Keresés

Részletes keresés

sat-tellik-a Creative Commons License 2019.04.22 0 0 39381

Ezt a lemezt már ismerjük, az igazat kérjük a talmudból!

 Más, -a karosi temető leletek Árpád koriak, és akkor a szabirok még éppen a türkök elöl jöttek az avarokkal a Kárpát-medencébe, ergo nem találkoztak! 

Amit itt felmelegítesz, az a MTA finnugor-türk állvita - merthogy bármilyen származás jöhet csak magyar-hun ne legyen! adta ki az ukázt a Habsburg udvar.

És lőn, beindult a finnugor hamis elmélet gőzhengere, amint a temesvári főrabbi megírta emlékirataiban, - jó pénzért a zsidóság segedelmével.

Vámbéri Ármin se akart lemaradni, és előállt a türk eredettel, - kéretlenül, és ezek egytől-egyig fajtiszták voltak: Hunfalvy és tsai.

Ami a genetikai vizsgálatokat illeti, ott világos a kép, és egyre részletezőbb lesz a szegedieknek köszönhetően a magyar-hun eredet igazolásául.

 

Előzmény: Furnicator_2 (39379)
Furnicator_2 Creative Commons License 2019.04.21 -9 0 39380

Arnold Stummer, aki később Ipolyi Arnoldra magyarosította a nevét művészettörténet és középkori diplomatika iránt érdeklődő pap volt, semmilyen nyelvészeti végzettsége sem volt.

Előzmény: kontrapont (39375)
Furnicator_2 Creative Commons License 2019.04.21 -9 0 39379

A genetikai vizsgálatok alapján annyit lehetett megállapítani, hogy egy kivételével mind a magyarok, mind a székelyek nem különböznek az átlagos közép-európai adatoktól. Ez az egy haplocsoport a P-M45*(xM173 viszont a közép-ázsiai népekre jellemző, tehát a férfipopuláció jelentős része onnan származhat. Ez valószínű török eredetre utal, viszont nem lehet megállapítani, hogy a honfoglalás korából vagy pl. az oszmán törökökkel való találkozásból származik.

 

http://doktori.bibl.u-szeged.hu/1386/1/PhDertekezes_CsanyiB.pdf

Előzmény: kontrapont (39375)
martinaxe7 Creative Commons License 2019.04.21 0 0 39378
jogértelmező Creative Commons License 2019.04.21 0 0 39377

A magyar zsidőkkal nincs gond, szemben némely külföldivel - pl. Judith Sargentini-vel.

kontrapont Creative Commons License 2019.04.21 0 0 39376

Az akkádok a sumíroktól nyalták műveltségüket, hiszen primitív etnikum volt. A sumér nyelv az angol Sir A. Wooley óta ismert, mint magyar ősnyelv.

Az arám= szkíta.

Diószeghi és Marton Veronika kutatásait ajánlom.

A szittya magyar közismert a magyar krónikákból.

Előzmény: Furnicator_2 (39374)
kontrapont Creative Commons License 2019.04.21 0 0 39375

A székely, hun-magyar nép és a Pálos nagymester, Ipolyi Arnold szerint hatalmas örökség birtokosa, őrzője. Erre utal a "zádokfa" kulcs szó, ami életfát jelent, és  ez a szakrális jelkép a legősibbek közé tartozik. Bizonyságul Sádók főpap neve Dávid idejéből, vagy a saducceusok zsidó szektája, és ma szádokfa-hársfa, de a keltáknál is megtalálható!

De a qumrániak is Kadók fiainak mondták magukat. A zsidók esszénus szektát mondanak J. Fl. után, aki azonban sohasem járt náluk és csak hallomásból ismerte őket, görög nyelvű könyvében görög, essenoi- jámbor nevet használ, ami nyilván nem lehetett a fehér-ruhás szerzetesek neve, mindazonáltal zsidó szektának mondják ma is.

 

No és a kaddis zsidó szertartás?

