Keresés

Részletes keresés

Talár és logarléc Creative Commons License 2017.04.27 0 0 8072

Mielőtt fölöslegesen dolgozna, és gyarapítaná az érvénytelen aláírásokat, olvassa el az aláírásgyűjtésre vonatkozó szabályokat.

Hogy megkíméljem a keresgéléstől, idézek belőle:

 

"Az aláírásgyűjtő íveket sokszorosítani nem lehet, elektronikus úton sem lehet továbbítani, mert szigorú elszámolású nyomtatványok, és ezeket folyamatos sorszámmal kell ellátni.

Fénymásolásuk, a szöveg megváltoztatása SZIGORÚAN TILOS !

A sorszámozott íveket csak a rendszergazda adhatja ki....."

 

Tehát, ha Ön esetleg ilyen módon akar érvénytelen szavazatok tömkelegét begyűjteni és ezzel torpedózni az aláírásgyűjtés eredményességét, ezek után, ez az ön felelőssége, de azt nem mondhatja, hogy nem tudott róla, hogy amire készül, az nem megengedett.

 

Én szóltam

Előzmény: BAUmagnélküli (8071)
BAUmagnélküli Creative Commons License 2017.04.27 0 0 8071

Postai úton kaptam két aláírásgyűjtő ívet, melyeken egyenként 10 aláírást lehet tenni. Mivel szombaton közgyűlés lesz, az íveket lemásoltam 50 példányban, szétosztom, remélem elég lesz. Ha mindenki az üres ívet 10...20...50 példányban lemásolja, és begyűjti az aláírásokat, akkor akár még 10 000 aláírás is összegyűjthető. Ezt az erőfeszítést még megtehetjük, ha még valaha is --állami közbenjárással-- viszont kívánjuk kapni az elrabolt pénzeinket...az űrlapok hátán a gyűjtőhely, a visszaküldési pontos postai cím fel van tüntetve...        

Szögesdeszka Creative Commons License 2017.04.27 0 0 8070

Nagyon álszent hozzáállás a részedről, amit írsz Lipcsik.

 

Persze te mindenkinek csak jót akarsz, és főleg azon munkálkodsz, hogy más pénzét megóvd az elköltéstől.

 

Ha felkaroltátok volna a budapesti egyesületben az aláírásgyűjtés lebonyolítását, amire bőven meg van minden adottságotok, éppen csak a szándék hiányzik, akkor most nem arra kellene az idődet pazarolni, hogy megint elkaszálj valamit teljes erőből.

 

Ezt az energiát az aláírásgyűjtés lebonyolításába fektetve, már rég túl is lennénk rajta.

 

De benned most sem csalódtunk, te notórius feljelentőként rohansz fűhöz-fához, persze a felszámolót nem jelented fel, mert az elsődleges jogsértést egyébként ő követte el, amikor elküldte mindenkinek a károsulti listát.

 

De te a hatalmasságoknak ugye nem mersz neki menni, ettől azonnal tele lesz a nadrágod, ezért inkább a második szintnél kezdesz.

 

De ez legyen a te dolgod.

 

Neked egészen más dolgok csípik a szemedet.

Méghozzá az, hogy a károsultak, akik eddig elszigetelten tengették mindennapjaikat, most tudomást szereztek egymásról és a ti felügyeletek nélkül is nemcsak szerveződni tudnak, hanem cselekedni is.

 

A szellem kiszabadult a palackból, hiába fogod a fejed.

 

Mégis hogyan bizonyítod be bárkiről is, hogy a lista alapján vették fel a kapcsolatot egymással?

 

Azért írogatod itt a baromságaidat, mert az reméled, hogy "bölcs", természetesen csakis jóindulatú intelmeid alapján mindenki megrettenve otthon fog csücsülni, nehogy törvénysértést kövessen el?

 

Fejezd be a károsult ellenes, félrevezető propagandádat!

 

Arra még nem gondoltál, hogy a Victor Hugo utcai egyesület tagjai is joggal követelhetik vissza a befizetett tagdíjakat, mert nem hogy nem értetek el eredményt, hanem sorozatosan bizonyíthatóan rossz megmozdulásokat indítottatok el, nehogy véletlenül bármit is elérjetek a károsultak érdekében?

 

 

 

Előzmény: Márton Lipcsik (8069)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.04.27 0 0 8069

Tisztelt Óvári Árpád Úr!

 

A gyakran a jog labirintusában kóvájgó fórumozók tájékoztatására szánt írását az egyik legarcátlanabb aktivista provokatív módon félreértelmezte, illetve írásának célját egyszerűen figyelmen kívül hagyva azt részben Ön ellen, részben pedig ellenem kívánta felhasználni.

 

A bármilyen címlistáknak az érintettek előzetes engedélye nélküli további felhasználásával kapcsolatos észrevétele figyelmen kívül hagyása miatt kötelességemnek érzem, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba: Bejelentéssel élek a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabaság Hatóságnál, hogy hivatalosan foglaljon állást a tekintetben, hogy nyakfogom szabadon  és bűntetlenül felhasználhatja-e a más célra a felszámolótól többek címére (minimum felelőtlenül!) kipostázott névjegyzéket, és a bárhonnan kapott 230 fős e-mail címjegyzéket?

 

Ezen túlmenően megkérdezem Önt, hozzájárult-e előzetesen ahhoz, hogy nyakfogom Önre nézve dehonesztáló megjegyzésekkel tarkított topikban közzétehette-e az Ön elektronikus címét, és ha nem, úgy kíván-e emiatt fellépni?

 

Én magam bizonyítottan soha nem elleneztem az aláírásgyűjtést, csupán annak az előkészítetlenségére, az anyagi háttér biztosításának hiányára és a jelenlegi poltitkai-közéleti helyzetben való céltalanságára hívtam fel a figyelmet.

 

Az emiatti álláspontom miatt kiáltott ki nyakfogom a károsultak első számú közellenségének, majd sajnálatos módon ehhez még társakat is talált, később pedig karaktergyilkossági célból a budapesti egyesület tagdíj-vagyonának ellopásával vádolt többször is. (Miután a tagsági viszonyom a családom hatására huzamosabb idó óta vitatottá vált, ez utóbbi személyiségi jogsérelemmel nem kívántam foglalkozni.)

