Keresés

Részletes keresés

bonap arte Creative Commons License 2016.08.29 0 0 5867

Pár napig még előfordulhat vérzés, ezért ne aggódj. Belül nehezebben gyógyul, és ráadásul minden nap szétnyújtod. Parafinolaj reggeli és vacsora előtt egy evőkanállal, sok folyadék és növényi rost, pl búzakorpa napi legalább 1 púpos evőkanállal.

 

Ezektől puha lesz a széklet, az olajtól könnyen csúszik és a vérzés is hamarabb megszűnik.

Előzmény: KILGORE TROUT (5866)
KILGORE TROUT Creative Commons License 2016.08.29 0 0 5866

3 hete operáltak belső aranyérrel. 3 elég nagy aranyeret metszettek ki. (nem lézeres, nem egynapos sebészet volt!) A széklet ürítés már nem jár elviselhetetlen fájdalommal, de a széklet még véres. Ez normális lehet? Operáció után meddig lehet ez? A dokit kérdeztem és azt mondta még hónapokig! Nehezem hiszem el. Tud valaki erről tapasztalatot mondani?

Nyuszkó1 Creative Commons License 2016.08.19 0 0 5865

Köszi, hogy vàlaszoltàl, de sajnos szerintem ez màr nèpbetegség, nem hiszem, hogy szégyelni kellene bàrkinek is. Egyébként nem nyilvànosan gondoltam volna, csak kettõnk között ês nem itt, de ha téged ez zavar megértem. Azért köszi mégegyszer!!

Előzmény: mellani80 (5864)
mellani80 Creative Commons License 2016.08.17 0 0 5864

Kedves Nyuszkó! Ugye nem hiszed, hogy bármelyikünk is kiadja a személyazonosságát ezen a fórumon. Ne haragudj, de én biztosan nem fogom még a doktorom nevét sem leírni. Szívesen elmondom a tapasztalataimat a lábadozásról, de semmiképpen nem szeretném, ha valaha is kiderülne bárki számára, hogy nekem ilyen műtétem volt. Sorry. Amúgy én már jól vagyok, valóban igaza volt az előttem szólónak, 2 hónap kell a gyógyuláshoz. 

Előzmény: Nyuszkó1 (5862)
Ladipeti89 Creative Commons License 2016.08.05 0 0 5863

Üdvözletem! 

 

Sajnos én is eljutottam odáig, hogy aranyeremmel proktológushoz forduljak. 

Háziorvosnál voltam már vele, ő megnézte,  kis külsőt állapított meg, de mivel főként csak vérzési panaszom van, én belsőre is gyanakszom. 27 vagyok, 3 éve volt elsőnek panaszom, akkor kis kenőcs után elmúlt.  Most 4. Hete már, hogy minimális megszakításokkal, de szerelése után vérzik, hála istennek nem fáj.

Tb-s orvoshoz nem szívesen mennék, szerintem egyértelmű miért, marad a magánrendelés. Szolnok megyei vagyok, de Szegeden néztem ki Dr. Baradnay Gellértet, mert eddig csak jót olvastam róla. Hétfőn tervezem felhívni,  és időpontot foglalni. Addig is szeretnék segétséget kérni, hovy aki volt már nála, mit tapasztalt, mennyire volt korrekt, mennyibe került stb?

Előre is köszönöm segétséget.

Nyuszkó1 Creative Commons License 2016.08.04 0 0 5862

Szia Mellani80!

Érdekelne, hogy kinél voltàl mûtéten? Rendbe jött e màr a problémàd? A Karmincànak is írtam, de nem vàlaszolt sajna, pedig igen égetö a problèma. Ha meg tudnànk oldani a telefonos értekezést, könnyebb lenne. Vàrom vàlaszod!

Előzmény: mellani80 (5861)
mellani80 Creative Commons License 2016.07.28 0 0 5861

Sziasztok!

