Keresés

Részletes keresés

mirtelo Creative Commons License 2012.07.04 0 0 479

Sziasztok!

Msz 67 Mi  lehet most veled?

Szoritok hogy minden rendben menjen. :)

szivecske01 Creative Commons License 2012.07.04 0 0 478

Itt még nem jártam, csak olvasgatni néha véletlenül. Nekem a lábaimmal van probléma, sokat fájnak visszerem van.Én is ujabbnál ujabb helyeket járok be tartos javulás nem igazán létezik. Mostanában éreztem át, milyen lehet szorongva orvoshoz menni egy uj helyre.Nagy immunológiai kiivzsgálás zajlik.Volt két orbáncom. Most épp leleteket vár vissza a professzor ur,és augusztusikg izgulhatok a hogyan tovább miatt.

Minden itteni szenvedönek és  betegnek mielöbbi teljes gyógyulást kivánok!

tombea Creative Commons License 2012.06.10 0 0 477
szia email címem publikus megköszönném ha írnál rá és fel tudnánk venni a kapcsolatot mert te egy igazán értelmes intelligens nônek tünsz és volna egy- két kérdésem hozzád. köszi
Előzmény: gynomed (475)
Taktus Creative Commons License 2012.06.09 0 0 476

Sziasztok/Szia Msz67!

 

Gynomeddel teljesen egyetértek,nagyon jól mondja,igen jó jel,hogy az orvosok ráakarnak venni a transzplantációra,ez azt mutatja ők igen is látják benned az erőt,a teljes gyógyulás lehetőségét,hisznek benned,igen jó esélyeket látnak.

 

Remélem azért már egy kicsit megkönnyebbültél,igen ügyes voltál,büszke vagyok rád,hogy így elviseltél mindent,legyőzted a félelmeid és nem menekültél el a vizsgálatok elől,hanem azokat erősen,bátran kibírtad.Most nehéz neked és nehéz,sokszor lemondásokkal teli időszak fog elkövetkezni,de ha ezt most kibírod és erős maradsz akkor megváltozik az életed,minden helyre jöhet újra.Most pár napra amíg nem kell ismét vizsgálatokra menni gondolatokba is próbálj elvonatkoztatni a betegségedtől,ne gondolj most arra hogy mi vár rád,kapcsold ki az agyad és barátokkal,szeretteiddel legyél együtt és szerezz pár pihenő és boldog,gondtalan percet,de akár ha csak magad is vagy erre a pár napra olyasmivel foglalkozz ami örömet okoz vagy ami kikapcsol.

Igen ügyes,erős voltál már megint csak gratulálni tudok neked ehhez.Ügyes légy továbbra is.Továbbra is ilyen erős és belevaló maradj és minden rendben lesz,hidd csak ezt el,sokan vagyunk akik bízunk benned és csak csupa jót kívánunk neked.

 

 

Jó hétvégét mindenkinek!!!

 

 

Előzmény: gynomed (473)
gynomed Creative Commons License 2012.06.02 0 0 475

nem csoda hogy  fájt egy kicsit,cystoscopiád volt, attol sokan félnek kellemetlen is nagyon, de gondolj csak bele a fiuknak férfiaknak milyen kellemetlen....Most mindenednek baktériummentesnek kell lennie,  A gégészeten laryngoscopiád lehetett. Jo az ha minden ilyet megcsinálnak.Bárhol elbujhat góc panaszmentesen is. Le lesz gyengitve az immunrendszered, nehogy kilöködjön az uj ösejt.A Te érdeked. Nagyon régota csinálják már.Több centrumban.Sokan meggyógyultak , Te is meg fogsz.Légy bátor és erös.     Ha kibirod tuléled még sok szép narad lesz ezt az egy nyarat oda kell adni.Jobban fogsz örülni a következö nyarakon a nyaralásnak. Igy betegen a nyaralásnak sem tudsz felhötlenül örülni.Kikezelnek, majd utána mehetsz mindenhova.                                                                                                                                          