 

Tekintettel arra, hogy nyakfogom a bármilyen jó szándékú figyelmeztetésre immunens, az aláírásgyűjtéshez saját beismerése szerint két címlistát is igénybe vesz az abban szereplők előzetes hozzájárulása nélkül,  továbbá az általam sem vitatottan jó szándékú célját egy bíróság által megállapítottan jogellenesen működő egyesület égisze alatt folytatja, mely jogellenesen tevékenykedő egyesület tagdíj ellenében tagokat is toboroz, kérni fogom a NAIH-tól, hogy az aláíráshoz adott engedélyt vonja vissza, mert az eddig  begyűjtött aláírásokhoz a kérelmező nem tiszta, nem rendezett jogi körülmények között jutott hozzá.

 

Ezen túlmenően  kérni fogom  a Budapest Környéki Törvényszéktől, hogy a "budaörsi" egyesülettel szemben folyamatban lévő eljárás során a tagfelvételt 2016. áprilisától kezdődően tíltsa meg mindaddig, amig az egyesület nem tart egy szabályszerű közgyűlést, és azon nem fogadnak el egy új alapszabályt. Ha a "budaörsi" egyesület 2016 áprilisától kezdődően vett volna fel új tagokat, és azoktól tagdíjakat is elfogadott volna, úgy ezen tagok felvételét nyilványítsa érvényteleneknek, egyúttal a befizetett tagdíjak visszautalását is rendelje el.

A tagdíjvisszautalás tényét ellenőrízze.

 

Természetesen az újjáalakult "budaörsi" egyesület az elfogadott új alapszabálya szerint tagokat vehet fel, és közgyűlési határozat alapján élére állhat egy bármilyen kezdeményezésnek, akár előről kezdheti az aláírásgyűjtést is.

 

Külön  szeretném a fórumozók figyelmébe ajánlani, hogy ezen lépéseimmel nem az aláírásgyűjtés ellen kívánok fellépni, de meg szeretném megóvni az aláírásgyűjtés egyetlen, még lehetséges megoldási módjában bízókat attól, hogy hiába pazaroljanak erőt és anyagiakat egy jelenleg többszörösen jogellenes tevékenységre.

 

A "budaörsi" egyesület ugyanis félrevezette az Adatvédelmi Hatóságot akkor, amikor az aláírásgyűjtéshez előterjesztett kérelmében elhallgatta azt a tényt, hogy működését a Budaperst Környéki Törvényszék jogellenesnek minősítette, változásbejelentési igényét elutasította, és hogy a jogellenes működése miatt jelenleg is eljárás hatálya alatt áll.  

 

Jó lenne, ha nyakfogom vak követői nyakfogom szirén hangja mögött végre észrevennék a fülsértő artikulatlanságokat és a jogsértő körülményeket is. Magáról az ember antiszociális viselkedéséről most külön nem kívánok értekezni.

 

Szögesdeszka pedig megint megkérdezhet: Miért foglalkozom még mindíg a "budaörsi" egyesülettel? Hát a fentebb felsorolt jogsértések miatt, és hogy megóvjam nyakfogom híveit egy még nagyobb csalódástól. 

 

Lipcsik Márton

nyakfogom Creative Commons License 2017.04.26 0 0 8068

AZ ELŐZŐ TOPIK LÉNYEGE LOP-CSIK SZERINT:

 

 A magánszemélyek adatainak,jelen esetben a károsultak neveinek,lakcímeinek,a követelések összegeinek nyilvánosságra hozatala – tudomásom szerint bűncselekmény és perelhető.

 

Ez a tény az Ön leveléből és ahogy értesültem néhány károsult társunknak a Felszámoló által az utóbbi félév során eljuttatott anyagából nyomon követhető.

 

Ez ügyészségi feljelentés tárgya lehet.

 

Az Ön levelében felhozott példák politikai jellegű témák voltak,ez egy gazdasági bűncselekmény.

 

Jó lenne tehát tisztázni,mit akarnánk az aláírásgyűjtéssel elérni.

 

TEHÁT LOP-CSIK SZERINT

-VELE SZEMBEN,AKI  EDDIG JÓL ÉLT A  TAGDÍJAK ELCSÓRÁSÁBÓL-

 

AZ ÉRDEMEL BÜNTETÉST,

 

 AKI IGYEKSZIK EGY REMÉNYTELI  MEGOLDÁSSAL,

 

 NEVEZETESEN  AZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉSSEL,

 

 LEVENNI A KÁROSULTAK VÁLLÁRÓL,

 AZ ŐKET 13 ÉVE NYOMASZTÓ LELKI/TESTI

 TERHET .  

 

EZ TEÁT A LOPCSIK-FÉLE KÁROSULT ELLENESSÉG,ÉS SAJÁT ZSEBE TÖMÉSÉNEK A LÉNYEGE.

nyakfogom Creative Commons License 2017.04.26 0 0 8067

A LOP-CSIK= LIPCSIK NEM ÁTALL MÁSOK ÍMÉL CÍMÉN ILYEN GAZEMBERSÉGEKET ÍROGATNI:

 

LOÓvári Árpád <ovari.arpad@upcmail.hu>0:55 (19 órája)
címzett: saját magam

Tisztelt Sényi Úr !

 

Érdeklődéssel olvastam levelét.Mielőtt azonban bármilyen mozgósításra kerülne sor,jó lenne tudni,mit akar megszervezni.

A BAUMAG ügyben jogerős bírósági itélet született.

A bűnös börtönben.Azt lehet vitatni,hogy kevesebb,vagy hosszabb büntetést érdemel az illető. – Ebben az ügyben azon-

ban a Felszámoló képviselte a károsultakat,mi károsultak nem vagyunk a per alanyai,az ítélet ellen a Felszámoló fellebez-

hetett volna,azonban nem tette.Ma már erre nincs mód –

A bíróság megítélt egy komoly összeget,a Felszámoló a végrehajtás lehetőségével nem élt.

Tudomásom szerint ítélethirdetéskor a bíró utalt arra,hogy pénzek kerülhettek külföldre is.A Felszámoló figyelmét erre,mint

a Hitelezői Választmány tagja,a Választmány megszűnése után mint egyszerű károsult magam is felhívtam.A Felszámoló

nem ment utána.

