Keresés

Részletes keresés

Cinkefej Creative Commons License 2016.06.26 0 0 5842

Kb. ahogy írod :-D Megnézném én, hogy egy csodaszép külső vagy belső aranyérrel ki a fenének van kedve azon gondolkodni, hogy na most akkor merre is tereljem a gondolataim és miként tudnám visszahúzni a teremtő gondolataimmal az aranyerem?! :-)) muhahha :-)

 

Nah nekem 2 hete volt a műtétem, picit fájdogál a sebem és kb. ennyi. Székletkor ici-picit vérzik, hogy ez jó vagy sem azt nem tudom, de mindenképpen biztató ha magától nem vérzik és ilyenek. Jól gondolom? Ha nem gondolom jól sem tudok mit tenni, mert csak 2 hét múlva lesz kontroll. 

Előzmény: bonap arte (5840)
Ubul86 Creative Commons License 2016.06.24 0 0 5841

Sziasztok.

 

Valószínűleg én is aranyeres lettem, sajnos a súlyosabbik fajtából. Annyit kell tudni rólam, hogy kint vagyok Angliában, márciusban jöttem, előtte 3 évig a számítógép előtt ültem folyamatosan, programoztam, bár volt sport is (futás), amennyire időm engedte.

 

Most, hogy kint vagyok, természetesen rögtön belevágtam a kemény fába, nehéz fizikai munka (bár, számomra annyira nem az, picking-packing, rendelést kell összeszedni, ruhás dobozokból, a dobozok súlya, ha teli van, akkor max 15 kiló, de ezeket is csak polcokról kell kihúzni)

 

2 hónapja már voltak tünetek, véres székelés, fájdalom, ami nem akart múlni, csak enyhülni, de moxalole porral lágyítottam a székletem, és elmúlt (gondoltam végbélrepedés, mert az itteni kajákat szokni kell). Székeléskor éreztem egy hüvelykujjnyi csomót a végbelemnél, törléskor, meg anélkül is, de mindig visszahúzódott, na mondom, valószínűleg ez aranyér.

 

Hétfő óta viszont nem húzódik vissza, látható (tükörben, alulról megnéztem, barátnőm is mikor nézte, eléggé elképedt, hogy mekkora, és hogy hát biztos aranyér ez???szerintem igen), érezhető, ha kicsit hozzáérek, már fáj, és hiába kenegetem (itt Anusol krém van és kúp, meg van detralexem is, amit szedek), semmit nem ér. Ma péntek van, holnap megyek haza Magyarországra, és keresek egy dokit, aki ránéz, remélhetőleg találok minél hamarabb. Járni nehéz, ülni nehéz, fáj egyfolytában, és itt kicsit még korlátozott is vagyok orvos ügyileg (nem bízok az angolokban :D )

 

De a lényeg: ha aranyér (remélem az), és ha műtétre kerül sor (akarjam? mert perpill most akarom :D ), akkor folytathatom -e a fent leírt munka folyamatot, vagy nézzek inkább könnyebb meló felé? (szalagmunka, vagy mondjuk a szakmámban elhelyezkedni, programozás)

 

Na meg főleg az a gond, hogy ha műtétre kerül sor, mikor tudok visszajönni, mikor tudom folytatni az elkezdett munkát. Gondolom kb 3-4 hét a pihenési idő.

 

Tudnátok írni ezekről kicsit? Tudom, sok poszt van itt már róla, csak ha nem túl megterhelő.

bonap arte Creative Commons License 2016.06.23 0 0 5840

Így is lehet reklámozni egy olyan könyvet ami oldalakon keresztül írja a semmit. :-))

Érintse a kezét a képernyőhöz....érzi ahogy átmegy a gyógyító erő? Kb ennyi a könyv is.

Előzmény: Cinkefej (5839)
Cinkefej Creative Commons License 2016.06.23 0 0 5839

Kedves Uram/Hölgyem!

