Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2014.08.23 0 0 3151

Sziasztok!
Eladó a kezelőcipőm, nagyon jó állapotban van, nem sokat használtam.
Mérete: S, nekem a lábam 38-as, ez kb. 38-40-es méretre jó.
Ár megegyezés szerint.

Mackóbogár Creative Commons License 2014.08.22 0 0 3150

Szia LaurenC :-)

 

nem is vettem magamra a dolgot (főleg, miután gondosan végigolvastam az összes eddigi hozzászólását)

 

Amúgy tegnap voltam kötözésen, minden ok :-) jövő héten varratszedés. Az előző műtéthez képest - ahol gipszben szerencsétlenkedtem 6 hétig - tiszta felüdülés, hogy kíméletesen, de rögtön terhelhetem a lábam. Tegnap pl. főztem is :-)

 

Remélem Te is jól vagy :-)

 

Előzmény: LaurenC. (3149)
LaurenC. Creative Commons License 2014.08.21 0 0 3149

szia Mackobogar!

Kutastimivel eleg komoly bajok vannak, tegnap meg en voltam soron. Ajanlom figyelmedbe az elmebeteg kirohanasat amit nekem irt. Amugy neki nem volt semmilyen mutetje, csak azert van itt, hogy csamcsogjon rajtunk, meg okoskodjon, amugy meg fel raszanni magat egy mutetre.

En se reagalok a bejegyzeseire, mert nem erdemes. Ne foglalkoz vele, arra koncentraljunk, h mihamarabb gyogyuljunk meg. 

Előzmény: Mackóbogár (3146)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.21 0 0 3148

Nem kérdezted:) Én nem pesti vagyok. Egerben műtötték a lábamat.  Ha tudnád, mennyi talpbetétem volt a műtét előtt! 10 év alatt összevásároltam, csináltattam egy rakással! De most is kell talpbetét, mert a harántboltozat süllyedésem megmaradt, azt nem műtötték. Még nem.  RTG-re küldtek már? Nem lehet, hogy neked is a Köhler II. elváltozásod van? Konkrétan hol fáj a lábad? Melyik részen?

 

Előzmény: Chila1986 (3145)
Mackóbogár Creative Commons License 2014.08.21 0 0 3147

Kedves Chila1986 !

 

 

Semmi extra nem történt a lábammal, egyszerűen örökletes alapon teljesen tropára ment :-( Négy éve azt hittem, elég, ha eltávolítják a bütykeimet, meg korrigálják az egy szem kalapácsujjat, így ezzel mentem dokihoz. Aki ezt ügyesen meg is csinálta. (Állami Egészségügyi Központ, Honvédkórház, dr. Várhelyi Levente műtött ) Mire kész lett mind a két csülköm, már látszott (fél év után), hogy bizony kezd egyre jobban visszaállni a régi állapot. Megnézte egy másik ortopéd orvos, aki mondta, hogy elvállalná, 2x2 műtéttel. Akkor ezt még nem tudtam lelkileg sem bevállalni (látva az előző műtét "eredményét", hogy gyakorlatilag fölösleges volt :-(), meg akkor kezdtem új munkahelyen, ahol nem indíthattam több hónapos betegállománnyal. Mostanra ért meg a dolog, meg lett elegem a fájdalomból, így belevágtam :-) Picit több probléma is előkerült: lúdtalp, hallux valgus, kalapácsujjak (3-3 mindkét lábon) és a metatarsalgia (a talp elülső részének fájdalma). Első körben eltörték a nagylábujjam 3 helyen, teljesen be volt már fordulva a 2. lábujj alá, és legalább 60 fokos eltérést mutatott. Lemezzel és 10 cm-es tűződróttal rögzítették, 6 hétig volt gipszben. A drótot kivették, a lemez bent maradt. A második műtétnél eltávolították a lábközépcsontokat, rendbe rakták a 3 kalapácsujjat, ínt hosszabbítottak, szóval mindent, ami belefér :-)))) Jöhet a bal lábamon ugyan ez a tortúra. Ja igen, most is az Állami Egészségügyi Központban műtöttek, dr. Hargitai Gergely. Kb. ennyi :-)))

És jövő héten varratszedéskor viszem magammal a 19 éves lányomat is, hogy ránézzen az orvos a lábára, mert sajnos a genetika nagy úr, Neki is ugyan ezek a tünetei vannak :(

 

Neked nagyon szurkolok jövő pénteken :-)

Előzmény: Chila1986 (3137)
Mackóbogár Creative Commons License 2014.08.21 0 0 3146

Kedves Kutasitim....

