Keresés

Részletes keresés

Marcsika2 Creative Commons License 2017.06.01 0 0 8132

Ide figyelj te okos tojás!

 

Te nem egy károsult vagy, hanem áll károsult. Mások nyomorán élvezkedsz.próbálj meg máson élvezkedni. A hülyeségedet meg tartogasd meg magadnak, és mindjárt teli találat lesz. De figyelmedbe ajánlom egy értelmes ember közgazdász beírását B.L.Mária. Fény gyullad a fejedbe.

Előzmény: Kicspil Nátron (8130)
B.L.Mária Creative Commons License 2017.06.01 0 0 8131

Tisztelt  Marcsika2!

 

Amikor elolvastam az igen értékes, találó sorait, nyomban elővettem a felszámoló okiratát, ( lásd. a hitelezői igény visszaigazolása) és szembe állítottam az adás-vételi szerződésemmel, ami nem más mint a Baumag Szövetkezet hamis magánokirata, és ami ténylegesen 8 éven keresztül valótlan tartalommal bírt. Ezekben felfedeztem a teljes igazát. Egy kicsit röstellem is, hogy közgazdászként ez végig elkerülte a figyelmemet.Szerintem Ön azt akarja kihangsúlyozni, hogy a károsult hitelezői igénye,csakis a befizetési pénztár-bizonylaton szereplő összegen alapulhat, és nem a fiktív értéktelen üzletrészek mögött, megtévesztve feltüntettet valótlan bruttó, illetve nettó összegen.Jó lenne, ha a szövetkezeti károsultak érdekében végre felfedné magát, mert akinek ilyen remek észrevételei vannak, arra bizony nagy szükség van. De az is lehet, hogy netán még bizonyítékai is vannak, ezáltal rálátása Baumag és a többi, a formálisan befektetési alapkezelési tevékenységet folytató bűnszövetkezetek csalássorozataira. Ezért is szívesen találkoznék Önnel hölgyem/asszonyom, igaz van elképzelésem, hogy Ön ki lehet, de ebben nem vagyok teljesen bizonyos. Maximálisan igaza van abban, hogy a felszámoló ezzel a hamis okiratával még most is azt a látszatot kelti, mintha a károsultak a mai napig is létező, értékkel bíró üzletrészek tulajdonosai lennének.Megtévesztve,de ez volt az üzenete a csalásban bűnrészessé vált minden állami szervnek is.Tehát, megcáfolhatatlanul megállapítható ezek a bűnbandák a teljes működésük alatt mindvégig a csalás törvényi tényállását valósították meg, és amit mint a korrupt politikusok, mint pedig az állami szervek tisztségviselői szándékosan, tudatosan elhallgattak, mert volt az a pénz. Ez egész egyszerűen elfogadhatatlan, nonszensz.Egyébként ezt ajánlom a leendő petíció szövegtervezetét megszerkesztő, remélem hozzáértő csapat figyelmébe.

Kicspil Nátron Creative Commons License 2017.06.01 0 0 8130

Mi ez itt folyamatosan valami kvízjáték?

Ki tud többet a baumag ügyről?

Van valami díj is, ha valaki jól válaszol csak be-beugrasz fontoskodni?

 

Előzmény: Marcsika2 (8129)
Marcsika2 Creative Commons License 2017.05.26 0 0 8129

Tisztelt Baumag károsultak!

Szíves figyelmükbe ajánlom a következőt: 

A Mátraholding által kiállított hitelezői igény visszaigazolása, lásd.vagyis  a hitelezői igény bejelentés hamis magánokirat tartalma alapján történt, mert a kárösszeg megjelölésében az eleve fiktív, értéktelen üzletrészeket megtévesztve, értékkel bírónak tüntették fel, aminek az értékét, ráadásul még forint összegben is rögzítették.Tehát, a fölszámoló ezzel az okirattal, szintén ahogyan a többi állami szerv, a csalást palástolta el. Aki tudja, hogy miért válaszoljon rá?

Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.05.16 0 0 8128

Tisztelt Marcsika 2!

Ha figyelemmel kísérte eddigi álláspontomat, úgy -engedelmével- az előzőekben közölt véleményére nem reagálok, mert abban nem vagyok érintett.

Lipcsik Márton

Marcsika2 Creative Commons License 2017.05.16 0 0 8127

tisztelt Nyakfogom, és Márton Lipcsik!

 

Olvasgatom a beírásaikat és elszomorodok. Egyet értek tüskés-kaktusszal, hogy a petíciót kellett volna először megírni, és utána uzsgyi mindent bele. De Önök előbb megvették a gombot, holott a kabát még sehol nem volt. No akkor kedves uraim, okosok nem sírdogálni kell, és egymásnak az észt osztani,valamint egymás megalázni, lelkivilágába beletaposni.Helyette Demeter úrral leülni és felvázolni a petíció vázlatát. Ezt ide kitenni és adni pár napot, hogy megnézze a sok okoskodó. Ha van még hozzá okos ötlet valakitől azt hozzá venni a véglegesítéshez. Nyakfogom mondása szerint ez után jön az uzsgyi.Látványosan duplájára fog nőni az aláírás. Nem kell vért izzadni. Addig mit írjanak alá amíg nincs petíció?

 

Akkor egy  utolsó kérdés mikor is lesz meg ez a petíció megfogalmazása?

 

Miért kártalanítsanak bennünket? 

Mert csalás áldozatai lettünk.

Kinek a segedelmével történt mind ez?

Ezért  követeljük, hogy a csalás áldozatává vált Baumag károsultakat kártalanítsa az állam.

Hisz az aláírás alapja ez.

Nem az a süketelés ami idáig ment.Hülyítés félrevezetés.Megy az idő lépni kell. Ha rövidesen nem készül el a petíció kárba ment uraim a munkájuk.

nyakfogom Creative Commons License 2017.05.13 0 0 8126

JÓ,JÓ,LEGYEN NEKEM JÓ,MERT ÉRZEM,HOGY VALAMI NEM JÓ.

 

JÖJJÖN VALAKI,

 

CSINÁLJON MÁR VALAMIT,

 

HOGY NEKEM MEGINT JÓ LEGYEN,

 

DE AZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉSBEN NEKEM NINCS SEMMIFÉLE TENNIVALÓM .

 

LEHETŐLEG NEKEM SEMMIT NE KELLJEN TENNEM.

 

UGYANIS MÁR RÉG ELFELEJTETTEM,HOGY 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13 MILLIÓT,PLUSZ A KAMATÁT

 

JOGTALANUL ELLOPTÁK TŐLEM.

 

 

PONT ITT TARTUNK AZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉSBEN IS.

 

 

 

PEDIG OTT VISZONT MÁR TARTUNK,HOGY:

 

AZ ALÁÍRÁS GYŰJTÉSHEZ MA MÁR MINDEN ADOTT :

-VAN ENGEDÉLY

-VAN ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍV

-VAN EGY SZERVEZŐ EGYESÜLET.

 

MOST MÁR 100%-BAN KIZÁRÓLAG

        C  S  A  K

A BAUMAGOSOKON MÚLIK ,

HOGY ÉLÜNK,

VAGY HALUNK,

A KÁRUNK VISSZASZERZÉSÉT ILLETŐEN.

 

MÉG REMÉLEM,HOGY FELÉBRED VÉGRE A BAUMAGOSOK TÁRSADALMA.

 

TAPASZTALATOM: A 170 ALÁÍRÁS ÖSSZEGYŰJTÉSÉHEZ IS"VÉRT KELLETT IZZADNOM".

 

TUDOM MIRŐL BESZÉLEK.

Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.05.13 0 0 8125

Tisztelt Reménykedők!

 

Ma olvastam az Indexen, hogy egy "CIVILIZÁCIÓ" nevű csoport egy nemes ügy érdekében "tesztelni" (is) kívánta a hon-atyákat és-nőket a T. Házban, ezért felhívást tett közzé, hogy a felhívással egyetértő választók e-mail-ben keressék meg az Országgyűlés 199 tagját, és kérjék meg őket, hogy ne szavazzák meg az előkészítés alatt álló Civil-törvényt.

A visszaigazolásos kör-e-mailek tanúsága szerint 269 fő csatlakozott, és írt a felhívás tárgyával egyetértő megkeresést a t. képviselőknek.

Volt olyan, aki csak a saját képviselőjét kereste meg, de a többség mind a 199 képviselőnek elküldte a személyes kérését. 

