapos tervezők - más sem folyt a csapokból, a rendőrség csapjaiból is, mint hogy milyen gondosak a merőnylők - képtelenek voltak a célt kiválasztása első lépéseként mondjuk kétszer, közepes tempóban átkocsikázni az adott talapülésen egy nem túl feltűnő járgánnyal, és így megtudni, hol laknak inkább romák, és hol nem-romák???

Amúgy tarnabodra sem csak beugrottak lövöldezni a tettesek -, lásd az alábbiakata díjazott cikkből:

 

"...a támadók pontosan tudták, hogy rajtaütésre ez a faluvég a legalkalmasabb.
Tarnabod teljesen sík vidéken terül el. Az egész környék legmagasabb pontja a magas földgátak közt futó Tarna patakon átívelő "téeszhíd". Itt kezdődik a hajdani Malomzug, ma Tarna utca. A híd tetején állva belátható az egész faluvég, és ha valaki itt őrködik, csak egy kicsit kell hátrébb lépnie vagy leguggolnia, hogy ne vegye észre senki. A híd mögött, a gát takarásában jól járható földutakon balra Tarnaméra, jobbra Kál, merőlegesen pedig a két kilométerre húzódó autópálya felé lehet elmenekülni. A híd kombájnnyi széles, deszkapallóval borított, foghíjas tákolmány. Korlátja nincs, a hiányzó pallók hasadékain egy traktor még átdöcög, de járőrkocsi bajosan. Visszavonulás közben a fegyvereseknek nem kellett üldözőktől félniük.
A Tarna utca egy S kanyar után nyílegyenesen vezet a hídhoz. Ezen a kétszázötven méteres szakaszon mindössze nyolc lakott vagy lakottnak látszó ház van, a többi üres, többé-kevésbé gazos telek vagy rom. Az itteni házak közt nincs cigány ház. A legközelebbi cigány porta az S kanyar utolsó hajlatában van. Ez azért fontos, mert a faluban lépten-nyomon elhangzik a vád: "az elkövetők helybeliek kellett hogy legyenek, mert csak a lakott házakba lőttek be, és csak oda, ahol magyarok laknak". A helyismeretet nem eltagadva le kell szögezni, hogy cigány házba csak akkor lőhettek volna be, ha a hídtól elmennek egészen az útkanyarig..."

Előzmény: Kékszakáll (5751)
Contempt Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5754

"9 helyszínen találtak DNS-mintákat? Hogy a fenébe? "

 

Ezt szerintem hülyeség.

Bencze nem mondott ilyet.

 

A Kálmán Olga műsorban Kálmán vonta le ezt az elhamarkodott következtetést, Bencze nem javította ki, de amikor Kálmán többször is rákérdezett, Bencze feltűnően nem válaszolt rá.

 

http://atv.hu/hircentrum/090826_romagyilkossagok__20_evre_viszamenoleg_vizsgaljak_a_politikai_nezeteiket___video.html

(A video elején)

 

Szerintem innen ered a 9 helyszínen talált DNS története.

 

Kálmán Olga katapultálta. :D

Előzmény: Callie (5752)
Callie Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5752

Miért mondana le, ha 9 helyen egyezik a DNS?

 

Hogy érti Bencze, hogy "9 helyen" ?

9 helyszínen találtak DNS-mintákat? Hogy a fenébe?

Egyszer-egyszer még elképzelhető, hogy elhullajtanak egy hajszálat vagy eldobnak egy csikket.

De 9-en rendszeresen?

 

Ez a DNS-szál igencsak kétséges.

 

Más konkrétum meg van már? Fegyverek, kocsi, vallomások?

Kékszakáll Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5751
Mit csodálkozol ezen? Azt hitted, ők az Einstein?
Előzmény: Törölt nick (5744)
futobab Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5750
Jó volt látni, ezen az alapon sokat lehetne tenni, csak ehhez hatalmas szerencse kell, mert ilyen srác, mint ez a mentor, nem terem minden bokorban. Ami szomorú, ahogy az öreg cigányember beszél a fiatalokról.
Előzmény: Törölt nick (5748)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5749
egyébként nézd meg még egyszer az utolsó mondatomat... Attól tartok, hogy te lőttél egy kisebb öngólt magyar nyelvtanból :)
Előzmény: Törölt nick (5745)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5748
Előzmény: Törölt nick (5746)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.28 0 0 5747

te érted félre az utolsó mondatomat.

