Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.11.24 0 0 5281
A most zajló Muzsikáló Délutánban rettenetesen sok a szöveg. Legalább érdekes volna, amit ez a valaki mond, de nem az! Kár!
[fidelio] Enma Creative Commons License 2009.11.24 0 0 5280
Én nem hiszem, hogy találnak még egy olyan embert ebben az országban, aki olyan iszonytató ronda beszéddel, hanggal, kiejtéssel rendelkezik, olyan maníros magyartalan ritmussal és intonációval beszélné a magyar nyelvet, mint ez a Schaefer Andrea, vagy a vele vetekedő Szlotta Judit. Olyxan orrpolipos diszlexiást, mint a Mátyus és a szegény kis Szakonyi, dögivel... . Vajon ez a Schaefer Andrea úgy beszél, mint a rádióban, amikor mondjuk valami receptet mond a barátnőjének? "VVVíígy etty pár kkrump'lités hhhhámozzd meg, kis kkkésssselazokat..."
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.20 0 0 5279
Nyugtával dicsérd a napot...
Előzmény: [fidelio] Enma (5278)
[fidelio] Enma Creative Commons License 2009.11.20 0 0 5278
Kösssz, tamarasx4, én is tartok kicsit tőle, most, hogy elolvastam. De azt gondolom, hogy [b]Schaefer Andrea és Szlotta Judit, Mátyus Kati és Szakonyi Judit bemondókat egyszerűen nem lehet alulmúlni. Nem tudom elképzelni, hogy valakit találnak oda az ismerőseik közül, vagy akár "versenyt" hirdetve, aki rondábban és hülyébben [i]röfögné[/i] a magyar nyelvet, mint a felsoroltak.[/b]
[fidelio] tamarasx4 Creative Commons License 2009.11.20 0 0 5277
Enma, olvasd el a Klasszik rádiót beharangozó cikket... [url=../hirek/klasszik_radio.aspx]http://www.fidelio.hu/klasszikus/hirek/klasszik_radio.aspx[/url] Félek, hogy az új klasszikus zenei rádió alul fogja múlni a Bartókot...
[fidelio] mindegy Creative Commons License 2009.11.20 0 0 5276
Van annak a Sola Klasszik Rádiónak egy topikja is, ahol a Fideliós Fidelio jelezte, lesz műsorszámközlés náluk is, tehát ne örülj annyira. Szöveg nélkül csak Mendelssohn zongoradarabjai jók, egy rádió szöveg nélkül nem ér semmit, csak jól kell megválasztani a munkatársakat. De mit fognak reklámozni ezen az egyre szűkúlő /szűkölő/ piacon? Lassan megnyílhat az új téma: a Klasszik Rádió műsorvezetőiről . :-)
[fidelio] Enma Creative Commons License 2009.11.20 0 0 5275
Találtam egy kísérleti jelleggel működő klasszikus zenei rádiót, amely december 1-től fog rendesen működni. 24 órában, szöveg nélkül nyomatja a klasszikus zenét. Ezt kínomban találtam, amikor ma [i][b]Szlotta röfögése[/b][/i] teljesen kiverte az álmot a szememből hajnalban, s odébb kellett csavarnom... Ennek az új adónak nagyon megörültem. Egyetlen szó nincs, csak zene. Kell már egy versenytárs ennek a [i]lezüllesztett[/i] Bartóknak, amit emerré tettek, s amelyben Schaeferek és Szlották törhetik a magyar nyelvet, s egy teljes hétig Bősze locsogását kell elviselni ahhoz, hogy Becze és Varga Jánosunk jöjjön.
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.13 0 0 5274
Az emer bocskorborosékat is meghívhatná, szegények munkanélküliek...