 

Utólagos felhívásra, (vélhetően a csalódottság miatt) csak 42 fő igazolt vissza, és csak hárman voltak azok, akiknek egy-egy jelenleg ellenzéki LMP-Együtt-MSZP-s  képviselő választ adott, és megnyugtatták a felhívás küldőjét, hogy kérését a lehetőségük határán belül teljeseíteni fogják.

 

Egy FIDESZ-es képviselő pedig meghívta a kérés előterjesztőjét egy 2013-2017 között a FIDESZ kormányzásának köszönhetően elért sikerekről szóló konferenciára.

 

Ha az akcióban részt vevő mind a 269 személy minden Képviselőt megkeresett volna, úgy 53.531 elektronikus megkeresés érkezett volna a képviselőkhöz, de leszámítva a csak a saját képviselőjüket megkeresők számát, is minimum 40.000(!) NEGYVEN-EZER(!) e-mailre csupán három ellenzéki képviselőtől érkezett érdemi válasz, míg az egyetlen kormányzati tényező válaszolt ugyan, de hülyének nézte a választót.

 

Erre a képviselői közömbösségre utaltam bő egy éve, amikor azt állítottam, hogy a jelenlegi arrogáns politikai vezetés mellett hiú ábránd, hogy a Kormány egy akárhány támogató aláírással ellátott petíció hatására kárpótolja (kártérítésről nem is beszélek!) a baumagosokat, ha pedig úgymond kormány-váltás történne 2018-ban, a jelenlegi ellenzék a saját helyének keresését és zaklatott megtalálását követően azon rágódna éveken át, hogy kiken, és miként álljon bosszút, ahhoz hogyan tudná megkeresni a megfelelő jogszabályokat. 

 

A baumagosok ügy megint csak sokadrangú lenne.

 

A frakció-fegyelem megelőz bármilyen logikus döntést, legyen szó súlyos közérdekről, vagy sokakat érintő személyes érdeksérelmekről.

 

Nyakfogom most szembesül kézzel foghatóan azzal a ténnyel, amellyel már régóta tisztában van,- nevezetesen: a károsulti közömbösséggel.

Én azért kíváncsi lennék arra, hogy Demeter úr személyesen hány aláírást gyűjtött össze...

 

Lipcsik Márton 

nyakfogom Creative Commons License 2017.05.12 0 0 8124

JÓ,JÓ,LEGYEN NEKEM JÓ,MERT ÉRZEM,HOGY VALAMI NEM JÓ.

 

JÖJJÖN VALAKI,

 

CSINÁLJON MÁR VALAMIT,

 

HOGY NEKEM MEGINT JÓ LEGYEN,

 

DE EZEN TEVÉKENYSÉGBEN NEKEM SEMMIFÉLE RÉSZEM NINCSEN.

 

LEHETŐLEG NEKEM SEMMIT NE KELLJEN TENNEM.

 

PONT ITT TARTUNK AZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉSBEN IS.

 

PEDIG OTT MÁR TARTUNK,HOGY:

 

AZ ALÁÍRÁS GYŰJTÉSHEZ MA MÁR MINDEN ADOTT :

-VAN ENGEDÉLY

-VAN ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍV

-VAN EGY SZERVEZŐ EGYESÜLET.

 

MOST MÁR 100%-BAN A BAUMAGOSOKON MÚLIK ,HOGY ÉLÜNK,VAGY HALUNK, A KÁRUNKAT ILLETŐEN.

 

MÉG REMÉLEM,HOGY FELÉBRED VÉGRE A BAUMAGOSOK TÁRSADALMA.

 

TAPASZTALATOM: A 170 ALÁÍRÁS ÖSSZEGYŰJTÉSÉHEZ IS"VÉRT KELLETT IZZADNOM".

 

TUDOM MIRŐL BESZÉLEK.

BAUmagnélküli Creative Commons License 2017.05.11 0 0 8123

Jó a példa. Követendő. A felszámolást le kell zárni! Ha törvény szerint járt volna el a felszámoló, és a felszámolást legkésőbb 2006. április 06. napjával lezárta volna, akkor már rég visszapereltük volna az ellopott pénzeinket!!...a felszámoló is akadály...

Előzmény: nyakfogom (8122)
nyakfogom Creative Commons License 2017.05.10 0 0 8122
nyakfogom Creative Commons License 2017.05.10 0 0 8121

AZ ALÁÍRÁS GYŰJTÉSHEZ MA MÁR MINDEN ADOTT :

-VAN ENGEDÉLY

-VAN ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍV

-VAN EGY SZERVEZŐ EGYESÜLET.

 

MOST MÁR 100%-BAN A BAUMAGOSOKON MÚLIK ,HOGY ÉLÜNK,VAGY HALUNK, A KÁRUNKAT ILLETŐEN.

 

REMÉLEM FELÉBRED VÉGRE A BAUMAGOSOK TÁRSADALMA.

 

UGYANIS A 170 ALÁÍRÁS ÖSSZEGYŰJTÉSÉHEZ ÍS"VÉRT KELLETT IZZADNI".

 

TUDOM MIRŐL BESZÉLEK.

 

MINDENKITŐL VÁRJUK   A HASZNOSÍTHATÓ ALÁÍRÁSGYŰJTÉSI TAPASZTALATOKAT.

Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.05.10 0 0 8120

Tisztelt Tegzi235!

 

Őszintén  szólva nem vártam Öntől semmilyen választ, és a legbátrabb válasza valóban ilyen semmilyen is lett. Erre mondják azt: Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.

 

Semmit mondó válasza olyan baumag-károsulti...Beállok a tömegbe,  néha dünnyögök valamit, néha megszólalok, csak lehetőleg ne kelljen semmiért felelősséget vállalnom, és ne kelljen semmit, vagy csak nagyon keveset csinálnom. 

 

És nyakfogomnak igaza volt abban, amikor kijelentette: a baumag-károsultak ügyének rendezése előtt a legnagyobb akadály a baumag-károsultak közömbössége a saját ügyük rendezése iránt.

 

A legtöbb baumag-károsultra jellemző, hogy tagsági díj ellenében, vagy tagsági jogviszony nélkül több mint egy évtizede arra várnak, hogy valakik tegyenek valami érdemi lépést a vitathatatlanul súlyos, személyes tragédiákat is eredményező károsodás orvosolására, csak annak során nekik lehetőleg ne kelljen semmitt tenniük. 

 

Öszinte tiszteletem a kivételeknek!

 

Ezt a közömbösséget részben meglovagolva robbant a köztudatba nyakfogom az országos aláírásgyűjtési ötletével, mellyel kapcsolatban én 2016. márciusától (!) kezdődően tettem meg a saját észrevételeimet, nevezetesen: személyes adatokat nem lehet engedély nélkül gyűjteni, azt nyakfogom egyedül -a fórumon hozzá társuló örömittas, "önkéntes munkára" ajánlkozó hurrá-optimisták ellenére,- nem lesz képes megvalósítani. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen "elméleti beruházás" anyagi háttere nincs biztosítva. 

 

Én 2016. februárjáig még csak nem is tudtam a fórumról, így arról sem tudhattam, hogy nyakfogom és az Elnök között 2015. májusában már folyt erről eszmecsere, melynek során az Elnök által tett ajánlatot Szabados bármely megfontolásból visszavonta.

 

Az viszont tény, hogy én, mint az Egyesületbe 2015. tavaszán megválasztott felügyelőbizottsági tag az Egyesület összevont elnökségi ülésén az országos aláírásgyűjtés anyagi támogatása ellen szavaztam volna legalább két okból is:

 

 1./ Az aláírásgyűjtéssel támogatott petíció értelmetlensége a jelen politikai hozzáállás, társadalami megítélés mellett.

2./ Az aláírásgyűjtés nem szerepel az Alapszabályban, annak anyagi támogatására közgyűlési felhatalmazást kellett volna beszerezni a tagságtól. (Ilyen igénnyel csak a tagság élhetett

     volna, de ha ez az igény a tagság részéről fel is merül, én annak ellenében is kifejtettem volna az észrevételeimet. Az észrevételeimet a tagság elutasíthatta volna, nyakfogom és

     más, egyesületen kívüliek azonban az elutasító álláspontomat nem kérhették volna, és ma sem kérhetik rajtam számon. A vélemény-nyilvánítás szabadságát az Alaptörvény

     biztosítja!)