És igen, azon a magyarázaton csóválom a fejem, miszerint a merénylők azt hitték, cigánylakta házakra lövöldöznek. 

Előzmény: Törölt nick (5745)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5746
Előzmény: Törölt nick (5743)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5744

közben Bence burkoltan megválaszolja a kérdésemet:

 

B: "... Tarnabod egyébként teljesen beleillik a sorozatgyilkosságok helyszíneibe, ugyanis a település szélső, romatelepnek tűnő utcájában lévő négy épületre adtak le 23 lövést, és dobtak több benzines palackot...."

 

óriási... tehát bence szerint azt hitték, cigánylakta házakra lövöldöznek :)

 


 

Törölt nick Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5742
Nem is kell hasznáni a SIM kártyát. Elég ha a telefon feljelentkezik a hálózatra. Máris küldi a saját azonosítóját.
Előzmény: Törölt nick (5731)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5738
az elméleted azon alapul, hogy rengeteg Magyar földtulajdonos van, aki nem műveli meg a földjét, és közben segélyen van...:-)
és képzeld, haj de sokan vannak, akiknek nem osztották a földeket, hanem megvették azt.
Fura, hogy ezzel akarsz a cigányokon segíteni, és ebben látod a megoldást.

vagy egy átlátszó kis kötekedés, hogy kijelenthesd, hogy a magyar szívna az ilyen feltételek miatt, és a magyar bukná be az ilyetén szigorítást:-D
csakhogy annyi kivétel van a cigányok megművelt kertjeiben, mint amennyi a magyarok nem megműveltjében.

ja és ne felejtsem: vannak itt errefelé Borsodban nem megművelt földek. tudod miért? mert nincs értelme, hiszen előbb learatják, mint a gazda!

jaaaa, hogy ez a lényeg!
kötelezni a paraszttyát, mert éhezik a siserehad!
Előzmény: Törölt nick (5734)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5735

...Ők biztos arra számítanak, hogy a semmiből, állás nélkül lassan rájuk szakadó házból mind a 6 gyermekükről gondoskodni tudnak majd, és méltósággal felnevelni?

 

dehogyis, bizonyos kulturális háttér mellett és szegénységi szint alatt a fordítottjára számítanak: abból a tucatnyi gyerekből majd csak akad 1-2, akik eltartják később a szülőket.  

Előzmény: Törölt nick (5733)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5733
meglep.

(ugyanis a zöm nem mer gyereket vállalni, mert a felelős gondolkozása megakadályozza!
nemrég egy drága politikusunkat láttam, aki lobogtatott egy húszezrest a kamerába, hogy csak ennyit kellene félretenni születéstől havonta, és akkor nem kellene hitelt felvenni a továbbtanulásra.
tehát, ha nem tudja valaki garantálni, hogy havonta leteszi takarékba ezt az összeget, a havi fizetnivalója mellett, az kétszer meg kell, hogy gondolja, vállalhatja-e.


mert látom, ahogy folyamatosan arra hivatkoznak jó páran, hogy nincs miből etetni a gyerekeiket, rájuk szakad a putri stb... de nekem ne higgy még véletlenül sem, inkább van itt egy Sekély nevezetű fórumozó, aki munkaköréből adódóan hiteles lehet a számodra.

Tudod hány gyerek születik úgy, hogy a szüleinek nincs semmilyen jövedelme?
Ők saját felelősségre vállalnak gyereket?

