Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2018.11.15 -1 1 12079

Huu ez nagyon izgi! Felálltam tőle!

KSzK81 Creative Commons License 2018.11.14 -2 0 12078

Sziasztok!

 

Szívesen fogadom az üzeneteket. Az emailcímem az adatlapomon nyilvános.. Csak jelezzétek, hogy a fórumról vagytok, és hogy melyik topik alapján kerestetek meg.

 

  • Csak azt kérem, hogy ajánlatot senki se tegyen. Képet senki se kérjen, mert elvi okokból azt nem küldök.

 

Karcsi vagyok!

Törölt nick Creative Commons License 2018.11.13 0 7 12077

Amit most leírok, az nem ma történt, és nem is kollégiumban, hanem egy régi barátom lakásán.

Addig csak hetero élményeim voltak. Soha nem gondoltam, hogy ez megtörténhet. És mégis.

A történet igaz, de egy kicsit megfűszereztem.

 

Akkoriban a 30 as éveimben jártam.

Egy volt iskolatársam megkért, hogy készítsek róla képeket, mert szeretne hirdetésekre válaszolni. Akkor még nem volt internet. Társkereső hirdetések jelentek meg újságokban, és arra lehetett válaszolni levélben. 

Mivel tanultam fényképezni, természetesen vállaltam. Elmentem hozzá, mert otthoni környezetben akarta a képeket. Ebben semmi kivetni való nem volt, hiszen egy társkereső hirdetésre válaszolt.

Mondtam, hogy öltözzön fel rendesen, mert úgy kelt jó benyomást. Öltönyben készítettem róla képeket. Portré, teljes alakos, ami akkoriban divat volt. Több ilyen kép készült róla. Farmerban, az akkor divatos garbó nyakú pulóverben. Ő kb. velem egy korú lehetett. Tehát ebben nem találtam semmi különöset.

Közben beszélgettünk, hogy milyen hirdetésre fog válaszolni. Mondta, hogy több hirdetés is tetszett, és mindre fog írni, és képet küldeni. Néhányat mutatott is. Nők adták fel a hirdetést, és tartós társ kapcsolatot kerestek.

Beszélgettünk sok mindenről. Mivel régen ismertük egymást, (egy középiskolába jártunk), beszélgettünk munkáról, stb. Én akkor már nős voltam. Kérdezte, hogy jó e a szexuális életünk. Így terelődött a beszélgetés a szexre. Persze, ahogy ez két 30-as férfi között lenni szokott. Ezután ért az első meglepetés! Megkérdezte, hogy nagy kérés lenne, ha készítenék róla pár fürdőgatyás képet is. Mondtam, hogy nincs akadálya, bár nem ajánlom, hogy ilyen képeket is küldjön a válaszlevelekben! Ezen jót nevettünk. Mondta, hogy nincsenek ilyen tervei. Neki kéne. Mondtam, hogy jó, engem nem zavar. Láttam már fürdőruhát. Kiment a szobából, hogy felvegye. 

Hallottam, hogy zuhanyozik. Mikor bejött, egy akkor divatos fürdőnadrág volt rajta. 

Elég vékony alkat volt. (akkoriban én is az voltam) Mivel én is jártam strandra, nem volt ebben semmi különös. Beszéltük, hogy mind a ketten milyen vékony alkatúak vagyunk, és nem tudunk hízni. 

Kérdeztem, milyen képeket szeretne? Mondta, hogy valami nem pózolós, hanem természetes képek lennének jók. Azt tanácsoltam, hogy dumáljunk, és közben én majd fényképezek. Ha van dolga, csinálja, és akkor nem lesznek mesterkéltek a képek. Közben ő italt töltött, és így jó képeket tudtam készíteni. Beszélgettünk, tovább. 

Feltűnt, hogy beszélgetés közben, elkezdett duzzadni a fürdőgatya eleje. Nem szóltam, csak kicsit érdekes volt a helyzet. Gondolom, hogy sejti, hogy látom. Mondta, hogy ne haragudjak, de ő sem érti, mitől kezdett felállni neki. Már nagyon duzzadt. Éreztem, hogy szégyelli, és kellemetlen számára. Igyekeztem nem oda nézni, hátha lehiggad, de akaratlanul is oda tévedt a tekintetem. Azt láttam, hogy nem lankad le, sőt, egyre merevebb. 

Persze, amilyen hülyék voltunk, téma maradt a szex. Mondta, hogy elég rég nem volt barátnője. Ő úgy tervezte, hogy nem is akar komoly kapcsolatot, de rájött, hogy nem élet az élet egyedül. Ezért válaszol most hirdetésekre. Kérdeztem, hogy minek kellenek a fürdőgatyás képek? Mondta, hogy igazán semmi terve velük, de szereti, ha mások nézik. Szeret meztelenkedni mások előtt. Valahogy ez mindig izgatta. Szereti a meztelenséget.

Én mondtam neki, hogy akkor ezért került izgalmi állapotba. Kérdeztem, hogy az is izgatja, ha egy férfi látja? Ő sem érti, hogy miért, de igen. Szereti, ha meztelenül látják. Minél meztelenebbül. Ezért is szőrteleníti magát. Addig fel sem tűnt, hogy valóban szőrtelen a lába, és a mellkasa is. Ezt meg is említettem. Mindenhol szőrteleníted magad? Kérdeztem. Igen felelte. Akkoriban nem volt még divat a nőknél sem, nemhogy a férfiknél. Intim helyen is? Persze. Volta a válasz.

Belém bújt a kisördög. Kérdeztem, hogy megnézhetem e, mert én eddig ilyet felnőtt férfinél nem láttam.

Mondta, hogy igen, és ledobta a fürdőgatyát. Ott állt előttem egy leszőrtelenített farok. Soha nem érdekeltek a férfiak, de ezt megigézve néztem. Sokkal gusztusosabbnak láttam, mint egy szőrös farkat. Kb. 17 cm nek saccoltam, és szabályosan izgató volt, hogy olyan tisztán szőrtelen. Mondtam is, hogy nem semmi látvány. Kérdezte, hogy tetszik e? Igennel válaszoltam, mert tényleg tetszett. 

Észrevettem magamon, hogy izgat a látvány. Valami megmozdult az én nadrágomban is. Az egész szitu olyan izgalmas, és bensőséges volt. 

Leült velem szemben, és én kikérdeztem, hogy hogyan tudja ilyen simára leborotválni. Elmondta, hogy csinálja. - - Nem szoktad megvágni magad? Kérdeztem. 

- Gyakorlat teszi a mestert. 

- Nem marad borostás? 

- Nem.

- Régen csinálod?

- Amióta elkezdett szőrösödni. Nem szerettem a szőrt magamon soha.

- És ha közös öltözőben vagy?

- Páran megbámulják. Ez nekem tetszik.

- Nem fáj, mikor borotválod?

- Kezdetben kipattogott, de már megszokta a bőröm.

- És teljesen sima lesz?

- Persze. Nézd meg!

Elém állt, és én közelről néztem.

- Simítsd meg! Mondta. 

Megérintettem a szeméremdombnál, és valóban teljesen sima volt. Ő meg felszisszent.

- Csak nem fájt? Kérdeztem, és elkaptam a kezem.

- Nem. Csak egy pillanatra túl izgató volt, ahogy hozzá értél. Nincs semmi baj. Nem gondoltam, hogy ennyire izgat egy pasi érintése is!

- Ne haragudj! Nem akartam. Én sem hittem, hogy téged ez izgathat.

- Neked milyen volt érinteni?

- Nagyon fura érzés, mert nem gondoltam volna, hogy ilyen helyen megérintek egy férfit.

- És milyen volt? Undorító?

- Pont ezért érzem magam hülyén, mert egyáltalán nem. Sőt izgalmas, és kellemes érzés volt. Nagyon selymes   ott a bőr. Mint egy nőé. Ez érdekes. Te mit éreztél, hogy felszisszentél?

- Nagyon érdekes érzés volt. Más, mint ha egy nő érintette volna, de ugyanolyan érzéki.

- A zacsit hogy tudod borotválni? Az kicsit ráncosabb.

- Ott is leszedem, amennyire tudom. Megnézed?

- Látom, hogy egyáltalán nem szőrös ott sem.

- Megérinted?

- Azért az már túlzás lenne! Mert hogy megérintettem a hasad alatt, az még ok, de hogy a zacsidat is, az már kicsit sok.

- Nyugodtan érintsd meg! Persze, csak ha nem undorodsz!

- Nem undorodom, csak kicsit fura, hogy egy férfi tökét fogdosom. 

- Szerintem nincs ebben semmi rossz. A gyerekek is sokszor megfogják egymás micsodáját, és ennyi.

- Gondolod?

- Persze.

Én kicsit félve, de odanyúltam. Álló farka alá tettem a kezem, és megsimogattam a zacskóját. Sima volt, csak pár apró rövidke szőrt éreztem. Érdekes, de egyáltalán nem kellemetlen érzés volt. Éreztem, hogy megvonaglik a teste. A farka végén átlátszó csepp jelent meg. "Na itt kell abbahagyni!" Gondoltam, és elvettem a kezem.

- Milyen? Kérdezte.

- Érdekes. Téged egyáltalán nem zavar, hogy én itt fogdoslak?

- Nem. Mért? Téged?

- Kicsit furán érzem magam, de nem kellemetlen. És az a csepp a farkad végén?

- Ja? Kicsit felizgultam, de ne zavarjon. Mindig felizgulok, ha meztelenül vagyok valaki előtt. Ez nálam így működik.

- Nem mondták még, hogy exhibicionista vagy? 

- Tudom, de mit tegyek. Izgat, ha látnak.  

- És ilyenkor hogy vezeted le?

- Kiverem. Ha nincs, aki megtegye.

- Szokott lenni?

- A régi barátnőm segített ilyenkor. 

- Hogy?

- Vagy előtte kivertem magamnak, vagy ő simogatta nekem. Amióta szakítottunk, nem segített senki. Megteszed, hogy kicsit visszateszed a kezed a hasam alá? Olyan kellemes volt.

- Most viccelsz? Nemsokára megyek. Utána magadhoz nyúlhatsz.

- Ok. Megértem, ha undorodsz.

- Ez nem undor kérdése. Megérintettelek, és nem undorodtam. Akkor már nem lennék itt! Csak azért ez kicsit sok.

Én ültem egy kanapén, ő meg mellettem állt. Láttam, hogy remeg a térde. Számomra is egyre izgalmasabb volt a helyzet. 

- Biztos nincs kedved? Kérdezte. Oda tehetnéd a kezed, hogy megnézd elég sima e!

-  na jó! Egy kicsit még oda teszem, hogy ne érezd magad rosszul.

Rátettem a kezemet a szemérem dombjára, és finoman simogattam. Kis idő múlva rátette a kezét a kezemre, és lassan elkezdte a farka felé vezetni. Nem tudtam hirtelen, mit kéne tennem. Elvegyem a kezemet, vagy hagyjam. Közben elérte a kezem a farka tövét. Éreztem a keménységét. Nagyon fura volt, de egyáltalán nem rossz érzés. Azután rávezette a kezemet a farkára. Rákulcsolta az ujjaimat, és elkezdte masszírozni magát a kezemmel. Én csak hagytam. Azután az ő keze lecsúszott, és én már egyedül simogattam. Valahol hajtott a kíváncsiság. Hátra húztam a fitymáját, és elkezdtem neki húzogatni a bőrt.

Akkor eszméltem, hogy el fog élvezni! Féltem kicsit, de kíváncsi is voltam, milyen lesz. Egyre jobban remegett a teste. Már nem volt vissza út. Párat húztam rajta, és már spriccelt. 

Mikor befejezte, szégyellősen elkezdett öltözni. Többször is elnézést kért a történtekért.

Ez volt az első ilyen élményem.

 

 

 



KSzK81 Creative Commons License 2018.11.12 -2 0 12076

Annyiban kiegészíteném a történetem, hogy biszex pasi vagyok. Majdnem 15 éve élettársi kapcsolatban élek a gyermekeim édesanyjával. A nagyobbik fiam 16, a kisebbik fiam 14, a lányom 11 éves. A korábbi történetemen túl több homo sztorim volt.

Előzmény: KSzK81 (12075)
KSzK81 Creative Commons License 2018.11.11 -2 5 12075

Tisztelt Olvasók! Kedves Fórum társak!

 

A történetem ott kezdődik, hogy nagyon fiatalon (10 évesen, 1991) lettem kollégista. Nagyjából két évvel később kezdett bennem először felmerülni, hogy a lányok helyett a fiúk inkább azok, akik közül nekem válogatnom kell. A kollégium erre éppen jó is volt, hisz csak fiúk voltak. Egy-egy folyosón a két végén egy-egy fürdővel, ahol akár 6-an is zuhanyozhattak egyidejűleg. A zuhanytálca egyben volt, viszont a fülkék egy (többnyire átlátszó) függönnyel voltak elválaszthatóak. Volt alkalmam fürdés ill. zuhanyozás közben is egyre több és egyre szebb férfi testet látni.

 

Másodéves gimnazista voltam, 160-165 cm magas, pelyhedző szőrzettel a mellkakasomon, az arcomon (és mi tagadás a farkamon is), a súlyom is úgy 55-60 kg körül mozgott, a testalkatom pedig enyhén sportos volt. A hajam rövid volt és fekete, a szemem is ugyanolyan színű. Elég rendszeresen elégítettem ki magamat már ekkoriban. Ekkoriban igazán két fiú volt, akivel legtöbbször fantáziáltam arról, hogy egy jó orál aktus, de akár anál is lehetne. Nevüket megváltoztatom! Egyik Endre volt. Ő 18 éves, 190-195 cm magas, 95-100 kg, sportos, de mégis izmos testalkatú, rövid szőke hajú, tengerkék szemű, kerekded arcú srác volt. A másik pedig Gabi volt. Ő 17 éves, vállig érő gyönyörű barna haj, barna szem, 185-190 cm magasság, 75-80 kg, valamivel vékonyabb testalkatú, de izomzata azért neki is volt. Még valamivel nagyobb is, mint Endrének. Az is igaz, hogy Endre izmai nagyjából egyformán osztódtak el a karjain, a lábain, míg Gabinak szinte csak a karján voltak izmok. (Az is igaz, hogy nemigazán akartam volna Gabitól sem rúgást kapni a lábamra). Gabi a jobboldali szomszédos szobába lakott, míg Endre pedig az enyémhez (ezt úgy értendő, hogy amelyikben én laktam) képest srégen balra található szobában tengette a napjainak jó részét.