 

jézusom, Neked agyadra ment valami, hogy így nekem ugrassz, szerintem tökéletesen elbeszélünk egymás mellett, de nem érdekes :-) Részemről no comment a továbbiakban, mert nem látom értelmét, hogy "öljük egymást".

Előzmény: Törölt nick (3139)
Chila1986 Creative Commons License 2014.08.20 0 0 3145

Szia Cip-Cirip!

Mindenképpen írok neked!

Most megyek hamarosan az Ortopéd Klinikára!

Köszönöm,hogy írtál!Én nem tudok ebbe a helyzetbe beletörödni,csak néha nagyon elkeseredem!

Te melyik dokinál csináltattad is a műtétet,bár lehet már kérdeztem!

 

Szép estét!

Előzmény: Törölt nick (3144)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.20 0 0 3144

Szia Chila86!!!

 

Végigolvastam a hozzászólásodat. Hát nem irigyellek. Korábban már váltottunk egy-két szót.

Én hasonlókat éltem át éveken keresztül, mint te!  Minden orvos csak azt hajtogatta, hogy talpbetét! Vagyonokat költöttem talpbetétekre, mbt cipőre, stb. Semmi se volt jó. Maradt a kibírhatatlan fájdalom. Míg végre 10 év után szíveskedtek elküldeni  rtg-re. Na, itt kiderült, hogy nem csak harántboltozat süllyedésem van, hanem  -amit már korábban is írtam - un. Köhler II. elváltozás. Vagyis a második lábujjamnál csontelhalás volt. Decemberben megműtöttek. Jobb lett a lábam, nincs a korábbi kibírhatatlan fájdalom....de teljesen nem múlt el a fájdalom.

 

Együttérzek veled nagyon...tudom, milyen nehéz. Írd majd meg, hogy sikerült-e a végére járnod a problémádnak!

 

 

Előzmény: Chila1986 (3130)
Chila1986 Creative Commons License 2014.08.20 0 0 3143

Szia LaurenC.!

 

Igen ,sajnos nem egyszerű a történetem!

Én is csak arra vágyom,hogy ne fájjon a lábam !

Az igaz,hogy gyorsan regenerálódtam,hamar fel tudtam venni cipőt,nem volt problémám a járással,az orvos 2 hónap után azt mondta,hogy tökéletes a csontosodás,de valami sajnos nem jó!

Mindent megteszek,hogy találjak jó orvost és rendbejöjjön a lábam!

 

Néztem a képedet ,és szerintem nagyon szép lett a lábad!

 

Előzmény: LaurenC. (3138)
Chila1986 Creative Commons License 2014.08.20 0 0 3142

Szia Kutasitimi!

 

Igazad van ,de én egy konkrét orvosra írtam le a véleményemet,aki biztos rengeteg embert már meggyógyított,de én nem voltam ezek között!Viszont te pedig egy egész Korházra haragszól! Nem írsz nevet,nem írod meg a kérdéseimre a választ!

Ha segíteni akarsz akkor mond meg ,hogy ki most a  kezelő orvosod akivel ennyire elégedett vagy,mert lehet én is elmennék hozzá!

Hiába kérdezek tőled,nem válaszólsz a  kérdéseimre,pedig várom!

Ha segíteni akarsz akkor válaszolj a kérdéseimre!

Amikor az orvosomhoz kerültem aki műtött,előtte csak jót meséltek róla!Nagyon nehéz ez a téma!

Én a saját tapasztalatomat és véleményemet írom le,de befolyásolni senkit nem akarok!

Mindenki  saját maga fogja eldönteni és megtapasztalni a dolgokat!

Én annyit tudok,hogy meg akarok gyógyulni,és ha ehez kell ,hogy elmenjek még 10 orvoshoz akkor meg is teszem.

Szóval akkor jó lenne ha megtudnád mondani  a te mostani orvosod nevét ,elérhetőségét!Meg jó lenne ha válaszolnál a korábban feltett kérdéseimre,mert engem komoylan érdekel!

Előzmény: Törölt nick (3141)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.20 0 0 3141

szia chila1986! most olvastam ezt, amit írtál. én sem mondtam egy szóval sem, hogy neked nem sikerül vagy nem tudják jól megcsinálni vagy elrontják neked. sőt tuti jó lesz! menj oda ahová eldöntötted, akiben megbízol és kész. kérdezz olyanokat, akik ott voltak és jó lett nekik.
most téged idézlek: "Én korábban írtam ide egy orvosról,de én sem gondolom azt,hogy mert nekem nem sikerült ,akkor másnak sem tudja jól megcsinálni és elrontja esetleg másnak is!"
Szerinted ezek után ki menne ahhoz az orvoshoz?