Ők biztos arra számítanak, hogy a semmiből, állás nélkül lassan rájuk szakadó házból mind a 6 gyermekükről gondoskodni tudnak majd, és méltósággal felnevelni?
Előzmény: Törölt nick (5726)
Gennarinó Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5725
Milyen TV-kamerák??  Szerencsétlen és idióta elképzelésed van,gondolom még az atyaúristen sem találkozhat velük!!!!!!!!!!!
Előzmény: Törölt nick (5724)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5723
Én is pont ezt gondolom, hogy a százmillió megtette a hatását... minden érintett érdeke hogy így tárják a nyilvánosság az eredményt. A védett tanú talán felszívódhat, a Rendőrség presztízse nem romlik.
Előzmény: mociga (5721)
Gennarinó Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5722
Hát persze:))  Beetetik a sok pancsert,a 100-millát meg már lehet kifizették,hát miért is találták meg pillanatok alatt a fegyverarzenált,mármint azt irják mindenhol,hogy nem is keresték a fegyvereket,hanem simán megtalálták,ha keresni akarták volna,akkor bombakereső kutyákat visznek a helyszinre,ami a lőport is kiszagolja messziről,meg a fegyvereket is,de gondolom kutyus nem volt! Na majd az idő eldönti!
Előzmény: mociga (5721)
mociga Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5721
Attól hogy szennyezett még benne van az info. Hajszálból is meg lehet állapítani. Ott ahol viszont be sem tették a lábukat, hogy lehet DNS nyom az nem tudom. Azonkívül a nyomozóknak meg kell találniuk azt a nyomot. Elvileg ha felporszívóznak a lehulló bőrhámsejtekből is lehet nyomot venni. Na de ott, pont az általad mondottak alapján, annyira elenyésző a háziakhoz képest az idegen anyag, hogy az évekig tartana. Szóval ez érdekes. Én arra gyanakszom, hogy titkosszolgálati szálelvarrás folyik. És ettől még nyugodtan elkaphatták a valódi tetteseket. (Pont ez a lényege az ilyen akcióknak)
Előzmény: Gennarinó (5712)
mamicska Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5720
rendben:)
Előzmény: brekege (5696)
Nagulnov Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5719
http://hvg.hu/itthon/20090826_romagyilkossag_bencze_jozsef_interju.aspx
Gennarinó Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5718
Sőttt,ha zsaru hölgy kotorászott a DNS-bizonyitékon kesztyű nélkül,akkor ott már komoly kereszteződéses problemák is adódhatnak:))  Miért van az,hogy USA-ban csakis a letartóztatás után vehető DNS-mert ez a szabályos,a letartóztatás előtt vett DNS-el ott még a tömeggyilkosnak a megvádolóit is elküldik a picsába,szó szerint,és még a rendőr bacik rá!!
Előzmény: Törölt nick (5716)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5716
hehe, hogyne egyezne, ha mindnhol ugyanaz a zsaru kotorászott!:-DDDDD


( mielőtt ugranának sokan: vicc volt)
Előzmény: Gennarinó (5712)
meghallhatom Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5715
"nem lenne jó ez ilyen hatékony eszközt a bűnüldözés eszköztárából nélkülözni csak azért mert a firkászok nem tudnak maradni a picsájukon."

Ezt majd minden gyerek tudja ujat nem mondtakCsak kerdezz meg egy par sracot

Ök is tudtak igy ennek majdnem annyi hitelt adok mint a 9 helyen megtalalt DNS mintaknak.
Előzmény: Törőlt_nick (5704)
Gennarinó Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5712
9 helyen egyezik a DNS ? Amit a szórakozóhelyről vettek a leendő gyanúsitottaktól,vélelmezem egy pohárról,amiből ittak,és ha azt nem gumikesztyűben fogták meg,hanem szabad kézzel,akkor az már szennyezett DNS,használhatatlan! Mégis húztak gumikesztyűt több száz ember között,és helyszineltek feltűnés nélkül,ugyan már,tényleg idótáknak néznek mindenkit,vagy elnyomtak egy csikket a több tucat csikk közzé a gyanúsitottak, és kivették gumikesztyűben a zsaruk mint egy hajléktalan mindenki szeme láttára-nonszenszinszensz:)) Ez a DNS-sztori ez úgy el fog bukni,mint rottenbiller!  Ha viszont ők öltek,akkor bűnhődjenek,de itt kutya lesz bizonyitani!  Hol van a maroklőfegyver amivel öltek nem is tudom hol,nincs stukker /pisztoly/,hát akkor az még ott van valemely társuknál nem,vagy hol??
Előzmény: Törölt nick (5701)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5711
nem üti.

nemcsak hülyék írhatnak értéktelen hozzászólást.