A székelyek genetikai örökségével kapcsolatos kutatás  megdöbbentő eredményt hozott. Eurázsiában szinte mindenütt megtalálható. És mivel nem a nagyszámú rokonság jött vissza a Kárpát medencébe, hanem a székelyek alapítottak városokat Kóreáig, megtalálható genetikai örökségük ma isA világ népeinek genetikája bővülő génbankban került elhelyezésre, de nem publikus, mert meghökkentő képet mutat, amit a globalizátorok nem óhajtanak megosztani. Ilyen a európai szkíta örökség, amit indogermánná hamisítottak, hogy a magyar ősiséget elutasíthassák.

Kinek érdeke ez? A Kalergi terv feltárja!

Előzmény: Furnicator_2 (39374)
Furnicator_2 Creative Commons License 2019.04.21 -9 0 39374

Szerinted a székely nép találta fel a pénzt? A székelyek is egy sémi nép lenne?

 

A sékel az akkád nyelvből (ami szintén sémi nyelv volt) került a héberbe. Eredetileg egy súlymértékegység volt ahogy pl. a font is. Az S-Q-L szó egyszerűen súlymérést jelent.

Előzmény: kontrapont (39373)
kontrapont Creative Commons License 2019.04.21 0 0 39373

Szeretnék rámutatni ama ellentmondásra, hogy a Talmud tíltja az arámi nyelv használatát, se a babyloni fogságban eltanulták az arámi jelkészletet, és ma is azt használják.

Különös az is, hogy  ma Izraelben "sékel" váltópénzt használnak, ami babiloni örökség, és a székely népnévre utal, mint a pénz feltalálójára!

Előzmény: sat-tellik-a (39372)
sat-tellik-a Creative Commons License 2019.04.21 0 0 39372

Kajafás: „Ha az ő emléke megmarad, az Ő NÉPE MAGÁRA TALÁL!” 
 egy kis csokor a továbbképzéshez.

A zsidó teológia és a judaizmus történészei határozottan állítják és bizonyítják Jézusról:

Jochanan Ben Zakkaj rabbi által, hogy: „…az istentelen Nimród fiának fia.” volt. (Talmud, Pesachim 91, a lap, Rasi)

„…az első ember arámi nyelven beszélt... eretnek volt... istentagadó volt.” (Talmud, Sanhedrin 38 b. lap).

„Sose imádkozzék az ember szükségleteiért arámi nyelven, ha valaki a szükségleteiért arámi nyelven imádkozik, akkor az angyalok nem csatlakoznak az ő imádságához, mert ők az arámi nyelvet nem értik.”(Talmud, Sabbath 12 b. lap).

„Az ember kívánságait ne adja elő arámi nyelven.” (Talmud, Sota 33 a. lap)

Galileában Arámiul beszéltek! „Scythák regios neve Arám.” (Plinius)

A rómaiak által Galileának nevezett [Kr. e. 63] tartományról az első században élt zsidó történetíró, Josephus Flavius művéből megtudjuk, hogy e föld neve valójában „Galil hag goyim”, azaz a „nemzsidók földje” [idegenek földje], melyről így ír: „Skythopolis [Szkíták városa] mellett húzódik a Jordán-folyóig… igen kis terjedelmű és környékük nem zsidó.” (Flavius, Josephus - A zsidó háború, ford.: Révay József)

 

Ugye ezek nem azt bizonyítják, hogy a Szentföld, a zsidók ősi földje?

 

No, de Jahów nekik ígérte, mert ők kiválaszttattak Mózessel. No, de akkor, hol vannak a kőtáblák, a frigyládával? Hol a bizonyíték?

Jézus zsidósítását nem vállalta a New-York biblia múzeum, igaz szót sem ejtettek róla, ami azért beszédes.

Jézus megátkozta a "fügefát, mert csalódást okoz a vándornak", hogyne követne el főben járó bűnt a tudatos csaló, aki meghasonlást okoz Jézussal kapcsolatban?

Miért nincsen DNS vérvizsgálata Jézus Torinói leplének?