 

Nyakfogom arra kért, hogy két év után kössek csomót arra a -tudtom nélkül mások között történt- eszmecserére, amely zsákutcában végződött. 

 

Nyakfogom velem szemben támasztott kérésével szemben én arra a valós tényre kértem nyakfogomot és követőit, hogy tőlem idézve bizonyítsák azon képtelen állításaikat, miszerint én egyenes szándékkal akadályoztam volna az országos aláírásgyűjtés megkezdését, és bonyolítását.

 

Nyakfogom és társai azonban mind a mai napig adósak a fenti bizonyítékokkal, holott azok idézésével végre a kedvük szerint a sárba tiporhatnának legalább is engem, ezzel szemben elvtelenül és alaptalanul vádaskodnak.

 

Miután a budapesti Egyesület jogutód nélkül megszűnik, nyakfogom kénytelen rádöbbenni arra, hogy az országos aláírásgyűjtés bonyolítása során csak a "budaörsi" egyesületre és elsősorban saját magára támaszkodhat.

A korábbi nagy hangú önkéntesek vagy visszafogják magukat, vagy egyszerűen lemorzsolódnak.

 

Az egyetlen nyakfogomi igazság -a baumag-károsulti közömbösség- alátámasztására példaként felhozhatom az április  29 közgyűlés végső eseményét:

 

Valamennyi tag tudott arról, hogy az Egyesület elnökségének mandátuma lejár, más vezetők pedig önként lemondtak tisztségükről, így a törvény erejénél fogva beálló jogutód nélküli megszűnés elkerülése érdekében legalább négy főből álló önkéntes elnökségnek kellett volna felállnia, de csupán két önkéntes jelentkező akadt a több száz tag közül.

 

A nyakfogom szerint "aranybányát" jelentő elnökségbe senki nem jelentkezett a két tagon kívül, holott legalább további két személy jelentkezése esetén a jogfolytonosság megmaradt volna, így azonban azok az utóbb felmerült tagi ötletelések, hogy egy új egyesületet alapítanának, azt eredményezzik, hogy minden előny, anyagi bázis és okirati gyüjtemények nélkül lesznek kénytelenek kezdeni bármiféle munkát.

 

Tisztelt Tegzi235!

 

Ha már összegyűjtött 9 támogató aláírást, az ivet ne dobja a szemétbe, hanem dugja az első szembejövő gyalogos orra alá, az tudatlanul és látatlanban alá fogja írni. Ha már eddig bajlódott a dologgal, utóbb legalább azzal nyugtathatja majd magát, hogy a sikertelenség nem Önön múlott. Ön a 10 aláírással minden Öntől telhetőt megtett. 

 

Az aláírásgyűjtéssel kapcsolatos eltérő álláspontom ellenére azonban fogadjanak el tőlem egy tanácsot. A nyakfogom által hangoztatott PETÍCIÓ végső szövege jelenleg közömbös az aláírásgyűjtő íven szereplő támogatásoktól. 

 

A PETÍCIÓT ráérnek az aláírásgyűjtés ideje alatt megfogalmazni. Én sokkal fontosabbnak tartom annak eldöntését, hogy kinek címezzék azt? Orbán, a miniszterelnök feladat-és hatásköréről szóló törvény munkaköri leírásából fakadóan nem fogja fogadni, és hasonlóképp utasítaná vissza a ma még meg sem nevezett 100 fullajtárja is. 

 

A questor törvény ismeretében kitől remélik majd az "önkéntes" kártérítést erre irányuló ítélet hiányában?! (Bár nyakfogom egyik írásában utalt az ítélettel alátámasztott PERTÍCIÓ lobogtatására.)

 

A fenti írásomra nem igénylek választ senkitől.

 

Lipcsik Márton

 

 

 

 

 

 

bubez Creative Commons License 2017.05.09 0 0 8119

Tisztelt baumagos,ha nem látja,hogy mi megy itt,akkor tényleg jobb hallgatni.

Vannak itt olyanok,akik a pénzünkért harcolnak,másikak meg ellenünkre feszülnek.

Most nagyon-nagyon mellényult.

Előzmény: tegzi235 (8116)
nyakfogom Creative Commons License 2017.05.09 0 0 8118

 AZ ALÁÍRÁS GYŰJTÉSHEZ MA MÁR MINDEN ADOTT :

-VAN ENGEDÉLY

-VAN ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍV

-VAN EGY SZERVEZŐ EGYESÜLET.

 

MOST MÁR 100%-BAN A BAUMAGOSOKON MÚLIK ,HOGY ÉLÜNK,VAGY HALUNK, A KÁRUNKAT ILLETŐEN.

 

REMÉLEM FELÉBRED VÉGRE A BAUMAGOSOK TÁRSADALMA.

 

UGYANIS A 170 ALÁÍRÁS ÖSSZEGYŰJTÉSÉHEZ "VÉRT KELLETT IZZADNI".

 

TUDOM MIRŐL BESZÉLEK.

 

MINDENKITŐL VÁRJUK   A HASZNOSÍTHATÓ  ALÁÍRÁSGYŰJTÉSI TAPASZTALATOKAT.

 

nyakfogom Creative Commons License 2017.05.09 0 0 8117

MI LESZ A VÉGELSZÁMOLÁS UTÁN MEGMARADÓ ZSETONNAL?MENNYIT MERSZ MÉG UTOLJÁRA SZEMREBBENÉS NÉLKÜL,POFÁTLANUL LENYÚLNI?

 

CSAK-CSAK LOPCSIK,MÉG AZ UTOLSÓ PILLANAT UTÁN IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

LITTY   LOTTY    LITTY   LOTTY  MINDEN MENNYISÉGBEN.

 

 

 

LOPCSIK,EZEK AZ IGAZI,VALÓS ,BŰNEITEK:

 

-FIGYELEM ELTERELÉS,ÉS TERELÉS  MINDEN SZINTEN,SZINTE MINDEN.

 

-SÚLYOS LOPÁSOK (13 ÉV/5O MILLIÓ)

 

-UTÓLAGOS ,HAZUG MAGYARÁZKODÁSOD A SZABADOS GAZEMBERSÉGEIRŐL.

 

-MI LESZ A VÉGELSZÁMOLÁSUK UTÁN MEGMARADÓ ZSETONNAL?

 

ÍME SZABADOS,ÉS LIPCSIK HŰBÉRES  HAZUDOZÁSA:

 

EZT ÉN ÍRTAM AZ INDEXEN:

nyakfogom  2015.05.26                                     6411

 

 Legyen magunkhoz való eszünk,és a saját jól felfogott érdekünknek megfelelően egy emberként

/egyeület és károsultak/húzzuk ki  a tengelyéig sárban ragadt baumag ügyet a sárból.

 

Az egyesület vezérletével meg kell találnunk azt a lehetőleg sztár ügyvédet,aki sikerdíjért 

kijeleöli a jogi utat legalább 100 hivatalos hatalmasság felé.Ez a legnehezebb része a teen-

dőinknek.Amikor ez megvan,utána az 1 millió aláírás összegyűjtését magunknak kell biztosítanunk.

 

Fogjuk meg egyszerre mind a 12 ezren a boldogabbik végét,ne huzza ki magát senki,mindenki tegye hozzá az erejét,és tudását.

Newton a nagy fizikus azt mondta:"adjatok egy fix pontot,és kifordítom a földet a helyéről".

Csak az összefogás erejével kaphatjuk meg a most látható 1-2 % helyett az összes elvesztett pénzünket.

 

 

 

ÍRÁSOMRA SZABADOS EZT VÁLASZOLTA AZ INDEXEN:

 

Az elnök  2015.05.26                                             6413

A magam részéről az ilyen természetű kezdeményezéshez szívesen csatlakozom magam is, és minden tudásommal, és erőmmel támogatom, segítem akár személyesen is, ha erre igény van. 

Előzmény: nyakfogom (6411)

 

 

  

 

ERRE KÖSS CSOMÓT LIPCSIK.