[fidelio] Enma Creative Commons License 2009.11.13 0 0 5273
"Kedves [u][b]ideggyengék[/b][/u]. Enma, Sziba, Nab, Mindegy stb.Továbbra sem találtatok látom más elfoglaltságot magatoknak, mint [u][b]tüzet okádni[/b][/u]. Ne a gépeitek előtt rangrejtve [u][b]sértegessetek[/b][/u] másokat, ha nem tetszik valami, vállaljátok [u][b]rosszindulatú lelketeke[/b][/u]t és vonuljatok a rádió elé. Mennyivel korrektebb lenne, ha ott ráznátok öklötöket, előbb érnétek el eredményt, mint így. Vagy miért nem kiáltotok egy új rádióért? Most lehet új frekvenciákért küzdeni, miért nem használjátok fölös energiáitokat egy új cél szolgálatába? Ti olyan okosak és tökéletesek vagytok...Ejnye[u][b] öreglányok[/b][/u]!" . Idézet kesztikétől, aki kiosztott minket, szép, emelkedett, intelligens stílusban. Íme, egy igazai emer-fan. Egy emer-rajongó. Nekik készítik az emert, [i]ők a célközönség.[/i] . Mi, a prosztókkal ellentétben a műsorvezetőkről írunk, s kritizáljuk őket. A prosztók meg a fórumtársaikat [i]minősítgetik[/i], ahelyett, hogy azt írnák le, nyíltan, hogy: ő [b][i]nekik [/i][/b]Schaefer Andrea a [i]szép beszéd megtestesítője[/i], Berek Patríciával és  Mátyus Katival. És csakis emer van, nem pedig Bartók. Emer írta a Csodálatos mandarint, de az is lehet, hogy narancs, de a [i]barma[/i], inkább almát írt volna. Éljen az Emer csodálatos almája és Schaefer Andrea. Valójába kesztike ezt gondolja, és ezt akarta írni, csak elragadtatta magát... :)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.13 0 0 5272
Na végre, Enma színt vallott! Bizony, így kell szolgálni a minőséget, a szép magyar beszédet! Éljen Enma! :)
Előzmény: [fidelio] Enma (5270)
[fidelio] mindegy Creative Commons License 2009.11.12 0 0 5271
Kedves keszti! . Örülök, hogy te is foglalkozol a témával, de annak nem, hogy lányosítottál, söt öreglányosítottál, holott egyik sem vagyok, de főleg nem Mindegy. Csak egy kifejezetten kisbetűs [i]mindegy[/i], akinek azért csak lehet véleménye. A témába vágó kérdésekhez már kevésszer szólok hozzá, mivel kevesebbszer és rövidebb ideig hallgatom a korábban kedvenc rádiómat, a Bartók Rádiót. Azt viszont elárulom neked is, hogy a Sláger Rádió azért nem kapott megint frekvenciát, mert a Bartók Rádió, vagyis az általam is kritizált új nevű MR3 Bartók lesz ezentúl a Sláger Rádió, mivel a már több mint két éve kifogásolt slágeresedés elérte azt a fokot, ami ehhez szükséges. Mindez az ócsítás jegyében. A műsorvezetők közül a szinte gyereklány Szilviát nagyon megkedveltem, hiszen készül, és jól felkészült, üde és főleg egy szakember hitelességével és szépen beszél zenéről, egyebekről,  bár őt is kevesebbszer hallgatom. A három [i]muzsikálós [/i]férfi elfogadható, köztük a Némethy Attila kiváló. Varga János a kedvenc, és még néhány remek szerkesztő-műsorvezető: Papp és Katona Márta, Vass M. Kati, Kovács Sándor stb., mert azért maradtak néhányan jók. A Muzsikálók remek szerkesztői szerintem ugyancsak bosszankodhatnak a rájuk kényszerített slágeresítés miatt, /hiszen korábban nem volt annyi Weber klarinétötös és Rossini szonáta and all, unásig ugyanazon előadókkal/, nem beszélve a sokszor alacsony