 

Ebben tök sok igaza van! Így van, minden az agyban dől el és onnan indul.

Na de a "hittérítésnek" olyankor már nem sok értelme van, amikor az ember valagában egy szilvanagyságú akármi van és megőrül a fájdalomtól! Ezt lássuk be mindketten. És akkor menni kell és orvos kell, mert nincs az a kence ami azt onnan visszahúzza vagy eltünteti....csak ennyit gondoltam megjegyezni az Ön gondolatai mellé.

Előzmény: Dede39 (5838)
Dede39 Creative Commons License 2016.06.21 0 0 5838

Tisztelt Hölgyeim és Uraim

 

Rossz hírem van.

Az aranyér, mint oly sok betegség fejben kezdődik.

Az én problémámra az országos hírű bőrgyógyász azt állapította meg hogy genetikai alapú " együtt kell élni vele " elváltozás.

Ma már azt sem tudom melyik évben volt.

A fejemet tették rendbe.

Bár 2-3 hónapig nem jöttem rá akkor , hogy mitől volt a kezelhetetlen bőriritáció.

De tovább folytattam a kutatást...magamban.

Szakember dolgozott rajtam,velem.

A nagy felfedezés és ennek munkaterületei:

ÖNISMERET, EGYENSÚLY, ELFOGADÁS.

Ha belátod hogy változtatnod kell, a gyógyulásod alapjait megteremtetted.

Hosszú az út, szembenézni magaddal, belátni hogy irigység, az előítélet, a bosszúszomj, és még ki tudja mennyi negatív érzelem teszi tönkre a testedet a stresszen keresztül a nyugati

értékrended mentén....

Gondolj bele, mikor madarat lehet veled fogatni valamilyen nagy-nagy örömből kifolyólag, akkor hogy viselkedik a tested, figyeld meg a teljesítményedet, a fizikai paramétereidet, pedig a tested ugyan az mint tegnap volt -  de mégis szinte megtáltosodtál nincs ami megállíthatna.

A rossz gondolataink ugyanezt teszik velünk, csak negatív előjellel.

Katasztrófa , ahogy gondolkodunk....sajnos

A betegség mint szimbólum című könyv elindíthat , nézd meg benne mitől van aranyered.

Még valami:be kell látnod hogy elQrtad...

Keres egy kineziológust, vagy egy buddhista gyógyítót, vagy egy pszihiátert, és ismerd meg Önmagad

Életed legnagyobb utazását fogod megélni. Befelé.

 

Cinkefej Creative Commons License 2016.06.19 0 0 5837

sziasztok! Hetfőn műtöttek külső aranyérrel és polippal, azt elfelejtettem megkerdezni, hogy koromviragkremmel kenhetem a sebet? Vagy az nem oszt/szoroz?

Amugy nem annyira veszes a mutet, sokkal szarabbul viselheto szerintem a spinalis erzestelenito utohatasa, ami azota is kinoz.

Paraffinolajat 2 kanallal iszom reggelente, ma volt szekletem vegre (keveske) egy kis kup segitsegevel. Nem verzik, epp csak szivarog valami. Gondolom ez is jo. Joghurtot eszem, iszom rengeteget, mindent betartok. 

Gondoltam ezt megosztom veletek!

DR. droID Creative Commons License 2016.06.11 0 0 5836

ez a fissurákra nem vonatkozik, ott nincs személyes tapasztalat

DR. droID Creative Commons License 2016.06.11 0 0 5835

Kedves mindenki,

 