2 hónapos már a ligasure műtétem. Feltehetőleg a jövő héten tudok majd menni kontrollra, beszámolok utána. Szépen meggyógyultam volna már, egy bajom van csak, székrekedést kaptam. Fogalmam sincs ez hogyan lehetséges, mert eddig pont az ellenkezője volt a problémám. Talán valami lelki ok ... Most ezt próbálom megoldani különböző gyógyszerekkel, teákkal, eddig sikertelenül. Fogalmam sincs ez hogyan lehetséges ...

 

Ahogy én emlékszem műtét előtt ehettem, de rostos dolgokat javasoltak és könnyű ételeket, magvasat semmiképpen sem. Reggel volt a műtét, előtte nem szabadott enni inni.

Zsebibaba78 Creative Commons License 2016.07.27 0 0 5860

Sziasztok! Segítségemet szeretnék Nektek adni. Természetesen aki nem fogékony rá, az görgessen tovább. 10 napja operáltak. Epidurális érzéstelenítést kaptam. Sajnos katéter nélkül nem úsztam meg a dolgot. Jelenleg szinte már teljesen jól vagyok. A varratot érzem (picit még szúr). Fájdalmam az 5. naptól szinte nincs is. Már az operáció előtt pár nappal elkezdtem szedni három homeopátiás készítményt: Arnica montana 9 ch, Staphisagria 9 ch, Aesculus hippocastanum 5 ch. 3X5 golyócska az adag. A húgyúti fertőzést is megúsztam: medveszőlő levél teát ittam 5 napig (este 1 liter langyos vízbe 1 evőkanál és egy kis szódabikarbóna..reggel műanyag szűrővel leszűrni..antibiotikum hatásával felér). Az Aesculus hippocastanum-ot fogom tovább szedni, mert megelőzésre is kiváló. Kitartást minden Sorstársamnak! Szeretettel. :)

5LET-es Creative Commons License 2016.07.25 0 0 5859

Szia ASSproblem! Egy jó tanácsot fogadj el: minimum három orvosnak mutasd meg magad, mielőtt műtétre adod a fejed! Egyébként III-IV fokú aranyeret szokás műteni, I fokút egyáltalán nem! A lézeres műtétet meg felejtsd el! Itt a fórumon szinte csak horror történeteket olvashatsz róla! Sok sikert és kitartást!  

Előzmény: ASSproblem (5658)
Trixi53 Creative Commons License 2016.07.23 0 0 5858

Karminca !

Szeretném megkérdezni, hogy a műtét előtti napon mit lehetett enni, inni, és hány óráig? A páromat fogják műteni bódításban külső aranyérrél, és szeretném tudni, hogy miket lehet majd enni konkrétán a műtét utáni napokban ? Azt tudom, hogy fűszeres kaja törölve. Megtennéd, hogy megírod Nekem ?

Remélem Te már jól vagy, nagyon jó egészséget kívánok ! :)

Nyuszkó1 Creative Commons License 2016.07.23 0 0 5857

Szia Karminca!

Most olvastam az írásodat a ligasure műtétről, nagyon megörültem neki, ugyanis én 4éve voltam dr. Csatár Évánál és már meg is volt a dátum a műtétre, de sajnos el kellett halasztani édesapám betegsége miatt. Azóta még nem mertem újra belevágni, mert nem tudtam senkitől tanácsot kérni, aki már átesett ilyen műtéten. Most pedig csak szenvedek, mert megint gyötör a fájdalom. De megmondom őszintén, félek is tőle, hogy utána újra előjön.

Ha esetleg tudnánk beszélni telefonon, az megnyugtatóbb lenne. 

Várom válaszod!!!

Előzmény: Karminca (5845)
5LET-es Creative Commons License 2016.07.18 0 0 5856

Sokáig semmi tünete nincs. Aztán friss, piros vért találsz a WC papíron... De ezt csak vizsgálattal lehet megnézni, pontosan mi okozza. Ugyanis nem biztos, hogy aranyér.