Előzmény: Chila1986 (3137)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.20 0 0 3140

Szia Chila1986! majd írok neked, de látod, nem mindenkit érdekel, én csak segíteni akartam, hogy nehogy rossz helyre menj. de mindegy, úgyis te döntesz, nekem senki nem adott tanácsot és nem javasolt semmit, nem is kértem és megtaláltam a legjobb kórházat és a legeslegjobb, legprofibb, legszuperebb orvost!! :)
A legjobbakat kívánom neked és minél előbb gyógyuljon meg a lábad bárhol és bárkivel csináltatod is! Mindenkinek más kórház jön be, te majd eldöntöd kihez mész!

Előzmény: Chila1986 (3134)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.20 0 0 3139

Kedves Mackóbogár! Ha nem tetszik, amit írtam, akkor nekem mondd, ne másnak üzengesd! Egyáltalán nem vicces, amit ott csináltak a lábammal, és te ezen jól szórakozol! Te ezt poénosnak tartod, mert én másnak azt írom, hogy ne menjen oda szerintem! Sokkal jobb kórházak vannak! Te miért nem oda mentél akkor? Amúgy meg chila1986 oda megy, ahová szeretne, de én nem mondhatom el a véleményemet, mert neked nem tetszik?
És látszik, hogy nem is olvastad el normálisan, amiket írtam, mert én írtam, hogy nekem az ortopéd klinika nem jött be alapból! Menjél te is meg más is az ortopéd klinikára, sok szerencsét :)

Előzmény: Mackóbogár (3135)
LaurenC. Creative Commons License 2014.08.20 0 0 3138

Nem semmi a torteneted. sajnos az orvosok se tudnak mindig mindent es en azt gondolom, h egy ugyanugy elvegzett mutet is egyeni adottsagoktol fuggoen sikerulhet mashogy, jobban, vagy rosszabban a kulonbozo pacienseken.. En csak annyit varok, h ne fajjon a labam, es tudjak barmilyen cipot hordani. Tudom, h mostantol mindig figyelnem kell a labamra amennyire lehet. Nekem is harantsullyedes, ludtalp miatt lett butykom es remelem meg idoben lett mutve es vmennyire javithato a beallt allapot. a masik labamat is meg kene csinalni, de megvarom majd milyen lett a mostani.erdemes tobb dokit is felkeresni, tudom, h draga sajnos keresni kell es probalkozni. Kitartast kivanok, ne add fel, mert meg fiatal vagy, ami nem zarja ki a labdeformitast, viszont mutet utan hamarabb regeneralodsz. 

Előzmény: Chila1986 (3130)
Chila1986 Creative Commons License 2014.08.20 0 0 3137

Szia Mackóbogár!

Köszönöm a választ!

Mindenképpen megírom majd! Jövő hét péntekre szól az időpontom!

Mi történt veled korábban,hogy nem volt elég neked a bütyök eltávólítás?

Most akkor pontosan mit csináltak?Most rendbe fog jönni a lábad!Én nagyon szurkolok neked ,és biztosan meg fog gyógyulni!

Mostanában az lett az új mottóm,hogy ami nem sikerül elsőnek az azért van,hogy másodjára tökéletes legyen :-)

Melyik orvos volt az aki helyett másikat kértél?Szabad tudni ki volt régebben és a mostani műtős orvosod?

Nagyon érdkel a te történeted is!Majd rendesen vissza fogom olvasni az írásaidat!

 

Én korábban írtam ide egy orvosról,de én sem gondolom azt,hogy mert nekem nem sikerült ,akkor másnak sem tudja jól megcsinálni és elrontja esetleg másnak is!

Ez egy nagyon nehéz téma,hogy megfelelő orvost találjunk!

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Mackóbogár (3135)
Mackóbogár Creative Commons License 2014.08.20 0 0 3136

Kedves Lemarcsi55!

 

Köszi a jókívánságokat. 

 

Nekem még 3 hónap után puffadozott a lábam, pedig én csak itthon terheltem, a két műtét között nem dolgoztam egyáltalán. Szóval ez nem nagy baj, főleg, ha Neked meg még strapás is a meló  A hegem szintén érzékeny, én úgy próbáltam tompítani, hogy leragasztottam. Pár darab gézlap félbehajtva, és sima mezei leukoplaszttal átragasztva, így már nem nyomta annyira a papucs :-) 

Ja, még valami. A drótkivétel után éjjel-nappal használtam a bütyök korrigáló sínt, az utolsó pár hétben csak éjszakára, de akkor mindig. Szerintem ez is sokat számít, hogy amit napközben " leamortizálok ", azt éjjel helyrebillentem. (meg a doki is mondta. Sőt, azóta vettem csak nappalra használatosan, amit cipőben is lehet viselni) 

Még még annyi, hogy nekem maradt bent fém is, amit nem vesznek ki, de nem zavar :-) legalább az is a helyén tartja a lábujjamat.

