Keresés

Részletes keresés

Bolivian Dancer Creative Commons License 2001.06.10 0 0 35
Mivel is? Ő kért véleményt, meg ötletet is... Ennyire fussa
Előzmény: hujenick (33)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.10 0 0 34
Téged? Jó. Nem bántunk :-))))))))))))
Előzmény: hujenick (33)
hujenick Creative Commons License 2001.06.10 0 0 33
sracok, ne bantsatok mar...
Előzmény: Bolivian Dancer (32)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2001.06.10 0 0 32
jaj már, nem mindegy hogy az a női vagy a ffi változat, a lényeg, hogy legyen ott az a merevitő. Amugy már láttam biciklit, köszönöm a kiigazítást.

Megértem a félelmeid. Ezt úgy lehet kivédeni, ha megfelelően védett felsőtesttel és fejjel hajtod végre a projektet, és akkor a célpont kinálja magát. Sajnos, hirtelen nincs többb 5letem.

Előzmény: Bblastx (31)
Bblastx Creative Commons License 2001.06.10 0 0 31
Bolivian Dancer:
Ültél te már biciklin??? A férfi vázon van a merevítő felül, a mőin pedig lejjebb...
Köszönöm az épületes tanácsokat, még finomítsátok egy kicsit az ötleteket pliz!
Egyébként a "rövidhajú fiatalokkal, akiknek a szubkulturális viselete a Martens bakancs" pontosan az a bajom, mi van, ha nem tartják be, amit a nyil mutat a pólón???
Egyéb tipp?
Előzmény: Bolivian Dancer (30)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2001.06.10 0 0 30
:-)))

Azért én a Rendőrséget is figyelembe venném, azok is tudnak alkotni.. Esetleg kötözködhetnél a villamoson, BKV ellenőrrel, vagy veled nem egy súlycsoportban induló, agressziv fejű polgártársakkal. Sőt, valamelyik éccakai szórakozóhelyen (minnél butább annál jobb esélyed van a sikere) fixirozhatnád valamelyik "másként vállalkozó" macáját, esetleg be is szólhatnál neki.

Van fantázia a villamosmegállókat védő korlátban is, azon lehet gyakorolgatni, hogyan nem tudod átugrani ollózva, ez milyen?

Ja és ha bicikli, akkor csak a női verzió!! Tudod, amelyiken van merevitő a kormány és a nyeregtartó közt. (remélem, nem tévedek..) Nekimehetnél a falnak, járda, kormány sem rossz etc...

Nekünk egyszerű a dolgunk, csupa olyan helyzeteket kell csak számbavennünk, amiket iygekszünk elkerülni ...

Te jössz rohadék!

Előzmény: rohadék (29)
rohadék Creative Commons License 2001.06.10 0 0 29
Tetszik amiket írsz, segítsünk szegénynek:)))

szóval kedves s/m barátunk, amikor elégszer elküldted az anyjukba a józsefvárosi rövidhajú emberkéket, vagy az angyalföldi roma lakosságot, el ne feledkezz közölni velük, hogy övön felül tilos ütni! Ha akarod csináltatunk neked egy pólót lefelé mutató nyíllal és ide rúgjatok felirattal.

Ha már unalmadat leled a szex eme formájában, vagy valami többre vágysz akkor ugorj ki az ablakból úgy ahogy zorro ugrik le a háztetőröl a lovára, csak jelen esetben a ló egy kellemes kis vaskorlát legyen. Ha ez sem elég akkor, széttett lábal feküdj hanyatt egy villamossínre és várd a gyönyört.....egyelőre ennyit remélem segíthettem:)

Előzmény: Bolivian Dancer (28)
Bolivian Dancer Creative Commons License 2001.06.10 0 0 28
Jól beszélsz rohadék :-))) !!
És hogy némi konstruktivitáast is vigyünk a dologba, dolgozzunk ki további ingyenes és hatékony módszerek a Kedves Topicnyitó Autista nemi életének a fellenditésére!

A diszkók mellett porbálkozhatsz, hátha valamelyik jószivű karatemester segitene... Esetleg, én a helyedben megpróbálnám a Bpest 7. vagy 8. kerületének "bünőzésileg fertőzőttebb" környékét, éjszaka, kőss bele egy csapat brazilba, hihetetlen élményekben lesz részed! De előre közöld velük, késelni nem ér, csak testisre, bézbólütővel, makkos cipővel, nun-csakuval!

És még esetleg, bepróbálkozhatnál olyan rövidhajú fiatalokkal is, akiknek a szubkulturális viselete a Martens bakancs....

Remélem, adtunk valamennyi ötletet életterved - ami szerint főleg pszichopatológiai szempontból érdekes - megvalósitásához! És ha beakarsz kerülni a halhatatlan eunuchok panteónjába, kérd felvételed a Szondy tesztbe :-)))

Sok sikert!

Előzmény: rohadék (27)
rohadék Creative Commons License 2001.06.10 0 0 27
Bblastx

Szóval azt állítod, hogyha szétrakod a lábad és valaki (legyen mondjuk egy focista:) egy fémbetétes cipővel minden erejért beleadva belerúg a herezacskódba akkor te azt élveznéd? Hogy ejakulálni fogsz az biztos, igaz nem a szokott módon, inkább a herezacskódon képződő nyíláson át.
Te nem vagy normális ember az biztos. De van egy jótanácsom, menj oda egy diszkóhoz éjfél után és egy gyors mozdulattal rúgj bele az egyik nagy darab biztonsági emberbe oda a két lába közé. Amit ezután kapni fogsz az valószinűleg teljes mértékben ki fogja elégíteni beteges vágyaidat:)

Előzmény: Bblastx (26)
Bblastx Creative Commons License 2001.06.10 0 0 26
Bulbasaur:

Nem mondtam én, hogy nem vagyok az, lehet hogy ez is oda tartozik, bár nem hinném.
Én nem kifejezetten a fájdalmat szeretem a dolgoban.
A többi sm dolog (megkorbácsolás, kötözés, stb) nem izgat.

Előzmény: Bulbasaur (24)
galanyo Creative Commons License 2001.06.10 0 0 25
Mint az osszes homoszexualis, vagy mi?:)
Ugyanmar, mondom, eeeeeeeessszeeeeeeeeel!
(legalabbis en esszel):))
Ez az esszel azt jelenti, h vigyazok, ne seruljek meg...
Ja, es miben lesz jobb utana? Nekem biztos nem. Kiegeszito tevekenysegkent finoman yol yon a normalis kexhez, noveli az izgalmat, ennyi...
Előzmény: Törölt nick (21)
Bulbasaur Creative Commons License 2001.06.10 0 0 24
Bblastx:Hát ha nem vagy szado-mazo,akkor nagyon-nagyon fura vagy.:)
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.10 0 0 23
Kérezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! ;-))))))))))
Előzmény: Törölt nick (22)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!