Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.03.06 0 0 278
No! Rengeteg utat szerveztem az évek során. Ezt most nem én. Ezért bele sem másztam a részletekbe. Én is mindig egyénileg, utazási irodát kihagyva utazom.

Az utazás szervezőjének egyébként elmondtam, hogy valószínűleg támadásokat kell majd elviselnie az árak miatt. (Ez nálam is mindig így volt). Hogy lenyúlás lenne? Nem hinném, hiszen valószínűleg el tud majd indulni a csapat hisz több mint 10-en jelentkeztek az útra, alig 3 nap alatt. Ezekkel az árakkal.

Tisztában vagy vele, csak a belépő mennyibe kerül a Royal Ascotra?..és milyen felelősség egy ilyen utat szervezni, amikor Dózi a verseny időpontjában , lehet hogy Alagon legel majd? Ne legyen így persze, de ez Lóverseny. Igaz ennek nincs köze az árakhoz. ... de nem titok elmondom. A szervezőt hetekig kellett győzködni hogy elvállalja ezt a nyűgöt (és felelősséget). Ő ugyanis ettől függetlenül ott lesz Ascotban, és csak nyomásnak engedve kezdett bele az árkalkulációba. Azért hogy lenyúljon embereket? Nem hinném. No mindegy. Aki ezt sokallja az valószínűleg az egyéni indulást választja majd, ahogy az előző hozzászóló ezt javallta is.

Az ajánlat pedig marad, már csak azért is mert sehol másutt nem jelent meg csak a lovas fórumokon. Barikádokról pedig szó sincs. Így nincs hová állnom. Igaz közeledik március 15.-e, akkor várhatók (?) barikádok :-)


...de április 19.-e is közeleg

Tisztelettel, brandee
Előzmény: castropia (276)
cassano71 Creative Commons License 2009.03.06 0 0 277

Szerintem csak annyi van, hogy egy utazási iroda az mindig profitorientált vállalkozás. Nyílván nem önköltségi áron szervez hanem keresni akar rajta. Hogy mennyit? Hát az az ő dolguk. Szerintem Overdose esetében ugyanaz a helyzet mint mikor mondjuk egy focimeccsre megy ki az ember külföldre vagyis legolcsóbb ha magadnak intézed. Persze lehet menni szervezetten is, úgy mindent elintéznek neked de drágább lesz. 

Csak egy példát néztem amit össze tudok hasonlítani. Én voltam a San Siro-ban Milan - Fiorentina meccsen, belépő 32 euro volt a második gyűrűbe a tribünre a San Siro-ban, repülőjegy mondjuk 20ezer Ft a wizzairrel időben foglalva, egy éjszaka szállás korrekt bed and breakfast 60-70 euro. Ez együtt durván 50 e Ft összesen.

 

Na most megnéztem a questor travel ajánlatát most áprilisra egy ugyanolyan kaliberű meccsre amin voltam, ugyanarra a helyre a stadionban, hasonló szállás. 65 e Ft úgy hogy csak szállás és meccsjegy van benne, sehol az utazás még. El lehet gondolkodni. Szóval szerintem ha valaki meg akarja nézni Overdose-t Angliában legjobb venni egy repjegyet Londonba, oda szinte mindig van egy csomó jó ajánlat, foglalni egy szállást olyat amilyen tetszik, megvenni a jegyet a versenyre a neten szintén és kész. Legalábbis ez az én véleményem.

Egyébként a 85 e Ft azért nem olyan sok jelen esteben szerintem mert két éjszaka szállás van benne és az azért drága ám főleg abban szállodában amit írtak, meg a vonatjegy sem egy olcsóság Angliában de ennek most nem néztem utána hogy konkrétan mennyi.

Egyénileg viszont úgy tervezed ahogy akarod, mehetsz egyszerűbb szállásra, maradhatsz csak egy éjszakát stb. szóval úgy alakítod ahogy neked jobb.