Előzmény: lemarcsi55 (3118)
Mackóbogár Creative Commons License 2014.08.20 0 0 3135

Kedves Chila1986 !

 

Köszönöm, jól vagyok, fájdogál, de nem vészes.

Két dolgot tudok Neked mondani: az egyik, ha még van türelmed és erőd - és ahogy olvasgattalak, van - keresd fel a másik orvost, ártani nem árt, az tuti :-)

A másik azzal kapcsolatos, amit kutasitimi írt, hogy semmiképp ne menj az ortopéd klinikára. Engem most is ugyanott műtöttek, ahol 2009/2010-ben. Annyit kértem csak márciusban az SZTK-ban a beutaló ortopédustól, hogy másik orvos legyen. Egy pillanatig nem volt ellenérzésem a kórházzal kapcsolatban. Én anno azért mentem, hogy megszabadítsanak a bütykeimtől, amit meg is csináltak. Az már más kérdés, hogy az én esetemben ez bizony kevés volt :-) De ettől függetlenül sem tanácsolnám azt senkinek, hogy ne menj oda, mert elrontják :-)

Végül is, ha elmész, az még nem kötelez semmire, és ha már van időpontod, kár lenne kihagyni.

Majd megírod, hogy mit mondtak ?

Előzmény: Chila1986 (3122)
Chila1986 Creative Commons License 2014.08.20 0 0 3134

Te keresel már orvost ,aki majd rendbehozza a lábadat? Sikerült valakit találnod?

 

Előzmény: Törölt nick (3132)
Chila1986 Creative Commons License 2014.08.20 0 0 3133

Mindenképpen elmegyek a vizsgálatra,elvileg ott nem fognak szikével hozzányulni a lábamhoz!Én még nem döntöttem el semmit,de a vizsgálatra kiváncsi vagyok!

Légyszíves meséld el,azért kérdezem mert érdekel,de semmit nem írsz!

Várom a történetedet és azt,hogy elmeséld mi az ami rosszúl sikerült!

Én most leírtam egy hosszú levélben!

Tőled is várom,mert érdekel!

 

Előzmény: Törölt nick (3131)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.20 0 0 3132

Teljesen egyetértek, hogy ne add fel! Biztos h találsz olyat, aki végre jól meg fogja csinálni és te is elfelejtheted ezt az egészet!

Előzmény: Chila1986 (3130)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.20 0 0 3131

Szia! Szívesen elmesélem, de te már úgyis eldöntötted, hogy kihez mész.
Remélem nem fogod megbánni! Én elmondtam, hogy nekem rémálom volt a karolina úti klinika, másnak meg biztos bejön.
Remélem h jól megcsinálják a lábadat és meggógyulsz hamar! :)

 

Előzmény: Chila1986 (3129)
Chila1986 Creative Commons License 2014.08.20 0 0 3130

Szia LaurenC!

 

Köszönöm a válaszodat!

Egy másik fórumtársamnak már leírtam,de leírom nektek is a történetemet!

 