színvonalú rejtvényekről és a most jóval kevesebb nyereményről. Egy műsorvezetőt nem említettem, a jó Magyar Kornélt, akit nem annyira kedvelek, mint a többit, mert ő annyira képzett és annyira készül a beszélgetéseiben, hogy a riportalanyai helyett is tudja a választ, gondolom én abból, hogy nem nagyon akarja szóhoz jutni őket. Persze másoknak ez tetszhet, de úgy látom, a partnereinek sem néha, mint nemrég Fischer Iván tette, hogy közbe vágott, mert tényleg úgy gondolta, hogy ha kérdezték, illik rá válaszolni: röviden, egyértelműen, tartalmasan. Persze ő is egy kedves ember lehet, csak szaporítja a szót, mint én teszem most, hogy kifigurázzam. Tehát elvagyunk együtt és egymás mellett is. Van itthon bőven lemez, de be tudok ugrani a zenei könyvtárba is, végül a gyermekeim most fogják saját költségre átváltani a tv-előfizetésünket, hogy a kábelen bejöhessen a Mezzo is, a többi adás úgysem érdekel némi sporton kívül. Meg ott vannak a hangversenyek, mert élőben a legjobb. Ennyit az önvallomásból: mert nekem sem mindegy hova sorolsz, de azért azt nem hiszem , hogy egy demokratikus rádióvezetéssel szemben tüntetni kellene a rádió előtt 2009 végén. . Más helyeken rendszeresebben kritizálok, de nem csak magamért, hanem a Fideliós-problémák miatt miattad is, hogy csak egyet említsek. . Egyébként üdvözöllek, várva véleményedet a felvetettekkel kapcsolatban. . :-)
Előzmény: [fidelio] keszti (5269)
[fidelio] Enma Creative Commons License 2009.11.12 0 0 5270
Nab és SzibaRita! Gonosz, kicsinyes, fröcsögő, elmebeteg emberek vagytok. Csak azért írkáltok ide, hogy felzaklassátok a Beathoven-féle jóízlésű, finomlelkű -és fülű embereket. Pfúj! Nincs ízlésetek, ill. nem jó. Mert éljen Schaefer, aki igenis gyönyörűen beszél, remek az intonációja, kérdezzétek meg beathovent, tetszik-e neki és a hozzá hasonlóknak! Igen, tetszik nekik! És kérdezzétek meg, csodás-e szerintük Berek Patrícia! Igenis csodás, imádják,  nekik B.P. a szép magyar beszéd megtestesítője! . Vegyétek tudomásul, hogy a többség akarata győz - a demokrácia nevében. Elmúltak már azok az idők, amikor a [i]proletárok diktatúrája[/i] szabta meg, mi a jó, a szép, egy avitt és ódivatú ízlés alapján... Elmúlt már a proletárdiktatúra nacionalista-sovinoszta magyarkodása, hogy a [i]magyar[/i] szót állandóan ki akarták mondani. Nem! Emer, igenis emer, mert a beathoven-félék ezt szeretik, ezt tudják jól kiejteni, ez nekik a széép! Akár tetszik nektek, akár nem, a beathoven-félék vannak többségben! Mindenütt! :)
[fidelio] keszti Creative Commons License 2009.11.12 0 0 5269
Kedves ideggyengék. Enma, Sziba, Nab, Mindegy stb.Továbbra sem találtatok látom más elfoglaltságot magatoknak, mint tüzet okádni. Ne a gépeitek előtt rangrejtve sértegessetek másokat, ha nem tetszik valami, vállaljátok rosszindulatú lelketeket és vonuljatok a rádió elé. Mennyivel korrektebb lenne, ha ott ráznátok öklötöket, előbb érnétek el eredményt, mint így. Vagy miért nem kiáltotok egy új rádióért? Most lehet új frekvenciákért küzdeni, miért nem használjátok fölös energiáitokat egy új cél szolgálatába? Ti olyan okosak és tökéletesek vagytok...Ejnye öreglányok!
