Keresés

Részletes keresés

gabber001 Creative Commons License 2014.03.17 0 0 304

Éva szánalmas ez az ajnározás a nagy Józsefről! talán a pasid, hogy ennyire futtatod? vagy valami bálvány? nevetséges amit művelsz ezekkel a levelekkel. miért nem mered ki írni a teljes nevét, vagy a telefon számát? annyira nagy titok talán? ha már annyira ajállgatod, írd ki hogy hol lehet elérni! vagy mi a teljes neve? vagy talán tiltja az adatvédelmi törvény???

angelafree Creative Commons License 2014.03.17 0 0 303

sziasztok!

 

én is írtam Évának, nekem sem reagált még valamiért, és szeretném elkérni valakitől a József elérhetőségét. komoly gerinc problémával küzdök évek óta. volt már valaki ilyesmivel nála? tudtok ilyesmiről is véleménnyel lenni róla? nagyon megköszönném ha valaki információkkal tudna ellátni vele kapcsolatban!

 

Angi

nyanyci Creative Commons License 2014.03.17 0 0 302

Sziasztok! 

Valaki meg tudná mondani a sokat emlegetett Józsefnek az elérhetőségét? Nagyon sürgős lenne!

Írtam gotti eva- nak de eddig nem válaszolt.

manna118.1@gmail.com

Köszi

gotti eva Creative Commons License 2014.02.27 0 0 301

ANDAV-4,  ÉS RICKOH !    írjátok meg nekem a mail címeteket, és elküldöm a József elérhetőségét! ( gottieva@freemail.hu )

 

ENIKŐ.71 - örülök hogy neked is ilyen tapasztalataid vannak vele kapcsolatban. És jogos a hozzászólásod utolsó része. Varázspálca tényleg nem létezik, és ezt sokan elfelejtik. Sokan a csodát várják, a megváltást, és úgy gondolják, hogy semmit nem kell tenni érte. Tényleg el kell dönteni, hogy teszek az egészségem érdekében valamit segítséggel, vagy maradok a gyógyszereknél, amik csak elfedik a problémákat, szüneteltetik a fájdalmakat, de a háttérben nemhogy javulás nem történik a szervezetben, hanem szép lassan csak hanyatlik tovább. Én az előbbit választottam, és jól döntöttem. És eljutottam odáig, hogy már jólesik a mozgás. Mindenki maga dönt a saját életével kapcsolatban...  ki jól, ki kevésbé!

 

köszi hogy te is hozzá szóltál!

 

Éva

Előzmény: eniko.71 (299)
andav4 Creative Commons License 2014.02.27 0 0 300

Sziasztok! 

 

Kérlek benneteket írjátok meg nekem József elérhetőségét. Fontos lenne, mert nagyon küzdök derékfájással már és elég béna csontkovácsokat fogtam ki akik 10 perc alatt lerendeztek és csak a pénzre mentek.

köszönöm előre is .... 

Előzmény: eniko.71 (299)
eniko.71 Creative Commons License 2014.02.25 0 0 299

KEDVES ÉVA!

 

KÖSZÖNÖM EZ ÚTON IS , HOGY ELJUTHATTAM A JÓZSEFHEZ! AZT HISZEM TE MINDENT ELMONDTÁL RÓLA A HOZZÁSZÓLÁSAIDBAN, CSAK CSATLAKOZNI TUDOK HOZZÁ.  ---  VÉGRE EGY KÉZZEL FOGHATÓ, IGAZI, LEKIISMERETES EMBER! NEKEM NAGYON JÓT TETT, ÉS ÚGY VÉLEM SOKAKNAK FOG MÉG JÓT TENNI. TÖBB MINT CSONTKOVÁCS, VAGY GYÓGYMASSZŐR...  EMBER! AKI NEM CSAK A PÉNZTÁRCÁKAT LÁTJA BENNÜNK... SŐT!  VISZONT ANNYIVAL KIEGÉSZÍTENÉM A HOZZÁ SZÓLÁSAIDAT, HOGY:  AKI NEM DÖNTÖTTE EL IGAZÁBÓL, HOGY TENNI AKAR AZ EGÉSZSÉGÉÉRT, AZ NE MENJEN EL HOZZÁ! VÉGRE VAN VALAKI, AKI NEM CSAK HITEGETI AZ EMBERT, NEM CSAK ÍGÉRGET, NEM CSAK VAKÍT, HANEM IGENIS KIMONDJA, HOGY NINCS "VARÁZSPÁLCA", ÉS MEGMUTATJA AZ UTAT, HOGY MERRE VEZET A GYÓGYULÁS ÚTJA. HA TESZEL IS ÉRTE, AKKOR TUD, ÉS VAN ÉRTELME SEGÍTENIE. HA NEM, AKKOR HIÁBA VÁROD A CSODÁT, MERT NINCS CSODA. ÉS Ő EZT BEVÁLLALJA. NEM ÁMÍT, NEM KÁBÍT, TESZI A DOLGÁT, ÉS MEGMONDJA MIT TEGYÉL. ÉS HA KÖVETED, TANÚJA LESZEL A VÁLTOZÁSNAK...