(Azt hiszem ismert,hogy a Hitelezői Választmány megszűnésének oka,a Választmány egy tagjának kilépése volt.A törvény-

szék nem járult hozzá,hogy cooptálással a létszám a törvényben előírt minimálisan 3 főre kiegészűljön,a  Felszámolónak

pedig nem volt érdeke  újabb hitelezői értekezlet összehívása,mely új választmányt hozhatott volna létre.A Választmány

működésének anyagi fedezete nem volt.)

A csődtörvény előírja a Felszámoló  rendszeres tájékoztatási kötelezettségét a felszámolási eljárás folyamatáról.Kapott

Ön,vagy bármelyik károsult társunk az utóbbi években ilyet?

A magánszemélyek adatainak,jelen esetben a károsultak neveinek,lakcímeinek,a követelések összegeinek nyilvánosságra

hozatala – tudomásom szerint bűncselekmény és perelhető.Ez a tény az Ön leveléből és ahogy értesültem néhány károsult

társunknak a Felszámoló által az utóbbi félév során eljuttatott anyagából nyomon követhető.Ez ügyészségi feljelentés tár-

gya lehet.

Az Ön levelében felhozott példák politikai jellegű témák voltak,ez egy gazdasági bűncselekmény.

Jó lenne tehát tisztázni,mit akarnánk az aláírásgyűjtéssel elérni.

ELÉG NAGY MAFLA VAGY,ÓVÁRI  STRÉBER STRÓMAN ,HA MÉG  CSAK ENNÉL A KÉRDÉSNÉL TARTASZ.

 

Üdvözlettel: Óvári Árpád

 

nyakfogom Creative Commons License 2017.04.26 0 0 8066

LITTY-LOTTY   LOP-CSIK.

 

EGY RÉSZEG SZAMÁR SEM  TUDNA  ÖSSZEHORDANI  ANNYI ÖNELLENTMONDÁST,MINT AMENNYIT TE AZ INDEXEN ÖSSZEHORDTÁL AZ UTOLSÓ EGY ÉV ALATT.

HA EZEKET AZ ELLENTMONDÁSOKAT BEADNÁK EGY ÖKÖRNEK ,AZ IS MEGDÖGLENE TŐLE.

 

1.A PESTI EGYESÜLET 12-SZER NAGYOBB,MINT A BUDAÖRSI.

ELEVE 12-SZER TÖBB TAGDÍJ  VÁNDOROLT A TE ZSEBEIDBE.  

EZ VOLT A JUTALMAD A 150 TAG PESTRE TÖRTÉNT ÁTCSÁBÍTÁSÁÉRT.

TUDJUK,HOGY NEM INGYEN DOLGOZTÁL.

ELVÉGRE AZ ÉLELMES,ANYAGIAS  LOP-CSIK SOHA NEM DOLGOZIK INGYEN.

 

2.EDDIG LEGALÁBB ÖT KÜLÖNBÖZŐ ÁLLÁSPONTOD VOLT AZ ORSZÁGOS ALÁÍRÁSGYŰJTÉSSEL KAPCSOLATBAN IS.        

EZ MINDIG ATTÓL FÜGGÖTT,HOGY HONNAN FÚJT A SZÉL.

  

AZ ALÁBBI,LEGUTOLSÓ VÉLEMÉNYED OLYAN,MINT AMIKOR VALAKI FEJEN ÁLLVA VÉGZI EL A SÜRGŐS NAGYDOLGÁT.

LEGUTÓBB  EZT  ÍRTAD ANNAK ELLENÉRE,HOGY MINDIG IS EZERREL IGYEKEZTÉL MEGAKADÁLYOZNI AZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉST:

 

"A legszerencsésebb megoldásnak azt tartanám, hogy a budapesti Egyesület új vezetőséget választana, és megtartaná önállóságát, mely nem zárná ki az aláírásgyűjtésben  való részvételt (ÉS FŐLEG AZ ABBÓL SZÁRMAZÓ HASZNOT) , de garancia lenne a tagdíj közös érdekű felhasználására és a tagi demokráciára.

 

 

 

 

LOP-CSIK EZEK SZERINT TOVÁBBRA IS  SZERETNE HÓNA ALJÁIG TURKÁLNI A TAGDÍJAKBAN ,ÉS EZ UTÁN IS LEFÖLÖZNÉ A TÖBB MILLIÓ FT. TAGDÍJAT.

 

EHHEZ MÁR LÁTOM MEGBÍZTOK 3 ÚJ BÁBOT,TI MEG A HÁTTÉRBŐL IRÁNYÍTANÁTOK A TUDATLAN,ÚJ VEZETŐSÉGET.

 

ÜGYES,OKOS VEZÉRCSEL,DE EHHEZ MÉG A TAGOKNAK IS LESZ 1-2  SZAVUK.

 

PÉLDÁUL MEGKÉRDEZHETIK AZT IS A TAGOK,HOGY EDDIG (13 ÉV)MIÉRT IS FIZETTÜK A TAGDÍJAKAT?

 

MIT VÁLASZOLTOK EGY ILYEN KÉRDÉSRE?

NINCS ÁM TÖBB LEHETŐSÉGETEK TOVÁBB HAZUDOZNI,ÉS TOVÁBB ÁMÍTANI A TAGSÁGOT!!!!!!!

Szögesdeszka Creative Commons License 2017.04.26 0 0 8065

Kedves bubez!

 

Én nem azt írtam, hogy Marcsika2 egy buta liba, hanem csak javaslatot tettem számára arra nézve, hogy miként tudná hatalmas tudását az aláírásgyűjtés javára fordítani, az állandó fanyalgáson kívül.

 

Úgy látszik, neki semmi nem jó, mert ez az ötlet sem tetszett neki, a felkínált alternatívák egyikét sem találta megfelelőnek.

 

Ha nem tetszik neki az aláírásgyűjtés a jelenlegi formájában, de együttműködni sem akar senkivel annak érdekében, hogy előrébb legyünk, akkor mégis mi lenne a megoldás az ő részéről?

 

Erre sajnos nem kaptunk választ.