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.12 0 0 5268
Ma elszakadt a cérna, ezt az emailt kapta az emer [url=mailto:muzsikalodelutan@radio.hu]muzsikalodelutan@radio.hu[/url]: Hát kérem, kibírhatatlan ez az az állandó, idióta emerezés! Agyrém, hogy egy negédes női hang negyedóránként búgja az éterbe, mintha egy rózsaszín bugyit reklámozna: emerhárom Bartók rádió... Szegény Bartók Béla. Ma délután felhangzott Liszt Koronázási miséjéből egy részlet, Lehet György vezényelte(!) tehát akkor még tisztességesen Magyar Rádiónak hívták, a zenekart is, az énekkart is teljes nevén, szó sem volt emerről. S mit hallok Bolla Milantól: közreműködik az [b]MR[/b] zenekar és énekkar! Hol volt még akkor ez az emer agyrém! Szegény Bolla Milán, kellett neki ez a jó pont, mert egy fél óra múlva a MAGYAR RÁDIÓ Márványterméről beszélt, így kimondva. Vajon milyen feddést kap érte, hiszen az ma már MR Márványterem! Ejnye, ejnye... Hogy az ég szakadna le! De ez nem minden. Az egész volt MAGYAR RÁDIÓ mostani emer vezetése pösze, hatodrangú, nyávogó, dadogó folyamatosan bakizó idióta bemondókkal és műsorvezetőkkel töltötte fel az egész emerjüket. ([b]Tisztelet a kevés kivételnek[/b], egy kezemen meg tudnám számolni, az összes többi csapnivaló!) Ha az emer vezetőség nem tudná, kik az alkalmatlanok, szivesen elkészítem a listát, kifogásaimmal együtt.  
[fidelio] Sziba Rita Creative Commons License 2009.11.12 0 0 5267
Ezúton tisztelettel kijelentem, hogy [center][b][color=#ff0000]KIKÉREM MAGAMNAK A FIDELO ORDÍTÓ BANNEREIT[/color][/b][/center] azt hogy bejövök az oldalra és teljesen  váratlanul feltör a hangszóróimból valami iszonyú zaj, ha az egérrel megközelítek bizonyos felületeket. Nekem ez nem kell, ha a Fidelo ragaszkodik ehhez az[b] alattomos és ijesztő reklámhoz[/b], akkor nyilván más a célcsoportja, nem én, a rendszeres koncertlátogató és Magyarország egyetlen klasszikuszenei rádiójának hallgatója.
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.11 0 0 5266
Ugyan, hagyd Mozar, nem veszed észre sznobizmusát? és még ő beszél primitív emberekről.. Bruhhaha! Tartalmatlan fröcsögésért jár ide.Én is csak azért reagáltam mert itt beszélgetett magával már napok óta és megsajnáltam.
Előzmény: [fidelio] Ludwig van Mozar (5265)
[fidelio] Ludwig van Mozar Creative Commons License 2009.11.11 0 0 5265
De hát a tájszólással mi a baj???
[fidelio] Sziba Rita Creative Commons License 2009.11.11 0 0 5264
Nem igaz! Egy perc öt másodpercig bírtam a Schaefer Andreát, aki ezúttal a cárevics meséjével kezdte a hangfogót. Először csak hüledeztem és hitetlenkedtem, hogy tud valaki ilyen idétlenül beszélni, a megszokott séferrémes nyavalygást most megfűszerezte a nagyothalló dedósok körében fungáló mesemondó éneklésével és megint fogalmam sincs, hogy mit akart mondani. Egyszerűen hallgathatatlan, idegesítő. Szerintem ez a nő meg van győződve arról, hogy istenien tökéletes,  amit csinál, százezrek imádják, és csak mi itt néhányan irigyeljük a világrengető sikereit. A BBC-nél már fontolgatják a séferiádák bevezetését. Emerhárom Bartókrádió kikapcs, CD on.