 

UTÁNOZÁS  PEDIG MAJOM SZOKÁS:

 

A TENGERNYI, ÖMLESZTETT ,SE VÉGE,SE HOSSZA ,KEZDETEKTŐL LITTY-LOTTY,HAZUG,12000 BAUMAGOS ÉRDEKÉT SÉRTŐ ,UTÓLSÓ REMÉNYÜKET SZÉTZÚZNI IGYEKVŐ,SZÍNVONALATLAN,INDEXESEK TÖBBSÉGE ÁLTAL ELOLVASATLAN ÍRÁSAIDAT A TŐLEM TANULT

MÓDSZEREKKEL (PONTOKBA SZEDÉS,SZÍNEK,NAGYÍTÁS ALKALMAZÁSA STB.)UTÁNZÁSÁVAL HIÁBA PRÓBÁLTAD FELDOBNI. 

 

NEKED EZ SEM SIKERÜLT. 

 

 

A MOSTANI LEG AKTUÁLISABB KÉRDÉS PEDIG AZ,HOGY:

 

MI LESZ A VÉGELSZÁMOLÁS UTÁN MEGMARADÓ ZSETONNAL?

 

tegzi235 Creative Commons License 2017.05.09 0 0 8116

Tisztelt "nyakfogóm"!

 

Ön valóban felhívott engem az elmúlt fél évben talán 3-szor is, ez még nem ad jogalapot Önnek, hogy itt a Fórumon kijelentse én egyetértek a Márton Lipcsikkel való vitájában. Legutóbb is elmondtam Önnek, hogy már azért nem olvasom el a klf. hozzászólásokat, mert ez a csata nem érdekel már csak azért sem mert egy "egyszerű" károsult vagyok, semmi több!! Megkérem ezek után Önt, hogy felejtse el a telefonszámomat, ne hívjon fel!

 

Tisztelt Márton Lipcsik!

 

Sajnálom, hogy nem jöttem fel ide a Fórumra és nem reagáltam korábban a "nyakfogó" állítására, ezúton jelentem ki Önnek, hogy amihez nem értek - és ez a vita számomra ilyen - azzal nem tudok egyetérteni. Én már régen elkönyveltem a veszteségemet, ami persze nem jelenti azt, hogy nem vagyok hajlandó tenni érte, ha időm engedi. 

Van 9 aláírásom a "petíció?" benyújtásához, még nem küldtem el, lehet nem is fogom.

Remélem válaszom után nyugodtan "álomra hajthatom fejemet"!

 

Üdvözlettel: tegzi

 

 

 

 

 

 

Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.05.03 0 0 8115

Tisztelt tegzi235!

 

Nyakfogomnak már régóta csak felületesen olvasom el az írásait, mert azokat többnyire méltóságomon  aluliaknak tartom. 

 

Most viszont többször is átolvastam a 8013. számon Önhöz címzett nyilatkozatát, melyben nyakfogom olyan kijelentést tett, hogy korábban Önök telefonon már egyet értettek a problémák megoldását illetően, ezen belül a céltalan viták megszüntetésében, és abban, hogy az aláírásgyűjtés esküdt ellenségeit semlegesíteni kell....stb.

 

Miután Ön nem utasította vissza nyakfogomnak az Önnek tulajdonított kijelentését -nevezetesen Ön egyetértett azzal, hogy az "esküdt ellenséget" a nyakfogom által gyakorolt módon semlegesíteni kell, úgy érthetetlen előttem, hogy miért zavarja Önt az, ha az Ön által állítólag elfogodott nyakfogom féle gyakorlatra visszautasító érvelésekkel találkozik? Miért csak a riposzt zavarja, és miért nem zavarja az azt megelőző övön aluli ütés?

 

Vagy foglaljon egyértelműen állást:

 

Céltalan vitaalapnak tartja-e, hogy kellő időben szóltam az aláírásgyűjtés szervezetlenségéről, jogalap nélküliségéről, a hatósági engedély és a pénzügyi fedezet hiányáró?

Ha akár utólag is elismeri, hogy a fentiekben igazam volt, úgy legalább most miért nem mer egyérterlműen állást foglalni, hogy én nem vitát provokáltam, hanem csupán a figyelmet hívtam fel bizonyos jogszerűtlenségekre?

 

És miért  várná el tőlem, hogy ne védekezzek nyakfogom rágalmai ellen ugyanott, ahol engem ő és követői vádolnak?

 

Nem de talán mégis nyakfogom az, aki folyamatosan vitát provokál?

 

Kíváncsian várom, hogy fel meri-e vállalni őszintén a véleményét, vagy többekhez hasonlóan  nem mer, nem kíván nyakfogom céltáblájára kerülni, ezért inkább hallgatásával tovább növeli nyakfogom egyébként is határtalan önbizalmát.

 

Lipcsik Márton

Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.05.03 0 0 8114

Tisztelt tegzi235, és valamennyi jó érzésű Fórumozó!

 

Egyet értek azzal, hogy a személyeskedő vitáknak, "veszekedéseknek" nem lenne helye ezen a fórumon...

 

Az indexen az országos aláírással kapcsolatban közzétett álláspontom egyetlen állítását sem cáfolta még meg senki, sőt annak 3/4 része már eddig beigazolódott, de ezt a tényt nyakfogom és néhány vak és elfogultan hű követője nem tudja megemészteni.

 

Érdemi tételes, vagy csak részleges cáfolatok helyett személyemet és a budapesti egyesületben betöltött szerepemet kísérelték meg ellehetetleníteni, őszinteségemet és segítő szándékomat kétségbe vonni, ennek érdekében olyan felróható magatartást, közösségromboló környezeti hatást vetítettek körém, amelyek bizonyításával szintén adósok maradtak. 

 

Nyakfogom eddig vért izzadva összegyűjtött 170 aláírást és azt reméli, hogy a további 12.000 károsult is hozzá hasonlóan vért izzadva produkálja ugyanezt az eredményt, mellyel 2.040.000 aláírásra számít, míg a további 26 (?) károsulti csoport sértettjeinek aktivizálódása révén összesen 3M. aláírásban reménykedik. 

 

Szerinte ezt a létszámú tömegerőt valamennyi párt szívesen látná támogatói között a 2018-as választásokon.

 

Elmulasztja azonban észrevenni azt a tényt, hogy a pártok elsősorban ellenzékben vállaltak fel baumag-károsulti panaszt, kormányzó erőként már hallani sem akarnak róla, mert akkor nekik kellene fizetniük. A pártok egyike sem akar a kis embereknek fizetni, ha az nem eredményezi azt, hogy nekik több jusson. 

 

Én eddig is a realitásokat tekintettem elsődlegeseknek, és ezután is azt teszem.

Nyakfogom mindezt kézzelfogható ellenérvek nélkül akadékoskodásnak, pofátlankodásnak minősíti, és előrevetíti, hogy mindezért ezután is megkapom majd a "megérdemelt beosztásomat".

 

Ha én, "a pondró" egyedül képes lennék tönkretenni minden baumag-károsult eddigi erőfeszítését és eredményét, nem lenne inkább szerencsésebb elgondolkodni azon, hogy a kellő előzetes átgondoltság, a jogi megalapozottság, az anyagi háttér előzetes biztosítása, a szervezés és  a bonyolítás személyekre való leosztása, stb. hiánya lehetett az, amely egyrészt késleltette, másrészt pedig utóbb nehezítette a megvalósítást?

 

Nyakfogom képtelen belátni, és különösen nem akarja tudomásul venni, hogy az aláírásgyűjtés eddigi fiaskójának és jelenlegi vontatottságának elsősorban és szinte kizárólag ő maga az okozója. Az általa felvetett, és sokak által valóban utolsó mentsvárnak tekintett aláírásgyűjtéstől személyes, messiás-tudatú megnyilvánulásai nem csak vonzották, de el is taszították tőle és nemes gondolatától a jobb  sorsra érdemes károsultakat. 

 

Én beismerem, hogy nincs hozzá közöm, de megkérdezem például, hogy a baumag-károsultak aláírásának gyűjtését hivatalosan kezdeményező Demeter István úr megkereste-e már az általa is számításba vett további 26 (?) károsulti csoport képviselőit, megosztotta-e velük a saját célját, tapasztalait és felvázoltra-e az általa remélt együttműködés előnyeit?

Ha igen, úgy miért nem számolt be azok eredményéről, ha pedig nem, úgy mivel magyarázza a késést? 