 

Egy szép szerdai napot írtunk, amikor is éppen könnyítettem volna magamon a klozetba, amikor is Gabi belépett. Láttam az arcán némi döbbenetet, de láttam, hogy rendesen szemügyre vesz. Főleg a farkamat. Majd hallottam, hogy nyel egyet, majd ő is előveszi a sajátját, hogy könnyítsen minden szempontból magán. Egyszer csak átszól: Megszeretnéd fogni? Igencsak meglepett a kérdése, de Igennel válaszoltam. Ekkor kölcsönösen átnyúlva a másikét kezdtük el verni. Nagyon furcsa, de iszonyúan jó érzés öntött el, amikor Gabi 18/6-os farkát a kezembe fogtam. Elkezdtem tovább gondolni a dolgot. Néhány perccel később megfogta a kezemet és a piszoároktól behúzott egy WC-be és így szólt: Vedd a szádba és élvezkedj rajta! Én szót fogadó gyerek voltam (már amikor lehettem), így letérdeltem és először elkezdtem először csak nyalogatni, ízlelgetni a farkát. Finom volt! Kapd be és szopj haver! Szólalt meg újfent. Ekkor már nem volt vissza út. Bekaptam a farka hegyét, majd egyre mélyebbre mentem és szoptam. Az első mindegy 3-4 percben úgy éreztem, hogy Gabi egyáltalán nem is élvezi, viszont én annál jobban élvezem. Aztán végre hallottam, hogy elkezd halkan nyögdösni. Ez már egyfajta jel volt, hogy talán mégis élvezi, amit csinálok, és ahogy csinálom. Aztán párperc múlva megint éreztem, hogy egyre jobban lüktet a pénisze. Ekkor én rákapcsoltam. Mire szóhoz jutott volna, hogy figyelmeztessen az elélvezésre, addigra már csurrant-csöppent a számba belőle, ami csak jobban felcsigázott és még inkább rákapcsoltam. Nagyjából 2 perccel az első gyermeki adag után gejzírként tört ki a farkából a finom sperma. Hőmérséklete enyhén langyos volt, aminél jóval melegebbet vártam volna. Ezt azonban az íze kompenzálta kicsit. Az íze pedig enyhén sós, kicsit édeskés, pikánsan csípős is volt. Jól szopsz! Jobban, mint a barátnőm! Na csak azt ne mondta volna, hogy csaja van. Egész jól titkolta a csajt, mert korábban senki nem látta vele együtt. (gondoltam magamba) Ha gondolod, akkor holnap ugyanekkor, ugyanitt megismételhetjük a dolgot! szólt Gabi! Most csak ugratni akarsz? kérdeztem vissza. Eszem ágában sincs! Hónapok óta nem tudott a barátnőm ennyire kielégíteni, mint te! mondta teljes fapofával a srác. Bele mentem a kérésébe. Alig vártam már, hogy csütörtök délután 3 óra legyen. Már majdnem 10 perccel korábban ott voltunk mindketten, ami engem valahol örömmel töltött el. Bevonultunk a legelső WC fülkébe, de ott nem minden úgy indult, mint előző nap. Számomra teljesen váratlanul a srác elkezdett vetkőztetni engem. Most mit akarsz? kérdeztem értetlenül, hisz arról volt szó előző nap, hogy szoptatni fogja magát velem. Úgy gondoltam, hogy kipróbálom milyen, amikor.... mondta Gabi. Én nem is ellenkeztem sokáig, hanem inkább hagytam, hogy azt tegyen, amit akar. Talán 2 perc kellett neki ahhoz, hogy teljesen levetkőztessen, majd először magához húzott, megcsókolt, miközben az egyik kezével a seggemet, a másik kezével a farkamat ápolgatta. A csókja olyan forró volt, hogy azt leírni sem tudom. Nagyon ízlett. Sokkal jobb volt, mint amiről fantáziáltam korábban. Eközben a seggem és a farkam általa mért kezelgetése is elkezdte elérni célját. A farkam egyre inkább merevedett. Erre Gabi letérdelt elém és a péniszemet rögtön tövig bekapva nagy sebességgel elkezdett szopni. Meglepően jól csinálta. Nem is telt el oly sok idő és a farkam elkezdett eresedni, lüktetni. Próbáltam én figyelmeztetni, hogy elfogok menni, de hiába. Ő csak még jobban rákapcsolt. Nem volt így visszaút és elengedtem a dolgot. Először néhány cseppet kapott, de nem adta fel, így kapott még egy kicsit, majd mivel itt sem állt le, a harmadik adag gejzírként tört ki belőlem. Aztán újfent megcsókolt, majd lemostuk magunkat. Utána pedig megbeszéltünk egy találkozót szombat délutánra. Erről azonban majd később mesélek!

[fidelio] pelleas Creative Commons License 2018.11.08 0 1 12070

Ez nem igazán partnerkereső topic, tudod? 

 

Előzmény: Törölt nick (12069)
Idősebbpasiszerető Creative Commons License 2018.11.04 0 6 12067

Rólam röviden: 

Most vagyok 26 éves. Életem első szexuális tapasztalatát írom le nektek, ami egy idősebb csávóval történt. Noha néha ferdítek az igazságon (nem kérdéses, kellemes élmény maradt, és leírni ezt maszti nélkül még most is nehéz), a legtöbb része megfelel a valóságnak.

 