Egy ideig el lehet játszani a krémekkel meg a kúpokkal de közép és hosszú távon előbb utóbb úgyis kis vagy nagyműtéti beavatkozás lesz a vége (az utóbbit jobb elkerülni). Ebbe jobb ha mindenki beletörődik, sajnos ez a nagy valóság ez magától már nem gyógyul. Azonban a jó hír az az, hogy ezek a beavatkozások kibírhatók, sőt a legtöbb ember utólag megbánja hogy már nem vágott bele sokkal hamarabb mivel ezek legtöbbször a problémát tartósan, ha nem is örökre de évekre orvosolják abban az esetben ha a problémát kiváltó okokat is sikerült megszüntetni. Minden más az pár hétig, hónapig segíthet de alapvetően így hosszú évek telnek mire az ember végre eljut egy rendes orvoshoz és higgyétek el itt saját magatokat veritek át, ahogy én is tettem régen. Amíg évente egyszer-kétszer volt gond addig én se mentem orvoshoz, de amikor ez 1-2-3 havonta előfordul akkor már jobb ha tudjátok hogy eljött az idő.

 

Saját tapasztalatból mondom, nem érdemes ennyit variálni vele hanem ha eléri azt a fokozatot, probléma szintet ahol már foglalkozni kell vele akkor nem érdemes tovább agonizálni. Vannak jó orvosok, vannak kíméletesebb műtéti eljárások de az biztos hogy mindegyik fájni fog, vérezni fog, kellemetlen lesz az első hetekben. Ezt ebben a műfajban nem lehet megúszni, egyszer szembe kell nézni a nagy mumussal és utána pedig az ember örül hogy túl van rajta és többet már nem retteg az egésztől. Teljesen mindegy hogy a Bélának mennyire fájt, vagy a Marikának mennyire nem fájt ugyanis ebből ti nem tudtok semmit leszűrni csak akkor ha saját magatok megtapasztaljátok. 

 

Igen fáj, igen szar, de igen csak így gyógyítható tartósan.

tanulás01 Creative Commons License 2016.06.06 0 0 5834

Szia!

Nagyon kedves Tőled, hogy válaszolsz annak, aki kéri. Engem is fog mütetni u.az a doktor ur.

Tényleg nagyon kedves, de eléggé félek, főleg, mióta olvastam hogy mennyire fáj, stb. utána.

Arra lennék kiváncsi, hogy Te hogy vagy. És hogy én hogy leszek... Ez kicsit sem vicces.  Őszintén ird meg kérlek, mire lehet számitani, hogy nem kell hashajtó előtte? Négy gyereket neveltem föl, régóta  szenvedek wc-zéskor, szóval még ennél is jobban fog fájni? És hogy hogy lesz egyre jobb?

Folyamatosan fáj, vagy azért el lehet róla feledkezni az első két hétben? Kérlek irj a gyógyulásról 

Köszi

 

 

 

Előzmény: Paiva (5798)
smoke72smoke Creative Commons License 2016.05.30 0 0 5833

Végbél repedés,amivel 3 évig küzdöttem.Kenőcs,kúp nem hatott, proctológus rámondta az áment a műtétre.

Tartok tőle,hogy előbb-utóbb vashiány lesz,napi szinten elég soknak tűnő vér megy el.

Előzmény: navigator7 (5832)
navigator7 Creative Commons License 2016.05.30 0 0 5832

Hello nem tudom mi az a fissura,belőlem 4! csomót műtöttek ki április 11-én de még mindig szenvedek,nehezen gyógyul a seb,nekem nem varrták össze a nyílásnál magától gyógyulgat.Türelmesnek kell lenni:)

Előzmény: smoke72smoke (5831)
smoke72smoke Creative Commons License 2016.05.29 0 0 5831

Üdvözletem a tisztelt sorstársaknak!

10 napja műtöttek fissurával, pluszban talált a doktor úr 2 kezdetleges belső aranyér csomót, azt is elintézte egyúttal. Azóta szenvedek itthon, napi-viszonylag laza-székletürítés után nem kevés vért vesztek, és utána 3-4 óráig lüktet, irgalmatlanul fáj.