 

Nyakfogom jogszerű tagsági viszony nélkül, elnökségi tag a "budaörsi" egyesületben, amelynek gazdálkodásában fellelhető erős kétségek miatt bírósági eljárásvan folyamatban. Nyakfogom -rá jellemző módon- mégsem ezekkel az általam korábban már tételesen felsorolt tényelkkel foglalkozik, hanem kívülállóként azzal gyanúsít, hogy a budapestio egyesület végelszámolását követően a "megmaradóő zsetont szemrebbenés nélkül és pofátlanul készülök lenyúlni."

 

Tisztelt tegzi235 és Fábiánné Magdika erős, valamint bárki további jóérzésű és jó szándékú Károsult!

 

Nem kellene végre nagyobb hangsúlyt fektetni arra, hogy nyakfogom figyelmét hívják fel arra, hogy hagyjon fel az ok-és érvek nélküli rágalmazásokkal, fenyegetésekkel, és hogy a "CSAK-CSAK LOPCSIK,MÉG AZ UTOLSÓ PILLANAT UTÁN IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LITTY  LOTTY  LITTY  LOTTY  MINDEN MENNYISÉGBEN."  és a hasonló kifejezések esetleg megkérdőjelezhetik értelmi képességeit, és kétségbe vonhatják követésre méltó voltát?

 

Nyakfogom az alaptalan rágalmaival, gyanúsítgatásaival jogos védelmi helyzetbe kényszerít, és kérem, hogy az alaptalan rágalmakkal, gyanúsítgatásokkal szembeni  szükségszerű és indokolt védekezéseimet ne tekintsék a fórum  valóban eltérő céljától idegennek.

Én csak ott tudok érdemben védekezni, ahol alaptalanul megtámadnak.  

 

Végül mindenki megnyugtatására közlöm, hogy a "megmaradó zseton" sorsáról az Egyesület Alapszabálya és a vonatkozó törvények megfelelően rendelkeznek.

Egy biztos, hogy abból nyakfogom egy fillért nem fog látni!

 

Lipcsik Márton

nyakfogom Creative Commons License 2017.05.02 0 0 8113

KEDVES tegzi235!  

 

MI MÁR TELEFONON EGYET ÉRTETTÜNK A PROBLÉMÁNK MEGOLDÁSÁT ILLETŐEN.

 

A CÉLTALAN VITÁK MEGSZÜNTETÉSÉBEN IS EGYETÉRTÜNK.

 

AZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉS ESKÜDT ELLENSÉGEIT SEMLEGESÍTENI KELL,MERT KÜLÖNBEN EZT AZ UTOLSÓ

 

LEHETŐSÉGÜNKET KINULLÁZZÁK AZ ELLENÉRDEKELTEK.

 

EDDIG 170 ALÁÍRÁS GYŰJTÖTTEM.

 

12000 KÁROSULT X 170 ALÁÍRÁS KÁROSULTANKÉNT = 2.040.000 (KETTŐ MILLIÓ NEGYVENEZER) ALÁÍRÁS.

 

EZ ESETBEN MÁR CÉLBA IS ÉRTÜNK.

 

EZ A MI TÖMEGERŐNK ,PLUSZ A MÁSIK 26 KÁROSULT CSOPORT ALÁÍRÁSA=A 2018-AS VÁLASZTÁSOKAT ELDÖNTŐ  3 MILLIÓ EMBER ALÁÍRÁSA ,AKARATEREJE.

 

EZÉRT AZ ERŐÉR MIND A 8  PÁRT KAPVA KAPNA.

 

MÁS KÁROSULTAK IS NYUGODTAN SZÁMOLJANAK BE ITT AZ ALÁÍRÁSGYŰJTÉSBEN ELÉRT EDDIGI EREDMÉNYEIRŐL.

 

EZT SZÍVESEBBEN OLVASNÁ,KÖVETNÉ MINDEN KÁROSULT.

 

DE HA LOPCSIK MEGINT AKADÉKOSKODIK, POFÁTLANKODIK,AKKOR A JÖVŐBEN IS MEGKAPJA A

 

MEGÉRDEMELT BEOSZTÁSÁT.

 

EZ A LOPCSIK EGY KÁRTEVŐ,EZT MINDENKI,ÉS REMÉLEM ÖN IS LÁTJA AZ EDDIGI MEGNYILATKOZÁSOK ALAPJÁN.

 

EZ A PONDRÓ KÉPES TÖNKRETENNI MINDEN BAUMAG KÁROSULT EDDIGI ERŐFESZÍTÉSÉT,ÉS

EREDMÉNYÉT.

 

 

MINDEN ADOTT (ENGEDÉLY ,ALÁÍRÁSGYŰJTŐ ÍV,SZERVEZŐ ERŐ,STB).

 

MOST MÁR 100%-BAN A BAUMAGOSOKON MÚLIK ,HOGY ÉLÜNK,VAGY HALUNK, A KÁRUNKAT ILLETŐEN.

 

MOST MÁR CSAK MAGUK A BAUMAGOSOK TUDJK MEGBUKTATNI CÉLJAINK ELÉRÉSÉT.

 

REMÉLEM FELÉBRED VÉGRE A BAUMAGOSOK TÁRSADALMA.

 

UGYANIS A 170 ALÁÍRÁS ÖSSZEGYŰJTÉSÉHEZ "VÉRT KELLETT IZZADNI".

 

TUDOM MIRŐL BESZÉLEK.

 

VÁRJUK  SZÍVES VÁLASZÁT AZ ÖN,ÉS MÁSOK, HASZNOSÍTHATÓ  ALÁÍRÁSGYŰJTÉSI TAPASZTALATAIRÓL,ÉS AZ EDDIG ÖSSZEGYŰJTÖTT ALÁÍRÁSOK MENNYISÉGÉRŐL.

 

Előzmény: tegzi235 (8112)
tegzi235 Creative Commons License 2017.05.02 0 0 8112

Tisztelt Veszekedők!

 

Abba kéne hagyni, akár mikor megnézem, hogy mi zajlik itt a fórumon, mindig csak vitatkozókat látok. 

Szerintem be kéne fejezni!!!

nyakfogom Creative Commons License 2017.05.02 0 0 8111

MI LESZ A VÉGELSZÁMOLÁS UTÁN MEGMARADÓ ZSETONNAL?MENNYIT MERSZ MÉG UTOLJÁRA SZEMREBBENÉS NÉLKÜL,POFÁTLANUL LENYÚLNI?

 

CSAK-CSAK LOPCSIK,MÉG AZ UTOLSÓ PILLANAT UTÁN IS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

LITTY   LOTTY    LITTY   LOTTY  MINDEN MENNYISÉGBEN.

 

 

 

LOPCSIK,EZEK AZ IGAZI,VALÓS ,BŰNEITEK:

 

-FIGYELEM ELTERELÉS,ÉS TERELÉS  MINDEN SZINTEN,SZINTE MINDEN.

 

-SÚLYOS LOPÁSOK (13 ÉV/5O MILLIÓ)

 

-UTÓLAGOS ,HAZUG MAGYARÁZKODÁSOD A SZABADOS GAZEMBERSÉGEIRŐL.

 

-MI LESZ A VÉGELSZÁMOLÁSUK UTÁN MEGMARADÓ ZSETONNAL?

 

ÍME SZABADOS,ÉS LIPCSIK HŰBÉRES  HAZUDOZÁSA:

 

EZT ÉN ÍRTAM AZ INDEXEN:

nyakfogom  2015.05.26                                     6411

 

 Legyen magunkhoz való eszünk,és a saját jól felfogott érdekünknek megfelelően egy emberként

/egyeület és károsultak/húzzuk ki  a tengelyéig sárban ragadt baumag ügyet a sárból.

 

Az egyesület vezérletével meg kell találnunk azt a lehetőleg sztár ügyvédet,aki sikerdíjért 

kijeleöli a jogi utat legalább 100 hivatalos hatalmasság felé.Ez a legnehezebb része a teen-

dőinknek.Amikor ez megvan,utána az 1 millió aláírás összegyűjtését magunknak kell biztosítanunk.

 

Fogjuk meg egyszerre mind a 12 ezren a boldogabbik végét,ne huzza ki magát senki,mindenki tegye hozzá az erejét,és tudását.

Newton a nagy fizikus azt mondta:"adjatok egy fix pontot,és kifordítom a földet a helyéről".

Csak az összefogás erejével kaphatjuk meg a most látható 1-2 % helyett az összes elvesztett pénzünket.