 

ÜDVÖZÖLLEK: ENIKŐ

Előzmény: gotti eva (297)
rickoh Creative Commons License 2014.02.03 0 0 298

üdvözlöm

engem is érdekelne az elérhetősége a csontkovácsnak :)

 

Előzmény: gotti eva (297)
gotti eva Creative Commons License 2013.12.17 0 0 297

örülök hogy segített magának is, szerencsére sokaktól jó visszajelzés jött privátban is, és remélem mégtöbb embernek fog segíteni a jövőben is, és nem fog megváltozni, mint sokan mások. a pénz ugyan nagy úr, de nem minden, és nem mások (k)árán! önnek is kellemes ünnepeket viszont kívánok, és hosszú, egészséges életet! //ha bárkinek kell az elérhetősége, privátban szívesen megadom//  gottieva@freemail.hu

 

csókolom!  Éva

Előzmény: molnaragota1941 (296)
molnaragota1941 Creative Commons License 2013.12.17 0 0 296

Kedves Éva!

 

Megmondom őszintén, hogy fenntartásokkal indultam el a Józsefhez, és az első két alkalom majdnem be is igazolta... mégis mentem hozzá, hisz a remény nagy úr.  Igazából annyira régen volt izomlázam, hogy már elfelejtettem milyen érzés. (most már tudom, hogy még mindig vannak izmaim)  ;)   én nem írnám le, hogy mivel mentem hozzá, viszont boldogság számomra, hogy az unokám kislányát felvehetem biztonsággal, és babusgathatom. Ismét egy alkalom, hogy tudatosulhatott bennem, hogy egyszerű, hétköznapi dolgok mennyire nagyok tudnak lenni, ha az ember nem teheti meg. És elmondhatom, hogy jó kezekben vagyok. Tényleg nem a látszatra ad, nem a designe a meghatározó az életében, hanem az embersége. Nehéz megfogadni a tanácsait, és végrehajtani amiket javasol, de megéri, és most már nem esik semmi szinte nehezemre. Ez úton is köszönöm! És kívánok minden ide látogatónak békés, boldog, és főleg egészségben megélhető ünnepeket!

 

Ágota.

agnesnagy61 Creative Commons License 2013.12.05 0 0 295

sziasztok! :)

 

tegnap este voltam a Józsefnél én is!  :)  Köszi Éva, nekem is bejött. nagyon szétgyúrt, szinte már a kimozgatásoknál ropogtam mindenhol. mondjuk nekem nem volt semmi bajom konkrétan, talán az irodai munkából kifolyólag a nyakam néha merev, de semmi több. én csak karbantartás miatt megyek el néha, mert tudom, hogy nem árt ha az ember helyre rakatja magát párszor évente. de tényleg bevált a fiatalember. nagyon jó keze van. és valóban mindennel foglalkozik, nem felelőtlen. én is csak ajánlani tudom, ha valakinek csontkovácsolásra van szüksége, vagy gyógyászati masszőrre. reggelre még izomlázam is volt! :)  gondolhatjátok mennyire átgyúrt...  nagyon jólesett! a fülemtől a lábujjaimig szétkapott. nincs is mit beszélni róla... ki kell próbálni. szerintem nem nagyon lesz olyan, akinek kifogása lesz vele szemben. és ami a legfontosabb, hogy tényleg emberileg nagyon korrekt, kedves srác. köszi lányok még egyszer!