ESZ-361 Creative Commons License 2016.07.16 0 0 5855
volt már valakinek belsö aranyere? és ha igen. mik voltak a tünetek ?
Előzmény: Karminca (5854)
Karminca Creative Commons License 2016.07.15 0 0 5854

mellani, ugyanaz nem jöhet vissza, hiszen kiveszik fizikailag. mondjuk van jópár ér körben a végbélnyílás körül (nekem 4-et vettek ki, szépen körben), így nem tudom, hogy esetleg másik begyulladhatott-e. én mindenképpen azt javaslom, hogy hívd fel a dokidat, menj el hozzá, és nézesd meg. úgyis csak ő tud pontos információval szolgálni. (a műtét utáni konzultáció ráadásul elvileg ingyenes, legalábbis ahol én voltam, akkor is, ha nem csak az egy "kötelező" van, hanem továbbinak is szükségét érzem.). ne hagyd magad bizonytalanságban - simán lehet az is, hogy valami egyszerű magyarázat van arra, hogy begyulladtnak érzed még mindig, és fel tud írni vmi helyi gyulladáscsökkentőt akár, ami lehúzza a lobot. de ehhez tudnia kell róla és látnia kell, mi a helyzet. minden esetre jobbulást neked, és irány a telefon (meg a doki)! :)

Előzmény: mellani80 (5853)
mellani80 Creative Commons License 2016.07.12 0 0 5853

Olyan kérdésem lenne, hogy műtét után kijöhet újra? Mondjuk rá 6-7 hétre? Komoly esztétikai javulásra számítottam, de nem tapasztalom egyelőre. Pedig szépnek indult, de mintha a sok wc-re járásnak köszönhetően visszatérne a probléma. :(

tometal Creative Commons License 2016.07.08 0 0 5852

végül csak elmentem a területi rendelőintézet sebészetére. doki külső rögösödött aranyeret mondott, szuri, vágás, 5 percet sem voltam bent. pár napig lidokain kenőcsös gézlap, kamillás ülőfürdő és ennyi. 

Előzmény: tometal (5851)
tometal Creative Commons License 2016.07.06 0 0 5851

sziasztok. segítséget szeretnék kérni. két napja kijött egy feltehetően külső aranyér (még nem volt ilyenem, csak a neten leírtakra tudok támaszkodni). egy nappal leforgása, talán csupán órák alatt a végbélnyílásom mellett megjelent egy duzzanat. érzékeny, viszket, de nem vérzik sem nedvedzik. széklet ürítésnél sem sokkal rosszabb, nem fáj jobban inkább csak kellemetlen. az elmúlt hetekben sajnos idegi alapon (beteg majd elhunyt családtag, gyász) gyakran volt hasmenésem és székrekedésem is, valamint egészségtelenül és rendszertelenül ettem. ma kezdtem el reparonnal kenni, előtte két napig gyógyszerrel nem, csak rendszeres tisztálkodással kezeltem, abban bízva, hogy elmúlik. szeretném megkérdezni tőletek, hogy a leírtak alapján jogosan gyanakszom-e aranyérre, illetve ha igen, hány napot adjak a gyógyulásnak mielőtt sebészetre, proktológiára mennék? válaszokat köszönöm 23f

mellani80 Creative Commons License 2016.07.05 0 0 5850

Köszönöm a választ, próbálok türelemmel lenni. Most leszek 6 hetes. Ha a 7. hétig sem érzek változást, akkor telefonálok. Addig próbálok türelmes lenni.

Előzmény: Karminca (5849)
Karminca Creative Commons License 2016.06.30 0 0 5849

mellani80, nekem eleve 6 hetet mondtak minimum, papíron 6-8 hét a "teljes gyógyulás" a Ligasure esetében, így szerintem a türelem marad...meg az, hogy felhívod a dokit, aki csináltam, és megkérdezed. Szerintem megnyugtat. :)
Én ugye még csak most leszek túl a második héten, úgyhogy az ötödik heti állapotokról nem tudok nyilatkozni, de én meg pont a "lassú emésztésűekhez" tartozom, így egyenlőre a két kezem összeteszem, hogy a rostos étrendnek köszönhetően minden reggel eredményes vagyok... Szóval: szerintem hívd a dokidat. (Amennyibe a műtét kerül, az a minimum, hogy korrekten válaszol. :) )

Előzmény: mellani80 (5848)
mellani80 Creative Commons License 2016.06.29 0 0 5848

Sziasztok!