 

 

Előzmény: bubez (8063)
Marcsika2 Creative Commons License 2017.04.26 0 0 8064

Bubez!

 

Ezt a stílust tartogassa a kedves mamájának. Annak mondhatja, hülye liba, de sem nekem sem az index oldalán nincs helye ilyen megnyilvánulásnak. Nem süllyedek le az Ön stílusára.. További jó szórakozást egymás pocskondiázásához. Nincs több segítség. Kicsordult a pohár. Teszem a dolgomat a nyilvánosság nélkül.

Előzmény: bubez (8063)
bubez Creative Commons License 2017.04.26 0 0 8063

Kedves Szögedeszka!

 

Gratulálok, tökéletesen a fején találtad a szöget.

Marcsika 2 egy zagyva,buta ,messziről bűzlő nő.Nem is károsult,de minden áron tönkre akarja tenni 12000 baumag károsult utolsó reményét is.

Ez a liba nem látott még ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍVET sem.

Ha látta volna ezt az ívet,akkor tudná,hogy ennek első két mondata így szól:

 

 

 

"Alulírottak kinyilvánítjuk,hogy az alábbi tárgyú petíció tartalmát megismertük,azzal egyetértünk,

és támogatjuk:

 

        Támogatja-e Ön,hogy a Magyar Állam kártalanítsa a 

                               BAUMAG-károsultakat?"

Előzmény: Szögesdeszka (8057)
bubez Creative Commons License 2017.04.26 0 0 8062

 

Kedves Szögedeszka!

 

Gratulálok, tökéletesen a fején találtad a szöget.

Marcsika 2 egy zagyva,buta ,messziről bűzlő nő.Nem is károsult,de minden áron tönkre akarja tenni 12000 baumag károsult utolsó reményét is.

Ez a liba nem látott még ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍVET sem.

Ha látta volna ezt az ívet,akkor tudná,hogy ennek első két mondata így szól:

 

 

 

"Alulírottak kinyilvánítjuk,hogy az alábbi tárgyú petíció tartalmát megismertük,azzal egyetértünk,

és támogatjuk:

 

        Támogatja-e Ön,hogy a Magyar Állam kártalanítsa a 

                               BAUMAG-károsultakat?"

 

Előzmény: Szögesdeszka (8057)
Marcsika2 Creative Commons License 2017.04.26 0 0 8061

Kedves Szögesdeszka!

Lázas vagy? Meglepődtem a beírásodon.

1/ Én nem veszem fel egyik egyesülettel sem a kapcsolatot, mert nem vagyok tag.

2./ Azért van az egyesületi jogász azért fizetik, hogy megírja a petíciót Neki van jogi végzettsége, minden jogszabályt oda -vissza tud, ismeri az ügyet. A megbízásával felelősséget vállal, a leiratért. Én nem vagyok jogász, és ha eltévesztek valamit az nagy baj lenne.

3./ Mindig azt mondtam, egy jogász írja meg, tegyék ide fel véleményezésre.Ez nem történt meg.

4./ Neked is van annyi tudásod, ha úgy érzed van erőd,ne mást biztass,ne a háttérből dobáld a nyilaidat, akkor nyugodtan keresd meg az egyesületeket,ajánld fel a közreműködésedet, és írd meg a te szájízed szerint a petíciót. Én nem teszem, mert nem akarok magamnak kellemetlenséget. Nekem nincs erre időm és energiám, hogy ami itt megy degeneráltak között, egymást ócsárolva. Én ettől elhatárolódok.

 

Előzmény: Szögesdeszka (8057)
Marcsika2 Creative Commons License 2017.04.26 0 0 8060

Bubez! Ugye amit leírtál nem komolyan gondoltad, mert ha igen akkor az értelmi szinted a béka alsó fele alatt van. De megmagyarázom ha nem érted, mert én is utólag tudtam meg, a tény állást.Amit ott leírtam az egy példa volt, ha nem vetted volna észre, hisz oda is írtam, és volt a petícióval kapcsolatba egy kérdés. De a félre értések elkerülése végett a Szabadosék is  feltehették volna a meghívójukat ide, és ráírták volna, hogy csak azok vehetnek rész a közgyűlésen akik tagok,és van meghívójuk. Akkor nem lett volna félre értés, és keveredés, valamint telefonon való egymás hülyítése.Azt hiszem többet tettem a károsultak irányába mint te, de most ennek vége. Sok mindenre felhívtam a figyelmet, hogy ne menjenek be a zsákutcába. Ezután te nyugodtan felvilágosíthatód őket, mert te mindenkinél okosabb vagy. Látod és tudod az összefüggéseket, meg van hozzá a megfelelő papírjaid. Kíváncsian várom.

Előzmény: bubez (8054)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.04.26 0 0 8059

Szögesdeszka!

Tudtommal sem egyik, sem másik egyesületi tag nem kapott még kértérítést eddig, sőt nem  kapott kártérítést egyedi ügyvédi megbízást adó, vagy egyénileg harcba szálló károsut sem annak ellenétre, hogy rengeteg bizonyítékkal rendelkezik. Ugyancsak nem  kapott kártérítést a zárt csoport egyik tagja sem.

 

Tehát nincs mit egymás szemére vetnünk.

 

Nem az egyesületek vezetésén és nem is az egyes tagok szándékán múlik mindez, hanem mint írtam, hiányzik a politikai akarat.

 

Én csupán arra hívtam fel a figyelmet, hogy a 2016. áprilisában megszűnésére készülő "budaörsi" egyesület elnöke, aki ellen  köztudottan sikkasztás miatt bűntető eljárást kezdeményeztem, most kihasználva a károsutak kétségbe esését és nyakfogom aláírásgyűjtési kezdeményezését, annak "élére állt" oly módon, hogy egyesületét jogsértő módon látszólag fenntartva tagokat toboroz 3500.Ft./év tagdíj ellenében egy olyan szándék mentén, amelyben a levelezéseken és a részben már rendelkezésre álló petíciót érintő költségeken kívül más költség nem merülhet fel.

 

De mint írtam, mindenkinek,  így önnek is jogában áll butának lennei, és tagsági viszonyt létesíteni egy törvénysértően működő egyesületben, ahol bíróság által elfoghadott alapszabály hiányában nem lesz senkinek módja a további esetleges sikikasztást számon kérni.