 

 

 

ÍRÁSOMRA SZABADOS EZT VÁLASZOLTA AZ INDEXEN:

 

Az elnök  2015.05.26                                             6413

A magam részéről az ilyen természetű kezdeményezéshez szívesen csatlakozom magam is, és minden tudásommal, és erőmmel támogatom, segítem akár személyesen is, ha erre igény van. 

Előzmény: nyakfogom (6411)

 

 

  

 

ERRE KÖSS CSOMÓT LIPCSIK.

 

UTÁNOZÁS  PEDIG MAJOM SZOKÁS:

 

A TENGERNYI, ÖMLESZTETT ,SE VÉGE,SE HOSSZA ,KEZDETEKTŐL LITTY-LOTTY,HAZUG,12000 BAUMAGOS ÉRDEKÉT SÉRTŐ ,UTÓLSÓ REMÉNYÜKET SZÉTZÚZNI IGYEKVŐ,SZÍNVONALATLAN, INDEXESEK TÖBBSÉGE ÁLTAL ELOLVASATLAN ÍRÁSAIDAT A TŐLEM TANULT

MÓDSZEREKKEL (PONTOKBA SZEDÉS,SZÍNEK,NAGYÍTÁS ALKALMAZÁSA STB.)UTÁNZÁSÁVAL HIÁBA PRÓBÁLTAD FELDOBNI. 

 

NEKED EZ SEM SIKERÜLT. 

 

 

A MOSTANI LEG AKTUÁLISABB KÉRDÉS PEDIG AZ,HOGY:

 

MI LESZ A VÉGELSZÁMOLÁS UTÁN MEGMARADÓ ZSETONNAL?

Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.05.02 0 0 8110

Utoljára az országos aláírásban részt vevők tájékoztatására.

 

2016 februárjától kezdve, amikor nyakfogom engedélyem nélkül közzé tette a csak neki címzett levelemet,

 

senki nem talál olyan, tőlem származó bejegyzést, amelyben akadályozni szándékoztam volna az országos aláírásgyűjtés sikerét.

 

1./ Határozottan állítottam viszont, hogy az aláírásgyűjtéshez hatósági engedély szükséges, amit nyakfogom tett, az jogellenes eredménnyel zárulna.

 

Állításomat igazolva látom abban, hogy Demeter úr végre utóbb mégis beszerezte a hatósági engedélyt. 

 

(Az adatvédelmi hatóságot csak az érdekli, hogy a személyes adatok védelme biztosított legyen, és hogy az aláírásgyűjtés nem folyhat alkotmányjogilag védett célok ellen. A hatóságnak a fentieken túl nem feladata vizsgálni, hogy a kérelmező által bemutatott aláíróív jogilag alkalmas lesz-e a kitűzött cél elérésére.

 

2./ Határozottan állítottam, hogy az aláírásgyűjtés nincs kellően előkészítve, a támogatók kalkulált létszáma fiktív.

Állításomat igazolva látom abban, hogy a nyakfogom által korábban  sokszor közzétett jeligés támogatók mintha elfogytak volna, az aláírásgyűjtő-ívek forgalmazói nem tudják, hogy mit tegyenek, nem kaptak központi egyértelmű és határozott útmutatót a kitöltéshez, a korábban ajánlkozók nem tudják biztosítani az általuk vállalt mennyiségű aláírást, vita alakult ki, hogy az ívekhez kell-e csatolni a hivatkozott petíciót, a tervezett petíció szövege még mindig nem lett egyeztetésre közzétéve. A titokgazda a fórumon és telefonon zajló kommunikációt átengedte nyakfogomnak, miközben már kétszer is korrigálni kényszerült. Az engedélyt kérő titokgazda szégyenlősen igyekszik a háttérben maradni. A vezér a helyettese élén küldi csatába harcosait, neki fontosabb a saját vállalkozása.

3./ Határozottan állítottam, hogy az alárásgyűjtés pénzügyi fedezete nincs kalkulálva és nincs biztosítva.

Állításomat igazolva látom abban, hogy Demeter úr az engedélykérelem benyújtása idején már tudomással bírt arról, hogy budapesti egyesület vezetése nem  fogja támogatni az aláírásgyűjtést, a "budaörsi" egyesület pénztárában pedig legfeljebb néhány tízezer forint van csupán, amely az egyesület tervbe vett megszűnésének anyagi fedezetét lett volna hivatva biztosítani. Demeter úr ennek ellenére az anyagi háttér hiányában is felvállalta az aláírásgyűjtés szervezését, és együttműködést ajánlott annak a budapesti egyesületnek, amelyről már korábban tudta, hogy nem fog támogatást nyújtani. Demeter úr és különösen nyakfogom a tolakodó koldulás elől elzárkózó budapesti egyesületre kívánta hárítani a felelősséget az egyre inkább szorító anyagi fedezet hiánya miatt. Demeter úr az anyagi fedezetet az általa vezetett és a bíróság szerint jogszerűtlenül működő egyesületének taglétszám emelésével és az így növekvő tagdíjakból kívánja előteremteni. Ez az anyagi fedezet azonban az egyesület ellen folyamatban lévő peres eljárás miatt szintén bizonytalan. 

4./ Határozottan állítottam, hogy még egy sikeres aláírásgyűjtés esetén sem látom értelmét bármilyen petíció benyújtásának a jelenlegi politikai társadalmi környezetben. A kinyilvánított politikai akarat-hiány és mások példája is előre borítékolja a baumagosok kudarcát.

Állításom részbeni igazolását látom a többször módosított Quester törvényben és az ahhoz fűzött alkotmánybírósági indokolásokban.

Összegezve:

Az aláírásgyűjtéssel kapcsolatban általam hangoztatott négy sarkallatos hiányosság közül háromról beigazolódott, hogy igazam volt, a többször módosított Q-törvény pedig előrevetíti, hogy a negyedik jóslatom is be fog következni. Egy dolog szól csupán az aláírásgyűjtők mellett, az a csoda, amit a puding próbájától remélnek. 

Lelkük rajta és legyen szerencséjük!

Ki tudja bizonyítani a fentiek ismeretében, hogy mikor és miben akadályoztam az országos aláírásgyűjtést?

 

A jó szándékú és utóbb megalapozottnak bizonyult előzetes figyelemfelhívásaimat miként lehet tudatos akadályoztatásnak minősíteni?!

A puding-próba sikere és élménye érdekében eltekintek hát Péterfalvy Úr megkeresésétől, amely egyébként nem feljelentés, hanem bejelentés lett volna! A még mindig reménykedők kóstolják meg a pudingot....

 

Lipcsik Márton

nyakfogom Creative Commons License 2017.05.01 0 0 8109

 

UTÓLAG  IS JÓL LÁTOM,HOGY  SZABADOS FŐ TEVÉKENYSÉGE MINDIG IS A TAGDÍJFIZETŐK SZÁMÁNAK ,ÉS A TAGDÍJ BEVÉTELEK ÖSSZEGÉNEK NÖVELÉSE VOLT.

 

LOPCSIK PEDIG  REKORDOT JELENTŐ 150 FŐVEL JÁRULT HOZZÁ A SIKEREKHEZ.

 

EZÉRT AKÁR SAJÁT KOCSIVAL IS FURIKÁZOTT.

 

A FUVAROKAT MEG AKÁR  SZÁZ ÚTRA IS EL LEHETETT SZÁMOLNI.

 

A TAGDÍJ BEVÉTELEKET  ÍGY TÖRVÉNYESNEK LÁTSZÓ BIZONYLATOKKAL EL LEHETETT

 

SUMMANTANI.

 

LOPCSIK PEDIG  REKORDOT JELENTŐ 150 FŐVEL JÁRULT HOZZÁ A SIKEREKHEZ.

 

 

 

Az elnök  2015.05.26
    0 0 6413

A magam részéről az ilyen természetű kezdeményezéshez szívesen csatlakozom magam is, és minden tudásommal, és erőmmel támogatom, segítem akár személyesen is, ha erre igény van. Baján 2014.-ben felkérésre két alkalommal is voltam, a helyi szervezők újságban hirdették meg az összejövetel helyét, és idejét, Romasz dr.-ral mentem le saját költségemen. Az egyesület fizette ki a terem bérleteket. Usgyi, lássuk együtt mire megyünk.