Fiatal voltam, 16 éves. Atlétikus alkat. Már tudtam magamról, hogy számomra csak és kizárólag a fiúk érdekesek, noha ezt még titokban tartottam mindenki előtt. Igazából, elég vonzó alkatú voltam. Alig borostás, fekete haj, széles vállak, vékony test. Egy oldalon ismerkedtünk meg. Egy kép volt kint róla, pontosabban a keze volt rajta oldalt, és sört tartott benne. Látszott a testalkatán, hogy ő sem küzd túlsúllyal. Idősebb volt, 45 kürüli. Ő írt rám, és rövid beszélgetés után arcképet is cseréltünk. Szögletes arc, körszakáll, néhol a barnaságot felváltja az ősz szín, kék szemek, és meglepő, de fiatalos frizura, amiben szintén több volt az ősz hajszál, mint a barna. Mindentől eltekintve jó kiállású volt, vonzó férfi. Nem köntörfalaztunk egymással, ő szexet keresett, és valójában én is, titokban. Megbeszéltünk egy időpontot, nála.
Nyári, késő délutánra tervezett volt a dolog. Sosem voltam még férfival, csókolózni se csókolóztam még. Meséltem neki erről, és nem riadt el. Hiszen, mindent ki kell próbálni egyszer. A busz viszonylag gyorsan beért, és ő várt rám a megállóban. Mosolygott, mikor leszálltam, lekezeltünk. A korához képest igazából görög isten alkata volt. Egy laza, fehér trikó volt rajta, egy vörös baseball sapka, napszemüveg, meg egy hawai témájú nadrág. Fiatal szűz vérem forrni kezdett, és már a kezelés alatt éreztem, hogy dudorodok.Szerencsére farmer volt rajtam, így nem látszódhatott.
- Hmm, élőben még jobban nézel ki - mondta huncut mosollyal a szakálla alatt.
- Köszönöm, te is - mondtam elpirulva. A mellkasszőrét vizslatva.
- Nos, akkor induljunk. Nem lakom messze.
Út közben csevegtünk a semmiségekről. Suliról, munkájáról. Egy vörös kerítéses ház elé értünk.
- Nos, itt lakom. Várj, kinyitom az ajtót. Menj csak be, én bezárom a kaput.
Így is tettem. Levetettem a cipőmet, a szűk folyosóra érve. Kicsit körbenéztem. Rendes lakás volt. Tisztán tartott, még növények is voltak. Nem volt túl sok cipő. Egyedül lakott.
- O, menj csak beljebb nyugodtan - mondta, miközben már az ajtót zárta. Kicsit beljebb mentem, de mint egy elveszett bárány. Látta, hogy zavarban vagyok, és mintha élvezte volna a helyzetet. Gyorsan levette a sapiját, ledobta a napszemüvegét, és bevezetett a nappaliba.
- Kérsz kávét, vagy esetleg valami ital? - kérdezte, miközben felrakott főni egy nagy adag friss kávét.
- Talán csak vizet - mondtam válaszul. Nem hazudtam, szinte tűzforró lehettem.
- Narancs vagy almalé? - kérdezte.
- Alma, azt hiszem - feleltem. Töltött nekem, majd kikészítette a kávéját, és leült velem szemben.
- Biztos van olyan, aki tetszik az osztályodból - kezdett bele egy feszültségoldó társalgásba, miközben beleszürcsölt a tejeskávéba.
- Persze, de ők heterók - mondtam bizonytalanul. Ismét elkezdtünk semmiségekről beszélni, és a kávéja lassan elfogyott.
- Nos, akkor még szűz vagy? - kérdezte a témára térve, kezét pedig a felső combomra rakva.
- Nem még. Eddig még csókolózni is csak nővel csókolóztam - vallottam be ismét azt, amit már az oldalon is megbeszéltünk.
- Nos, ezen változtathatunk - mondta, és elkezdett közel hajolni. Egymásba olvadtak ajkaink. Eleinte csak hosszú pusziszerű lágy csókolózás volt, de hamar utat tört a nyelvével magának. Életem első csókja egy férfival. Éreztem, ahogy a szakálla enyhén szúr, és ez csak még jobban beindított. Az én kezem is már a felső combján volt. Viszonylag sok időt tölthettünk el csókolózással, de én kevésnek éreztem. Főleg úgy, hogy hímtagom már zsibbadt a szűk farmerből való kitörési kísérleteinek kudarcaként.
- Na, milyen volt? - kérdezte mosolyogva, közel az arcomhoz.
- Nagyon jó - mondtam lihegve. Rám mosolyodott, és folytatta. Újabb csókáradat, sokkal intenzívebb, és vadabb. Irányította a nyelvével az eseményeket. Hosszú volt, és nedves. Én hátráltam ez esetben.
- Huh - mondtam elpirulva.
- Látom meleged lett. Nekem is melegem van.
Ezzel felállt, és levetette a felsőjét, és a nadrágját. A látványtól majdnem elszédültem. Nagyobb darab volt nálam, izmos maci szerű. A hasa lapos volt, széles válla, viszonylag atlétikus karjai, és kőkemény combjai. Mélybarna szőr futott végig a kezein, és a lábain, egészen a combjáig. Mellkasán és hasán már elő-elő tünedeztem az ősz szőrszálak, de ez csak még szexisebbé tette a képet. Egy rövid, gombos, szellős gatya maradt rajta.
- Elugrok gyors wc-re, ha gondolod, te is vetkőzz le addig.
Rettent zavarban voltam. Gyönyörűen nézett ki. Én meg ott ültem, mint valami préda. Ezen felül pedig kőkeményen meredezett a farkam. A felsőmet és a zoknimat levetettem, de a nadrágtól még nem szabadultam meg. Kis idő múlva visszatért, és leüllt, ahol eddig ült.
- Hát a nadrág? - kérdezte mosolyogva.
- Nos... Nem tudok olyan visszafogottan viselkedni, mint te - mondtam, miközben az ágyékára néztem.
- Oh, igazán? - kérdezte, majd az ágyékomhoz nyúlt. - Nem semmi. Kőkemény lett. Ennyire felizgattalak?
- Nos... Igen.
Egy darabig masszírozta még, majd újra elkezdtünk csókolózni. Csók közben a masszírozásnál néha rászorított, amire egy erős lüktetéssel feleltem. Egyszer csak elkezdett kuncogni. Lenéztem, és láttam egy pöttyöcskét a farmeromon.
- Elnézést... - mondtam, és úgy éreztem, elsüllyedtem szégyenemben.
- Ugyan, semmi gond. Te meg akarod fogni? - kérdezte, és terpeszben hátradőlt a kanapén.
- Persze! - úgy vágtam rá a feleletet, mint egy éhes kisfiú, aki meglát az utcán egy tortát. Az ő mozdulatát követve, eleinte csak az ágyékára raktam a kezem. Óvatosan felmértem a terepet. A farka még fél-merev állapotban sem lehetett, de az alapállapotát már elhagyta. Elkezdtem lassan simogatni, a tág gatya miatt a gatyán keresztül mozgatni, óvatosan meg-meg szorítani, és eredményül eljuttattam fél-merev állapotban.
- Na, most már igazán levethetnéd azt a nadrágot.
- Oksa.
Minden gátlás nélkül kibújtam a nadrágomból, mire ismét rám tört a szégyenlősség. A cerkám kő-mereven mutatott elém, gatyán keresztül is teljesen kivehető volt. Szűkebb gatyát kellett volna húznom az alkalomra.
- Hát, nem vicceltél. Tényleg nem visszafogott - mondta ismét, majd teljes kezével rámarkolt, és gatyán keresztül szépen óvatosan elkezdte verni. - Rendesen felizgultál, ahogy látom. No, de látom, hogy mennyire szorít. Ne aggódj, leszek én az első.
Ez a kijelentése után abbahagyta farkam gatyán keresztüli verését, és egy gyors mozdulattal kibújt az alsójából, majd egy ismerős helyzetet felvéve széttárta lábait, és hátradőlt a kanapén. "Egy igazi kan" - gondoltam magamba, és a legbujább dolgokat képzeltem magam elé. Fél-merev farkának állapota is gyönyörű volt már eleve. Heréi enyhén lógtak a terpeszülésben. Szőrösek voltak, de nem túlzottan, csak kellemesen. Esztétikus szemmel nézve: illett a testéhez az ősz szőrrel borított herék látványa. És a heréin pihengetett a fallosza. Makkját még félig takarta a fitymája, de már láttam, hogy nem átlgaos méretű lőccsel rendelkezik.
Kibújtam én is a gatyámból, és a szerszámom kőkeményen állt a levegőben.
- Hmm - mondta, és újra elkezdte veregetni a szerszámomat - Jó kemény a farkad. Tetszik, hogy egyenes.
- Nekem is nagyon tetszik a tied.
- Ha van kedved, bekaphatod.
Ránéztem az ágyékára. Enyhe kifejezés, hogy volt kedvem. Elé térdeltem, és közel hajoltam. Eleinte megfogtam a kezemmel, és felemeltem a golyóiról, lassan verni kezdtem. Lehúztam a fitymáját a makkjáról, és megláttam a gyönyörű mély-lilás színét. Majd közel hajoltam, eleinte a nyelvem hegyével érintettem meg a makkját, majd miután megbizonyosodtam róla, hogy hasonló, mint amilyet vártam, bekaptam. Eleinte nyál nélkül húzogattam, miközben szoptam, majd ahogy egyre inkább bátorodtam, annál mohóbban, és bővebb nyállal kényeztettem a kezeim közé került farkat. Az illata és az íze is maga volt a mennyország, és nem viccelek, ha azt mondom, hogy abban a pillanatban arra gondoltam, hogy ezt bármikor, bárhol csinálnám. Ám ahogy egyre szoptam, és szoptam, ő úgy lett egyre merevebb, és merevebb. Szopás közben fel-fel néztem, és ő hátravetett fejjel élvezte a munkámat. Nagyokat lélegzett, és néha fel is nyögött. Egyre bátorodva a bal kezemmel elkezdtem tapogatni a hasát, és a golyóit. Kis lélegzethez jutva kivettem a számból, és ekkor vethettem szemet teljes pompájára. Előttem egy gyönyörű hím egyed ült, hátravetett fejjel, csak a szakálla látszódott lentről. Széttett kezekkel élvezte a műveletemet, testén végigfutott a gyönyörű hamvas szőr. És direkt előttem két szőrös comb futott össze, melyek kereszteződésénél ott volt a kanléc. Valóban nem tévedtem, az átlagnál nagyobb, és vastagabb is volt.Eresebb volt, mint a cerkák, amiket pornófilmekben látni. Még pornófilmben se láttam olyan gyönyörű farkat. Egyenes volt, de kicsit jobban dudorodott a bal oldala. A makkja is nagyobb, és vastagabb volt, mint az enyém, mélyebb-lilább színű. Bár annyira kőkemény nem volt, mint az enyém, azért megállta a helyét keménységileg. És a legszebb: az egész farka csillogott a nyálamtól.
Nem húztam az időt. Ismét elkezdtem szopni, ezúttal nyelvmunkát is belevéve. Ez esetben már néha le is nyeltem a farkát, amire hatalmasokat nyögött. A farka méretét tekintve, ilyenkor öklendtem kissé tőle, de ez nem tartott vissza a dologtól.
- Szereted lenyelni? - kérdezte hirtelen tőlem. Felnéztem rá, és kivettem a farkát a számból.
- Láttam ilyet. Tetszik.
- Akkor gyere - mondta, és felállt. - Feküdj fejjel lefele a kanapéra, és nyisd ki a szád.
Úgy tettem. Háton fekve a fejem lelógott a kanapéról félig. Tudtam, mi következik, és alig vártam. Bár kissé izgultam, csak szopás közben is majdnem elmentem.
Közelebb jött, majd megfogta a farkát, és elkezdett játszani vele. Megcsapkodta vele az arcomat, végig símogatta vele az ajkaimat. Fokozta a vágyaimat. Majd szép lassan betolta a számba. Eleinte nem volt semmi gond, nyelv-munkáztam vele, és kényeztettem, miközben ő hol ki, hol be helyezte a számba. Megpróbáltam közben magamhoz nyúlni, de két rántás után már éreztem, hogy elmegyek, így abbahagytam. Így játszadozott egy darabig, majd szépen lassan lenyomta a farkát a torkomon. Hirtelen nem kaptam levegőt. A torkomban ott feszült a hatalmas lőcse, az orromat teljesen benyomta a heréje. Reflexből nyelni akartam, és szorult egyet a torkom, mire nyögött egyet. Könnyek gyűltek a szemembe, és kivette a farkát. Levegőt kapva kitört belőlem a slejm. Nem volt sok időm levegőért kapkodni, ugyanis a farka nemsoká gyors mozdulatokkal állandó kukucskáló vendéggé vált a torkomban. Könnyeztem, és kissé fuldokoltam is, de maga volt az élvezet. Túlságosan is élveztem a dolgot. Próbáltam megállítani, de túl késő volt. Mire sikerült volna megállítanom, már éreztem magamban, hogy kitörök. Ezért meg se próbáltam akadályozni. Helyette inkább megmarkoltam a seggét, és tövig a torkomba toltam, majd nyögések közepette megszabadultam a farkamat feszítő égető vágytól. Kis fiatal voltam, és első alkalom volt. És csak élveztem, nem eresztettem a farkát, ellenkezőleg, toltam magamba, amennyire csak lehetséges volt. Majd szép lassan eleresztettem, és ő kivette a torkomból a farkát. Tucsogott a nyáltól, és egy nyálcsepp sokáig összekötötte a számat a farkával.
- Hát, erre nem számítottam - mondta - még sosem láttam, hogy valaki csak a vágytól elmenjen, nemhogy még ennyit.
Kitöröltem a könnyeket a szememből, és magamra néztem. Viszonylag egyenest lőttem, a nedvesebb fajtából, és tetemes mennyiségben. Akkor először mentem el csak szabadon, zsepi nélkül. Tetemes mennyiségű sperma borította a testemet.
- Na, most mi legyen? - kérdezte.
- Sajnálom. Nem akartam elmenni ilyen hamar.
- Semmi gond - felelte, majd az ujjával felvett egy adagot a spermámból. Bekapta az ujját, és lenyalta róla. - Hmm, fincsi.
Ezzel a kijelentéssel szépen lassan elkezdte körbetisztogatni a testem. A nyelve érintése a testemen, a szakállának enyhe szúrása, mind csiklandozott kissé. Viszont le se vettem a szemem a farkáról (mivel a pozíciónk még mindig a régi volt).
- Hmm, rengeteget lőttél - mondta, és folytatta a tisztogatásom. - És még mindig kőkemény vagy.
- Igen. Még mindig kanos.
- Ennek örülök - rám nézett, és elmosolyodott. A gecim egy része a szakállában volt, az ajkai most vörösebbek voltak. "Pókember" stílusban elkezdtünk csókolózni. Éreztem a nyelvén a gecim illatát. Még sohasem kóstoltam spermát, de eldöntöttem, hogy ma ez is meg fog történni. A csók után a kanapéra ült, és elkezdett kicsit lejjebb tisztogatni. A gyomrom körül, a hasamon, a köldökömön, a V-m-nél. Végül pedig elkezdte nyalogatni a farkamat, ami még mindig kőkemény volt. Szépen körbenyalogatta, majd megmarkolta, és a tövétől a végéig húzni kezdte, hogy még a maradék gecimet is kicsikarja. Kissé érzékeny voltam még, de a nyalogatásának hála, a vágy ismét elborított. Ő ezt tudta, és szép lassan elkezdett szopni. Szájjal, és kézzel tette a dolgát. Kissé erősebben markolta a farkam, mint én szoktam, de ez is gyönyörű érzés volt. És hál'istennek végre nem kellett izgulnom azon, hogy mindjárt elmegyek. Csak élveztem a munkálkodását. Nem akartam pihenni, ezért kaján módon én is a farkára markoltam, és elkezdtem verni, hasonló stílusban a szopásához mérten. Próbáltam nem nyögni, de ha tehettem volna, sikoltoztam volna az élvezkedés közben. Egyszer csak kivette a farkam a szájából.
- Ha jól látom, van itt még töltény - mondta kaján vigyorral. - Várj meg itt, mindjárt jövök.
Kis időre eltűnt. Ajtó nyitódott, csukódott. Kis idő, ami alatt lassan-lassan vertem magamnak. Ajtó nyitódott, csukódott. És visszatért, egyik kezében egy síkosítóval, másikban pedig egy műfasszal. Gondoltam, hogy ma baszni fogunk, de nem gondoltam, hogy vannak játékai. Ironikus módon, a játéka vékonyabb volt, mint a farka. Egy kis gumiszerű dolog volt a végén a könnyebb eltávolítás céljából. Olyan méretű lehetett, mint az én farkam (ami szintén nem volt kicsi, de átlagos). Kajánul mosolygott a bajsza alatt.
- Nem kell félni - mondta mosolyogva, és lerakta a földre a dolgokat. - Feküdj hasra, és rakd szét a lábad.
- Huh, oké - feleltem, és cselekedtem. Eleinte elkezdte simogatni a seggemet. A jobb, és a bal farpofámat. Majd egyre mélyebbre, és mélyebbre haladt. Szépen lassan széthúzta a farpofáimat. Eleinte csak a szakállának a szúrását éreztem, majd egy kellemesebb, lágyabb érintést. Ütemesen kezdett nyalni, szépen lassan. Reflexszerűen zártam, ami nem akadályozta. Nyalt, és nyalt, amíg újra elernyedtem, meg a nyelvével szépen beslisszant. Ismét zártam, és ezt még párszor eljátszottuk. A nyelve mellett elkezdett masszírozni az ujjával is. Ismét rám tört a vágy. Érezve a testem rezgését, bedugta az egyik ujját, és elkezdte bennem mozgatni. Nem sok idő múltán még egy ujjat, és már két ujjal masszírozta ánuszomat. Hol zártam, hogy eresztettem, de már arra vágytam, hogy tovább lépjünk. Kivette az ujjait belőlem, és hallottam, hogy nyom egy kevés síkosítót. Óvatosan körülkente a lyukamat, és a síkosított ujjaival ismét elkezdett ujjazni. Ezúttal sokkal kellemesebb volt, szinte egyáltalán nem zártam, ennek köszönhetően már három ujja mozgott bennem.
- Élvezed? - kérdezte.
- Aham. Csináld még.
Csinálta egy darabig. Majd kivette az ujjait, és ismét a síkosító hangját hallottam. Ismét felbukkantak az ujjai az ánuszom körül, szépen simogattak, majd felbukkant még valami, ami kissé hidegebb volt, mint az ujjai. Ekkor már nem zártam, akartam, hogy feldugja a műfaszt. Eleinte könnyen kinyitottam magam, és a sikítónak hála könnyen csúszott is. Ám egy ponton elkezdett fájni, és újra szorítottam.
- Ne aggódj, ereszd el magad - mondta, és egyre beljebb, és beljebb tolta. Kellemetlen volt, de nem fájt, bár vártam már, hogy a végére érjünk. Szépen feltolta nekem, én meg kissé fájdalmasan (és talán nőiesen) nyögtem hozzá. Mikor megállt, automata záron voltam.
- Jó szűk a lyukad. Nem fáj? - kérdezte.
- Kicsit.
- Ne aggódj, elmúlik.
Lassan elkezdte mozgatni bennem a szerszámot. Csak úgy, mint az ujjaknál, eleinte szabadultam volna tőle, de nem tágított. Ki, és be, egyre gyorsabban, de érzéssel.
- Jobb már?
- Igen!
Egyre nagyobb volt a ki, és behatolás hossza. Egyszer csak kicsúszott, és ő visszanyomta, én meg nyögtem. És valóban egyre múlt a kellemetlen érzés.
- Ne lepődj meg - mondta, és tövig tolta a játékszert. Az eleje is gömbölyded volt, és már csak a gumi-zsinórszerű anyag lógott ki az ánuszomból. - Próbáld magadban tartani. Egy pillanat, és jövök.
Ismét eltűnt. Elkezdtem játszadozni a zsinórral. Könnyen ki tudtam húzni magamból a végét, és tudtam még húzogatni magamnak. Mindeközben elkezdtem verni magamnak, és háttal feküdtem, lábakat levegőben tartva. Kellemes volt. Ismét visszatért. Ezúttal egy kissé nagyobb, de nem vastagabb műpénisz volt a kezében. Sötét lila volt, kissé keményebb anyagú.
- Gyere ide, és szopj egy kicsit - mondta, miközben a simítózta a műfarkat. Én térdeltem is elé. Sajnálatos módon, a farka ismét félmerev állapotú volt. De gyorsan segítettem rajta. Bő nyelvvel szoptam a farkát, ő meg szép lassan besikosította a fenekét, majd elindult a saját nyílása felé. Szoptam egy darabig, és simogatta magát. Kis terpeszt tett, és lassan elkezte feldugni magának. Neki nem voltak gondjai, gyorsan befogatta. Csakhogy az nem egy műpénisz volt, hanem egy vibrátor. Meglepődve próbáltam szemlélni, mi is történik, de ő nyögés közben a jobb kezével a farkára nyomta a fejem, miközben kényeztette a fertályát.
- Jól van, így jó lesz - mondta, kis idő után - Fordulj megint hasra, lábakat szét!
Az utasításának engedelmeskedtem, ő eddig megfogta a zsinór végét, és szép lassan kivette belőlem. Hatalmas űrt éreztem, amit a lehető leggyorsabb módon szerettem volna betölteni. Nyögtem egy rosszat, majd hátranéztem.
- Ne aggódj - mondta, mikor meglátta az arcomat) - Kapsz jobbat.
És kaptam is. Besíkosította a farkát, egy kicsit ismét kent az ánuszomra, és szép lassan elkezdett lüktetni. Eleinte csak játszadozott, mintha direkt félredugna a lyuk helyett. Szétfeszített a vágy. És mikor a legjobban éreztem az űrt, egyszer csak megéreztem magamban, az űrt kitöltő szépséget. Ismét enyhe fájdalom hasított a fertájamba. Befeszültem, és ki akartam magamból lökni, de ő lassan, de biztosan tövig nyomta belém.
- Istenem, de forró vagy - mondta, mikor teljesen belém hatolt.
- Várj egy kicsit, nagyon nyom.
- Ne aggódj, elmúlik - mondta, és szépen lassan elkezdett mozogni bennem. Ismét igaza volt. Szép lassan alábbhagyott a fájdalom, és a görcsös érzés. Ismét kívánni kezdtem. És nyögtem, miközben ő is nyögött.
- Ú, várj, kiesik az enyém! - mondta, és ismét feljebb helyezte magában a vibrátort. - Váltsunk pózt.
Azzal kivette belőlem a farkát, ismét űrt hagyva bennem. Lefeküdt széttett lábakkal a kanapéra, s a tető felé nyomta a lőcsét, jelezve, hogy ráülhetek. Nem is kellett több, óvatos mozdulattal ráültem. Sokkal jobban tetszett, hogy én diktáltam a tempót. Tövig eresztettem magamban a farkát. Elkezdtem rajta hullámozni, és lovagolni, és ő kéjesen nyögött. Éreztem, hogy az egész ágy rázkódik a vibrátor miatt. Kissé felült, és rajtam átnyúlva leállította, és kivette magából a vibrátort. Összébb zárta a lábait, kissé felemelte a térdét, és átkarolva elkezdett csókolni. Én mindeközben ismét elkezdtem a farkán ugrándozni, majd kissé hátravetettem magam, és ő elkezdte a bimbóimat nyalogatni.
- Cseréljünk pózt - mondta, és mosolyra húzódott a szája - és megbaszlak.
Elmosolyodtam, és leszálltam a farkáról. ebben a pózban kevésbé éreztem a farkának hiányát, és jól is esett leszállni róla.
- Feküdj háttal - mondta, én pedig úgy tettem.
- Várj! Rakj rá még síkosítót! - mondtam neki, és ő eleget tett a kívánságomnak. Rakott egy keveset a farkára, és egy keveset a lyukamhoz is. A vállára rakta a lábaimat, és kegyetlenül belém-hatolt, amit egy hatalmas nyögéssel honoráltam. Ő is nyögött, és keményen elkezdett baszni. Kissé kellemetlen volt a tempó, de elkezdtem magamnak verni. A farkam ismét lövés közeli állapotba került, de most nem hagytam abba a farkam kényeztetését. Most tudtam, hol a határ. Mind a ketten tocsogtunk az izzadtságban. Két nyögés közben megszólalt:
- Beléd mehetek?
- Aha
És folytatta. Úgy dugott, mint egy bika. Gyönyörű látvány tárult elém. A testem izzadt volt, néhol még látszódott a szétkenődött, és már félig megszáradt spermám a hasamon. A lábam végigfutott a válláig, és ott állt a gyönyörű hím férfi. Enyhén ősz haja kócos volt, és párás. Homlokán és arcán izzadtságcseppek. Szemében éhség és vágy, a szája folyamatos nyögések. Szőrös testét belepte a melegtől való nedvesség, és folyamatos has és lábmunkát hajtott végre, hogy minél mélyebbre, minél gyorsabban tudja kielégíteni vágyait. Innen már nem kellett sok idő. Kikapta belőlem a farkát, és elkezdte verni. Vagy 10-15 másodpercig verhette, majd ismét belém nyomta, tövig. A lábujjai is összegörbültek, ahogy éreztem testének lökését. Éreztem, ahogy megszabadul a vágy nyomásától, és belém lövi heréinek gyönyörű tartalmát. A hatalmas nyögéseknek vége lett, és még mozgott bennem egy kicsit, majd kivette belőlem hímvesszőjét.
- Elmész még egyszer? - kérdezte, miközben mellém feküdt.
- Aha - mondtam, és ő elhelyezkedett.
- Szólj, ha jön - mondta, és kinyújtott nyelvel várta a gyönyörömet. Nekem se kellett sok idő, energiát nem ismerve vertem, és meg is indultam. Jeleztem, hogy jövök, és akarva, akaratlanul rányomtam a fejét a farkamra. Kiadtam magamból. Éreztem, ahogy lüktetett a farkamból a szájába a spermám, ő pedig örömmel fogadta be. A lüktetés alább maradt, és egy darabig még szopogatta, amíg rá nem szóltam, hogy érzékeny lett. Ekkor leszállt a farkamról, közel jött, és elkezdett csókolni. Nem nyelte le a gecimet. Szájból szájba járt át, nyelvről nyelvre. Jutott az arcomra is, ahogyan az ő szakállára is. Mikor abbahagytuk, megkérdezte:
- Na, milyen volt az első csók férfival?

Törölt nick Creative Commons License 2018.11.01 0 5 12066

Nos elnézést kérek mindenkitől, de időhiány és bevallom totál kiment a fejemből, hogy folytassam az irományomat.

Eljött a péntek, amit ezek után nagyon is vártam már. Eljött a 3 óra  hallom, hogy az ajtó kulccsal záródik. Kinéztem és láttam, hogy jön felém a kolis tanár a farkát markolászva. Köszöntünk egymásnak, majd kérdezi, hogy - Mindenki elment már? - mondtam - Igen. - Abban a pillanatban odajött hozzám és elkezdtünk smárolni, közben a létező összes helyen végigtapizott, amit viszonoztam is neki. Gyorsan levettem nadrág, boxeralsó, póló kombót és ott álltam meztelenül előtte álló fasszal. Ő is levetkőzött, márcsak egy gatya volt rajta, de dudorodott neki is rendesen. Odatolt egy széket maga alá és leült elém. Hát nem kellett neki 1 másodperc és csak azon kaptam magam, hogy a szájában van a cerkám. Uram atyám, azt hittem h menten elmegyek, hát mit ne mondjak tudott az öreg. Már majdnem elmentem, mikor gyors kivettem a szájából és mondtam neki, hogy cseréljünk helyet. A gatyáján látszódott az előváladék foltja, majd lehúztam róla bokáig és ott volt előttem az a nagy szőrös fasz. Csak úgy csattogott, ahogy vertem neki, majd bekaptam én is. Az a meleg, eres fasz ahogy a számban volt, elég izgató volt. Szoptam neki rendesen megállás nélkül, már majdnem negyed órán át toltam neki, mikor megkérdezte, hogy a számba élvezhet-e. Mondtam neki persze. Nem kellett neki kétszer mondani, már jött is az anyag. Olyanokat nyögött közben, még filmekben se hallani olyat. A forró gecije mind a számban volt, akkorát élvezett. Na nekem se kellett több, én közben végig vertem a faszomat. Gyors helyet cseréltünk és mindet az arcára lőttem. A haja az arca mindene olyan volt, a mellkasa is. Utána bekapta még az enyémet és még ami maradt azt lenyalta. Sose hittem volna, hogy ez megtörténik velem, de mind a ketten élveztük a dolgot. Miközben felöltöztünk beszélgettünk mindenről, mondta, hogy a felesége már nem nagyon akarja a sexet, és csak otthon saját kezűleg oldja meg a problémát. Mondta, hogy menjek át a következő hétvégén hozzá, mert a felesége szakszervezetis gyűlésen lesz a Balatonnál és egész hétvége szabad lesz. Persze, hogy igent mondtam... na majd folytatom, ígérem :)

Előzmény: Törölt nick (11931)
shrek17 Creative Commons License 2018.10.24 0 1 12065

Igen igazad van ..én is így vagyok..elérhetőséget kérhetek..érzelmileg  fiúk sokkal többek-...