 

puszim nektek! :)

gotti eva Creative Commons License 2013.11.26 0 0 294

lehet mindenkinek vélemény, én ezt vallom. ha rossz, az sem nagyon hat meg. mihez is szólt hozzá? az ismeretlenhez, amit nem ismer, akit nem ismer...  szerintem ez azért valamiféle jellemzést ad mindenkiről! (és önmagáról főleg) de áldásom rá, legyen szép karácsonya, és a nyakam ráteszem, hogy sumák módon egy illegális mail fiókkal el fogja kérni, vagy már el is kérte ő is az elérhetőségét a Józsefnek. ha más nem, a kíváncsiság vinni foga. (:    én csak azoknak íram, akiknek segítségre van szükségük, és normális, nem lehúzós emberhez szeretnének menni. mint csontkovácsot, és mint embert egyaránt tudom bárkinek felelősségteljesen javasolni. végre találtam valakit, aki érdemes rá, hogy tovább adjam. az előzőeket senkinek sem ajánlottam, nem részletezem miért...  de őt bátran ajánlom bárkinek, és akik eddig elmentek hozzá, azoktól privátban kaptam visszajelzéseket, és legszívesebben most feltenném, bemásolnám ide a leveleket, hogy milyen pozitívan írtak róla jópáran. nem csak én vagyok ilyen véleménnyel róla. negatívumot nem írt senki sem vissza, de vannak olyanok, akik nem írtak visszajelzéseket. tényleg nem könnyű bejutni hozzá, de megéri várni egy kicsit. és ismét csak azt tudom mondani, ha valakinek kell az elérhetősége, privátban szívesen megadom. ide nem írhatom ki az engedélye nélkül.    -- gottieva@freemail.hu -- 

 

sziasztok. :)

Előzmény: ötfelezős (293)
ötfelezős Creative Commons License 2013.11.26 0 0 293

Mivel egy hozzászólása van, kár volt ennyit írnod neki... Egy hozzászólása csak a rosszindulatúaknak van. :D

Előzmény: gotti eva (289)
adambotka66 Creative Commons License 2013.11.21 0 0 292

Drága Anna, Éva!

 

én is voltma kétszer is a Józsefnél már, nekem is bejön amit művelt velem. bár én elsőre nem igazán tudtam hova tenni, de mikor másoodszor voltam nála, akkor azért rádöbbentem, hogy nem igazán tudtam elengedni magam. mégiscsak új volt nekem... :)  de másodszorra elengedtem magam, (bár bennem volt a para) mikor a nyakam ropogtatásához értünk, de nagyon jól esett! nagyon határozott keze van!  és ez biztosnásg érzetet ad az embernek. egyszóval tényleg jó a srác. nem is hittem volna. voltam én is pár csontkovácsnál, voltam jónál is, aki szintén jól csinálta nekem, de ez sokkal alaposabb kezelés volt, és nem sietett sehova, mindenre időt szakított. szóval le a kalappal! bárki rábízhatja magát szerintem is. király a nyakam azóta is! ;)  na jók legyetek, és csókom nektek! :)

ani0615 Creative Commons License 2013.11.21 0 0 291

Kedves annahorvath72 !

 

nagyon hálás volnék, ha elküldenéd az elérhetőségét annak a Ferencnek akit ennyire dicsérsz, nagy szükségem volna rá!

ani0615@gmail.com

 

Nagyon köszönöm fáradozásodat!

annahorvath72 Creative Commons License 2013.11.17 0 0 290

Kedves Éva.