Miért nincsenek dns vizsgálatok a Szentföldi ásatások leletanyagairól, noha Qumrán, Jerikó, Massada, Machaérus területén számos sírleletet találtak! ( Tudjuk Eusebiustól, hogy mahgarya etnikum élt ősi jogon a Szentföldön a zsidó honfoglalás előtt. Milyen tudomány az, amely érdekei szerint írja dolgozatait? De igényt tart a tiszteletre, elismerésre?

Előzmény: martinaxe7 (39370)
martinaxe7 Creative Commons License 2019.04.20 0 0 39370

A fővárosi Sándor-palota Tükörtermében vette át Áder Jánostól a rektori kinevezésről szóló oklevelet prof. dr. Vajda Károly, az Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetem rektora 2019. április 17-én délelőtt.

martinaxe7 Creative Commons License 2019.04.20 0 0 39369
sat-tellik-a Creative Commons License 2019.04.20 0 0 39368

Jézus 3 parancsa nyilvánvalóvá teszi, hogy nem volt zsidó, és nem zsidóknak adta iránymutatásul.

1/ A ti szavaitokban legyen Igen-igen, a nem-nem, ami efölött van az a sátán beszéde!

2/ jobb lett volna annak meg sem születnie, aki meghasonlást okoz testvéreinek!

3/ Nincsen annál nagyobb bűn, mintha valaki nem áll a jó mellé, pedig megtehetné!

 

Fentiek szerint mindenki átvilágítható, és azonnal látható, hogy Jézus követő e?

Megjegyzem, soha egyetlen templomban nem hangzanak el ezek a kijelentések.

Előzmény: kontrapont (39367)
kontrapont Creative Commons License 2019.04.20 0 1 39367

Ha lényegtelen,?

Akkor miért a szívós kisajátítás, hogy Jézus zsidó volt?

Ezzel bizonyítják be, hogy nem konzekvensek. Ahogyan éppen az érdekeik diktálják?

Köpönyegforgatók!

Előzmény: Furnicator_2 (39357)
Kód 001 Creative Commons License 2019.04.20 -1 0 39366

Én ott is ittam egy kv-t, de előtte dobtam egy kis pénzt a koldusnak .....

Előzmény: shaktee_lee (39364)
shaktee_lee Creative Commons License 2019.04.20 -1 0 39365

This week in Israeli history: The murder of Dov Gruner

 

Dov Gruner was born in Hungary in 1912 and immigrated to Israel in 1940 with the Betar youth movement after his engineering studies were cut short due to the Nazi invasion.

In 1941, Dov joined the British army and fought on the front lines in Italy. After the war he went to provide help to the survivors of the camps – he even gave his own shoes away, writing in one of his letters, “At least now one survivor will not be barefoot.”

After Dov finished his service in the British army in 1946, he joined the Irgun (Etzel). During one of the operations, Dov was wounded and taken captive by the British. When told by the court that if he recognized the British rule and pleaded guilty, his death sentence would be revoked, he replied: “I do not recognize your authority to try me. This court has no legal foundation, since it was appointed by a regime without legal foundation...”

After the court sentenced Dov to death, he stood up and declared: "In blood and fire Judea fell, in blood and fire Judea will rise again.” He was hanged on April 16, 1947.

The following is an excerpt from a letter written by Dov to Commander in Chief of the Irgun, Menachem Begin, days before he was hanged:

"Of course I want to live: who does not? But what pains me, now that the end is so near, is mainly the awareness that I have not succeeded in achieving enough...The only way that seems, to my mind, to be right, is the way of the Irgun Zvai Leumi, the way of courage and daring without renouncing a single inch of our homeland. When political negations prove futile, one must be prepared to fight for our homeland and our freedom...This is not a moment at which I can lie, and I swear that if I had to begin my life anew I would have chosen the exact same path, regardless of the consequences for myself."

 

shaktee_lee Creative Commons License 2019.04.20 -1 0 39364

S Tacitust olvastál e a Via Dolorosán?

Előzmény: Furnicator_2 (39359)
Kód 001 Creative Commons License 2019.04.20 -1 0 39363

JA, hogy érzékenyen érint a téma?

 

Szegénykém, most nagyon csalódott lehetsz.