Kérdéseim a már műtött kollégákhoz,illetve a doktor urakhoz szólnak:meddig áll fenn ez az állapot, mikor enyhül,normalizálódik a helyzet. Arra számítottam,hogy nem lesz egyszerű a posztoperatív rész, de nem nagyon látom a fejlődést.

erospista11 Creative Commons License 2016.05.25 0 0 5830

Sziasztok!

 

én megosztanám veletek az én sztorimat. 2-3 as fokú aranyeret diagnosztizáltak, kenőcs, kúP, tabletta.

1 hónapig segített aztán egyik napról a másikra romlott. Használtam ilyen olyan krémeket nem segített. Azt hittem, hogy meg kell operálni, de még utolsó esélyt adtam a Naturland Aranyér környéki ápoló krémnek. Nem fogjátok elhinni de konkrétan elmúlt a dolog. A krémből még mindig van. Higyjétek el, hogy meg tudtok gyógyulni és akkor minden rendben. azt javaslom, hogy aki hasonló cipőben jár próbálja ki ezt a krémet, adjon neki 1,5-2 hetet és utána menjen el egy orvoshoz, aki ránéz. Nekem 2 hét után az orvos azt mondta igazából ő nagyon szívesen felírna nekem bármit, de nincs mire mert minden rendben van. Nagyon fontos, hogy sok folyadékot fogyasszatok és mondjuk én mostanában sok müzlit, zabot ilyesmit eszem. Mellette edzeni is tudok. Ha bárkinek van kérdése szívesen válaszolok. 

 

üdv mindenkinek

fabpear Creative Commons License 2016.05.20 0 0 5829

Nagyon hasonló cipőben járunk, nekem a reparon nagyon bevállt...A hemorid által végzett pusztítást meg sebkezelő krémmel kell kennem, mert sebesre égette a bőröm, ami valljuk be, ezen a területen annyira nem kellemes...

Előzmény: rttechnology (5827)
rttechnology Creative Commons License 2016.05.20 0 0 5828

Ja igen, azt elfelejtettem leírni, hogy kb. 1-1,5 hónappal ezelőtt volt egy elég kellemetlen jó pár napig tartó székrekedéses időszakom amikor sokszor nagyon erőlködni kellett a wc -n, hogy ki tudjon jönni aminek ki kell. Lehet, hogy egy hétig is eltartott, mire el tudtam érni, hogy fellazuljon a széklet és könnyen menjen minden. De addig voltak nagy küzdések, verejtékezések, fájdalmak. Gondolom ennek (is) köszönhető hogy most ez az állapot előjött.

Előzmény: rttechnology (5827)
rttechnology Creative Commons License 2016.05.20 0 0 5827

Üdv népek!

32 éves vagyok, és kb. 1,5 hete vettem észre hogy valami nincs rendben ott lent hátul. Érzékeny volt és enyhén fájt is. Olvasgattam kicsit és felállítottam a diagnózist: külső aranyér. Elolvastam az egész internetet a témában, bevallom eléggé megijedtem. Gyógyszertárba elmentem kenőcsért, a patikus a Hemorid nevű krémet adta. Azzal kezdtem el kenegetni, kézmeleg kamilla ülőfürdőt venni, ilyesmi. A Hemorid viszont csíp... vagyis hűtve éget, nem tudom hogy ennek van e így értelme. De nem nevezném túl kellemesnek. A viszkető érzés abbamaradt, és már nem is fáj ez igaz, de mindig itt van ez az érzés amikor ezt a kenőcsöt használom. Nem is húzódott vissza az aranyér semennyire, és néha még váladékozik is a kenőcstől. Naponta már csak egyszer használom a Hemoridot, a többi alkalommal körömvirág krémmel kenem, az sokkal jobb neki valamiért. Semmi kellemetlen érzés. A kérdésem az lenne, hogy így "panaszmentesen" de nem visszazúzódott aranyérrel van e bármi félnivalóm vagy teendőm, vagy egyszerűen csak törődjek bele, hogy ott van és kész? Illetve, hogy bármi egyéb szer, kenőcs, akármi amivel jobban tudnám kezelni a dolgot, neadjisten vissza  tudnám tessékelni a helyére vele a dolgot. Köszi mindenkinek a sok hasznos infót előre is. Üdv.

fabpear Creative Commons License 2016.05.18 0 0 5826

Sziasztok!