Előzmény: castropia (276)
castropia Creative Commons License 2009.03.06 0 0 276
Szerintem a komplett repülőjegyárnak négyszeresére szervezni párnapos angliai utat enyhén szólva pofátlanság. Valószínúleg azért szerveznek hozzá ennyi mellékszolgáltatást, hogy az átverés aránya kevésbé érződjön. Ezt neked is át kellene látnod, és nem segíteni azokat akik Overdose "bőrén" akarnak nyerészkedni. Ezektől még a Pegazus Tours is tisztességesebb, mert ők az olimpai meccsjegyekre csak 15 %-ot tettek rá, és nem szóltak bele, hogy mivel utazol ki.
El kell döntened, hogy a barikád melyik oldalán állsz, remélem, hogy leveszed az oldaladról ezt a szervezési ajánlatot, és nem adod tovább az e-mail címeden jelentkezőket.
Előzmény: Törölt nick (274)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.05 0 0 275
Sajna az interjú elmaradt :-(
Előzmény: Törölt nick (274)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.05 0 0 274
Nem én kalkuláltam az árakat. Semmi közöm az utazásszervezőhöz.(Csak helyet biztosítok neki az oldalamon) Egyébként semmi lehúzás nincs benne . Utánaszámoltam. Ott van ugyanis a légitársaság, a szálloda,a pálya és a vasúttársaság linkje. Ezeket tételenként add össze és szorozd be 350-el. (addigra 360-al)

Azt meg hogy melyik oldal, mennyit tett Dóziért ezt hagyjuk szerintem, mert nem mérhető. (Szerény véleményem szerint, egyébként egyik sem tett semmit. Ő maga tett le az asztalra. Nagyon sokat.)

Egyébként asszem ez az ár max. 15 emberre van számolva, mert nagyobb létszámban aligha reménykedhet bárki.

Ma este Mikóczy Zoltán exkluzív interjút ad az Overdose Portálnak, amit valószínűleg holnap olvashatnak majd a kedves olvasók.


www.racingpost.eoldal.hu
www.overdose.eoldal.hu
Előzmény: castropia (273)
castropia Creative Commons License 2009.03.04 0 0 273
Már ne haragudj, de ez elsőre nagyon lehúzós árnak tűnik Haydockba.
Persze volt már olyan "Szindikátus kolléga" aki aranyáron akart kivinni a Ebreichsdorfba., vagy Diósgyőr szurkoló aki úgy számolta az utazási költséget, hogy mi hármunktól-négyünktől annyit kért, hogy neki ne kelljen egy petákot sem betenni.

Amúgy ez az oldal nem joe-oldal(?), az itteni fórum miért nincs felvéve a linkek közé az eoldalon, kár, hogy csak 5-ször annyit tettünk Overdose népszerűsítésért mint a lovasok.hu vagy a turfinfo, most már tudom 10-szer annyit kellett volna és akkor nem csak a Sport Gézét vettük volna rá a tudósításra, hanem a Vidám Vasárnapot is.
Előzmény: Törölt nick (272)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.03 0 0 272
Íme már közzé is tette a Fan Club utazási ajánlatát. Részletek:

http://www.overdose.eoldal.hu/cikkek/fan-corner
Előzmény: Törölt nick (271)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.27 0 0 271
Mint már említettem egy hivatalos (tagdíjs) rajongói klub indítását tervezzük illetve tervezik, mert ebben én majd nem veszek részt, hanem csak beszámolok majd a dolgaikról. (A Hivatalos alatt azt értem, hogy Mikóczy Zoltán felhatalmazásával "megáldott" klub.) A klub legfontosabb sőt első számú feladata lenne az utazásszervezés.

Mivel azonban ez a klub heteken belül biztosan nem tud felállni és működését megkezdeni, ezért tényleg az egyéni utazást javaslom. A nyári versenyekre még mindenképp.

"Egyébként, ha tisztában vannak azzal, hogy nem mindenki tud Angliába utazni akkor az lett volna a legnagyobb segítség, ha januárban meghírdetik, hogy amennyiben van jelentkező akkor segítenek megszervezni az utat stb."

Ki? Itt kire gondolsz? Az Overdose Teamnek annyi dolga lesz idén, hogy mindennel fognak foglalkozni csak az utazásszervezéssel nem. Megjegyzem nem is az ő dolguk.

A 11 futása DVd-n elérhető a Német hivatalos 2008-as galopp kiadványon, igaz riportok és minden kisérő dolog nélkül.Természetesen német nyelven.
Előzmény: Borág (269)
cassano71 Creative Commons License 2009.02.27 0 0 270

Szerintem ha meg akarod nézni egyszerűen foglalj egy repülőjegyet meg szállást is a neten aztán kimégy, megnézed és kész. A többi magyarral majd úgyis találkozol ott a helyszínen, de ha halogatod csak drágább lesz a repülőjegy és a szállás is ahogy közeledik június-július, az tuti.