Előzmény: nyakfogom (6411)

 

 


nyakfogom  2015.05.26
    0 0 6411

 

 

Azért olvastam el a magyar történelemről szóló 24 könyvet/2500 oldal/,hogy választ kapjak

a " régi dicsőségünk hol késel az éji homályban"kérdésre.Megállapítottam,hogy Szent Istvántól

kezdve az összes erős uralkodónk halála után-utód hiányában-a széthúzás,a marakodás ,és hatalmi

harc következménye egy legyengült,erőtlen,magatehetetlen állam lett.

Legyen magunkhoz való eszünk,és a saját jól felfogott érdekünknek megfelelően egy emberként

/egyeület és károsultak/húzzuk ki  a tengelyéig sárban ragadt baumag ügyet a sárból.

Az egyesület vezérletével meg kell találnunk azt a lehetőleg sztár ügyvédet,aki sikerdíjért 

kijeleöli a jogi utat legalább 100 hivatalos hatalmasság felé.Ez a legnehezebb része a teen-

dőinknek.Amikor ez megvan,utána az 1 millió aláírás összegyűjtését magunknak kell biztosítanunk.

A 19 pénzbefizető hely közül én már Győrben,Zalaegerszegen és Baján látom a károsultak

összehívásának lehetőségét/1550 károsult/.

Fogjuk meg egyszerre mind a 12 ezren a boldogabbik végét,ne huzza ki magát senki,mindenki tegye hozzá az erejét,és tudását.

Newton a nagy fizikus azt mondta:"adjatok egy fix pontot,és kifordítom a földet a helyéről".

Csak az összefogás erejével kaphatjuk meg a most látható 1-2 % helyett az összes elvesztett pénzünket.

nyakfogom Creative Commons License 2017.05.01 0 0 8108

 

 

LOPCSIK

 

1.EZ ÍGY  EGY ZAGYVASÁG:

 

Olvasható családi                      Lakcím                                    Személyi igazolvány,                                                   Támogató saját kezű

                 és utónév                                                                        vagy szem.azonosító szám                                                  aláírása

 

 

 

 

2.EZ ÍGY KINCSTÁRIBB : 

 

Olvasható családi    Lakcím             Személyi igazolvány,              Támogató saját kezű  

        és utónév                                  szem.azonosító szám                    aláírása 

                      

                

3.AMINT LÁTOM ,A TE FORMULÁD KIPRÓBÁLÁSÁHOZ:

  SEM ERŐD,

  SEM AKARATOD,

  ÉS MÁR SOK IDŐD SINCS.AZONBAN VAN SOK PÉNZED RÁ.

 

4.A MI POLGÁRI KEZDEMÉNYEZÉSÜNK-SZABAD AKARATUNK ALAPJÁN- EGYENLŐRE CSAK A     BAUMAGOSOKRA VONATKOZIK.  EZT VEDD TUDOMÁSUL.

 

 Személyi igazolvány,szem.azonosító szám CSAK A NÉPSZAVAZÁSHOZ KELL     

  MI CSAK SAJÁT MAGUNKRA,ÉS A TÁMOGATÓINKRA SZÁMÍTHATUNK,NINCS NÉPSZAVAZÁS.

  EHHEZ ÁLLAMI PÉNZ IS KELLENE.PÉNZ EDDIG IS KELLETT A JOGÁSZNAK.

 

5.KÉSŐBB-A MI SIKERESSÉGÜNKET LÁTVA- REMÉLJÜK A TÖBBI 26-FÉLE KÁROSULT    CSOPORT IS -HOZZÁNK HASONLÓAN- AKTIVIZÁLÓDIK. 

 

6. TE A SAJÁT  NEVED ALATT KEZDD EL A  POLGÁRI KEZDEMÉNYEZÉSEDET.

 

7.MOST MÁR ELJUTOTTUNK ODA,HOGY MINDEN FELTÉTEL ADOTT AZ ÍVEK ALÁÍRÁSÁHOZ.

  MOST MÁR MINDEN EGYES BAUMAGOSNAK A SAJÁT KEZÉBEN VAN A SORSA.

  EZT MÁR CSAK A BAUMAGOSOK-TÉLI ÁLMUKAT ALUDVA -MAGUK TUDJÁK TÖNKRETENNI.

  EDDIG 170 ALÁÍRÁST GYŰJTÖTTEM,VAN TAPASZTALATOM,ÉS TUDOM MIRŐL BESZÉLEK. 

 


 

 

8.TE IS JÁRD VÉGIG AZ ÁLTALUNK EDDIG MÁR MEGTETT JOGI,GYAKORLATI UTAT,HA  TUDOD.

  EHHEZ SOK PÉNZ IS KELL ÁM !

  TUDJUK,HOGY TE ELÉG PÉNZT  GYŰJTÖTTÉL ERRE ELŐÉLETEDBEN,ÍGY A PÉNZ NEKED NEM     JELENT PROBLÉMÁT.

 

9.EGY EGYESÜLET EREDMÉNYESEBB,MINT EGY MAGÁNZÓ.

   EZT ÉN MÁR KIPRÓBÁLTAM 3 ÉVVEL EZELŐTT.

 

10.MÁS KÁRÁN TANUL AZ OKOS EMBER.

 

11.A SZABADOS MESÉT CSAK UTÓLAG TALÁLTAD KI,Ő MOST NEM IS ÁLLÍT ITT SEMMIT,CSAK TE VÉDED A MUNDÉRT.

SZABADOS UGYANIS JÓL TUDJA MI TÖRTÉNT:

 

Ezt irta  Az elnök  2015.05.26.-án   a 6413-ban:

 

A magam részéről az ilyen természetű kezdeményezéshez szívesen csatlakozom magam is, és minden tudásommal, és erőmmel támogatom, segítem akár személyesen is, ha erre igény van.

Usgyi, lássuk együtt mire megyünk.

 

EGY ÉVVEL EZELŐTT DEMETER ÚR INDEXEN ÍRT EGYÜTTMŰKÖDÉSI JAVASLATÁRA MÉG CSAK NEM IS VÁLASZOLT SZABADOS.

 

ÍGY HAZUDOZOL TE NEM CSAK MAGAD,DE MÁSOK HELYETT IS.

 

 

SOK SIKERT A MI JELENLEGI, TÖRVÉNYES ALÁÍRÁSGYŰJTÉSÜNK MEGAKADÁLYOZÁSÁHOZ.

 

LEGALÁBB ÍGY LESZ EGY ÚJABB IGAZOLÁSUNK ARRÓL,HOGY JÓ ÚTON JÁRUNK.

 

 

 
ÚGY ÁLTALÁBAN AZONBAN NEM SZERETNÉK A HELYEDBEN LENNI .

 

   

                      

                                                                                 

Előzmény: Márton Lipcsik (8106)
Talár és logarléc Creative Commons License 2017.05.01 0 0 8107

Tisztelt Lipcsik Márton!

 

Tudja, ez itt egy fórum. (Remélem észrevette.)

Itt mindenki reagálhat mindenre, még akkor is, ha nem őt szólították meg.

Ha nem tetszik, ki lehet lépni.

 

Ami nyakfogom stílusát illeti, továbbra is tartom, amit leírtam, és amit Ön most a fejemre olvasott.

Habár az aláírásgyűjtés ötletével egyetértek, ez nem jelenti automatikusan azt, hogy annak minden mozzanata elnyerte a tetszésemet.

 

Sajnos nyakfogom nem bírja elviselni az ilyen árnyalt gondolkodást, és mindenkiben ellenséget lát, aki az övénél, akár csak kis mértékben is  eltérő véleménynek hangot mer adni, és mindezt a tőle "megszokott", vehemens, mérlegelés nélküli keresetlen stílusában teszi.

 

Csak magamat tudom ismételni, amit teszek, csak az Önhöz hasonló szarkeverők számára nem publikus.

Képzeljen ebbe a gondolatba amit csak akar.

 

Én nem adok ultimátumot teljesen alaptalanul a szervezőknek, mint Ön, és feljelentéssel sem fenyegetem őket. Erre csak Ön képes. A feljelentéssel való fenyegetőzés nem gáncsoskodás?

 

Egy célja van csak: a zavarkeltés, az aláírásgyűjtők elbizonytalanítása. Tipikus Szabados-féle egyesületi eszköztár.

Belátási képessége nulla, de ez eddig is kiderült Önről.

 

Bizonyára nagyon megviselte Önt az egyesülete megszűnése, ezért tevékenységet kell magának kreálnia unalom ellen.