Úgy kezdődött,hogy 3 éve elkezdett fájni a lábam!Elég fiatalon!Sokat sportoltam gyerekkorom óta és elég megterhelő álló munkám volt,mert fodrászként napi 12 órát dolgoztam!Számomra érthetetlenül kezdett el fájni a lábam ,mert túlsúlyom nincs és nem is volt, sportoltam mindig is ,sérülésem sosem volt és a magassarkú cipőket is kerülöm,illetve csak nagyon ritkán eseményekre,alkalmakra viseltem magassarkút de ez max 2 havonta fordult elő,mert inkább sportos tipus vagyok! Bejártam a kerületemben lévő ortópédiai rendelésen az összes orvost!Mindenki megemlítette,hogy van egy kissebb bütyök elváltozás mind a két lábamon és erős harántsüllyedés!Folyamatosan hordanom kellett és be is tartottam az ortopéd orvos tanácsát és minden cipőmben benne volt a lúdtalp betét!Sajnos hiába mert nem segített,inkább még rosszabb lett a helyzet!Egyre többet és egyre erősebben kezdett fájni a lábam!Ezután egy másik tipusú betétet írt fel az orvos,hátha az majd jobb lesz...de hát nem lett!Hiába jártam be az sztk-ba havonta a problémámmal,nem tudtak segíteni nekem!Ezért kerestem egy maszek rendelést!Ott ugyan ezeket mondták!Én ezt el is fogadom,de azt nem tudtam és most sem tudom megérteni,hogy miért nem mondanak más segítséget a gyógyúlásra!A maszek orvos egy megint másmilyen betététet javasolt amit 15 ezer forintért meg is csináltattam ,de 2 hónapig sem tudtam használni mert újra erősebb fájdalmaim lettek!Kerestem új orvost mert idő közben elkezdett a térdem is és a derekam is fájni! Az orvos azt mondta,hogy nagyon erős harántsüllyedésem van!És tanácsolta egy másik tipusú betét használatát!(gondolhatod,hogy mennyire idegesítő volt állandóan ,hogy minden orvos új betétet javasolt,kérdem én,hogy akkor melyik a jó fajta betét ha minden orvos másmilyet tanácsol),és ez az orvos annyit megjegyzet,hogy ha nem javul továbbra sem,akkor egy kissebb műtét fog tudni segíteni!Újra eltelt pár hónap és nem lett jobb,kerestem ezt az utóbbi orvost ,akit nem értem el mert mivel megszült a felelsége 1 hónapos szabadságra ment!Édesanyám tanácsára elmentem egy újabb maszek rendelésre,ahol egy ultrahangot és egy MRI vizsgálat történt!Ott a doki a szezámcsonton talált elváltozást,ilyen kissebb csontkinővések voltak a szezámcsontomon és azt mondta elképzelhető,hogy ez okozza a problémát és mellé a vizsgálat egy  csonthártya gyulladást is mutatott és erős harántboltozat süllyedést!Azt mondta ez az orvos,hogy az ő ismeretei alapján ,elküld egy nagyon jó ortopéd magán rendelésre!Ez volt Dr.Béres György !Mikor elmentem hozzá,egy 5héten keresztül,heti 2 alkalommal homeopátiás injekciós kúrát javasolt,és góckutatásra küldött,hogy lehet rossz mandula is kiválthatja a panaszaimat!Folyamatosan jártam a kezelésre,és közben kiderült ,hogy van baj a mandulámmal,amit mondjuk gondoltam ,mert volt vele panaszom és sajnos  a mandulám gócként működött a szervezetemben,ezért  azt tanácsolták vetessem ki,mert ez megoldhatja a problémákat!A Dr. Béres György,itt mosta kezeit és le is tett a lábamról.Miközben jártam a mandulámmal orvoshoz,műtét időpont elég későn jött össze ,de ez idő alatt az injekciós kúra után sem javult a lábam állapota!Egy ismerős megint egy újabb orvost tanácsolt,természetesen maszek orvost.Azt tudnotok kell,hogy nem vagyok milliomos :) ,de sem az időt sem a pénzt nem sajnáltam ,mert úgy éreztem már ,hogy az életminőségem is kezd rosszabb lenni a fájdalmaim miatt!Tehát elmentem ehez az új ortopéd doktornőhőz,akin láttam,hogy nagyobb problémát lát a lábamon,és hiába már mappába vittem a korábban kapott orvosi véleményeket,adott egy újabb betétet,mellé egy mauálterápiát javasolt,ami egy alkalom 12 ezer forint volt,de ő 5 alkalmat vavasolt(ez kb olyan mint egy gyógymasszőr,csontkovács keveréke) voltam 5 alkalommal és semmi eredmény!Azt kezdtem erősen érezni,hogy kihasználják a problémámat és minden hülye betétet,kezelést rám akasztanak ,mert gondolták,úgy is kifizetem.Igy is lett én tényleg mindenhol ,mindent kifizettem és megpróbáltam.Később 2014 február 12-én kivették a manduláimat!Nem volt kellemes ,de szerencsére én egész jól viseltem ezt a műtétet!A műtét után,az internetet nézegetve találtam egy orvost,és utolsó reményként elmentem hozzá!Természetesen maszek: Dr .Babay Miklós!Ő talált a lábújjaim alatt ,a párnás részen egy idegdaganatot (Morton Neuroma)és azt mondta,hogy ezt ki kell vágni ,és ahogy látja van bütyköm is meg szabóbütyök is ,ezért ő megműti nekem a lábamat úgy ,hogy kiveszi a daganatot és korigálja a bütyköket is.