Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2015.01.02 0 0 22763

Köszönöm. Nagyon igaz, mert sosem voltam még náthás sem. Szedem a lenti készítmények egy részét. 

Előzmény: mountain dew (22761)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.02 0 0 22762

Én eddig nem viszkettem semmitől. Nem vagyok egyébként egy allergiás típus. A méreganyagoktól is viszket az ember. Úgy érzem a Supplin húzza ki a sejtekből a bacit,a doxy meg végez velük. A Fromilidnek nem érzem hatását.

 

Kedden van az első 10 napos Supplin vége, meglátom bírom-e. Kihagyni teljes napot nem fogok, esetleg csökkentem az ab-t, ha nagyon szenvedek.  Este borzalmasabb, mert addigra a toxinszint telítődik a nap folyamán gondolom. 

 

Te hogy vagy?

 

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (22760)
mountain dew Creative Commons License 2015.01.02 0 0 22761

" Dr Norton Fishman
a lyme "politikailag inkorrekt" betegség
a herx reakció kritikus diagnosztikai eszköz a lyme betegek kezelésében, de tudnunk kell megkülönböztetni az allergiás reakciótól
a herx ezzel egyetemben gyulladást is okoz a szervezetben
az opportunista fertőzések nem tudnak bejutni, amíg "a rendőrség az utcán van", az immunrendszer a borellia miatt fokozottan dolgozik, emiatt figyelhető meg az a tény is, hogy lyme betegek nemigen betegszenek meg náthában. A fertőzések akkor csapnak le, amikor elkezdődik az antibio kezelés

 

amikor a herx túl erős, vissza kell fogni a kezelést, különben nagy bajt okozhatunk, itt nincs szükség hősökre!


a gyulladást segítheti néhány készítmény, willow bark, omega 3, cink, ginger, licorice gyökér, probiotikum, D3 vitamin
sok betegnél alakul ki herx újrafertőződés esetén, ez az immunrendszer memóriája miatt van. Sokszor erősebb, mint az első esetben. A beteg sokkal rosszabbul lesz."

Törölt nick Creative Commons License 2015.01.02 0 0 22760

Maga a viszketés még nem lenne gáz, én nagyon viszkettem mindkét kúra alatt mindegyik gyógyszertől. A többi viszont: neked kell érezned, hogy allergia-e vagy csak herx. Ha az adag csökkentésével enyhülnek ezek a tünetek, akkor herx volt, mert a gyógyszer nem ürülne ki ilyen gyorsan a szervezetedből, és még hetekig allergiás panaszt okozna. Csökkenteni csökkenthetsz, vagy kihagyhatsz egy-két napot, a doktornő is szokta javasolni ilyenkor - de túl sok napot ne hagyj azért ki.

Előzmény: Törölt nick (22758)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.02 0 0 22759

Szia,

 

Szerintem várj még egy kicsit, ha nem javulnak a tünetek, akkor a vérvétel eredményével menj vissza Esztóhoz. Lehet kell még egy kúra, kettő ritkán oldja meg, sajnos. Nehezebb ezeket a rohadékokat kipusztítani annál.:-(

Előzmény: Memphi (22753)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.02 0 0 22758

Sziasztok,

 

Én a világomat sem tudom olyan szarul vagyok,voltam tegnap főleg. Az Ab kúra 20. napján vagyok (Doxy-Fromilid-Supplin), méregtelenítek ezerrel közben, chorellával, citromos melegvízzel. Minden tünetem felerősödött brutál módon, estére kemény pánikrohamom is volt, de minden régi tünet fokozottan jelentkezik. Nem allergia, mert nincs kiütés, dagadás, ödéma, új tünet.

 

Az első két hétben a tüneteim változatlanok voltak, nem volt javulás. Gondolom ez Herx, azóta kezdett bedurvulni, mióta a Supplin is képbe jött, ennek a 6. napja van. Szerintetek nyomassam amíg bírom, vagy csökkentsem az ab-t? Azt hiszem Marobert herxelt így a Doxytól. Reggel még egész jól vagyok aztán ha bemegy az első adag, rá 1 órára bedurvulnak a tünetek:hidegrázás, viszketés, nehézlégzés, lábzsibongás stb. A vérnyomásom, pulzusom normális.  Ezek a toxinoktól vannak? 