 

Nekem is volt műtétem 3-4. stádiumú problémával, Ligasure. 5 hete volt a műtét, de még mindig látszik a duzzanat, és ha székletem van, utána fájdogál, és közben sem kellemes érzek egy helyen pici szúrásfélét. Hozzáteszem, hogy én a gyorsemésztésűek családjába tartozom, és ha van, akkor napi 2-3 alkalom. Gondolom ez sem segít. De folyton azon parázom, hogy emiatt nem múlik el teljesen, vagy visszatér a probléma... :(

navigator7 Creative Commons License 2016.06.27 0 0 5847

Szia Kedves Karminca.Köszönöm szépen a válaszodat és a tanácsaidat.A sós vizes ülőfürdöt mindenképpen megfogadom.És azt hiszem a dokit is felhívom hogy vizsgálja meg végülis csak rá kell néznie már nem kell nyulkálni:)Remélem megnyugtató választ kapok,bár attól amit írtál már nyugodtabb vagyok.Sikeres gyógyulást mindenkinek:)

Előzmény: Karminca (5846)
Karminca Creative Commons License 2016.06.26 0 0 5846

Szia!
A csomó szvsz lehet a műtét miatt ideiglenesen megvastagodott "heg", mintha varosodna egy seb a kezeden. Egy ideig az is vastag, aztán szépen lehúzódik. Szóval ne aggódj - és nyugodtan nézd meg tükörrel, nem annyira borzasztó, szerintem téged is megnyugtatna. Merthogy nekem is így volt-van (nyilván 10 nap után ebben nincs semmi különleges), és igenis megnéztem, és sokkal szebb látvány ezzel együtt, mint mikor az aranyerem volt... :)
Emellett, hívd fel a dokidat telefonon. Az még nem megnézetés, ha normális, simán válaszolni fog a kérdéseidre, hiszen tuti találkozott már ilyennel. Én is megtettem, megnyugtatott, és azóta minden úgy megy, ahogy előre elmesélték. (kopp-kopp-kopp) Amit javasolt: esténként sós vizes ülőfürdő (már az első naptól), akár kádban, akár lavórban, ami rendelkezésre áll. Enyhén langyos vízbe két-három marék só, belecsüccsenni 10 percre. Szépen fertőtlenít és gyulladást csökkent. A Ligasure is varratmentes, magától gyógyuló "műtéti helyet" hagy maga után, úgyhogy ártani tuti nem ártasz vele.
A munkát meg csak óvatosan, ne emelj nehezeket (ha teheted).

Előzmény: navigator7 (5844)
Karminca Creative Commons License 2016.06.26 0 0 5845

Sziasztok!
Néhány tapasztalat Ligasure-ügyben, erről viszonylag keveset olvastam itt. Viszont minden más tanács nagyon hasznos volt, köszi. .)
Szóval III és IV fokú cucc birtokában dokinéni javasolt műtétet, amire egy lemondás kapcsán elég gyorsan, egy hónapra lett is időpontom, egész pontosan 10 napja történt az esemény. Ha már úgyis ott jártak, a "maradék" II-es fokút sem hagyták tovább fejlődni, úgyhogy körbe elintéztek mindent. Dokinéni azt mondta, legalább többet ilyen gondom nem lesz... Hát, úgy legyen. :)

Lényeg.

Műtét reggel 8kor megvolt, bódításban. Utána némi fekvőpihenő, majd szőlőcukor és vízivás, és miután nem fordult vissza belőlem, további pihenő a váróban. Műtét után másfél órával egy ránézéses vérzés-ellenőrzés, miután ez rendben volt, tanácsokkal és fájdalomcsillapító-recepttel ellátva irány haza.