Örültem mert gondoltam,de jó megvan a baj !A műtét 2014.március 27-én volt! Magán korházban!A sok vizsgálat,műtét,későbbi kötözés,varratszedés,csavar eltávólítása összesen 200 ezer forint volt,de lehet több is !Viszont nagyon furcsa természetű volt az orvos,ami nem is lett volna baj,ha jól csinálja a dolgát,de a pénzemért is olyan volt,hogy 3 szót alig mondott.Semmilyen beteg-orvos kapocsolat ,és nekem azért ez fontos lett volna.A műtét előtt is nagyon sokat agyaltam,de minden családtag,ismerős azt mondta,hogy ez a  doki megtalálta  a bajt és bizzak meg benne! Igy is lett és megtörtént a műtét,ahogy írtam !Elég nagy fájdalmaim voltak ,mert 3 helyen műtőtt!De elég erős embernek tartom magam,és úgy érzem jól viseltem!Azon gondolkodtam  az első napokban a műtét után,hogy remélem most már minden rendben és vége ennek a lábfájós életnek!Sajnos rossz érzéseim voltak,pedig nem vagyok ilyen betegségeket generáló tipusú ember!Teltek a hetek,viseltem a kezelőcipőt,kivették a varratokat ,de észrevettem ,hogy ferde marad az újjam.Úgy voltam vele ,ha nem fog fájni nem is fog érdekelni,de fáj a mai napig.A kicsi lábujjamat is megműtötte a doki és az is fáj,és tegnap voltam az Ortopéd Klinikán és azt mondta,ott a doktornő,hogy eltörtnek látja a kicsi lábújjamat amiről én sosem tudtam,és félek,hogy a műtét alatt törhetett el.Szóval nekem elég érdekes törénetem van.Borzasztóan el vagyok keseredve,mert nem tudom élni rendesen fájdalom nélkül az életemet.A műtét után kirúgtak a munkahelyemről,később a volt főnök visszahívott,de nem mentem vissza,mert úgy voltam vele,hogy amúgy is külföldre szeretnék menni dolgozni és még bíztam a gyógyulásban.Hagytam időt magamnak meg a lábamnak.Egy hónapja kivette az orvos a csavarokat és panaszaimra amikor 3 hete voltam varratszedésen, annyit mondott betét!Mondtam rendben ,de nem segít!Az orvosnál 3 percet voltam bent ,10 ezer forintot kért és semmi segítséget nem adott!Olyan fájdalmaim jöttek elő amik régen is voltak,hogy ég és fáj az egész talpam,lábfejem,és a lábujjaim.Aludni sem tudok a fájdalomtól.Ha megyek akkor fáj,ha fekszem akkor is fáj ,de éjszaka  a legrosszabb!Egy hete azt hiszem vasárnap,olyan fájdalmaim voltak,hogy anyukám elvitt az ügyeletre,és ott adtak nekem egy fájdalomcsillapító injekciót a derekamba.Korábban is történt ilyen,hogy a fájdalmaim miatt injekciót kaptam a derekamban.Többször voltam a derekammai is orvosnál,mert sokan azt is javasolták,hogy lehet onnan indul a lábfájdalom,de én makacskodva azt álltottam,hogy a lábamból indul a fájdalom és folytatódik a derekamban,térdemben a probléma.Most az ügyeleten vasárnap azt javasolták,hogy menjek el az Országos Gerincklinikára! Hétfőn el is mentem és ott egy kisebb próbléma van,de se sérv,se elváltozás,se lumbágó semmilyen nagyobb probléma nincsen.Egy dolgot talált az orvos egy kis csomot ami attól van,hogy egy korábban kapott injekció a derekamban,begyulladt,tehát ennek is nagyon örültem,hogy az orvos elszúrta az injekciót ami begyulladt és keletkezett egy csomo,amit sajnos valószínú,hogy ki kell sebésznek vágnia!Kikészültem teljesen ez miatt!Folyamatosan azt kérdezem magamtól.hogy ennyire szerencsétlen lennék ....és ,hogy miért történik ez velem.A gerincemet,derekamat vizsgáló orvos,megnézte a lábamat és azt mondta,hogy nem a derekamból indul a probléma ez miatt írt egy kérést és beutalót az Ortopéd Klinikára Dr.Mády Ferenchez.Nagyon rendesek voltak a klinikán,de mivel a Dr.Mády Ferenc szabadságon van egy hölgy vizsgált meg.Nagyon alapos és kedves volt,és abban is segített,hogy jövő héten megyek ultrahangra kedden a lábammal, és azt is elintézte,hogy 29 -én jön vissza a Mády doktor és akkor vissza kell mennem és a doktor úr is megvizsgál.Addig is ez a segítőkész doktornő adott fájdalomcsillapítót és gyulladáscsökkentőt.Nagyon nagyon reménykedem,hogy tudnak majd velem valamit kezdeni.Nekem viszont  nincs nagy bütyköm csak nagyon befele hajlik a nagylábam ujja és a cipőkben borzasztó érzést és fájdalmat generál de nem azzal volt a fő problémám,hanem a talpammal és a lábfejemmel és ,a jobb oldalam jobban le van süllyedve és ezt a járásnál is érzem,meg a testemen is érzem.Valamiért ,úgy érzem és gondolom,hogy nekem fontosabb lenne a harántsüllyedésemet megműtetni,mert a betétek nem segítenek.Mindenhol azt mondják még fiatal vagyok.De ez nekem nem válasz és nem megoldás.Sok betétet,tornát,kezelést kipróbáltam de eredménytelen és nem értem,hogy miért nem segítenek,mikor minden orvosi leletemben benne van,hogy erős harántsüllyedés és befele dölő boka problémám van. Most várnom kell,hogy visszamenjek az ortopéd Klinikára 29 -én.Addig szedem a gyógyszereket és pihenek amennyit csak lehet.Tehát most itt tartok ebben a nehéz problémás helyzetbenés ,és még le sem írtam mindent ,de nem adom fel!Ennyit tudok tenni és ,bizom benne,hogy lesz orvos aki segteni tud nekem! Csak már a pénzem elfogyott :-)