Előzmény: msz67 (474)
msz67 Creative Commons License 2012.06.02 0 0 474

Nagyon nagyon fájt, az hittem meghalok.Nagyon szétfeszitettek jobban int a nögyogyinál.Csipös fertötlenitövel lemostak Felnyomtak valami vastag fémeszközt, ott akartam összepisilni magamat az asztalon,nem láttak semmi problémát legalábbis azt mondták, vigasztalgattak kedvesen beszéltek hozzám, egy féfi ápoló fogott, Tartani kellett a vizeletet meg azt a vizet amit belémtöltöttek. Az ellenségemnek sem kivánok ilyet.Szegény anyám mit élhetett át amikor csinálták neki sokszor. Elötte még kellett pisilni üvegbe gyorsteszttel megnézték, pici genny volt benne. Most a hugyhólyagomra is meg a gyomromra is antibiotikumot szedek de már itthon. Kellett menni a gégészetre is, ott meg tükröt nyomtak le a torkomon,Ujra levett váladékot tölem a torkomból, pedig felvételkor is csinálták.Jövö héten elviszem az egész papirhalmazt egy professzorasszonyhoz, hogy nézze át, ugyanakkor 7-e csütörtökre elö vagyok jegyezve a Transzplantácios osztályra, majd ott ujra kivizsgálnak és csak késöbb tennének a sterilszobára. Egész nyaram el lesz tolva... ha lenne értelme akkor jo lenne...Ahogy tudok jelentkezem majd.Állitolag a potmamám majd egyszer egyszer bejöhet ha hajlandö beöltözni... Köszönöm a  sok drukkolást aggodalmat. Igyekszem tulesni mindenen ha nagyon muszáj lesz.Most ennél a pofesszorasszonynál mindenre rákérdezek hogy lehet e plusz problémám abbo hogy megtranszplantáltak,állitolag sok mindenre fogékonyabb lennék. Még nincs eldöntve részemröl hogy vállalom majd aláiratnak egy beleegyezöt közvetlen elötte  Állitolag azt a kevésbé kockázatost csinálják.

gynomed Creative Commons License 2012.06.01 0 0 473

Nagyon ügyes kiscsaj vagy kibirod mint a többiek, örül hogy nem fiu vagy a férfiaknak jobban fáj.Neked rövidebb a hugycsöved. Az oltásál az lett volna furcsa ha nem sirsz kiskorodban. Gondolom most minden hülye kis emléked feltör a tudatlattibol.A gyerekorvosok megszokták hogy néha a kis betegek megragadják a köpenyüket. Aranyos  lehettél.Gondolom Édesanyád hamar megnyugtatott valamivel utána.A kis elsösök meg már egymást ijesztgetik, még egyhez sem nyultak de már elöre bömbölnek.

A csontvelövételt is kibirtad már gondolom az urologiát is gégészetet is..Egyszer csak minden muló emlék lesz, most tul kell élni ezt a nyarat a Balcsi nélkül, cserébe jövöre a tengerre is mehetsz ha majd egészséges leszel, és már vidáman emlékszel vissza a tenger habjai közül a nehéz idöszakra. Törlödik az agyadbol minden ilyesmi.Igaz hivatlanul kéretlenül feljöhet.Nagy okos bátor lány vagy, most lélekben megerösödsz majd.Hozzászoksz lassacskán. Azért csinálják meg a transzplantot neked mert biznak a gyogyulásban, annak örülj ha csinálni akarják mert esélyt látnak. Ilyen drága beavatkozást nem végeznek csak ugy-Sok eröt és kitatást!

Előzmény: msz67 (472)
msz67 Creative Commons License 2012.05.28 0 0 472

Az urologostol nagyon félek még jobban mint a nődokitol. Nekem még nem csináltak urologiai vizsgálatot, de anyámnak igen.Feltöltik vizzel a holyagot és feszit, szegény anyám mesélte hogy nagyon rossz volt neki.Orditott a fájdalomtol, én is kisértem az SZTK-ba kint ültem és bent orditott.Utána mág a pisilés is fájt neki.Remélem aranyos orvos lesz és nem akar fájdalmasan megtükrözni. Nagyon pici lehet az a lyuk.Amikor mütét után bent volt katéter az is nagyon rossz  volt, de még alhattam akkor rakták be. Amikor kihuzták az kellemetlen volt nagyon. Megint fel kell feküdni egy asztalra széttett lábakkal, csak most még szükebb nyiláson nyulkálnak majd.Lehet hogy letépem magamrol a háloinget,vagy a doki köpenyét.Még picikoromban háromévesen elvittek oltásra,szegény anyám fogott ahogy tudott, de én sirva haraptam a doktornéni köpenyét,mesélték már felnöttkoromban.Elsős koromban meg én jelentkeztem legelsönek mert tul szerettem volna lenni hamar rajta, a végén nagyon bögtem,Emlékszem mondták,hogy lehet hogy be fogsz lázasodni, ezért mégjobban bömböltem.A fél osztály bőgőtt a végére. Szerencsére nem nagyon emlékszem vissza.A gégészetre is kell majd menni, az megint nagyon kellemetlen, amikor a torkomban meg a fülemben nyulkálnak.Oda is sokat hordtak.A legrohadtabb vizsgálaton már tul vagyok szerencsére.A csontvelömet levették.Már lassan elkészülök rá lelkileg hogy ez a nyár nem a balatonnál telik majd.