Hát nem mondom, az első két-három napot nem kívánom vissza, Igazából péntek estétől (mikor kiment belőlem a bódítás utóhatása is) szombat estig eszembe jutott, hogy tán a szülésnél voltak ilyen intenzív fájdalomérzeteim, de a Flector azért sokat segített. Vasárnap reggel már "termés" is volt, amit persze azért elsőre picikét megkönnyeztem, de azóta már hozzászoktam, és ma már Flector nélkül is elviselhető "terhet" jelent (kopp-kopp).
Vérzés "termeléskor" volt az első két-három napban még viszonylag látványosabb, az utóbbi két-három napban már csak a "leitatáskor" termelés után, de civilben már nem.
Szóval, így 10 nap távlatából azt mondom, rendben lesz ez, és még az is hihetőnek tűnik, hogy kb. 6 hét alatt teljesen tünetmentesre gyógyuljon...

 

Amit viszont azóta hasonló problémákkal küzdő ismerősöknek elmondtam: ne legyenek olyan hülyék, mint én voltam, hogy évekig (!) várnak a vizsgálattal, mert az a tapasztalat, hogy jobb biza nem lesz, csak rosszabb...
A proktológiai vizsgálat nem az ördögtől való, pont annyira az élet része kellene legyen, mint az éves nőgyógyászati szűrés. Icipicit kellemetlen, de ha épp nem vagy gyulladásban, egyáltalán nem fáj. Ha jó a doki, még csak cikinek sem érzed annyira, semmi kiskutyapóz meg "felpumpált léggömb" meg hasonló urban legendek, oldalfekvés magzatpózban, és folyamatos információ szóban arról, mire számíts, mit lát, stb... Lehet, hogy te űbergáznak gondolod, mert sokat vérzik, aztán kiderül, hogy a nyálkahártya valóban vérzik, de az aranyér még csak kis fokozatú, és egy egyszerű gyűrűzéssel helyre is tudják rakni - ami megintcsak nem fáj...
Szóval: ha valami altájékon nem százas, menj el egy normális proktológushoz, nézesd meg. Ne húzd az időt. Megéri.

 

Belém rengeteg (ön)bizalmat öntött Bánfalvi doktor ingyenes hírlevele és blogja (gugliban rá lehet keresni).
Nő lévén szívesebben mentem női proktológushoz, így kerültem Mocsári doktornőhöz (aki Bánfalvi doktor és Csatár doktornő kollégája is). Ajánlom akár őt is bárkinek, párom is járt nála, szerencsére ő megúszta egy szem gyűrűzéssel (irigy is voltam :D ).

Végezetül - bocsi, hogy hosszú voltam - az előttem szólókhoz csatlakozva: rostdús, vegyes étrend és rengeteg folyadék (lehetőleg víz). Akár műtét után, akár előtte. Nagyon nagyon sokat segít.
Ja, és paraffin olaj helyett dokinőm szerint az olívaolaj is megteszi: egyek salátákat, és az átlagos olaj dupláját locsoljam rá, "az mégiscsak finomabb és könnyebb lenyelni". Jelentem, működni látszik. :)

Fájdalommentes napokat mindenkinek! :)

navigator7 Creative Commons License 2016.06.26 0 0 5844

Szia Karminca.Nekem 4 csomót műtöttek ki Morgan Miligan műtéttel(a legelterjettebb szikés műtét Európában)Ez két és fél hónapja volt.Még mindig nem stimmel valami van valami zavaró csomó a nyílásnál amit nem tudok mire vélni,és ráadásul érzékeny.Ezt azért írtam mert olvastam az írásodban hogy a haverodnak 4 hónap volt a teljes gyógyulási idő.Ez reményt ad hogy még elmúlhat felszívódhat az a valami amit meg sem merek nézni.Tudom meg kéne nézetnem de nem szívesen vállalkoznék erre.Már épp eleget mutogattam az elmult időszakban:)Ha van valakinek szikés műtéttel kapcsolatos tapasztalata kérem ossza meg velem.Ez a műtét típus nyitott nincs varrat a seb magától gyógyulgat.1 hónap után mentem dolgozni(Építőipar szobafestő a szakmám)Lehet korai volt és valamit elcsesztem?