 

Meg fognak lepődni, ha Péterfalvy Úr visszavonja majd az aláírásgyűjtésre kiadott engedélyt a törvénysértő működés miatt, és mi lesz akkor az eddigi munkával, és mi lesz a "budaörsi" egyesülettel, ha Demeter úr a bíróság ismételt felhívására sem volt hajlandó teljesíteni a bíróság által előrt kötelezettségeit?

 

Én tehát időben szóltam a veszélyről. 

 

De mit tett ön az érveim csipőből való visszautasításán és személyem becsmérlésén kívül, melynek eredményeként bárki is hozzájuthatott volna a pénzéhez?

 

Mert ha nem tud ilyen felmutatni , úgy az ön neve is hallgass kellene legyen, meg mindenki másé!

 

Nyakfogom folyamatosan hangoztatta a három sikeres aláírásgyűjtésre alapított példáját...

 

Én pedig Iványi Gábor lelkész példáját említem, akinek az EU bírósága egymilliárd forint kártérítész ítélet meg a diszkriminatív kisegyházak megszűnését eredményező jogszabály miatt. 

 

Lipcsik Márton

 

Alfina63 Creative Commons License 2017.04.26 0 0 8058

Nagyon sajnálom, de hiába hívom a megadott számot senki nem veszi fel.

Sokan vagyunk akik nem léptünk be semmilyen tagságba, és mégis az

utolsó szalmaszálként tekintünk erre az aláírásgyűjtés erejére.

Ha nem sikerül telefonon felvenni Budapest-i Károsultaknak a kapcsolatot

hol írhatnak alá?

Köszönettel

Előzmény: nyakfogom (8042)
Szögesdeszka Creative Commons License 2017.04.26 0 0 8057

Kedves Marcsika2!

 

Ha ilyen okos vagy, akkor több dolgot is tehetsz az aláírásgyűjtés petíciójával kapcsolatosan:

 

1./ Ha egyetértesz Szabadossal, megkéred, hogy az egyesületük ügyvédje fogalmazza meg a petíciót, tegye közszemlére itt és máshol elfogadásra, véleményezésre. Persze te is közreműködsz a megírásában, nem utólag fujjogsz.

 

2./ Vagy megkéred Szabadost arra, hogy vegye fel a kapcsolatot a budaörsi egyesülettel, és készítsék el együtt a petíciót, amiben te is szintén közreműködsz az utólagos fanyalgás elkerülése végett.

 

3./ Felveszed a kapcsolatot a budaörsi egyesülettel és együtt megcsináljátok a petíciót a te javaslataid alapján minél előbb.

 

4./ Vagy írsz egy petíciót te magad, elküldöd a budaörsi egyesületeknek, és közzéteszed elfogadásra, megvitatásra is.

 

5./ Ha egyiket sem vállalod, akkor eldugulsz, és maximum nem írsz alá.

 

Szerintem, ha valaki a kritizáláson kívül mást nem tud vagy akar felmutatni, annak a továbbiakban hallgass a neve.

Ha minden tudás birtokában vagy akkor mutasd is meg azzal, hogy beszállsz a megvalósításba.

Előzmény: Marcsika2 (8053)
Szögesdeszka Creative Commons License 2017.04.26 0 0 8056

Lipcsik!

 

Ha legalább annyit foglalkoznál a Baumag üggyel, és annak pozitív megoldásával, mint a budaörsi egyesület állandó lejáratásával, már minden károsult a pénzénél lenne.

 

Nálatok, aki tag, vagy tag volt, mit kapott a pénzéért?

Kamu megmozdulásokat, meg azt, hogy ingyenesen dolgoztok, ami persze nem igaz.

 

Mi kértünk aláírás gyűjtő íveket  és kaptunk is, pedig nem vagyunk a budaőrsi egyesület tagjai.

 

Több millió forintot herdáltok el évente eredmény nélkül.

Bőven tudtátok volna az aláírásgyűjtést finanszírozni, ha akartátok volna. De ti csak hazudozni tudtatok ezzel kapcsolatban is.

 

Reméljük a tagságotok csak tételes felelősségre vonás mellett enged benneteket eltűnni a vezetőségből!

 

Előzmény: Márton Lipcsik (8055)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.04.26 0 0 8055

Bár megfogadtam, hogy visszavonulok a fórumról, de Egyesület név alatt a 8052 sorszámon megjelent írásnak a tagfelvételre vonatkozó ajánlását nem hagyhatom szó nélkül.

 

Demeter István elnök első kézből tudja, hogy a Pest Megyei Főügyészség törvényesen megválasztott ügyvezetés hiányában jogsértőnek minősítette a 2016. tavaszán felvett hét fő nyilvántartásba vételét. (Ha nincs törvényesen megválasztott ügyvezetés, Sényi Miklós sem lehet elnökségi tag!)

 

Ugyancsak első kézből tudja, hogy a Budapest Környéki Törvényszék a 49.Pk.560.476/2003/33. számú végzésével jogerősen elutasította a (budaörsi) egyesület változásbejegyzési kérelmét, emiatt a (budaörsi) egyesület jelenleg törvénysértően működik. (!)

 

Az ügyészség T.C.3045/2016/7-I. szám alatt ismételten indítványozta az egyesület törvényes működésére irányuló bírósági eljárás megindítását, mely folyamatban van.

 

A "budaörsi" egyesület 2016. április 24.-i közgyűlésén még a megszűnés volt napirenden, és egy tagdíj nélküli kötetlen társasági formában történő további kapcsolat fenntartása.

 

Ezzel szemben Demeter István most azt ajánlja a budapesti egyesületből esetleg kilépő, de más baumag károsultaknak is, hogy 3.500.Ft./év tagdíj ellenében lépjenek be az általa vezetett, de a bíróság szerint jogellenesen működő egyesületbe, ahol ezért a tagdíjért cserében az aláírásgyűjtéssel támogatott petícióval kíván nyomást gyakorolni a mindenkori hatalomra.