 

itt is szeretném megköszönni, hogy megosztottad a tapasztalatod velünk. én eljutottam a Józsefhez, és csak csatlakozni tudok a véleményedhez, ajánlásodhoz. tényleg nagyon odafigyel mindenre, alapos, nem kapkod el semmit, és roppant barátságos ember. nagyon jól éreztem magam nála, és nagyon sokat segített. és ami nem utolsó szempont, szerintem egyáltalán nem drága. az előző helyek, ahol megfordultam a szakmabelieknél, kezelésenként 15-20 percet szántak rám, jóval drágábban. a Józsefnél majdnem 2 órát voltam egy kezelésen. nagyon jól kombinálja a keleti gyógymasszőr fogásokat a csontkovácsolással. mire eljutottunk oda, hogy ropogtatta az ízületeimet, annyira ki voltam lazulva, hogy minimális mozdulatokkal elérte a célt. legszívesebben kitenném az elérhetőségét ide, de nem tudom, hogy mit szólna hozzá...  bár te úgyis megadod azoknak, akiknek szükségük van rá. még egyszer köszönöm, hogy hozzá segítettél, és csak ajállani tudom mindenkinek, aki ide benéz.

üdvözöllek kedves Éva, és köszönöm! :)

gotti eva Creative Commons License 2013.10.08 0 0 289

Tudom, mindenkinek vannak irigyesei, gondolom te is azért fikáznád egyből. talán te is épp ezzel foglalkozol? különben nem értem a reakciód. nem véletlenül nem írom ki a nevét, nem publikus. csak gondoltam megosztom, hogy találkoztam olyannal is a szakmátokból, aki nem csak ámít, meg kábít mint a legtöbb, és próbál trükkös dolgokat minimális idő alatt elsütni, és mindenáron ráerőltetni az emberre, hogy ennyi, meg annyi kezelés szükséges még, hanem NORMÁLISAN ÁLL AZ EMBERHEZ! de gondolom neked ez a kifejezés magas. de kár is neked írnom erről... biztosra venném hogy szakmabéli lehetsz! megnézném egyszer, hogy te mit tudsz?! és utána azt is kitenném ide, amit nálad tapasztalnék. sokan járnak hozzá, aktív sportoló, és táncos, és szinte csak onnan azokból a körökből telített az ideje. de van hogy vállal másokat is. sőt volt már nála másik csontkovács is, mert kíváncsi volt mit csinál, és hogyan. és őt is elvállalta, nem csinált titkot a munkájából, pedig tudta hogy szakmabeli az illető. vajon te be mernél vállalni ilyent?

maximális tisztelettel üdvözöllek: Éva.

Előzmény: macokka (288)
macokka Creative Commons License 2013.10.06 0 0 288

Belső körökben, titokban kezel, milyen csontkovács az ilyen!? Viccelsz?!!  A nevét sem mered kiírni?!!  Hmmm, hmmm.....!

Jó kis ajánlás!

 

gotti eva Creative Commons License 2013.09.29 0 0 287

sziasztok.   én elég sok csontkovácsot kipróbáltam már, és hát meg kell mondanom, óriási különbségek vannak. végül egy olyan embernél vöksoltam végleg, aki nem hivatás szerűen csinálja a csontkovácsolást, csak szinte belső körökben, de azért néha be lehet jutni hozzá. sportolókkal, és táncosokkal dolgozik java részt, itthon tette le a csontkovácsolás iskolát, majd egy nevesebb embernél is tanult, utána meg egy ukrán csontkovácsnál képezte magát tovább. és még folyamatosan fejleszti a tudását, mert úgy véli, ezt mindig tanulni kell. nem hírdeti magát, szolíd környezetben dolgozik, nem látsz nála nagy keleti mesterek képeit a falakon, soha nem áll neki egyből az ember izületeinek a gyötrésének mint sokan mások, rengeteg kérdést tesz fel, figyelmet fordít minden kis részletre a vizsgálódás során, és amit senkinél sem láttam még, egy két méteres tükörre van felrajzolva nála egy szimmetria rács is, mert hogy az ember szeme csalhat, és inkább biztosra akarja látni a dolgokat. nem esik túlzásokba, nem drága, soha nem hív vissza, hogy ennyi, meg annyi kezelést kell végig csinálni hogy eredmény legyen, mindig azzal erszt el, hogy a szervezetem érezni fogja, ha dolgozni kell rajta még. sok olyan tornát mutat, amiket otthon kell csinálni, hogy hatékonyabb legyen, és ne a pénztárcánkat kelljen mindig csak terhelni, egyszóval nem a pénzre hajtó ember kimondottan. nagyon korrektnek tartom, ügyes keze van, odafigyel mindenre, sokat kérdez, nem kockáztat bravúros műveletekkel, hogy ámítsa az embert, egyszóval érdemes megpróbálni bejutni hozzá, ha valakinek szüksége lenne rá. akit érdekel, a mail címemre írjon legyen szíves, ott megadom az ő levél címét, ahova lehet írni neki. a telefon számát nem adhatom ki a megkérdezése nélkül, elnézést. / gottieva@freemail.hu /  sziasztok.