[fidelio] Enma Creative Commons License 2009.11.10 0 0 5263
Beathovenke, drága, nem, egyszerűen, mint írtam már, én a saját gépemről netezek. És az remekül fel van szerelve mindennel. Ócska felugró vackok, hirdetések, általam nem kívánt tartalmak? Azt sem tudom, mi az. Amiről ti itt írtok, bizonyára ilyenek; ezek ugranak és szólalnak meg. . A primitív ember összekeverheti a szezont és a fazont, a jogos kritikát és a gyűlöletet.  Beathoven, drága, írd ide nagy betűkkel, hogy a te számodra Berek Patrícia tájszólásos makogása jelenti a szép magyar beszédet. Szegénységi bizonyítványt elvégre sokféleképpen lehet kiállítani az embernek önmagáról. Ezt írjad ide, és ne azokat a fórumozókat minősítsd, akiknek más az ízlése. Nem szégyen az, ha neked Berek Patrícia és Szlotta az etalon. Elévégre a győzikéket is nézni kell valakiknek. :)
Előzmény: Törölt nick (5262)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.10 0 0 5262
emmacska draga, ez azér lehet mer szokásod szerint nem olvasod a Címoldalt és mást sem a Fidelion, csak gyűllködni jársz ide a fórumba, biztos az van beállítva neked, oszt kész.[img]../../skins/fidelio/js/tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-foot-in-mouth.gif[/img]
[fidelio] Enma Creative Commons License 2009.11.09 0 0 5261
Biztos a böngészőn és a vírusírtó beállításain és a kiegészítéseken múlik, nálam nincs ilyen. Sehol.
[fidelio] mindegy Creative Commons License 2009.11.09 0 0 5260
A  [b][color=#008000]Klasszikus Zene[/color][/b] rovatban jelenik meg, és tényleg tragikus. Ugyanakkor, és ez most megint eszembe jutott, amikor kerestem a Bartók Rádió műsorát, nem lehet egyetlen klikkeléssel elérni [i]Magyarország egyetlen klasszikuszenei rádióját[/i], de még a műsorát sem. A dőlt szöveget a felvett reklámban[i] klasszikus zenei [/i]rádióként mondják be, ami nem ugyanaz :-(
Előzmény: [fidelio] Enma (5259)
[fidelio] Enma Creative Commons License 2009.11.09 0 0 5259
Tényleg nem értem. Nekem nincs ilyen, hogy [i]30 éves győri balett[/i]. A főoldalon? Biztos a böngésző és a kiegészítők beállításain múlik.Nekem minden jól működik itt, csak a küld gombot tetteék rossz helyre. Sokkal lentebb kéne, hogy a formázás ne ütközzön vele - egérileg. De miért várnánk el egy dizájnertől, honlapkészítőtől, hogy tapasztalatból tudja, milyen itt fórumozni, írni....? . Mester Ákos a régi időkben remek volt a szombat délutáni műsorban. Kondort nem kedveltem annyira, de ő sem volt rossz.  Sok rádiós volt, akik eltűntek. Bármelyik riporternő, akik kulturális témában dolgoztak, jobb volt, mint a mostaniak többsége. Nem "szépbeszéd" alapján mondom ezt. Szilágyi Jánosnak is voltak nagyon jó műsorai a régi időkben. Aztán kommercializálódott. Mesterről kifejezetten vannak olyan emlékeim, hogy a bátor, harcos újsgáírást képviselte, tényfeltáró riportokkal. Ez nem tegnap volt persze. . De minden változik, nem is akarnékk ugyanabban a folyóban tapicskolni...:), bölcsebb vagyok. És, ez igaz, Mester is változott, mint minden és mindenki... Ki így, ki úgy. A mostani újságja nem tartozik a kedvenceim közé, bár azt is olvasgatom, a tájékozódás miatt.
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.08 0 0 5258
Enma, hangositsd fel a géped, majd told az egérkédet a 30 éves a győri balettre, - megemlegeted. Mester Ákossal és bandájával engedékeny vagy. Válasszuk ketté a szellemi, politikai és erkölcsi kártékonyságot a beszélni-nem-tudástól. Mesterék rengeteg kárt okoztak/nak, kútmérgezők az aljából. Lásd, hol tündököl most. Ilyen alapon védheted Szilágyi Jánost is a Kettesben műsoraiért - de nézd meg, most hol tündököl - Varánusz szinten. Köpönyegforgatás a javából - lásd szadesz.