Előzmény: Karminca (5843)
Karminca Creative Commons License 2016.06.26 0 0 5843

Üdv!
Megnézetni - mindenképpen. Egy vizsgálat, és megmondja a doki, mit tud vele kezdeni - kell-e egyáltalán műteni, vagy elegendő gyűrűzni. Ezt ők tudják, a látottak alapján (bár ha folyamatosan kint van, akkor gyanús, hogy a gyűrűzés már kevés, de ezt egy doki mondja majd meg, miután látta, amit kell). Vizsgálat nem gáz, én a nőgyógyásznál éltem már meg kellemetlenebb szitut is. ;)

Ha gyűrűzés, akkor egy kis kellemetlenség egy-két napig, egy hét múlva már mehet a napi rutin.

Ha műtét, akkor típustól függ a felépülés - nálam 10 napja volt Ligasure, ennél azt mondják, a teljes gyógyulás 6-8 hét, a Longo-nál hasonlóképpen. A lézeresről elég rosszakat hallottam, a sima szikésnél havernál tavaly 4 hónap volt a tökéletes állapot. De nyilván mindegyiket egyéne válogatja.

Kezdd azzal, hogy amikor hazajösz, irány egy rendes proktológus. Dr. Csatár Évához csak nyár végére van időpont pl., de Dr. Mocsári Diána kb. 1-2 hetes távlatban tud időpontot adni (ő a doktornő, illetve Bánfalvi doktor kollégája is, az én dokim).

Minden esetre, ne halogasd, az a lényeg. :)

Előzmény: Ubul86 (5841)
Cinkefej Creative Commons License 2016.06.26 0 0 5842

Kb. ahogy írod :-D Megnézném én, hogy egy csodaszép külső vagy belső aranyérrel ki a fenének van kedve azon gondolkodni, hogy na most akkor merre is tereljem a gondolataim és miként tudnám visszahúzni a teremtő gondolataimmal az aranyerem?! :-)) muhahha :-)

 

Nah nekem 2 hete volt a műtétem, picit fájdogál a sebem és kb. ennyi. Székletkor ici-picit vérzik, hogy ez jó vagy sem azt nem tudom, de mindenképpen biztató ha magától nem vérzik és ilyenek. Jól gondolom? Ha nem gondolom jól sem tudok mit tenni, mert csak 2 hét múlva lesz kontroll. 

Előzmény: bonap arte (5840)
Ubul86 Creative Commons License 2016.06.24 0 0 5841

Sziasztok.

 

Valószínűleg én is aranyeres lettem, sajnos a súlyosabbik fajtából. Annyit kell tudni rólam, hogy kint vagyok Angliában, márciusban jöttem, előtte 3 évig a számítógép előtt ültem folyamatosan, programoztam, bár volt sport is (futás), amennyire időm engedte.

 

Most, hogy kint vagyok, természetesen rögtön belevágtam a kemény fába, nehéz fizikai munka (bár, számomra annyira nem az, picking-packing, rendelést kell összeszedni, ruhás dobozokból, a dobozok súlya, ha teli van, akkor max 15 kiló, de ezeket is csak polcokról kell kihúzni)

 

2 hónapja már voltak tünetek, véres székelés, fájdalom, ami nem akart múlni, csak enyhülni, de moxalole porral lágyítottam a székletem, és elmúlt (gondoltam végbélrepedés, mert az itteni kajákat szokni kell). Székeléskor éreztem egy hüvelykujjnyi csomót a végbelemnél, törléskor, meg anélkül is, de mindig visszahúzódott, na mondom, valószínűleg ez aranyér.