 

Óvatosságra intem azon károsultakat, akik a belépést fontolgatják, ugyanis Demeter István ellen azért folyik a Budaörsi Járási Bíróságon büntető eljárás, mert sikkasztást követett el a tagdíjak terhére, miután 2010 óta nem engedett betekintést az arra jogosultaknak az egyesület könyvelésébe, és fennál a gyanú, illetve lehetőség, hogy ezt a pénzkezelési gyakorlatot most folytatni kívánja a 3.500.Ft./tag közösségi pénz tekintetében is.

 

Az aláírásgyűjtés céljával és az ahhoz fűzött reményekkel itt nem kívánok ismételten foglalkozni, azzal kapcsolatban továbbra is tartom a silenciumot.

 

Amit viszont melegen ajánlanék az az, hogy "budaörsi" egyesületbe belépő tagok egy percre se engedjék látókörükön kívül a jelenleg jogellenesen működő egyesület vagyonát, és ne engedjék meg, hogy azzal Demeter István kontroll nélkül rendelkezzen.

 

Demeter Úr nagy mágus, ha pénzről van szó!

 

Éppen ezért érdemes megfontolni, hogy a 3.500. forintos tagdíj ellenében elegendő-e az a deklarált cél, hogy megszerkesszenek egy petíciót, melyet nyakfogom díj nélküli mintának tartott, és hogy a tagok lemondanak-e az Állam elleni kártérítési igényükről, ha a petíció elutasításra kerülne.

 

Természetesen Kaja Ibrahim óta köztudott, hogy mindenkinek szuverén joga tájékozatlannak (butának) lenni. 

 

A legszerencsésebb megoldásnak azt tartanám, hogy a budapesti Egyesület új vezetőséget választana, és megtartaná önállóságát, mely nem zárná ki az aláírásgyűjtésben való részvételt, de garancia lenne a tagdíj közös érdekű felhasználására és a tagi demokráciára. 

 

Jelen írásomat kérem kizárólag a "budaörsi" egyesület tagfelvételével kapcsolatos felhívásra, ajánlkozásra való reagálásnak tekinteni, a fórumon folyamatban lévő más tárgyú viták engem már nem érintenek.

 

Sok sikert a bármilyen célokhoz!

 

Lipcsik Márton

bubez Creative Commons License 2017.04.25 0 0 8054

 

 

Aki nem ír alá,az végleg kimarad,lemarad.

Te egy habrancsfazék vagy,az első zagyvaságod óta.

Aki ekkora zagyvaságokra képes,jobb ha ha hallgat:

 

 

Tegnap egyik ismerősöm hívott telefonon, hogy mit tudok 2017. április 29. a Lurdiház 10 órakor tartandó Baumag találkozóról. Egy pillanatra meghökkentem. Hogy lehet valamit így szervezni.

 

 

Ezzel a zagyvaságoddal kezdted itt a pályafutásodat: 

 

"Kedves szervező hölgy/úr!

A mai internet világba fel lehetett volna tenni a következőt, ide index.hu-ra, és nem vak vezet világtalant, mert csak hívogatják egymást a károsultak, és nincs megfelelő információjuk : (Ez egy példa)

Baumag találkozó:

Minden károsultra számítunk 2017. április 29. 10 órai kezdéssel.

Helye: Budapest Lurdiház.(pontos cím emelet ajtó,valamelyik sarok, vagy bejárat) mert ugye elég nagy a Lurdiház.

Megközelítése: Árpád-hídtól 1 villamos stb. 

Téma:1/ Meg nem irt, de majd becsatolásra kerülő petíció megvitatása.Mikor is fog elkészülni.

        2./ Aláírás gyűjtése, (de nem tudják mit is írnak alá mert a petíció a holdba van, ezért ebből bukta lesz sok embernek).

         3./ Baumag felszámolás megvitatása.

         4./ Kérdések megválaszolása

Minden Baumag károsultat, és szimpatizánst szeretettel várunk.

xx  és yx  szervezők."

 

 

Ekkora zagyvaságot még senki sem írt le,mint te

Előzmény: Marcsika2 (8053)
Marcsika2 Creative Commons License 2017.04.25 0 0 8053

Kedves Magdika!

 

Te semmit nem változtál, jobb lenne ha hallgatnál.Én is azon a véleményen vagyok mint a Szabados, hogy vakon nem írok alá semmit. Szerinted az ügyvéd megírja majd a petíciót utólag. Én nem ülök be ebbe a kosárba. Tudod miért, láttam már amikor elvesztettek pert, pedig annyira a károsultaknak mondták, hogy tuti ügy lesz, amire én mondtam, hogy tuti bukta és nem szabad elindulni.Sajnos nekem lett igazam, a károsultak meg fizették a per költséget. Már jó párszor leírtam és mások is leírták, csak egy mód van ami megállja a helyét az a csalás.Nem betétgyűjtés mind arról hablatyoltak évekig. Tessék már felfogni: Mindenki megvette a nem létező üzletrészt, aminek az értéke nulla forint volt.Mindenki kapott a befizetett pénzéért, egy nem létező nulla forint értékű üzletrészt.Így vált csalás áldozatává.A csalás a Baumag részéről befejezetté vált, amikor a nem létező üzletrész ellenértékét átvette. Arany kicsi csillagom, te nagyon nem érted az összefüggéseket, ezért ne oszd az észt. Én felajánlottam, ha meg van a petíció szövege és egyet értek vele, vagy kérem a javítást egy két helyen,  én is és sokan mások is aláírják, de változatlanul tartom és tartják mások is, hogy vakon nem írok alá semmit. Még egy jó tanács, a médiától tarts magad távol, mert ha annyi butaságot összehordasz mind amit leírogatsz azzal csak ártasz, nem előre hanem hátra megy a Baumag ügy.  

Előzmény: Fábiánné Magdika erős (8048)
E gy e s ü l e t Creative Commons License 2017.04.24 0 0 8052

Tisztelt Fórumozók !

 

A nyakfogom 8042 sz. bejegyzését helyesbítjük, azzal a szöveggel, hogy nem szükséges az aláírásgyűjtő íven első helyen lenni egy károsultnak, sőt egyáltalán nem fontos károsultnak lenni. Az aláírásgyűjtő íven lehet bármely magyar állampolgár, aki a 18. életévét betöltötte és egyetért az aláírásgyűjtő ív fejlécén szereplő kérdéssel.

 

                   "Támogatja-e Ön, hogy a Magyar Állam kártalanítsa a BAUMAG-károsultakat ?"