mexikeouthoo Creative Commons License 2013.09.26 0 0 286

Én is jártam Köhler István csontkovácsnál. Fantasztikus ember, és nagyon nagytudású. Rajtam valóban sokat segített. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.

Törölt nick Creative Commons License 2013.09.22 0 0 285

Az miért fontos hogy nő legyen?

Nincsenek túl sokan...

Előzmény: warda7 (284)
warda7 Creative Commons License 2013.09.20 0 0 284

Sziasztok,

hozzáértő, NŐI csontkovácsot keresek Budapesten. Ha tud valaki segteni, kérem írjon. Köszönöm!

Wiktória4 Creative Commons License 2013.09.17 0 0 283

Üdv! Én innen szoktam választani orvosokat:  http://www.docplanner.hu/ortoped-orvos Mindneki figyelmébe ajánlom az oldalt. Az ortopéd orvos probléma esetén ajánlhat szükség szerint egyéb kezeléseket!  

mexikeouthoo Creative Commons License 2013.09.03 0 0 282

Én is jártam Köhler Istvánnál, köszönet annak, aki ajánlotta. Csak jót mondhatok Róla. Végtelenül lelkiismeretes és nagyon nagytudású. Sokat segített rajtam, nekem a derekammal volt komoly gondom. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.

Tamara Kis Creative Commons License 2013.06.22 0 0 281

Kedves Cattani1982!

Én  Köhler István nevű csontkovácsnál jártam. Ő nagyon jó szakember, már több ismerősömet is kezelte, és mindenki jót mondott róla. Tényleg hatékonyan masszírozva kezel, egyáltalán nem fájdalmasan. A XII. kerületben dolgozik, a neve alapján biztos megtalálod a neten az elérhetőségét!

Előzmény: Cattani1982 (279)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.16 0 0 280

Küldj nekem egy emailt és irok.

Előzmény: Cattani1982 (279)
Cattani1982 Creative Commons License 2013.06.15 0 0 279

Sziasztok!

 

Tud valaki ajánlani nekem jó csontkovácsot, olyat aki tapasztalt és hatékonyan kezel?  Budán, lehetőleg a metró közelében.

 

Előre is köszi!

babaji Creative Commons License 2012.05.31 0 0 278

Magam is a masszirozás és csontkovácsolás szintézisének vagyok a hive ! Egymást kiegészitve jobb hatásu.

Előzmény: géza012 (266)
babaji Creative Commons License 2012.05.31 0 0 277

http://csontkovacs.lapozz.hu/

Rengeteg kiropraktőr-csontkovács dolgozik hazánkban,megtapasztalás u t á n érdemes róluk vélekedni.

Előzmény: Veritas3 (276)
Veritas3 Creative Commons License 2012.05.30 0 0 276

Üdv Mindenkinek!

 

 

Egy kis segítségre lenne szükségem.Egy Szilvia nevű csontkovács elérhetőségét keresem,nemrég megkaptam a számát, de mielőtt beszélni tudtam volna vele elhagytam.

A kersztnevét tudom, és annyit hogy Zuglóban a Stefánia úton rendel.

Valaki nem ismeri véletlenűl?Nagyon örülnék újra az elérhetőségének.

Előre is köszönöm!

inwear Creative Commons License 2012.05.18 0 0 275

hallott már valaki ecsenszki mártonról? és mit tud róla?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!