 

Az a baj, hogy hétfőtől dolgoznom kell, ilyen állapotban nem tudok, túlélek.

 

 

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2015.01.02 0 0 22757

Egyvalami nekem is elmúlt, de lekopogom: a kézremegés, kéz elerőtlenedése. A fájdalom is kevesebb. Egyedül az izomrángás lép fel időnként erősen, és ez még nyugtalanít, hiszen akkor még jelen vannak. Meg én még gyakran érzem őket nyüzsögni a bőröm alatt.

Előzmény: Törölt nick (22756)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.02 0 0 22756

De ne érts félre, attól még, hogy én nem gyógyultam meg a kettőtől, te még meggyógyulhattál, nem egyforma a szervezetünk. A kontroll vérvétel is jó ötlet, én már várom az enyémet, két hete levették.

Előzmény: Memphi (22755)
Memphi Creative Commons License 2015.01.02 0 0 22755

Ez volt a masodik...elvileg ugy terveztem januar vegen csinaltatok egy tesztet es csak februar elejen megyek Esztohoz, de most nem tudom mitevo legyek...

Előzmény: Törölt nick (22754)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.02 0 0 22754

Én azt gondolom, hogy örülj minden napnak, ami tünetmentes, de még ne igyál korán a medve bőrére. Magamon azt tapasztaltam a 100 nap AB után, hogy a végére be is durvultak a tünetek, aztán csillapodtak, és minimál szinten maradtak, de amikor elkaptam a mostani influenzát, akkor megint bedurvultak. Most éjjel lázam volt, így ma megint alábbhagyott az izomrángás. Hány kúrád volt? Ha egy vagy kettő, akkor az még biztos, hogy nem volt elég. Főleg ha a fertőzés már régebbi volt. Ha jól bírtad a kúrát, akkor egy kúrát már be tudsz vállalni, aztán utána lehet, hogy jódarabig nem kell másik, vagy ha minden jól megy, akkor tényleg ez lesz az utolsó.

Előzmény: Memphi (22753)
Memphi Creative Commons License 2015.01.02 0 0 22753

Sziasztok! Tobb, mint 3 hete fejeztem be a masodik kurat es alapjaba vev nagyon jol erzem magam! Nagyon apro dolgok viszont felutik a fejuket, peldaul tegnap zsibbadt kicsit a jobb kezem es remegett az ideg. alapjaba veve nyugodt vagyok, hogy minden rendben van es sikerult kiirtani a bacikat, de az ilyen dolgok elbizonytalanitanak, mi van ha meg va bennm??? A fo tunetek teljesen elmultak, nekem alapjaba veve a faradtsag es a szivpalpitacio volt a gond, az szerencsere 3 hete teljesen rendben van. Mit gondoltok?

illatos-fű Creative Commons License 2015.01.02 0 0 22752
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.02 0 0 22751

Csak az a rizikó ebben, hogy ha valaki hiperérzékeny, sokmindenre allergiás, és ennél is kijön ez, nehéz rájönni, melyik összetevő a ludas. Az olivalevélkivonatot én is ki akarom próbálni, de abból sem akarok nagy üveggel, mert ki tudja, azt is hogyan bírom.

Előzmény: Rita2222 (22744)
illatos-fű Creative Commons License 2015.01.01 0 0 22749

Igen magyar. Nagyon kedves. Többen kérdeztünk már tőle.  Mindig válaszol. 