Ezeken a versenyeken fut ahol szerintem érdemes megnézni Angliában:

 

Június 16. Royal Ascot - King’s Stand Stakes
Június 20. Royal Ascot - Golden Jubilee Stakes
Július 10. Newmarket - July Cup

 

A Royal Ascot-ra lehet jegyet rendelni itt:

https://www.ascotkiosk.co.uk/

 

46 font egy jó helyre, 13.70 egy nem olyan jóra. Szerintem a 13.70-es jegy bőven megteszi. 

Én is szívesen megnézném, de nekem ez luxus kategóriába számítana hogy csak ezért ennyi pénzt elköltök Angliában. A Kincsem-parkban viszont megpróbálok ott lenni.



Előzmény: Borág (269)
Borág Creative Commons License 2009.02.27 0 0 269

Mit értessz azon, hogy hivatalos út? Én túristaként Overdose rajongókkal szeretnék szervezett uton részt venni, vagy csatlakozni valakikhez akik utaznak!

Minél előbb, mert egyre drágábbak a repülő jegyek!

Azt gondolom, hogy mire valakitől választ kapok addigra olyan drága lesz, hogy nem tudom kifizetni!

 

Nekem ez lenne a nyárra szánt pénzem és rettenetesen boldog lennék, ha ott lehetnék Angliában, amikor Overdose nyer!

 

Egyébként, ha tisztában vannak azzal, hogy nem mindenki tud Angliába utazni akkor az lett volna a legnagyobb segítség, ha januárban meghírdetik, hogy amennyiben van jelentkező akkor segítenek megszervezni az utat stb.

 

Köszönöm mindenki nevében Mikóczi úrnak, hogy áprilisban láthatjuk Dózit itthon.

Reméljük, hogy a hazai személyzet megnézi a pálya állapotát és kijavítja amennyiben rossz, mert inkább ne lássam itthon Dózit, mint hogy tönkre menjen a lába! Egyébként úgy veszem észre hogy ott a Kincsem Park környékén a bennfentesek nincsenek elájúlva Overdostól! Szerintem Ő egy nemzeti kincs és már rég a Mezőgazdasági Minisztériumnak is támogatni kéne, méghozzá vissza nem térítendő támogatással!

Megvettem a könyvet, mit mondjak többet ír magáróla szerző, mikor hol kivel, mint Overdose-ról. Gondolom Ő is csak a pénzt látta meg Dóziban!

Remélem, hogy végre kiadják a DVD-t is a futásaival és a riportokkal együtt, erre igéretet kaptam Mikóczi úrtól dec 31-én a Kincsem Parkban / oda sonfordáltam mellé és kértem, hogy adják ki DVD-én a futásait stb. posztert stb. / sőt posztereket is szeretnének a rajongók!

 

Épp elég jellemző, hogy Kincsemről képtelenség poszterhez hozzájutni! Csak csodálkoznak az illetékesek, hogy minő fura igényeim vannak. /Mezőgazdasági Múzeum, Kincsem Múzeum, Kincsem Park/

 

Üdv: Borág

 

Előzmény: Törölt nick (266)
jó bácsi Creative Commons License 2009.02.24 0 0 268
Még jó, hogy van ez a balhé, véletlenül majdnem másik dátumot írtam be a naptáramba. (Amit most nem írok ide, nehogy bezavarjon.)

Április 19.
Előzmény: adam1999 (263)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.22 0 0 267
..és az overdose-online.eoldal.hu-t töröltem, hiszen átvettem a másikat.
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.22 0 0 266
Igen! Tervezem hogy szervezünk hivatalos utat. Értem ezalatt, hogy egy hivatalos (tagdíjas) nemzetközi rajongói klub indítását tervezem illetve tervezzük, aminek egyik legfőbb tevékenysége éppen az utazásszervezés lesz.