 

Gondoltam megosztom veletek az én kis aranyeres storymat, hátha van, akinek segít.

Nem mondhatnám, hogy sokszor volt ilyen jellegű problémám, talán egy alkalomra emlékszem a mostanin kívül.

Pár napja, valószínűleg a túlzott edzés miatt kicsit kijött az aranyerem, de nem volt sem túl fájdalmas, sem túl zavaró. Gondoltam, jó, ha még most az elején elkezdek használni rá valamit, ezért vettem egy hemorid kenőcsöt.

Mégegyszer hangsúlyozom, nem voltak komoly tüneteim, se nem fájt, se nem duzzadt meg nagyon.

Kb fél napja használtam a kenőcsöt, amikor is olyan hirtelen kezdett el romlani a helyzet, hogy a nap végére alig bírtam levegőt venni a fájdalomtól. Az egész alsó felem begyulladt, a heréktől a fenekemig, utóbbi teljesen megkeményedett, kétszeresére dagadt (az összes alsónadrágom kinőttem fél nap alatt) és fekete foltok jelentek meg rajta. Kínomban elkezdtem olvasni a hemorid krém betegtájékoztatóját, ahol a legelső mondat az volt, hogy esetenként súlyos allergiás reakciót válthat ki a krém.

Éjszakára nem maradt más, mint a neugranormon, és egy marék fájdalomcsillapító, de még így sem aludtam egy percet sem. Reggel a gyógyszertárban kezdtem, ahol elmondtam a gyógyszerésznek a panaszom, a válasza sokkoló volt. Azt mondta, nem érti, hogy lehet még forgalomban ez a krém, mert nagyon sokan ugyanilyen panaszokat tapasztal e krém használata után. 

Nyilván mindenki szervezete máshogy reagál, és nem hiába írjak le a betegtájékoztatóban, hogy esetenként ilyen is előfordulhat de röhejesnek tartom, hogy egy bolhaf.sznyi problémából életem legdurvább 2 napját köszönhettem ennek a "gyógyszernek"...

Így a végén csak annyit említenék meg, hogy a munkámból kifolyólag hozzászoktam a fájdalomhoz, éltem már meg cifra dolgokat, de ilyen fájdalmat senkinek nem kívánok. Hemorid helyett reparont használok, amitől az első használat után enyhült a fájdalom is, és a duzzanat is apadni kezdett, illetve fel is puhultak a korábban bekeményedett részek.

Úgyhogy a reparonért elmondtam egy imát, a hemoridot meg kib*sztam a p*csaba.

 

 

navigator7 Creative Commons License 2016.04.30 0 1 5825

Bonap Arte köszönöm a válaszodat olvastam a történedet és mindenkinek próbálsz megnyugtató válast adni.Ezek viszik előre ezt a fórumot:)Szóval köszi!

Előzmény: bonap arte (5824)
bonap arte Creative Commons License 2016.04.29 0 0 5824

Duzzanatot kell, hogy érezz mert a varrat kívülre is elér. 4-5 hét kell, hogy rendbe jöjj érzésileg és a duzzanat folyamatosan fog csökkenni és puhulni.