és nemcsak az szemét, ami hülyeség, hanem itt sajna sokszor sárdobálás folyik, és attól, hogy jobbosok balosok egymást köpködik nem leszek tájékozottabb!
Előzmény: Törölt nick (5699)
Törőlt_nick Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5710
basszátok meg a fórumot nattudású technikusok...
Törőlt_nick Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5709
túl sokat pofázik már a média mobilok lekövethetőségéről, nem kell, hogy bünöző nyomik agyába rögzüljön ez, szerencsére most még basznak erre figyelni mert sötétek és nem lenne jó ez ilyen hatékony eszközt a bűnüldözés eszköztárából nélkülözni csak azért mert a firkászok nem tudnak maradni a picsájukon.
Törőlt_nick Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5708
túl sokat pofázik már a média mobilok lekövethetőségéről, nem kell, hogy bünöző nyomik agyába rögzüljön ez, szerencsére most még basznak erre figyelni mert sötétek és nem lenne jó ez ilyen hatékony eszközt a bűnüldözés eszköztárából nélkülözni csak azért mert a firkászok nem tudnak maradni a picsájukon.
Törőlt_nick Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5707
túl sokat pofázik már a média mobilok lekövethetőségéről, nem kell, hogy bünöző nyomik agyába rögzüljön ez, szerencsére most még basznak erre figyelni mert sötétek és nem lenne jó ez ilyen hatékony eszközt a bűnüldözés eszköztárából nélkülözni csak azért mert a firkászok nem tudnak maradni a picsájukon.
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5706
Helyes!

szólj, ha a pöfeteggel már tárgyaltál, akkor visszatérünk erre!
Előzmény: mamicska (5693)
Törőlt_nick Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5705
túl sokat pofázik már a média mobilok lekövethetőségéről, nem kell, hogy bünöző nyomik agyába rögzüljön ez, szerencsére most még basznak erre figyelni mert sötétek és nem lenne jó ez ilyen hatékony eszközt a bűnüldözés eszköztárából nélkülözni csak azért mert a firkászok nem tudnak maradni a picsájukon.
Törőlt_nick Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5704
túl sokat pofázik már a média mobilok lekövethetőségéről, nem kell, hogy bünöző nyomik agyába rögzüljön ez, szerencsére most még basznak erre figyelni mert sötétek és nem lenne jó ez ilyen hatékony eszközt a bűnüldözés eszköztárából nélkülözni csak azért mert a firkászok nem tudnak maradni a picsájukon.
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5702
Pár nap kimaradt, visszaolvastam.

Szóval egy filoszemitát vádolnak a cigánygyilkosságokkal!

Pikáns.
meghallhatom Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5700
Vaed ki a veget ne igyal meg a medve börere.
Előzmény: Törölt nick (5694)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5699
Az első és az utolsó mondatod üti egymást.
Előzmény: Törölt nick (5695)
Gennarinó Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5698
A horgász,az horgász,de ezek megélhetési horgászok voltak,engedélyük meg horgászásra a lavorra volt szerintem,de ne bántsátok őket,hiszen már bizti rendőri védelem alatt vannak,hiszen majd 5-év mulva az itélethirdetéskor ők fogják azonositani az éjjel látott manust:)
Előzmény: Törölt nick (5694)
brekege Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5697

Máskor tessen már értékén kezelni kedves olvtárs a polidilit és nem amolyan "virtuális bombatámadásokat" gyártani! :-DD

 

(Hogy miért írta a nem túl kedves kifejezést....??? Valami mást akartam...)

Előzmény: mamicska (5692)
brekege Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5696

Máskor tessen már értékén kezelni kedves olvtárs a polidilit és nem amolyan "virtuális bombatámadásokat" gyártani! :-DD

 

(Hogy miért írta a nem túl kedves kifejezést....??? Valami mást akartam...)