Előzmény: LaurenC. (3127)
Chila1986 Creative Commons License 2014.08.20 0 0 3129

Kutasitimi!

Elmesélnéd,hogy pontosan mi történt és mi az amit elrontott az orvos a lábadon,milyen durva dolgot csinált a lábaddal?

Esztétikai vagy fájdalom problémád van?

Nekem az esztétikai a kissebb bajom!

Nekem az egész életemet korlátozza a pronlémám!

Akkor te most mit csinálsz?Újra műtik?Van már új orvosod,vagy kerestél ez ügyben új orvost aki segít?Visszamentél a panaszaiddal az Ortopéd Klinikára?

 

Előzmény: Törölt nick (3126)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.20 0 0 3128

Nem tudom amúgy, hogy a többi orvos milyen az ortopédiai klinikán! De nekem maga a klinika sem tetszett, főleg h azóta már van összehasonlítási alapom is!

Előzmény: Chila1986 (3123)
LaurenC. Creative Commons License 2014.08.20 0 0 3127

Szia Chila1986! A kolleganomnek az ortoped klinikan csinaltak a labat, nem csavaroztak hanem levagtak a butyket es atkotottek egy szalagot. tobb mint ket eve csinaltak azota anyuka lett. A butyok nem nott vissza neki a nagyujja egy kicsit befele visszament, de nem veszes, valamennyire sztem vissza kell allni a nagyujnak vagy nem lehetne csinos cipot felvenni sehogyse. A fajdalmai elmultak es tunetmentes. Ennyit tudok, mutatta es nem latszik mar neki a sebe se es normalisnak nez ki a laba. Barmilyen cipot fel tud venni, de tobbnyire inkabb kenyelmes cipot hord.

dr Erdelyihez a mammutba jelentkeztem be, kontrollra is odajarok, az egynapos mutet pedig Tatan volt, mert ott operal, meg a dr. Rose-ban budapesten de az nagyon draga lett volna. tatan 20 ezer ft-ot fizettem a benn alvasert, a tb finanszirozta a mutetet. Nekem a bal labam lett mutve. 7 hetes vagyok es meg en se tudom milyen lesz a vegeredmeny. Csvaros chevron mutettel mutottek. 3,5 het utan dolgozom, 5 hetesen vezetek es papucsban jarok. Tornaztatom, hajlitgatom a laban, de erzem meg es meg nem az igazi. Igyekszem turelmes lenni, mert meg kell ido a gyogyulasig.

Veled mi tortent? Miert nem sikerult a mutet?