 

- nevet-

Előzmény: Furnicator_2 (39362)
Furnicator_2 Creative Commons License 2019.04.19 -10 0 39362

Megint baromságot írtál.

Előzmény: Kód 001 (39360)
Furnicator_2 Creative Commons License 2019.04.19 -10 0 39361

Ugye nem gondolod komolyan, hogy a Magyar Királyságot a zsidók döntötték meg?


Szerinted ők mind zsidók voltak?

Előzmény: sat-tellik-a (39354)
Kód 001 Creative Commons License 2019.04.19 -1 0 39360

Természetesen a kiválasztottság tébolyát alapozó legendákra sincs.

Előzmény: Furnicator_2 (39357)
Furnicator_2 Creative Commons License 2019.04.19 -10 0 39359

Igen.

Előzmény: shaktee_lee (39358)
shaktee_lee Creative Commons License 2019.04.19 -1 0 39358

Jártál már Jeruzsálemben?

Előzmény: Furnicator_2 (39357)
Furnicator_2 Creative Commons License 2019.04.19 -11 0 39357

Gondolod nácikám, hogy ezek a műsorok a zsidóknak szólnak?

A zsidók szempontjából Jézus csak egy a számtalan hamis próféta közül. Lényegtelen, sőt arra sincs semmilyen történelmi bizonyíték, hogy egyáltalán élt egy ilyen nevű ember.

Előzmény: kontrapont (39356)
kontrapont Creative Commons License 2019.04.19 0 1 39356

Ma figyeltem az atv műsorait, megjelenik e Jézus kereszthalálának valódi felelőssége?

A zsidó szabadságharccal foglalkoztak az ó-kortól napjainkig. Abszolút hamis történeteket hallhattunk a zsidó Galileáról, Szamáriáról, Básánról, Skítapolisról, - a Jehova tanuinak színvonalán

Az sem derült ki, hogy miért üldözte Jézust a farizeus papi hatalom, és miért adták Pilátus kezére? Majd amikor Pilátus felmentette Jézust, megfenyegették, hogy feljelentik a római császárnál, végül fellázították a zsidókat, hogy Jézus haláláért tüntessenek.

Szegény zsidók mivel etetnek benneteket?

sat-tellik-a Creative Commons License 2019.04.19 0 0 39355

minden zsidó hagyomány mozog, - miért?

Van egy "csodálatos hagyománya a hétágú menóra" magyarázatára, - a kifogyhatatlan szentelt olaj, amely 7napig égett.

Most azt olvasom, hogy már 9 ágú gyeRtyATARTÓKAT IS KÉSZÍTENEK?

hÉ, A HAGYOMÁNYOK FONTOSABBAK, MINT A ZSIDÓ ÉRDEK ÉS A POLITIKAI MÍTOSZOK!

sat-tellik-a Creative Commons License 2019.04.19 0 0 39354

A minap tv műsor foglalkozott a Weisz Manfréd család életével, aki zsidó szellemben nevelte gyermekeit, ám a zsidó puccs 1918-19 eseményei fordulatot jelentett elveiben, mert hozzájárult, hogy kikeresztelkedjenek és elhagyják zsidó hitüket.

Talán elítélte, hogy a 67-s kiegyezéssel befogadott testvérei hálából megdöntötték a Magyar Királyságot?

Előzmény: kontrapont (39353)
kontrapont Creative Commons License 2019.04.19 0 0 39353

Miért nem foglalkoznak Lengyelország 2.vh.-, a német és orosz megszállás alatt elkövetett zsidó árulásokka, bűnökkel?

A spanyol Reconqista fényében.

Előzmény: shaktee_lee (39351)
sat-tellik-a Creative Commons License 2019.04.19 0 0 39352

Ezt csinálják a Kánaáni honfoglalás óta, - még a fákat is kiirtották, csecsemőket, asszonyokat - mindenkit, hogy tanú se maradjon.

Innen indul a történelem hamisítás a la Izrael politikai mítoszai szerint.

Előzmény: shaktee_lee (39346)
shaktee_lee Creative Commons License 2019.04.18 -2 0 39351

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!