[fidelio] Enma Creative Commons License 2009.11.08 0 0 5257
Én nem is értem, milyen bannerekről meg technikai akadályokról írtok. Engem csak a betűméret hiánya zavar, meg az, hogy az [b]elküld[/b] gomb nagyon közel van magához a szövegmezőhöz. Néha javítás vagy karakterformázás közben csusszan az egér a küld gombra. De amúgy nekem jól működik minden. . Lehet, hogy nem fog tetszeni, de a régi rádió Mester Ákossal egyetemben sokkalta nívósabb volt, mint ez a mai. Sok jó riporternő volt, normál bemondók stb. Vass István Zoltán után nem sírok (jaj), de sok régi nagy rádiósért igen. Mester Ákossal nem volt akkoriban semmi baj. Zsebre vágott ész és intelligencia, újságírói képesség tekintetlében sok mai trendi kis idiótát, amelyik a száját tépi és "műsort készít", mint Berek Patrícia. Utóbbi [b]olyan, mint[/b] egy szerncsétlen tahó, a tahó mód műveletlen em,berekre jellemző paraszti hangképzésével. Szégyen. Teszek rá, milyen pártállású, hová húz a szíve. . Nem érdekel, ki volt Szakonyi Juditka apukája és ki a férjeura. Pártállástól függetlenül: analfabéta röfögő, aki nem tud magyarul, nem tud olvasni, diszlexiás, és egy sajtszöveget is képtelen értelmezni - úgy olvas. Ezt palástolandó, manírosan próbál egyedieskedni. Szánalmasak, inkompetensek, nívótlanok. Ezerszer inkább Mester Ákos.
[fidelio] Sziba Rita Creative Commons License 2009.11.08 0 0 5256
mindegy, nekem nem mindegy, hogy itt vagy. vagy nem vagy itt! Nagyon kérlek, ne hagyd itt a fórumot, kellenek az olyan hozzászólások, amilyeneket Tőled szoktam meg. Nekem sem tetszik sokminden, olykor ötödszörre tudok bejelentkezni (bár bennmaradok utána hetekig) - viszont attól a hajham szála is égnek áll, hogy a kezdőoldalon némelyik banner ordít. Most pl. szépen szóla ABrtókon egy Mozart zongoraverseny és véletlenül rátévedtem az egérrel valamelyik zenés bannerre. Majd' leestem a székből, ahogy elkezdett üvölteni a laptop minihangszórója.
Előzmény: [fidelio] mindegy (5253)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.08 0 0 5255
Lehet, Enma. De ennél csak jobb jöhet, legyünk ennyire optimisták. Csak találnak egy újabb Csúcs Lászlót, aki takarít egyet. Ő se végzett tökéletes munkát, de legalább néhány mesterákos figurát kirúgott. Azóta keletkeztek újak, most nem sorolom a neveket, reméljük, egy év múlva már nem lesznek a Rádióban.