Előzmény: navigator7 (5823)
navigator7 Creative Commons License 2016.04.29 0 0 5823

Sziasztok,bő 2 hete műtöttek belső aranyérrel.Dr Bukovácz Róbert Flór Ferenc kórház Kistarcsa.Kontrollra még nem mentem vissza későbbi időpontot beszéltem meg mégpedig azért mert érzek valami csomót a nyílásnál gyakorlatilag állandóan.Elsősorban Bona partét kérdezném ezzel kapcsolatban,de ha valaki hozzá tud szólni azt megköszönöm.Olvastam itt hogy másnak is van hasonló problémálja,szerintetek lehet mútét utáni ödéma ami elöbb utóbb felszívódik csak türelmesnek kell lenni?Négy beteg csomót műtöttek ki belőlem Milligan-Morgan módszerrel.Ilyen hamar csak nem jött elő egy külső aranyér?!Tehát műtét után csomót érzek a végbélnyílásnál amit jelenleg nem tudok mire vélni,tudom a kontrollon majd válast adnak rá de hátha felszívódik csak türelmesnek kell lenni.Olvastam itt egy hölgyről aki lóbab nagyságú dudort írt műtét után.Szóval várom a nyugtató válaszokat:)JA és így a székelés is nehezen megy hiába a parafinolaj sok folyadékstb.Remélem nem csináltam nagy hülyeséget ezzel a műtéttel nehezen szántam rá magam.Ja igen fizikai munkás vagyok szobafestő.Már nagyon unom a tespedést:)

Törölt nick Creative Commons License 2016.04.29 0 0 5822

Sziasztok.

Kb. 2-3 hónapja volt aranyerem ami nagyon fájt, aztán elmúlt, de azóta székeleskor mindig kifordúl egy kis csomó ami utána visszahúzódik.

Fájdalmat nem érzek csak azt vettem észre érzékeny a hidegre.

Az lenne a kérdésem hogy kell ezzel valamit kezdeni vagy élhetek vele igy?

74angel74 Creative Commons License 2016.04.26 0 0 5821

Sziasztok!Hát itt vagyok megint helyzet jentés.... most kb másfél hónap után kezd kicsit visszahúzodni , de csak halkan jegyzem meg :) nem vágtam bele a műtétbe, mert nem volt fájdalmam , csak zavar hogy ott van , de talán most hogy eltelt másfél hónap kezd visszamenni :) persze  volt 3 doboz detralex 3 féle krém , kúp  :) folyamatosan sokkoltam , hogy nem kelljen műteni.  köszönöm a tanácsokat ! Arnyérmantes napot !  :)

Előzmény: bonap arte (5808)
Móncsa Creative Commons License 2016.04.23 0 0 5820

aranyeres problémáim vannak - pontan milyen problémák voltak?

 

erospista11 Creative Commons License 2016.04.17 0 0 5819

Sziasztok!

 

Kérdésem lenne!

 

Néhány hete voltam orvosnál, kiderül hogy aranyeres problémáim vannak. Eddig nem sokat tudtam erről a betegségről, tehát vidáman elvoltam vele, mindig egy kicsit kenegettem :D

Az orvos felírt néhány gyógyszert, kenőcsöt, kúpot, szedtem is őket, minden ok volt. Nagyjából 3 hete viszont elkezdett viszketni. Eddig ilyen jellegű problémám nem volt, de most már egy nap többször is nagyon erősen kezd el viszketni a környéke. Erre esetleg van valakinek tanácsa? Vagy esetleg valakinek vannak hasonló gondjai?

Amikor bekenem utána néhány óráig jó, ha sportolok, akkor is jó, de ha csak ülök stb, akkor egy idő után elkezd viszketni, illetve ha reggel felkelek akkor is.

 

Valaki tudna segíteni?

 

Előre is köszi! 

 

 

Ubul86 Creative Commons License 2016.04.14 0 0 5818

Üdv.