Előzmény: mamicska (5692)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5695
én nem nevezem hülyéknek azokat, akik nem úgy látják a dolgokat, ahogy én. megvitatni szeretem velük a dolgokat, és a meggyőző érveken elgondolkozok.
ezáltal jutok a tisztábban látáshoz.
persze nagyon nehéz a sok szemétben turkálva az értékes hozzászólásokat megtalálni, de sok értelmes gondolatot találtam azért itt! még bal oldalról is.....
Előzmény: bözse64 (5664)
mamicska Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5693
fényeslelkű - ha velem van bajod, akkor kéretik nekem mondani, az illendőség kedvéért
Előzmény: Törölt nick (5658)
mamicska Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5692
ez a pólós elterelés már nehogy itt csúfoskodjon, azzal én hülyéskedtem, de valaki komolyan vette:)
Előzmény: brekege (5688)
mamicska Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5691
ne hisztizz, nincs értelme:)

olyanról még nem hallottál, hogy megváltozhat az ember - csodálom
Előzmény: mos (5652)
brekege Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5690

a police.hu-n szó sincs terepjárókról, csak személygépkocsikról.

 

egy valami egütötte a szemem és nem hiszem el, hogy nincs jelentősége:

Az első támadás július 21-én történt személyi sérüléssel az első halálos áldozatot követelő akció november 3-án.

biztos, hogy ugyanazok az emberek tették?

zsoltkov75 Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5689
Igazad van persze hogy nem.
Tényleg azért néha elég súlyos dolgok hangzanak itt el.
Előzmény: Törölt nick (5681)
brekege Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5688

Már megint nem értek valamit. Itt egy ideje a kibucról beszélgettek. (tudom mi az)

többen állítjátok, hogy vagy nem rasszista, vagy elterelésként hordta a polót.

No most. azért mert valaki egy amugy nem túl kedves rasszhoz tartozik, miért ne utálhatna egy másik rasszt? A zsidó illetve cigány mibenlét nem jelenti azt, hogy ők nem lehetnek rasszisták, akár egy másik kisebbségel szemben is.

 

A másikOlyan embert én még nem nagyon ismertem, aki előre megfontolt szándékkal külsőségekben mást akart mutatni, cxakhogy később gyűlöletből ölhessen...

 

 

Skatolo Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5687
Lehet, hogy még nem sikerült az összes terroristát elfogni?
Előzmény: mistral96 (5683)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5686
a sötét terepjárós sztori ott is felmerült ahol kiderült, hogy a saját házát gyújtotta fel az"áldozat".

utakat lezártak-kerestek. de hiába..
szóval nem venném készpénznek a fekete terepjárót. csak nehogy ezen bukjon majd a vád.. a romák mindenhova ezt mondják a védő meg azt, hogy nekik sosem volt....szóval nagy bukta lenne..
Előzmény: mistral96 (5683)
brekege Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5685

Igy van az, ha ujságírók az össze-vissza szedegetett infojukat próbálják még érdekesebbé tenni.

 

tanulság: nem kell mindent elhinni és azt továbbgondolva jutni el egy következtetéshez.

Előzmény: mistral96 (5683)
ShaeLynn Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5684

Tetszik, hogy a topik 90%-a megkérdőjelezi a rendőrség minden egyes lépését, de ezt a kibuclakós-mesét tényként kezeli. És úgy csapdossák egyesek minden hsz-ukba mintha maguk is ott éltek volna a gyanúsítottal. :-)

mistral96 Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5683

A csiga hiradó szerint beismerte a rendőrség,hogy a lefoglalt kocsik között nincsen fekete terepjáró,sőt,semmilyen terepjáró sincs.Állítólag a helyszineken sem találták nyomát annak ellenére,hogy szemtanuk ezt állították.

Kezdődik?.....

zsoltkov75 Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5682

:D tipikus fórumozó. :D Jó lepattanok. A hülyeségek írását nem csak rád értettem.
De tényleg bocs, csak néha szólok hozzá mikor már nem bírom megállni. :D
Előzmény: bözse64 (5677)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5681
nem akarom védeni, de tényleg ő itt az egyetlen aki találgat?

beleértve a bírói ítélet nélkül, gyilkosozókat is?