Előzmény: sbfuck68 (12059)
Freeballer Creative Commons License 2018.10.09 0 4 12064

"folyt. jön"...

 

Este újra vissza értem a koliba és elindultam tusolni. Hosszasan élveztem a meleg vizet egyszer csak nyílt az ajtó. A két fiú közül jött az egyik. Be állt ő is tusolni. A zuhanyzó fülkékkel szemben tükör volt a falon. Egymást néztük ahogy kézzel kényeztettük magunkat. Nem mentünk át egymáshoz. Valahogy ez nagyobb élvezetet adott. 

Tudomásul után törölközővel csavarva elindultam kifelé, és utánnam szólt a srác, hogy nem mersz meztelen kimenni.

Na én a nem mered kezdetű mondatokra mindig haraptam...

Ledobtam a törölközőt és mondtam neki majd hozdd utánnam.

Úgy ahogy voltam végig mentem a folyosón. Végülis nem voltak sokan bent de bárki megláthatott volna.

Este épp a pornó újságokat nézegtem mikor nyílt a szoba ajtó.

- át jössz vagy jöjjünk mi?

Hát nem kellett sokat kérlelni mentem egyből...

Mire átértem ők már kezelésbe vették egymást. Gyorsan csatlakoztam is. Volt minden amit nyelvvel lehet művelni. Mivel sok az előnedvem így mindent össze nedveztem gyorsan.

Majd megkérdezték, hogy szűz vagyok e még. Akkor még előlről és hátulról is az voltam. 

- na melyiket akarod kipróbálni elősször?

- én szeretnék dugni, mert nagyon izgatja a fantáziám.

Az egyik srác hasra dobta magát a másik pedig a fejem a lyukához nyomta és szólt hogy bő nyállal nyaljam ki majd közben ujjazzam. Én így tettem. Nagyon jó érzés volt nyalni és közben hallgatni ahogy nyöszörög. Ezután a farkam oda tettem a lyukhoz és szép óvatosan betoltam neki. Soha nem volt még a cerkám ilyen helyen így nagyon hamar eldurrantam. Kicsit pihentem addig a másik srác kezelgette. Mikor újra akció képes voltam be szálltam s újra lyukon voltam. A másik srác pedig az én seggem vette kezelésbe a nyelvével. Nagyon mennyei érzés volt. Majd mögém térdelt és a farkát a lyukamhoz nyomta. Ès lassan behatot. Hatalmas farka volt hosszra és vastagságra de olyan ügyes volt én meg úgy be voltam izgulva, hogy nem is éreztem fájdalmat. Így telt el az éjszaka felváltva cserélgettük egymást.

Freeballer Creative Commons License 2018.10.09 0 5 12063

Sziasztok!

Nem egy nagy történet de...

Miskolcon voltam kolis 1996-ban. A koli inkább albérlet szerű volt mint kolis. Egy folyosón volt vagy 20 szoba és egy nagy vizes blokk. Mindenki ide járt tusolni. Akkoriban ez nagy élmény volt, mert itt láttam elősször, hogy a többi fiúnak milyen szerszáma van addig szinte soha.

 

Történt, hogy egyik hétvégén bent kellett maradnom a koliban. A hétvégi tanári ügyelet lazább volt mert egy épületben egy nevelő volt a 4 szintre. Én teljesen azt hittem egyedül vagyok a szinten de este neszt hallottam a 6-os szobából. Nem tulajdonítottam neki akkor még nagy jelentőséget. Este későn értem vissza a koliba valamikor 23:00-után. Ahogy mentem a szobám felé megint hallottam a 6-osból neszeket. Be mentem a saját szobámba le pakoltam elmentem tusolni majd egy szál örölközőben mentem visszafelé amikor a kíváncsiságom megállított a 6-os szoba előtt. Hallgatóztam óvatosan és halk suttogást és más fura hangokat hallottam. Gyorsan be mentem a szobámba le raktam a zuhanyzós cuccokat és ujra vissza mentem hallgatózni.

Fura nyögdécselések szűrődtek át az ajtón. Annyira az ajtóra tapasztottam a fülem, hogy megnyomtam az ajtót ami résnyire kinyílt. Az udvarról az ablakon halvány fény szűrődött be de a 2 ágyon nem láttam senkit ami az ajtóból látszódott. Óvatosan beléptem az előtérbe és próbáltam meglesni mi zajlik a 3-ik ágyon. Mikor sikerült végre fél szemmel oda lesnem úgy, hogy engem ne vegyenek észre láttam ahogy 2 fiú vonaglik egymáson 69-es pózban. Nagyon izgatott a látvány. A péniszem egyből merev lett és nagyon jól esett ahogy a törölköző dörzsöli a makkom. Hamar elő is vettem és játszottam vele....

 

Nagyon hamar és nagyon sok elő nedvem van így miközben játszottam magammal egy idő után hangja lett a faszverésnek amire a 2 srác felfigyelt. Hirtelen kiugrottak az ágyból és megláttak, hogy ott állok meredező pénisszel. Nagyon meg ilyedtem, hogy most mi lesz (idősebbek is voltak tőlem).

Majd az egyik srác be zárta kulcsra az ajtót a másik pedig le rántotta rólam a törölközőt.

Mindketten elkezdtek simogatni és szép lassan az ágy felé tereltek. Majd le löktek az ágyra és elkezdtek kényeztetni mindketten. Élvezésig nyaltak és szoptak. Aztán hálám jeléül én is be szálltam az adok kapokba. Akkor dugás nem volt de nagyon nagy volt az élvezet. Mindhárman elmentünk legalább 2-2x. Aztán bele aludtunk az élvezkedésbe. 

 

Reggel úgy keltünk fel mint ahol nem történt semmi. Elmentünk tusolni, reggelizni és jókat dumáltunk, majd mindenki ment a dolgára.

 

Itt még nem ért véget a történet... "folyt köv"... 

Marcika63 Creative Commons License 2018.10.09 -1 0 12062

1 éve helyett 1 hetet akartam íni. A fogalmazást vasárnap (tegnapelőtt) kezdtem, míg a történetet tegnap (hétfőn) küldtem át.

Előzmény: Marcika63 (12061)
Marcika63 Creative Commons License 2018.10.08 -2 5 12061

Sziasztok! Én egy 55 éves múltam napra pontosan 1 éve. Az életem útja nagyon érdekesen alakult. Ennek történetét mesélném el. Először két pont, amit érdemes rólam tudni.

+ A nejemmel 4 gyermeket neveltünk fel (közülük az első szülött vér szerint nem az enyém, de születésétől mi neveltük -ez külön téma, hogy miért-);

+ A nejemnek két fiúikertestvére van (ez is fontos pont, de ez még ebben a részben kifog derülni, hogy miért)

 

1. rész

 

Hetedik osztályba, vagyis 1976-ban lettem kollégista. Rá 1 évvel került be a kollégiumba Laci és Viki (ők a nejem ikertestvérei). Mindketten, vagyis mindhárman sportoltak. Laci 160 cm, 60-65 kg, hosszúkás arc, égszínkék szem, hosszú szőke haj; Viki 165 cm, 55-60 kg, hosszúkás arc, tengerkék szem, középhosszú szőke haj. Laci inkább nőcsábász, bulizós, sportoló típus volt. Viki visszahúzódó, csendes, a bulikat inkább kerülő, sportoló volt. Vikiék napra pontosan 21 hónappal fiatalabbak nálam. ('63 szeptember ill. '65. június).

 

Gimnázium másodikban történt meg az első dolog. Ekkor Laci és Tomi (a negyedik szobatársunk) éppen versenyen voltak, így Vikivel kettesben voltunk. Alig vártam már ezt a hetet, mert tudtam, hogy itt az alkalom, hogy lépnem kell valamit a fiú irányába. Majd megvesztem azért, hogy valahogy megkörnyékezzem őt, és hátha ő is benne lesz a dologba. A második estén kezdtem a 'támadást', persze ezt képletesen értem. Először ő ment el zuhanyozni. Már, amikor meggyőzödtem róla, hogy egyedül van a fürdőbe, akkor bementem utána. Mit ad jó isten, pont a szomszédos 'zuhanykabinba' álltam be, majd amikor a fiú háttal állt nekem, átléptem és felajánlottam, hogy megmosom a hátát. Nagy meglepetésemre, és még nagyobb örömöre, meg is engedte. Ahogy elkezdtem mosni a hátát, minden egyes érintés egyszerre volt öröm és bánat. Öröm, hogy a puha bőrét érinthetem, és bánat, hogy ez csak rövidideig tarthat. Hát (nem) teljesen véletlenül le-lecsúszott a kezem a seggére is. A segge arányos kerek, a lábai se nem túl vékonyak, se nem túl vastagok voltak. A combjain és a lábszárán volt némi izom is. A karjai is erősek voltak (Jól tudtam, hogy lábra és karra sokat edz). Máig nem tudom, hogy honnan vettem a bátorságot és a vállára tettem fejem. Viktor ettől először ledermedt, majd megfordult. Ahogy ajkaink összeértek megcsókoltam. Bár ez még csak egy visszafogott próbálkozás féle volt. Mintegy 2 percig álltunk egymással szemben, döbbenten, majd Viki közelebb húzott magához magához, átölelt, majd megpróbált megcsókolni. Ahogy ajkaink összeértek, a nyelveink is kapaszkodni kezdtek egymásba és csókolózni kezdtünk. Korábban smároltam jó néhány csajjal, de ilyen jól nem éreztem magam közben, mint ekkor. A biztonságérzetem is az átlagnál jóval magasabb volt. Pedig elvileg bárki ránk nyithatott volna, de valahogy még ez sem érdekelt - legalábbis akkor és ott nem. Aztán befejeztük a zuhanyozást, megtörölköztünk és bevonultunk a szobába. Ott aztán néhány perc némaság után így indított:

- Marci, azt sem tudom, hogy mit mondjak, de... kezdett bele

- Én is így vagyok vele... szakítottam félbe

- de, nagyon... folytatta volna

- én is így érzem.... szóltam újra közben (de szerintem nem is figyelt, hogy mit mondtam) eközben mér mindketten kerestük egymással az érintkezést. Végül megfogtam a combját, mire ő megfogta a kezem

- Én már egy ideje... kezdtem bele

- Tudom, hogy egy ideje már figyelsz engem. szólt közbe, ezzel viszont megrémisztett egy kicsit, mert tudtam, hogy ahogy ő észrevette, úgy észrevehették akár a testvére és a másik szobatársunk is, de akár mások is.

- Dehát nem is feltűnően néztelek. szólaltam úfjent meg elcsukló hangon és lesütött szemekkel

- Tudom! De, ahogy te engem, én viszont téged próbáltalak meg titkon követni, és ezért jöttem rá, hogy te nézegetsz engem. válaszolt, miközben egyre közelebb húzódtunk egymáshoz. Ahogy közeledtek egymáshoz testeink, úgy éreztem magam újfent egyre jobban biztonságban. Nagyon jó volt újra a bársonyos testét és annak illatát testközelből érezni. Ahogy ajkaink aztán újra összeértek, a nyelveink is utat kerestek a partner szájába való bejutáshoz. A csók így vált egyre mélyebbé és hevesebbé. Én pedig egyre jobban élveztem a szitut. De ő is. Közben egyre hevebben kezdtük el simogatni egymást. Aztán, hogyhogynem a kezem a péniszére tévedt. Ahogy az említett nemi szerve a kezembe volt, éreztem, hogy enyhén, de ütemesen lüktet. El is kezdtem masszírozni a heréit, majd húzogatni a farkincáját. Vegyes, de mégis jó értések keringtek a szívembe. A következő pillanatban már arra lettem figyelmes, hogy fasza fele hajolok, és elkezdem azt nyalogatni, ízlelgetni. Ezt követően először harapdáltam egy kicsit a golyóit, majd bekaptam a pénisze hegyét és elkezdtem szívni, aztán egyre mélyebben kaptam be és szoptam őt. A farka egyre merevebb lett. Egyre jobban lüktetett, míg nem elsült. Isteni volt a nedűje. Ezt követően egyszer csak felpattant és engem is felállított. A következő pillanatban már előttem térdelt és a farkamat kényeztette azzal az édes szájával, amivel korábban még csókolt is. Nem is kellett sok és én is elmentem. Aztán elmentünk újra lezuhanyozni. Először ő, majd én (nem egyszerre). Mire én visszaértem, addigra Viki már az ágyamba feküdt. Én meg befeküdtem mellé, majd megöleltük és megcsókoltuk egymást és aludtunk egy jót.

 

Az első sztorim ennyi lett volna.

sbfuck68 Creative Commons License 2018.10.07 0 1 12059

Engem mindig is érdekeltek a srácok is. Ezt kamaszkorom óta tudom (de ezt a történetem alapján tudható is). Sőt már kollégiumba voltak kalandjaim, valamint érzelmileg valamivel több is fiú(k) irányába. Engem a szeretett nejem és az ikreim elvesztése csak visszavezetett a srácokhoz.

Előzmény: [fidelio] pelleas (12058)
sbfuck68 Creative Commons License 2018.10.05 -2 2 12057

1. rész

A felfedezés és az első próbálkozások

 

Lábjegyzet így a legelején: 8 évfolyamos gimiről van szó. Ez a történetem úgy kezdődik, hogy 11-12 évesen, vagyis 6. osztályba bekerültem egy kollégiumba. Az első évben négyen voltunk egy szobába. Közülünk rangidősként (majdnem 18 éves, vagyis végzősként) Zsiga volt a szobafelelős. Rajta kívül ott volt még Feri (harmadéves) és az osztálytársam, azaz Jani. Talán úgy a tanév vége fele kezdtem észrevenni, hogy valamiért jobban nézem a srácokat (nem csak az osztály-, vagy a szobatársaimat), persze a csajok mellett. (Kiegészítés: 19-26 éves korom között boldog házasságban éltem. De sajnos a nejem elhunyt. Nem tudom, hogyha nem halt volna meg, akkor a ’90-es évek második felétől hogy alakult volna az életem, mármint fiúk terén – de erre majd még a későbbiekben visszatérek.) Ez ekkor még kicsit zavart is, hisz meg voltam róla győződve, hogy nekem csak csajom lehet. Ezért sokkal jobban rákapcsoltam arra a témára, hogy csajom legyen. Volt is néhány barátnőm, de velük a kéz a kézben járáson és a csókon kívül nem jutottam. Nem is miattuk, hisz ha őszinte akarok lenni, akkor egyik sem volt ronda csaj. De, ha belegondoltam abba, hogy egy lány éppen leszop vagy éppen dugnom kell valamelyikkel, akkor valahogy a hátam közepére sem kívántam azt. Aztán haladunk előre az időbe és már a hetediknek is vége lett. Egyre idegesítőbb volt számomra az a dolog, hogy nézem a fiúkat, az meg pláne, hogy többükről erősen fantáziálok. Megint eltelt 1 év, és véget értek ugyan számomra az általános iskolai évek, de mint fentebb írtam, hogy ez nem általános suli volt, hanem nyolcévfolyamos gimnázium, így engem a ballagás és az iskolaváltás gondjai nem érintettek. Szeptemberben teljesen új szobába kerültem. Az egyedüli régi szobatársam az Jani maradt, akivel ugyan nem voltunk 6. előtt sem ellenségek, de valamiért nemigen kerestük egymás társaságát. Viszont a kollégium első három éve alatt nagyon jó haverok lettünk. Már-már annyira, hogy kiegészítettük egymás szavait, mondatait. Sokan és sokszor néztek ránk emiatt nagyon furcsán. Volt is szóbeszéd, mely szerint mi nem csak haverok vagyunk. Nekünk is szegeztek hasonló jellegű kérdéseket. De mi mindig határozottan és egyben sértődötten utasítottuk vissza. Bár bennem már kezdett érlelődni a vágy, hogy esetleg valami extra dolog is legyen közöttünk.