 

Ön egy megkeseredett, eszement öregember, aki a rombolásban leli örömét.

Szórakoztassa ezzel a mutatvánnyal a saját családját, de szerintem már ők is unják magát.

 

Csináljon valami építő jellegűt, vagy ha ez nem megy, hagyjon fel a gáncsoskodással, mert ezzel csak az ellenségeinek a számát gyarapítja.

Eddig sem volt itt se, máshol se támogatója, de ha így folytatja, nem is lesz sehol.

 

Hát akkor, csak így tovább.

 

 

Előzmény: Márton Lipcsik (8106)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.05.01 0 0 8106

Tisztelt Talár és logarléc!

A nyakfogom által hozzám intézett kérésére adott válaszomra fogadatlan prókátorként ön reagált elsőként és kétségbe vonta mind a jószándékomat, mind pedig a javaslatom hasznosságát.

Joga van hozzá!

Ezzel egy időben viszont adós maradt azzal, hogy esetleg ön is felvázoljon egy alternatívát. Sőt! büszkén  hangoztatta, hogy a zárt fecebook csoport esetleg sikerhez vezető célját és az elért eredményeit senkivel nem osztja meg. Csodálatos lojalitás a károsult társaival szemben!

 

A gyakran változó, kiszámíthatatlan véleményei és ötletei visszaidézése érdekében újra elolvastam néhány utóbbi bejegyzését, és abból idéznék is:

 

7985 sorszám: "Petíció= az aláírásgyűjtő ív szövegével?"

7988 sorszám: "Nehéz egyetérteni olyan petícióval, amelynek a szövegét nem ismerjük."

7992 sorszám: "A bizalmat kiérdemelni kell, nem megelőlegezni."

7993 sorszám alatt nyakfogom okulására visszautal Tüskéskaktusznak a 7979 sorszám alatt megjelent, a petíció fontosságáról szóló írására.

 

8004 sorszám alatt nyakfogom az alábbi jelzőkkel illette önt, illetve jellemezte magát és írásait: "zagyválás, rombolás, züllesztés, elvetemültség, rosszakarat, okoskodás, magamutogatás, hátráltatás, okostojáskodás, fékezés, károsult ellenesség, kerékkötés, semmittevés, magyarázkodás, ökörködés, gáncsoskodás, és mindez együtt. Elegünk van már belőled."

 

Ön erre a nem éppen hízelgő jellemzésre 8006 sorszám alatt a következőképpen reagált: "Csak nehogy észrevételezzen bármit is valaki a tevékenységével kapcsolatban, mert azt rögtön lekapja a tíz körméről, és a nyakába zúdítja a mocsok áradatát."

 

A legutóbbi írásában pedig -elfeledve a 8006 sorszámról öntől idézett- a nyakfogomról alkotott véleményét, ön tör pálcát felettem, holott az elmult 15 hónapban egyetlen bejegyzésemből sem tud idézni olyat, hogy én gáncsoskodtam volna az aláírásgyűjtést illetően. Csak olyat találna, hogy azt nem tartottam kellően előkészítettnek, jogilag rendezettnek, anyagilag előzetesen fedezettnek és különösen nem tartottam célravezetőnek.

A négy kifogásom közül az első háromról már beigazoldott, hogy megalapozott volt, a negyedik pedig még nem aktualizálódott. És higgye el, felhőtlenül örülnék neki, ha legalább ez a jóslatom nem válna valóra!

 

Mire alapítja hát azt az állítását, hogy én jogalap nélkül piszkálnám az aláírásgyűjtésben részt vállalókat.

Egyáltalán: ön kért már aláíró-íveket Demeter úrtól, és gyűjtött is aláírásokat? Nem mintha közöm lenne hozzá, de ha nem, úgy ön saját maga a legnagyobb legyőzhetetlen akadály saját maga előtt.

 

Mutasson ön példát az aláírásgyűjtésben, ha azt tőlem a már kifejtett álláspontom miatt hiába várja.

 

Lipcsik Márton

 

 

Talár és logarléc Creative Commons License 2017.05.01 0 0 8105

Tisztelt Lipcsik Úr!

 

Szerencsére Önnek halvány lövése sincs, hogy mi mit tettünk és teszünk, és ezt a jövőben sem fogjuk az Ön és az Önhöz hasonló notórius szarkeverők tudomására hozni.

 

Indítsanak el saját maguk egy másik aláírásgyűjtést, ami Önöknek tetszik, és megfelelőnek ítélnek, hiszen nem késtek le semmiről, és ne ezzel foglalkozzanak.

Aztán győzzön a jobbik, vagy mindkettő.

 

Maguk a kút fejükből semmi értelmeset nem találtak ki évek óta, csak mások vélt, vagy valós hibáival tudnak foglalkozni.

 

Mutassák meg, hogyan kell csinálni!

 

A jobbiktól, okosabbtól nem szégyen senkinek sem tanulni.

Járjanak elől a jó példa mutatásával, ha mégsem, akkor meg hagyjanak minket békén, és az áskálódásaikat fordítsák mások felé.

 

Semmi jogalapjuk nincs a cselekvőket piszkálni, vagy talán az a bajuk, hogy az aláírásgyűjtést, meg mást sem, nem maguk találták ki?

Előzmény: Márton Lipcsik (8104)
Márton Lipcsik Creative Commons License 2017.05.01 0 0 8104

Tisztelt Talár és logarléc!

 

Én az ön helyében előbb megvártam volna a kérdező,  kérelmező válaszát, hogy ő tudja-e hasznosítani a tőlem igényelt és megadott szöveget...

 

Nem Szabados kereste meg sem nyakfogomot, sem  pedig Demetert az aláírásgyűjtés érdekében. Ezek a személyek ismerve Szabados előzetes és az Alapszabályra alapított feltételeit, mem törekedtek a konszenzusra, amely csak annyit jelentett volna, hogy az aláíró-ív nem  csupán a BAUMAG-károsultak, hanem valamennyi ingatlanbefektetési szövetkezet károsultja érdekében kéri a szélese körű társadalmi támogatást.

 

A zárt fecebook csoport is vélhetően azért nem tudott eddig semmi érdemlegeset felmutatni, mert olyan hangadói vannak, akik ha az ő elképzelésük nem kizárólagosan teljesül, úgy konszenzusra való törekvés nélkül ellenséget látnak mindenkiben, akiknek más az elképzelése, vagy csupán más utat vél járhatónak bizonyos célok érdekében.

 

Érdekes, hogy ön a "halálos ítéletet" is vizionálhatónak vélte a majdani petícióban, és ezért ellenezte az aláíró-ív támogatását, de saját ötlettel eddig mégsem állt elő, miközben az én valóban segítő szándékkal megfogalmazott javaslatomat egy kalap szamócával sem jutalmazná.

 

Lipcsik Márton

  

 

Talár és logarléc Creative Commons License 2017.05.01 0 0 8103

Tisztelt Lipcsik Úr!

 

Kár utólag magyarázni a bizonyítványt.

 

Bőven lett volna idejük konszenzusra jutni a szerzőkkel petíciót érintettek köréről, sőt még az ügyvédjük meg is fogalmazhatta volna az aláírásgyűjtő ív szövegét és az egész akció lebonyolítására minden adottságuk megvolt.

 

Teljesen mindegy már, hogy miért nem csináltak eddig semmit.

 

Most viszont elindult valami, amibe minden felől bele akarnak kötni.

 

Ha csak kötözködni akarnak, tényleg maradjanak távol, és tartózkodjanak az aláírástól, ez maximum minden, amit tehetnek.

 

A lehetőség az Önök számára is adott volt, akár ki is találhatták, és le is bonyolíthatták volna az egészet, de nem tették. (Ezt sem.)

 

Ha az ív elengedhetetlen része lenne a személyi igazolvány, vagy a személyi szám az aláírók azonosításához, akkor ezt az ívet ennek hiányára való hivatkozással nem engedélyezték volna.

 

Menjen máshová okoskodni, és/vagy indítsanak el egy másik aláírásgyűjtést, ami az Ön szája íze szerint való.

Két eredményes aláírásgyűjtés nagyobb súllyal esik latba mint egy.

Erre még nem gondolt? Úgyhogy usgyí!

 

A megfogalmazott mondata egyébként egy kalap szamócát sem ér.

Ezzel biztosan buknánk a partit.

Előzmény: Márton Lipcsik (8102)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!