Előzmény: Chila1986 (3125)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.20 0 0 3126

szia Chila1986! Köszönöm, hogy írtál és szívesen segítek neked! Visszaolvastam korábbi hozzászólásaidat és nagyon sajnálom, ami veled történt, teljesen megértelek, ugyanis nekem is elcseszték a lábamat a karolina úton az ortopéd klinikán októberben, majdnem 1 éve! én abszolút nem tudom ajánlani neked azt az orvost, semm pozitívat nem lehet mondani róla!
Én akkoriban még nem voltam a fórumon, és senki ismerősöm sem volt, aki tudott volna ajánlani orvost, időm sem volt igazán keresgélni és a keresőben kijött h ortopédiai klinika, áh mondom, ez jó lesz, rákerestem az orvosokra és azt hittem, hogy ha valaki a balett intézet orvosa, akkor az  jó lesz és nem is keresgéltem tovább. De mondom, nekem senki nem ajánlotta és a fórumot sem olvastam még akkor. Úgyhogy csak magamat hibáztatom, hogy nem néztem jobban utána az orvosoknak! Nagyon durva, amit a lábammal csinált, és ismerek másokat is, akiknek szintén elrontotta. Ezek után még szép, hogy nem ajánlom :) Egyébként sokan, akiknek csinálta, azt hiszik, hogy jól megcsinálta nekik, miközben nem, senki nem rak fel képet, szívesen megnézném, akinek jól meg szépen megcsinálta :)
Érdekes, sok olyan van itt a fórumon, akik felraktak képeket és nagyon király lett a lábuk, egyiknek sem az ortopéd klinikán csinálták!

Előzmény: Chila1986 (3123)
Chila1986 Creative Commons License 2014.08.20 0 0 3125

Szia LaurenC!

 

Nagyon jó gyógyulást kívánok neked.Pont a te írásaidat olvasgatom!

Nekem sajnos nem sikerült a műtét,ezért új orvoshoz megyek a  Dr.Mády Ferenchez és ha jól értelmeztem ,akkor ismerősődet műtötte ez a doki! Tudsz valamit mesélni róla? Amúgy aki téged műtött Dr Erdélyi gábor,róla sok jót hallottam ,és korábban volt is hozzá időpontom,de sajnos a rendelő lemondta mert az orvosnak valami közbejött....pedig biztos jobban jártam volna vele!

Engem márciusban műtöttek de nem lett jó a lábam,viszont én nagyon hamar regenerálódtam,alig dagadt és 3hónap útán ki is vették a csavarokat!Könnyen vettenm fel 6-8 hét után cipőket.Nekem nem is a bütyköm volt nagy ,hanem az újjam elhajlása.Most sajnos nem kizárt ,hogy egy újabb műtét vár rám és annyira nehéz jó orvost találni pedig tudom,hogy van ,csak én nem voltam szerencsés!De nem adom fel!

Várom válaszod!

Szép napot!

Előzmény: LaurenC. (3124)
LaurenC. Creative Commons License 2014.08.20 0 0 3124

Koszonom a biztato szavakat, de meg nekem is sok van hatra a gyogyulasig. Estere nekem is pufibb, es erzekenyebb. Jegelem ilyenkor es pocolom, az segit. Sokan azt mondjak fel ev kell a teljes gyogyulasig, szoval ne aggodj meg gyogyulnunk kell. Sokszor mar nagyon turelmetlen vagyok.

Azt mondta a dokim, h minel sulyosabb az elhajlas, annal hosszabb a gyogyulas folyamata is. Nekem 30 fokos volt, viszont elegge fajt. Kitartast es gyogyulast kivanok! :)

Előzmény: lemarcsi55 (3120)
Chila1986 Creative Commons License 2014.08.20 0 0 3123

Szia Kutasitimi!

Szeretném kérdezni tőled,hogy mi az oka annak,hogy ennyire negatív véleménnyel vagy az ortopéd Klinikáról? Komolyan érdekelne,mivel augusztus végén megyek oda a Mády Ferenchez és én csak jókat hallottam róla!Kiváncsi lennék ,hogy mi történt veled ,ami ennyire kihozta belőled ezt a  negatív érzést!

Válaszodat előre is köszönöm!

 

Előzmény: Törölt nick (3112)
Chila1986 Creative Commons License 2014.08.20 0 0 3122

Szia Mackóbogár!

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat!

Engem márciusban műtöttek egy magán orvos,magán korház!Nekem bütyök és daganat(morton neuroma) operációm volt!Sajnos azóta sem jó a lábam és nem vagyok elégedett az eredménnyel sem,ezért most az Ortopéd Klinikára megyek el a Mády Ferenc Doktor Úrhoz!Remélem fog tudni segíteni!Én bármire hajlandó lennék,hogy rendbejöjjön a lábam,akár egy új műtétre is! Az elöző orvosommal nem vagyok megelégedve és ráadásúl kb 200.000 forintomba került ez a műtét ,és még eredmény sincs most igy 5 hónaposan sem! A műtéti rész rendben van ,de a fájdalom ugyan az maradt! Én próbálok bizni és nem feladni a reményt,hogy meg fognak tudni gyógyítani!

Te jól vagy ?

Szép Napot!

Előzmény: Mackóbogár (3103)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!