 

Alig, hogy véget ért a gimi 1. (mai nevén 9.) év is, máris mentünk egy iskolai sporttáborba. Úgy alakult, hogy akikkel alapul egy faházba tettek volna nem jöttek. Karcsinak néhány nappal előtte halt meg az édesapja. Robinak pedig eltört a bokája még a suliba megrendezett sulikupa elődöntőjébe. Szóval végül Janival voltunk ketten. Tudtam, hogyha valamit kezdeni szeretnék ezzel az egésszel, akkor ebbe a kéthétbe kell meglépjem. Ennek viszont ő is tudatában volt. Az első napokban megpróbáltunk minél kevesebbet tölteni kettesbe. Aztán 8. nap estéjén, amikor visszatértünk a zuhanyzásból, és már majdnem lefeküdtem, akkor ennyit mondott nekem:

- Gyere velem, szeretnék neked mutatni valamit.

- De hát már majdnem fél 11 van, és holnap korán kell kelnünk, hisz meccsünk lesz.

- Tudom! De szeretném neked megmutatni.

Egyszerűen nem tudtam már ellenállni a kérésének így vele mentem. Én vakon követtem őt. Egy teljesen eldugott, de egyébként gyönyörű helyre mentünk. Minden felől fák, bokrok vettek minket körül. Tényleg szép volt.

- Tomi! Tudom, hogy idegesítenek azok az alaptalan vádak, mely szerint te és én.... kezdett volna bele, de mire végig mondhatta volna, addigra odahajoltam és megpróbáltam megcsókolni. Biztos voltam benne, hogy először ellök magától, majd fel fog pofozni, mondván, hogy merészeltem ezt. De nem így lett. Ekkor ránéztem, majd hátat fordítva neki - futásnak eredtem, bár azt se tudtam, hogy merre vagyunk, és merre kell menni. Aztán néhány méter után megbotlottam egy letört faágba, amit nem vettem észre, és majdnem elestem. Ekkor Janika utánam kapott. A lendülettől azonban mindketten elestünk. Ekkor már minden mindegy volt nekem. Hátára fordítottam a fiút, és megpróbáltam újra megcsókolni, de valamiért milliméterekkel a szájától visszafogtam magam. Ő viszont a legnagyobb meglepődésemre, és nem kevésbé örömömre befejezte, amit elkezdtem. Ahogy ajkaink összeértek egyszerre éreztem félelmet és örömöt. De ekkor már szerencsére nem volt visszaút és csókolózni kezdtünk. Hát teljesen más volt, amikor lánnyal csókolóztam, de mégis sokkal jobban élveztem. Elmondhatatlanul jó érzés volt a sráccal smárolni. Ekkor úgy éreztem, hogyha azt mondta volna, hogy szökjünk el, én biztosan bárhova követtem volna.

 

Másnap tényleg már reggel kilenckor meccsünk volt. Nem voltunk kipihenve, de mégis úgy éreztem, hogy sokkal jobban együtt tudtunk működni a röplabdapályán, mint a korábbi meccseken. Ez volt a 10 csoportmeccsünkből a 9. a sorban, amiből az 5., de mégis leglátványosabb és fölényesebb győzelmünk. Délután fél 4-kor újabb meccsünk volt. 5 győzelemmel és 4 vereséggel a csoportunk 3. helyén álltunk, de egy győzelemmel akár 1., de egy vereséggel akár 7. helyen is zárhattunk. Jól is indult a mérkőzés, hisz az 1. szettet 25:12-re megnyertük. A második szettben is vezettünk már 10:2-re, amikor Jani egy felugrást és egy nagyon szerencsétlen ütközést követően még rosszul is ért talajt és csúnyán aláfordult a bokája. (Endrével és Gergővel ütköztek) Nem is tudta folytatni a meccset, és bár először kicsit megtorpantunk, hisz 2:12-es rohammal fordított az ellenfél. Ezt pedig ekkor még megfordítottuk egy 8:2-es rohammal, de végül a szettet összességében 29:27-re elvesztettük. Így következhetett a mindent eldöntő 3. szett, amit végül 25:19-re megnyertünk. A három szettes meccs miatt végül a csoport 2. helyhez volt elég, így a torna bronzérméért játszhattunk 3 nappal később.

 

A rákövetkező nap végig Janit ápoltam. Hát a csók után nem így képzeltem a dolgot, de a sors már csak ilyen. Egy nappal a bronzmeccs előtt jó jelnek tűnt, hogy a duzzanat teljesen elmúlt neki és fájdalmat sem igazán érzett. E két nap alatt rengeteget beszélgettünk, viszont a csókot valamiért egyikünk sem merte felhozni. Aztán aznap este valamiféle plusz erőt merített magából János, miután lezuhanyoztunk és már a takarodó (22 óra) is jócskán elmúlt, megint így szólt:

- Gyere velem!

- De hát a lábad...

- Ne foglalkozz vele, hanem gyere velem!

- De hát holnap....

- Tudom! De engem most az....

- Tessék?

- Ne könyörögtess, hanem végre lódulj már meg.

- De...de...holnap...

- LÓDULJ MÁR MEG!

Láttam, hogy egyre dühösebb, és egyre jobban érdekelt is, hogy mit akar már megint. Hát a legszebb álmaim következtek be. Ugyanarra a gyönyörű helyre csalt el, mint ahova néhány nappal korábban. Mihelyst odaértünk, se szó, se beszéd MEGCSÓKOLT. Vagyis csak megcsókolt volna, mert én először a meglepettségtől lefagytam teljesen. Szerencsére ő nem adta fel.

- Tudom, hogy te is ugyanarra vágysz, amire én. – jegyezte meg, majd újfent közelebb lépett, vagyis hajolt hozzám. Ahogy ajkaink összeértek, a nyelveink elkezdtek bunyózni, hogy melyikünké jusson be mielőtt a másik szájába és váljon teljessé a csók. Míg smároltunk, addig minden teljesen elsötétült körülöttem, és csakis azon járt az eszem, hogy boldog vagyok Janival, pedig akkoriban volt csajom is. De valahogy vele sosem éreztem olyan jól magam, mint a sráccal. Azon az estén, és azon a helyen minden megváltozott, hisz valami olyan is történt, amire nem számítottam. Miközben smaciztunk, a kezeink is teljesen aktívak lettek, ami először csak a másik simogatásába, majd aztán már a vetkőztetésébe csapott át. Amikor már nem volt rajtunk csak egy bokszeralsó, akkor elkezdte Jani a péniszemet markolászni. Nem is kellett sok az akkor már nem teljesen lankadt farkamnak és egyre erősebben kezdte el szorítani (és ezzel együtt nyomni) a bokszeralsó, amit ő is észrevett. Aztán én is elkezdtem a hozzám simuló testén érezni, hogy valami ott lenn neki sem éppen természetesen nyugodt. Ekkor szinte egymás szavába vágva így szóltunk:

- Nem szorítja a....

- Áááá! Úgy látom, hogy a tiéd is kezd... és ezzel elkezdtük lehúzni a másik bokszerét. Ahogy az övéből előkandikált az a gyönyörű szőrtől alig-alig mentes farka, rögtön felcsillant bennem annak reménye, hogy végre egy férfi farok lehet a belátható jövőben a számba.

- Na akkor kezded vagy kezdjem – kérdezte kissé elhalkuló hangon

- Hát nem is tudom, Kezd inkább te! – válaszoltam

- Szerintem meg inkább te! – reagált, de ekkor már alig tudtam eldönteni a lába közötti gyönyörűséget nézzem, vagy a szépséges arcát, így nem kellett még egyszer mondania. Letérdeltem elé, és először elkezdtem a golyóit nyalogatni, szopogatni, de

- Törj a lényegre édes! – szólított fel, és ennek már engedelmeskedve, először csak a hegyét kaptam be. Aztán mentem egyre mélyebbre és mélyebbre. A farka pedig már-már a gigámat verdeste, és én ezt egyre jobban élveztem. Nem is kellett sok és a szexi nyögések között megpróbált nekem jelezni, hogy el fog menni, vagyis elfog élvezni, de én csak szívtam-szoptam a gyönyörűséges farkincáját. Aztán meg is kaptam az ”anyagot” belőle. Először néhány csöppet, aztán egyre többet és többet. Persze egyre kevésbé volt módom ízlelgetni. De ahogy megtudtam állapítani az első néhány cseppből, egy kicsit sós, de mégis enyhén édeskés, és pikánsan csípőskés volt. A hőmérséklete pedig igencsak meleg, már-már forró volt. Mintha kicsit égette volna a számat és a torkomat, de ez annyira nem érdekelt. Nagyon ízlett. Ez annyira felizgatta őt, hogy néhány másodperc után gejzírként ömlött a nedűje a számba. Alig győztem nyelni, de ez akkor nem érdekelt. Legalább negyedórán át kaphattam a finomságot, mire kicsöppent az utolsó (mintha csak nekem tartogatta volna). Alig hogy kifújtam magam, már arra lettem figyelmes, hogy Jani előttem térdel, és a farkamat kezelgeti először a kezével, majd a szájával. A golyóimat masszírozta, a faszomat húzogatta a jobb kezével. A következő pillanatban már arra figyeltem fel, hogy az újra meredező farkam hegyét nyalogatja, ízlelgeti. Ezt követően a hozzáillő szerénységgel kapta be a hegyét és kezdte el szopni a szervemet. Aztán egyre beljebb nyomtam neki, mire ő egyre hevesebben szopta. Nem is maradt el a következménye ezen cselekedetének, hisz hamar arra eszméltem, hogy időm sincs figyelmeztetni, hanem csak eresztem a spermámat a szájába. Lábjegyzet: Nem tudom, hogy mennyire megszokott dolog ez, de én ekkoriban többször kóstolgattam a gecimet. Hát nagyon hasonlított az övére, bár az enyém igencsak csípős volt (nagyon sok csípős dolgot ettem akkoriban), kicsit hidegebb, mint az övé. Na de vissza az orális aktushoz. Az egyre hevesebb szopásnak és (sajnos igen gyors) elélvezés után következett a következő:

- Na akkor készen állsz? kérdezte kérdőn

- De mire? kérdeztem vissza értetlenül

- Ülj le és megtudod! válaszolt mosolyogva

- De mit akarsz? kérdeztem újra rá kérdően

- ÜLJ LE ÉS MEGTUDOD! szólított fel / már egyszerűen nem tudtam ellenállni a kíváncsiságomnak, és engedelmeskedtem neki. A következő pillanatban az ölembe, pontosabban a farkamra ült és elkezdett rajta lovagolni. Először nagyon lassan, aztán gyorsított egy kicsit, majd még jobban begyorsult. A farkam újfent egyre vastagabb lett, amit megérezvén, kicsit lassabbra kapcsolt, majd újra begyorsult. Ezt egyre jobban élveztem. Aztán megtörtént, aminek meg kellett történjen. Egyfelől behatoltam (és ezzel elvettem a szüzességét), másfelől újfent elélveztem. Lábjegyzet: Én ekkor már nem voltam szűz, bár még korábban fiúval sehogy sem voltam. A szexet követően kinyaltam őt, ami szintén nagyon ízlett, majd egy közös zuhanyozás, ami alatt ahányszor csak egymáshoz értünk, beindult a fantáziám a folytatással kapcsolatban, de végül fürdést követően már ”csak” egy heves csók volt, majd lefeküdtünk. Először ki-ki a maga helyére, majd mikor már félálomba voltam, akkor azt éreztem, hogy Jani bebújik mellém és elkezdi csókolgatni a nyakamat, majd szorosan magához ölel. Nagyon jól elesett a srác közelsége és a teste melegsége, hogy elterelje kicsit a gondolataimat arról, hogy mi lesz majd ezután.

 

Na innen egy másik történet.

sbfuck68 Creative Commons License 2018.10.04 0 0 12056

Szia [fidelio] pelleas! Az elmúlt hetekben nem nagyon értem rá. Fent sem nagyon voltam. Írnék ugyan neked, de az email címed nem publikus.

De annyit itt is megírhatok, hogy nem vagyok fővárosi és soha nem is laktam ott, így ha csak ezért gondoltál rá, hogy írjak, akkor felesleges, mert nem én vagyok az, akit ismerhettél és hasonló a története az enyémhez.

 

Üdv: Tomi

Előzmény: [fidelio] pelleas (12054)
zozospermaparti Creative Commons License 2018.09.27 -3 1 12055

valaki lopja innent a b..zis sztorikatt!

itt az összes! http://users.atw.hu/joapa/

[fidelio] pelleas Creative Commons License 2018.09.24 0 0 12054

Kérlek, írj nekem mailt (az én mail címem nyilvános) - ismrtem valakit testközelről, akinek ugyanez volt a története, amit az Itt-es linkedben leírsz - Kelenföldön. Gondolom, ez egy elég ritka sztori - szóval ha esetleg te vagy az, szeretném újra felvenni veled a kapcsolatot,

 

Előzmény: sbfuck68 (12053)
sbfuck68 Creative Commons License 2018.09.22 -1 0 12053

Először néhány dolog magamról. Tominak hívnak, 50 éves vagyok. 13-14 éves koromtól tudom, hogy nem csak a lányok, hanem a fiúk is érdekelnek. Egyebeket itt olvashattok rólam.

 

Módosítás:

Először néhány dolog magamról. Tominak hívnak, 50 éves vagyok. 11-12 éves koromtól tudom, hogy nem csak a lányok, hanem a fiúk is érdekelnek. Egyebeket itt olvashattok rólam.

Előzmény: sbfuck68 (12046)
sbfuck68 Creative Commons License 2018.09.16 -2 3 12052

Akkor kezdeném az újabb történetemet. Ekkor úgy 2004 körül jártunk időbe. Hétvégenként, amikor az időm is engedte, akkor mellékállásban egy diszkóba dolgoztam. Az egyik péntek este az egyik vendégsráccal végig szemeztünk. Nagyon helyes volt. Úgy 180-185 cm magas, 75-90 kg testtömegű srác, akinek a szeme gyönyörűen csillogó tengerkék, haja szőkésbarna középhosszú és göndör volt. A ruházata pedig igényességre utalt. Láthatóan frissen vasalt fehér ingének hála kissé látható volt (főleg közelebbről) a felsőteste, ami magáért beszélt. Arányos, és jól kidolgozott volt. Ezen kívül volt egy térdig érő farmer rövidnadrág, egy szépen megtisztított szandál. A rövidnadrágnak és a szandálnak (amibe szerencsére mezítlábasan volt) hála nagyon jól kivehető volt az, hogy milyen szexi és izmos lábai vannak. A baráti társaságából már csak ötödmagával volt ott, amikor /a ma már/ sógoromnak (nővérem akkori vőlegényének) az öccse bemutatott minket egymásnak.

 

- Tomi! Szeretnék neked valakit bemutatni.

- Rendben Szilárd!

- Bemutatom a legjobb haveromat, Andort.

- Andor! Bemutatom neked a leendő sógoromat, Tomit.

- Szia Tomi! szólalt meg a zavarban levő srác

- Szervusz!