hogy hülyeséget írt? hát ki nem? ja....
Előzmény: zsoltkov75 (5676)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5680
biztos kap lemondási-titoktartási lóvét..:)
Előzmény: Gennarinó (5671)
Gennarinó Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5679
Miért ne hagyhatná Viki- Benczét a helyén ha megválasztják,ott is van fogda,igy helyén is maradhat szerintem:))
Előzmény: Soproni Pinot N. (5674)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5678
biztos kap lemondási-titoktartási lóvét..:)
Előzmény: Gennarinó (5671)
bözse64 Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5677
NA és akkor mi van ha hülyeséget ir az ember,te még nem irtál soha! oké biztos én is biztos hülyeséget irtam ,és elismerem ennyi.de mondtam már neked,hogy pattanj le rólam! ha ezt a célzást nekem szántad megint!
Előzmény: zsoltkov75 (5676)
zsoltkov75 Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5676
De bocs. Én csak azt mondom hogy most azt elővenni, hogy
több mint 10 évvel ezelőtt milyen pólóban dobolt és most 2009-ben azt mondani
erre hogy mert biztos már akkor is, meg hogy elterelő hadművelet, az úgy elég viccesnek hangzik. :D Az újságokban is olyanokat írnak hogy.. :D
Sokkot kaptunk, sok ismerősük, az ott dolgozók, mindenki aki ismerte őket.
Sajnálom hogy nem tudtuk ezt hamarabb, (legközelebb megnézem ki mit hordott 10 éve), és hátha nem csalódunk itt Debrecenben ekkorát. Ha ez tényleg mind igaz ami történt, akkor ezt fel kell dolgoznunk és ennyi. A "katasztrófatúrizmus" beindult, emberek állnak meg a hely előtt, mutogatnak, bámulnak, összebeszélnek.
Érthető. Tényleg érthetetlen és sajnálatos ami történt. De találgatni és
hülyeségeket írogatni teljesen felesleges.
Előzmény: bözse64 (5663)
Gennarinó Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5675
Azért nem mondták el,mert azt hitték biztos a helyi sheriff tart lőgyakorlatot jól bebaszva,és ezért nem mentek a lövés után utánna felirni az autója rendszámát,pedig ha tudták volna,hogy az száz millát ér,akkor még agyon is gyepálták volna egymást,hogy csak egyikőjüké legyen a lovetta:))))
Előzmény: meghallhatom (5672)
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5674
Nincs rizikó benne. Persze jövő tavaszig akár még csoda is történhet, és a szocik megnyerhetik a választásokat.
Vagy ha nem, akkor egy másik csoda sanszos: az Orbán kormány úgy dönt, a helyén hagyja Benczét.
Előzmény: Gennarinó (5671)
mos Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5673
Benczét mindenképpen kirúgja majd az új kormány, szal ez a bejelentése kábé annyi értékkel bír, mintha Veres János lenyilatkozta volna, h nem kíván Orbán pénzügyminisztere lenni...
Előzmény: Gennarinó (5671)
meghallhatom Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5672
"hogy három rapsic /haltolvaj/ látta az egyik elkövetőt éjjel lőnni,hát komoly koronatanúk az tuti!"

Igen valahol olvastam hogy vagy egy meterre volt töllük tehat a haltolvaj latta deö nem latta a haltolvajokat??Na meg eddig miert nem mondtak el ha masnak nem a vajdanak.
Előzmény: Gennarinó (5669)
Gennarinó Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5671
Na---új hir,azt mondja most éppen a TV-2 hirekben Bencze országos főzsaru,hogy lemond,ha nem ez a négy elkövető volt a tettes,na akkor most mi van??? Ilyet nem szoktak mondani alaptalanul /cáfolhatatlan bizonyitékkal a kezükben/,vagy csak nekem furcsa!!
Soproni Pinot N. Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5670
aki a ballib vágyálmok szerint nyilván Vona személyes parancsára gyilkolgatott...