 

Az aláírásgyűjtés célja, a petíció benyújtása a Miniszterelnökségre, a BAUMAG-károsultak a Magyar Állam általi kártalanítása ügyében.

 

Ezt az aláírásgyűjtő ívet a Mi ügyvédünk szerkesztette meg és a NAIH hagyta jóvá. Ezen változtatni nem lehet és más célra sem lehet felhasználni (pld. népszavazás kezdeményezésre) !

 

Szabadon Bandi bejegyzéséhez sok sikert kívánunk a most szombati közgyűlésükhöz. Reméljük, hogy az Egyesület együtt marad, a megválasztott  új vezetőséggel közösen tudunk dolgozni céljaink érdekében.

 

Amennyiben mégis úgy dönt a közgyűlés, hogy felszámolja önmagát, akkor szívesen várjuk az aktív tagokat a Mi Egyesületünkben, melynek hasonló céljai vannak, mint a budapesti egyesületnek. 

 

Egyesületünknél a tagdíj, az új Alapszabályunk szerint egységesen 3.500.- Ft/év 

 

Jelentkezni lehet: emailen (szbeegy@gmail.com), illetve az alábbi címen:

Szövetkezeti Befektetők Érdekvédelmi Egyesülete - 2440 Százhalombatta, Borostyán u. 26. Pf. 21.

 

Szívesen várjuk az új jelentkezőket tagjaink közé.

 

Fő célunk: ebben az évben az aláírásgyűjtéssel nyomásgyakorlás a mindenkori hatalommal szemben.

 

 

 

 

 

 

 

Szögesdeszka Creative Commons License 2017.04.24 0 0 8051

Ugye Bundi Bandi, magadat nem soroltad az intelligensek közé, mert ha igen, az végzetes tévedés lenne a részedről!

Előzmény: SZABADOS BANDI (8050)
SZABADOS BANDI Creative Commons License 2017.04.23 0 0 8050

Nem lett több az ostoba ember, csak az intelligensek írnak egyre ritkábban.

Nekem mindig fülembe cseng a mondóka:

“Ne vitatkozz hülyékkel mert lesüllyedsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.”

Előzmény: Szögesdeszka (8049)
Szögesdeszka Creative Commons License 2017.04.23 0 0 8049

Na mi van Bundi Bandi?

 

Ennyire tele a nadrágotok, hogy nem győződ hangsúlyozni, hogy minden terület be van kamerázva, így senki  nem tud benneteket fenéken telefonálni regisztráció nélkül azért, amit eddig csináltatok a károsultak ellen?

A teremben, ahol a közgyűlés lesz, vannak kamerák?

Vagy amit ott csináltok, azt nem akarjátok, hogy nyilvános legyen minden károsult számára?

 

Minden kamera rendszer véges.

Nem fogtátok eddig még fel?

 

Ellenben Isten szeme mindent lát. És e szerint kapjátok a jutalmatokat is.

Előzmény: SZABADOS BANDI (8047)
Fábiánné Magdika erős Creative Commons License 2017.04.23 0 0 8048

Jó lenne, ha az aláirás gyűjtéséről nem lebeszélnék egymást, hanem bíztatnának mindenkit,

hogy írja alá. Most ilyen hülyeségen vitatkoznak, hogy mi lesz a petició szövege.

Nyilván azt is ügyvéd fogja elkészíteni, senki ne képzelje azt, hogy bárkit is kár érhetné miatta.

 mindenkinek egy érdeke van , hogy végre valahogy az elopottl 

  pénzünket visszakapjuk.

Nagyon úgy néz ki, hogy ez az utolsó esélyünk

Úgy tervezzük, hogy őszig gyűjtjük az aláirásokat és valamerlyik Médiát is beszervezzük az

átadás alkalmával.

Én jóval 10 óra előtt ott leszek a Lurdy házban és szeretném, ha minél több ember aláírná.

Egymás hülyítése nem vezet sehová.

Magdi Fábián

SZABADOS BANDI Creative Commons License 2017.04.23 0 0 8047

Kedves Mindenki, aki érdeklődik!

A budapesti (Victor Hugó u) közgyűlés tájékoztató anyaga mindenki számára elérhető, és nyilvános  http://befszovkare.hu/pdf/2017kozgy_tajekozt.pdf

 

A Közgyűlés a a 2016. évi CLXXIX. törvény 34.§-ával módosított 2013. évi V. törvény (Ptk.) 3.74.§ (1) bekezdését: "A közgyűlés nem nyilvános. Azon a tagokon és az ügyvezetésen kívül a közgyűlés összehívására jogosult által meghívottak (az alapszabály szerint más nem),......vehetnek részt."

 

Természetesen nem kizárt, hogy önkéntesek aláírásokat gyűjtsenek a közgyűlésre érkező egyesületi tagok között. Ezt a tevékenységük azonban kizárólag a közgyűlési termen kívül tehetik meg, nem zavarhatja és különösen nem akadályozhatja a közgyűlés eredményes megtartását. Ilyen beavatkozási kísérlet esetén az elhárításhoz szükséges intézkedéseket megtesszük. 

 

Különös hangsúllyal hívom fel a figyelmet arra, hogy a LURDY-Ház 8 konferencia termének közös előtere kamerázott, ahol a ház tőlünk független rendészei, és biztonsági őrei felügyelik a közösségi szabályok betartását, és azt szigorúan be is tartatják.

nyakfogom Creative Commons License 2017.04.23 0 0 8046

ÍME NÉHÁNY VÁLASZ A KÁROSULTAKTÓL:

 

 

 


Szász Sándorné14:44 (6 órája)
címzett: saját magam

No, végre,  talán visszakapjuk hosszú évek múltán, és a hosszú birkakénti várakozás után a pénzünket!!! Köszönjük szépen. Jó lenne már, ha lenne valami lehetőség, mert ez, ami most van, ez rettenetes.Igazából talán arra játszanak, hogy kihalunk, és - és KÉSZ!!! nincs ügy. Kérnénk, hogy aláírhassunk, mert reménytelenül VÁRUNK!!  és VÁRUNK! és VÁRUNK!!!! és semmi nem történik a kis megtakarított pénzünk, meg OLVAD!!!!!!