Előzmény: gynomed (468)
mirtelo Creative Commons License 2012.05.28 0 0 471

Sziasztok!

Msz67! csatlakozom az elöttem szólókhoz ügyes erős és bátor voltál csak így tovább!!!. :)

Előzmény: Taktus (470)
Taktus Creative Commons License 2012.05.28 0 0 470

Szia msz67!

 

Ügyes és erős is voltám most is,már ezen is túl vagy,maradj továbbra is ilyen erős.Szépen,igaz lassan de ezen is túl leszel.

gynomed Creative Commons License 2012.05.26 0 0 469

A 24 orás gyujtott vizeletben a cukrot is és a hormonokat is tudják vizsgálni.Vigyázz magadra légy erös, ezen az idoszakon is  tul leszel.Nagyon ügyes voltál eddig Ha egy kicsit félsz az értheto, mert sok minden még nem volt ,most ismerkedsz sok mindennel, csak ne hisztizz, mert a dolgozokat idegesited, és amugy is tulterheltek. Sajnos nem mindig tudják a lelkecskédet is ápolni,Vigyázz magadra és további kitartást.

gynomed Creative Commons License 2012.05.26 0 0 468

Nagyon ugyes voltál, sok mindent kibirtál, mindent az érdekedben tesznek.Ök felkészitenek  hogy ne legyen semmi problémád majd amikor transzplantálnak.Jobb is ez igy hogy alaposabb vizsgálat van.Nem ártott az a gyomortükrözés sem.A nogyogyáászaton meg érthto hogy megvizsgáltak ujra ok tavaly ota nem láttak,tudták a küret tényét, sztem vissza sem mentél kaparás után.A vizeletben valami?Mi az a valami? Ha genny akkor gyulladásban lehet a vizeletkiválasztorendszered,esetleg sokszor visszatartod a pisilést. Ne hari hogy leirom, de ha maszturbálsz akkor is kerulhet a vizeletedbe idegen anyag kozel van egymáshoz a két szerv, ovulálhattál, az is belemehetett  ha véres lenne  vizeleted az sem tul jo, gyogyszerektol sotétedhet,ha meg  holyagtükrozés lenne azt is ki kell birni, csak ugy látják meg ha van valami probléma.Picit kellemetlen, de ha ugyes az urologus egy cseppet sem fáj. Megvárják amig elernyed a zároizmod , ugy nyomják fel, de lehet hogy csak megkatétereznek, mert az az igazán steril vizelet. Végére kell járni Amikor még Édesanyádnak csinálták sokkal korszerütlenebb müszerek voltak.

 ha holyaghurutod van kapsz gyogyszert. Semmid nem lehet beteg ha átültetésre kesrulsz.Addig is nagyon nagyon sok folyadékot fogyassz, és étkezzél normálisan ne csak csipegess.Most gyujts energiát, mert a kondicionálo kezeléstol legyengulsz étvágyad nem lesz.

Előzmény: msz67 (467)
msz67 Creative Commons License 2012.05.25 0 0 467

Megvolt a gyomortükrozés is, nagyon féltem, kaptam a vénámba egy szurit,utána dugták le nagy nehezen.Bespricceltek érzéstelenitot. Nem sokáig tartott.Tévén keresztül nézték. Pénteken megint volt nyögyogyűszat, zárot nem adtak mert kedden vissza kell menni,még lesznek vizsgálatok.Egyik nap egész nap figyelik a cukrot, meg gyüjteni kell a vizeletet 24 orán át.Majd csak a hét közepe után leszek szabad, pedig elöször csak három naprol volt szo.Hétfön bementem,  vér vizelet torokváladék orrváladék, mindenféle nyulkálás.Ügyetlenül vette a növérke majdnem hánytam.Megint kétszer nyult a számbal Szerdán volt a csontvellövétel.Kedden csak pisilni kellett steril csöbe, lemosakodni elötte. Találtak valamit a pisiben, Jövö héten az urologiára is küldenek.Remélem nem hlyagtükrozésre mert az nagyon nagyon fáj.Anyámnak volt, orditott, pedig sokat tür, Most kimegyek a potmamámékhoz és hétföig pihenek.