Most már a Racing Portál mellett az Overdose.eoldal.hu-t is én üzemeltetem, és ott (sőt mindkét oldalon) beszámolok majd minden újdonságról.
Előzmény: Borág (258)
Steve the Great Creative Commons License 2009.02.19 0 0 265
Annyira kellemesen magyar ez a történet... :)
Előzmény: adam1999 (263)
adam1999 Creative Commons License 2009.02.19 0 0 264
Newmarketba szinte biztos megyek,de lehet ascott is játszik majd meglátom.
adam1999 Creative Commons License 2009.02.19 0 0 263
Mikóczy Zoltán az este folyamán, telefonon hívott fel és az alábbiak közlésére kérte fel a Racing Portalt.

A magyar médiában, napok óta meglepő írások látnak napvilágot.

"Overdose csak akkor áll rajthoz, ha összejön a megfelelő összdíjazás, mert aprópénzért nem fog elindulni csak azért, hogy Magyarországon fusson”

Az imént említett sort Ribárszki Sándornak tulajdonítja, az MTI. Több magyar lapban is megjelent ehhez hasonló Overdose-hoz kapcsolódó cikk, és ez késztetést váltott ki Mikóczy Zoltánból, arról hogy megszólaljon az esettel kapcsolatban, hiszen több sajtótermék elferdítve adja vissza Ribárszki nyilatkozatát.

Mikóczy Zoltán elmondta:

„Kedves Lóversenybarátok! Ezt az április 19.-i budapesti futást szívügyemnek tekintem, és nem az a fontos, hogy mennyi lesz a pénzdíj, hanem hogy lehetőséget adjunk Overdose rajongóinak, versenyben is láthassák kedvencüket, akár Magyarországról akár Szlovákiából érkeznek majd a Kincsem Parkba. Tisztában vagyok vele, hogy nem mindenki tud elutazni Franciaországba és Angliába, hogy a lovat lássák, így ez lesz az utolsó alkalom számukra, hogy versenyben láthassák Overdose-t. Tavaly szintén szívügyem volt, hogy Pozsonyban fusson, idén ugyanannyira szívügyem az áprilisi, budapesti futás. A mai napon, a Nemzeti Lóverseny Kft ügyvezetőjével közösen megállapodtunk, a futamot szponzoráló céggel, akit jelen pillanatban még nem kívánok megnevezni, hiszen a szerződés még nem kötődött meg, de ezáltal elmondhatom, hogy Overdose versenyére szánt pénzösszeg nem az NL Kft éves versenykeretét terheli, hanem egy szponzor biztosítja 100%-ban. Ez azért is fontos számomra, hogy a többi futtató ne vádaskodhasson azért, hogy az éves büdzséből kerülne a verseny megrendezésre, azaz a pénzdíj szétosztásra. Ez az összeg közelít majd a derby díjazásához. Egy olyan cégről van szó, amely a Magyar Lóversenyzést eddig nem támogatta.

Tíz nappal ezelőtt érkezett a meghívás a newmarketi szervezőktől, hogy Overdose május 3.-án kezdje idényét náluk, egy Gr3-as 1000 méteres futamban (a Palace House Stakes-ben - a szerk.), aminek 50 ezer font az összdíjazása.  A szervezők, utazási támogatás címén 7000 angol fontot, (azaz közel két és fél millió forintot) ajánlanak, és 8 személy számára VIP vendéglátást az ott tartózkodás idejére. Ennek ellenére ezt a meghívást nem fogadjuk el és nem indítjuk Angliában Overdose-t, hogy a nézők a budapesti Kincsem Parkban láthassák , hiszen hozzám is eljutnak a hírek, hogy milyen sokan szeretik őt. Ennek ellenére a napokban több telefonhívást kaptam, hogy mi nagyképűek vagyunk, Magyarországon már nem kívánunk futni és ehhez hasonlók. Hangsúlyozom ez nem igaz, ezt mindössze a média tálalja így szenzáció céljából. A mai napon megállapodtam Ribárszki Sándorral, hogy Ő, csak és kizárólag a ló edzettségi állapotáról, és formájáról nyilatkozhat. Minden más kérdésben hozzám kell, hogy forduljanak a média képviselői.

 

Mikóczy Zoltán – Dunaszerdahely -2009. febr. 18.”

 

Ettől a beszélgetéstől függetlenül Mikóczy Zoltán exkluzív interjút ad a Racing Portalnak, pár napon belül.