- Na akkor beszélgessetek csak nyugodtan. szólalt meg Szili, majd fogta magát és visszament a többiekhez

- Most vagy először diszkóba? próbáltam feloldani a fiút

- Hát itt igen, de máshol már voltam diszkóba. válaszolt még mindig félénken

- Ott is jól érezted magad?

- Hát mivel ott lényegében teljesen ismeretlenek között voltam, hát nem igazán. válaszolta

- Látom, hogy a többiekkel ellentétben te, mintha kerülnéd a csajokat. Félsz tőlük? kérdeztem kaján vigyorral az arcomon

- Félni nem félek tőlük. De valahogy engem nem.... akadt meg a válasza

- Nyugi! Ne zavarjon ez a dolog. Ez természetes! mondtam

- Dehogy természetes! 18 leszek jövő hónap végén, míg a velem egykorúak jórészt arról sztorizgatnak, hogy milyen volt a csajával dugni, addig engem ez mintha taszítana is. mondta a teljesen sápadt (de még így is szép arcú fiú)

- Tudod ennek az okát? kérdeztem vissza

- Sajnos tudom, csak nehezen fogadom el magamat annak. válaszolt

- Andor ide figyelj! Én is az vagyok. Tudom, hogy min mész keresztül. Ne szégyelld magad emiatt. Ez ugyanolyan természetes, mint az, hogyha a lányokhoz vonzódnál. mondtam,  miközben megnyugtatásképpen megfogtam a vállát. Ettől, mintha kicsit elkezdett volna feloldódni, de abban a pillanatban visszanézett Szilárdék felé (de láthatóan nem Szilárdra), és megint láttam egy kis zavart az arcán

- Neked milyen srácok jönnek be? kérdeztem

- Hát ne legyen sem sokkal alacsonyabb, sem túl sokkal magasabb nálam. Ne legyen nádszál vékony. Lehetőleg ne legyen túlzottan elhízott sem. Legyen segítőkész, céltudatos, és ne legyen magának való. mondta  egyszerre kicsit feloldódva, de mégis reménnyel a szemébe, úgy, hogy közben többször visszanézett. Azt láttam, hogy nem Szilárdot nézi. A másik három velük levő srácból csak egyet ismertem látásból, mégpedig Robit.

- Most van itt olyan, akire a szemszögedből ráillik a leírásod?

- Van! válaszolta lesütött szemekkel

- Ne szégyelld magad emiatt! Ki az?

- Ő! mondta, miközben rámutatott éppen Robira

- És tud róla, hogy bejön neked?

- Tud!

- És mit reagált rá?

- Hát, mint láthatod a barátságunk fennmaradt, de a hétköznapokban, amikor nincs esetleg a többi haver a környezetünkben, akkor valamelyest távolságtartó lett velem.

- Ez neked nagyon fáj?

- Igen! Rettentően!

Láttam, hogy a sírás határán van, így kikísértem egy kicsit a friss levegőre, hogy ne is lássa Ricsit. Majd megszakadt a szívem, hogy a gyönyörű tengerkék szemébe a szerelem bánatkönnyeit láttam. Azt láttam, hogy Szilárdon kívül éppen Andor volt az, aki egész este csak üdítőt ivott. (Legalábbis én úgy láttam és a leheletén sem éreztem alkoholt.) Vittem neki egy kis cseresznyepálinkát kólával. Azt hittem, hogy ahogy belekortyol, ki is köpi. De nem így lett. Egy húzásra megitta mindet. Vittem neki még egy ilyen kört. Azt is lehúzta. Akkor vittem neki egy VBK-t, amit szintén egy húzásra lehúzott. Ekkor azért már kezdtem sejteni, hogy korábban is (talán azon az estén is) ivott már alkoholt. De éreztem is, hogy kezd feloldódni.

 

- Tudod te is nagyon helyes pasi vagy. mondta a fiú

- Te sem panaszkodhatsz! Gyönyörű az alakod, gyönyörű a szemed és az arcod, szépek a lábaid. mondtam

- Nagyon vágyok már arra, hogy végre legalább magához öleljen egy srác, aki nem a bátyám vagy az apám, esetleg a nagyapám. mondta

- Merész kijelentés ez. vágtam rá egy kaján mosollyal az arcomon

- Hát...hát...hát akkor...hát akkor mire vársz? kérdezett rá, miközben kereste már a testkontaktot velem, ami egyre jobban felvillanyozta a vágyaimat. De mégis csak egy 36 éves férfi meleg férfi voltam, ő pedig egy 17 éves meleg kamasz - emiatt megpróbáltam ellenállni a kísértésnek.

Annak a kísértésnek, amit Andor is észrevett rajtam és megpróbált még inkább a közelembe férkőzni. Egyre közelebb ült hozzám, megfogta a kezem, azokkal a gyönyörű szemeivel nézett és kacsingatott rám. Nem is nagyon tudtam ellenállni neki, de mégis addig húztam a cselekvést, amíg ő meg nem próbált megcsókolni. Bár milliméterekkel a szám előtt visszakozót akart fújni, de ezt akkor már én nem akartam hagyni. Megsimogattam az arcát, majd megfogtam az állát, felemeltem a fejét, közelebb húztam, és ahol csak értem, elkezdtem csókolni. Aztán hamar a szájánál kötöttem ki. Itt már nem volt megállás, de már nem is akart megállni egyikünk sem. Ahogy ajka az ajkamhoz ért, már a srác sem akart visszakozni, és először ügyetlenül és szerényen bár, de viszonozta csókos közeledésemet. Aztán egyre ügyesebben, és ami ennél is fontosabb mérhetetlen bátorsággal csókolt. Éreztem annak a bizonyos gátnak a felszakadását a csókjában. Mámorító volt. Korábban csókolóztam már néhány fiúval –köztük kamaszsráccal is-, de ilyen édesnek egyet sem éreztem, mint vele (persze minden csók más és más)

 

- Szeretlek! suttogta a fiú

- Jó! válaszoltam (bár először fel sem fogtam szerintem, hogy mit mond)

- Szeretlek! mondta  kicsivel hangosabban

- Jó! válaszoltam megint (szerintem igazán még itt sem fogtam teljesen fel azt, amit mond)

- Nagyon szeretlek! ismételte meg, már harmadjára

- Én is! válaszoltam rá - szerintem, ahogy utána az arcára néztem, akkor fogtam igazán fel, hogy mit mondott és mire válaszoltam

- Nagyon jó srác vagy, de.... kezdtem volna a magyarázkodást

- Ne mondj semmit, inkább csókolj meg újra és újra! mondta

Nem tudom, hogy miért, de megtettem. Ahogy ajkaink egybe olvadtak, és nyelveink az útjukat keresvén verekedtek azért, hogy a partner szájába mielőbb bejuthasson, a csókunk úgy vált egyre hevesebbé és finomabbá. Aztán jött a ráadás. Volt egy külön öltöző a pincéreknek (és egy másik a pincérnőknek is), ahova bevittem magammal Andort. Onnan már minden ment a maga útján. Egymást kezdtük el vetkőztetni, aztán a kellő pillanatban elkezdtem izgatni a lába közötti eszközét. Nem volt nehéz dolgom, hiszen elég hamar teljesen merev lett a farka. Innentől már minden ment a maga útján. Nagyon felizgatott a látvány, így elkezdtem rácuppanni a srác péniszére. Hamar kiderült, hogy nem csak a kinézete olyan rettentő helyes (14/4-4,5 cm), hanem az íze is nagyon finom volt. Mire észbe kaptam, hogy egy 17 éves kamaszt kényeztetek a számmal a nemi szervén keresztül, elég hamar elsült. A farkából származó gyógyszert nyelhettem nem túl kicsi, de nem is túl nagy adagban. Az íz maga mámorító volt. A végét lezártuk egy érzéki csókkal. A következő hetekben találkoztunk párszor, amikor úgy érezte, hogy hiányzik neki a megértés és a kényeztetés, amit tőlem megkaphat. Én örömmel segítettem neki mindenben és mindabba, hogy legalább így megélhesse a dolgot. Sajnos a további kísértésnek, mindazzal együtt sem engedtem, hogy volt olyan alkalom, hogy megkért, hogy dugjam meg.

 

Remélem, hogy sokaknak tetszik majd a történetem!

Slopmsz Creative Commons License 2018.09.04 0 11 12050

Mindenki életében eljön a pont, mikor beüt a nagy Plátói szerelem egy olyan ember iránt, aki semmi különösebbet nem tett, nem is különösebb ember, de valahogy megszólítja a lelkünket. Lehet, hogy emlékeztet valamire, vagy valakire a múltból, esetleg új nézőpontot képvisel, vagy csupán csak ott van, mikor kell. Ilyen volt egyetemi szobatársam, Dávid.

 

Dávid, így visszagondolva nem volt túl jóképű. De akkoriban a legvonzóbb férfiként tartottam számon. Szögletes arca volt, szakáll nőtt az állán, és a tokáján. Világosbarna haj, mélysötét, igéző szemek egy nagyobb orral, és egy széles, de szűk ajakpárral. Az is lehet, hogy a teste fogott meg, hiszen a nagydarab emberekhez tartozott. Nagydarab alatt értem: magas, széles váll, vastag combok vastag karokkal, minimális pocak. Még akár boxolónak is elment volna, noha csak hobbi szinten focizott. Csatár volt, azt hiszem. 20-as éveink elején voltunk, mikor 3-an kerültünk egy szobába. Én, Dávid, és még egy srác, aki jobban szerette önmagában tölteni az időt. Nem volt számukra új, hogy meleg vagyok, úgy gondoltam tiszta lapokkal játszok, őket meg nem zavarta különösebben.

 

Egy kis szobában Dáviddal. Majdhogynem az egész kollégium tudta, hogy Dávidnak van a legnagyobb farka. Nem egy nő zengett már ódákat róla, mi meg, ha ránk kérdeztek, biztos forrásból növeltük az esélyeit a nőknél. Megjegyzem, nem ismertem az egész koli férfifelhozatalának a farokméretét, de Dávidnak tényleg bazi nagy volt, amit volt szerencsém tusolás közben is látni alvó állapotban, és a reggeli merevedéseknek köszönhetően merev állapotban is. Álmodoztam is róla rengeteget. Őszintén szólva, eléggé perverz, és hormonokkal túlfűtött korszakomat éltem, nem egyszer megesett egy egyedüli alsógatya szagolgatás, ami növelte a bennem levő hormonok intenzitását maszturbáció közben. De Dávid hetero volt, szal leginkább csak álmodoztam arról, hogy egy nap megbaszom (bár aktív korszakban voltam, akkoriban még arról is álmodoztam, hogy ő húz farokra). A testéről álmodozni nem nagyon kellett, hiszen mindennel tisztában voltam. Erős, focis lábai vastag, szőrös combokat takartak, mely a hasán is búrjánzott, egészen fel a húsos mellkasáig, ahol kicsit ritkábban volt szőr. 

 

Nem kertelek tovább, elmesélem, hogy történt az együttlétünk.

 

Már beköszöntött a nyár, a vizsgák nagy részén már túl voltam, a kolis szintünkön meg elég kevés ember maradt. Dávid fenn volt a foci miatt. Egy közeli kajáldában jutottam hozzá a napi ebédemhez, és onnan tartottam vissza a koliba. Nyitom az ajtót, de zárva van. Hát jó, kikeresem a kulcsot, kinyitom, és Dávid a szobában, az ágyon, szinte semmiben, csak egy szál gatyában, (látszólag) filmet nézve.

- Na mi van, épp verted? - kérdeztem, holott nem volt túl logikus megállapítás. Rám is nyitottak már így, ilyen szituációban, hasolnót tettetve. Igazából, nem gondoltam akkor különösebben bele, hogy ez kellemetlen-e, vagy sem. Ez egy kolis dolog volt. A fiúk meg érnek. Természetesnek vettem a maszturbációt.

- Persze - mondta hülyéskedős hangnemben - Tudod, hogy nem hagynálak ki a jóból. 

- Milyen előzékeny - játszottam vele (hiszen megszokás volt a szintünkön a fiúk közti hülyéskedéses "buziskodás") - Tudod, hogy az ilyen mindig felállít. Na, mit nézel? - huppantam mellé, az ágyára.

- Nyeh, csak az Így jártam anyátokkal-t - indította el.

- Azt már láttam. Azt hittem bár pornót - hülyéskedtem vele tovább.

- Na menj a picsába - javasolta mosolyogva.

- Kikérem magamnak! Há mi vagyok én? Valami buzi? - röhögtem el magam, mire furán nézett rám. - Na, mutasd inkább, milyen pornók jönnek be.

Zavartan nézett rám, de igazából már volt olyan szinten a barátságunk, hogy ez nem volt akadály. Velem is megesett már, hogy a különböző fétiseimről meséltem.

- Mintha az téged érdekelne - válaszolta kis idő múltán.

- Talán a belőled kiváltott reakció érdekel - hülyéskedtem vele. Valójában nem hülyéskedtem vele. Ilyen alkalmunk mg sose volt. És egy szál gatyában volt, ami pár perce még egy kőmerev hímpillért takart. De azért hülyéskedtem vele.

- Na persze - és tkapcsolt az inkognitó ablakba. Nem igazán emlékszem a pornóra, valami szőkeséget rakott nagy nyögések közepette egy kopasz csávó. Jó segge volt azért ( a csávónak ). 

- Na, kezd már felálni? - kérdeztem kis idő múltán. Hülye kérdés volt, hiszen a szemem sarkából láttam, hogy helyezkedik úgy az ágyon, hogy ne látszódjék a lényeg.

- Az érdekel csak, mi? Igen. Neked? - kérdezte.

- Hát hogyne - feleltem hülyéskedve, miközben az én farkam is duzzadva nyomódott a nadrágomban. - Nem értem, hogy lehet élvezni a nőkkel a szexet.

- Nem nehéz. Nézd, az ott a pina, oda dugjuk a farkunkat - mondta, és mutatta.

- Ez nekem nem menne. Ha nincs a nőn pénisz, akkor én nem vagyok érdekelt.

- Jah, mert a meleg pornó annyival jobb?

- Művészi értékeket takar.

- Láttam már meleg pornót, és nem sok művészi volt benne.

Állj. Látott már meleg pornót?

- És tetszett?

- Hát, végülis, lyuk-lyuk.

Itt elborult az agyam. Hosszan a szemébe néztem, és ő állta a tekintetemet, bár a mosolygós arca komolyabb, vidám arccá változott. Nem tudom, hogy az arca tükrözte, vagy beképzeltem, de mintha sugallta volna a tekintetével: " A te hibád, hogy nem vertem ki, ezért hozd helyre".

- Van különbség közte - feleltem kis idő múltán, enyhén zavart arccal.

- Mégpedig? - kérdezte egy kaján vigyorral. Igen, baszni fogunk. Tudtam. 

- Megmutassam? - kérdeztem, tovább játszva a játékot. Ennek köszönhetően a hátára feküdt. Merev volt a farka. És nagy. Mint valami ágyú. A szűk, nem az ő combjaira tervezett alsógatyán úgy rajzolódott ki a vonala, hogy azt hittem, rögtön elsülök. Nem kecmeregtem. Közel hajoltam az arcához, és megcsókoltam. Érdekes csókja volt, nem tartott túl sokáig, majd felkeltem.

- Kapcsold ki a pornót - mondtam, miközben bezártam a koliajtót. Mire visszaértem, csak a meztelen testét láttam, és egy zuhanó alsógatyát. A farka gyönyörű volt. Súrolta a 20 centit is, vastagon. Meglepően eres volt. Látszott viszont, hogy nem készült rá hancúrra. A szexpázsitja nem lehetett karbantartva 3 hete talán. De a legkevésbé se zavart. Makkját félig fedte fitymája, és égetett a vágy, hogy megszabadítsam az egyszeműt a szűkös munkaruhájától.