Taktus Creative Commons License 2012.05.25 0 0 466

Szia!

 

Eddig is ügyes voltál és ma már a gyomortükrözés is csak egy rossz emlék,remélem nem volt annyira rossz azért.Ügyes voltál megint és nagyon erős is,csak így tovább.Tudom nehéz,de eddig is mindent túl éltél,mindent kibírtál csak így tovább.Ha most hétvégén lesz egy kis időd akkor megint próbálj kikapcsolódni,a gondok alól,a várható további vizsgálatok alól most elmenni,nem is gondolni rá.Most ki kell kapcsolni az agyadat és véletlenül sem gondolni arra,hogy milyen vizsgálatok lesznek még.Most ki kell kapcsolódnod,barátokkal lenni,szórakozni.

 

Mindenkinek jó hétvégét előre is!

Előzmény: msz67 (464)
mirtelo Creative Commons License 2012.05.24 0 0 465

Szia!

Én voltam gyomortükrözésen ha érdekel tudok tanácsot adni.

Az antibiotikummal végleg kiirtják a baktériumot.

Megértelek. Én se birom az öklendezés jön rám  már attol ha a körzeti a torkomba néz azzal a " kanállal" ( asszem spatula a neve..). Pedig az csak pár perc..

Az jó ha a vérkép értékeid jók. Kezelés szempontjából előnyös. Szorítok neked nagyon. :)

Előzmény: msz67 (464)
msz67 Creative Commons License 2012.05.23 0 0 464

Látogatom laptopkán irok.Mgevolt a kegyelten féjdalmas csontvelövétel.Csütortokon gyomortükrözés,Találltak bacit. akkor biztos lesz antubiotikum.szokott néha égni a gyomrom de nem foglakoztam vele Utálom ha a torkomon nyulkálnak, nem tudom hogy fogom birni hétTFÖNIS NYÁLkáltak aTORKoMBAN AZ ORROMBAN. majd csak tulleszek ezen is a vérkép állitolag jo v oltnem nagy kedvm van irni nem ismerem ki magam ugy mint a maagamén.de legalább ez nem tönhet el mert hazaviszik

mirtelo Creative Commons License 2012.05.20 0 0 463

Fújásos vizsgálatnál a gyomrot kárositó helicobacter pylor  baktériumot vizsgálják. Ez a baktérium felelős a gyomorfekély kialakulásában.

Egy legyengült szervezetnél komoly gondot okozhat. Antibiotikumos kezeléssel kipusztítható a szervezetből.

Szorítok hogy minden eredmény jó legyen. :)

 

Előzmény: msz67 (462)
msz67 Creative Commons License 2012.05.19 0 0 462

Tudom halottam rola,teljes kivizsgálás lesz, most is csomo vizsgálat lesz hétfötöl.Még valamit fujni is kell valami gyomorbacit is keresnek.Ott kell másnap reggeli elsö vizeletet leadni nem jo nekik ha az otthonit viszem.székletet  is kell leadni, egyszer régen kellett valami alkalmasságihoz székletet leadni, mindig tudtam kakilnii de azon a reggelen amikor vinni kellett akkor nem tudtam az istenért sem.Kicsi 6-7 évesen amikor várták hogy adjam vissza a teli poharat. Biztos pszichés dolgok ezek.Most hirtlen eszembe jutottak a gyerekkori dolgaim.

Előzmény: gynomed (460)
msz67 Creative Commons License 2012.05.19 0 0 461

nagyon szép idézet!

Előzmény: gynomed (458)
gynomed Creative Commons License 2012.05.19 0 0 460

Sok eröt és kitartást. Néha kell hogy átvizsgáljanak, ezelött a bevatkozás elött meg kell nézni nem vagy e baacilusgazda, sokszor vettek már töled  torokváladékot,meg az egészségesektöl is néha vesznek ha közösségben vannak, a csontvelövételt is kibirod mint a multkor,nagyon szoritok neked.Karácsonyra már biztos teljesen jol leszel,és a mult emléke lesz a szadizás.