 

Hétfő óta viszont nem húzódik vissza, látható (tükörben, alulról megnéztem, barátnőm is mikor nézte, eléggé elképedt, hogy mekkora, és hogy hát biztos aranyér ez???szerintem igen), érezhető, ha kicsit hozzáérek, már fáj, és hiába kenegetem (itt Anusol krém van és kúp, meg van detralexem is, amit szedek), semmit nem ér. Ma péntek van, holnap megyek haza Magyarországra, és keresek egy dokit, aki ránéz, remélhetőleg találok minél hamarabb. Járni nehéz, ülni nehéz, fáj egyfolytában, és itt kicsit még korlátozott is vagyok orvos ügyileg (nem bízok az angolokban :D )

 

De a lényeg: ha aranyér (remélem az), és ha műtétre kerül sor (akarjam? mert perpill most akarom :D ), akkor folytathatom -e a fent leírt munka folyamatot, vagy nézzek inkább könnyebb meló felé? (szalagmunka, vagy mondjuk a szakmámban elhelyezkedni, programozás)

 

Na meg főleg az a gond, hogy ha műtétre kerül sor, mikor tudok visszajönni, mikor tudom folytatni az elkezdett munkát. Gondolom kb 3-4 hét a pihenési idő.

 

Tudnátok írni ezekről kicsit? Tudom, sok poszt van itt már róla, csak ha nem túl megterhelő.

bonap arte Creative Commons License 2016.06.23 0 0 5840

Így is lehet reklámozni egy olyan könyvet ami oldalakon keresztül írja a semmit. :-))

Érintse a kezét a képernyőhöz....érzi ahogy átmegy a gyógyító erő? Kb ennyi a könyv is.

Előzmény: Cinkefej (5839)
Cinkefej Creative Commons License 2016.06.23 0 0 5839

Kedves Uram/Hölgyem!

 

Ebben tök sok igaza van! Így van, minden az agyban dől el és onnan indul.

Na de a "hittérítésnek" olyankor már nem sok értelme van, amikor az ember valagában egy szilvanagyságú akármi van és megőrül a fájdalomtól! Ezt lássuk be mindketten. És akkor menni kell és orvos kell, mert nincs az a kence ami azt onnan visszahúzza vagy eltünteti....csak ennyit gondoltam megjegyezni az Ön gondolatai mellé.

Előzmény: Dede39 (5838)
Dede39 Creative Commons License 2016.06.21 0 0 5838

Tisztelt Hölgyeim és Uraim

 

Rossz hírem van.

Az aranyér, mint oly sok betegség fejben kezdődik.

Az én problémámra az országos hírű bőrgyógyász azt állapította meg hogy genetikai alapú " együtt kell élni vele " elváltozás.

Ma már azt sem tudom melyik évben volt.

A fejemet tették rendbe.

Bár 2-3 hónapig nem jöttem rá akkor , hogy mitől volt a kezelhetetlen bőriritáció.

De tovább folytattam a kutatást...magamban.

Szakember dolgozott rajtam,velem.

A nagy felfedezés és ennek munkaterületei:

ÖNISMERET, EGYENSÚLY, ELFOGADÁS.

Ha belátod hogy változtatnod kell, a gyógyulásod alapjait megteremtetted.

Hosszú az út, szembenézni magaddal, belátni hogy irigység, az előítélet, a bosszúszomj, és még ki tudja mennyi negatív érzelem teszi tönkre a testedet a stresszen keresztül a nyugati

értékrended mentén....

Gondolj bele, mikor madarat lehet veled fogatni valamilyen nagy-nagy örömből kifolyólag, akkor hogy viselkedik a tested, figyeld meg a teljesítményedet, a fizikai paramétereidet, pedig a tested ugyan az mint tegnap volt -  de mégis szinte megtáltosodtál nincs ami megállíthatna.

A rossz gondolataink ugyanezt teszik velünk, csak negatív előjellel.

Katasztrófa , ahogy gondolkodunk....sajnos

A betegség mint szimbólum című könyv elindíthat , nézd meg benne mitől van aranyered.

Még valami:be kell látnod hogy elQrtad...

Keres egy kineziológust, vagy egy buddhista gyógyítót, vagy egy pszihiátert, és ismerd meg Önmagad

Életed legnagyobb utazását fogod megélni. Befelé.

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!