- Hát legyen - mondtam visszaérve, és megfogtam a farkát. "Jézusom, mekkora!?" - gondoltam magamban, majd lassan húzgáltam, míg ő engem nézett. Majd lassan, közel hajoltam, és megnyaltam a végén, mire ő rántott egyet. Komótosan körbenyalogattam a nyelvemmel, majd bekaptam. Eleinte óvatosan, majd egyre mélyebbre, kezet, nyelvet és amennyire lehetett, torkot is használva. Mivel a farka felfele hajlott, nagyjából kicsit többet tudtam orálisan befogadni, mint a fele. Kellemes volt, és éreztem, hogy a farkam tüzel, és ki akar törni. Főleg, mert nem kényeztettem magam hetek óta a vizsgaideg miatt. Ő élvezetesen nyögött egyet-kettőt a tudományomat elismerve, néha a fejemet a farkára húzva irányított, és próbált mélyebbre és mélyebbre hatolni, amit csipőmozgással is gyönyörűvé tett. Nem egyszer mellényomta, és elkezdtem felköhögni, de egyszercsak abbahagyta. Addigra az egész fasza nyálas volt.

- Kurva jó vagy - mondta a szemembe nézve.

- Kipróbálod? - kérdeztem a nadrágom felé mutatva. Kicsit megilletődött.

- Nem tudom - mondta, de én már bújtam ki a nadrágomból. Egy pólóban, és egy szál merev faszban ültem az ágya szélére. Megfogta, majd rám nézett, olyan "nem vagyok benne biztos" arccal, és elkezdte huzogatni.

- Jesszus, nagyon szeretsz szopni - mondta, mikor hozzáért az elő nedvvel összekent makkomhoz.

- Hát ja.

Ekkor elkezdett játszani az előnedvvel.

- Megkóstolod? - biztattam, majd rám nézett, és közel hajolt. Először a nyelve hegyével nyúlt hozzá.

- Amúgy, ennek nincs is rossz íze - mondta.

- Nem kóstoltad még a sajátodat? - kérdeztem.

- Nem. Te?

- Nem - hazudtam. Ő meg szépen, lassan nekiesett a farkam szopásának. Eleinte elég ügyetlen volt benne. CSak az ajkait használta. De ahogy próbálkozott, egyre több nyelvet, és nyálat is használt. A kezével folyamatosan kényeztette a golyóimat, és csak a száját használta. Ezt én megelégelve a kezét a farkamra tettem, és onnantól maga volt a gyönyör. Ő is élvezhette ezt az új dolgot, hiszen egy jó darabig szopott.

- Tetszik? - kérdezte.

- Igen! És hagdy abba, mert mindjárt elmegyek - mondtam neki őszintén (tekintve, hogy szerettem volna tovább húzni ezt a gyönyörű élményt).

- O, ilyen tehetséges vagyok? - kérdezte, és dupla gyorsasággal, dupla erővel kezdett szopni. Sajnos, nem vicceltem, mikor rászóltam. 

- Ne, még ne - próbáltam figyelmeztetni, de késő volt. Nem tudtam kontrollálni magam, majd egy csendes nyögés közben elkezdtem megtölteni a száját régóta érlelt spermámmal. Ahogy én küldtem az anyagot, meglepődhetett, hiszen köhhintett egyet, majd kiköpte a farkamat. Nem számított rá, de így a szája helyett az arcát, és a haját borítottam be fehér gyönyörömmel. És itt meg kell említenem, hogy nem kevés gyönyörrel, a vizsgák anti-maszti hatása miatt.

- Na baszd meg - mondta, miközben próbálta kitörölni a szeméből az ajándékomat. - Jól összelőttél.

- Sajnálom. Próbáltalak figyelmeztetni.

- Segíts már - hajolt közel hozzám, és én megtisztítottam a jobb szemét, így újra láthatott. - Jól nézek ki, mi?

- Az nem kifejezés. Még a hajadban is van.

- Na baszd meg, akkor majd mehetek tusolni. De előtte még én jövök.

Mire én automatikusan nekiálltam ülő helyzetből szopni a farkát. Ő ekkor állt.

- Ez így nem kényelmes - mondta.

- Le akarsz feküdni?

- Feküdj te, háttal.

- Oooo, te perverz.

Lefeküdtem, háttal. A látvány elképesztő volt.A legközelebb eső dolog egy hatalmas farok, majd egy lefele néző, és mosolygós fej. Még alulról nézve is tetszett. Nem csodálhattam viszont sokáig. Méretes faszát a számba helyezte, és szép lassan elkedzte dugni. Laza csípőmozgásokkal, csak lassan, de nem kerülve el a tényt, hogy egyre mélyebbre és mélyebbre hatolva. Hál'istennek volt már tapasztalatom a torokbaszásban. De nagyon. Nem kellett sok idő, mire az eégsz farkát lenyomta a torkomon, én meg meglepdve, és fulladva fogtam meztelen seggét ( ha esetleg komolyan fulladnék, közölni tudjam). Nem volt rá szükség. Tapasztalt dugóról volt szóm. És bár nem pinát dugott, hanem az én számat, legalább annyi vadsággal, és erővel tette. De fasz így, fasz úgy, előbb utóbb a tapasztalat se segíthetett, így kénytelen voltam jelezni, hogy levegő kell. Kihúzta a farkát a számból, és a saját nyálammal húzta végig az arcomon. Tapadtam a farkához a nyállal.

- Minden okés? - kérdezte.

- Ja, csak kell egy kis szusz.

- De már majdnem elmentem.

- Huh, oks, várj egy kicsit.

- Nem úgy volt, hogy megmutatod, hogy miben különbözik a lyuk-lyuk?

Ahha! Meg akar baszni.

- Meg akarsz baszni?

- Eddig is azt tettem.

- Ülj le.

Engedelmeskedett, levetettem a pólómat, és szépen, lassan feléhelyezkedtem. Nyaka körül átkulcsoltam a kezemet, úgy próbáltam egyensúlyozni. Nem voltam túl passzív alkat, de basztak már meg, tudtam, milyen lesz. A farka még mindig csúszott a nyálamtól, de azért jól benyálaztam a hátsó kapumat is. A szemébe néztem, és mosolygott. Vadítóan beindított, a kaján, huncut vigyora, miközben az arca még mindig ragadt a gecimtől. Ismét éledezett a kisharcosom is. Szépen lassan beeresztettem az egyszemű fejét. Férfinyílásomnak nem tetszett, de nem volt semmi komoly. Majd lejebb ültem, amit Dávid egy nyögéssel honorált. Majd megálltam. A testem visított. volt már bennem nem egy fasz akkorra, de ekkora még nem.

- Minden okés? - kérdezte arcomat látva.

- Ja, csak sikosító nélkül nehéz - feleltem, majd egy gyors mozdulattal tövig benyomtam a farkát. Ezt egy újabb nyögéssel dicsérte. Kis szünetet tartottam, megvártam, míg megszokom magamban, majd lassú mozdulatokkal elkezdtem mozogni rajta. Előre - hátra. A fájdalom lassan elillant, amihez hozzásegített, hogy elkezdtem magamnak verni. Kis idő múltán már szinte ugráltam rajta, ő pedig a mennyországban járt a gyönyörtől. Én is hasonló helyen jártam. Majd felemelkedtem farkáról, ami ismét sokként érte addigra már meggyötört ánuszomat. 

- Gyere - mondtam, és az ágyra feküdtem, feltett lábakkal várva, hogy ez a tenyészbika a magáévá tegyen. Neki se kellett sok, és elkezdte bedugni a farkát, de gyorsan megállt.

- Huh, de száraz - mondta.

- Nyálazd be - mira köpött egy hatalmasat a farkára. A nőkhöz volt szokva, ugyanis ezután tövig nyomta belém a farkát, nem számítva a záróizmaimra... Nem volt túl sok időm a nyavajgásra, ugyanis hatalmas hévvel kezdett baszni. És az a látvány, ahogy a lábaim a széles vállás tartva izzadva mozog bennem... Elkezdtem verni magamnak. És nem is kellett sok, ismét nyögtem, és lőttem. Ha az előző hatalmas adag volt, ez se lehetett sokkal kevesebb. Fellőttem a melkasomig, majd a gyönyöröm lökete a hasamra küldött még néhányat, míg végül a farkam is csucsogott a geciben. Dávid látva ezt még gyorsabban adta nekem magát, majd egy két löket után megrázkódott a teste, szemei felszaladtak, és hatalmas nyögések közepette ánuszomnak adta magvainak gyönyöreit. Legalább fél percig élvezett. Mjad lassan kivette belőlem a farkát, ami már nem volt olyan erős, és pulzáló, de még így is tekintélyt parancsolt.

- Hát ez jó volt - mondtam.

- Jobb, mint egy maszturbálás - feleltem.

- Esetedben kettő - mondta, és letörölte homlokáról az izzadságott. Meglepve tapasztalta, hogy még ott ragad rajta első nekiadott örömöm. 

- Na, lyuk-lyuk? - kérdeztem.

- Hát, is-is. Maradok a nőknél, de azért nem volt rossz - mondta. 

 

Igazából itt véget is ér a történet. Többször nem basztunk, bár a hokizással nem volt többé gond, ahogy azzal sem, ha néha leszoptam. Utána komoly kapcsolatba keveredett, és onnantól többet nem láttam a kisDávidot.

zozospermaparti Creative Commons License 2018.08.29 -1 1 12049


Még középsuliba jártunk, régen volt, akkoriban még nem volt internet, hogy szex filmeket töltsünk le, vagy nézzünk, volt egy vhs kazettánk, arra vertük a faszunkat mindig. Nem is ez a lényeg. Elloptuk apámtól az ÖKM szex lapokat mindig, és azt néztük a suli wc-ben a Jácintal. Voltak benne ilyen szex shop hirdetések, sokat tanakodtunk, hogy rendelünk egy guminőt, de azt nem tudtuk volna hová eldugni otthon. Végül úgy döntöttünk, hogy szopóbabát veszünk, az csak egy guminő fej, vibráló szájjal. Két hetet kellett várni postán, de alig bírtuk kivárni, azt csináltuk, hogy loptunk tököt a szomszédból, nagy takarmánytököt, vágtunk rakjta lukat, és azt keféltük. Megjött végre a várva várt szopóbaba, vittük is ki hátra a kertbe, felváltva szopattuk, dugtuk a száját, mindig mikor bele élvezett valamelyikünk akkor kimostuk. Nem volt egy hét után valami nagy szám, már nagyon ki akartuk próbálni nővel is. Egyszer kimentünk, kajáltunk, meg bort is ittunk sokat, elő került a szopóbaba megint. Mivel részegek voltunk, nehezen ment, meg untuk is már. Ekkor a Jácintnak eszébe jutott valami, hogy szerinte ha egymásnak csináljuk az majdnem olyan lehet mintha nő csinálná. Kellett még inni hozzá, de nem kellett sok. Kisorsoltuk ki kezdi a szopást, hát rám jutott a feledat. Nagy levegőt vettem és elkezdtem szopni a Jácint faszát, dolgoztam rajta kézzel is, bele élvezett a számba, ki is köptem az egészet.Utána ő kezdtze csinálni, kellemes volt de jobbra számítottam. Elmentem én is, összegeciztem a száját neki. Másnap kicsit szégyelltük magunkat, de még párszor megismételtük, ameddig nem nősült meg a Jácint. Aztán felajánlotta, hogy a feleségét közösben keféljük meg, de olyan ronda a Bea, hogy inkább nem szálltam be. Azóta megnősültem én is, és nem kell szopnom már faszt, meg az enyémet is le ápolják.
Read more: http://gay.szextortenetek.info

sbfuck68 Creative Commons License 2018.08.25 -2 1 12048

Sziasztok! Várom a kritikákat és a pozitív megjegyzéseket is a korábbi két kommentemben leírt történettel kapcsolatban.

sbfuck68 Creative Commons License 2018.08.25 -3 5 12047

Ezen történetemkor 2000. júliusának közepét írtuk és egy éve dolgoztam úszómesterként egy strandon. Ez a napom is úgy telt ahogy szokott. Egészen a végéig.

 

Aznap nekem kellett zárnom is a strandon. A szokásos teljes ellenőrzést zárás előtt háromnegyed órával megcsináltam. A medencékből mindenkit kitessékeltem. A vizeket ezután leengedtem. Majd miután úgy érzékeltem a be- vagyis ez esetben kijáratnál, hogy mindenki elhagyta a strandot, én is elmentem lezuhanyozni. Éppen csak bevizeztem magam, amikor valamiféle zajra lettem figyelmes az öltözőajtó felől. Kijöttem a zuhany alól, magamra terítettem a törölközőmet és kimentem. A legnagyobb döbbenetemre egy 18-20 év körüli srác állt előttem egy szál fürdőnadrágba.

- Te meg mit keresel még itt? kérdeztem tőle

- Eltévedtem a strandon. válaszolt hebegve

- Ne beszélj már félre. mordultam kicsit rá a látszólag megilletődött fiúra

- De hát én nem... kezdte el az újbóli mondókáját

- Ne beszélj félre. Hol bújtál el, hogy nem vettelek észre? kérdeztem rá, miközben látván a fiú gyönyörű, arányos testét, szép tengerkék szemét, hosszú szőkés-fekete haját azért beindult nekem is fantáziám / dehát mégis csak a munkahelyemen vagyok és egyébként sem illik [gondoltam magamban]

- Én sehol sem.... kezdett bele egy újabb mondatba

- Ezt ne mond, mert akkor észrevettelek volna és nem lennél most itt. vágtam közbe, mialatt elindultam felé és megfogtam a vállát

- Ne félj már! Nem eszlek meg. szóltam ezután

 

Ekkor a fiú felbátorodott, és a testemre "kötött" törölközőmet lebontotta.

 

- Te meg mit csinálsz? Bajba akarsz sodorni engem? kérdeztem

- Dehogy is! Tudom, hogy az öltözőbe ilyenkor már ill. még nincs bekapcsolva a kamera. Már azért, mert nincs itt az éppen záró úszómesteren kívül senki. Ezen felül még azért nincs, mert itt van az, aki éppen zár. Tudom, mert korábban a bátyám, az unokanővérem és az unokabátyám is dolgozott itt. válaszolt érdekesen az én kérdésemre

- De nem is arra válaszoltál, amit kérdeztem! mordultam rá, miközben egyre jobban beindított a csodálatos testének a látványa és a bársonyos bőrrel ellátott kezének érintése

- Nem tudja meg úgysem senki, hogy itt mi történt. vágta rá

- Miből gondolod, hogy bármi is fog történni itt? kérdeztem rá meglepetten

- Tudom, hogy most már te is vágysz rá, hogy történjen még valami. mondta

 

Villámcsapásként értek az utolsó szavai. És főleg azért mert tudtam, hogy igaza van, hisz egyre jobban beindította minden porcikámba a vágyat a folytatásra. Ebben a pillanatban közelebb lépett és megpróbált megcsókolni. Ahogy ajkaink kezdtek összeérni, a fiú kicsit visszakozni látszott. Abban a pillanatban megfordult minden, és én léptem fel kezdeményezőként. Ahogy ajkaink teljesen összeértek és a nyelveink elkezdtek utat vájni maguknak a másik szájába, úgy kezdtünk el egyre hevesebben csókolózni. Smároltam már korábban néhány lánnyal és jó néhány fiúval is. De ekkor úgy éreztem, hogy ilyen jól egyik sem csókolt, mint ő. Éreztem a csók közben a teljes felszabadultságot és örömöt nála. A smár közben a kezeink sem nyughattak és egymás testén járták útjukat. Az egyik kezem végül a seggén talált pihenő helyet, míg a másik kezemmel először a heréit vettem kezelésbe, majd pedig a farkát kezdtem el dédelgetni. A fasza elég hamar merevedésnek indult. Amikor megláttam immáron a 12-14 cm félmerev farkát, akkor le sem tudtam venni róla a szemem.