Hogyha elkezdesz félni hisztizni szorongani sokkal rosszabb neked is meg a dokiknak is.Csak lazán.Mielött a stererilszobára befogadnak még a puncikádbol is levsznek mintát meg a börödröl is.Teljesen sterilnek kell lenni a  szervezetnek már elötte, kapsz antibiotikumot gombaölöt féreghajtöt.Az roszabb lenne ha nem nézik meg, de kötelezö megnézni ezeket.Fogászati gockereség, gégészet,fejedtöl a lábad ujjáig mindent megnéznek,pont a Te érdekedben,hogy ne legyen kockázat.Nem lesz immunrendszered, mert ha lenne eelkezdenél a segitö uj őssejt ellen is védekezni igy szép békésen belédilleszkedik az uj sejt és termeled vele a vörösvérsejtet. Vannak szigorubb rosszabb börtönök is a sterilszobánál,Te tudhatod.

Előzmény: msz67 (456)
gynomed Creative Commons License 2012.05.19 0 0 459

köszönom.

Előzmény: mirtelo (455)
gynomed Creative Commons License 2012.05.19 0 0 458

"Ne féljünk nagyot lépni, ha az tűnik szükségesnek.
Két kis ugrással nem jutunk át a szakadékon!"

Előzmény: msz67 (456)
Taktus Creative Commons License 2012.05.19 0 0 457

Szia!

 

Jó hallani rólad.Nagyon meg tudlak érteni,hogy félsz,valljuk be sokunk számára még egy vérvétel is szorongató,félelemet kelltő érzés,pedig a te tortudáshoz képest az semmiség.Fel a fejjel,a halált meg felejtsd el,eddig is erős voltál és mindent kibírtál,nem szabad a cél előtt feladnod,megértem,hogy sokat gondolsz arra,hogy visszalépsz,de a cél előtt nem szabad.Bíztos,hogy hosszú küzdelem lesz,de te erős vagy.Azzal semmi baj,ha a leleteidet még egy másik orvos is megnézi.A negatív gondolatokat hessegesd el magatól.

Előzmény: msz67 (456)
msz67 Creative Commons License 2012.05.19 0 0 456

Még amikor megmütöttek is más volt mert pár nap alatt hazakerülhettem, de az átültetés nem játék.nem lehe hátradülni ha az elsö napokban nincs semmi,mert bármikor lehet késöi szövödmény is, mostanság nagyon sokat olvasok a témában küldik a linkeket. Olyankor mindig jol vagyok amikor messze vagyok a fehérköpenyesektöl térben és idöben.Hétfön bemegyek befektetnek megint szurkálnak,nyulkálnak a  torkomba meg az orromba,meg mindenhova.Csipöcsonton szurnak kiváncsi leszek mi fog kiderülni tavaly augusztusban csinálták . Ha minden eredményem meglesz akkor megyek egy másik uj dokihoz meg mégyegy természetgyogyihoz.több  szem többet lát.szedem  a vitaminokat teákat.Ha meg    kell halni akkor  igy is ugy is de legalább nem szadiznak össze.

Előzmény: mirtelo (454)
mirtelo Creative Commons License 2012.05.18 0 0 455

Gynmed neked is szép hétvégét. :)

Előzmény: mirtelo (454)
mirtelo Creative Commons License 2012.05.18 0 0 454

Szia!

Örülök hogy ismét jelentkeztél. :)

Tudom hogy nagyon félsz az átültetéstől de gondolj arra hogy sokkal jobb lesz utána. Nem kell folyton vért kapnod és nem leszel folyton rosszúl.

Az orvostudomány mindíg fejlődik így nagyobb az esély a megtapadásra. Próbálj pozítivabban gondolni a jövöre. :).

Jön a hétvége próbálj kikapcsolódni kicsit. :).

Vigyázz teis magadra. :)

Taktus neked is szép hétvégét. :)