 

Elnézést, ha rossz helyre írok, csak nem tudom, perpill mi a problémám. Vasárnap voltam wc-n, természetesen a hosszabb dolgot végeztem el, ami sajnos eléggé kemény volt már, és elég fájdalmasan jött is ki. A toalett papírt mikor megnéztem törlés után, volt egy szép vércsík rajta, szerencsére elhanyagolható mennyiségű, de látszott, és azóta idegesít. Sajnos hétfő óta fizikai munkát végzek (dobozok pakolása), szerdán voltam újra wc-n, akkor megint látszott kicsit a toalett papíron a vér, meg most picit csípő fájdalmat is érzek, de nem vészes, csak kényelmetlen

 

Az a baj, hogy nem tudom, mi lehet ez, mert aranyérre tippelek, de akkor max belső lehet. Maximum végbélrepedésre tippelnék még a kemény széklet miatt, viszont nem tudok elmenni orvoshoz, mert angliában vagyok, és még nincs NI számom (majd 1-2 hét múlva). Tudnátok addig is ajánlani valamit, hogy mit tudnék tenni? Persze hétvégén pihenek, nem megyek sehova, max fekszek, meg próbálok minél több rostot enni, hogy megkönnyítsem a székelést, de jó lenne , ha nem kéne emiatt haza költözni újra :(

 

 

bonap arte Creative Commons License 2016.04.11 0 1 5817

Örülök, hogy szépen gyógyulsz.:-) Még annyit hozzáteszek, hogy vécé és tusolás után kis vazelinnal bekenni a területet. Sokkal kényelmesebb lesz mert kevésbé dörzsölődik.

Ha van esetleg külső varrat, az lehet egy kicsit szúrósabb mert ez nem feloldódó cérnával van öltve. Ha visza kell menned kontrollra akkor az orvos kiszedi majd. Akkor még jobb lesz.

Jobbulást.

Előzmény: forte50 (5816)
forte50 Creative Commons License 2016.04.11 0 0 5816

11 napja műtöttek,bonap arte minden tanácsa nagyon jó volt!!Ma volt az első hashajtó nélküli széklet nem fájt.rengeteg vizet iszom,müzli,búzakorpa, joghurt.Nagyon odafigyelek mit eszek.a parafinolajat még háromszor .Rengeteg tusolás,ülőfürdő.Pár szem aszalt gyümölcs.Az első varrat is kiesett.Még fájdogál,szúr most de már sokkal jobban vagyok. A fortedolt még szedem de lassan azt is biztosan el fogom tudni hagyni.

Nagyon szépen köszönöm minden tanácsát!!!!!

Ennek az első hashajtó nélküli normális székletnek úgy örültem ,mint egy kisgyerek:) A kis (nagy) is néha micsoda örömet okoznak :)

Nagy műtétem volt 28 évig növesztgettem a csomókat az első szülésem óta előbb kellett volna vállalni a műtétet. 

Vannak még fájdalmas időszakok de a nehezén remélem már túl vagyok.

Előzmény: bonap arte (5813)
forte50 Creative Commons License 2016.04.08 0 0 5815

Dr.Chen Jiangzhi Tongshu San szűzteával kapcsolatban valaki tud tanácsot adni ,hogy jó e???Vagy hashajtó helyet ,hogy ne kelljen folyamatosan szedni.

forte50 Creative Commons License 2016.04.06 0 0 5814

Nagyon szépen köszönöm! Remélem csak jobb lesz már!

Előzmény: bonap arte (5813)
bonap arte Creative Commons License 2016.04.06 0 1 5813

Sok folyadékot, ha kell ha nem. Növényi rost, pl búzakorpa legalább egy púpos evőkanállal naponta, belekeverve bármibe vagy evés közben sok folyadékkal tisztán.

Irass fel Fortedol tablettát, ez nagyon jó fájdalomcsillapító arra a területre, naponta 2x szedheted nyugodtan, vagy 8 óránként. Parafin olaj pedig reggel este étkezés előtt. 

 

Hashajtó nem kell, az sem jó ha túl sokat mész vécére. A 6. nap még a szenvedősebb időszak de fokozatosan fog szűnni a fájdalom.

Engem December 13.-án műtöttek, súlyos volt és Január 6.-án már mentem dolgozni.

Előzmény: forte50 (5812)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!