Nyilván. De Orbán cinkos összekkacsintásáról sem feledkezzünk meg:-)
Előzmény: mos (5668)
Gennarinó Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5669
Hát persze,gondolom az androméda ködből jött ufok-találták meg a 9-helyen a két elkövető DNS-ét,mert hogy a magyar zsaruk nem az tuti! Tatárszentgyörgyön volt asszem,ahol úgy vitték el az apát meg a kisfiát,hogy azt hitték tűz miatt haltak meg,majd utánna mikor összetrancsirozták a helyszint ezren,utánna majd megtalálták az elkövetők DNS-ét ami egy milliméteres bőrfoszlány volt /gondolom/,habár a kilőtt hüvelyeket nem látták meg,meg az áldozatokon sem a lyukak tömkelegét,az orvos meg biztos kezdő volt:)))  Aztán az se stimm,hogy akinek gyermeke van,az tuti nem lő le gyermeket soha,aki gyermekre lő,persze meg felnőttre az abberált állat! De van bizonyitéka a yardnak,mert olvastam,hogy három rapsic /haltolvaj/ látta az egyik elkövetőt éjjel lőnni,hát komoly koronatanúk az tuti!
Előzmény: meghallhatom (5667)
mos Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5668
Persze, akár egy zsidó is utálhatja a cigányokat, számos példa van erre, csak azt mondom, hogy most főhet Drazsé feje, mert egy kibuclakót nehéz lesz eladni vérnáciként, aki a ballib vágyálmok szerint nyilván Vona személyes parancsára gyilkolgatott...
Előzmény: Törölt nick (5665)
meghallhatom Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5667
Ez a 9 helyen mindkettöjüktöl DNS minta nekem is szöget ütütt a fejembe de aztan ugy döntöttem nem gondolkodom rajta mert a nejem szerint en is tudok hülyesegeket kitalalni de ekkorat nem.
Előzmény: Gennarinó (5660)
zsoltkov75 Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5666
:DD Hát nem is akarom hogy közöm legyen.
De ez a pólós elterelő hadművelet dolog azért elég akció filmbe illő volt.
Nemkicsit fel is röhögtem. :D
Egy Columbo veszett el benned. :D
Jó bocs, csak olvasok néha olyan hozzászólásokat, hogy ihaj.
Előzmény: bözse64 (5663)
bözse64 Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5664
AZT hiszem csak ti irtok jó dolgokat! a hülyéknek ugyebár kuss van ezen az oldalon!bocsi,hogy hozzá szóltam!
Előzmény: Törölt nick (5661)
bözse64 Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5663
NA figyelj csak,én is meghallgatom a véleményed és ennyi. azért van ez a fórum ,hogy hozzászólhass!egyébként semmi közöd hozzám. te biztos okos ember vagy! hiába hülyének is lenni kell nem igaz! mi lenne ha az egész ország okos emberekből állna?de egy a lényeg,hogy tőletek nincs okosabb,nem de? ugy hogy nyugodtan le pattanhatsz rólam oké!
Előzmény: zsoltkov75 (5659)
Contempt Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5662

"de erősen vérzik a rasszista-náci alap, mint fő indíték"

 

A célpontok etnikuma és nem különösebben konfliktusos életvitelük a gyanúsítottaktól függetlenül erősen alátámasztják, hogy az etnikum lehetett a fő indíték.

Előzmény: mos (5656)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5661
hát azért kibucba nem biztos, hogy költöznél másfél évre pusztán elterelés végett....
Előzmény: bözse64 (5657)
Gennarinó Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5660
Tökömet fogták el!!  Már elnézést,de mikor a csontrabló néven netező,állitólagos egyik elkövető a világhálón magyar net-oldalakon nyiltan buzdit a / ő-irta,én csak idézem: "minden cigány asszonyt,és gyereket meg kellene ölni" vagy valami ilyesmi,akkor hol voltak a zsaruk,kicsit használni kellene nekik a google-t is,hiszen egy keresőprogram ezt a bejegyzést simán megtalálja szó szerint,és akkor nem kellett volna 100-millákat nyomozásra költeni! A másik,hogy DNS-mintát csakis hivatalosan úgy vehetnek egy szórakozóhelyen,mondjuk a gyanúsitottak poharáról,hogy azt minimum gumikesztyűs zsaruk dokumentálják minimum videóval,attól a pillanattól,amikor a gyanúsitott otthagyja a poharát,ez nonszensz gyerekek,kész röhögés,ellopnak egy poharat,és azt mondják,hogy abból a gyanúsitottak ittak egy hete,amit titkosan megfigyeltek,és titokban elhoztak,ilyen még a KGB-nél sem létezhetett annó,az elhozott nem hivatalos DNS-el azt csináltak egy hétig amit akartak! Meg 9-helyszinen DNS-de ráértek a gyilkosok,hogy minden helyszinen köpködtek,hánytak,ittak,cigiztek,fésülködtek,keféltek,orrot fújtak lövés közben! Szerintem bármilyen hasonló gyilkosságot ha elkövetnek,akkor az percek kérdése,gondolom jól felöltözve nyakig,aztán csuklya,és kesztyű,a nyomok végett,és gondolom nem kezdet el egy gyilkosság végeztével az udvaron pohárból pezsgőzni,és grillezni,már a DNS-ek végett! Ha ezeket az embereket,akiket mutogattak a hiradókban terepszemlét tartottak volna ezzel a brutál kinézettel,azt még a harmadik falu is tudta volna,mert gondolom a terepszemle több nap,és nappal van,erről ennyit irnék naivan,de egy jó ügyvéd ezeket az érveket lealázza simán amiket felhoztak ellenük!
zsoltkov75 Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5659