Előzmény: msz67 (453)
msz67 Creative Commons License 2012.05.18 0 0 453

nagyon sokat olvastam róla, van akiknek nem sikerül meg sokszor nem is ér ez a fajta kicsit hosszadalmasabb,de állitolag kevésbé kockázatos.Ugyanakkor ha tul vagyok rajta akkor sem biztos hogy annyi sejtet termelek amennyit kell,utána is kell egyszer egyszer vért kapni,a több honapos benttartozkodás is borzalmas lesz.kavarognak bennem az érzések,néha mennék néha nem, de ha ott fogok állni korházi ruhában a sterilbox elött az nehéz hosszu idöszak kezdetét jelenti, aminek bizonytalan a vége.nem hinném hogy akarom ezt a procedurát.minden vizsgálatot ott is megismételnek,kemot adnak,, leépitik a régi immunrendszert és ujraépitik az egészet honapoknak kell eltelni,majd sokára derül ki volt e értelme?Elvagyogatok igy a természetes szerekkel.Késö öszre jöhetnék ki.akkor is egy másfajta életmöd várna rám.Amiota átestem a lépmütéten picit jobban vagyok kevesebbszer vagyok rosszul,de ha ritkán rosszul vagyok akkor alig tudok felkelni. Ma is nagyon sokat aludtam, most meg nem tudok. Vigyázzatok magatokra.Majd jövök.Nem szeretek erre a helyzetre gondolni, de néha eszemben van.Próbálom kifele azt sugározni hogy jol vagyok.együttélek ezekkel a dolgokkal.

Előzmény: Taktus (451)
msz67 Creative Commons License 2012.05.18 0 0 452

nehéz nem félni, ahogy közeleg az idö ugy félek jobban és jobban, ha fáj amit csinálnak a rajtam lévö cuccot meg az ágynemüt szorongatom tépem.A zene sosem jutott eszembe, de nem hiszem hogy ér valamit egész nyártol félek juniusban már megkezödnek az elökészületek a transzplantáciohoz,de nagyon ugy néz ki hogy nem szeretném vállalni, ahogy közeleg,annál jobban félek.most ezeket a leleteket elviszem majd mégegy specialistához ambulánsam, sajnos nekem már minden mindegy, mindig csak átmenetileg javulnak a véreredményeim, egyszer jobban vagyok egyszer rosszabbul, nem adnak sürün vért, kibirnám igy valahogy. szedem a természetes vitaminokat teákat, sokszor egész jol vagyok máskor nem annyira, de egészségesen is voltam fáradékony.Hétfön megint éhgyomorra fogmosás nélkül kell bemenni, laborvizsgálatok lesznek, Megint a torkomban fognak nyulkálni,kedden vesznek csontvelöt, a kedd nekem szerencsés nap volt sokszor a rossz dolgokat ha lehet mindig keddre kérem talán akkor szerencsésen alakulnak.jo lenne átaludni a nyarat, és egyszercsak gyogyultan ébredni,ha szerencsém van akkor megtapad a beültetett össejt, ha nem akkor kilöködik.Elvagyogatok én igy is,nem vészes, csak kéthavonta adnak vért. A kicsiknek még borzasztobb lehet,nekem sem volt kellemes akármit csináltak  kicsikoromban.szerencsére csontvelövételt akkor még nem csináltak,de nem is nagyon hallottam ilyenröl mostanáig.Tavaly óta vagyok érintett.

Előzmény: gynomed (450)
Taktus Creative Commons License 2012.05.06 0 0 451

Örülök,hogy hallok rólad,eddig is mindent kibírtál és küzdöttél most is erős leszel hidd el.Megtudlak érteni,most egy hosszú,kemény időszak fog eljönni,de erősnek kell lenned és küzdened kell,úgy áll hozzá az egészhez hogy a transzplantáció végül egészen megváltoztathatja az egész életed is és minden rendbe jöhet.Persze tudom mondani könnyű,örülök,hogy eszel végre.Továbbra is ügyes légy és csak keményen,bátran áll hozzá mindenhez:)

Előzmény: msz67 (449)
gynomed Creative Commons License 2012.05.05 0 0 450

örülük hogy ujra látlak.Tul leszel mindenen, nem Te vagy az elsö akinek ezt megcsinálják,Hivatástudatbol vannak ott az orvosok, bizz meg bennük segiteni fognak, de ehhez az kell hogy együttmüködj velük szotfogadj, egy pici megszurnak elég vékony tüvel csinálják egy pár piillanat az egész szorongass valami kedves tárgyat, vagy szoritsd ökölbe a kezed, vegyél nagy levegöt,és mindenen tulesel, a multkorit ia tulélted. Elengedtetetlen, hogy lássák mire mentek a transzfuziokkal. nagyon drukkolok neked, már nem ismeretlen, mert sajnos ebben a betegségben sokszor csinálják. hallgasd fülhallgatoval a kedvenc zenédet!Tudom hogy nehéz de muszáj.Sokszor adnak nyugtatot is elötte, Sajnos a csontot akárhogy érzéstelenitek nem lehet fájdalom nélkül átszurni. Néha még kicsi gyerekeknek is csinálják. Ök mit szoljanak?

Előzmény: msz67 (449)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!