[fidelio] Enma Creative Commons License 2009.11.08 0 0 5254
Nab, mindeféle oldalakon vannak röfögők, és olyanok, akik a röfögőket ültetik főbemondói székbe. Ez nem kormány függő. Az elv sajátságosan[i] magyar[/i]: "uram, bátyám, sógorom, komám, csicskásom, csak hülyébb és rosszabb legyél nálam...Én vagyok a hal feje, illatozom, mint valami Dior kölni...gyertek, röfögjetek, én se tudok olvasni, vagy egy fél oldalas szöveget megérteni." :) . A fórum külleme nem olyan jó, de én, ha le akarok valamit írni, nem tántorít el. A böngészőm megőriz minden jelszót minden beléptetéshez. Ne keseregj, [i]mindegy.[/i]
[fidelio] mindegy Creative Commons License 2009.11.08 0 0 5253
Ahogy én is mondtam, el kell innen maradni, mert: Egy javításnak nevezett deformáció elvette a kedvem a  fórumtól. Mások is írtak a különböző hibákról, kezelési nehézségekről, de talán én a legtöbbször, mert minduntalan beléjük akadtam. Kezdve a belépésnél: nem lehetne megoldani, hogy aki egyszer belépett, bent is maradjon? Ha pedig először lép be, ne a regisztrációs e-mail címet kérje a rendszer, amit már számtalanszor kifogásoltam, hanem a felhasználói nevet, amire reagál is. Ha sort léptetek, kettőt mutat, de végül csak egy jelenik meg, ha viszont kettőt léptetnék, azt nem engedi, így marad a sorkihagyásra a mindössze egyetlen ponttal kezdett sor, majd sorváltás, de azért ez nagyon gyenge lehetőség! Nem elég a karakterkészlet, mert a korábban már bevezetett betűméret és betűtípus választék hiányzik az igényesebb beírásokra, mint pl. versek beírása. Jól nézne ki az a verseskötet szerkesztő, aki a Fidelio adottságait használhatná csak! Nem sorolom tovább a már tavasz óta emlegetett hibákat, hiányosságokat stb., hiszen nemcsak valamelyik vonatkozó témába, de közvetlenül a Fideliónak, de a kedves Zsoldos Dávidnak is közvetlenül megírtam, aki nagyon udvariasan ígérte meg júniusban, hogy egyéb fontos/abb/ munkáik miatt kis türelmet kér/nek/, majd teltek a hónapok, és a reklamálásokra sem történt érdemleges javítás. Nagyon kedvelem a Fideliót, igazán nagyot alkottak, de mintha túlvállalták volna magukat !? Nem nagy dolgokról van szó, de a sok-sok apró bosszúság elveheti mások kedvét is. . Nem említettem a nekem nagyon kedves Zeneköltészet, ... témát, ahol a "rendszerváltás" előtti beírásokat áttördelte az új "rendszer", onnan átemelni csak a fentiek mellett lehet, míg leginkább fáj az új beírások bizonytalansága. Végül említhetném a talán mindenkinek legfontosabb koncertajánlót, ami se nem teljes, se nem kifogástalan; vagy az egész fórum rendezetlenségét, ami pl. arra enged következtetni, hogy egy komolyzenei portál legfontosabb része a közel 50.000 beírásos "Zene és közélet" rovat, aminek szinte semmi köze a zenéhez, és sokszor nagyon is méltatlan mind a beírókhoz, mind a Fidelióhoz, holott akár az általam is ajánlottak szerint helyükre lehetne tenni a különböző rovatokat. Gondolhatnám azt is, hogy az volt a cél: elijeszteni a kritikusabb fórumozókat, a már klasszikus gyurcsányiáda alapján /"majd megunják!"/. A bemásolásoknál, átemeléseknél össze-vissza tördeli az anyagot. . Még egyszer átemelem mindezt  a "Fidelónak címezve rovatba, bár úgy látom, értelmetlen, hiszen eredménytelen, így lassan feladom. Mindenkit szeretettel üdvözlök!
Előzmény: Törölt nick (5239)
Törölt nick Creative Commons License 2009.11.07 0 0 5252
Látjátok feleim... arra azért kíváncsi vagyok, hogy ezek a szörnybeszélők a remélhető kormányváltás után mennyivel repülnek nagy ívben a rádióból. Tényleg elképesztő, hogy mekkora halmaza van már az elviselhetetlenül silány beszélőknek, locsogóknak a Rádióban. Similis simili gaudet. Hát mi nekik nem. Vigaszom: míg ezt írom, csapatosan járnak a cinkék hangos csiviteléssel az ablaketetőre, csattog-kattog a csőrük a féldiókon, hordják a napraforgót,  s egyik másik az ablakrésen is bejön(!), a belső párkányon összeszedi a diómorzsákat, néha repül egy-két kört, megül a szobanövényeken, majd távozik. Most éppen Beethoven f-dúr románcára tette. Bocsánat, ez utóbbi off volt, tudom, de olyan jól esett. Átviszem a Zene és biológiába is, kicsit bővítve.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!