Cuoresportivo Creative Commons License 2009.02.19 0 0 262
http://www.racingpost.eoldal.hu/cikkek/overdose-2009/mikoczy-zoltan-szot-kert
CHACAL Creative Commons License 2009.02.18 0 0 261
En gondolkodom ilyesmin, szombaton Overdose Haydock Park, vasarnap Liverpool Anfield.
Előzmény: Borág (258)
Borág Creative Commons License 2009.02.18 0 0 260

Természetes, hogy amennyiben indul áprilisban a Kincsem Parkban megnézem.

Azonkívűl viszont szeretném egy angliai futását élőben megnézni, ehhez keresek partnereket! Ámbár, ha Németorszában indítják akkor az is egy lehetőség.

Nem hiszem, hogy még az életemben lesz egy ilyen képességű ló akit magyar szinekben indítanak.

Előzmény: dddani (259)
dddani Creative Commons License 2009.02.17 0 0 259

Még az is lehet, hogy Overdose idei első versenyéhez nem kell utaznod:

 

Ribárszki Sándor, a ló trénere azt mondta, hogy a tervek szerint április 19-én a Kincsem Lovasparkban Magyarországon még nem látott összdíjazású versenyre kerül sor.

"Overdose csak akkor áll rajthoz, ha összejön a megfelelő összdíjazás, mert aprópénzért nem fog elindulni csak azért, hogy Magyarországon fusson. De a jelek arra utalnak, hogy létrejön a verseny és akkor 2009-ben itt látható majd először Overdose. Amennyiben mégsem sikerül tető alá hozni a futamot, akkor Münchenben fut majd" - közölte a szezonkezdetről Ribárszki.

A tréner kifejtette, hogy a részletes program még nincs meg, mert a versenyszervezők általában csak február végére véglegesítik a rendezvényeket, így akkorra lehet majd összeállítani pontosan a négyéves csődör "órarendjét" is. Ami még biztos, hogy májusban három angliai viadalon méreti meg magát.

"A májust Angliában tölti Overdose. A tervek szerint egy keddi versenyen indulna, majd rögtön azt követő szombaton ismét futna, de ott csak abban az esetben, ha tökéletes a regenerálódása. Később még egy futamon indulna a szigetországban" - mondta Ribárszki.

Előzmény: Borág (258)
Borág Creative Commons License 2009.02.17 0 0 258

Érdeklődöm tud-e arról valaki, hogy Overdose májusi futamára Anliába szervez-e valaki utat? Esetleg, ha  baráti társaságról tud valaki akik a versenyre kiutaznak kérem írja meg az elérhetőségüket, mert amennyiben lehetséges szeretnék csatlakozni hozzájuk.

Egyedül nem merek elindulni, viszont nagyon szeretnék Dózinak drukkolni a helyszínen!

 

Előre is köszönöm: Borág

 

Előzmény: Törölt nick (256)
Törölt nick Creative Commons License 2009.02.09 0 0 257
http://www.overdose-online.eoldal.hu/
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.20 0 0 256

május 23-án Overdose a Liverpool melletti Haydockban fog futni a tervek szerint.

 

az alábbi weblapon cirka 27 ezer Ft-ből kijönne odavossza a repülő máj. 20-i oda, és 24-i visszautazással:

http://www.bookryanair.com/SkySales/FRSelect.aspx

taxila Creative Commons License 2009.01.20 0 0 255
LAVYKO Creative Commons License 2009.01.14 0 0 254

Én is cigarettázok, 6 db/nap átlagban, de leszoknék, istenbizony, ha én lehetnék Dózi gondozója!

Előzmény: Cuoresportivo (251)
mirmolya2 Creative Commons License 2009.01.13 0 0 253
jó kép, akár egy filmsztár!
Előzmény: Cuoresportivo (251)
mirmolya2 Creative Commons License 2009.01.13 0 0 252
nem találok szavakat... kis picurkák, tüneményesek!
Előzmény: Cuoresportivo (250)
Cuoresportivo Creative Commons License 2009.01.12 0 0 251
Ribi:)

Cuoresportivo Creative Commons License 2009.01.12 0 0 250
Előzmény: mirmolya2 (247)
mirmolya2 Creative Commons License 2009.01.12 0 0 249
nálunk a tusolóban is van pók... (lehet, h tarantula álruhában?)
Előzmény: gitana19 (241)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!