Előzmény: mountain dew (22748)
mountain dew Creative Commons License 2015.01.01 0 0 22748

"Dr Eva Sapi (magyar?) kutató munkájának is, ami az elmúlt években alaposan "megborította" a lyme - világ lelkivilágát.
Amikor a Bb inaktív formát vesz fel (ciszták), az antibiotikum nem képes elpusztítani. Több hónapos kezeléssel sem érhető el tartós eredmény, a kezelés áráról illetve a mellékhatásokról nem is beszélve. Dr Sapi további arra is felhívta a figyelmet egy 2009-es konferencián, hogy kutatásaik alapján a kullancscsípések 84%-ában a betegek mycoplasmával is fertőződtek, melynek kezelése ideje akár 1-1,5 év. (Ezért fontos az antibiotikumos kezelés megkezdése előtt a PCR vizsgálat.) A gyógynövényekből álló kezelési protokoll hatékonynak bizonyult az olyan társfertőzések esetében is, mint a babesia, bartonella, rickettsia, mycoplasma, microfilaria, fungi."

 

"Dr Lee Cowden, a protokoll atyja szerint nem meglepő a közel 70%-os javulás (szemben az antibiotikumos kezelés 40-50%-ával). A baktériumok túlélésének titka a gyors reagálóképesség, a gyógynövények azonban jóval több hatóanyaggal rendelkeznek, mint az antibiotikum. Richard Horowitz, amerikai lyme-szakorvos szintén számos krónikus betegnél alkalmazta sikeresen a protokollt, olyan betegek esetében is, akiknél a hagyományos orvoslás csődött mondott."

 

illatos-fű Creative Commons License 2015.01.01 0 0 22747

Köszönöm

Előzmény: mountain dew (22745)
mountain dew Creative Commons License 2015.01.01 0 0 22746

Én is mostanában olvastam részben vissza a fórumot. Mindig találok olyan dolgot, ami felett átsiklottam, pedig fontos. Nagyon sok hasznos infó van fent.

Előzmény: Törölt nick (22738)
mountain dew Creative Commons License 2015.01.01 0 0 22745

http://www.exastudio.hu/glutathion.html

 

 

"Glutathion  

 

Az L-glutation az egész élővilágban gyakorlatilag minden sejtben megtalálható általános redox funkciókat tölt be. Antioxidánsként szabadgyökökkel reagál, védi a sejteket a radioaktív- és az UV-sugárzástól a vírusos fertőzésektől a környezet méreganyagaitól, nehézfémektől illetve az oxidatív stressz okozta károsodásoktól. A glutathion fontos szerepet játszik a méregtelenítő folyamatokban azáltal hogy képes a toxinokhoz (pl. nehézfémek, peszticidek) kötődni, majd átalakítani őket olyan formába, hogy a vizelettel, illetve az epével ki tudjanak ürülni. 

 

Glutathion források, adagolás: A glutation megtalálható friss és fagyasztott gyümölcsökben, zöldségekben, halban és húsokban. A spárga, az avokádó és a dió különösen sok glutathion tartalmaznak. Az emberi gyomor-, és bélrendszer jelentős mennyiségben tartalmaz gamma-glutamiltranszpeptidázt, amely bontja a glutationt, ezért sajnos tiszta formában elfogyasztva csak nagyon minimális mennyiség -ha egyáltalán- jut el a sejtekhez. Ezen probléma megoldása fűződik a német tudósok nevéhez, akik olyan Glutathion-forrást állítottak elő, mely az emberi tápcsatornában nem bomlik le, így a hatóanyag célhoz érhet. Ez a forrás eddig Magyarországon egyedül a GLUTA-SC készítményben található számottevő mennyiségben, (www.gluta-sc.hu) melyet kedvező összetétele és mérsékelt ára miatt bátran ajánlok is e helyen. (minden anyagi érdekeltség nélkül). A szervezet glutation hiányát olyan megbetegedések idézhetik elő, melyek során megnő a glutation szükséglet, mint például a szintézishez szükséges aminosavak hiánya, illetve olyan betegségek, melyek akadályozzák a glutation szintézisét. Néhány példa azokra a betegségekre, melyek kapcsolatban vannak a szervezet glutation hiányával: diabetes, májbetegségek, szürkehályog, HIV fertőzés, rákos megbetegedések, ismeretlen eredetű tüdőfibrózis. A dohányzás szintén előidézője a glutation hiánynak, mivel növeli annak kihasználtsági fokát. Azoknak a betegeknek akiknek bizonyított glutation hiányuk van, illetve minden petefészekrákos nőnek, akiket cisplatinnal kezelnek egészségügyi szakemberrel javasolt konzultálnia a glutation pótlással kapcsolatban."