 

- Na ugye, hogy kívánod? jelentette ki kérdőmódban mosollyal a szája szélén

- Hát így, hogy mondod. Igencsak kecsegtető a kezembe tudni és a szememmel látni ezt a gyönyörűséget. válaszoltam neki

- Na akkor rajta! válaszolt óriási mosollyal 

Nem is kellett többször mondja, hisz tényleg gyönyörű enyhén szőrős farka volt és nagyon megkívántam. Letérdeltem, és először még csak a heréit nyalogattam, harapdáltam

- Térj már a lényegre! mordult fel az egyre inkább merevedő farkú srác

Én pedig rá tértem a lényegre. Óvatosan bekaptam a farkát és elkezdtem először szívni, majd még mélyebben bekapta egyszerre szívni és szopni. Szerintem úgy bő 5 perc után már éreztem, hogy az elsülés határán van a kamaszsrác, ezért megpróbáltam lassítani, hogy minél tovább élvezhessem, hogy egy ilyen finom farok van ismét a számban. Ahogy lassítottam, kicsit lankadt neki, majd újra hevesebben szoptam, így hamar visszanyerte azt a méretet, ami megint az elélvezés határán volt. Ekkor már hiába lassítottam, de minden hiába volt. A fiú először csöppekben kínált meg. Azt követően már kicsivel nagyobb mennyiséget kaptam. De nem feladva a tevékenységemet, végül gejzír mennyiségben részesültem. Az íze már nehezen leírható, de azért megpróbálom. Kicsit sósabb, kicsit édesebb, pikánsan csípős és enyhén mentolos ízű. A hőmérséklete pedig se nem túl meleg, se nem túl hideg nem volt. Nagyon finom. Addig még soha olyan finom ondót-spermát nem nyeltem korábban.

 

A szopás után egy újabb csókban egyesültek ajkaink, ami által kicsi kóstolót kapott a sajátjából. A fiú aztán felelevenítette számomra, hogy milyen jó érzés is az, hogyha valaki a másik felemnél is kényeztet. Nagyon jó érzés is volt az. Hamar megháláltam neki egy viszonylag nagyobb adaggal. Ízlett neki.

 

A srácot Gergőnek hívták!

 

Ennek a történetnek volt egy folytatása, amit egy másik történetemben fogok elmesélni.

sbfuck68 Creative Commons License 2018.08.24 -2 5 12046

Először néhány dolog magamról. Tominak hívnak, 50 éves vagyok. 13-14 éves koromtól tudom, hogy nem csak a lányok, hanem a fiúk is érdekelnek. Egyebeket itt olvashattok rólam. Ugyan nekem az első igazi meleg kalandom kollégiumba volt, de az első igazán érdekes évekkel később történt. Először erről mesélek.

 

1998. júniusát írtuk ekkor. Az iskolások már visszafelé számolták a napokat a nyári szünidőig, és már csak 2-3 betű volt a boldogságukig hátra. A szokásaimhoz hasonlóan én azon a héten szabin voltam. Ennek ellenére be kellett, hogy menjek a városba vásárolni, ügyeimet intézni. Mivel sajnos nem mindenhol volt elegendő hely lezárni a kerékpárt, így inkább kocsival mentem. Út közben két buszmegálló között ott álldogált és nézelődött egy srác hátizsákkal. Láttam rajta, hogy valahogy nem nagyon akar iskolába menni. Az apja révén (aki a kollégám volt) mondhatni jól ismertem a srácot. 17-19 éves volt, 180-185 magas, 75-80 kg, fekete szem, rövid fekete haj. Nagyon kívánatos fiú volt. Buktak is rá a csajok. De nem csak a csajok, hanem a min. biszex srácok is.

- Szia Bence!

- Csókolom Tomi bácsi!

- Gyere szállj be elviszlek a suliba.

- Hát....

- Nem eszlek meg gyere nyugodtan!

Ekkor beszállt mellém az anyósülésre. Elindultunk.

- Először is szögezzük le, hogy múltkorában már megegyeztünk, hogy tegezel. - mondtam neki

- Jaj bocsánat... - kezdett el szavatkozni

- Semmi baj! - mondtam

Közben egyszerre néztem az utat és a belső visszapillantótükrön keresztül Bence arcát. Nem láttam rajta ekkor még semmit.

- Mi a helyzet a suliba? - kérdeztem érdeklődően

- Semmi! - válaszolt álmoskásan, kissé értetlenül

- Van csajod vagy olyan lány, aki tetszik? - kérdeztem

A kérdés után láttam, hogy nagyon zavarba jön és el is vörösödött.

- Nincs! - válaszolt mogorván

- Azért nem kell, hogy mindjárt be is kapjál engem! - mondtam mosolyogva

- Dehogyis..... - kezdett bele

- Van kedved holnap eljönni velem strandra suli helyett? Erről apádéknak nem kell tudniuk. - kérdeztem

- Hát ebbe a melegbe inkább a strand, mint a suli. De hát mi lesz, hogyha az ofi felhívja apuékat? - válaszolt vissza

- Apukád dolgozik ugyebár, így nehézkesen éri őt el. Anyukád pedig úgyis falazna neked, de ha reggel otthon van, akkor játszd el, hogy szédülsz, hányingered van, de mégis mindenképp beakarsz menni a suliba, így anyud is azt fogja hinni, hogy benn vagy. Egyébként is annyira az év végén vagyunk, hogy nem hiszem, hogy a tanárok annyira kekeckednének egy hiányzás miatt. - nyugtattam meg

Lassacskán megérkeztünk ahhoz a ponthoz, ahol el kellett, hogy búcsúzzunk, hogy ne legyen semmi különösebb baj. Másnap reggel persze a megbeszélt helyen és időben találkoztunk. Vettem neki egy elől inkább fehéres, oldalt és hátul zebracsíkos fürdőgatyát.

- Szia!

- Szia!

- Na akkor beszállsz vagy megvárod míg lemegy a nap? - kérdeztem mosolyogva

- Hát... Beszállok! - húzta el a választ.

Elindultunk, de nem afelé a város felé, ahova kellett volna, hanem egy másik városba. Ahogy elhagytuk a falutáblát, félreálltam egy erdős hely bevezető útjára, majd kiszálltam és a csomagtartóhoz mentem, ahonnan kivettem egy csomagot. Aztán az anyósülés felőli ajtóhoz mentem.

- Szállj ki egy kicsit, adni szeretnék valamit neked! - mondtam

- Mit? - kérdezett vissza meglepetten

- Nézd meg a saját szemeddel. - válaszoltam, miközben átadtam neki; ő kinyitotta, láttam rajta, hogy meglepődött

- De nem kellett volna! Van nekem is. - mondta

- Nem baj! Vedd fel nyugodtan! - mondtam neki

Ekkor én visszaültem a kocsiba, míg ő elkezdett vetkőzni. Először a pólóját és az atlétáját vetette le. Már a gyönyörűen arányos és kidolgozott felsőtestének látványa is beindította a fantáziámat. Aztán végre jött a lényeg. Levette a vékony, hosszú bársonynadrágját. Hát a viszonylag kicsit hosszú, de mégis piszkosul izgató és minimális izommal felspékelt lábai is piszkos gondolatokat ébresztettek bennem. Aztán végre megszabadult a bokszerétől. Ekkor tárult elém az a gyönyörű látvány, ami a nyugalmi állapotban is kb. 6-8 cm-s farkát jelentette. Szívem szerint rögtön kiszálltam volna, átöleltem és megcsókoltam volna, miközben a kezeimmel kezelgethettem volna a kecsesen kerek seggét és gyönyörű szőrtől pelyhedző farkát. Ahogy felvette a fürdőnaciját intett is nekem. Remekül állt neki. Valamivel bővebb is volt persze, mint a bokszer, de nem sokkal. Átölelt és megköszönte. Aztán felvette rá a nadrágját és folytattuk az utunkat a strand felé, ahova 9 után kicsivel érkeztünk meg. Nem városi, hanem szabadtéri strand volt. Ő elég hamar már a vízben is volt. Én is követtem. Egyszer-egyszer mindketten kijöttünk onnan. Nagyon élveztem, amikor egymást töröltük meg. Az egyik ilyen alkalomnál egyszerűen nem bírtam tovább. Miután meggyőződtem róla, hogy nem látja senki (bár azért ez vélhetően nem így volt), hátulról megöleltem és elkezdtem csókolgatni. Éreztem, hogy először egy kicsit összerezzen, de elég hamar túl lépett ezen. Aztán megfordult, és ahogy ajkaink összeértek az mámorító volt mindkettőnk számára. Körülbelül 1-1,5 perc után így szóltam:

- Bencuskám! Menjünk be a zuhanyozóba!

- Rendbe Tomi!

Ekkor magunkra tettünk egy-egy törölközőt és bementünk a strand egyik zuhanyozójába. Beléptünk a közös térbe majd 3 zárható fülkével szembesültünk. A legbelsőbe belépve, a zuhany megnyitása után másodpercekkel ott folytattuk, ahol kint abbahagytuk. Ajkaink újra egymás társaságát keresték, nyelveink a másik szájába verekedték be magukat, a csókunk pedig egyre hevesebb lett. Eközben kezeink sem nyughattak. Az ő kezei felváltva masszázsba részesítették a nemesebbik felemet, míg az én egyik kezem a seggét, a másik pedig a farkát kényeztette. Nagyon érdekes érzés volt újra egy kamaszsrác farkát a kezemben tudni, és kényeztetni. Húzogattam, masszírozgattam hol a farkát, hol pedig a heréit. Aztán mire észbe kaptam addigra már nyaldostam és harapdáltam a heréit, majd bekapva a péniszét, először óvatosan, majd egyre erősebben szoptam. Ő pedig egyre erősebben nyögött, majd elég hamar elsült. Először néhány csepp anyag érkezett a számba, akkor hevesebbre kapcsoltam, amelynek kicsivel nagyobb mennyiség lett a hozadéka, majd még hevesebbre kapcsoltam. Ennek már az lett a következménye, hogy gejzírként ömlött a számba és a testemre abból a vonzó 18/6-os farkából nem túl meleg, nem túl hideg, kicsit sós, de mégis kicsit édeskés, pikánsan csípős nedűje. Nagyon finom volt. Aztán egy gyors zuhanyozás és takarítás, majd egy ölelés. Ahogy a vizes testeink újra összesimultak, egyszerűen nem tudtam neki ellenállni, ahogy ő se nekem, és ajkaink újra összefonódva csókolóztunk egy jót.

 

Ez a sztori ennyi volt. Lábjegyzetként annyit azért megjegyeznék, hogy 1998. június 10-én történt. A srác mínusz-plusz 7 nap különbséggel ünnepelte a 18. születésnapját. Én pedig 30 voltam ekkor. Remélem mindennek ellenére sokaknak tetszeni fog a történetem.

Törölt nick Creative Commons License 2018.08.23 0 0 12045

És milyen jó, hogy folytattad ;-) Ne hagyd abba!

Előzmény: blue.etele (12039)
keiko1 Creative Commons License 2018.08.22 0 7 12044

Sziasztok!

Az én első élményem osztály kiránduláskor történt. A kollégiumhoz annyi köze van, hogy az első évfolyamon kötelező volt a kollégiumi lét. Az első pár hét után vettem észre magamon, hogy nem hagynak "hidegen" a fiúk sem, és főleg Krisztián akivel össze barátkoztunk. Valahogy kialakult, hogy rendszeresen együtt mentünk zuhanyozni, én mindig sumákban néztem mikor vetkőzik vagy öltözik éppen. Sokszor beszélgetés közben áthajoltam hozzá a zuhanyzóba, hogy láthassam mosakodás közben. Szerencsére az elején nem volt senkinek feltűnő, mert mindenki nézte a másikat neki mekkora farka van stb. A lényeg az, abban az évben semmi nem történt csak ábrándoztam dolgokról, mivel nem mostanában volt nem volt egyszerű a témában "kutakodni", igazából azt sem tudtam mire vágyom. Nagy nehezen összeszedtem minden bátorságomat és vettem egy Eros magazint a város túlsó felén lévő újságosnál, ekkor láttam meleg témájú pornó képeket, írásokat mit csinálnak a fiúk egymással. Ezután még nehezebb lett a dolog, mert már tudtam mire vágynék, és már jó párszor előfordult, hogy merevedés lett a fürdőzésből. Magára a kalandra három évet kellett várnom, közben jó barátok lettünk. Közösen csajoztunk, bandáztunk és majdnem mindent megbeszéltünk egymással. Én mindig nagyon élveztem, ha egymáshoz közel ültünk és kicsit hozzá érhettem. Próbáltam keresni jeleket, ő nem érezhet e hasonlókat. Harmadik évfolyam végén mentünk osztály kirándulásra, ahol nekünk egy francia ágyas szoba jutott, Én nagyon vártam az estét, végre egy ágyban aludhatunk. Eljött az este, először ő ment zuhanyozni, majd kijött a fürdőből és a szobában törölközött előttem, annyira néztem bambultam, hogy rám szólt elaludtál menj már fürödni. A törölközőt magam elé kaptam ne hogy észre vegye merevedésemet. Most először nem bántam, hogy külön fürödtünk, a víz alatt kielégítettem magam rögtön. Lefeküdtünk, beszélgettünk én alig vártam, elaludjon, hogy közelebb bújhassak hozzá. Reggel mindketten álló farokkal ébredtünk, ekkor láttam először élőben álló farkat igaz csak gatyában, amiről nehezen tudtam levenni a tekintetem amit persze ő is észre vett. Mosolyogva mondta szépet álmodott, én meg tisztára elpirultam, kérdezte neked nem áll, mutasd már. Ekkor már teljesen készen voltam, de azért lehúztam a takarót magamról mutatva neki. Mosolygott majd elment zuhanyozni, utána megint előttem törölközött, ekkor sejtettem könnyített magán a zuhany alatt. Farka pirosas volt és olyan félkemény állapotú. Én is mentem zuhanyozni és persze hokizni. Napközben közös programok az osztállyal, este kis piálás. Enyhén spiccesen kerültünk a szobába, amit alig vártam már, persze kezdeményezni nem mertem semmit. Fürdés, előttem törölközés, lefekvés, beszélgetés. Én annyira fel voltam izgulva nem tudtam aludni, amikor hallottam egyenletes szuszogását a kezem a teste mellé tettem. Mindketten hason fekve voltunk az ágyon, óvatosan a teste alá csúsztattam, millimétereket haladva. A szívem majd kiugrott a helyéről, végre elértem a farkához.Levegőt sem mertem venni, pedig szinte zihálnom kellett volna az izgalomtól. Egyszer csak érezni kezdtem duzzadó farkát ujjamon, tenyeremen. Lassan cirógatni kezdtem az ujjammal éreztem egyre növekszik, ekkor kicsit oldalra fordult, én megijedve rögtön leálltam. Mivel nem történt semmi egy kis idő után folytatni kezdtem, nem tudom meddig csináltam de éreztem már tiszta nedves a gatyája. Egyszer csak megszólalt, nem vennéd ki a nadrágból és csinálnád rendesen? Először ledöbbentem, de örömmel teljesítettem kérését és benyúltam az alsó alá és végre megfoghattam rendesen. Pár percig így húzogattam, szorongattam neki majd súgva mondta feküdjünk hanyatt szeretne ő is foglalkozni az enyémmel. Gyorsan ledobtuk az alsót, és szorosan egymás mellé feküdve fogtuk egymás farkát és húzogattuk.Krisztián folyamatosan súgta hogy jó neki, lassítsak vagy hosszabban húzzam neki, engem még jobban izgatott a suttogása és a fülemhez, arcomhoz áramló lehelete. Én kissé felé fordítottam a fejem és összeért a szánk, amit kihasználva megcsókolt én pedig vissza, ami feltette az i-re a pontot és életem egyik legnagyobb élvezését átéltem.Krisztián is hamarosan eldurrant össze spriccelve mindkettőnket. Összebújva hatalmasat aludtunk. 

sbfuck68 Creative Commons License 2018.08.22 0 0 12043

Írtam neked!

Előzmény: kkrobag (12041)
sbfuck68 Creative Commons License 2018.08.22 0 0 12042

Annyit érdemes rólam tudni még a korábbiakon felül, hogy 50 éves vagyok.

Előzmény: sbfuck68 (12040)
kkrobag Creative Commons License 2018.08.22 0 0 12041

Szia!

 

Van kedved privátban beszélgetni?

Ha igen, írj ha gondolod...

Előzmény: sbfuck68 (12040)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!