 

Joli Braun15:16 (5 órája)
Tisztelt Sényi Miklós úr!
Első kérdésem. van e határideje az aláírás gyűjtésnek? 
Sajnos én nem sok mondhatnám senkit  nem ismerek Baumagos károsultat,ettől függetlenül támogatom a kezdeményezést.
aláíró listákat,kérek amit szombaton a közgyűlésen lehetne realizálni.
Üdvözlettel: Braun Tamásné

 

 

Pataky Zoltán 
címzett: saját magam

Üdvözletem Miklós.

Beszélgetésünk után megtaláltam az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Baumag kártalanitás ügyben hozzám küldött levelét. Ez 3 oldal terjedelemben tárgyalja a kártalanitás jogi elutasitását. A levél kelte 207 febr 9. Aláiró dr Szücs Katalin.

Ha úgy gondolod, hogy ennek tartalma is felhasználható, postán elküldöm, vagy személyes találkozás esetén átadom.

Várom válaszod

Zoltán

 

 

 

Zsuzsanna Kern
Kedves Miklós!
Köszönöm a tájékoztatást, holnap fogok telefonálni a megadott számon aláírásgyűjtő ívért.Remélem még van remény.
Fintáné Kern Zsuzsa

 

Dr. Dénes Gábor10:14 (10 órája)
címzett: saját magam

Tisztelt Sényi Úr!

 

Ez is egy jó megoldás talán jobb mire Én gondoltam, de nem teljesen erre. Valóban csak az összefogás fog vagy tud valami erőt mutatni.

Még nem találkoztam az aláíró ívekkel.

Ha gondolja és érdekli elküldöm mire gondoltam egy rövid felszólalásban ha lesz időm ismertettem volna az elképzeléseimet a közgyűlésen.

Üdvözlettel:

Gábor

 

 

 

 

 

 

 

nyakfogom Creative Commons License 2017.04.23 0 0 8045

ÍME NÉHÁNY VÁLASZ A KÁROSULTAKÓL

 

 

 


Szász Sándorné14:44 (6 órája)
címzett: saját magam

No, végre,  talán visszakapjuk hosszú évek múltán, és a hosszú birkakénti várakozás után a pénzünket!!! Köszönjük szépen. Jó lenne már, ha lenne valami lehetőség, mert ez, ami most van, ez rettenetes.Igazából talán arra játszanak, hogy kihalunk, és - és KÉSZ!!! nincs ügy. Kérnénk, hogy aláírhassunk, mert reménytelenül VÁRUNK!!  és VÁRUNK! és VÁRUNK!!!! és semmi nem történik a kis megtakarított pénzünk, meg OLVAD!!!!!!

 

Joli Braun15:16 (5 órája)
Tisztelt Sényi Miklós úr!
Első kérdésem. van e határideje az aláírás gyűjtésnek? 
Sajnos én nem sok mondhatnám senkit  nem ismerek Baumagos károsultat,ettől függetlenül támogatom a kezdeményezést.
aláíró listákat,kérek amit szombaton a közgyűlésen lehetne realizálni.
Üdvözlettel: Braun Tamásné

 

 

Pataky Zoltán
címzett: saját magam

Üdvözletem Miklós.

Beszélgetésünk után megtaláltam az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Baumag kártalanitás ügyben hozzám küldött levelét. Ez 3 oldal terjedelemben tárgyalja a kártalanitás jogi elutasitását. A levél kelte 207 febr 9. Aláiró dr Szücs Katalin.

Ha úgy gondolod, hogy ennek tartalma is felhasználható, postán elküldöm, vagy személyes találkozás esetén átadom.

Várom válaszod

Zoltán

 

 

 

Zsuzsanna Kern
Kedves Miklós!
Köszönöm a tájékoztatást, holnap fogok telefonálni a megadott számon aláírásgyűjtő ívért.Remélem még van remény.
Fintáné Kern Zsuzsa

Marcsika2 Creative Commons License 2017.04.23 0 0 8044

Kedves Nyakfogom!

 

Csak fölöslegesen ugyan azt írogat. Miért nem teszik fel végre a csatolandó petíció szövegét. Sok munkától megkímélné magát, mivel én és sokan mások beszállnának az aláírásba és a gyűjtésbe is. Így csak várakozó álláson vagyunk. Nem megyünk be egy újabb csapdába. Azt nem reklámozza, hogyha valaki aláírta az ívet, és utólag nem felel meg amit írtak petíciót hozzá, akkor az illető törölheti a szemét, mert az aláírt listáról senkit nem lehet kitörölni. Esetleg egy perre kerül sor akkor a orra alá dörgölhetik, ezt írta alá, most mit akar. Ezt is el kellene mondani a károsultaknak.

Előzmény: nyakfogom (8042)
SZABADOS BANDI Creative Commons License 2017.04.23 0 0 8043

Kedves Mindenki, aki érdeklődik!

A budapesti (Victor Hugó u) közgyűlés tájékoztató anyaga mindenki számára elérhető, és nyilvános  http://befszovkare.hu/pdf/2017kozgy_tajekozt.pdf

 

A Közgyűlés a a 2016. évi CLXXIX. törvény 34.§-ával módosított 2013. évi V. törvény (Ptk.) 3.74.§ (1) bekezdését: "A közgyűlés nem nyilvános. Azon a tagokon és az ügyvezetésen kívül a közgyűlés összehívására jogosult által meghívottak (az alapszabály szerint más nem),......vehetnek részt."

 

Természetesen nem kizárt, hogy önkéntesek aláírásokat gyűjtsenek a közgyűlésre érkező egyesületi tagok között. Ezt a tevékenységük azonban kizárólag a közgyűlési termen kívül tehetik meg, nem zavarhatja és különösen nem akadályozhatja a közgyűlés eredményes megtartását. Ilyen beavatkozási kísérlet esetén az elhárításhoz szükséges intézkedéseket megtesszük. 

 

Különös hangsúllyal hívom fel a figyelmet arra, hogy a LURDY-Ház 8 konferencia termének közös előtere kamerázott, ahol a ház tőlünk független rendészei, és biztonsági őrei felügyelik a közösségi szabályok betartását, és azt szigorúan be is tartatják.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!