Előzmény: illatos-fű (22733)
Rita2222 Creative Commons License 2015.01.01 0 0 22744
Jól hangzik.azt Írja legfontosabb összetevője az olajfa levél kivonat.pont erre bukkantam én is a neten,hogy ez mennyire egy szuper anyag.
Előzmény: tom1971 (22737)
Rita2222 Creative Commons License 2015.01.01 0 0 22743
Köszi de budapesti vagyok.meg mondom végül,talaltam a binomon jót.meg búzafűlevet kell majd beszereznem azt hiszem abbol a Dr.Steinbecket.abbol nem akarok kapszulát vagy port valahogy a folyadék előbbnek tűnik.
Előzmény: Jesurun under Lyme (22741)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.01 0 0 22742

Előzmény: Törölt nick (22673)
Jesurun under Lyme Creative Commons License 2015.01.01 0 0 22741

2 liter szuretlen bioecetet lehet kapni kazincbarcikan 400 Ft-ert

Előzmény: Rita2222 (22735)
illatos-fű Creative Commons License 2015.01.01 0 0 22740

Oktober november december ket es fel honapot szedtem. Erre valtottam a gyogygombat.

Jo volt. Tenykeg sok sok jo dolog van benne.

 

Előzmény: tom1971 (22737)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.01 0 0 22739

Sajnos nem tudom, csak hirtelen beugrott, hogy erről volt már szó, nemrég olvastam vissza én is a teljes fórumot.

Előzmény: Jesurun under Lyme (22724)
Törölt nick Creative Commons License 2015.01.01 0 0 22738

Igen, köszönöm, itt olvastam a Coartemet, fel is írtam a nevét, de nem találtam meg a forrást.

Előzmény: mountain dew (22731)
tom1971 Creative Commons License 2015.01.01 0 0 22737

Sziasztok!

Ezt próbálta valaki:http://bioszallito.hu/Biocom_Immune_Plus_kapszula_-_Immunerosito-termek-187518

ebben állítólag minden benne van amit ezen a fórumon olvastam tőletek, mint alternatív gyógymódok. De mindenki csak egy-két dolgot próbált együttesen, ez pedig egy komplex táplálék kiegészítő nagyon sok összetevővel.

 

Rita2222 Creative Commons License 2015.01.01 0 0 22736
Nemtudock:igen igy latom én is hogy ez a helyes irany.valahogy visszaerősíteni az immunrendszert es gyulladást csökkenteni ezerrel..es sok zöldség gyümölcs,lugosítas.
Előzmény: Törölt nick (22716)
Rita2222 Creative Commons License 2015.01.01 0 0 22735
Www.olajfalevel.biomax.hu

Én ezt találtam meg meg a Biotechnek van olajfalevele ami szinten 20%os.annal kevesebb a cikk szerint nem eleg.itt van méhpempő is bar annal nem tudom mit kell figyelni,de ha jo az olajra akkor gondolom az is ok.

Almarcetet pedig szűretlen biot egyedül a bionon.hun talaltam sajnos.de írjak is neten masok is hogy Bécsig kell menni a jó almaecezert mert a leszűrt bolti semmit nem ér.
Előzmény: Jesurun under Lyme (22717)
Jesurun under Lyme Creative Commons License 2015.01.01 0 0 22734

jo osszefoglalasa a babesiának, Xynitta altal

Előzmény: Törölt nick (2037)
illatos-fű Creative Commons License 2015.01.01 0 0 22733

Mit lehet tudni a factiv rol?

Mi az a gluthatione?

Előzmény: mountain dew (22731)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!