Bözsi hát neked milyen pólód van? Úristen, biztos te is gyílkolászól. :P
Ja nem, mert nem gondolnánk.
Hihetetlen milyen okos emberek vannak..
Előzmény: bözse64 (5657)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5658
hagyd tényleg. ha valaki kételkedik a rendőrség tévedhetetlenségében, rögtön jobbost meg rasszistát kiállt!
Nincs értelme vele vitázni
Előzmény: mos (5652)
bözse64 Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5657
TÖBB mint valószinünek tartom,hogy ez a pólós dolog elterelő had müvelet volt. vehetek én fel bármit magamra ha a lelkem mélyén másként érzek.általában az ilyen alamuszi emberekből szokott kitörni az agresszió! akiről az ember nem is gondolná. azért nem lehetett a hangját se hallani,mert nem akarta magára terelni a figyelmet.
Előzmény: mamicska (5648)
mos Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5656

és az izraeli kibucban is azért töltött el másfél évet, h ravaszul leplezze, h mekkora rasszista? :)

(mondom, ettől függetlenül még lehet ő a gyilkos mielőtt valamelyik egysejtű rámtámad, h védem, de erősen vérzik a rasszista-náci alap, mint fő indíték.)

Előzmény: DR.YES (5655)
DR.YES Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5655
Ki ne találd már, hogy neked immáron sikerült feltárnod, megismerned K. Árpád jellemét! (majd 10 év múlva a börtönpszichológus, esetleg)
Amúgy meg léteznek rasszisták, akik úgy kezdik a mondókájukat, hogy én ugyan nem vagyok rasszista, de.... K. Árpád is gondolhatja, úgy hogy ő semmi esetre sem az, amit tett az puszta kártevőirtás.
(lehet, hogy jókat röhögtek a haverokkal az antirasszista pólós poénon)
Előzmény: mos (5653)
zsoltkov75 Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5654

Én azt mondom erre hogy ki mer állni és felvállalja a történteket, valamint
mindent megtesz azért hogy ne a hellyel azonosítsák a történteket, hanem az elkövetőkkel.
Az is lehet hogy más a homok alá dugná a fejét, elbújkálna, és nem nyilatkozna.
De biztos én vagyok megint a naiv. Meg a rosszindulatú.. :)

Előzmény: Or Kán (5573)
mos Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5653

Hitler is másfél évet töltött kibucban és antirasszista pólókat viselt? :)

neked is csak azt tudom mondani, mint mamicskának: felfogóképesség.

1. a kutyás példát nem jó, attól még lehet a fazon rasszista, h szereti a kutyákat (lásd Hitler), viszont K. Árpád jellemvonásai ezt eléggé kikezdhetik.

2. ettől még persze simán lehet ő a gyilkos, csak nem biztos, h rasszista alapon.

Előzmény: DR.YES (5651)
mos Creative Commons License 2009.08.27 0 0 5652

vazze, te tényleg ennyire nem tucc felfogni dolgokat? (és már sokadszorra.)

én nem azt mondtam, h K. Árpád balos, hanem azt, hogy a másfél év kibuc, meg az antirasszista pólók, stb. nem éppen egy tipikus nácira vallanak.

 

hanyagoljuk is egymást, nem idegesítem veled fel magam.

Előzmény: mamicska (5648)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!